Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,6 hdi partner -turbo dogan
embiya26
07-02-2011, 22:54
arkadslar 1,6 hdı partner cip-kat iptali-egr iptali-acık fıltre aem-buyuk turbo ve nos yasklasık 160 hp 450 nm tork
dogan ıse 90 model turbolu gayet ıyı yuruyo yaklasık 32 dd dogan slx le yan yana gıdıo
eger partner le dogan 0,400 kalkarsa sonuc nolur??????
bence turboyu ve nosu yapın ondan sonra cevaplayalım bunu ama doğan alır
turbo doğan yürür gider diyorum
32 DD plakalı doğan sanırım izmir draglarına katılmıstı ve M3 e çok güzel tutunuyordu bence doğan geçebilir :)
M3 e güzel tutunan turbo doğan partneri hayli hayli geçer :D
1.6 hdi partnet bildiğim kadarıyla 110hp lık 307 ve 407 kullanılan motor var
bu kadar işlemden sonra 160hp az cıkmış bence
cip-kat iptali-egr iptali-acık fıltre aem-buyuk turbo ve nos
nostamı var dizel aracta
nostamı var dizel aracta
90lık motor var
32 plakayla yan yana demeyelimde yakın bi araç.
partner alcak,inandık,olur inş :)
embiya26
08-02-2011, 00:02
nostamı var dizel aracta
dızelde hp onemlı dıgıl tork onemlı 450 tork tan bahsedıorum ve 400 mt dıorum arkdaslar
dızelde hp onemlı dıgıl tork onemlı 450 tork tan bahsedıorum ve 400 mt dıorum arkdaslar
Embiya'cım rakamlar çok güzel ama yere aktarmayı ne yapacaksın. Benim araç bile 1-2 yerinden kalkmıyor 330nm ile. O rakamlarda iyice saracaktır. Son olarak bizim baskılar aynı mı bilmiyorum 150+ hp de kaçırmaya başlıyor.Baskı sorunu ortaya çıkacaktır.
yani ben dedim slick takalım bı yerden bulup dıye ,doğan zıplar gibi geliyo her halukarda ilk anda
90lık motor var
ben 110luk zannedıordum
ha tamam o zmn panpa:) adam inanmis beyler:D
450 torkla onden ceker arabayi kaldirana kdr dogan yanliya yanliya gecmesin 400 mtyi?
bencede ,doğan fırlar gider ,partner sarmaktan yürüyemicek
0 dan kalkarsanız partner yerinde saymaktan başka bişey yapamaz..FWD dezavantajı..
Bende 110 HP lik versiyonu var onda bile aktarım sorunu mevcut ilk hızlanmalarda
embiya26
08-02-2011, 00:47
o zamn bı sılk lastıge bakar tek sorunumuz o olsun bıkerelıgıne ona care buluruz aktarma olayyla ılgılıde yorumlarınızı yazarsanız sevnıırm ark lar
slick takinca debriyaj kacirirsa? sanziman kirarsa? bi slick takmaya baksaydi insanlar ugrasmazdi bu kdr gucu yere aktarmayla....
embiya26
08-02-2011, 00:53
bılmıorum artık hıc slich lastık kullanmadım yada alt devır kullnrarak denıcez gazıhan 750 nm tork la kalkıosa bızde bı sekılde kalkarız
Embiyacım koray burdaki doğanla kalktığında arabanın barı kısıktı yalnız cok kastırmadı :D
Gökhanın 106 yla kalktığındada doğanın barı kısıktı...İzmir draglarda son haddine kadar acıktı...
Beyler 0-400 yaptığımız yolun asvaltı nasıl bir asvaltsa ben GTI ı 4500 devir kaldırdığımda dahi tek tur sarmadan tutunarak yürüdü araba bilginiz olsun...
Soguk asvalt dedikleri mıcırlı pütürlü bir asvalt üzerinde kalkıs yapılıyor eskişehirde.Patinajı minimum seviyeye indirmek için...
kütahya yolu sanırım.orası güzel :D
embiya26
08-02-2011, 01:24
Embiya'cım rakamlar çok güzel ama yere aktarmayı ne yapacaksın. Benim araç bile 1-2 yerinden kalkmıyor 330nm ile. O rakamlarda iyice saracaktır. Son olarak bizim baskılar aynı mı bilmiyorum 150+ hp de kaçırmaya başlıyor.Baskı sorunu ortaya çıkacaktır.
ıbrahım daha oncede soymıstın bunu rastırdım ben fazla etkılmez dıolar zaten ıns ole bı sıkıntı yasmayız balatam sıfır daha eskı balatad degıl bakalım zaten bu ıslmeler aslında 1 krelıgıne mahsus yapılcak gozkuo esk dızelı bılmıolar bızde bazı kkısılere dızel nasıl yuryomus dıe gosterıcez hedefımız kadar ıddamızda buyuk anlıcan eger basrırsak alahın ıznıyle tr de yuruyen ılk partner bız olucz
embiya26
08-02-2011, 01:28
Beyler 0-400 yaptığımız yolun asvaltı nasıl bir asvaltsa ben GTI ı 4500 devir kaldırdığımda dahi tek tur sarmadan tutunarak yürüdü araba bilginiz olsun...
Soguk asvalt dedikleri mıcırlı pütürlü bir asvalt üzerinde kalkıs yapılıyor eskişehirde.Patinajı minimum seviyeye indirmek için...
eet kutahya yolu b cok kalkıs yaptım orda araba zıplayarak kalkıo benımkı--
sence evren durum nolur yorumunu beklıorum benım aracı su ankı halını bılıosun su an 250 nm tork yaptıgmız zamn 450 ye cıkıcak
Embiya olmaz diye birşey yok ama derin girmen gerek motora...
Büyük turboyu koyucan cooler da kolay onuda taktın hadi Nos ta koydun diyelim peki mevcut pistonların kolların kapağın bukadar gücü kaldırabilicekmi...Biseferlik diyorsunda cok yüklenirsen biseferdede kırar patlatırsın.Ayrıca tüm bunları yaptıktan sonrada suankinden daha agresif bir yazılımı tercih etmen lazım bence...Su kadar HP su kadar tork alırsın demiyorum yürütemezsinde demiyorum ama piston kol vs girmeden motorun o kadar güce dayanmaz gibime geliyor...
Piston kol vs motor içinide hazırlaman gerekli bence...
embiya26
08-02-2011, 01:33
ıste tek korkumuz o gorusmelerım devam edıo sıkıntı olmadan yaparız dıolar bakalım hacım pıre ııcn yorgan yakmayalımda hedef gercekten cok buyuk bı guc yazlım olayıda tabekı yapılacak zaten su ankı yazlım tatmın edıcı dıgıl nos ve buyuk turboya gore yazılım yapılcak
doğan yürür gider.bence hiç uğraşma dizelle :)
ayrıca NOS basıcam falan diosun da o hp ne öle ?
az diilmi ? ve bunun hesabını nasıl yaptınız ?
ha tamam o zmn panpa:) adam inanmis beyler:D
450 torkla onden ceker arabayi kaldirana kdr dogan yanliya yanliya gecmesin 400 mtyi?
:hahaha::hahaha::icon_tup::icon_tup:
izo´
Dengeleri alt ust ettin :D
Nerde ne zaman deniceksiniz bende geliyim. :) Doğan iyi gidiyordu diye hatirliyorum ama şaşırtıcı sonucta ortaya cikabilir.
Ben de dogandan yanayım:)
embiya26
08-02-2011, 16:19
kalkınca vıdyoları koyarım ama doganı bu kadar abatmayalım
Partnermi alır doğanmı alır diye soru soruyosunuz fikirlerini söyleyen herkes ile üstü kapalı iddialaşıyorsunuz madem öyle yapın denemenizi yayınlayın burada herkes görsün neyin ne olacağını madem partnerin alacağından o kadar eminsiniz daha neden soruyorsunuz anlayamadım ?
Bende oyumu doğandan yana kullanıyorum.
Partnermi alır doğanmı alır diye soru soruyosunuz fikirlerini söyleyen herkes ile üstü kapalı iddialaşıyorsunuz madem öyle yapın denemenizi yayınlayın burada herkes görsün neyin ne olacağını madem partnerin alacağından o kadar eminsiniz daha neden soruyorsunuz anlayamadım ?
hocam partner yazılcan speclere sahip değil henüz sanırım yapılmadan bir tahmin yapılmak isteniyor, gerçi işin aslını bende bilmiyorum tam olarak :D
boosted_pug
08-02-2011, 18:57
ilk hali
YouTube - sahin turbo lunch control (http://www.youtube.com/watch?v=85yQJjt5cs4)
ufak bi dokunuş
YouTube - dogan slx turbo lunch control (http://www.youtube.com/watch?v=0w0ki66cd2Q)
kiminle deniceksin bilmiyorum ama bu arabayla denemeni tavsiye etmem :)
videolarda araç 0.4 bar
redbaron
08-02-2011, 19:21
valla iyi hosta partner nerden baksan 1500kg dogan olsa olsa 1100kg aradaki fark ne olacak yada dizelin 100e kadar 4 vites atmasıda dezavantaj olur bence dogan cok uzer rolldede yetisebilecegini sanmıyorum
ilk hali
YouTube - sahin turbo lunch control (http://www.youtube.com/watch?v=85yQJjt5cs4)
ufak bi dokunuş
YouTube - dogan slx turbo lunch control (http://www.youtube.com/watch?v=0w0ki66cd2Q)
videolarda araç 0.4 bar
bu ne ayarda su an.eski halini embiya geçmişti partnerla.partnerda hiçbişey yokken :) .partner yapılacak.su an da bazı eksikleri var.
büyük turbo
n2o
vs vs.
evren kol piston kaldırabilecekmi bakalım,o olursa sıkıntı değil yazılımı filan hallederiz ama işte hdi yapan yok bize yol gösterecek olan.
embiya26
08-02-2011, 22:46
ilk hali
ufak bi dokunuş
videolarda araç 0.4 bar
eet bu arac ark mın arabası bu hafta bıtmıomus gelımus sanıırım su an 0,4 degıl 1,6 da falan yurucekmıs bugun konustuk daha kesndıyle
embiya26
08-02-2011, 22:48
doganı gecerım demedım sadce abarmyalım dedım ve ıbrahım ark dedıgı gıbı bugune kadar tr de patner yapılmadı yapıldıysada bılmıorum sadece burdakı konu acmamızın amacı sızlerden bılgı almak
boosted_pug
09-02-2011, 14:44
eet bu arac ark mın arabası bu hafta bıtmıomus gelımus sanıırım su an 0,4 degıl 1,6 da falan yurucekmıs bugun konustuk daha kesndıyle
ufak bi eksikleri kaldı onun haricinde bitti araç ama eski haliyle yakından uzakdan alakası yok gerçekten iyi gidiyo sölemedi deme
SekoLive
09-02-2011, 14:53
ufak bi eksikleri kaldı onun haricinde bitti araç ama eski haliyle yakından uzakdan alakası yok gerçekten iyi gidiyo sölemedi deme
bu msj çok manaalı duruyor :)
gonlümüz doğandan yana, inş geçer :D
embiya26
10-02-2011, 23:08
bu msj çok manaalı duruyor :)
gonlümüz doğandan yana, inş geçer :D
arakadasın bahsettıgı doganla benım denıcem dogan alakası yok ve benım denıcem kısıyı tanıyadın bunu soylemzdın altında 91 dogan l sı var ve butun esk dogancıları ve sahıncerlı dıslıo posto koyuyo
ilk hali
ufak bi dokunuş
videolarda araç 0.4 bar
Bu doğan bizim arkadaşın otomatik FD6 civic ini turbo haliyle 1 boy geçmişti 0-400 de.Eskiden bir doğandan cok cok iyi yürümesine ragmen bir turbo doğan kadar yürümüyordu.Ankarada neler yapıldı bilmiyorum inş aracın sorunları giderilmiş bir şekilde geri döner.
eski halini boşverelim bence. yeni hali gelsin bakalım o zaman daha iyi belli olur herşey. eskiden bir türlü rayına oturmadı araç.
vkarayel
14-02-2011, 14:04
Turbo Doğan var Turbo Doğan var, Bence bu yarışın sonu ne olur önceden kestirmesi imkansız. Bu İki araç bana yarıştırmak için mantıksız geliyor.
1. si 90 model Doğan
2.si Bildiğin ticari ..
Araçlar tasarlanırken kullanım amaçları farklı bikere..
Genede yerli malı yurdun malı diyerek Doğan alır diyorum :)