PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Htc hd2

C!N
11-03-2011, 03:07
Arkadaşlar merhaba, bir süredir turkcell kontratlı iphone 4 için bekliyorum, böyle giderse daha da bekleyeceğim gibi görünüyor. Onun için alternatif arayışlarına başladım ve bı telefon aklımı çelmeye başladı: HTC HD2. forumda arattırdım fakar ilgili konuya rastlamadım. Sormak istediğim, aramızda bu telefonu kullananlar, bilenler var mı, önerir misiniz? İlgili arkdaşların mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

ferdi_S2000
11-03-2011, 03:20
Ben hd2 yı yurtdışından getirtmiştim çok oldu kullanalı ekran kalitesi ve dokunmatik ekranı güzel.Fakat ben o zaman wm ile kullanıyordum wm beni çıldırtıyordu ağır tepki veriyordu.Şuanda wm7 kullanılıyor herhalde onunla hiç deneme fırsatım olmadı.Menü içindeki kurulu pop3 hesaplarını gösteren bir sayfa (hızlı bakış ) var maillerdeki türkçe harfleri o ekranda desteklemiyordu mesela özellikle hatırladığım bu sıkıntısı var.Ara geçiş süresinde seni oyalayacak bir telefon olduğunu düşünüyorum.

arfy
11-03-2011, 03:28
Madem htc dusunuorsun, bu aralar desıre hd ıle ılgılı guzel seyler duyuorum!l, hem androıd kullanıo bı bak derım

yavuz364
11-03-2011, 07:53
Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, arkadaşın dediği gibi Windows mobile varken çok rezil birşeydi, daha sonra android yükledim, herşeyi çok daha iyi oldu, şuanda hiçbirsorunu yok ama hazır androidli olan desire alırsanız sizin için daha rahat olacaktır...

WM ile android arasında çok çok büyük fark var eminim androidli bir HD2 kullandığınızda ben HD2 kullanmamışım diyeceksiniz :)

Ben hd2 yı yurtdışından getirtmiştim çok oldu kullanalı ekran kalitesi ve dokunmatik ekranı güzel.Fakat ben o zaman wm ile kullanıyordum wm beni çıldırtıyordu ağır tepki veriyordu.Şuanda wm7 kullanılıyor herhalde onunla hiç deneme fırsatım olmadı.Menü içindeki kurulu pop3 hesaplarını gösteren bir sayfa (hızlı bakış ) var maillerdeki türkçe harfleri o ekranda desteklemiyordu mesela özellikle hatırladığım bu sıkıntısı var.Ara geçiş süresinde seni oyalayacak bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Erol
11-03-2011, 08:03
bende yeni aldım ama desire serisinden gayet başarılı bir telefon yapmışlar işetimcisi hızı çok çok iyi..

tricky
11-03-2011, 08:42
Bende 2.5 ay kadar kullandım üzerindeki işletim sistemi dolayısı ile beni hiç mutlu etmedi.Şarj süresi 1 günü bulduğunda yüzümde güller açıyordu. Eğer İstanbuldan alma gibi durumların varsa iphone 4 ü birkaç yerde stoklarında var . Ama HTC HD2 almanı ben şahsım adına tavsiye etmem. Android ile hiç deneme fırsatım olmadı ama kullananlar çok daha başarılı çalıştığını söylüyorlar...

onursumer
11-03-2011, 10:14
desire hd bakın kesinlikle ;)

Dağhan
11-03-2011, 10:28
Mayıs-Ekim 2010 arasında Hd2 kullandım wm ile kullanıyordum.Memnundum ama çok da tatmin etmedi.Eğer internetle çok uğraşmayı düşünüyorsanız ip4e tek alternatif bb olabilir bence.Hd2 bu konuda biraz zayıf malesef.

C!N
12-03-2011, 01:26
Arkadaşlar telefonu bugün aldım, şu anda memnun olmayacağım bir şey ile karşılaşmadım. Dediğiniz gibi cihazda WM kullanılıyor. Sevdiğim bir özellik olarak cihazda office dosyaları oluşturulabilmesi beni cezbetti ilk etapta. çözmeye devam ediyorum yavaş yavaş, önerilerinize açığım :D

yavuz364
12-03-2011, 01:32
Bütün yorumlardan da gördüğünüz üzere çok acil WM yi silmeniz gerek yoksa telefonunuzdan soğuyabilirsiniz :)

Arkadaşlar telefonu bugün aldım, şu anda memnun olmayacağım bir şey ile karşılaşmadım. Dediğiniz gibi cihazda WM kullanılıyor. Sevdiğim bir özellik olarak cihazda office dosyaları oluşturulabilmesi beni cezbetti ilk etapta. çözmeye devam ediyorum yavaş yavaş, önerilerinize açığım :D

likedead
12-03-2011, 10:11
htc hd2 ye win 7 yükledim bi kaç sorunu var şu anda market gibi ama o sorunlarda giderilince süper ötesi olucak:)

Deagles48
12-03-2011, 11:11
Bir zamanlar bende heves edip 3GS mi satıp almıştım ama windows mobile yapmakla resmen telefonun a.....muşlar o zamanlarda daha android yoktu bende 1ay kadar zar zor kullanıp satmıştım canın sıkıldıgında oynayacak 1 tane adam akıllı oyunun yok tamam 1ghz işlemci 512mb ram var ama onları kullanıcak bir uygulama yokki resimlere bakarken kasar müzikler arasında geçişlerde kasar o derece berbat bir işletim sistemi wm 6.5 Android yada wp7 olmadan kullanılmaz o makina bence

ksilav
12-03-2011, 11:24
arkadaşlar ben de bir süre HD2 kullandım. Yüklediğiniz programlara dikkat etmeniz lazım. Tamamiyle uyumlu bir program yüklemediğiniz de telefonda haliyle tepkilerinde yavaşlıyor. Ben de bunu zamanında yapmıştım. Hatta bu yüzden servise göndermiştim. Yazılım "güncelleyip" geri gönderiyorlardı. Kısaca fabrika ayarlarıyla tekrar geliyordu. Sonra sürekli yüklü olan programları bir kaç gün arayla yüklemeye başladım. Ne zaman ki dediğiniz sıkıntılar ortaya çıktı, o zaman en son yüklediğim programı kaldırdım ve telefon eski haline geldi. Şuan Iphone4'de de olduğu gibi açtığınız tüm uygulamalar arkada çalışmaya devam ediyor (ki bir uygulama ile "x" lediğinizde tamamiyle uygulamayı kapatabiliyorsunuz). HD2 tüm uygulamaları açmama rağmen biraz olsun bile kasmıyordu. Eğer HD2 kullananlar arasında telefon kasıyor diyenler varsa, bence yüklü olan programlarını kontrol etsinler. Hd2 işlemcisi vs. sayesinde sonradan çıkan Iphone4 e hız konusunda kafa tutan bir cihaz. Hız konusunda bir fark hissedemezsiniz, hatta çoğu zaman daha hızlıdır HD2. Androidli işletim sistemi yüklü halini düşünemiyorum. Iphone 4 alma sebebim sadece Appstore olurdu herhalde. Tüm ihtiyacı duyduğunuz uygulamalar Iphone için mevcut. WM de malesef böyle bişey pek mümkün olmuyor. Android de var mıdır bilmiyorum.

C!N
13-03-2011, 01:11
Bütün yorumlardan da gördüğünüz üzere çok acil WM yi silmeniz gerek yoksa telefonunuzdan soğuyabilirsiniz :)

Diyelim ki VM'yi silip android yükledik, garanti devre dışı kalmaz mı?

C!N
13-03-2011, 01:17
arkadaşlar ben de bir süre HD2 kullandım. Yüklediğiniz programlara dikkat etmeniz lazım. Tamamiyle uyumlu bir program yüklemediğiniz de telefonda haliyle tepkilerinde yavaşlıyor. Ben de bunu zamanında yapmıştım. Hatta bu yüzden servise göndermiştim. Yazılım "güncelleyip" geri gönderiyorlardı. Kısaca fabrika ayarlarıyla tekrar geliyordu. Sonra sürekli yüklü olan programları bir kaç gün arayla yüklemeye başladım. Ne zaman ki dediğiniz sıkıntılar ortaya çıktı, o zaman en son yüklediğim programı kaldırdım ve telefon eski haline geldi. Şuan Iphone4'de de olduğu gibi açtığınız tüm uygulamalar arkada çalışmaya devam ediyor (ki bir uygulama ile "x" lediğinizde tamamiyle uygulamayı kapatabiliyorsunuz). HD2 tüm uygulamaları açmama rağmen biraz olsun bile kasmıyordu. Eğer HD2 kullananlar arasında telefon kasıyor diyenler varsa, bence yüklü olan programlarını kontrol etsinler. Hd2 işlemcisi vs. sayesinde sonradan çıkan Iphone4 e hız konusunda kafa tutan bir cihaz. Hız konusunda bir fark hissedemezsiniz, hatta çoğu zaman daha hızlıdır HD2. Androidli işletim sistemi yüklü halini düşünemiyorum. Iphone 4 alma sebebim sadece Appstore olurdu herhalde. Tüm ihtiyacı duyduğunuz uygulamalar Iphone için mevcut. WM de malesef böyle bişey pek mümkün olmuyor. Android de var mıdır bilmiyorum.

Söylediğiniz gibi uygulamalar açılan uygulamalar arkada çalışıyor, görev yöneticisinden kapatıyorum. Bu bahsettiğiniz ''X'' çıkınca kapatmayı sağlayan programın adı nedir ve nereden temin edebilirim, bilgi verir misiniz?

EM-RE
13-03-2011, 09:45
Bende 7 ay kadar kullandim guzel telefon benim satmamim tek nedeni telle konusurken sakallarim bitire basiordu tel kapaniyordu,cildirma sebebi oldu bi gun... Nette cok gezineceksende uyuz eder adami ama film filan seyretmek guzeldir,kalitelidir.sadece aklimda kalan su konusurken lapanma olayi kaldi acikcasi..