Orijinalini görmek için tıklayınız : 225-45-17 en yumuşak lastik?
Bu ebatta tavsiye edeceğiniz en yumuşak sessiz ve konforlu lastik hangisidir? Bridgestone hariç. Teşekkürler şimdiden..
utkuselamoglu
25-02-2011, 16:30
federal diye bi lastik var o varsa baya yumuşaktı biz bi ara almıştık.
federal diye bi lastik var o varsa baya yumuşaktı biz bi ara almıştık.
hangi modeliydi?
hangi modeliydi?
Şurda 3 modeli mevcut..
225/45 R17 | Otomobil | Federal | Oto Lastik Sat Sitesi Lastikmastik.com | Uygun fiyatl otomobil lastikleri (http://www.lastikmastik.com/catinfo.asp?mevsim=&arac=41&mrk=64&bas=225&orta=45&son=17&src=225%2F45+R17&cid=41&tip=0&brw=0)
ss595 deseni çok güzel..
Bende 195/45/15ini almayı düşünüyorum..
Açıklamalarda da üstün tutunma diyor ss595 için..
Bu ebatta tavsiye edeceğiniz en yumuşak sessiz ve konforlu lastik hangisidir? Bridgestone hariç. Teşekkürler şimdiden..
bence miclen de o ebat hangi modeller varsa bi araştır,,,pilot exalto yada pilot sport kesin vardırda ,,,primacy HP varsa oda güzel olur ,,,bu son yazdığım modelini Vectrama aldım bridstone dan sonra kesinlikle dünyası değişti,, sessizlik yumuşaklık ve konfor olarak 10 numara bence ..................
batuozcile
26-02-2011, 02:05
michelin ps3
Bende michelin exalto pilotu 40 bin km'dir kullaniyorum herseyi ile mukkemmel daha yeni yeni asinmaya basladi :) sanirim en yumusak lastiklerden birisi ama en sessiz pastik sanirim nokian
Gokhan43
26-02-2011, 02:40
Valla ben de Nokian lastikleri sessiz olarak biliyorum :)
slowmotion
26-02-2011, 02:55
Fiyat performans orani cok iyi ve yumusak olarak hankook ventus evo v12 k110 oneririm. 2aracimdada var 15 ve 17inc. cok memnunum
Sessizlik rekorlari nokian lastiklerinde
Nrhvi ye fln bir bak bence
CasabLanca
26-02-2011, 09:31
potenzadan uzak dur bunu bilir bunu söylerim :D
dün dükkana gelen sıfır lastiklerde yanak testi yaptık :hehe: federal hakkaten yumuşak yanaklı
dün dükkana gelen sıfır lastiklerde yanak testi yaptık :hehe: federal hakkaten yumuşak yanaklı
Sende varmı federal kanka?
195/45/15 lazım..
BlackEmperor
26-02-2011, 10:11
yanak yumuşaklığı virajda hiç isteyemeceğin bir özellik :)
CasabLanca
26-02-2011, 11:09
yanak yumuşaklığı virajda hiç isteyemeceğin bir özellik :)
evet tabi doğrudur haklısın
Bir şey daha öğrendim, aynı marka aynı model lastikte hız endeksi düşük olan lastik daha yumuşakmış. Mesela 225-45-17 aynı lastik biri 91V, diğeri 94Y. 91V bariz daha yumuşak..
bence miclen de o ebat hangi modeller varsa bi araştır,,,pilot exalto yada pilot sport kesin vardırda ,,,primacy HP varsa oda güzel olur ,,,bu son yazdığım modelini Vectrama aldım bridstone dan sonra kesinlikle dünyası değişti,, sessizlik yumuşaklık ve konfor olarak 10 numara bence ..................
vectra'daki ebat neydi? sanırım ebat büyüdükçe desen değişiyor..
Sessizlik rekorlari nokian lastiklerinde
Nrhvi ye fln bir bak bence
Nokian'ın kış lastiğini kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Yabana atılmayacak bir lastik olduğunu biliyorum. Onu da araştırıyım bi..
Nokian'ın kış lastiğini kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Yabana atılmayacak bir lastik olduğunu biliyorum. Onu da araştırıyım bi..
Nokian , Bridgestone'nin alt firması yalnız :)
vectra'daki ebat neydi? sanırım ebat büyüdükçe desen değişiyor..
vectranın orjin ebatı olan 215-55-16 benim kullandıklarım ,,,,desen olarak son dönem miclenlerin hepsi birbirine yakın sayılır esasında,,,pilot sportun 255 tabandan büyüklerinde desen farklıydı sanırım .............
utkuselamoglu
27-02-2011, 11:20
hangi modeliydi?
ss 595 EVO olmayan
"Bridgestone Corp. is acquiring an 18.9-percent ownership stake in Nokian, Tyres plc, by agreeing to buy Nokia Corp's 2 million shares of Nokian Tyres for $73.2 million. "
stratejik partner gibi duruyor nokian iskandinav markası o pazarlarda payını arttırmak icin 2003 de bridgestone bir alım yapmıs gibi duruyor halen finlandiya menseii diye biliyorum ..
bu arada 225/45/17 bence mukemmel bir secim gunluk ve performans lı kullanım icin..
Bridgestone'dan çok çektim. :) Ama Nokian'a baktım dün, aynı ebatta kullandıkları hamur çok daha yumuşaktı..
vectranın orjin ebatı olan 215-55-16 benim kullandıklarım ,,,,desen olarak son dönem miclenlerin hepsi birbirine yakın sayılır esasında,,,pilot sportun 255 tabandan büyüklerinde desen farklıydı sanırım .............
http://www.otomatlastik.com/dbase/resimler/primacy-hp-bleu.jpg
http://www.michelinman.com/images/tire-selector/tires/pilot-primacy.jpg
sizin memnun olduğunuz ilk resimdeki sanırım?
ss 595 EVO olmayan
Bunda da yağmur oluğu olmaması biraz düşündürüyor beni..
"Bridgestone Corp. is acquiring an 18.9-percent ownership stake in Nokian, Tyres plc, by agreeing to buy Nokia Corp's 2 million shares of Nokian Tyres for $73.2 million. "
stratejik partner gibi duruyor nokian iskandinav markası o pazarlarda payını arttırmak icin 2003 de bridgestone bir alım yapmıs gibi duruyor halen finlandiya menseii diye biliyorum ..
bu arada 225/45/17 bence mukemmel bir secim gunluk ve performans lı kullanım icin..
Valla 225-45-17 orjinal ebat Saab'ın. Aracın genel yapıs itibariyle süspansiyonlar çok sert. Potenza'lar da çok sert olduğu için hem yol tutuş olarak hem de gürültü olarak iyice rahatsız etmeye başladı. Yumuşak lastik arayışım ondadır.. :)
Bir de Goodyear Excellence'ı tavsiye ediyorlar. Hiç kullandınız mı?
http://www.startgumi.hu/kepek/goodyear/goodyear_excellence.1.jpg
Excellence ben kullanmadım ama yumuşak dedikleri DuraGrip'ler bile Micheline göre ciddi sertti.
2. fotodaki michelinler vectra da vardı 215-55-16 çok çok yumuşak ve konforlu lastikti ama kmsi ve yılı dolmadan yanaklarda ciddi çatlaklar oluştuğu için değiştirmek zorunda kaldık
evet benimkiler ilk resimdekiler ,,2. resimdekiler zaten eski seri miclen primacy hp ler onlar üretimden kalktı ,,,goodyer da da efficientgrip ler fena değil ama kesinlikle miclenden sert hamurlular ,,duragripler ve Excellence lar bu sınıf bi lastik için bence tavsiye edilmez ...........
kesinlikle michelin pilot öneririm.
yarın bir de michelin'e bakalım o zaman.. :)