Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirde 26 p.... ile başlayan (ÖNEMLİ)
Arkadaslar plakası 26 P ile başlayan kırmızı murat 131 arkasinda es es cikartmasi olan araci taniyan bilen varsa Allah rizasi icin soylesin lutfen cok onemli bir durum rica ediyorum!
murat abilere filan bi sorsanız gecmiş olsun hayırdır
Önüme kırdı azdaha refuje cikiyordum arkasindan yimpaşa kadar takip ettim ama kaçtı o.ç.
gecmis olsun da buldun diyelim nolucak ?
dovucekmisin
oldurucekmisin
nedir yani buldugunda ne degisecek geriyemi saracak kaset onune kirmamismi olacak ...
hadi diyelim bunlari yaptin ozaman ne farkin kaldi onune kiran hiyardan ?
Biraz sakin gerek yok bole seylere hayvanlik yapanla bir olmaya degmez illa bisey yapicam diyosan ara 155 i plakasini bildir durumu anlat alkollu falandir belki baska birinin cani yanmadan bi kontrol etsinler ...
berkay_aydin
09-02-2011, 00:26
Geçmiş olsun bu aralar ne oluyor böyle TT üyelerine :( Sohbet bölümünde 4-5 tane kaza geçirdim kaza atlattım konusu var :( Allah korusun
dovucekmisin
oldurucekmisin
nedir yani buldugunda ne degisecek geriyemi saracak kaset onune kirmamismi olacak ...
Biraz sakin gerek yok bole seylere hayvanlik yapanla bir olmaya degmez illa bisey yapicam diyosan ara 155 i plakasini bildir durumu anlat alkollu falandir belki baska birinin cani yanmadan bi kontrol etsinler ...
doğru diyorsunuz ama ne yazıkki 155 pek bi işe yaramıyor.adam vurdu kaçtı bişey yapamadık,vurup kaçınca polis birşey yapamıyor.
bence buna şükret derim başına iş gelmedi,boşver,bişey yapsan nolur basına iş alırsın,her işte bi hayır vardır.bi daha kırarsa affetmezsin :p
Haklisinda ne yapayim ben gozum gibi bakayim ustune toz gelsin elimle sileyim kendini bilmez gelsin arabami ve beni tehlikeye atsin bumudur yani bunun yanina karmi kalsin neden hep 106 saxo sahibi olanlara hep bi atar var sat 5 tl lik aracini al bitane madem bide ben orda spin atmisim kalmisim nerdeyse tamponum mahfolcak sen kaçıyorsun ama bi bulursam varya.......
ali_utku
09-02-2011, 00:34
dovucekmisin
oldurucekmisin
+999
bileğine değil belindeki silaha güvenen adamlarla dolu ortalık.kaç tane tatsız olay yaşandı bu yüzden.
Allahından bulsun.
phantomLord
09-02-2011, 00:38
7 sinde neyse yetmişindede odur o bahsettiğin arkadaş.ALLAH'a havale etmek en iyisidir.
Haklisinda ne yapayim ben gozum gibi bakayim ustune toz gelsin elimle sileyim kendini bilmez gelsin arabami ve beni tehlikeye atsin bumudur yani bunun yanina karmi kalsin neden hep 106 saxo sahibi olanlara hep bi atar var sat 5 tl lik aracini al bitane madem bide ben orda spin atmisim kalmisim nerdeyse tamponum mahfolcak sen kaçıyorsun ama bi bulursam varya.......
trafikte okadar cok otomobil kullanmayi bilmeyen yada kendini bilmez tip varki kafaya takarsan katil olursun soguk kanli olup allaha havale ediceksin ha yasal olarak ta ara dedigim gibi polisi anlat durumu ver plakayi birinin canini yakmadan bi kontrolden gecsin ...
senin olay icin solemiyorum ama bole durumlarda yerini yurdunu bilsem bile solemem sonunun ne olacagini kimse bilemez ...
görünen o ki büyük ihtimal burdan bulamicaksın bile .. yaşadığın gerçekten hiç hoş bişey değilmiş.. hepimizde senin kadar sinirlenirdik hatta çoğumuz orda yakalasak döverdik .. ama şuandan itibaren yapabiliceğin en güzel şey 155 i arayıp şikayette bulunman
turbo&quattro
09-02-2011, 00:45
Bugraya arti olarak ofkeyle kalkan zararla oturur demis atalarimiz :)
155 aramak benimde aklima geldi ama plakisini cok zor okudum cunki ben sakin sakin max. 60 kmh gidiyorum sol seritten adam hic bisey gormese egzosu duyar ama inadina yapar gibi pat diye onume kiriyor plaksini zor gordum sadece p ile basliyor cunku tapa gaz kactı. Benim arabada biri 18 biri 12 biri 7 yasinda yiğenlerim var ya birşey olsa onlara? Allahından bulsun ama yinede bulursam harbi çok fena yapıcam 3,5cm yayla o kasisten nasil uctum bilmessin arkasindan. Allahım sen sabır ver ne diyim....
turbo&quattro
09-02-2011, 00:52
155 aramak benimde aklima geldi ama plakisini cok zor okudum cunki ben sakin sakin max. 60 kmh gidiyorum sol seritten adam hic bisey gormese egzosu duyar ama inadina yapar gibi pat diye onume kiriyor plaksini zor gordum sadece p ile basliyor cunku tapa gaz kactı. Benim arabada biri 18 biri 12 biri 7 yasinda yiğenlerim var ya birşey olsa onlara? Allahından bulsun ama yinede bulursam harbi çok fena yapıcam 3,5cm yayla o kasisten nasil uctum bilmessin arkasindan. Allahım sen sabır ver ne diyim....
Peki sen arkasindan kovalarken ya yegenlerine birsey olsaydi yada yakalasaydin ve daha farkli seyler olsaydi ? Tabiki savunmuyoruz trafikteki magandalari ama ozellikle yanimizda aileden birileri varsa ki bunlar daha cocuk yasta kisiler ise dahada dikkatli olmak gerek :icon_tup:
Bende boyle bir konu gorsem inan ayni seyleri yazardim turbo quatro, ama ins diyim basina boyle birsey gelmez. Amma gelirse ozaman beni cok iyi anlarsin 2 sene 406ya bindim ustune tas bile sekmedi ama bu arabayi aldim alali nekadar o.ç varsa nekadar Allahindan korkmayan varsa beni buldu buda bardağı taşıran son damla oldu...
[B]Yolda artıst dolu. altına arabayı alan cıkıyor. ozellıkle vestel arcelık yada sucular.
artıstlık yapıp gıdıyolar. hanı ınsan karsısındakı arabayı begenınce selam verır sellektor falan yapar uzar gıder. artık gelıyo onune kırıyo kıcına yapısıyo soldan gırıyo alttan gırıyo basıyo gıdıyo. ayıp yav.[
Arkadaşın dediği gibi GTi - VTS - VTi tarzı araçlara garezi var insanların..
Bir keresinde 2 araba Beylikdüzündeki evimizden Merter'de ki evimize dönüyoruz.. Önde ki araçta annem babam, kendi arabamda da ben ve kardeşim gidiyoruz..
Havaalanı yokuşunu iniyoruz normal seyir halindeyiz sol şeritte.. Aynaya baktım, bitane VW Caddy deli gibi makaslaya makaslaya geliyo, heh dedim bu bana patlayacak..
Demeye kalmadan yanımda belirdi bariyere doğru kaçtım, sağ ön çamurluğumu yaladı geçti.. Önümde seyir halindeki babama arkadan patlıyordu fren yaptı duramadı tekrar orta şeride attı kendini sert bi şekilde, kaçırdı arabayı bi sağa attı kıçını bi sola.. Toparladı kaçtı ondan sonra..
Ulan dedim gidiyim peşine tam vites küçülttüm çıktım peşine baktım babam bana hareket yapıyor.. Kestim tekrar gazı.. Sıcağı sıcağına mantıklı düşünemiyor insan.. Sonradan sakin kafayla düşününce peşine gitmek kadar saçma bişey olmadığını anlıyorsun.. Allah korusun, onun peşine giderken kaza geçirip canından bile olabilirsin..
KingoAtmo
09-02-2011, 03:05
dostum geçmiş olsun.
ama saxoyla 131 e yetişemediysen arabaya bir baktır derim:hahaha:
Burak SARIKAYA
09-02-2011, 04:45
Öncelikle geçmiş olsun,çok iyi anlıyorum seni arabayı biraz araştırsak 1-2 güne bulurum sana ama gereksiz ve bize yakışmayını luzümsuz bir iş yapmış oluruz tekrar geçmiş olsun
Bugra yazmissinda sana yapsalar adami öldurene kadar dowersin hos camdan sana baksa sıkstrmaz gerci de :) walla ben arkadasi anliyorum nisanlimi cok skstrdlar trafikte cok kavga ettik cok tartistik ama bitmiolar gercekten simdi arabayi zindan spec e cewirdik biraz daha rahatiz.
Kardesim gecmis olsun ama onu bulsan basina bela alican,birde bitmicek baskasi cikicak Allah'a sukret sana ve arabadaki yegenlerine bisi olmamis.
Yine bir örnek yine bir arkadasimin mahkemesi devam edior hakliyken haksiz oldu isler cok buyudu simdi keske ugrasmasaydm o gun allahindan bulsaydi diyor bi surru sknti tantana tekrardan cok gecmis olsun.
Bi hayır duası et arkasından oluruna bırak gerek yok ..
Söylediğin tarzdaki adamlarla tek tek uğraşsan seri katil olursun.Durduk yere canını sıkmış olursun.Allahından bulsun deyip kafaya takmamak lazım...
Geçmiş olsun bulunca en güzeli polise haber verin.Çocukla çocuk,manyakla manyak olunmaz.
SekoLive
09-02-2011, 08:43
saxo ile 131i yakalayamadı isen o araba boş değildir. yapılanı esefle kınıyorum.
geçen efesürücükursu diye birisi önume kırdı çok kötü ortadan giricekdm araba zar zor sağa sola kaçarak kurtuldm. ertesi gün netten telefonunu bulup aradım sahibiyle görüştüm gerekeni yapacağına söz verdi özür diledi. eğer arabada nişanlım ve ailesi olmasa muhtemelen onu yetişebilene kadar kovlarrdım... bide önüme kırması insanlık hali v.s. olabilir ama üstüne attgı sert makaslar delirtti beni bide sürücü kursu arabası...
dostum geçmiş olsun.
ama saxoyla 131 e yetişemediysen arabaya bir baktır derim:hahaha:
:D:D bu şaka ii idi :D
Arabada bi sıkıntı yok sukur gidişini duruşunu bilen biliyor.
Adam onume atladi ben once sola cektim kendimi selektor yaptım ama işe yaramadı sora frene asildim sola iyice gircektim sora saga kırdım tabi kendi etrafimda donmus oldum. Bi kac saniye durdum gozumu kapadim derin nefes aldim geriye taktim duzlelttim arabayi arkasindan yapistirdim ama ara cok acilmisti. Bide eskişehir yolları ***** 20 ile gidioz normalde kasisler sunlar bunlar. Belki bundada bi hayir vardir Allah nasip etmedi kayboldu gozden ama bulsaydim suan karakolda olurdum burdan msj yazamazdim zaten.
olcay_bora
09-02-2011, 10:34
geçmiş olsun trfkte hep çıkıyor böleleri ama yapılcak bişey yok. ben mesela bulsam öldürene kdr döverim. ama kendimi onun yerine koyuorum bide. yeri geldmi bende tehlike içeren bi hareket yapıoum beni bulup geldiklerinde cvbım hazır 'vurduk mu' demek oluyor. vurmadıysak bi sıkıntı olmadıysa hadi kardeşim güle güle ve ayrıca böle her önümüze kıranın peşine düşersek ohooo adamın ters bi anına gelirsin buldugunda keşke bulmasaydım dersin hele ki murat 131 ne çıkar allah bilir
Bu gibi durumlarda sıkıştırayım önünü keseyim inip hesap sorayım gibi mantıklar bir işe yaramaz pek akıllıcada olmaz gücü kuvveti yerinde ama aklı sıfır olan bir öküze denk gelirsiniz haksız yere birde üzerine sopa yersiniz yada piskopatın teki olur çıkar bıçak çeker size bu sefer iş daha başka bir hal alır ve başınız belaya girer o yüzden bulaşmamak önce Allaha sonrada polise havale etmek en mantıklısı ve doğru olanıdır.
jantları küçültseydin yakalardın belki knka :D:D:D:D
geçmiş olsun bilal ama boşver derim knka, hadi olmadı illa için rahat etsin diye elemanı bi şekilde bulur tanıdıklar vasıtasıyla sağlam bi selam göndeririz, o anlar anyayı konyayı, ama münakaşaya cidden gerek yok, boşver :)
Tofaş Murat 131 1985 Model 3.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-eses-farki-herseyi-ile-tam-eses-aski-40934213/detay)
buyur kanka aracı buldum.......ahahahahahah :D:D:D:D:D:D
senin için hiç üşenmedim eskişehir ilanlarına girip baktım:D:D:D:D:D
elemanla yapacağın telefon konuşmasını allah rızası için kaydedip buraya koy :D:D:D:D:D
Tofaş Murat 131 1985 Model 3.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-eses-farki-herseyi-ile-tam-eses-aski-40934213/detay)
buyur kanka aracı buldum.......ahahahahahah :D:D:D:D:D:D
senin için hiç üşenmedim eskişehir ilanlarına girip baktım:D:D:D:D:D
elemanla yapacağın telefon konuşmasını allah rızası için kaydedip buraya koy :D:D:D:D:D
Bu degil hacim eski kasa olacak tek farli boyasi fln duzgundu.
SekoLive
09-02-2011, 11:24
yiğt bende bunu düşündüm ama arkadaşı tanımadıgımdan yok yere uzamasın diyede koymadım :)
sen sanırım arkadaşını sevmiyorsn :D
saxo vts ile 131 murata yetişemediysen salıver gitsin zaten... geçmiş olsun...
saxo vts ile 131 murata yetişemediysen salıver gitsin zaten... geçmiş olsun...
Ya hicmi vts yada basik arabaya binmediniz arabanin ciğeri sökülüyor o cukurlarda kasislerde ben durup geciyorum adam ucup geciyor. İtin teki için alt takimi pertmi edeyim duz yol olsa deler gecerim zaten...
Az one ploisle konustum anlattim olayi bisey cikmaz bosver bisey idda edemessin dedi bende guldum gidip binlaraya hacımurat aliyim milletin malına canına kasdedigim kaciyim dedim adam yapcak bisey yok diyor. Ben onu bunu bilmem icinde kalacagina.... neyse.
Fazla büyütme bence,sonuçta yeri geliyor hepimiz tehlikeli kullanıyoruz yalan konuşmayalım şimdi,olmayacak yerlerde makas denemelerimiz oluyor .bulsanız bir şey degişmez en fazla kavga edersiniz,zaten o aracın içindeki büyük ihtimal müptezeldir silahı bıçagı vardır belki olan size olur boşverin..Polisinde yapacagı bir şey yok bu durumda..Bulaşmayın öyle insanlara
SekoLive
09-02-2011, 16:54
Az one ploisle konustum anlattim olayi bisey cikmaz bosver bisey idda edemessin dedi bende guldum gidip binlaraya hacımurat aliyim milletin malına canına kasdedigim kaciyim dedim adam yapcak bisey yok diyor. Ben onu bunu bilmem icinde kalacagina.... neyse.
kardeş konu başından beri hacı murat yok şahin falan fistan diyorsun bence senin sıkıntın var bu araçlarlar... altındaki araba kaç lirada bu kadar küçümsüyorsun hacı muratı ayrıyetten 1liraya hacı murat zor bulursun.... bu dedikleini sırf şahin serçe değil her araçla yapılabilirdi bu sana yapılan...
bence sen araç grubuna değil sana yapan adama laf et. yapılan tasvip etmiyorm yanlış anlama...
kardeş konu başından beri hacı murat yok şahin falan fistan diyorsun bence senin sıkıntın var bu araçlarlar... altındaki araba kaç lirada bu kadar küçümsüyorsun hacı muratı ayrıyetten 1liraya hacı murat zor bulursun.... bu dedikleini sırf şahin serçe değil her araçla yapılabilirdi bu sana yapılan...
bence sen araç grubuna değil sana yapan adama laf et. yapılan tasvip etmiyorm yanlış anlama...
Reis sinirlendi :D
Sen yanliş anladın dostum benim demek istedigim insan hayati bukadar basit olmamali bin degil 10bin olsun yada 100 bin kimin cani kolu bacağı gozu 100binlira eder. Bende gazliyorum bazen makas atiyorum ama asla birisine zarar verip kaçmıyorum. Benim moralimi bozan bu
SekoLive
09-02-2011, 17:47
Sen yanliş anladın dostum benim demek istedigim insan hayati bukadar basit olmamali bin degil 10bin olsun yada 100 bin kimin cani kolu bacağı gozu 100binlira eder. Bende gazliyorum bazen makas atiyorum ama asla birisine zarar verip kaçmıyorum. Benim moralimi bozan bu
Arkadaşım dediklerinin hiç birini(makas gazlama v.b.) ben yapmıyorm yapanları tasvip etmiyorum.Belki oda senin gibi gazlayıp makas atmıstır kendince... birisine zarar vermiyorum diye çok kesin konuşma allah göstermesin makas atarken gazlarken aksi bişi olur yok yere kendinede başkasınada zarar verirsin. Kimsenin canı ucuz değil kimse kimseye zarar vermemeli vericek şeyler yapmamalı... eğer yapıyorsada kendine denk geldiğinde itiraz etmemeli oda ben gibi gazlamıs makas atmıs diyip geçmeli..
ve şunuda unutma zarar verdikden sonra kaçsan ne olur kaçmasan ne olur... illaki birisi seni yakalamasa vicdanın seni rahat bırakmaz ...
İyide ozaman bu sitedeki insalar neden beygir derdine dusmus tonla para harciyor. Gazlamak için olmasın? Ve adam aklıllı araba surceksin eger bilmiyosan surmiceksin. Adam bana inat yapiyor ya belki 100bin liralik bi merso olsa o an altimda oyle birsey yapmaz ama amaci farkli...
Ayrica ilk arabam 86 131 di ve 3 sene once 1.200tl sattim. Binmeside gezmeside cok zevkliydi burda şahincilere veya baska birisine laf sokmak degil amac ama yok acın halinden anlamiyor iste.
forumda bu tur plakalardan kisi arayislari sacma geliyor
gecmis olsun.
SekoLive
09-02-2011, 17:59
haklısın ama şöyle bir durum var bu sitede beygirle uğraşan insanlarda yaptıgının farkındalar emin ol ki onlara böyle çok olay denk geliyordur. önerine atlayanlar kıranlar. Ve o kadar farkında olanlar varki video konusuna sosyal mesaja hayır diye not düşenlerde vardır.
neyse daha uzatmayalım sana geçmiş olsun. allah daha büyük şeyler yaşatmasın
Yaşandıgı anda önem taşır böyle olaylar, olay geçtiği zaman sende geçeceksin.Her önünümüze kıranı dövmeye kalkarsak, aç kalırsız:)
pesimist206
09-02-2011, 22:42
haklısınız ınsallahta bulursunuz ama sukredınkı sıze bırsey olmamıs aynı olay 4 gun once basımıza geldı kendını bılmez bı alkolık sucu arabasıyla onumuze makas atıp boyasız arabamızın camurlugunu ezdı boyamak zorunda kaldık ben jantı cızılse ıcıme dert edeyım kendını bılmezın bır gelsın vursun kacsın oh be ne guzel dunya hıc sosyal msj vermeyın sızınde basınıza gelırse o zaman gorursunuz plkayı nerde arıyosunuz kıme aratıyorsunuz nasıl buluyorsunuz ama ıns sızlerın basına gelmez bız sanslıydık maddı hasarla atlattık cok sukur ama sıfır arbanın boyasız kazasızdı sımdı tek parca boyalı ...100 km hızla lastıgıme carptı ya takla atsaydık ya barıyere gırseydık o zaman hesabını kım verıcektı o adam kacsaydı ben öldükten sonra yıne burda bosver ya nolucak mı dıycektınız...
İyide ozaman bu sitedeki insalar neden beygir derdine dusmus tonla para harciyor. Gazlamak için olmasın? Ve adam aklıllı araba surceksin eger bilmiyosan surmiceksin. Adam bana inat yapiyor ya belki 100bin liralik bi merso olsa o an altimda oyle birsey yapmaz ama amaci farkli...
Ayrica ilk arabam 86 131 di ve 3 sene once 1.200tl sattim. Binmeside gezmeside cok zevkliydi burda şahincilere veya baska birisine laf sokmak degil amac ama yok acın halinden anlamiyor iste.
Bu sitede cogu arkadasın arabası yüklü ama kactanesının videosunu izledin makas atarken filan otobanda cıkıyor onu bos oldugu surece sıkıyor gidiyor tehlikeli degilmi tehlikeli ama makas olsun sey olsun basit seyler bence gerek yok ..
geçmiş olsun böle o.ç çok var bitcek gibi değil bırak allahından bulsun..
haklısın ama şöyle bir durum var bu sitede beygirle uğraşan insanlarda yaptıgının farkındalar emin ol ki onlara böyle çok olay denk geliyordur. önerine atlayanlar kıranlar. Ve o kadar farkında olanlar varki video konusuna sosyal mesaja hayır diye not düşenlerde vardır.
neyse daha uzatmayalım sana geçmiş olsun. allah daha büyük şeyler yaşatmasın
kardeşim yanlış anlama sende haklısın ama o tipler genelde bu araçlardan çıkıyor ve şahinci diye isim yapmış vaziyetteler.düzgün giden adama kim ne desin.
konuyu çok yanlış yere saptırmışsın, bilal kardeşim hiçbi şekilde konuyu butaraflara çekicek birşey yazmamış, yazmaz.... yanlış anlamışsın.....
sence aynı adamın altında 50 milyarlık bi araç olsa aynı hareketi yaparmıydı birde buşekilde düşün derim........