Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirli arkadaşlar bi typer için yardım istiyorum
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-arac-budur-fiyat-budur-40317556/detay)
bu arabayı almak istiyorum sahibi ile anlaştım ama arabanedir ne değildir bilmiyorum dükkana gidip tramer kaydına falan bakmadım izmirde olup görenler varsa yazarsa sevinirim
aman diyorum inşallah değildir
By_HaNNibaLL
09-02-2011, 23:41
Fiyati gayet uygun değil mi ?
sahibine sordum bu araba alındı alınalı izmir arabası dio
37 istiyormuş önceden suan nakite sıkıştığından dolayı bu fiyata anlaştık bitirdik işi nasipse yarın yola çıkacağım almak için ama çıkmadan görmediğim bir araba için boşa gitmiş olmayayım
ya bi yardımcı olun benide typer sahibi yapın arkadaşlar yatamam ben bu gece
ya bi yardımcı olun benide typer sahibi yapın arkadaşlar yatamam ben bu gece
bu arabayı tanıyan var burda dont panic biri mutlaka yazar :)
Bende biliyorum bu arabayi ama jantlar beyaz degildi o mu degil mi emin olamadim , bizim barislarin tanidigiydi sanirim hatta okuyo konuyu o araba sanirim..
derece43
09-02-2011, 23:51
Kardeş eğer bu araba DA Typer sahibi mutinin baktığı araç ise Alsancakta kimsenin aracını kötülemek istemem ama muti direk caymıştı baktığında..
bu arabanın gecmişi ile ilgili kimse net hiç bsy solemio :s
doğrudur kanka ben arabahakkında bilgi topluyorum ***** typer birdile düştümü işimiz zor bişiolsa altından kalkamayız
derece43
09-02-2011, 23:55
Aga PM attım o bilir büyük ihtimal..
Cglrgncl
10-02-2011, 00:24
''DetailEF'' can abi araçı biliyor heralde bi kaç sefer fotoğraflarının arkasında görmüştüm bu araçı sanırsam:D
artık aldık arabayı inşallah hakkımızda hayırlısı olur araba hakkında gerekli yerden bilgileri, aldım içim rahat alıyorum arabamı
hayırlısı olsun.allah utandırmasın.
Cglrgncl
10-02-2011, 00:30
artık aldık arabayı inşallah hakkımızda hayırlısı olur araba hakkında gerekli yerden bilgileri, aldım içim rahat alıyorum arabamı
hayırlısı olsun,güle güle binmek nasip olsun:) maşallah diyelim araça ozaman:)
çok saol muti çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
kazasız belasız :) hayırlı olsun
gidip teslim almadan daha benim demek yanlış olur allah nasip ederse cuma gidip getiricem arabamı
banada erenköydeki bf tayyar gibi geldi ama göki daha iyi bilir....
GokhanErol
10-02-2011, 00:44
öncelikle hayırlı olsun araç daha önce aydından ilanı vardı yine bu rakamlardaydı milli sporcudan yazıyodu ilanda 130 k km deydi...
araç arkadaşımın öncelikle iç dış temizlik açısından bulabileceğin iddaa ediyorum en temiz typer diyebilirim.motorunda şanzımanda hiç bi sıkıntı yok.değişenleri var boyada bana sıkıntı olmaz diosan bu paraya hemen al kardeşim.
focus musty35
10-02-2011, 00:59
hayırlısı olsun araba güzel ıcın rahat olsun
Hayırlı olsun ibocum . güle gülze kazasız belasız kullan inşaallah...çok sevındm adına
hayırlısı olsun diyelim kazasız belasız ,
daha önce type r sorgusuna koymuştum tekrar koyayım
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.001 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-milli-sporcudan-type-r/yazdir/)
(resmin üzerini tıklayın detaylı resimler var.)
kafam çok karışık bi çok kişiden ciddi anlamda olumsuz tepki aldım verilen tepkiler arabanın boyası ile ilgili bilmiyorum kafam çok karıştı napıcam karar veremiyorum
ya hacı saçmalama yaw git arabanın yanına bizim mustafayı bul ordan gidin güzel bir yerde baktırın önemli olan içi döşemeleri temiz olsun motoru kompresyonu falan düzgün olsun yeter
kaporta kısmındada boyanan parça önemli değil değişen varmı ön takım yürüyen nasıl baktır al gitsin buradan afaki yorumla olmaz o işler arabanın başına kendin gidip bakacaksın
hadi araba ok ta çıksa b.kta çıksa olan en fazla otobüs bileti parana olur :)
en güzeli gelin kendiniz bire bir görün,sonrası 1-2 yere gösterin içiniz rahat olarak alın yada gördüm beğenmedim diyip dönün...size göre güzel olan aracı ben beğenmeyebilirim,yada benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz...
bu genelde yaşanır bu kadar karışık bir durumda yapılması gereken bu bence...bu arada araç hakkında bilgim yok sahibini tanımıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın :)
fiyat çok güzel tam alınacak rakam kazasına baktım bi çok kaza görünüyor ama polnet çıktısı alıp sane motor girince o arabanın olmadığı çıktı tramer kaydıda temiz yani ben bi arabanın kazasına hiç bakmadım aldığım arabamı hiç bir tamirciye yada nebilim servise sokmadım kendim baktım içime sindi aldım ama bu araba öle değil nadir alınıp satılan arabalardan biri ince elenip sık dokunan araba bakalım hayırlısı 1000tl gibi bi eksik param var onuda eşden dostan tamamlarsam allah nasip ederse getirip koyacağım kapım
Cimmeria
10-02-2011, 09:19
araç arkadaşımın öncelikle iç dış temizlik açısından bulabileceğin iddaa ediyorum en temiz typer diyebilirim.motorunda şanzımanda hiç bi sıkıntı yok.değişenleri var boyada bana sıkıntı olmaz diosan bu paraya hemen al kardeşim.
ya çok merak ediyoyum böyle yorumları neye dayanarak yapıyorsunuz ? Kaç tane type r içi gördünüz de içi en temiz type r oluyor bu araba ? Sanki tek tek bütün type r lara bindinizde en temiz içli araba bu oluyor...
hey allahım yarabbim ya :)
arkadaşım type r vti'a benzemez, parça fiyatları vs çok farklı, mutlaka arabayı satın almadan önce servise götür sonra gereksiz yere üzülmemiş olursun için rahat olur.
arabayı servise sokacağım zaten ona göre alacağım
kanka 27 şubatı bekle yarışlarda var izmire birlikte gideriz :D
ben bekliyomda adam beklemiyo cumaya kadar almazsan vermem diyo başkasına sözüm var diyo
zarf atıyodur yaa :D epeydir var bu aracın ilanı
chiefkadir
10-02-2011, 09:40
İbo ben arabayı Kuşadasında gördüm dışardan inceledim fena durmuyodu fakat kazası belası nedir ne değildir bilemem..
Konyadaki eski mor typer şuanda beyaza boyalı eğer niyetin varsa ciddi indirim yaptırırız sana
Bence 30.000tlyi bulan kişi biraz daha bekleyip 2-3bin fazlasına kazasızınıda bulabilir.
Arabayı tanımam etmem, ama içine kurt düştü madem alma.
abi arabanın tıramerine pilakadan baktım vaz geçtim almaktan sonra polnet çıktısı alıp motor saseden baktırdım araba temiz çıktı 1500tl lik bi kazası var alınmayacak araba değil ama benim suan 1000tl açığım var para bulamıyorum bulsam hemen yıola çıkıcam almak için
Bone-crusheR
10-02-2011, 10:05
arac aydında arkadasım almıstı sarı m3 le takas yapmıs die duydum ama arac hakkında bilgim yok istersenin arar sorabilrim
ya çok merak ediyoyum böyle yorumları neye dayanarak yapıyorsunuz ? Kaç tane type r içi gördünüz de içi en temiz type r oluyor bu araba ? Sanki tek tek bütün type r lara bindinizde en temiz içli araba bu oluyor...
hey allahım yarabbim ya :)
arkadaşım type r vti'a benzemez, parça fiyatları vs çok farklı, mutlaka arabayı satın almadan önce servise götür sonra gereksiz yere üzülmemiş olursun için rahat olur.
tek tek saymamı ister misin kaç tane typeR gördüğümü bindiğimi?
çok merak ediyosan böyle yorumu neye dayanarak yaptığımı arkadaşımın arabası satılsın falan diye değil çünkü adam kıl garajdan dışarı çıkmayan bi araç,izmirde trafikte ve rollerde görünen bi araç değil,gözü gibi bakıyo...
anlaşılan senin arabanında içi temiz fakat emin ol seninkinden daha temizdir...
tartışmaya gerek yok arkadaşlar herkesin malı kendine güzeldir tabiki para ayarlayamadım 1000tl açığım var onu tamamlar tamamlamaz izmirdeyim tabiki satılmazsa herkese vermişolduğu bilgi için teşekkür ederim
focus musty35
10-02-2011, 16:09
bende cok merak edıyorum millet tanımadıgı ınsanların kac tane typ r a bınmedıgını kac tane type r bakmadıgını nerden bılıyor da konusuyor :) sımdıden kazasız belasız olsun ıns hayırlısı sızın ıcın
HAN 59 olabilirmi
han ankarada sanayide yatiyor aylardir, hatta yillardir :(
Cimmeria
10-02-2011, 16:38
bende cok merak edıyorum millet tanımadıgı ınsanların kac tane typ r a bınmedıgını kac tane type r bakmadıgını nerden bılıyor da konusuyor :) sımdıden kazasız belasız olsun ıns hayırlısı sızın ıcın
valla biri kalkıpta türkiyenin en temiz type r ı dediğinde bende merak ediyorum bütün arabalara binmeden nasıl böyle yorum yapılıyor diye :) öyle yorum olunca bende tanımadan yazıyorum tabi nerden böyle bir karara varıldığı konusunda :)
neyse konu dağılmasın, inşallah herkesin gönlüne göre olur
focus musty35
10-02-2011, 16:42
valla biri kalkıpta türkiyenin en temiz type r ı dediğinde bende merak ediyorum bütün arabalara binmeden nasıl böyle yorum yapılıyor diye :) öyle yorum olunca bende tanımadan yazıyorum tabi nerden böyle bir karara varıldığı konusunda :)
sanırım 30 bin tl ye alabılcek en ıyı type r anlamında slemıstır oda neyse dedıgınız gıbı konu dagılmasın ıyı günler :)
WhiteCupra
10-02-2011, 17:32
iki taraf içinde hayırlısı olur inşallah bu aracı cuma akşamları felan gazlarken bende hiç görmedim sahibi temiz bakıyor diyorlardı....
fiyatı çok ii içine sindiyse hiç düşünme derim :) şimdiden Hayırlı olsun ...
Hayırlısı olsun bro inş sıkıntını çözersin de alırsın..Gzl tayyar
Kankasının,panpasının,yancısınındırda ondan temizdir :D
made ın JAPAN
10-02-2011, 19:45
Kankasının pampasının yancısınındırda ondan temizdir :D
:icon_tup:
Kankasının pampasının yancısınındırda ondan temizdir :D
sana burdan sevgilerimi yolluyorum arkadaşım;)
Bende bende sevgilerimi şukunuzla beraber yolladım
CasabLanca
10-02-2011, 22:32
nerde yatıyor abi :soru:
-Günalp-
10-02-2011, 23:49
burda kimse kankasinin panpasinin araci satilsin diye yorum yapmaz bence... burasi bi forum insanlar birbirini tanimasa da ortak bir alan paylasiliyor..yuzyuze gelinmiyor ama yuzyuzeymis gibi muhabbetler ediliyor.. arac sorulmus nsl diye TMR SS arkadasimizda araci gordugu icin yorum yapmis.. aracin temiz ve ii bakildigini icinin de 30 BIN liralik type r icin ii oldugunu degisen parcalarinin ve boyasinin oldugunu solemis...aracin durumunun ii oldugunu anlatmaya calismis.. araba bebekler bebegi dememis yani olani gordugunu, soruldugu icin yorumlamis... kimsenin aracina b.k atmamis..zaten araba cok ii olsa bu fiyat olmaz.. bu sekilde yapilan yaklasimlar yanlis bence.. ozaman kimse yorum yazmasin siteye...
focus musty35
10-02-2011, 23:55
gunalp ım her kafadan cıkan mantıklı olucak dıye bırsey yok bazen he deyıp gecmekte lazım ınsanlara laf sokmaya calısıp ortamı germeye calısanlarda olucak tabıkı tmr ss de gereken cvb vermıs zaten :)
2gündür gözüme uyku girmiyordu 1000tl param yoktu utandım sıkıldım kimseden para isteyemedim olumsuz bir tepki alıcam dio kimseye derdimi anlatamadım ama saolsun arkadaşlarım akşam toplanıp 1300tl para toplamışlar aralarında bende çok sevindim arkadaşı aradım ama artık işişten geçmiş diyarbakırdan bir arkadaş araba için kapora yatırmış kahroldum çokda üzüldüm ne yalan sölim hayalime kavuşamadım die yapacak bişi yok allah herkesten razı olsun bilgi verenden maddi manevi yardımcı olanlardan saolun artık typer almahayalim suya düştü kısmet değilmiş
Sağlık olsun bence hiç üzülme abi herşeyde vardır bir hayır belkide umduğun gibi olmicaktı.
Paranı koy bankaya biraz sabırla bekle belkide daha iyisini alıcaksın.
bu aracın sahibi yıkamacı mı? eğer oysa biz bakmaya gidicez bugun. baktıktan sonra bilgilendiririm sizide:icon_tup:
allah daha iyilerini nasip eder ibrahim boşver.hayırlısı olsun
ibo her iste bir hayir vardir kardesim Allah en iyisini nasip etsin sana da insallah .
allah daha iyilerini nasip etsin inşallah..
SekoLive
11-02-2011, 15:18
2gündür gözüme uyku girmiyordu 1000tl param yoktu utandım sıkıldım kimseden para isteyemedim olumsuz bir tepki alıcam dio kimseye derdimi anlatamadım ama saolsun arkadaşlarım akşam toplanıp 1300tl para toplamışlar aralarında bende çok sevindim arkadaşı aradım ama artık işişten geçmiş diyarbakırdan bir arkadaş araba için kapora yatırmış kahroldum çokda üzüldüm ne yalan sölim hayalime kavuşamadım die yapacak bişi yok allah herkesten razı olsun bilgi verenden maddi manevi yardımcı olanlardan saolun artık typer almahayalim suya düştü kısmet değilmiş
abi herşeyde bi hayır vardır şuan içinde oldugun durumu çok çok iyi anlayabiliyorum... allah daha iyilerini nasip etsin çok sıkmamaya çalıs canını
derece43
11-02-2011, 15:19
Araba işi kesinlikle şans ve kısmet Bence Sakın kötü düşünme bencede hayırlısı böyle daha iyi..
ibrahim abi sıkma canını daha güzelleri senin olsun inşallah.
araç işi kısmet işi biraz. sağlık olsun demek lazım.
HAN geçen sene Göztepede özel bi honda servisindeydi Ankaraya gitti demekki
hepinizden allah razı olsun çok istedim ama olmadı herşeyde bi hayır vardır dediğiniz gibi inşallah yine typer olacak ama olacak
İbrahim abi hızdan uzak duramıyorsun sanırım vtıdan sonra hızdan uzak kalmak için 1.4 is almıştın ama şimdi typer'a yönelmişsin..Abi her işte bir hayır vardır.İnşallah gönlüne göre bir araba bulursun..
Boşuna canınızı sıkmayın bence.Aracın eski sahibiyiz biz.Bizdeyken düzgün güzel yürüyen bi araçtı.Fakat yeni öğrendim bunuda bizden sonraki sahibinde önden güzel bi kazası olmuş.Düne kadar soranlara iyi güzel araç diyordum bugün araştırdım biraz önden büyükcene bi kazası olmuş.
Buarada ara, sahibi yıkamacı evet.
ya typere binmek yyy typerden beri var o arabaya binik kullandıktan sonra benimde böle bi arabam olsun dedim ama nezaman cebime para girse typer yerine gidip başka arabalar aldım geçtiğimizayda gidip 2011 fiesta aldım ne bilim ama artık kararım kesin typer alacağım bu yaz 1.4 ile yada fiesta ile olmuyorya
Boşuna canınızı sıkmayın bence.Aracın eski sahibiyiz biz.Bizdeyken düzgün güzel yürüyen bi araçtı.Fakat yeni öğrendim bunuda bizden sonraki sahibinde önden güzel bi kazası olmuş.Düne kadar soranlara iyi güzel araç diyordum bugün araştırdım biraz önden büyükcene bi kazası olmuş.
tramer kaydında görünmüyor demekki dışarda toplatılmış bu araç bu bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim
oo iyiki alınmamış desenize ciddi kazası varmış.:) İbrahim abi herşeyde bi hayır varmış.. Tramerden illa görünecek die bişe yok. Hele can sıkmaya hiç gerek yok.:D Parayı toparlıyamaman iyi olmuş önden kazalı tayyar alacaktın.
SekoLive
11-02-2011, 17:27
oo iyiki alınmamış desenize ciddi kazası varmış.:) İbrahim abi herşeyde bi hayır varmış.. Tramerden illa görünecek die bişe yok. Hele can sıkmaya hiç gerek yok.:D Parayı toparlıyamaman iyi olmuş önden kazalı tayyar alacaktın.
makara yapar bi hava sezdim yok dimi öyle bişey?
makara yapar bi hava sezdim yok dimi öyle bişey?Ne gibi bi makara sezdin??? Kazalı arabaymış oo iyiki alınmamış, son anda ibrahim abi alacaktı baştan denilseydi ya gibisnden?? Sen nasıl makara sezebildin?
Hayrlısı olsun reis daha iileri nasıp olur inş..
tartışmaya gerenk yok iyiki almamışım çok kişi özelden bana çok detaylı seyler yazdı saolsunlar artık başka typer alıcaz yapacak bişiyok:)
chiefkadir
11-02-2011, 19:14
Han'a motor yapıldı,ufak tefek işleri var.Yakında çıkar piyasaya...
tartışmaya gerenk yok iyiki almamışım çok kişi özelden bana çok detaylı seyler yazdı saolsunlar artık başka typer alıcaz yapacak bişiyok:)
aytacın yigenin kırmızı typer a çok derim pahalı aldı ama bakarsın ucuza bırakır sana ??
evt araç önden kazalı 2. sanayi civarlarında sanroff parçası ararken görmüştüm şaseye kadar girmemişti yada ben toparlanma aşamasında görmüştüm konunun sonuna yetişmişim :)
nerde yatıyor abi :soru:
ba$kent oto sanayi tarafinda.. hastane varya onun tam karsisindaki sokakta köşe başında.
biz bugun gidip baktık arabaya araba düzgün duruyor önden kazası var dedi sahibi ama ciddi birşeyi yokmuş biz fazla inceleyemedik. varsa izmirde eşiniz dostunuz baktırın derim bi arabaya. birisiyle anlaşılmış araba için kapora yollamışlar eğer olmazsa bi baktırın derim bişey kaybetmezsiniz;)
aytacın yigenin kırmızı typer a çok derim pahalı aldı ama bakarsın ucuza bırakır sana ??
Hangı typeR kı o?
CasabLanca
12-02-2011, 23:59
bu araç ankaraya geldi heralde
bugün öğlen plakasız bir tayyar şaşmaz tarafından geçti akşamüstü kolejde yeni plaka almış bir bantla yapıştırmış şekilde dolaşıyordu :D
bence buydu jantlar felan aynı
bu olamaz. aracı alıcak kişi daha gitmedi almaya.
evt araç önden kazalı 2. sanayi civarlarında sanroff parçası ararken görmüştüm şaseye kadar girmemişti yada ben toparlanma aşamasında görmüştüm konunun sonuna yetişmişim :)
typer larda sunroof yok yanlız
typer larda sunroof yok yanlız
sunroof parçası ararken demiş zaten;);)
Honda Civic 2.0 Type-R 2007 Model 42.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-type-r-servis-bakimli-tamamen-orjinal-boyasiz-44018333/detay)
Arkadaslar yeni konu açıp kirletmek istemedim bu aracın fiyatı cok uygun geldi yazdıkları ve km bakılırsa cok uygun geliyor.Telefondada aynı şeyleri söylüyolar bir bilen vardır belki durumu nedir ne değildir alınırmı ?
SekoLive
03-03-2011, 12:08
araç çok ucuz eğer denilen gibi ise fiyat mükemmel.
Galerici adam boyasız aracı uygun satmaz diyorum ama yinede görüp gösterilir tabi.
İbo ben arabayı Kuşadasında gördüm dışardan inceledim fena durmuyodu fakat kazası belası nedir ne değildir bilemem..
Konyadaki eski mor typer şuanda beyaza boyalı eğer niyetin varsa ciddi indirim yaptırırız sana
kadir abi alalım bu arabayı hadi yaptır bakalım ciddi indirim yaptır almaya gidiyim arabayı