Orijinalini görmek için tıklayınız : New vs Old CTR
http://www.youtube.com/watch?v=Yd3gDNqtFI4
Çekim çok ba$arılı :icon_tup:
emreekin
01-07-2007, 21:27
ooooo..güzel..:D :D :D :D :D
burda biraz sallamışlar gibi. come on typer ne demek görende yeni typer eskisinden hızlı sanacak. Pazarlama hilesi gibi bişey bu ....
T-shirt 'ü fena değilmiş ;)
iki kasada çöp :D :) yeni kasanın tipi ii ama motoru çöp :D
ha a bu arada şlanzıman oranından standartları aynı daha hızlı Yenisi
800 devir daha fazla dönüyor dedi yanlı$ duymadıysam :s
yaww yokmu kımsede yenı typeR deneyelım eskısıyle.?:)
yaww yokmu kımsede yenı typeR deneyelım eskısıyle.?:)
İstanbul'da 1 tane var BOB plakalı ama dener mi bilmem :D
var da senin araban standartmı ??
deathofacar
02-07-2007, 18:51
şöyle de bi dezavantajı var yeni type r ın- ki 6 yıl garantiden dolayı, garantisi bozulmasın diye arabaya bişey yapmaktan bir çok insan kaçınır . çoğu stock dolaşacak bence.
M_PROJECT
02-07-2007, 19:02
içinde olan yine yapar ama ya :D 3 yıl garantim olmasına ragmen ilk haftada bozmustum eheh :D
honda fabrikasında çalışan bi arkadaşım ingilteredeki fabrikada typerın üretiminde bulunan mühendisle muhabbet ederken adamın söledikleri
eski typerın motoruna çevre kirliliği normlarına uyması için baya sağlam bi katalizör koymuşlar ve buda arabayı 170 hp ye düşürmüş daha sonra yeni cumshuft ve bi kaç ayarlarla tekrar arabayı 201 hp ye çıkartabilmişer
katallizörü atınca çok tehlikeli şeyler olabilir:)
var da senin araban standartmı ??
valla gecen haftaya kadar oleydı bıtek fıltre vardır sımdı orta susturucusuz boru ve dc egzos var.ama sadece v2 lı bı typeR var yıne oda olabılır bulurum yane sorun degıl :).varsa deneyelım. bıde fazla etkılemez dıyosanız bende denerım :):)
deathofacar
03-07-2007, 08:49
içinde olan yine yapar ama ya :D 3 yıl garantim olmasına ragmen ilk haftada bozmustum eheh :D
aslında bizim arabalarda 1 ay kadar şöyle sağını solunu dinleyerek kullandıktan sonra direk girilebilir tune işlerine. kolay kolay mekanik olarak bi sorun çıkmıyor ama yeni ctr nin aşırı elektronik aksamı problem çıkarabilir.ya ni araba da filtre egsoz var diye torpido soğutucun arızalanıp bakmazlarsa :), ben arızalanabilirm. :)
M_PROJECT
03-07-2007, 08:53
aslında burda biraz o bilinci satıcılar aldıgı ıcın yanı ben egzoz taktım kardesım sag amortsorden ses gelıo dedıgımde bunun nedenı senın egzoz un dıe sacmalamıorlar yad agarantı bıtmıs dıe sıyırıp atmıo adam bılıo olabılıceklerı olamıcakları soyluyo sende ona gore davranıosun halıyle . elektronık aksam geldı mertlık bozuldu dbw sucks :D
yenı typrLar daha hızLı sanırım.
deathofacar
03-07-2007, 10:05
aslında burda biraz o bilinci satıcılar aldıgı ıcın yanı ben egzoz taktım kardesım sag amortsorden ses gelıo dedıgımde bunun nedenı senın egzoz un dıe sacmalamıorlar yad agarantı bıtmıs dıe sıyırıp atmıo adam bılıo olabılıceklerı olamıcakları soyluyo sende ona gore davranıosun halıyle . elektronık aksam geldı mertlık bozuldu dbw sucks :D
yani amacı bağcı dövmek değil de üzüm yemek isteyen bir firmanın senin dediğin gibi hizmet vermesi gerekiyor zaten. honda ile hiç bu tarz bi sorun yaşamadığım için yaklaşımları ne olur bilemem, günahlarını almayayım şimdi. ama citroen le, araba yı iade etmemle biten sıkıntılı bir süreç yaşadığım için biraz temkinli oldum bu tip konularda. onca elektroniğin içinde mutlaka bazı problemler yaşanır bence.