Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Gsi vs Civic Si
perganon
13-02-2011, 15:47
Deneme denemedir :) Yakın arkadaşımla denedik test ettik aletleri, çokta keyifli oldu.
Astra Gsi ile Civic Si'ın dertlerini dinledik ikimizde buyrun buda videomuz :)
Yorumlarınızı esirgemeyin... 2 Aracında klasman dışı olduğunu hepimiz biliyoruz niye kaldırdınız niye ettiniz demeye gerek yok :) Sonuçta iki aracında olayı belli.
YouTube - Astra Gsi vs Civic Si 1.6 (http://www.youtube.com/watch?v=vE6zU4Mni3g)
Gsi vs Civic Si - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/gsi-vs-civic-si_2200261.htm)
gsi ecotec mi? civic si'nin specleri nelerdir?
vtec bow...
perganon
13-02-2011, 15:58
Gsi x20xev (EcoTec), Egzost + Stok :)
Civic Si: D16A9, 51lik Düz Boru, Eagle Kollar, Darton Gömlek, Simota Hava Filtresi , VTEC BOW :) İlk kalkışta deviri tutturamadığım için yazdım onu.
Gsi x20xev, Egzost + Stok :)
Civic Si: D16A9, 51lik Düz Boru, Eagle Kollar, Darton Gömlek, Simota Hava Filtresi , VTEC BOW :) İlk kalkışta deviri tutturamadığım için yazdım onu.
x20xev nedir? gsi ecotec mi, gsi sfi mi?
x20xev stoc olmasına rağmen iyi yürümüş :)
x20xev nedir? gsi ecotec mi, gsi sfi mi?
x20xev ecotech olanıdır :)
x20xev ecotech olanıdır :)
ovvv ecotec super yurumus o zaman :)
perganon
13-02-2011, 16:03
Evet güzel gitti, 3 den sonra Si kasılıyor :) Arkada kalıyor biz bile şaşırdık doğrusu :) Si ile yan yana gitmeyi hesap ediyorduk ama yemedi :)) Ancak son zamanlarda ki bakımlardan sonra ne olduysa oldu Si gitmemeye başladı :) yine bir bakıma girmem şart Maslak yolu gözüktü ):)
si daha önce üsküdar damıydı sürekli görüyordumda bu aracı
maşallah 2 aracada ecotec in böle gitçeğini beklemiyordum kazasız belasız...
ayrıca çalan şarkının ismi ne biri yazabilirmi:D:D:D
skaratas2
13-02-2011, 16:07
MAŞALLAH araçlara güzel deneme olmuş. müzik biraz daha geride kalsa video da daha iii olabilirmiş.
ovvv ecotec super yurumus o zaman :)
aynen stock olmasına rağöen iyi yürümüş :)
perganon
13-02-2011, 16:13
si daha önce üsküdar damıydı sürekli görüyordumda bu aracı
maşallah 2 aracada ecotec in böle gitçeğini beklemiyordum kazasız belasız...
ayrıca çalan şarkının ismi ne biri yazabilirmi:D:D:D
Adrian Blazz Ft. Noemi Gpe - Te Amo (Intro Piano)
Çalan Şarkı bu :)
Evet daha önce Üsküdardaydı şimdi bende :) Ben aldım oni :) Çiçek gibi aynı güzelliği ile bakıyoruz kendilerine.
MAŞALLAH araçlara güzel deneme olmuş. müzik biraz daha geride kalsa video da daha iii olabilirmiş.
Konuşmalar vardı arada gereksiz :) onun için Müzik koyduk ancak yürüme esnasında kısmıştım? Tam ortayı bulayım dedim :)
Masallah vtec bow filan :D
Masallah vtec bow filan :D
ne ictin kanka sen ne bow'u :hahaha:
euhauhsd videoda öyle yazmıyomuydu samet tamam wörk yazıo :D
yolunuz bu tarafa düşerse bide rexle denemek isterim yada benım yolum düşerse :D
euhauhsd videoda öyle yazmıyomuydu samet tamam wörk yazıo :D
yolunuz bu tarafa düşerse bide rexle denemek isterim yada benım yolum düşerse :D
saka yapma sakaci cocuk :D
saka yapma sakaci cocuk :D
euahhsd kanka bekle beni az kaldı geliyorum istanbula kabaran bişey var :p
euahhsd kanka bekle beni az kaldı geliyorum istanbula kabaran bişey var :p
evet duydum seni dort gozle bekliyorum bi oktan arttirici attik mi bisiyi kalmaz ilac oluruz ilac :)
perganon
13-02-2011, 16:21
3. Vitesten sonra yok bende :))) 4. Bişey oluyo bana çekmiyor mu ne :)
Sanzımanın orjinalmi ?
Orjinal ise crx 3 - 4 dişlisi takan arkadaslar var aracın baya iyileştigini söylüyorlar :)
3. Vitesten sonra yok bende :))) 4. Bişey oluyo bana çekmiyor mu ne :)
masallah masallah ;)
evet duydum seni dort gozle bekliyorum bi oktan arttirici attik mi bisiyi kalmaz ilac oluruz ilac :)
Kaldırdık geliyoruz panpa crx bulun bana :D
Arkadasın konu pert oldu kusura bakma perganon :)
perganon
13-02-2011, 16:23
Evet orjinal olduğu için sanırım böyle kasıntı oluyor 4 de gerçi yine buna rağmen Si'da kötü gitmiş sayılmaz diye düşünüyorum :)
İstanbul yakın ekonomi müsait ise hemen yazayım listeyi 5 boy garanti :D
Maşallah Araçlara.Güzel video olmuş
Adrian Blazz Ft. Noemi Gpe - Te Amo (Intro Piano)
Çalan Şarkı bu :)
Evet daha önce Üsküdardaydı şimdi bende :) Ben aldım oni :) Çiçek gibi aynı güzelliği ile bakıyoruz kendilerine.
teşekkürler...
birde üyelerimiz bölümünde kendinizi tanıtırsanız iyi olur orda konu açmanız gerek
tekrardan kazasız belasız maşallah
Maşallah 2 araca da gsi güzel yürümüş.
perganon
13-02-2011, 16:32
Maşallah 2 araca da gsi güzel yürümüş.
Evet Gsi bayağı güzel gitti, 3.'ü vitesi bitiriyorum 4. Viteste ufaktan ufaktan açıyo arayı Gsi :)
Bence SI iyi gitmiş.
4. vitese kadar yanında geliyor GSI'ın. Vites yükseldikçe 2000 motorun farkı ortaya çıkıyor zaten.
Maşallah iki aracada.
perganon
13-02-2011, 23:10
Yorumlarınız için teşekkürler :)