PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ba Type-R gidiyor

Sayfa : 1 [2]

KVB
31-01-2011, 21:55
Enes düşünecek bir yanı yok kardeşim, veriyorsun kaskoya, alıyorsun paranı bitiyor olay. Sana göre işler değil bunlar ;)

Bu camianın içindesin sende, fazla birşey yazmaya gerek yok...

EMG
31-01-2011, 22:08
Diyelim ki topladın ama eskisi gibi olmadı içine sinmedi, ki tamponları dahi boyasız kız gibi bi typer'a biniyodun şimdi önden kazalı bi arabaya binmek içine ne kadar siner orası muamma.

Sonra satmak istedin içine sinmediği için ilan verdin, aldı güzel toplayamadı pertten dönme arabayı şimdi satıyo demiceklermi sanıyosun.

Herkes senin gibi iyi niyetli değil olm o.ç dolu ortalıkta hepimizin bildiği gibi :) He diyosan ki sadece gazlamak istiyorum kim ne derse desin mikimde değil o zaman başka sök airbagleri koltukları topla eli ayağı düzgün olacak şekilde bin gitsin. Satacağın zamanda edeceğin 3-5 lira zararı düşünmem diyosan.

Ben seni biraz tanıyosam ver kaskoya derim al kaskodan paranı yine ne alırsan al en güzelini alırsın BA'yı aldığın zaman ki gibi :)

ibooo
31-01-2011, 22:13
Evet enes kararını ver artık kenanmı ramizmi :D

ibooo
31-01-2011, 22:15
He enes unutmadan o araba senin diye değil ilgi typer oldugu icin;)

cem
31-01-2011, 22:16
yaaa yüzüne bakan adamlardan birisi arabanı övsün sen gidince arkandan kazalı ama o araba lafını geçirmezse ne olayım ya .. :)

he diyolar ya takılmayın bu laflara falan dışardan yorum yapmak kolay gelir fakat proje arabası yaparsın sökersin biçersin o zaman koymaz tabi .

kız gibi bin bakalım sora arkasından çatlak patlak desinler adamı üzer bu durum hele karı kılıklı kişiliksiz cibiliyetsiz insanlıgın sadece otmobil sahibi olmak zanneden , sürekli onun bunun dedikodusuyla mesgul olan şerefsizlerden bu laflar eksik olmaz......

Diyadin
31-01-2011, 22:31
+1 cem

İnsanların arabaları kişiliğinin önüne geçer olmuş haysiyetine delikanlılığına laf söyleyen adama kardeş(!) diyen kolpalarıda görüyoruz.

Enes sadece kendinden yola çık alırken en temizini almak istedin aldında zaten kusurlu arabayı istemeyeceksin.

İçine sinmeyecek o kaskoyla pazarlık edip fiyatı yukarı almaya çalış benimde tanıdıklarım yarın araştırıp sana bilgi vereceğim.

Onrcn
31-01-2011, 22:40
Arabam yururken bile telefon acip abi araban pert olmus gecmis olsun diyenler vardi, ver gitsin en huzurlusu bu olur. Kaskodan da biraz daha para alirsan 3e 5 e bakma.. Gider sonra icine sinecek yeni anilarini paylasacagin bir otomobil bulursun

eser
31-01-2011, 22:41
enes kaza yaptığında gerçekten çok üzülmüştüm bu arabada gerçekten hiçbir şey yok iyice düşün taşın bu araba toplanır eskisi gibide olur

Sh4rk
31-01-2011, 22:46
usta bu arabada bır sey yok ya ne tayyarlar gordum 2 kasanın bırlesımınden 1 tayyar cıkıyor

Enes-x
31-01-2011, 23:03
Diyelim ki topladın ama eskisi gibi olmadı içine sinmedi, ki tamponları dahi boyasız kız gibi bi typer'a biniyodun şimdi önden kazalı bi arabaya binmek içine ne kadar siner orası muamma.

Sonra satmak istedin içine sinmediği için ilan verdin, aldı güzel toplayamadı pertten dönme arabayı şimdi satıyo demiceklermi sanıyosun.

Herkes senin gibi iyi niyetli değil olm o.ç dolu ortalıkta hepimizin bildiği gibi :) He diyosan ki sadece gazlamak istiyorum kim ne derse desin mikimde değil o zaman başka sök airbagleri koltukları topla eli ayağı düzgün olacak şekilde bin gitsin. Satacağın zamanda edeceğin 3-5 lira zararı düşünmem diyosan.

Ben seni biraz tanıyosam ver kaskoya derim al kaskodan paranı yine ne alırsan al en güzelini alırsın BA'yı aldığın zaman ki gibi :)

Alkollüyen kalemin sağlam genç tuttum bu paragrafları :)

He enes unutmadan o araba senin diye değil ilgi typer oldugu icin;)

Bir şeyede olumlu yönden bak arkadaş bu kadar realist olma :D

ardacngns
31-01-2011, 23:12
ver enes baska bı araba alıp yapıcaz dınle benii

rodya
31-01-2011, 23:14
"bu araç önden kazalı.hatta servis 18000 hasar çıkarmıştı var gerisini sen düşün.airbagler falan patlamıştı.araç perte ayrılacaktı ama sahibi ayırtmadı.."

ali_utku
31-01-2011, 23:16
öncelikle geçmiş olsun.aracınız takip ettiğim kadarıyla tertemiz bir type r dı.kazanızda çok büyük değil ne arabalar toplanıyor elbet toplanır.belki eskisi gibi randuman da verir fakat ağzınızın tadı kaçar yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum.50 k daki kız gibi aracımın tavanı dolu yağışında zarar gördü.servis onarmadan direk değiştirdi.bu araç pertten toplama diyenleri bile duydum.

bu aracı toplarsınız gazlarsınız çok da güzel keyif alırsınız fakat kafanız söylenenlerden dolayı rahat olmaz söyleyeyim.bence verin kaskoya uğraşmayın.ileride daha iyileri nasip olur inşallah.

SekoLive
31-01-2011, 23:18
"bu araç önden kazalı.hatta servis 18000 hasar çıkarmıştı var gerisini sen düşün.airbagler falan patlamıştı.araç perte ayrılacaktı ama sahibi ayırtmadı.."

resmen olası gelecekdeki konulardan bir alıntı yapmış gibi yazdınız :) aynısını da yazarlar....

deeperblack
31-01-2011, 23:34
Aracı kazali da gormuştum. Pertlik bir araç görüntüsü yok kesinlikle. Doydum ep3 e diyosan topla arabanı bin. Tadında bırakalım diyosan başka denizlere yelken açmanın zamanıdır. Tekrar gecmis olsun. Önemli olan sana birsey olmaması gerisi Fasa fiso...

S.Özeren
31-01-2011, 23:52
samet zaten enes yazmıs sigortayla ilgili sorunlar vardı dıye özel bişi olsa gerek zaten yazmak istemiyorum dedi...

görmedim ondan soriyim dedim sağol :)

Dou
31-01-2011, 23:53

Afferim lan 40 yılın başında güzel bişey yazdın :D

Yazacak bişey bırakmamışın

Alper_
31-01-2011, 23:56
geçmiş olsun..şaselerinde birşey yoksa dışarıda toplatılıp güzelce binilir..ben olsam toplatır binerdim çünkü çok kötü durumda değil aham şaham birşeyi yok :)

KVB
01-02-2011, 00:03
Enes hala vermedin mi arabayı kaskoya kardeşim :D

Bu arada cem süper özetliyor konuyu her sayfada, tebrik ediyorum.

gfb01
01-02-2011, 00:04
bana kalırsa kaskoya verın parasını alın daha sorada kasko satışa çıkardıgında ılk sıze soyler almanız ıcın durumunuz varsa gerı alırsınız

maxpower
01-02-2011, 00:15
35000 güzel rakam :)

bencede biraz pazarlıkla fiyatı yukarı çekmeye çalışıp paranızı alın

sigorta satarkende ilk size teklif edecekse burdan alırım toplarım binerim diyen arkadaşlar versin size parayı onlar için siz alın, satışını verirsiniz hemen sonrasında

ali
01-02-2011, 00:44
ver gitsin enescim, hiç uğraşma bence...iki gün sonra çok üzülürsün..

doush
01-02-2011, 01:04
Geçmiş olsun öncelikle, sizde bir şey olmaması sevindirici..Kazanın üstünden baya geçti yanlış hatırlamıyorsam, aracın kazasını merak ediyordum, hatta kazayı daha küçük düşündüğmden, toplanıp yeni fotoları konuldu diye konuya girdm :)

Aracınızla ne kadar manevi bir bağ olsa da o arabayı bir gün satmak istediğinizde yukarıda da örnekleri verildiği gibi" perte ayrılacaktı 18k masrafı vardı, sahibi ayırmadı yan sanayi parçayla toplattı, uyduruk oldu kazası çok büyüktü airbagler açıktı, ön cama kadar girmişti vs. " diye sallayacak da sallayacak... Biri bana sorsa ben derim ki araba zamanında çok temizdi, beton bloğa çarptı kazalı fotolar aha bunlar bence bir şeyi yoktu, şu kadar masrafı çıktı, hatırlarsam tps bozuktu motor kulakları kırıktı vs. ama sahibi çok sevdiğinden perte ayırmadı topladı.. ki zaten sizi hiç tanımasam da anladğm kadarıyla düzgün biri olduğunuzdan bunları zaten siz söylersiniz.. Ama bir süre sonra bu moral bozma, *** atma yöntemi sizi bıktıracaktır..

Şöyle bir şey var umarım şaside ciddi anlamda hiç bir şey yoksa toplamak istediğinizde kafanız rahat olur, ama değilse işin rengi değişr çünkü allah korusun bir sonraki kazada aynı hızla aynı beton bloğa çarptğnzda hem kazanın araca etkisi çok daha fazla olur hem de size zarar gelebilir.. Bu durumda araba burada yorum yazan kimsenin s*kinde dahi olmaz.. Size zarar gelmesin yeter..

Diğer yandan bunlar benim moralimi bozar, sağlığımı tehlikeye atmak istemem diye düşünüyosanız ve araca kaskoya verecekseniz 35 iyi rakam sayılır.. Onu yukarı çekerseniz 38-39 civarına kesinlikle verilir.. 10 milyara topladınız diyelim tekrar satmak istediğinizde kazasız halini 40 düşünelim+10 lira masraf.. ama kazalı diyip 33 e falan vereceksnz, ciddi anlamda maddi zarar + bunun moral bozukluğu..

Benim seçimim perte ayırın kaskodan para alın, eğer uygun düşerse tekrar pertken alırsınız toplarsınız ve elinize para kalırsa çok güzel olur.. Ya da yeni otomobil alırsınız.. Umarım doğru kelimeleri kullanabildim :D Hayırlısı olsun, bu süreçte bol sabır diliyorum :)

ProdriveSTI
01-02-2011, 01:09
Geçmiş olsun Enes.35 bin güzel para cidden ama senin düşüncelerin ne yönde bilemeyiz tabi,şu an ikilemde kaldığın konular illa ki vardır ama elinden çıkar gitsin.Bunun tadını almışındır şimdi başka araçların keyfine bak.yok abi illa Type-R olacak diyosan yine alırsın.Şimdi bunu toplasan içine sinmeyebilir belki güvenli bi şekilde basamazsın. :/

.::EmrE::.
01-02-2011, 01:18
Ver gitsin..daha nicelerine binersin sen. Artı kaskonun verdiği fiyata satsan bile ilerde bi ton masraf yapacaksın

alex
01-02-2011, 01:28
araç toplAanılınır

bence cok buyuk bı masraf yok gıbı secım senın genede :)

harrem
01-02-2011, 02:31
öncelikle gecmıs olsun bu arac hangı sıgorta sırketınden kaskoluydu acaba?

maverick2305
01-02-2011, 11:28
neyi seçersen seç hep seçmediğinde kalır aklın :D

tunA
01-02-2011, 11:39
enes haberim vardi kaza yaptigin dan ama ufak bişey diye biliyodum

bu kaza ayni EDS kazasi gibi yemin ederim 4 lira masraf yok arabada ama içine sinme

konusun gelirsen kardeşim evet biraz mide bulandirir.toplanir adam gibi toplandik tan sonra

hiç bişey olmaz emin ol nelerini goruyorum sanayide 5 parçadan araba yapıyolar.tekrar geçmiş

olsun.

dragon07
01-02-2011, 13:23
ben net olarak 3 parçadan m3 gördüm,typer gördüm,106 gördüm.satılcaksada haber beklıyorum :)

ahmet3425
01-02-2011, 13:28
kardesim arabada cok bir hasar yok sen gel bilali dinle bu arabayı topla.

hatta soylede yapabilirsin kaskoya ver arabayı al paranı sonra git kaskodan sen satın al toparla arabayı.

ayrıca kasko sirketiylede pazarlık etmeyi ihmal etme alacagın parayı yuksek tutmaya bak itiraz et biseyler yap emin ol işe yarıyor...

allah bidaha yasatmasın.

hsyn_çvk
01-02-2011, 13:55
yetkili bir honda bayisinin 2.el departmanının yöneticisi olarak şunları belirteyim;

öncelikle geçmiş olsun,aracınızla ilgili yorumlara baktığımda %50 topla diğer %50'de ver gitsin demiş bende otomobili hem para kazanmak hemde hobby amaçlı kullanan birisi olarak şunu söyliyim,kesinlikle düşünme bile ver gitsin,seni tanıdığım ve forumdan takip ettiğim kadar ile titiz bir arkadaşsın (benim gbi :D) o araba toplandıktan sonra kazasız haline haftada 5 gün binerken kazadan sonra toplanmış haline haftda 1 gün binebilirsin (canın çekmicek çok eminim aynısını yaşadım) eskiden haftda 3 kez yıkatırken artık ayda 1 yıkatcaksın,eskiden yağmurda binmezken içinde çiğdem yiceksin :D eskisi gbi içine sinmicek arabanla arandaki bağ eskisi gbi olmuycak :(

toplanması konusundada şöle bir tezim var diyelimki topladın bak çok açıkca söliyim; bence topla,bunda bişey yok,buna binilir diyen arkadaşlardan biri ielrde senden bu arabayı almak isterse bu seferde 'enes önden kazalı ama' 'enes emsalleri 40 bu eder 35' 'değişen boya varmı enes e işte önden küçük tıkladık 2 airbag açıldı ama yerine koyduk hmm anladım enes ok ben sana haber vercem' bide bunlara kafa patlatcan bunları kafana takcan bunlarda gercek seni

sonucta bu araba 10.000 tl değerinde yada 92 model bır araba deil 35.000-40.000 tl'lik bir arabada herkes boyayada bakar değişenede bakar kimse kendini kandırmasın arkadaşlar ;)

APO
01-02-2011, 14:00
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...bence kaskoya ver gitsin...

Cem.B
01-02-2011, 14:15
ver gitsin çokta mühim araba deil sonuçta üstüne 15 koyar yenisini alırsın

Mr.K
01-02-2011, 15:25
Verme moruk :o yaptır,içinde ne var ne yok bütün döşemelerini güzel bi fiyata sat,jantlarını sat,ön konsolu sat,direksiyonu sat.Farlarını da dedıgım gıbı sat;).

Yap çıtırdan bi turbo,içi bomboş olsun arabanın da bu kadar basit.Golf VI alırsın yanınada bitane ohh mis :) Zaten gunluk kullanmıyodun bu arabayı,turbo yapman sana bıse kaybettırmıcek(kullanamama gıbı bı durum)..

Benım fıkrım bu yonde..Zaten atmo. artık hızlı arabalarda kalmadı,devır turbo deviri..En azından denıcek arac sayın cok olur,hemde doyarsın arabana..Arabanın komple içini zaten güzel bi fiyata satarsın ;) Jantlarını da aynı sekılde :) Bunu da bı dusun derım.Bi cutout ıstersen gunluk racespec car bıle yaparsın.Asırı besleme veya atmosferık ama ben senın yerınde olsam boyle yapardım.1lira olayı varya hanı verıyım yapılsın edılsın vsvs:D onu da dusun valla cıddı cıddı,bı cok kısıde yapar ;) unutma bunu :o :) :)

Dipnot;

Sankı yenı alıcagın arabanın ustune masraf yapmıcakmısın(modıfıye vsvs) ;) Millet motoru kırık arabaları catır catır satıyo,adam gıbı proje arabası yapıp guzelce tpladıktan sonra bu arabayı,kımse sana oncesınde kazası vardı demez.Sensorle alakalı zaten bu durum,40la gıderkende aırbag acılabılır.Aırbag acıldı dıye dunyanın sonu degıl kı.Saselerın tertemız cıcek gıbı.İyi düşün.

otto985
01-02-2011, 15:33
Çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.

GokhanRS
01-02-2011, 15:35
uğraşma enes. ver gitsin. gerçekten uğraşılmaz. en kralını alırsın gene.

Semii
01-02-2011, 16:04
öncelikle büyük geçmiş olsun.bence ver gitsin borç olayını hallet gerisi elbet gelir yeterki kafan rahat olsun ... şahsi fikrimm

levent
01-02-2011, 16:51
geçmiş olsun öncelikle, bence uğraşma enes, ver gitsin derim. daha iyisini nasip eder Allah zamanla..

hayırlısı olsun ;)

8.000rpm
01-02-2011, 16:53
proje için sökülüp yapılırsa , sökük haliyle muayene işi sorun olmaz mı?

Enes-x
01-02-2011, 16:58
Abi muayene dediğin ne ki :)

Verme moruk :o yaptır,içinde ne var ne yok bütün döşemelerini güzel bi fiyata sat,jantlarını sat,ön konsolu sat,direksiyonu sat.Farlarını da dedıgım gıbı sat;).

Yap çıtırdan bi turbo,içi bomboş olsun arabanın da bu kadar basit.Golf VI alırsın yanınada bitane ohh mis :) Zaten gunluk kullanmıyodun bu arabayı,turbo yapman sana bıse kaybettırmıcek(kullanamama gıbı bı durum)..

Benım fıkrım bu yonde..Zaten atmo. artık hızlı arabalarda kalmadı,devır turbo deviri..En azından denıcek arac sayın cok olur,hemde doyarsın arabana..Arabanın komple içini zaten güzel bi fiyata satarsın ;) Jantlarını da aynı sekılde :) Bunu da bı dusun derım.Bi cutout ıstersen gunluk racespec car bıle yaparsın.Asırı besleme veya atmosferık ama ben senın yerınde olsam boyle yapardım.1lira olayı varya hanı verıyım yapılsın edılsın vsvs:D onu da dusun valla cıddı cıddı,bı cok kısıde yapar ;) unutma bunu :o :) :)

Dipnot;

Sankı yenı alıcagın arabanın ustune masraf yapmıcakmısın(modıfıye vsvs) ;) Millet motoru kırık arabaları catır catır satıyo,adam gıbı proje arabası yapıp guzelce tpladıktan sonra bu arabayı,kımse sana oncesınde kazası vardı demez.Sensorle alakalı zaten bu durum,40la gıderkende aırbag acılabılır.Aırbag acıldı dıye dunyanın sonu degıl kı.Saselerın tertemız cıcek gıbı.İyi düşün.

Onur güzel projeler bunlarda beni manevi olarak aşıyor işte :)

Enes-x
01-02-2011, 17:02
yetkili bir honda bayisinin 2.el departmanının yöneticisi olarak şunları belirteyim;

öncelikle geçmiş olsun,aracınızla ilgili yorumlara baktığımda %50 topla diğer %50'de ver gitsin demiş bende otomobili hem para kazanmak hemde hobby amaçlı kullanan birisi olarak şunu söyliyim,kesinlikle düşünme bile ver gitsin,seni tanıdığım ve forumdan takip ettiğim kadar ile titiz bir arkadaşsın (benim gbi :D) o araba toplandıktan sonra kazasız haline haftada 5 gün binerken kazadan sonra toplanmış haline haftda 1 gün binebilirsin (canın çekmicek çok eminim aynısını yaşadım) eskiden haftda 3 kez yıkatırken artık ayda 1 yıkatcaksın,eskiden yağmurda binmezken içinde çiğdem yiceksin :D eskisi gbi içine sinmicek arabanla arandaki bağ eskisi gbi olmuycak :(

toplanması konusundada şöle bir tezim var diyelimki topladın bak çok açıkca söliyim; bence topla,bunda bişey yok,buna binilir diyen arkadaşlardan biri ielrde senden bu arabayı almak isterse bu seferde 'enes önden kazalı ama' 'enes emsalleri 40 bu eder 35' 'değişen boya varmı enes e işte önden küçük tıkladık 2 airbag açıldı ama yerine koyduk hmm anladım enes ok ben sana haber vercem' bide bunlara kafa patlatcan bunları kafana takcan bunlarda gercek seni

sonucta bu araba 10.000 tl değerinde yada 92 model bır araba deil 35.000-40.000 tl'lik bir arabada herkes boyayada bakar değişenede bakar kimse kendini kandırmasın arkadaşlar ;)

Bende aynı şeyleri düşünüyorum birebir..Ne kadar yok ya bana öyle olmaz filan desemde kendimi kandırmış olurum.

Laf sözden rahatsız olmak bir yana hergün düşünüyorumda , bu arabayı toplayacak manevi güce sahip değilim :) İllaki biri gelir alır toplar yapar biner satar.Benim için buraya kadarmış typer sevdası.

djm
01-02-2011, 17:14
kazadan önce satmayı düşünmuyosan satma derim kardeşim toplat bin,
ama maddiyat beni sıkışık durumun içine sokar diyorsan parasızlık çok daha kötüdür.
ver kaskoya.tek fotodan fazla birşey görünmüyo iyide toplanabilir.

geçmiolsun
kardeşim

Mr.K
01-02-2011, 18:03
Abi muayene dediğin ne ki :)

Onur güzel projeler bunlarda beni manevi olarak aşıyor işte :)

Bende aynı şeyleri düşünüyorum birebir..Ne kadar yok ya bana öyle olmaz filan desemde kendimi kandırmış olurum.

Laf sözden rahatsız olmak bir yana hergün düşünüyorumda , bu arabayı toplayacak manevi güce sahip değilim :) İllaki biri gelir alır toplar yapar biner satar.Benim için buraya kadarmış typer sevdası.

Ben hastayım.

VTec_king
01-02-2011, 20:24
ah şu halini görmez olaydım
ah enes ah
tekrar geçmiş olsun
toplanıp tine yollara dönmeli derim
kasap ustaların ellerine geçmemeli..

LUTFU CNGNS
01-02-2011, 20:42
geçmiş olsun enes allah beterinden korusun .araba içinde herkez bişeyler yazmış içinden ne geçiyorsa onu yap sonradan pişman olma

Ertan-R
01-02-2011, 20:51
Ya enes ne kadar çok büyüttün abi yav.Anlamadıgım toplatırsan arabanda Pert kaydımı olacak?Arabanda büyütülecek büyük bi durum yok.O zaman kaza yapan herkez satsın arabasını.Dünyanın sonu degil.Yavaş yavaş kafana göre toplatırsın.Hatırlarsan bu mevzuları konuşmuştuk senle.Tekrar Ep3 almak istersen kafana görede bulamıyacaksın.He fn2 alırım dersen o ayrı.Yada 320d yakışıR.

Schumi
01-02-2011, 21:18
Arabayı alırsan ne kadar ödeme yapıyorlar sana. 10 bin tl veriyorlarsa sana eğer. Arabayı 28 e satarsın eline toplam 38 geçer. Yada kaç veriyorlarsa.

Enes-x
01-02-2011, 21:44
Arabayı alırsan ne kadar ödeme yapıyorlar sana. 10 bin tl veriyorlarsa sana eğer. Arabayı 28 e satarsın eline toplam 38 geçer. Yada kaç veriyorlarsa.

O şekilde olmuyor sadece kendi belirledikleri yetkili servise yarısını ödüyorlar.

merruse
01-02-2011, 21:50
Araba bu ya. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki. Görevini yapmış. Kazaya rağmen sizi yeterince korumuş. Gerisi lafı güzaf. Kafanızda en ufak bir şüphe varsa ki bu konuyu açtığınıza göre var, direk verin gitsin.. Huzurunuz kaçacağına 3-5 kuruş kaçsın.

sertac1
01-02-2011, 21:59
Büyük geçmiş olsun..

ZeoN
01-02-2011, 22:07
Enes kardeşim çok geçmiş olsun herşeyden önce..
Benim yorumum kaskoya vermenden yana olur..

KVB
01-02-2011, 22:07
Araba bu ya. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki. Görevini yapmış. Kazaya rağmen sizi yeterince korumuş. Gerisi lafı güzaf. Kafanızda en ufak bir şüphe varsa ki bu konuyu açtığınıza göre var, direk verin gitsin.. Huzurunuz kaçacağına 3-5 kuruş kaçsın.

Nokta :) :)

Xenomorph
01-02-2011, 23:11
Kardeşim Cidden Büyük Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konunu

Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De

Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,

Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim

Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor

Tekrardan Geçmiş Olsun Allah Sabır Versin

-batu-
02-02-2011, 02:26
Mert yazıcak bişey bırakmamış. :)

Maxiboost
02-02-2011, 02:32
Enes cok gecmis olsun :( allah korumus. Arkadaslarinda dedigi gibi ver kaskoya gitsin. Piyasa degerini vermek zorundalar senin aracinla asa yukari ayni ozelliklere sahip araclarin ilanlarini gonder ve bastir. 2 elde satacagin rakkamin az altinda bir parayi alabilirsin. Zaten hakkin.

HKA
02-02-2011, 05:31
Kardeşim şimdi gördüm, çok üzüldüm valla. Geçmiş olsun. Valla sana birşey olmadıysa boşver gitsin, dünya malı sonucta. Ben yerinde olsam maddi durum neye el veriyorsa, en mantıklı nasıl oluyorsa öyle yaparım. Araba sonucta bu yine alınır.

turbo&quattro
02-02-2011, 05:45
Eger takintiliysan arabani toplasan bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak ve soguyacaksin tipki benim 350z ile ufak bir kaza yapip topladiktan sonra cok sevmeme ragmen sogudugum gibi :)

Cogunlugugun dedigi gibi ver gitsin ve elinde kalacak parayla mumkunse borclanmadan icine sinecek bir araba al..

Cok gecmis olsun.

samet_61
02-02-2011, 06:08
arabada bısey yok toplat bın bak keyfıne bu hasar sayılmaz

senna
02-02-2011, 08:28

Kaskoyla İlgili Bazı Sıkıntıların Var Demişssin Yazmamışsın Özele Girmem Ama Bir Kaç Şey Söylemeden Geçemicem

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Ayrıca Kasko 35 Bin Veriyor Diye Birşey Yok 43 Bin Yazıyor Kasko Değerinde Ve 35 Lira Veriyorlar Açıkcası Burda Böyle Sallarsan Durumu Üzgünlükle Sadece Ve Sadece Kaskoya Para Kazandırırsın..Üstüne Gitmen Lazım Bana Aracın Muadilini Bulun Demen Lazım Yani Açıkcası Ciddi Anlamda Saldırman Lazım Yanlış Anlama Ben Bu İşin Peşini Kesinlikle Bırakmadan 41 42 Almak İçin Bi Tarafımı Yırtardım Ve Yüksek Bi İhtimalle Karakolluk Olsamda Verdirtirim...Bu Kasko Şirketlerine Yüz Verme Bastır 35 binide Kesinlikle Kabul Etme Muadilini Bulun Getirin De

Herneyse Ben Buraya Ne Kadar Yazsam Boş Uğraşmak Istersen Uğraşırsın Ben Vti'da 18.750 Kasko Bedelinin 18.500'ünü Aldım İlk Teklifleri 16'ıydı,

Arkadaşım 206 ile Kaza Yaptı Kasko Bedeli 16.200 Hasar 9.500 İlk Pert Dediler Sonra Başka Bir Yetkili Serviste Anlaşmamız Var Oraya Çekin Dediler Orada Hasar 7.500 Çıkıyor Dediler,Nası Oluyor Bu Diyince Ya 7.500 Alın Yada Yaptıralım Dediler...Eksperle Konuşup Hakkında Dolandırıcılık Yüzünden Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunucağı Söylenince (Çünkü Aracı Yaptırmak İstediğimiz Serviste Yaptırmak Zorundalar Ve Böyle Bir Yaptırım Uygulayamazlar) Perte Ayrıldı Araç İlk Başta 14 sonra 14.500 sonra 15 sonra 15.500 + Hastane Paraları + Çekici Paraları Şeklinde Sonuçlandı Bilgine....Eskiden Kasko Şirketlerine Zarar Vermiyim Haram Diye Yaptırmazdım Herşeyi...Şimdi Y...ğı Yediler Analarının Bi Tarafından Kan Getirticem Kuş Sıçsa Boyatıcam En Azından Yarın Pert Olursa 3 5 Lira Zarardayım Demem Soktum Derim

Açıkcası Acın Büyük Gayet Net Anlıyorum Allah Sabır Versin...Ama Peşinide Bırakma Kaskonun Paranı Al Çünkü Üzüntüsü Az Da Olsa Geçince Araba Ararken O 3 liralar 5 liralar Büyük Önem Taşıyor

hiç birşey okunmuyor nasıl yazabiliyorsun böyle anlamadım

Day Walker
02-02-2011, 09:49

Bence Ver Kaskoya Gitsin

çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 de kaskonu iptal ederiz sonrada kara listeye alırız
kimseden kasko yaptıramazsın;)

böyle bi durumda sicil temizliğide olmuyor böyle şeyleri yazarken insanları gakeyana getirecek şekilde değilde yardımcı olacak şekilde yazarsanız daha yararlı olur.

Enes-x
02-02-2011, 09:54
Enes cok gecmis olsun :( allah korumus. Arkadaslarinda dedigi gibi ver kaskoya gitsin. Piyasa degerini vermek zorundalar senin aracinla asa yukari ayni ozelliklere sahip araclarin ilanlarini gonder ve bastir. 2 elde satacagin rakkamin az altinda bir parayi alabilirsin. Zaten hakkin.

Herkes aynı şeyi söylemişte bu en bastırılmış hali :) Yinede uğraşcam biraz daha.

Kardeşim şimdi gördüm, çok üzüldüm valla. Geçmiş olsun. Valla sana birşey olmadıysa boşver gitsin, dünya malı sonucta. Ben yerinde olsam maddi durum neye el veriyorsa, en mantıklı nasıl oluyorsa öyle yaparım. Araba sonucta bu yine alınır.

Sağol hakancım , çok mantıklı yazdıkların büyük ihtimal öyle olacak sanırım.

Eger takintiliysan arabani toplasan bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak ve soguyacaksin tipki benim 350z ile ufak bir kaza yapip topladiktan sonra cok sevmeme ragmen sogudugum gibi :)

Cogunlugugun dedigi gibi ver gitsin ve elinde kalacak parayla mumkunse borclanmadan icine sinecek bir araba al..

Cok gecmis olsun.

Sağol, evet bende soğurum muhtemelen olmuyor eskisi gibi.

böyle bi durumda sicil temizliğide olmuyor böyle şeyleri yazarken insanları gakeyana getirecek şekilde değilde yardımcı olacak şekilde yazarsanız daha yararlı olur.

Aynen,

Tabi ki doğru değil sigortadan intikam alma planları..İnsanın damarına basınca ilk etapta bende düşündüm onu yaparım ederim diyede hem etik değil hem bize yakışmaz hemde zarar vercem derken zararlı çıkarsın.

Bence Ver Kaskoya Gitsin

Sağolasın sen beni çok iyi anlarsın bende seni çok iyi anlıyorum.Ama gereksiz öyle intikam alma çalışmaları , alabildiğimizi alacağız inşallah.

SULTANOGLU
02-02-2011, 09:58

aynen :icon_tup:

seboerk
02-02-2011, 10:11
gecmıs olsun ıns daha ıyılerını almak nasıp olur

kickboxer
02-02-2011, 17:04
geçmiş olsun ama bu arabada bişey yok bence topla mis gibi bin gene araban içinbe sınecek sekılde toplatırsan sıkıntısız bınersın

GKS
02-02-2011, 17:31
sat bence başka birşey al

cheers
02-02-2011, 19:13
Büyük geçmiş olsun Enes.

Bence kaskoya ver hiç ugraşma.Eger toplarsan da eskisi gibi olmayacak.

8.000rpm
02-02-2011, 19:16
eğer ki fikren ep3'ten geçtiysen , daha da ep3 binmem diyorsan çok da fazla düşünmene gerek yok , arabayı toplamana da gerek yok
vakit nakittir , bir an önce paranı cebine koymaya bak Enes'im
her şekilde , hakkında en hayırlısı olur inşallah

gundogs
02-02-2011, 19:41
geçmiş olsun....yeni sahibinin değerlendirmesi daha iyi olur bence.... rabbim herkezin gönlüne göre versin..

kickbuttowski
02-02-2011, 20:30
forumda ayni durumda bir araba daha var. perte cikmisti bir kac ay once baslik acmisti arac sahibi olan arkadas fotograflarini koymak icin. simdi o arac yapilmis ve satilik ilani verilmis satilacakmi satilmayacak mi cok merak ediyorum.

bu arada bence de perte ayrilmasi daha mantikli..

overblack
02-02-2011, 20:52

sigorta firmalarını zarara uğratıp haksız kazanç sağlama düşüncesi ile yazmamışki adam.kaza bela olursa hakkımı sonuna kadar ararım verdiğim paranın her kuruşunu talep ederiz demiş.ne var şimdi bunda?bilerek pert edip bunu meslek haline getirmiş olsa eyvallah haklısın tabi.

senin firma hangisi ise isim verde uzak duralım ondan.firmalar kurumsal kimliklerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini had safhada tutarken bu şekilde düşünce tarzı çok yanlış.

ahmet3425
02-02-2011, 21:07
35 değide biraz daha kastır 37- 38 e ver arabayı kaskoya.

sonra git 15 20 lira arası bi fiyata kaskodan arabayı geri al.

sok sanayiye 5 lirada masraf et.

daha sonrada araba bitince 30 liraya ver gitsin :)

her turlu kardasın kardesim...

Day Walker
02-02-2011, 21:11
sigorta firmalarını zarara uğratıp haksız kazanç sağlama düşüncesi ile yazmamışki adam.kaza bela olursa hakkımı sonuna kadar ararım verdiğim paranın her kuruşunu talep ederiz demiş.ne var şimdi bunda?bilerek pert edip bunu meslek haline getirmiş olsa eyvallah haklısın tabi.

senin firma hangisi ise isim verde uzak duralım ondan.firmalar kurumsal kimliklerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini had safhada tutarken bu şekilde düşünce tarzı çok yanlış.

Konu zaten bayaa karisti enesinde kafasi karisik bide boyle mesajlarla insanlari yanlis bilgilendirmek kendi basins gelenin herkesin basins gelicegini sanmak yanlis bisey ama suda bi gercek 1 sene icinde rucu hakki olmaksixin 3 defa kaza olursa sirket policeyi iptsl ediyor ve tramere girisini yapiyor siz police yaptirmak istediginizde sirketler hasar rizikosu fazls oldugu icin police kesmek istemiyor

Ben ak sigortadayim ve gorevim sahada dolasip servisleri ve suistimal hasar yapsnlari bulmak sigortali araclari kontrol etmek

overblack
02-02-2011, 21:12
Konu zaten bayaa karisti enesinde kafasi karisik bide boyle mesajlarla insanlari yanlis bilgilendirmek kendi basins gelenin herkesin basins gelicegini sanmak yanlis bisey ama suda bi gercek 1 sene icinde rucu hakki olmaksixin kaza olursa sirket policeyi iptsl ediyor ve tramere girisini yapiyor siz police yaptirmak istediginizde sirketler hasar rizikosu fazls oldugu icin police kesmek istemiyor

Ben ak sigortadayim ve gorevim sahada dolasip servisleri ve suistimal hasar yapsnlari bulmak sigortali araclari kontrol etmek

peki merak ettiğim bişi daha var.mesela araç kullanmasını gerçekten bilmeyen birisi sürekli kaza yaparsa.(kötü niyetli olarak değil) bunun poliçeyi iptal edip kara listeye alıyormusunuz

SULTANOGLU
02-02-2011, 21:14
peki merak ettiğim bişi daha var.mesela araç kullanmasını gerçekten bilmeyen birisi sürekli kaza yaparsa.(kötü niyetli olarak değil) bunun poliçeyi iptal edip kara listeye alıyormusunuz

sigorta o kişinin nasıl araç kullandığını bilmeksizin size sigorta yapıyor, böylelikle o kişi Oğuzunda belirttiği gibi 1 sene içersinde 3 kere kaza yaparsa o poliçe yine iptal olur ve kara listeye alınır.

Day Walker
02-02-2011, 21:15

Hayir sadece police iptali yapilir tramere girisi yapilir kara liste dedigimiz yer iise hatmer dir googledan aratip kontrol edip sizlerde ihbarda bulunabilirsiniz

Kara liste dolandiricilar ve suistimsl hasar yapan kisiler girer

Day Walker
02-02-2011, 21:16
Ancsk diger sigorta sirketlerindede police iptslleri varsa kara listeyd alinir

Enes-x
02-02-2011, 21:29

Ahmet hangi gezegenden bağlanıyorsun kanka araba ihalede 28.100 gördü ne 15-20 si :)

!KO
02-02-2011, 21:33

en az 28 isticek kasko :)

edit:harf

Xenomorph
03-02-2011, 00:00

yok sonuçta hakkını aramak gerekiyor 3 sebebini biliorum 2 de durcam :D ama öyle 300 400 liralık hasar olunca aman ben yaptırırım kasko bozulmasın demem

Day Walker
03-02-2011, 07:35
tabiki yaptırcaksınız ama genede dikkatli olmak lazım

ahmet3425
03-02-2011, 14:17
Ahmet hangi gezegenden bağlanıyorsun kanka araba ihalede 28.100 gördü ne 15-20 si :)

yuhannessburg kanka :D

o zaman 37 38 i al cekil kenara yapacak bisey yok :D

Enes-x
07-02-2011, 21:41
Araç bu haliyle satılıktır bu hafta içinde sigortayla ilgili işlemleri bitirmiş olacağım.Çok pm atan vardı o yüzden yazıyorum.Düşünen varsa pm atabilir.

KVB
07-02-2011, 21:43
Araç bu haliyle satılıktır bu hafta içinde sigortayla ilgili işlemleri bitirmiş olacağım.Çok pm atan vardı o yüzden yazıyorum.Düşünen varsa pm atabilir.

En doğru kararı vermişsin kardeşim, hayırlısı olsun...

RsErdi
08-02-2011, 10:37
geçmiş olsn ver gitsin

Day Walker
08-02-2011, 10:57

Hayırlısı olsun enes tıpkı konuştuğumuz gibi olmuş

Ufuk
08-02-2011, 11:28
Enes abi ver gitsin sonra forumlarda a bu kazallıydı bu şöyleydi bu fena patladı diye konuşan kendini bilmezlerle uğraşmazsın.Miniks Ahmet abinin dediği çok doğru bizler bunu biliyoruz ama işte bilmeyenlerin sayısı bilenden çok maalesef.