Orijinalini görmek için tıklayınız : DS civic Mat füme !
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar...Yeni bir üyelik aldım. Beni sitede çoğu arkadas tanır ismim çağrı hondadan başka bir araç kullanmıyorum daha öncede çakma typeR ep2 ile 1.4is ım fotoalrını koymustum araçlarımın 2sinide yakaın zamanlardea sattım biraz model yükselterek 2000 model gp is aldım aracım orjınal ve 2. sahibi bir elektrk mühendisinden aldım 2004den beri kullanıyormus sahış ben 3. sahibiyim aracım orjınal fakat tüplü neyse ben tüplü arabaya karsı olan bir insan değilm 5000km olmus takılalı aracımı bir önceki kırmızı 1.4is ımde mat siyah rengini kullandığım için bu sefer biraz daha değişik ve kolay rastlanmayan bir renge kaplamak istedim ve mat fümede karar kıldım kararı almak işin yarısını bitirmek anlamındaydı bnm için.
bundan sonrasıda artık aşağıdaki resimlerde ilk halinden son haline kadar çekilen emekler kareli gah geldi sabahladığımız bile oldu aracım bitmedi halen yapımı devam edio ama suan %70 civarında bir ilermesi war hedeflerimiz doğrultusunda..
Tüm arkadaslarımın iyi, kötü eleştrilerini ve tavsiyelerini bekliorum çünki yorumlarınız bnm için önemli...
Allahım inş herkesin istediği gibi bir arac verir ve yüzünü güldürür. Hepinize keyifli forumlar dilerim. Allah kimseye kaza bela vermesin inş...
yardımlarından dolayı kdR dizayn(kaplama) kadir atakula ve destekleyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim Çağrı BAŞARAN...
Not:araç tamami ile çankırıda yapılmıştır...
http://img820.imageshack.us/i/35102552.png
http://img848.imageshack.us/i/60846644.png
http://img268.imageshack.us/i/dscivic.jpg
http://img27.imageshack.us/i/64524772.jpg
http://img38.imageshack.us/i/66431726.jpg
http://img641.imageshack.us/i/90576391.jpg
orkuteren
07-03-2011, 21:01
maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle farklı tonda civic görmek güzel ama keşke o lpg dolum ağızını iptal ettirseydin yoksa onu benzin fiyatlarını protesto amaçlı mı bıraktın orda :D:D
onu bilerek orada bıraktım evt nalet olsun düştüğümüz durumlara vti dan buralara kadar geriledik tabi onn arkadaslar arasında bir esprisi olduğu için öyle bıraktım :)
Cglrgncl
07-03-2011, 21:05
Çok şık maşallah,kazasız belasız:)
kral araban hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dilegiyle... folyo için renk seçimin cok güzel olmuş ve jantlarında cok yakışmış hoşuma gitti ;) maşallah ı var devamını bekliyoruz...
Çok şık maşallah,kazasız belasız:)
sağolun cümlemize inş ;)
_driver_
07-03-2011, 21:09
farklı ve guzel olmus
maşallah kazasız belasız
maşallah.kaplama rengi farklı güzel olmuş.Jantlar da çok yakışmış.
kral araban hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dilegiyle... folyo için renk seçimin cok güzel olmuş ve jantlarında cok yakışmış hoşuma gitti ;) maşallah ı var devamını bekliyoruz...
ewt kardeşim biraz alışılmışların dışında bişi yapmak istedim begenildiyse ne ala yenilikleri yaptıkca paylaşmaya devam edicem ;)
farklı ve guzel olmus
maşallah kazasız belasız
tsekkür edeerim sağolun..
maşallah.kaplama rengi farklı güzel olmuş.Jantlar da çok yakışmış.
tesekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inş ;)
drummer582
07-03-2011, 21:12
maşallah kardeşim gayet şık olmuş çok beğendim (lpg kapağı hariç) :D
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
masallah farklı olmus kazasız belasız basıklık güzel ne kullandınız ?
Guzel olmuş fakat bu şekılde vtı jantıyla dıp basık dahada fena olur gıbı :)Kazasız belasız bın inş..
maşallah kardeşim gayet şık olmuş çok beğendim (lpg kapağı hariç) :D
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
saol kardeşim o kapağın bi anlamı war :)
masallah farklı olmus kazasız belasız basıklık güzel ne kullandınız ?
eirbach yay ön taraf tasıyıcıları prese vurduk
cok cok iyi masallah ;)
tesekkür ederim ;)
Guzel olmuş fakat bu şekılde vtı jantıyla dıp basık dahada fena olur gıbı :)Kazasız belasız bın inş..
evt önceki aracımda vti jantı wardı düşünmüo değilim :)
ondertopcu
07-03-2011, 21:27
maşallah değişik ve güzel olmuş ;)
maşallah çok güzel olmuş
tesekkürler
maşallah değişik ve güzel olmuş ;)
tesekkr ederim ;)
farklı ve guzel olmus
maşallah kazasız belasız
tesekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inş.
Soch_VTECH
07-03-2011, 22:17
maşallah kazasız belasız cezasız kullanırısın..
tesekkür ederim cümlemiz inş ;)
Murat Özcan
07-03-2011, 22:29
kazasız belasız guzel olmus
degişik olmuş, kazasız belasız sürüşler
tuner faruk
07-03-2011, 22:34
Çok güzel duruyor Maşallah :icon_tup:
kazasız belasız guzel olmus
degişik olmuş, kazasız belasız sürüşler
Çok güzel duruyor Maşallah :icon_tup:
cok ıyı olmus maşallah
hpinize ayrı ayrı tesekkür ederim arkadaslar allah razı olsun ;)
maşallah allah nazardan saklasın
Çağrım kardeşim on numara valla diyecek soz yok yine bir araca evrim yasattin resmen, merakla Ist. gelecein gunu bekliyorum canli canlı görmek istiyorum.Allah kaza bela göstermesin ınş.
maşallah kazasız belasız çok şık olmuş...
maşallah cok guzel olmuş kaplama ... nekadar tuttu pm atarmısın
Headshot
08-03-2011, 00:13
renk 10 numara,kazasız belasız....
Cihan Çizmeci
08-03-2011, 09:58
Maşallah gayet şık emeğinize sağlık
tesekkür ederim arkadaslar ;)
Çağrım kardeşim on numara valla diyecek soz yok yine bir araca evrim yasattin resmen, merakla Ist. gelecein gunu bekliyorum canli canlı görmek istiyorum.Allah kaza bela göstermesin ınş.
saol mehmetcim snnde aracın çok güzel oldu ;)
çok şık olmuş maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok şık olmuş, daha güzel resimler hakediyor. :)
elimden geldiğince çekmeye calıştım prof. bi makınam yok malasef ama arabayı tamamen bitirince bişiler yapıcaz inş :)
jdm rulez
13-03-2011, 01:56
cok guzel olmus kazasız belasız
maşallaha güzel şeyler çıkmış ortaya taki önlipe kadar :D delikli olmasından yamuk yumuk görünüyor yakışmamış bence
oguzhan999
13-03-2011, 09:38
yakışıklı olmuş , :) alışagelen civiclerin dışında en azından maşallah
Hakan Burak
13-03-2011, 14:22
Araç güzel , Plakası yeter :) Kazasız , belasız :)
tesekkür ederim arkadaslar daha uğrasıyoru bakalım :)
Maşallah, Kazasız belasız ; rengide çok hoş bu arada.
maaşallah çok güzel olmuş kazasız belasız...
Murat Özcan
26-03-2011, 11:50
jantların markası ney acaba
41 kere maşallah farklı olması güzel olmuş gerçekten çok hoş duruyo sadece nacizane bir kaç fikir vermek isterim jantlar konusunda evet başarılı ama daha iyisini olucağını düşünüyorum .bu replica volk c28 var ama iyi olanından bir yerde biliyorum o jantı alıp ya takata turuncu cok ii olur ya takata kırmızı gerçekten ben burdayım der bu iki renkte .parlak siyahta iyi durcaktır .onun dışında önlipi şu linkteki ön lipi alıp şuanki jantlarında birlikte aynı renkte altın sarısı olarak o ön lipin sağ kısmından çeki demiri gibi bir aksesuar kullanırsa eminim çok çok daha başarılı bir görüntü kullanıcaktır . bunlar nacizane görüşlerim . tekrar maşallah iyi günlerde kullanın
nitrO_Oxide
26-03-2011, 12:43
Çok güzel ama kapak haric :)
Masallah..
http://img38.imageshack.us/img38/2920/66431726.jpg
by serçe
26-03-2011, 13:40
maşallah................
MeTHea35
26-03-2011, 13:59
kazasız belasız başarılı
onurkara
27-03-2011, 01:10
maşallah farklı we güzel olmuş
Bu Aksam Izmıtte Gordugum Arac Sanırım
tuningcan
03-05-2011, 10:00
kazasız belasız len :D
ufkum1837
03-05-2011, 12:31
çagrı hoşgeldin öncelikle biz bi hafta sonra ankaradan 3,28 ci aldık öncekı haftada gazlamışsınız videoları izledik :) dostum güzl bi gün müş gelmeyi isterdim vtıyla önderle bi kaldıramadık gelseler kastamonuya :)