Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa d yay önerileri
us.mustafa
29-01-2011, 22:25
Arkadaşlar merhaba corsa d 5 kapı aracıma yay taktırmak istiyorum
Marka önerileriniz nelerdir ?Temiz işçilik istiyorum öyle paldur küldür iş yapanları sevmiyorum..Birde tavsiyeni kaç cm olur?
Ben kafa yere basık arka biraz kalkık olsun diyorum önerileriniz neler olur ? Bu arada 16 çelik jant var
kesinlikle h&r tak
ben dizelde benzinli yayı kullanmıştım
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27662-bu-da-benim-corsam.html konusu burada
5cm takarsan önü aynı arkası biraz daha fazla düşer
us.mustafa
29-01-2011, 22:38
çok tatlı durmuş peki bişey sorucam özellikle çukurlarda nasıl davlumbaza sürtme vs söz konusumu ? Birde yol tutuşu hakkında bilgi verirsen sevinirim
eibach tak h&r da iyidir :)
çok tatlı durmuş peki bişey sorucam özellikle çukurlarda nasıl davlumbaza sürtme vs söz konusumu ? Birde yol tutuşu hakkında bilgi verirsen sevinirim
Ben o araçta eibach'ta kullandım. Oldukça konforlu bir yay ancak h&r gibi yol tutmuyor yanlız. Yol tutuş çok iyi oluyor. sürtme gibi birşey sözkonusu değil. 17 irmscher'leri taktıktan sonra direksiyon tam sağ veya tam solken lastik çamurluğa değiyordu bozuk yolda u dönüşü falan yaparsam. Öyle birşeyde aylarca kullanmama rağmen 1 kere başıma geldi.
us.mustafa
29-01-2011, 22:48
hmm anladım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için en kısa zaamanda araştırma içerisine giricem ve sizlerede fotoğrafları göndericem :)
.::EmrE::.
30-01-2011, 00:53
H&R , Can_t nin tavsiyesi üzerine Eibach'tan H&R a geçtim,yol tutus olsun,konfor olsun kesinlikle cok daha iyi .
M U R A T
30-01-2011, 10:17
corsa da h&r kullananlardanım düşüklüğü ideal tepkileri de gayet zevkli..
Tayfun-E30
30-01-2011, 11:40
5 lik H&R al ben puntoda 5lik H&R kullaniyorum cok memlunum yol tutusu cok basarili. Bu arada puntolarla senin arabanin yayi ayni konforlu olsun dersen eibach tercih edebilirsin
us.mustafa
30-01-2011, 11:48
O zaman en kısa zamanda tavsiyelerinizi dikkate alarak H&R yay satın alıcam sizlerede bilgisini veririrm
fatihtemizer
31-01-2011, 15:06
bende H&R kullanıyorum gayet memnunum..17 jantlarla daha iyi verim alırsın ama bana göre..
H&R 35mm Punto yayi iyidir Corsa D'de.. ;) 50mm almaniza gerek yok
H R on numara düşürüyor harbidende :)
PASA DEMİR
23-02-2011, 22:19
Corsa d gsi h r kaçlık takalım şimdi 3.5luk mu 5 lik sorun şekil olacak gibi....
kesınlıkle h&r 3.5 cm cok hos duruyor cok memnunum
3.5cm iyidir ancak artık 5 cm bana kafi oldu değiştiricem:D kesinliklede h&r alın derim
PASA DEMİR
25-02-2011, 08:31
arkadaşlar h r 3.5 lik yay fiyat ve nerden sipariş vercez kapıda ödeme şekli olcak ama bilginiz varsa tlf no su verin arayıp görüşeyim şiparişini vereyim..
ben şuanda coil-ex 5cm kullanıyorum bende hr alacaktım o kadar para verdım ben coil-ex herkese tavsıye edıyorum kesınlıkle konforu mükemmel inanamadım bu yaydan bu konforu alacagımı coil-ex forever:)
m. ali öz
03-01-2012, 20:10
FK 50mm kullanıyorum konfordan memnunum.. önle arka eşit düştü ama önlere coilover düşünüyorum artık, HR kadar düşürmüyor önü malesef.
Vogtland kullanmistim cok memnundum...
darkmann
03-01-2012, 20:26
3.5 hr var sertlik ve düşüklük bakımından ideal