Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes E200 Elegance1996.
Hakan Burak
08-02-2011, 12:19
.................................................. .............................................
_driver_
08-02-2011, 12:23
masallah
kazasız belasız
tuner faruk
08-02-2011, 12:24
Maşallah ama jantlar Keskin in daha farklı bi modeli ve ön arka farklı ofset takımlısı olsa çok daha güzel dururmuş :)
maşalllah kazasız belasız
Hakan Burak
08-02-2011, 12:30
masallah
kazasız belasız
Sağolun , teşekkürler :)
Maşallah ama jantlar Keskin in daha farklı bi modeli ve ön arka farklı ofset takımlısı olsa çok daha güzel dururmuş :)
Bu jantları 3 sene önce taktırmıştık ve o zamandan beridir değiştirmeyi düşünmedik çünkü gözümüze böyle daha iyi gözüktü. Sağolun , teşekkürler :)
kazasız belasız arkadaşım parayı bulursam alıcağım tek merso bu kasaya takmış durumdayım bu araçlarda kronik sıkıntı varmı bakımları nasıl parça durumu v.s bilgi verirmisin kullanıcı olarak yakıt durumu otomatikmi manuelmi almalı veya hangisi alınmalı 190E den sonra merso sevdası başladı bende hepsi bir yana merso bir yana
Tutulanları otomatik olanları,hele 5 ileri otomatikleri çıktı ki 96 senesinde en çok onlar tutuluyor ama manueli daha az yakıyor :D Şahsen ben W202'de manuel kullanıyorum yakıt tüketiminden acaip memnunum :) Elegance alman daha mantıklı olur,zira Mercedes'in ne kadar dolu ise o kadar kıymetli oluyor. Yakıt tüketimi bu kasaların otomatik şanzımanla şehir içi 250 krşun altına düşmez :D
Hakan Burak
08-02-2011, 18:49
Tutulanları otomatik olanları,hele 5 ileri otomatikleri çıktı ki 96 senesinde en çok onlar tutuluyor ama manueli daha az yakıyor :D Şahsen ben W202'de manuel kullanıyorum yakıt tüketiminden acaip memnunum :) Elegance alman daha mantıklı olur,zira Mercedes'in ne kadar dolu ise o kadar kıymetli oluyor. Yakıt tüketimi bu kasaların otomatik şanzımanla şehir içi 250 krşun altına düşmez :D
2000 CC bir Mercedesten bahsediyoruz değilmi ? :D Biz kullandığımızda şehir içi 600 krş'a kadar yolu oluyor. :D Lpg'li olsaydı öyle olurdu ama benzinli olduğu için no comment :)
Hakan Burak
08-02-2011, 18:54
kazasız belasız arkadaşım parayı bulursam alıcağım tek merso bu kasaya takmış durumdayım bu araçlarda kronik sıkıntı varmı bakımları nasıl parça durumu v.s bilgi verirmisin kullanıcı olarak yakıt durumu otomatikmi manuelmi almalı veya hangisi alınmalı 190E den sonra merso sevdası başladı bende hepsi bir yana merso bir yana
Sağolun , teşekkürler :) Kronik sıkıntıları yok benim gördüğüm kadarıyla . otomatik her zaman tercihiniz olsun çünkü manuelleri ben kendi açımdan beğenmiyorum . Parçaları biraz tuzlu olsada değeceğine emin olabilirsiniz çünkü çok konforlu ve çok güzel bir araç. Sürüş hisside bir hayli güzel :) Denildiği gibi ya elegance versiyon alın yada avangarde.
fsunnetci
08-02-2011, 18:55
Maşallah Kazasız Belasız sürüşler..
Hakan Burak
08-02-2011, 18:59
maşallah kazasız belasız
maşallah :)
maşallah bu kasa mersolar çok ağırbaşlı duruyor kazasız belasız kullanın
Maşallah Kazasız Belasız sürüşler..
Çok sağolun , teşekkürler :)
ErayCerit
08-02-2011, 22:02
Maşallah kazasız belasız. Satmayı düşünürsen eğer bi pm at :D yada S40'La takas falan :D
Maşşallah Allah kaza bela vermesin :)
güzel, kazasız belasız sürüşler
Hakan Burak
09-02-2011, 11:11
Maşallah kazasız belasız. Satmayı düşünürsen eğer bi pm at :D yada S40'La takas falan :D
Tamam :icon_tup::)
Hakan Burak
09-02-2011, 11:18
Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Sağolun :)
Öncelikle maşallah.Bu kadar diri ve bakımlı görünen bir mersoya o jantlar vakko takım elbisenin altına pazardan ayakkabı almak gibi olmuş.Ben olsam acilen AMG bir jant takardım muhteşem olacağına emınım..KAzasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Maşallah..Kazasız belasız keyifli sürüşler )
bilgiler için teşekkürler kazasız belasız tekrardan...
Hakan Burak
10-02-2011, 17:52
Öncelikle maşallah.Bu kadar diri ve bakımlı görünen bir mersoya o jantlar vakko takım elbisenin altına pazardan ayakkabı almak gibi olmuş.Ben olsam acilen AMG bir jant takardım muhteşem olacağına emınım..KAzasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Sağolun , teşekkürler. Önceki yorumlarda dediğim gibi 3-4 sene önce bu jantları taktırdığımızda fazla kullanılmıyordu bu jantlardan en azından Kocaeli'de yoktu. Şimdi dediğiniz doğru pazara düşen converse çakmaları gibi oldu :) . Jantlarda değişiklik planlanıyor ama AMG'mi olur başka birşeymi olur bilemem :)
Hakan Burak
10-02-2011, 17:54
Teşekkürler :)
bizde de var bu gemiden bitane :) ama jantlar acil değişmeli orjinal jantları bile bundan 10 kat güzel durur araç çok diri maşallah.
Hakan Burak
11-02-2011, 18:03
bizde de var bu gemiden bitane :) ama jantlar acil değişmeli orjinal jantları bile bundan 10 kat güzel durur araç çok diri maşallah.
Teşekkürler :)