PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FD6 civic & 1.7 DTI corsa

Sayfa : 1 [2]

tolgakaynak
15-03-2011, 08:26
en son sana kötü bi laf söylicem o olucak bi daha allah aşkına yazma bu konuya tamam videoda herkes gördü corsa bana 4-5 boy attı ama yeterki sus corsa çok iyi gidiyodu helal olsun kardeşim ne yediremediniz ya lanet olsun bi daha sizle bu işi yapanı sen düşünmeye devam et beni geçmek için koltuları felan sökün ama bide ben 3 te siz 2 te devrinizde başlayın bide ben lastikleri indiricem bide 5 kişi olucak olur dimi kardeşim geçerseniz rahatlarsın sende ya sende kullanmasan bişey demicemde sen kullandın bendende daha iyi yürüdün neyin peşindesin hala çözemedim ne varmış bu corsada böyle aşıkmı oldun olum ...

taner sakın ol dostm:) bidahakine bende geliyorum :D Nisanda ayında yapalım

Evrenoz
15-03-2011, 08:33
Benimle ne zaman çıkıosunuz :D

Epeydir gaz pedalını yere dayamıyordum. Çıktığınızda haber verin ben de geleyim :)

Kadyr
15-03-2011, 08:37
en son sana kötü bi laf söylicem o olucak bi daha allah aşkına yazma bu konuya tamam videoda herkes gördü corsa bana 4-5 boy attı ama yeterki sus corsa çok iyi gidiyodu helal olsun kardeşim ne yediremediniz ya lanet olsun bi daha sizle bu işi yapanı sen düşünmeye devam et beni geçmek için koltuları felan sökün ama bide ben 3 te siz 2 te devrinizde başlayın bide ben lastikleri indiricem bide 5 kişi olucak olur dimi kardeşim geçerseniz rahatlarsın sende ya sende kullanmasan bişey demicemde sen kullandın bendende daha iyi yürüdün neyin peşindesin hala çözemedim ne varmış bu corsada böyle aşıkmı oldun olum ...

frene bassaydın tamam sen geçtin deyip :)

Quantum
15-03-2011, 12:08
müdür ben seni bizim 1.2 micrayla geçerim bursaya gelince haber ver deniyelim

Her türlü geçersin müdür :D

Engin abi buluşalım artık ciddin iyi olur gözümüz güzel bi fd görsün resim felan güzel olur en yakın sana uyan zamanda haber veririsin ayarlarız

biz burda EN civic diyoruz sen ferrari diyosun EN'in yanında ferrari neymiş :D

Tamam tanercim görüşelim valla..

Epeydir gaz pedalını yere dayamıyordum. Çıktığınızda haber verin ben de geleyim :)
Her türlü haberleşelim Evren.. :)
DM den GSM no göndersene bana :)

Kadyr
15-03-2011, 19:05
görüştüğünüzde banada haber verin uygun olursa muhabbete katılmak isterim :)

cem_subasi
15-03-2011, 20:49

:D Kardeşim ben kötü bişey demedim ki seni geçer diye arabayı kullanan benim zaten geçmesi çok zor diyorum benm seni kötülediğim falan yok sen benm kardeşimsin sadece hani bilinsin dedim bizi zaten geçemez ;)

Tnrylsl
15-03-2011, 21:03
taner sakın ol dostm:) bidahakine bende geliyorum :D Nisanda ayında yapalım

Tamam kardeşim hepimiz ortak bi zamanımızı ayarlar buluşur muhabbet sohbet denemeler yaparız çokta güzel olur :D

Tnrylsl
15-03-2011, 21:04
görüştüğünüzde banada haber verin uygun olursa muhabbete katılmak isterim :)

Dediğim gibi hepimize uygun bi zaman ayarlarız güzel bi buluşma yaparız ...

cem_subasi
15-03-2011, 21:09
Tamam kardeşim hepimiz ortak bi zamanımızı ayarlar buluşur muhabbet sohbet denemeler yaparız çokta güzel olur :D

Kardeşim kızmasa benide alırsa bende gelmek isterim :D

Tnrylsl
15-03-2011, 21:12
:D Kardeşim ben kötü bişey demedim ki seni geçer diye arabayı kullanan benim zaten geçmesi çok zor diyorum benm seni kötülediğim falan yok sen benm kardeşimsin sadece hani bilinsin dedim bizi zaten geçemez ;)

valla ben corsa 1.7 dti'la deneme yaptım onu geçtim benim iddiamda oydu zaten beni geçerler diye değil arabanın nasıl gittiğini gör diye sana verdim o kadar konuyu dağıtmaya gerek yok en yakın zamanda tekrar seviyeli güzel denemeler yaparız ...

cem_subasi
15-03-2011, 21:19
valla ben corsa 1.7 dti'la deneme yaptım onu geçtim benim iddiamda oydu zaten beni geçerler diye değil arabanın nasıl gittiğini gör diye sana verdim o kadar konuyu dağıtmaya gerek yok en yakın zamanda tekrar seviyeli güzel denemeler yaparız ...

Kardeşim amaç zaten denemekti bende geçicek diyenler arasındaydım ama kararım artık öle değil bunu üstüne basa basa söylüyorum 1.7 corsa BİZİ geçemez ! ;)

embiya26
16-03-2011, 00:23
kardeşim araç 1.7 chip tuning kat iptali orta susturucu iptal son susturucu megane turbo kelebeği 125 hp 300 torku var Honda aynı beygir fakat 158 torku var ve arada 200 kilo var ona göre bi değerlendirme yap ... sen eskişehirdesin herhalde yoksa hemen deneyelim dicektim çünkü 5 boy çok ciddi bi rakam ama ben partnerli birini bulup dener sana videosunu yollarım ...

kafam gıtmıs 1,3 sandım 1,7 normal degerler eet 5 boy cıddı bı fark ama aracımda mega cıp-down pıpı-egr ıptalı-60 lık duz boru aem fıltre vs ondan bu sekılde gıdıo uzuunda ıdda etmem 0,600 mt de bu fark olusuo

Quantum
16-03-2011, 08:28
Taner&Cem 3.7 korsa varsa ben onunla çıkayım. 1.7 falan kesmez beni :P

Tnrylsl
16-03-2011, 11:02
Taner&Cem 3.7 korsa varsa ben onunla çıkayım. 1.7 falan kesmez beni :P

abi sana bi 4.6 mustang ayarlıyım ben anca o keser seni :D :D

CocoRe
16-03-2011, 12:40
şu fd6 cılar bi bize denk gelmiyor..

Günkut
16-03-2011, 12:42

Masallah fd6 ya :D

Elbet denkleşirsiniz ;)

tolgakaynak
16-03-2011, 13:29

Denk getirelim :D

Quantum
16-03-2011, 13:41

Stock FD
100-200 yapalım :)
Jantlar da ağır hem benim. :)

Yogi
16-03-2011, 13:45
corsa 200 gitmiyo:D

Quantum
16-03-2011, 13:51
corsa 200 gitmiyo:D

300nm torklu bir otomobille de 60-120 için ben yürümem kusura bakmasınlar :D

yalnız herkes atladı yapalım diye.. hahaha :D

Edit:200 gitmediğini varsayarak, 100-200 olmaz 100-180 e de varım ben :D

Günkut
16-03-2011, 14:23
Az kalsın bende yazıyordum rexle geleyimmi diye abi bosver dedim git kendi kuluvarına :D:D

Tnrylsl
16-03-2011, 14:37
300nm torklu bir otomobille de 60-120 için ben yürümem kusura bakmasınlar :D

yalnız herkes atladı yapalım diye.. hahaha :D

Edit:200 gitmediğini varsayarak, 100-200 olmaz 100-180 e de varım ben :D

engin abi farkeden bişey olmuyo bizzat deneyip gördüm :D
tork mork hikaye honda vtec şahaneee :D :D

Tnrylsl
16-03-2011, 14:38

gelirde siz onlarla gelebilirmisiniz orasını bilemem :D

Quantum
16-03-2011, 14:43
engin abi farkeden bişey olmuyo bizzat deneyip gördüm :D
tork mork hikaye honda vtec şahaneee :D :D
80-120 de 300nm tork (150nm fazlalık) farkeder yaw.. çin malı mı yoksa cem in taktırdığı chip :D

Tnrylsl
16-03-2011, 14:44
80-120 de 300nm tork (150nm fazlalık) farkeder yaw.. çin malı mı yoksa cem in taktırdığı chip :D

vallahi bilmiyorumda kafa kafaya gidiyolar işte bizzat denedik 120 ve sonrası zaten *****

Quantum
16-03-2011, 14:47
vallahi bilmiyorumda kafa kafaya gidiyolar işte bizzat denedik 120 ve sonrası zaten *****

Sen kafa kafaya gittiysen beni geçersin benim yavru hem auto hem jantlar ağır :D
Tırsıyorum şu an senden :D

Tnrylsl
16-03-2011, 14:56
Sen kafa kafaya gittiysen beni geçersin benim yavru hem auto hem jantlar ağır :D
Tırsıyorum şu an senden :D

senin araba görüntü olarak benimkine bi -15 hp zararı var senin araca bakarken vites kaçırabilirim :D değişiklik varmı bu arada en son gördüğümden beri ?

Quantum
16-03-2011, 15:15
senin araba görüntü olarak benimkine bi -15 hp zararı var senin araca bakarken vites kaçırabilirim :D değişiklik varmı bu arada en son gördüğümden beri ?

Depo dolu.. her hafta yaptığım en büyük modifiye o işte.. :D

Bir de sisler JDM yapıyorum arada :p :D

Sen ön tarafı görmemiştin dimi.
Ahmet örnekleri bende gördü, benden önce yayınladı, ben şimdi yayınlayamıyorum fotoları :D

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0257.jpg

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0275.jpg

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0273.jpg

Kadyr
16-03-2011, 15:18
Tork yokusta ise cok yariyor duzde bg power:)

Tnrylsl
16-03-2011, 16:41
ya engin abi koyma şöyle fotolar ... bu arabaya ne zaman baksam kendi arabamdan soğuyorum direk maşallah allah nazardan kazadan beladan saklasın ...
Bir depoyla kaç km yapıyosun engin abi ?

Quantum
16-03-2011, 16:51
az km :D 10-12lt arası yakıyor hesapla işte

Tnrylsl
16-03-2011, 17:03
az km :D 10-12lt arası yakıyor hesapla işte

otomatik bu kadar farkettiriyomu ya ben 8.9 felan görüyorum normal kullanımda amam geçen hafta rollde 9.9 yaktı dönerkende 10.1 gösteriyodu :D

anil35
16-03-2011, 18:11

gelir gelir yürümeyen bir fd6 ozaman şaşırırsın :)

cem_subasi
16-03-2011, 18:38
Depo dolu.. her hafta yaptığım en büyük modifiye o işte.. :D

Bir de sisler JDM yapıyorum arada :p :D

Sen ön tarafı görmemiştin dimi.
Ahmet örnekleri bende gördü, benden önce yayınladı, ben şimdi yayınlayamıyorum fotoları :D

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0257.jpg

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0275.jpg

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Grnt0273.jpg

Engin Abicim çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin inş. :)

Aynı uygulamaları ön far uygulamasını bence taner'ede yapalım çok tatlı duruyo :)

Ne dersin kanka? :)

Quantum
16-03-2011, 21:42
otomatik bu kadar farkettiriyomu ya ben 8.9 felan görüyorum normal kullanımda amam geçen hafta rollde 9.9 yaktı dönerkende 10.1 gösteriyodu :D

köprü trafiğine giriyorum ben devamlı. düz oto farkı 1 lt

Engin Abicim çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin inş. :)

Aynı uygulamaları ön far uygulamasını bence taner'ede yapalım çok tatlı duruyo :)

Ne dersin kanka? :)

saol canım :)

Sizin farlara dokunmayın! xenon özelliği var sizin far içi kromların. ayarını bozarsınız ellemeyin. orjinalden karartılmış sizinkiler. yanları turuncu yapacağım diye açmayın. ha illa benimki gibi olsun diyorsanız değişiriz :p

CocoRe
17-03-2011, 01:22
Masallah fd6 ya :D
Elbet denkleşirsiniz ;)
gönüller bir olsun tabiki..:D

Stock FD
100-200 yapalım :)
Jantlar da ağır hem benim. :)
herkezin kafasında bi deneme kriteri var sanırım arabasi için:rolleyes:
mesela sende beni 100 den sonra gözüne kestirmişin..
bende genelde 2.vites 50-60km süratlerde yakalayıp geçmeyi severim fd6 gibi atmosferik araçları :D

gelirde siz onlarla gelebilirmisiniz orasını bilemem :D
çok darıldım gücendim üslubuna açıkçası :D:D:D şaka bi yana,
ben işi gücü bıraktım sabahtan sanayii de oluyorum
bu ay içerisinde eksiklerimi tamamlamayı hedefliyorum
iş listem kabarım ama en azından halletmem gereken birkaç patlak çatlak hortum aracın evveliyatından gelen basıncımı düşüren bikaç kör tapa bide henüz ne yapsam diye düşündüğüm bi debriyaj husumetim war, sonrasında
salarız seninde müsait olduğun bi ara :)

Quantum
17-03-2011, 08:37
herkezin kafasında bi deneme kriteri var sanırım arabasi için:rolleyes:
mesela sende beni 100 den sonra gözüne kestirmişin..
bende genelde 2.vites 50-60km süratlerde yakalayıp geçmeyi severim fd6 gibi atmosferik araçları :D

50-60 olayı olmaz işte.. :D

Ha ne zamanolur? Daha çok yenisin görünen o ki.. Biraz zaman geçer, bu süre zarfında tanıtırsın kendini az buçuk, sonra istediğin aralıkta arabalarımızı "deneriz"..

Şu şu aralıkta civic iyi, şu şu aralıkta corsa iyi, çünkü sebebi şu şu şu vs şeklinde bilgi alışverişi yaparız, tecrübe ederiz, görerek öğreniriz..

Senin "şöyle sapladım böyle çaktım, durur gibi geçtim, araba mı lan civic egsozumla boğarım adamı ahanda bunlar da videosu" vs gibi replikleri sarfetme potansiyelin olabilir, tanımıyorum çünkü seni.. Aynen böyle konuşan kişiler var çünkü :D sinirleri zıplatmaya ne gerek var değil mi :)

Ne zaman aynı taraftan baktığımıza emin oluruz, istediğin aralıkta "denemeler" yaparız :)

Yoksa dediğim gibi 100-200 :D

Sevgiler,
Q.

tolgakaynak
17-03-2011, 09:10
en güzeli 60-200 :D ama 100-200 daha canlı olur D:

Quantum
17-03-2011, 09:14
en güzeli 60-200 :D ama 100-200 daha canlı olur D:

daha ekşın dimi.. 3 boy çıkarsın, 120 den sonra göbeğini kaşıya kaşıya.. haha :D

Tnrylsl
17-03-2011, 17:00
daha ekşın dimi.. 3 boy çıkarsın, 120 den sonra göbeğini kaşıya kaşıya.. haha :D

120 den sonra sağında veya solunda oluşan boşluk gerçektende huzur verici oluyo :D

cem_subasi
17-03-2011, 19:58
50-60 olayı olmaz işte.. :D

Ha ne zamanolur? Daha çok yenisin görünen o ki.. Biraz zaman geçer, bu süre zarfında tanıtırsın kendini az buçuk, sonra istediğin aralıkta arabalarımızı "deneriz"..

Şu şu aralıkta civic iyi, şu şu aralıkta corsa iyi, çünkü sebebi şu şu şu vs şeklinde bilgi alışverişi yaparız, tecrübe ederiz, görerek öğreniriz..

Senin "şöyle sapladım böyle çaktım, durur gibi geçtim, araba mı lan civic egsozumla boğarım adamı ahanda bunlar da videosu" vs gibi replikleri sarfetme potansiyelin olabilir, tanımıyorum çünkü seni.. Aynen böyle konuşan kişiler var çünkü :D sinirleri zıplatmaya ne gerek var değil mi :)

Ne zaman aynı taraftan baktığımıza emin oluruz, istediğin aralıkta "denemeler" yaparız :)

Yoksa dediğim gibi 100-200 :D

Sevgiler,
Q.

:icon_tup:

CocoRe
18-03-2011, 19:10

ehe bendeki potansiyeli tam anlayamamısın :(:(
hatta beni itam ettiğin potansiyelin fazlası sende varmışçasına beni yargılamışın..
önyargılarını koca forumun önünde böyle dile getirmen ne derece dogru oda tartışılır.
2miz aynı yöndenmi bakalim hee stock hondacı gözüyle 100-200 herkezi boğalım :D
yok hocam öyle bişey bende
aynı yönde bakmayalım farklı düşünelim bişeyde denemeyelim mümkünse:D:D

rcx
18-03-2011, 21:08
corsa kulanmış biri olarak eyer altı ileriyse çok pis gidiyo :D

Quantum
18-03-2011, 21:33
hatta beni itam ettiğin potansiyelin fazlası sende varmışçasına beni yargılamışın..
önyargılarını koca forumun önünde böyle dile getirmen ne derece dogru oda tartışılır.

olur denemeyelim farketmez.. :) bu yazdıklarından sonra iyi de olur aslında birden gürlediysen vardır bir sebebi :)

sende varmışcasına demişsin de, beni bilen bilir burada bu tip birisi değilim ben.

ben tüm ihtimalleri değerlendiririm. tanımıyorum seni.. "sen öyleysen" dedim. sen öylesin demedim! :)

gocunduysan söylediklerimden ki sen bana deseydin öyle birisi değilim sorun yok derdim, denemeyiz, hatta denemeyelim.. :)

sevgiler..

Q.

Tnrylsl
19-03-2011, 00:43

size itham edilen birşey yok ... Quantum zaten görselliğe önem veren biri ...
sendeki potansiyel hatırlarsınki '' şu fd6 cılar bi bize denk gelmiyor.. '' tarzındaki yazıdan sonra biz anladıkki , bizim 1.7dti'larla hiçbir sorunumuz yok amaç denemek eğlenmek bu işlerde ortaya bi iddia atılır denenir sonuç görülür sana bişey deneyelim diyen olmadı ama sen öyle atlarsan şu FD6'cılar diye FD6'cılerde yok kalsın demez ...

Denemek istiyosan ben denerim senin devrinde 60-160 farketmez ...

tolgakaynak
19-03-2011, 00:49
size itham edilen birşey yok ... Quantum zaten görselliğe önem veren biri ...
sendeki potansiyel hatırlarsınki '' şu fd6 cılar bi bize denk gelmiyor.. '' tarzındaki yazıdan sonra biz anladıkki , bizim 1.7dti'larla hiçbir sorunumuz yok amaç denemek eğlenmek bu işlerde ortaya bi iddia atılır denenir sonuç görülür sana bişey deneyelim diyen olmadı ama sen öyle atlarsan şu FD6'cılar diye FD6'cılerde yok kalsın demez ...

Denemek istiyosan ben denerim senin devrinde 60-160 farketmez ...

tanerde çoştu :D:icon_tup:

hantalız biz kanka kimseyle yürüyemiyoruz:D 1.7corsa - corsa GSI hariçç:hahaha:

Tnrylsl
19-03-2011, 01:00
tanerde çoştu :D:icon_tup:

hantalız biz kanka kimseyle yürüyemiyoruz:D 1.7corsa - corsa GSI hariçç:hahaha:

ortada bi söylentiki herkesin dilinde yeni kasa civic gitmiyo ama onlarda haklı ferrariden inip bizim arabalara biniyolar napıcaksın ki insanlara hantal geliyo :D

anil35
19-03-2011, 20:39
ortada bi söylentiki herkesin dilinde yeni kasa civic gitmiyo ama onlarda haklı ferrariden inip bizim arabalara biniyolar napıcaksın ki insanlara hantal geliyo :D

çok haklısın bu konuda f6 arkadaşım :)

tolgakaynak
28-04-2011, 13:06
Yeni konu acıcaktım ama burdan hortlatıyım dedimm..

taner le denemek istiyorum ! sanırım tanerde corsayla tekrar denicekmiş şöle bi toplaşalımda tanışalım edelim sizcede uygunsa başka FD6 cılarda varsa eğer cumartesi akşamı buluşalım... fazla dolu olmayan ieslerde olabilir ? dengimizce benim arcım stock zaten biraz platoja bakıcak gibim :D

Foto cekimide cabası :D

Kadyr
28-04-2011, 13:20
Ben ordayken yapmiyosun daruldum sana:D

Quantum
28-04-2011, 13:23

taner le denemek istiyorum ! sanırım tanerde corsayla tekrar denicekmiş şöle bi toplaşalımda tanışalım edelim sizcede uygunsa başka FD6 cılarda varsa eğer cumartesi akşamı buluşalım... fazla dolu olmayan ieslerde olabilir ? dengimizce benim arcım stock zaten biraz platoja bakıcak gibim :D

taner seni gözüne kestiren var.. hahaha :D

tolgakaynak
28-04-2011, 13:33
Ben ordayken yapmiyosun daruldum sana:D

taner seni arıcaktı kanka yanlış anlama :D

ENGean
28-04-2011, 13:40

1.4is veya tıptronık focus la denermısın kocuummmmm :) ;)

Kadyr
28-04-2011, 13:52
Saka yapiyorum zatende ben orda olsaydim kovalardim bayadir sehir disindayimnuc ay sonra ancak gelicem ozamana kovalarim sizi sennlede deneyemedik malesef turbo tamir takimi degismesi gerekli gelene kadar degisir saglikli takiliriz:)
Engin tolga ile denemek icin karsiya gecmen lazim:D

tolgakaynak
28-04-2011, 14:00
1.4is veya tıptronık focus la denermısın kocuummmmm :) ;)

denerim kanka :D daha önce konuşmuştuk zaten :) 1.4 ü ess geç bence focusla gel

Yogi
28-04-2011, 14:16
benide haberdar ederseniz bende denemek istiyorum

tolgakaynak
28-04-2011, 14:19

tabiki gelebilirsin :) tanışırız

Tnrylsl
28-04-2011, 18:35

foto çekimimi :D
tolga kaynak foto çekicek hücuuuuuuuuum :D :D

Tnrylsl
28-04-2011, 18:37
Saka yapiyorum zatende ben orda olsaydim kovalardim bayadir sehir disindayimnuc ay sonra ancak gelicem ozamana kovalarim sizi sennlede deneyemedik malesef turbo tamir takimi degismesi gerekli gelene kadar degisir saglikli takiliriz:)
Engin tolga ile denemek icin karsiya gecmen lazim:D

hadi ya olsun gelince deneriz o zaman

Tnrylsl
28-04-2011, 18:38
taner seni gözüne kestiren var.. hahaha :D

yeterki bizi geçen civic olsun engin abi sorun yok :D

Tnrylsl
28-04-2011, 18:40

aracı specleri neler ?

Kadyr
28-04-2011, 18:52
Ben chipli meg3 lere sonra 2.0 tdi passatlara benzinlide olur mondeolara saricam bakalim sonuc ne cikacak:)

tolgakaynak
28-04-2011, 20:27
Ben chipli meg3 lere sonra 2.0 tdi passatlara benzinlide olur mondeolara saricam bakalim sonuc ne cikacak:)

oo büyük düşünüyoruz :D

Kadyr
28-04-2011, 20:28
Kanka benim dengim onlar cc yakin ve dizel:D

Yogi
28-04-2011, 20:39
aracı specleri neler ?

soft bi chip we kat iptali. bide bugun komple arka koltukları söktum corsavan şekli:D

tolgakaynak
29-04-2011, 00:14
taner naptın halletin mi geliyormusun arkdaşıda getiricen mi :D

Quantum
29-04-2011, 10:48
ne zaman deneme?
özelden yer ve saat alabilir miyim :D
görselliğe önem veriyormuşum da araba gitmiyormuş da falan filan.. görelim :p :D

Tnrylsl
29-04-2011, 11:33
taner naptın halletin mi geliyormusun arkdaşıda getiricen mi :D

Şimdi aradım ulaşamadım inş gelirler gelmeleri lazımmm :D inanmış ama o 100-200 diyo :D :D

tolgakaynak
29-04-2011, 11:35
Şimdi aradım ulaşamadım inş gelirler gelmeleri lazımmm :D inanmış ama o 100-200 diyo :D :D

belki bilmediğimiz bişey yapmıştılar buakdar emin konuşuyorlarsa:D

Tnrylsl
29-04-2011, 11:37
ne zaman deneme?
özelden yer ve saat alabilir miyim :D
görselliğe önem veriyormuşum da araba gitmiyormuş da falan filan.. görelim :p :D

Engin abi biz onu o maksatla demedik ya görselliği seviyo böyle işlerle pek uğraşmaz dedik :D kötü niyetimiz yoktu geçme bizi abi :D :D yer ve saati attım uyarsa gelirsin gözümüz gönlümüz açılır ...

Quantum
29-04-2011, 11:42
Engin abi biz onu o maksatla demedik ya görselliği seviyo böyle işlerle pek uğraşmaz dedik :D kötü niyetimiz yoktu geçme bizi abi :D :D yer ve saati attım uyarsa gelirsin gözümüz gönlümüz açılır ...

hahaha :D gençlik beni de geçer, beni de benim düldülü de :D
yakışır sizin gibi yakışıklılara :D

PM i aldım, bakayım uydurmaya çalışırım da çok zor saat olarak erken biraz :)
Dur bakalım ayarlamaya çalışırım :)