Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook sohbet hakkında
arkadaslar facebook gene aptalca bisey yapmıs sohbet bolumunun mesajlar kısmında kaydını tutuyor asıl tuhaf olan silmek istiyorum beceremedim.sag tarafta x işareti var onun ustune gelincede arşiv e kaldır diyor biz bu gecmişi nasıl silecez?
SekoLive
14-03-2011, 12:13
sohbet penceresinde imleci en üste çek sağda geçmişi temizle var ona tıkla geçicekdir.
edit:mesajlar kısmında ne işi var sohbetin yaw... anlamadım başka bişimi yapms bugun? düne kadar yokdu bişey
bende tutulmuyor mesaj kısmında konuştuklarım. Geçen arkadaş demişti böyle böyle tutuluyo die inanmamıştım ama doğruymuş demek.
mesajlar kısmına kaydedilenidemi siliyor orayı temizledikmi?denedim sadece pencereyi temizliyo mesajlarda kaydolan duruyo hala
banada demislerdi olurmu lan oyle sey dedim gece mesajlar bolumune bi girdim herkezin konusmasını kaydetmis.sizde bi bakın derim
Mesajlar kısmına girdimde kayıt felan yok bende bi sekmeye felan tıklıycaz mı yoksa direk oraya mı çıkıyo :)
Bendede yok mesaj kısmında sadece mesajlar var :)
valla direk ortada duruyo hatta mesaj kutusunun ust bolumunde sohbeti cevrimici yap,sms gondermeyi ac falan filan yazıyo
SekoLive
14-03-2011, 12:26
fatii senin face şifreni bilen biiirisi yapms olabilirmi? bendede yok öyle kayıtlı msj
Facebook biz istemeden güncellemelerini bizim profillere yansıttığı için arkadaş'a olmuş ama bize gelmedi daha yakındır bizede olucak bu şey :D :D
fatii senin face şifreni bilen biiirisi yapms olabilirmi? bendede yok öyle kayıtlı msj
valla facebok sifremi kimse bilmezki..acaba herkezde sonradan sonradanmı oluyor cozemedim 1 hafta once bana kaydediyo demislerdi bende yoktu bugun baktımki benimkide kaydediyo...illa vardır burdan birileri daha kaydını tutan
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:31
Gerçekten arşivdeki mesajları nasıl sileceğiz.
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:32
Sohbette konuştuklarım bende de mesajlarda.
Bende siliyor diye X bastım arşive atmış ama onları
silemiyorum. Nasıl silmem gerek acilen :):)
SekoLive
14-03-2011, 12:34
kerem abi :D :D :D sanrm kötü durumdasn :D
birisi vardır illa silen acaba bunuda mı paralı yapacaklar silme olayına paramı vericez :D
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:35
Buldum buldum... Mesajı açıp işlemlerden silmek gerekiyor.
Tek tek. Bir sürü mesajı nasıl sileyim şimdi
tamamdır adam zeki nasıl zor durumda kaldıysa hemen buldu ben o kadar zorda kalmamısım demekki :D:D
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:36
kerem abi :D :D :D sanrm kötü durumdasn :D
birisi vardır illa silen acaba bunuda mı paralı yapacaklar silme olayına paramı vericez :D
Yaw sormaaaaaaa
bizim arkadaşdada var böle bi olay çok karıştırdık baktık ama bulamadık bi çözüm yolu bence saçma bi olay...
SekoLive
14-03-2011, 12:37
kerem abi facebooku kapat bitsin olay yada şifreyi dğiş unutum de :D
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:38
tamamdır adam zeki nasıl zor durumda kaldıysa hemen buldu ben o kadar zorda kalmamısım demekki :D:D
Bende sildim diye rahatım geniş geniş sobelenmem diyeeeeee...
Allahtan şifrem sağlam :):)
neyse bu konu kayıttan haberi olmıyan capkınların imdadına yetisir :D
SOMEONESPECIAL
14-03-2011, 12:41
Direkt yakalansam boşanma sebebi 4 sayfa mesaj var.
Tek tek tırmala şimdi
5- 10 gündür böyle chatteki herşey msj olarak kayıt ediliyor hatta karsı taraf offline olursa direk mesaj olarak gidiyo chatten yazılan
emresener
14-03-2011, 14:15
mesajı içerisine girip sağ üstte işlemler var. ordan mesajları sil. sonrada tümünü sil diyip kaldırabilirsiniz..
kendikendine ypmıo bunu
ekranda faceboook uyarısı gibi bi msj ckıo bnde ole oldu murat.baykal@facebook. vsvs. bişiler yazdı oke dedim o andan sonra kayıda basladı.Sizdede öyledir %99
///KDrÖZER
14-03-2011, 15:03
5- 10 gündür böyle chatteki herşey msj olarak kayıt ediliyor hatta karsı taraf offline olursa direk mesaj olarak gidiyo chatten yazılan
evet aynen öyle bi bakıma iyi gibi aslında mesaj olarak gelmesi atıyorum sayfayı yeniliyosunuz ki bende vınn var kafası iyi olunca çekmemeye başlıyor ve sayfa yenileyince tam sohbet ortasında çevrim dışı oluyorum mesaj olarak geliyor iyi bişey gibi :)