Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde Bmw Tamirci
Üst kapak açılıp ekzantirik mili değişicek bunun ilgili usta varmıdır işin ehli biraz kıl bi adamım :) kime gidebilirim ??
dedebeto
03-02-2011, 16:41
6.sanayide benimde gittigim guzel bir tamirci var..adi serkan 0537 657 72 14...bertan verdi nuamrani de her sekilde yardimci olur..
avs nin yanındaki serkan mı... 3 . sanayi de varmı bildiğin bertan... 6. sanayi ters kalıyor biraz 3. sanayide parça sıkıntısı çekmiceğimi düşünüyorum..
Bertanın dediği o evet. Playboy serkan
ters kalmasa gitmek isterim tanıdığım insan ama mesafe kurtarmıyor...
JumboAli
03-02-2011, 20:13
3.sanayıde Mt servıs var
Bone-crusheR
03-02-2011, 20:14
bornovada m power ve pro olması lazım
egeturbo
03-02-2011, 20:15
Tartışmaya araştırmaya hiç gerek yok
3.Sanayi Sitesinde
Ya ///MT Tansel usta yada bi arka sokağında Kardeşler Oto Sedat ve Sercan usta
Tansel ustayı duymuştum fiyatları nasıldır bilgin varmıdır yoksada mühim değil gidip görmekte fayda var dediğim gibi kıl bi adamım :)
h.guroglu
03-02-2011, 20:26
ata sanayide laz mehmet var.
e21 istediğim motoru bulamadım pekte içime sinmedi sinenlerde uçuk fiyatlar şimdilik yaptırıp yazında başka motor takarım artık ekzantirik ters dönmesinden dolayı patlatma yapıyor o değişicek ayrıca tamire girmişken görsel olarakta biraz uğraşmak istiyorum eksoz sistemi zayıf oda yapılcak kaportayada giricek 1-2 yeri yapılcak arka cam fitili sorunlu o yapılcak cam otomatikleri tazelencek iç döşemelerede biraz dokunmak istiyorum vs vs :)
egeturbo
03-02-2011, 20:28
Tansel ustayı duymuştum fiyatları nasıldır bilgin varmıdır yoksada mühim değil gidip görmekte fayda var dediğim gibi kıl bi adamım :)
tansel usta fiyatlarda üzmez işçiliği ve titizliği meşurdur.Siteden bi kaç üye devamlı zaten oraya gidiyor.Sana her tülü konua yardımcı olur.Personelide kendiside 10 üzerinden 10
karsiyakaliozi
04-02-2011, 08:48
mega servis serafettin usta cınarlıda dırek almanyadan parcada getırıyor fiyat konusunda yardımcı olur