Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanıpta memnun kalmadığınız her türlü ürün.. (sakın almayın dediklerimiz)
Boost Up
08-02-2011, 00:01
samsung omnia
turbo&quattro
08-02-2011, 00:23
bide hazır aklıma gelmişken soruyım,
levis ve tommy hariç kot markası tavsiye edin
Lacoste, levis, hilfiger ws...dahil denemedigim marka kalmadi en guzel modeller ve kalite Hollister de....TR'de bulabilirmisin bilmiyorum ama bulamazsan kendi sitelerinden siparis verebilirsin.
lanet olsun durex !!
yaşasın migros poşeti !
d smart... bir geri zekalılar topluğu uzak durun... ne alın ne aldırın ne satın satanada mani olun...
ayrıca boş kaldığım zaman sikayetvar.com'da ariston sayfasını açıp okuyorum komedi dükkanı gibi :)evin içinde gezen çamaşır makinaları,yemek pişiren buzdolapları süper şeyler var.amcamın biri yazmış karımla yatağa girmiştik bir anda kapı açıldı içeri çamaşır makinası girdi diye :D dumur vaziyetler yani :)
Yaw yarıldım sabah sabah :hehe: Vururum lan o çamaşır makinasını :hehe:
ALPER-VNS
08-02-2011, 11:27
LG e500 laptop.. 3 kere fan değişti kapağı bozuldu ekranı bozuldu işlemcisi değişti kasası çatladı.. garanti fan hariç herşeye kullanıcı hatası dedi fanı da yine bozulucak ama değiştirelim yapcak bişey yok falan diye zorla değiştirdiiler.. şu an çöp durumda bıktık artık..
sakın LG bilgisayar almayın
Avea, Lexmark, converse, mavi jeans
Bone-crusheR
08-02-2011, 11:47
adidasın bircok urununu kullanıyorum ama normal tsirtleri cok kalitesiz yakası boyu acılıp cekiliyo
Maviden kot almayın dunya markası bilmemne diyolar külliyen palavra.Kaç tane kot aldım 2 giymede bollaştı ve ağları aşındır yırtıldı diesel ve levis aldım canavar
Avea, Lexmark, converse, mavi jeans
Converse den ne şikayetiniz var merak ettim ?
Lacoste, levis, hilfiger ws...dahil denemedigim marka kalmadi en guzel modeller ve kalite Hollister de....TR'de bulabilirmisin bilmiyorum ama bulamazsan kendi sitelerinden siparis verebilirsin.
netten sipariş vermey planlıyorum hollisterdan kot alıcam dikkat etmem gereken birşey varmı ölçü konusunda standart değilmi?
lanet olsun durex !!
yaşasın migros poşeti !
Hayırdır inşallah:D ne gibi bi problemle karşılaştınız:)
leader_T
08-02-2011, 15:51
Metro larda sol taraf tek li sağ taraf 2'li mi? 28'inde fethiye-ist yaptım ulusoy ile yanıma benim 2 katım adam düştü bende pek standart sayılmam kardaş kardeş gittik ben koridorda o cama yapışık şekilde :D Adam kolaylıda sucuk ekmekleri götürdü sonra kolaylıdan denizliye kadar sucuk kokusu içinde :D
Metro'yu bilmiyorum ancak Kamil Koç rahat hatta var tekli ve 2'li koltuklar. Metrodansa Kamil Koç'u öneririm. ;)
lnd_samet
08-02-2011, 15:52
metronun otobüsleri farklılık gösteriyor
tek model olmuyor
ama benim bindiğim solda tekliydi
sağdaki ise aralık vardı koltuklar arasında...
Metro'yu bilmiyorum ancak Kamil Koç rahat hatta var tekli ve 2'li koltuklar. Metrodansa Kamil Koç'u öneririm. ;)
kamil kocun da şahısa ait otobusleri çok berbat mavinler falan bi acayip bide sacma sapan benzinliklerde durup mola veriyor
flexamin
08-02-2011, 16:28
swoosh diye oto yıkamacıya gittim bugün :) adamlara cilalı yıkayın ve fırça kullanmadan yıkayın dedim. bıraktım diğer işlerimi hallettmeye gittim
döndüğümde ne gördüm arabayı cilalı yıkamışlar ama fırçalı yıkamışlar bundan dolayı hafif hafif çizikler oluşmuş hiç memnun kalmadım .. Ankara olanlar kesinlikle gitmesin.
Not :Yeri Gazi univ. Diş fakültesinin ordaki otoparkta.. :S
Converse den ne şikayetiniz var merak ettim ?
aşırı terletiyor ve koku yapıyor. 6 ay içinde dağılması da cabası...
Boost Up
08-02-2011, 16:45
converse in yırtık olanı makbuldur:D
SerdaR A.
08-02-2011, 20:25
arkadaşlar aranızda bu yüzüğü kullanan varmı varsa şikayetleri neler ?
Swatch Bijoux JRM013 | Swatchsaat.com (http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11004&urun=Swatch+Bijoux+JRM013&gclid=CIPorY2j-aYCFUco3wodoAZzGw)
Eski sevgilim.
2 seneden beri kullanıyorum..Meğer o kullanıyomuş..Eski sevgilileri ...... cemiyetine sesleniyorum..Nerdesiniz :D
turbo&quattro
08-02-2011, 20:47
netten sipariş vermey planlıyorum hollisterdan kot alıcam dikkat etmem gereken birşey varmı ölçü konusunda standart değilmi?
Ben tum markalarda 34x32 kot giyiyorum ancak hollisterin modelleri diger markalara gore farklilik gosteriyor..Hollisterden aldigim hicbir 34x32 uymadi...33x32 aliyorum tam oluyor...Alirken bir beden dusuk almaya dikkat edin.
Sweatshirt, t-shirt, mont vs... ne alacaksaniz eger hangi beden giyiyorsaniz bir ust bedenini alin...Cunku kesimleri oldukca dar. ( hollister ve abercrombie ikiside ayni.)
Farkli bir konuda yazmistim Amerika'dan yapacaginiz alisverislerde indirim kodlari kullanin diye...Konuyu bulabilirsem eklerim buraya..
edit...konuyu buldum
Yahu karisik birsey yok..
Ilk basta nereden ne alacaginiza karar verin....Atiyorum abercrombie...
Abercrombie & Fitch (http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/home_10051_10901_-1)
adresine gidip ne alacaksaniz ekleyin sepete...Daha sonra farkli bir ekranda google dan indirim kodu arastirin.... yani abercrombie discount code yazin ve cikan genelde 4-5 haneli rakam yada yaziyi abercrombieden check out esnasinda discount code yazan yere ekleyin ve indiriminizi alin..Bu indirim donemine gore %20 de olabilir 10 da...Hatta %70 bile olabilir...Ayrica diger bir ipucu da o an satista olan seyler degilde clearance arastirin...Yani o an indirimde olan seyler ws.
Bu arada abercrombie de t shirtler 9 ila 15 dolar arasi.Onceki syafalarda bir arkadasin yazdigi gibi 100kusur TL bayilmayin :)
Konunun basligi
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/74520-trendyol-alisveris-yapan-3.html
arkadaşlar aranızda bu yüzüğü kullanan varmı varsa şikayetleri neler ?
Swatch Bijoux JRM013 | Swatchsaat.com (http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11004&urun=Swatch+Bijoux+JRM013&gclid=CIPorY2j-aYCFUco3wodoAZzGw)
Çakmalarını çok çüzzi bi fiyata satıyorlar
Moku çıktı o yüzden bence...
SerdaR A.
08-02-2011, 23:00
Çakmalarını çok çüzzi bi fiyata satıyorlar
Moku çıktı o yüzden bence...
ölede kimisi dayanıksız klipsi çıktı filan diyo üzerindeki rakamları siliniyo bide 2 tanesi 240 tl acıtıyo madem saglam olsun dedim :D
aşırı terletiyor ve koku yapıyor. 6 ay içinde dağılması da cabası...
kaç tane converse 'im oldu bilmıyorum ve ne zaman aldıgımı unuttugum deri ve bez olmak üzere 3çeşit converse i halen kullanmaktayım hiç bi şekıldede sorun yaşamadım kullanıcı farkı olabılır :)
Eski sevgilim.
2 seneden beri kullanıyorum..Meğer o kullanıyomuş..Eski sevgilileri ...... cemiyetine sesleniyorum..Nerdesiniz :D
ulan cem gece gece güldüm :D
ölede kimisi dayanıksız klipsi çıktı filan diyo üzerindeki rakamları siliniyo bide 2 tanesi 240 tl acıtıyo madem saglam olsun dedim :D
Aynen öyle ama işte herkeste olan bi şey...Ben olsam pek tercih etmezdim o yüzden...
kamil kocun da şahısa ait otobusleri çok berbat mavinler falan bi acayip bide sacma sapan benzinliklerde durup mola veriyor
Otobüslerin coğu sahıs otobüsüdür heleki biraz sehir merkezinden uzak biyerlere gidiliyorsa dediğiniz olay daha cok basınıza gelebilir.Ama yolda yolcu almak gelişi güzel durmak falan yasak.Plakayı kamil koç müşteri hizmetlerine bildirin ilgilenirler ;)
LcWaikiki'de keten pantolonlar vardı renkleri cok hosuma gittiği için aldım almaz olaydım.İlk yıkamada renk falan kalmadı.
Cok bisey beklemiyordum ama bukadar dandik ve berbat olcagını asla tahmin etmedim.Oysa eskiden cocuklugumuzda öylemiydi;anne babamızın bi aldığını senelerce giyerdik sapasağlam...
@turbo&quattro
Bu discount coupon dediginiz kodu kredi kartı numarasını girdikten sonramı soruyor?
turbo&quattro
09-02-2011, 03:40
Kredi karti bilgilerini girmeden once soruyor....Genelde " discount code " " apply code " vs..diye geciyor..
Burak SARIKAYA
09-02-2011, 04:01
Vestel Leptop = Hiçbir modelini sakın almayın.Asus leptobum var vestelden 2 sene önce almıştım canavar gibi.Bozulma sebebi ;
Eskişehirde 43521234 adet tamirci servis'e götürdüm kimse yapamadı anakart işlemci ne varsa yüksek ısıdan dolayı yandı 1 senesini doldurmadı çöpe attım.
Burger King = Sıcak çikolata sürekli alırdım son 1 senedir bozdu eski tadı yok.
Otobüslerin coğu sahıs otobüsüdür heleki biraz sehir merkezinden uzak biyerlere gidiliyorsa dediğiniz olay daha cok basınıza gelebilir.Ama yolda yolcu almak gelişi güzel durmak falan yasak.Plakayı kamil koç müşteri hizmetlerine bildirin ilgilenirler ;)
LcWaikiki'de keten pantolonlar vardı renkleri cok hosuma gittiği için aldım almaz olaydım.İlk yıkamada renk falan kalmadı.
Cok bisey beklemiyordum ama bukadar dandik ve berbat olcagını asla tahmin etmedim.Oysa eskiden cocuklugumuzda öylemiydi;anne babamızın bi aldığını senelerce giyerdik sapasağlam...
LCW den aldığıınz ürünü faturasıyla birlikte götürün değişim yapıyorlar bilginiz olsun;)
Benim vardı grisi alma derim kesinlikle 3 ay içinde dagıldı :) tolu iğne ile sıkıştırmıştım sonra :D Tavsiye etmem ;)
olcay_bora
09-02-2011, 11:48
pronet güvenlik sistemlerinden uzak durun. hangi çalışanı olursa olsun satışını yaparken aylık abonelik şeklinde oldugunu iptal ettirmek istediğinizde hiç bir ücret ödemeden taraflarına bildirdiğimizde gelip aletleri alıp aboneliği bitireceklerini söylüyorlar. ama sözleşmede 4 aylık daha ödeme yapılacagı yazıyor. elemanlara sordugunuzda önemi yok işte iptal ederiz o orada öle yazıyor önemsemeyin gibi yanıtlarla karşılaşıp ama iş ciddiye bindiginde iptal için basvurdugunuzda 4 aylık daha ödeme yapmamız gerektiğinin peşini bırakmıyorlar.
ayrıca pronetin alarm sistemi olsun yada kameram sistemi olsun hiç bir zaman adam gibi çalışmıyor. sürekli aksaklıklar var.
önermiyorum...
Bone-crusheR
09-02-2011, 12:02
aveadam mefter ettim 50 adet şirket hattımız var baska firmaya tasımamıza ragmen 2 aydır fatura gelio ve ben 10 gundur musteri temisilsine baglanamadım karsıma alacak muhattap yok sakın bole hata yapmayın
gmalzays
09-02-2011, 12:02
Akıllı kumandalar.
pronet güvenlik sistemlerinden uzak durun. hangi çalışanı olursa olsun satışını yaparken aylık abonelik şeklinde oldugunu iptal ettirmek istediğinizde hiç bir ücret ödemeden taraflarına bildirdiğimizde gelip aletleri alıp aboneliği bitireceklerini söylüyorlar. ama sözleşmede 4 aylık daha ödeme yapılacagı yazıyor. elemanlara sordugunuzda önemi yok işte iptal ederiz o orada öle yazıyor önemsemeyin gibi yanıtlarla karşılaşıp ama iş ciddiye bindiginde iptal için basvurdugunuzda 4 aylık daha ödeme yapmamız gerektiğinin peşini bırakmıyorlar.
ayrıca pronetin alarm sistemi olsun yada kameram sistemi olsun hiç bir zaman adam gibi çalışmıyor. sürekli aksaklıklar var.
önermiyorum...
İptal prosedürünü bilmiyorum ama 5-6 senedir Pronet alarm sistemini aktif olarak kullanıyorum ve son derece başarılı buluyorum.
Sorun çıktığında müdahale ( kapı sensörlerinin arızalanması ) gayet başarılı ve ücretsiz.
Dalgınlıkla alarm kurulu halde kapıyı/pencereyi açtığımda geri bildirimler vaad edildiği gibi hızlı ve başarılı..
Ayrıca seneler önce bir arızadan dolayı sistemin devamlı olarak sinyal gönderdiğini ve bu sebeple yüklü bir telefon faturası geldiğini fark ettik. Sistemden kaynaklanan bu sorundan dolayı oluşan fatura artışını sorgusuz sualsiz hızlıca iade ettiker.
Bir de ufak dip not;
Bu tarz sözleşmeli durumlarda elemanların sözleri önemsizdir. Elemanın aptallığından, bilgisizliğinden kaynaklanan "iptal ederiz" cevabı değil, sözleşmede altına imza attığınız maddeler geçerlidir. Yani sözleşmede 1 sene kullanma mecburiyeti maddesi varsa ve altına imza atıldı ise bu süre tamamlanmak zorundadır.
olcay_bora
09-02-2011, 12:06
İptal prosedürünü bilmiyorum ama 5-6 senedir Pronet alarm sistemini aktif olarak kullanıyorum ve son derece başarılı buluyorum.
Sorun çıktığında müdahale ( kapı sensörlerinin arızalanması ) gayet başarılı ve ücretsiz.
Dalgınlıkla alarm kurulu halde kapıyı/pencereyi açtığımda geri bildirimler vaad edildiği gibi hızlı ve başarılı..
Ayrıca seneler önce bir arızadan dolayı sistemin devamlı olarak sinyal gönderdiğini ve bu sebeple yüklü bir telefon faturası geldiğini fark ettik. Sistemden kaynaklanan bu sorundan dolayı oluşan fatura artışını sorgusuz sualsiz hızlıca iade ettiker.
bölgesel olarak değişiklik gösteriyor olabilir
bölgesel olarak değişiklik gösteriyor olabilir
Mümkündür Olcaycım, Erenköydeyim ben ve dediğim gibi son derece memnunum.
Cankaraca
11-02-2011, 12:46
hepsiburada.com sitesinden ; flash bellek siparisi verdim , 3 gün sonra elime gecti.
Üründe süper hızlı gönderi yazıyordu , süper hızlısı buysa bisey demiyorum :ofk:
en büyük operatör ve her yerde çeken vodafone her duamda ilk sıradadırlar
bunun dışında angel farlar diyorum
hayatta ayar tutmaz, uzunu hiç yok ne için yapıldıklarını hiç anlamadım (marka junyan)
YavuzNaz
11-02-2011, 15:21
carpex yagmur kaydırıcı camlara uyguladım lanet birşey yağlı cama bulaştı yolu zor görüyorum camdan sökene kadar canım cıktı fiyatı 5tl camdan cıkarması 20tl buldu. sakın almayın.
HondatugraL
11-02-2011, 15:36
Nokıa N73 ün symbıan ışletım sıstemınden hıc memnun degılım acayıp agır bır telefon cok yavaş. işletım sıstemı olarak nekadar kotu de olsa ozellıklerı superdı ama adamı yavaslıgıyla cınnete bağlayınca o ozellıkler hıc aklınıza gelmıyor. NOKIA nın symbıan lısını onermem.
LCW den aldığıınz ürünü faturasıyla birlikte götürün değişim yapıyorlar bilginiz olsun;)
keten pantolon almıştım, birkaç hafta sonra x5'e binerken bacağımı kaldırmamla yırtılması bir oldu:D Ankara'dan aldığım pantolonu Çorum mağazasına götürdüm görevlilerden birisine dedim mağaza müdürünü çağırdı adam ayağımıza kadar geldi, hiçbirşey demeden değişim onayı verdi, üstelik geçen zamanda %50 indirime girmişler, bir pantolon iade ettim, farklı model keten pantolon + tshirt aldım:D
akbank, garanti vs. kaliteli bankaların şikayetleri yazılıyorda sanırım hiç finansbank göremedim ben? hayatımda bu kadar şerro banka görmedim, birkaç yıl önce nerden buldularsa annemin cep telefonundan arayıp ev hanımlarına özel kart diye bişey aldırdılar, kart postayla geldi ve bir sefer kullandık, 12 taksitle fotokopili laser vs. samsung printer aldık, taksit bitince kartı kapattırdı babam. ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bir süre sonra eskisinin süresi geçtiği için yeni kart göndermişler, kartı almamamıza rağmen her ay kart ücreti adı altında 35 lira hesap ekstresi gelmeye başladı. ödemediğimiz için biriken faizle bir ara 70-80'e çıktı.uzun uğraşlar sonucu iptal ettiler..
diğer olayda ev arkadaşım yine finansbanktan öğrenci kredi kartı aldı, topu topu 250tl kullanmış, ödemediği anda icra takibine girdi, taksite bağlattı, faizleriyle felan ayda 30 30 kaç ay anlaştılarsa ödedi:)