Orijinalini görmek için tıklayınız : bizim meşhur tatlı baykuşumuz tekmelenmiş
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/03/01/sahadaki-baykus-tekmeyi-yedi--1176022.Jpeg
Sahadaki baykuş tekmeyi yedi!
Kolombiya Ligi’nde oynanan Junior FC-Deportivo Pereira karşılaşmasında Pereiralı Luis Moreno’nun sahaya giren Junior FC maskotu olan baykuşu tekmeleyerek saha dışına atması hayvanseverlerin tepkisini çekti. Maç esnasında sahaya giren baykuşa oldukça sert bir tekme vuran Moreno’ya soruşturma açılacağı açıklanırken, maç esnasında baykuşun saha içinde serbestçe dolaşmasına izin veren Junior FC kulübünün de ceza alabileceği belirtildi. :ofk: :ofk:
vay şerefsiz vay.. masum hayvandan ne istedin adi adam.. :mad:
şerefsiz :D
dün gece baya bi belgesel seyrettim national da :D bir baykuşun doğumundan gelişmesine kadar çok fena hayvanlar yaw :D
timucintt
01-03-2011, 15:36
Gücü anca kuşa yeter i.nenin...
o değilde diğer takımın maskotuymuş bu sevimli hayvan.. o it herif hayvana tekmeyi atarken diğer topçularda ağzını ayırıp bakmışlar heralde..
Shadow_Dancer
01-03-2011, 15:38
Bu duruma en çok boz baykuşlar üzülür sanırım :)
http://img27.imageshack.us/img27/9818/ultraslan036.jpg
Gazetede okumuştum,okur okumaz aklıma ''bozbaykuşlar''taraftar grubu geldi..
önümüzdeki maçta ''KINIYORUZ''Diye pankart açarlarsa şaşırmayın :)
Gazetede okumuştum,okur okumaz aklıma ''bozbaykuşlar''taraftar grubu geldi..
önümüzdeki maçta ''KINIYORUZ''Diye pankart açarlarsa şaşırmayın :)
bozbaykuşlar hanki takımın taraftar grubu? :)
Shadow_Dancer
01-03-2011, 15:41
Foto boyutu büyük oldu kusura bakmayın.
berkay_aydin
01-03-2011, 15:41
baykuş reyiz :(
bozbaykuşlar hanki takımın taraftar grubu? :)
Abi kendilerini ibb'ye adadılar :D
hayvanlara yapılan eziyete direk idam cezası verilmeli :)
Yazık hayvana yahu, Vicdansız herif...
inci sözlük den feci bi kınama bekliyoruz :P şaka bi yana hayvana yazık :(
edit : video yu gördüm sinirim tepeme çıktı i... sanki taşı tekmeliyor ... a.k. evladı onu sabaha kadar tekmeliceksin aklı başına gelsin
Bir bozbaykuşlu olarak tekme atan o şerefsizi ve takımı kınıyorum :(
SOMEONESPECIAL
01-03-2011, 15:51
ölmüş mü hayvancağız ?
opium_robust
01-03-2011, 15:52
o hayvana tekme atanda serefsiz onu sahaya salanda serefsiz yazık havyana :(
HondatugraL
01-03-2011, 15:59
Baykuşlar ki hayatımda en sevdiğim hayvan katogorısınde 1. sıradadır. Allah belasını versın vurduğu ayağı kırılsın ınsallah gunahkar p..evenk... :(
bu inciciler yüzünden baykuş diyince gülesim geliyor hep :)
SOMEONESPECIAL
01-03-2011, 16:18
Allah yarattı dememiş vururken ibne. Ama öncesinde hayvana top çarpıyor.
Sahadaki baykuşu tekmeye dışarı attı - VideoBox - gazetevatan.com (http://videogaleri.gazetevatan.com/14826_Sahadaki-baykusu-tekmeye-disari-atti.html)
Onu sahaya salan anüste de suç var !
VTec_king
01-03-2011, 16:19
Yazik olmus
o krampoun çivileri ..... girsin
Ozan Özer
01-03-2011, 16:41
Baykuşun intikamı yakında sinemalarda :)
Böyleleri insan olamaz cidden!
fastchild
01-03-2011, 16:43
vay şero vaayyy
olcay_bora
01-03-2011, 16:43
he allam yaa olaya bak yazık hayvana :D
:hahaha: :hahaha: :hahaha: anüsüne penüs giresice pis zenci :D :D
Campaña En Contra De Luis Moreno, El Asesino De Lechuzas Del Pereira | Facebook (http://www.facebook.com/pages/Campa%C3%B1a-En-Contra-De-Luis-Moreno-El-Asesino-De-Lechuzas-Del-Pereira/166857030030839)
Gokhan43
01-03-2011, 16:52
Ulan insanın azcık içi acır be..
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183519_185968968105202_100000762995018_396230_3566 682_n.jpg
Ulan insanın azcık içi acır be..
]
hayvancağız öldü sanırım... o tekmeden sonra zaten göğüs kemiği falan kırılmıştır.. o.ç. ya ayağın da iki yerinden kırılır inş maç sırasında..
Bone-crusheR
01-03-2011, 16:56
tekmeden once top baya sarsılmıstır baykusa tekme atan kadar onu sahada bırakanda suclu
hayvancağız öldü sanırım... o tekmeden sonra zaten göğüs kemiği falan kırılmıştır.. o.ç. ya ayağın da iki yerinden kırılır inş maç sırasında..
Son söz söylenmiş dağılın beyler ...
Son söz söylenmiş dağılın beyler ...
eyv yeğen :D :p
Gokhan43
01-03-2011, 17:00
Valla cem'in verdiği linkte 15 dk önce koymuşlar fotoyu da ben de buraya ekliyim dedim.Haklısınız o darbelerle yaşaması zor gibi hayvancağızın.:(
junior fc takımının topçuları yazıklar olsun size.. göz göre göre tekmelettirdiniz hayvanı...
HondatugraL
01-03-2011, 17:12
baykuşa aşık bırı olarak ızleyınce resmen ağlayasım geldi ya:(:(:( techde sohbete pazarları rahatlama konusu açılıyodu gene açılsada bı dolu dolu saydırsam ya
alla alla ne insanlar var arkadas ne istemis kucucuk kustan insan tutar bi kenara koyar..
İşte şimdi inciciler basar Kolombiya'yı! Hem gitmişken biraz mal alıp gelirler : )))
Hakeminde geçiştirmemesi iyi olmuş aslında, adam oyunu duraklatmış bayağı.
allah belasını versin, diğer futbolculardan biri olsam ben kendimi tutamazdım
PPR engineering
01-03-2011, 17:39
Allah yarattı dememiş vururken ibne. Ama öncesinde hayvana top çarpıyor.
Sahadaki baykuşu tekmeye dışarı attı - VideoBox - gazetevatan.com (http://videogaleri.gazetevatan.com/14826_Sahadaki-baykusu-tekmeye-disari-atti.html)
o..punun cocuğu a.kodumun evladı mahfoldum şu görüntüyü izledikten sonra...yazık yerde zaten duruyo şaşmış kalmış hayvan içim cız etti......bu ne adi pislik bir insanmış..kolombia lılara karşı artık agrasif yaklaşıcam
o..punun cocuğu a.kodumun evladı mahfoldum şu görüntüyü izledikten sonra...yazık yerde zaten duruyo şaşmış kalmış hayvan içim cız etti......bu ne adi pislik bir insanmış..kolombia lılara karşı artık agrasif yaklaşıcam
??????? :d
Önce top çarpması,sonra tekme Yazık olmuş hayvana
Eray Yümsel
01-03-2011, 17:47
hepimiz baykuşuz
ölmemiş , ayağı kırılmış..
Eray Yümsel
01-03-2011, 17:48
aynen beyler yalan yanlış haberler le öldü falan demeyin kaynak gösterin
ölmemiş , ayağı kırılmış..
iyi sevindim.. baykuşa vuran ayaklar kırılsın.. :) tektörki baykuşseverler :D
aynen beyler yalan yanlış haberler le öldü falan demeyin kaynak gösterin
http://sportifi.com/news/Moronic-Footballer-Kicks-Owl-When-Its-Down-Video-848710.html
Happily for bird lovers, not to mention the bird itself, the owl suffered only a minor fracture to its right leg and will survive. Phew. Moreno said he did not know the owl was an Atletico mascot. Which hardly...
Allahından bulsun şerefsiz, bozbaykuşlar gereken protestoyu yaparlar zaten
baykusa tekme atan (http://inci.sozlukspot.com/w/baykusa-tekme-atan/)
Sereffsz ya al hayvanı koy kenara yerde yatan hayvana tekme atılırmı yaa :(
güneşbalkan
01-03-2011, 18:03
kesin bu fotoyada caps yaparlar :D
la başımız sagolsun baykuş demin ölmüş ..
Updated: Tuesday, 01 Mar 2011,
Colombian Soccer Mascot Owl Dies After Player Kicks It Off Field (http://www.myfoxdc.com/dpp/news/offbeat/colombian-soccer-mascot-owl-dies-after-player-kicks-it-off-field-ncxdc-030111)
Veterinarians treating the bird said it died of respiratory arrest early Tuesday, most likely brought on by the stress of being handled excessively following the incident.
hadi ya :( baykus panpa sana bu zülmü yapanlar utansın :(
Ulan ne cehennemlik insanlar var şu hayatta ya! hayvana tekme atmak ne demek ya elini kolunu bağlıcan direk suratını tekmeliceksin komaya sokucaksn bölesini
izmirde kediyi tekmeleyerek öldüren o.ç. ile bu kolombiyalı o.ç. nu giyotinle idam edeceksin..
katısıksız o. cocugu aynı muameyeli katmerli uygulamak gerek üzerinde..
merhamet duygusu taşımayan bir yaratıkmış, en üzül dügüm noktada hayvanlaa hep bizim zarar vermemiz :(
HondatugraL
01-03-2011, 21:13
insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevıyorum dıye bı yazı yazardı kalemkutumun uzerınde.. Nekadar doğru cehennemde yan babasız gavur.
sabriye özenmiş eleman.
özenti dedected :D
merhamet duygusu taşımayan bir yaratıkmış, en üzül dügüm noktada hayvanlaa hep bizim zarar vermemiz :(
merhameti olmayana acımayacaksın.. ben başbakan olsam yasaları değiştirirdim.. hayvana kötü muameleye direk idam ;) hayvan cenneti bir ülke olurdu türkiye :D
İnci görmesin..Kutsal yaratıklarına şiddet uygulayan adamı dedelerin yanına koyarlar..
opium_robust
01-03-2011, 22:14
demek ölmüş yazık olmuş hayvancagıza :( o tekmeyi atan o.ç nun ayakları ^ötüne girer inşallah
ahaha dedelerin yanına koyarlar çok iyidi :) haketmiş ...
geceki konuyu niye sildiniz? okuyamadık :(
opium_robust
02-03-2011, 07:29
harbi yaa sabah kalkar kalkmaz baktım gelişmeleri ögreneyim diye konu yok :D
Bone-crusheR
02-03-2011, 07:30
baykuş ölmemiş kanadı kırıkmıs sadece tedavi altında simdi haberlerde cıktı :D
opium_robust
02-03-2011, 07:35
eee dün ölmüş diyolardı :)
Bone-crusheR
02-03-2011, 07:36
şimdi kanal D cıktı göruntulu hemde sarmıslar kanadını felan kontrol altında
opium_robust
02-03-2011, 07:37
iyi o zaman baykuşumuza biyes olmadıysa :D seviyoz baykuşu reis
SOMEONESPECIAL
02-03-2011, 08:03
eee dün ölmüş diyolardı :)
Dirilmiş.........
ölmüş mü hayvancağız ?
dirilmiş..:D
SekoLive
02-03-2011, 08:38
maskotu baykuş yaparsan olacağı bu...
yap bizim gibi aslan bak bakalım tekme atmaya yiyiomu :D :D
şaka bi yana üzüldüm hayvana... adama sağlam ceza verilmesi lazım.. ve bi ara türkiyeye getirip dövmek lazım
SOMEONESPECIAL
02-03-2011, 08:40
dirilmiş..:D
Ne baykuşmuş beeeee
mert_leon
02-03-2011, 08:53
baykuş reyiiss neolddii sana :(
asmisinsan
02-03-2011, 09:03
adam sahaya atatılmış su şisesine tekme atar gibi vurup dönüp gitti be....
individual
02-03-2011, 12:53
LiveLeak.com - Owl attacked by Soccer Player Luis Moreno dies (http://www.liveleak.com/view?i=656_1299045679)
Ne Diyim Artık.
Shadow_Dancer
02-03-2011, 12:55
inci sözlük arka plana tekmeleyen futbolcunun fotografını ve mezar taşını koymuş :D :D
Eveet inci noktayı koymuş..
GokhanRS
02-03-2011, 17:32
geçmiş olsun. baytar masraflarını kim karşılıcakmış :=)