Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenibosna Trafik kazası.
BerkayKamaci
09-03-2011, 01:30
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_1.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_2.jpghttp://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_3.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_4.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_5.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_6.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_7.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_8.jpg
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/11236_6153_09032011_9.jpg
Sürücü Arı devrilen aracın altında kalarak feci şekilde can verirken, arkadaşı Yusuf Kaya Şahin yaralandı.
Kaza D-100 karayolu Bakırköy Yenibosna Yanyol girişinde meydana geldi. Avcılar istikametinden Topkapı istikametine giden Muharrem Arı yönetimindeki 34 LV 251 plakalı Seat marka tek kapılı spor otomobil aşırı hız nedeniyle yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra ters durdu. Sürücü Arı olay yerinde hayatını kaybederken, Yusuf Kaya Şahin hafif bir şekilde yaralandı. Şahin olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç içerisisinde sıkışan Muharrem arı için itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiyenin çalışması sonucu Arı'nın cesedi araçtan çıkarılarak ceset torbasına kondu.Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Aracın aşırı hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade bir görgü tanığı otomobilin bariyerlere çarpıp takla attığını söyledi. Ceset gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kısa süreli aksayan yol aracın çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.
Arkadaşlar aracın sahibi üst komşum yaklaşık bır bucuk saat once haberı geldı aılesıne. ınanın burdakı feryatları annesının babasının haykırıslarını gormek ıstemezsınız. bu havalarda cok dıkkat etmek gerekıyor. ozellıkle actım konuyu ben haberı gordukten sonra arabadan bır kez daha sogudum. Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun :(:(:(
haberlerde gördüm çok acı bir durum hayatını kaybeden kişiye allah rahmet eylesin evet çok dikkat etmek lazım.Haberlerde makas atarak bir araçla yarıştığı söyleniyordu ama onlarında çok abarttığını biliyoruz inşallah yaralının durumu iyidir.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin.
1 anlık hata, 1 anlık hırs sonucu canlar gidiyor, yazık.
E5 eskisi gibi degil artık, heryer bariyer heryer mühendislik yoksunu giris cıkıslarla dolu...Cok daha dikkatli olmak lazım.
mert_leon
09-03-2011, 01:42
Allah rahmet eylesin. E-5 bu daracık şeritleri abuk subuk girişleriyle başımıza ne işler açıcak daha görücez
HondatugraL
09-03-2011, 01:42
oo acıyı yaşamış gıbı oldum o bold yazıyı okuduktan sonra Allah' ım kımsenın başına vermesın evlerden uzak. Dıkkatlı kullanmak lazım şu sıralar yol bomboş dahı olsa basmamk lazım 1sn oncesı ıle 1sn sonradı hıc bırbırıne uymaya bılır... Çok acı bı olay feryat yaksan boşa gerı gelırmı gelmez.. Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun dıyelım :(....
allah rahmet eylesın gri torbayı gorunce ha...r dedim ama ne çare.sevenlerine bassaglıgı ve sabır dılerım.
pegeout 106
09-03-2011, 01:59
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun Ailesine Allahtan Saßır Diliyorum...
allah geride kalanlara sabır versin.
Şaşırdım fotoları görünce.Bizim okulun orası..
Allah rahmet eylesin;ailesine sabır versin.
OnurÖzden
09-03-2011, 02:07
Allah rahmet eylesin.
Emniyet kemeri takılı olsaydı,böyle üzücü bir durum olmazdı.:(
GokhanRS
09-03-2011, 02:12
allah rahmet eylesin bu havada hız çok kötü.
Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin...
Allah rahmet eylesin..içimden bir parça koptu resmen..
Rabbim mekanini cennet eylesin ailesine sabir versin çok zor evlat acısı..
hasectear
09-03-2011, 02:29
ailesine allahtan sabırlar diliyorum-mekanı cennet olsun...yaralı kardeşime de acil şifalar..
allah düşmanımı evlat acısıyla imtahan etmesin:)
ProTuner
09-03-2011, 02:45
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. bende şirinevlerdeydim eve geçerken ambulans sesleri vs. duydum merak ettim ama göremedim demek ki bu talihsiz kaza meydana gelmiş.Sapağı kaçırmamak için yan yola geçmek isterken olmuş olabilir makas attığını hiç sanmıyorum öyle bir yol yaptılar ki oraya ! Medya yine abartmış nerde o tek kapı araba ben niye göremiyorum ?
Day Walker
09-03-2011, 06:14
Allah rahmet eylesin :(
mekanı cennet olsn..geride kalanlara allah sabır versin..
Allah mekanını cennet eylesin takdiri ilahi tabiki ama meftanın araçtan fırlamasının sebebi kemer takmamış olması maalesef :(
Arkadaşlar lütfen emniyet kemerinizi takın. Kemer takmak utanılacak bir durum değil, ben otopark'dan daha çıkmadan takıyorum kimin arabasında olursam olayım farketmez.
Low-Rider
09-03-2011, 07:38
Allah rahmet eylesin , şu kemerinizi takın her zaman.Herkese söylüyorum takın diye takmayan adam aa nolcak ki diyor.Kemerini taksa araç dışına fırlamazdı belki
fatihtemizer
09-03-2011, 07:40
Allah rahmet eylesin...sabah sabah moralim bozuldu.Ailesine sabır diliyorum..
redbaron
09-03-2011, 07:42
allah rahmet eylesin.tam bizim uni nin onu.o saatte yerlerde birsey yoktu ama gorunuse gore son anda ayrıma girmeye karar verince bariyerlere girmis olmalı.kemer takılı olsa belki birsey olmazdı aracta fazla bir hasar yokmus.allah geride kalanlara sabır versin.
Allah geride kalanlara sabır versin cok sakat bir durum keske kemerı takılı olsaydıda yaralı olsaydı ...
ersin_srndg
09-03-2011, 08:12
çok büyük bir acı :( allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Ailesine ve yakınlarına sabur versin.
SekoLive
09-03-2011, 08:37
alah rahmet eylesin :( cok üzücü bi durum
arkadaşla ara ara yolda denk gelirdik okul çıkısı kubilayy ile muhtemelen o tarafta okuyor yada çalısıyor olsa gerek... p.tesi gecesi okul çıkısı sefaköyden yenibosnaya inerken önümüze hatrı sayılır bir makas atmıstı kubilaya şakasına ooo cupra fena gidiyo muhabbeti ettik. o yolu bilenler vardır yolda fena bi sekme var yol bombe yapmıs havaalanına giden yolun geçtiği noktada. orda sekip solda toplayp devam etti.. muhtemelen yine aynı yerde aynı şeyi yaptıysa bu sefer şansı yanında olmamıs... çok üzücü... allah yakınlarına sabır versin berkay başınız saolsn kardeşim... sabah sabah şoktayım.
Allah rahmet eylesin.
1 anlık hata, 1 anlık hırs sonucu canlar gidiyor, yazık.
E5 eskisi gibi degil artık, heryer bariyer heryer mühendislik yoksunu giris cıkıslarla dolu...Cok daha dikkatli olmak lazım.
aynen katılıyorum Yavuz'a
kıl oluyorum o yanyol ayrımlarına filan, bir anlık hata çok pahalıya malolabilir Allah korusun...
Allah ahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin...
Allah mekanını cennet eylesin takdiri ilahi tabiki ama meftanın araçtan fırlamasının sebebi kemer takmamış olması maalesef :(
Arkadaşlar lütfen emniyet kemerinizi takın. Kemer takmak utanılacak bir durum değil, ben otopark'dan daha çıkmadan takıyorum kimin arabasında olursam olayım farketmez.
valla ben arka koltukta oturunca bile takıyorum da dalga sebebi oluyorum o ayrı:)
aynen katılıyorum Yavuz'a
kıl oluyorum o yanyol ayrımlarına filan, bir anlık hata çok pahalıya malolabilir Allah korusun...
Allah ahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin...
valla ben arka koltukta oturunca bile takıyorum da dalga sebebi oluyorum o ayrı:)
Kanka ben mümkün olduğu kadar arkada oturmamaya çalışıyorum. Millet taşbeş geçsede arkada otururkende takıyorum kemerimi.
Arkada kemersiz seyahat etmek daha tehlikeli önde oturmaktan.
Kanka ben mümkün olduğu kadar arkada oturmamaya çalışıyorum. Millet taşbeş geçsede arkada otururkende takıyorum kemerimi.
Arkada kemersiz seyahat etmek daha tehlikeli önde oturmaktan.
kanka onu arkası yok bu işin yavas gidiceksın.. ben vtidaki kazadna sonra akıllandım zaten ondada emniyet kemeri kurtardı bizi burnumuz kanamadan cıktık.
yavas gidicen emniyet kemerni takıcan.. acele giden ecele gidiyor malesef.
tekrardan allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :( Kemer takmaya başlıycam diyordum her defasında bu sefer gerçekten başlıyorum ...
S.Özeren
09-03-2011, 09:58
araç çok tanıdık geliyor :( Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarada sabır versin. çok üzücü bir durum.
vay be akşam ordan geçiyordum, itfayeler ambulanslar vardı,
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
sürat felakettir.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
alperkmen
09-03-2011, 10:32
allah rahmet eylesin.geride kalanlara allah sabır versin. mekani cennet olsun
onursumer
09-03-2011, 10:46
off allah rahmet eylesin :(
emniyet kemerine bizim buralarda bende hiç dikkat etmiyorum iş ev 2km olunca ama neyin nerde nezaman olucağı hiç belli olmuyor gerçekten alışkanlık haline getirilmesi lazım ...
RottingChrist
09-03-2011, 10:51
dün akşam gece haberledinde gördüm. elim gitmedi yazmaya tanıdık birisi çıkma olasılığından dolayı. maalesef sonuç üzücü. Allah geride kalanlara sabır versin.
bugra_0101
09-03-2011, 10:52
Allah Rahmet Eylesin...
Ozan Özer
09-03-2011, 10:59
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..
Bu rezalet yanyol girişleriyle işimiz zor.
B.Battal
09-03-2011, 11:03
Allah rahmet eylesin :(
çok üzüldüm gerçekten :( allah kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin..
Emniyet kemeri takmadan 3m gitmem ben..
allah rahmet eylesın üzücü bir durum
Burak SARIKAYA
09-03-2011, 11:30
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
omercanilica
09-03-2011, 11:46
allah rahmet eylesın yakınlarına sabır versın
by serçe
09-03-2011, 11:50
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabır versin yarabbim
GokhanRS
09-03-2011, 11:59
arkadaşla ara ara yolda denk gelirdik okul çıkısı kubilayy ile muhtemelen o tarafta okuyor yada çalısıyor olsa gerek... p.tesi gecesi okul çıkısı sefaköyden yenibosnaya inerken önümüze hatrı sayılır bir makas atmıstı kubilaya şakasına ooo cupra fena gidiyo muhabbeti ettik. o yolu bilenler vardır yolda fena bi sekme var yol bombe yapmıs havaalanına giden yolun geçtiği noktada. orda sekip solda toplayp devam etti.. muhtemelen yine aynı yerde aynı şeyi yaptıysa bu sefer şansı yanında olmamıs... çok üzücü... allah yakınlarına sabır versin berkay başınız saolsn kardeşim... sabah sabah şoktayım.
seko iki gün önce geçtim o bombeyi yapmışlar artık sekmiyor orası. yani dün sekmiş olamaz. asfalt atarak düzeltmişler orayı artık zıplatmıyor araçları.
Allah rahmet eylesin..
Ortak arkadaşlarımdan duyduğuma göre yaralı arkadaş ( Yusuf ) yavaş git- indir beni demesine rağmen rahmetli baya süratli ve tehlikeli şekilde gidiyormuş. Sonuç ***** . Allah esirgesin
Allah rahmet eylesin , sabır versin ailesinede
Alicanrs
09-03-2011, 13:03
Allah rahmet eylesin :( Ailesine sabır versin
tdipower
09-03-2011, 13:41
Allah rahmet eylesin .. lüften emniyet kemerlerimizi takalım
BerkayKamaci
09-03-2011, 14:41
benım pek muhabbetım yoktu komsum olmasına ragmen ama ınsanın moralı bozuluyor sonucta bızde araba kullanıyoruz bızımde basımıza gelebılırdı. Arkada bekleyenlerimiz var Allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin.
TURBO CİVİC
09-03-2011, 15:24
Allah rahmet eglesin...
gsi_club
09-03-2011, 15:35
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olur insallah.Allah annesine ve babasina sabirlar versin.
Allah rahmet eylesin.
Kemer konusunda ben de arkada bile takıyorum dalga geçseler de.. Bilmiyorlar ki o önde kemer takarken, kaza sırasında benim takmadığım kemer yüzünden onun koltuğuna çarpıp yaptığım basınçla kemer ve koltuk arasında sıkışırken kaburgalarının kırılacağını.. Kendimden çok öndekileri düşünürüm arkada otururken..
Casper34
09-03-2011, 16:19
allah rahmet eylesin :(
Bende dün akşam bi kaza geçirdim, şirket arabasıyla giderken ışıklardan dönmemiz gerekiyordu fakat aracı süren iş arkadaşım yol ortasına doğru durdu halbuki sadece sola dönüşe trafik lambası vardı o genel zannetti e5 de arkadan kamyon bi güzel vurdu bize arka kaput tampon cam arka stoplar vs iptal.. :/ şükür bizde bişey yok. Ama bu havalarda çok dikkatli olmak lazım :( allah korusun, komşuna da Allah sabır versin.
SekoLive
09-03-2011, 22:21
seko iki gün önce geçtim o bombeyi yapmışlar artık sekmiyor orası. yani dün sekmiş olamaz. asfalt atarak düzeltmişler orayı artık zıplatmıyor araçları.
abi hergün geçiyorm ve o bombe orda hala var eskisi kadar sert olmasada sekiyorsn ve makas atarken araba illaki havada oluyor.
Allah geride kalanlara sabır versin
firat_07
09-03-2011, 22:39
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..
KuBilaYY
09-03-2011, 22:44
o araba dimi,çok üzücü :( allah rahmet eylesin ..
ulasoztas1
09-03-2011, 23:01
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.. Çok üzücü bir durum bu havalarda herzamankinden daha da dikkatli olmak gerekiyor :(
allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. :(
otomania
09-03-2011, 23:33
allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum.
Seat marka tek kapılı spor otomobil aşırı hız nedeniyle yol kenarındaki bariyerlere çarptı. ([/B]
Allah Rahmet Eğlesin. Ancak Seat Leon'un arka kapı kulbu kelebek camda olduğunu bilmiyorsun. Ve Leon'un tek kapılısı yok. Bilmek zorunda değilsin ama kulbu göremedin diye neden heh tek kapılı arabaymış diye vurgu yapıyorsun ki. Tek kapılı olsaydı bile vurgulamaya diğer araç sahiplerini zan altında bırakmaya ne gerek var.
ismail sarpkaya
09-03-2011, 23:50
allah rahmet eylesin :S
BerkayKamaci
09-03-2011, 23:52
aydın'da okuyormuş.
SekoLive
09-03-2011, 23:53
aydın'da okuyormuş.
hadi bee hep aynı saatte yolda oluyorduk demek aynı okuldaymısız...
allah rahmet eylesin çok dikkat etmek lazım
.::EmrE::.
10-03-2011, 00:02
Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olur inşallah :( Çok üzüldüm ya.
Boost Up
10-03-2011, 00:05
... hıc bırsey dıyemıyorum, Allah kımsenın basına vermesın- evlerden uzak olsun..
SekoLive
10-03-2011, 00:06
biraz faceden bakıım dedim kim var tanıdık
yaralanan arkadas bir iki arkadasşmla ortak arkadaşmıs... ve p.tesi günü yazdıgı ileti çok garip... muhtemelen bizim gördüğümüz gece o arabada oda vardı ve eve gittiinde bunu yazmıs...
facebook çok garip geliyor bana kim ölüm kalımlı bişi yazsa illa başına iş geliyor
http://i54.tinypic.com/2lnib8i.jpg
Allah kimsenin başına vermesin . Allah rahmet eylesin. Dayanılası birşey değil hiç kimse için :S
Seat forumundan b arkadasımızın mesajı konu ıle ılgılı
ıstanbul aydın unıden arkdasım arkdas beraberdık aksam saaatlerınde normalınde cok ıyı sofor ancak ne zaman ne olucagı bellı olmuyor o cıktı arkasından yola ben cıktım aradam 5 dk gectı yoldakı trafıkden baslarına bıse geldıgını anladım.
ındıgımde cansız bedenı arabadan sarkıodu surucu MUHARREM ARI - 22 yasında yusuf kaya yanındakı arkadası hastaneye bız goturduk allahdan aılesıne sabır dılıyoruz canımız yandı.
BerkayKamaci
10-03-2011, 00:23
biraz faceden bakıım dedim kim var tanıdık
yaralanan arkadas bir iki arkadasşmla ortak arkadaşmıs... ve p.tesi günü yazdıgı ileti çok garip... muhtemelen bizim gördüğümüz gece o arabada oda vardı ve eve gittiinde bunu yazmıs...
facebook çok garip geliyor bana kim ölüm kalımlı bişi yazsa illa başına iş geliyor
http://i54.tinypic.com/2lnib8i.jpg
valla cok kotu bı durum. :(:(
BerkayKamaci
10-03-2011, 00:37
az once yaralı olan arkadası facebooka ekledım ve konustum.
kendısı taburcu olmus. kafa,burun,agızda şişlikleri,kanlı öksürük,kaburgalarında ağrılar varmış.
o da diğer arkadaşı gibi kemer takmamış Allah korudu öyle kurtuldum diyor.
olayı anlatmasını istediğimde çok süratliydik yavaş gitmesini istedim ama ben arabama güveniyorum cevabını aldım dedi. ilk önce bir araca sonra bariyerlere çarpıp takla atmaya başlamışlar. arac durduktan sonra hemen camı kırmış arkadaşını cıkartmaya çalışmış ama sürücü arkadaşımız olay yerinde hemen hayatını kaybetmiş. arkadaşla daha fazla konusmadım belli ki onunda psikolojisi bozulmuş. :(
GokhanRS
10-03-2011, 00:58
abi hergün geçiyorm ve o bombe orda hala var eskisi kadar sert olmasada sekiyorsn ve makas atarken araba illaki havada oluyor.
radar dolu heryer 80in üzerine cıkmıyorum artık e-5 de belkide ondan hissetmiyorumdur. ama hızlı gidersen her yer zaten bozuk ufacıcık çukur bile sektirir dikkatli olmak lazım. hadi başına bişi gelmedi diyelim bu seferde keseye zarar hem arabalar cok yakıyor hem radar cezası giriyor.
umarım herkes daha dikkatli olur artık. basılcak yol otobandır. o da kalabalık olmadığında.
allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun.
az once yaralı olan arkadası facebooka ekledım ve konustum.
kendısı taburcu olmus. kafa,burun,agızda şişlikleri,kanlı öksürük,kaburgalarında ağrılar varmış.
o da diğer arkadaşı gibi kemer takmamış Allah korudu öyle kurtuldum diyor.
olayı anlatmasını istediğimde çok süratliydik yavaş gitmesini istedim ama ben arabama güveniyorum cevabını aldım dedi. ilk önce bir araca sonra bariyerlere çarpıp takla atmaya başlamışlar. arac durduktan sonra hemen camı kırmış arkadaşını cıkartmaya çalışmış ama sürücü arkadaşımız olay yerinde hemen hayatını kaybetmiş. arkadaşla daha fazla konusmadım belli ki onunda psikolojisi bozulmuş. :(
en kötü hata arabaya tank muamelesi yapmak çok güvenmek kalanlara sabır versin tekrar .dikkat edelim
aybarsdnr
10-03-2011, 01:18
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin,
kemer cidden önemli aracın çok büyük hasarı yok ama sarsıntıdan gitmiş gencecik delikanlı.
allah rahmet eylesin cook uzuldum yaa...arka koltukta otururken bıle kemer takmak lazım..
Bir anlık hız dikkatsizlik :( Annesi baba ne güçlüklerle büyütüyor.Ondan sonra bi trafik kazası ile herşey bitiyor :( Allah rahmet eylesin cok zor durum :(
Allah rahmet eylesin.Üzücü bir durum...
Allah geride kalanlara sabir versin mekani cennet olsun emniyet kemeri hayata bagliyo bikez daha gormus olduk
allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin:(
VTec_king
10-03-2011, 12:05
Allah Rahmet eylesin..
individual
10-03-2011, 13:48
Allah rahmet eylesin kaza geliyorum demez.Kalanlara sabır versin.
cok acı gercekten Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
allah kalanlarına sabır versin .. çok zor bi durum .. şu medyanın abartmasına sinir oluyorum artık .. tek kapı spor arabası falan .. neyse medyayı eleştirmenin yeri bu başlık değil heralde .. allah rahmet eğlesin inşallah
KingoAtmo
10-03-2011, 15:00
Allah rahmet eylesin; Allah ailesine sabır versin.
gokhan035
10-03-2011, 15:04
Allah rahmet eyelsin :(
Murat Özcan
10-03-2011, 15:59
allah rahmet eylesin dikkatli olmak lazım arkadaşlar
Allah Rahmet Eylesin.. Çok Cok Dıkkatlı Olmak Gerekıo Gercekten..
slhdmr34
10-03-2011, 16:19
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Arkadaslar, aman ya gaza gelmeyelim, Allah korusun sonu kotu oluyor. Biz de zamanında cok hoplardık gazlardık trafikte, Rabbim bizi korumus.
allah rahmet eylesin söylenecek laf yok vallahi şok oluyorum böyle haberleri görünce.insan canı pahasına nasıl böyle riskli şeyler yapıyor.dün haberlerde görmüştüm bende allah geride kalanlara sabır versin :(
SekoLive
10-03-2011, 18:06
bugun bölüm başkanını aradım bir işim vardı bi kez daha şok oldum... arkadaş bizim alt sınıftaymıs pazarlama okuyormus herkesnde çok sevdiiği yardım sever iiyi bir arkadasmıs nasıl oldu anlamıyorz trafik canavarı reklamındaki adam gibi koltuga oturunca kendinden geçti demekki diyo hocamzda çok üzgündü...
suprolla
10-03-2011, 18:23
arkadaş bizim okuldaydı bi kaç kez görmüştüm
çarşamba günü baya kişi gitmişti cenazesine
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin:(
Allah rahmet eylesin arabayı bahçelievlerde görüyodum hep çok üzüldüm gencecik delikanlı Allah sabırlar versin ailesine
nesrinari
27-05-2014, 09:32
Ne kadar abartarak yazıyor bu haberler ve insanlar bu kazada vefat eden benim abim daha 24 yaşındaydı sapağı kaçırmamak için yaşandı bu olay yanındaki ise burnu kanamadan çıktı abim kaza yapacağını anlayınca yanında ki şahısa çabuk torpitonun oraya gir demesiyle hayatını kurtardı ayrıca abimin arabası rek kapılı falan değil.. lütfen kimse sacma sapan yorumlar yapmasın.
Acınızı anlıyoruz üç yıl geçmiş ama hala tazedir. Allah rahmet eylesin.
Fak takdir edersiniz ki tüm yorumlara göz atsaydınız, kimsenin saçma sapan yorum yapmadığını görürdünüz.
Haberin burada ki yazı metninde keza yine abartı bir üslup yok.
ne yazacağımı şaşırdım şu an
yani bu olay sapağı kaçırmamak için mi yaşandı?
keşke kaçırsaydı o sapağı da ilerden dönseydi
benmi yanlış anladım?
Yiğit Ş.
27-05-2014, 10:04
sapak kaçırmamak için bu tehlikeye değer miydi. tüylerim diken diken oldu. çok yazık. Allah rahmet eylesin.
bu kazayı dün gibi hatırlıyorum başınız sağolsun rahmetli arkadaşla ortak arkadaşımız vardı o anlatmıştı sonra haberlerde izledin kötü olmuştum hatta yanındaki sağ kurtulan arkadaş facede densiz bir iki kelime falan yazmıştı tekrardan allah rahmet eylesin
Emre Ekrem
27-05-2014, 13:53
Allah gani gani rahmet eylesin, toprağı bol mekanı cennet olsun.
Tufan Job34
27-05-2014, 14:03
Allah rahmet eylesin basımız sağ olsun!!! Mekanı cennet olsun.
Cans1993
27-05-2014, 14:42
Hepimizi yaptığı hatayı arkadaş canı ile ödemiş Allah ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun diyelim.E5 artık eskisi gibi değil çok acayip mühendislik hataları var ve seken yollar çukurlar biz bunlara para veriyoruz yapılması için (Siyaset olacak biraz ama) sözde yolları ile övünen başbakan gelsin görsün bi yolları bide yurt dısında kı yollara baksınlar.Giden geri gelmiyor sabah sabah üzüldüm ya :(
Gunes G.
27-05-2014, 14:58
Kaza 2011 yilinda olmus, nesrinari adli kullanici konuyu hortlatmis, yeni bir kaza degil.
Siz yine de trafikte hiz yapmayin, kemerinizi takili tutun.
Ayrica haberde ve aracin icindeki diger sahisin soylemlerinde asiri hiz yuzunden kaza oldugu belirtilirken, sahsin kardesinin abisinden yanindakinin hayatini kurtaran adam olarak bahsetmeside hayli ilginc, hayli tuhaf.
SekoLive
27-05-2014, 15:05
:( nerden bilelim seninde bi kazada böyle aniden aramızdan ayrılacağını :(:(:
nesrinari
28-05-2014, 00:30
Evet senin için 3 sene önceki kaza.
nesrinari
28-05-2014, 00:36
Bilseydi bi sapağın bu hale getireceğini öyle yapmazdı di mi? Ayrıca evet sizler burdan okuduğunuz kadar bilebilirsiniz olayı birebir yaşayan bizleriz neyse sadece belirtmek istedim BAZI saçma yorumlar için ve anca cesaret edip bakabildim keşkede bakmasaymisim şu resimlere hortladıgım falan yok.
kickbuttowski
28-05-2014, 00:41
Başınız sağolsun. Madem hortlattiniz konuyu aklıma bir şey takıldı sakıncası yoksa sormak istiyorum. Sürücünün aracın altında kaldığı yazıyor haberde. Emniyet kemeri takılı değil miymis?
nesrinari
28-05-2014, 00:43
Allah razı olsun.. Hayır takılı değilmiş
Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin
Bu sapağı kaçırmamak için bende tehlike atlatmadım değil , biranda oluyor herşey ben ucuz atlamıştım :/
nesrinari
28-05-2014, 01:03
Amin inşallah.. Allah korumuş sizide tabi dikkatli olmak lazım abiminde kemeri takılı değilmiş ama Allah in takdiri..
Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş.
Geçmişten beri medyanın da abartması had safhada, tek kapı spor otomobil dediği 1.6 fsi leon. Neresi spor otomobilmiş anlamadım ki. Malesef insanlar bilinçsiz. 3 sene önce de böyleymiş, şu anda da 1.4 100 küsür hp sciroccolara spor araç diyorlar, Allah akıl fikir versin bu medyaya insanımıza.
nesrinari
28-05-2014, 01:25
Aminn inşallahh...
takla atan arabanın altında kalmak nasıl bir kaderdir :( mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah
nesrinari
28-05-2014, 13:23
Amin inşallah.