Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaptığımız hayır ile ilgili...Allah razı olsun
Hayır yapılırsa böyle yapılmalı - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/hayir-yapilirsa-boyle-yapilmali/ege/haberdetayarsiv/13.03.2011/1363462/default.htm)
http://displayer.prnet.com.tr/Displayer.aspx?GroupID=4147&ArticleID=44275479
erkin006
14-03-2011, 21:56
Hayır yapılırsa böyle yapılmalı
Kapıyı açtılar, akülü araba ile erzak dolu torbayı teslim eden hayırsever, adını bile söylemeden gitti. Yürüyemeyen ve görmeyen çiftin hayali artık gerçek olmuştu
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/03/12/hayir-yapilirsa-boyle-yapilmali-1200482.Jpeg
Basmane’de, yürüyemeyen Ahmet Baymedir (73) ile görmeyen eşi Şerife Baydemir’in (68) yaşam mücadelesi, görenleri duygulandırıyordu. Şerife Baydemir, Kızılay’ın 25 yıl önce armağan ettiği dört tekerlekli engelli arabası ile yürüyemeyen eşini sokaklarda gezdiriyor, alışverişe götürüyordu. Yaşlı çift birbirlerine göz ve ayak oluyor, ancak her yere birlikte gitmek zorunda kalıyorlardı. Onların en büyük hayali ise bir akülü arabaya sahip olmaktı. Geçenlerde Baydemir Çifti’ne esrarengiz bir yardım eli uzandı. Bir hayırsever, yoksulluk maaşıyla geçinen Baydemir Çifti’nin yaşadığı Basmane’deki evin kapısını çaldı. Herkese örnek olacak hayırsever adam yaşlı çiftin hayalini kurduğu akülü aracı ve bir miktar erzağı kapının önünde teslim edip adını bile söylemeden çekip gitti.
böyle yapsak daha iyi olur gibi...linke tıklamaya üşenenler için...
İşte budur . Bu forumda sizlerle olmaktan dolayı gurur duyuyorum , hepiniz sağolun arkadaşlar
Allah herkes ten razı olsun..sizlere de çok teşekkürler yardımcı oldunuz büyük sevap işlediniz :)
Arkadaşlar bilgimiz dahilinde olmasada bugün birçok gazete bu haberlere yer vermiş. Bundanda kıvanç verici birşey olamaz. Allah hepinizden razı olsun.
hobaaaaaa bu güzel oldu yaww valla duygulandım :)
abi kesin bu forumda haber ajanslarında çalışan birisi var ilginç hangi konunun üstüne gitsek ertesi gün haber oluyo :D
Baska gazeteden haber lınkı varmı ?
valla helal olsun size.hepiniz seviliyosunuz
helal olsun diyorum bu duruma katkısı olanlara
Biraz önce kardeşim aradı "senin çifte senden önce yardım yapmışlar haberini bile yapmışlar abi" dedi. "Vallamı lan" dedim. "Olum ben bıraktım onları zaten, hangi gazete" dediğimde POSTA dedi. Oradanda linkler vardır mutlaka
PPR engineering
14-03-2011, 22:01
ALLAH yardım edenlerden razı olsun.
Helal olsun sizin gibi insanları forumdanda olsa tanımak gurur verici.
Allah razı olsun yardım eden herkezden.
hakotech
14-03-2011, 22:02
yaa çoook güzel allah hepınızden razı olsun..ulan ADAMSINIZ bee !!!
Beyler linke bakın linke
Hayalleri gerek oldu - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17252004.asp)
Doğan haber ajansından Mustafa OĞUZ yapmış haberi
kim bu bence kesin foruma üye :D
böyle bir sitede olmaktan inanın gurur duydum...herkese çok teşekkür ederim...
Arkadaş yemin ediyorum çok mutlu oldum yaaaa. Yani bu kadar hafiflemiş hissedebilir insan kendini.
hddsheriff
14-03-2011, 22:07
Aferin bize :D keyiflendim gece gece
Bu arada hazır sever yazmıslar haksız sayılmazlar :D:D:D
ulasoztas1
14-03-2011, 22:12
gece gece mutlu oldum emeği geçen herkesten Allah razı olsun :)
Çok gururlandım ve duygulandım ya , böyle bir gurur duymamıza vesile olduğunuz için size de ayrı bir teşekkür Tarkan abi , iyi ki yapmışız :)
SekoLive
14-03-2011, 22:14
star haber internet sayfasını arkadasm düzenliyo onada geçiyimmi haberi?
çok mutlu oldm :)
valla gözlerim dolu dolu oldu...çorbada tuzu olan herkezden allah razı olsun.
cetinkaya55
14-03-2011, 22:18
Biraz önce kardeşim aradı "senin çifte senden önce yardım yapmışlar haberini bile yapmışlar abi" dedi. "Vallamı lan" dedim. "Olum ben bıraktım onları zaten, hangi gazete" dediğimde POSTA dedi. Oradanda linkler vardır mutlaka
Emeğine yüreğine sağlık......
İşin güzel tarafı bu kadar gururlanabileceğimiz daha çok paramız var :D
kanka bence bu haberin şerefine ezek onları :hehe:
hepinize helal olsun allah razı olsun hepınızden gurur duydum
Anne ben melek oldum :angel:
Hadi iyilik yapalım :)
Son gönderdiği mesajlar: 10*nun 100*den (http://www.engellihaberleri.com/forum/index.php?action=profile;u=243;sa=showPosts)
DaRkNeSs-
14-03-2011, 22:35
süper haber ellerinize yüreklerinize sağlık hepinizin başta tarkan olmak üzere :)
haberi nasıl almışlar ki ya :D
Allah razı olsun yapandan uğraşan herkesten, isim vermemeniz ise ayrı bi güzel olmuş, iyiliğin gösterişsiz olanı daha güzeldir.
Bu işte emegi gecenlerin ve destek olanların hepsinin yüregine...
alper_pug
14-03-2011, 22:38
Herkesin eline , yüreğine sağlık
Bundan sonraki yardımımız sosyal içerikli olsun bence... Nasıl derseniz? Trafik kazası nedeni ile engelli olmuş yada zarar görmüş vatandaşımıza yardımcı olabiliriz örneğin.
Bundan sonraki yardımımız sosyal içerikli olsun bence... Nasıl derseniz? Trafik kazası nedeni ile engelli olmuş yada zarar görmüş vatandaşımıza yardımcı olabiliriz örneğin.
Ben elimden geldiğince her zaman herşeye varım
walla helal olsun bütün siteyle gurur duydum ayakta alkışlarım sizi (ayrıca walla bu siteye bi gazeteci üye :) )
Selcuk_RoL
14-03-2011, 22:53
helal olsun be valla brawo allah razı olsun
DaRkNeSs-
14-03-2011, 22:59
Bu işte emegi gecenlerin ve destek olanların hepsinin yüregine...
abi küfreder gibi olmuş :D :D
DaRkNeSs-
14-03-2011, 23:00
bu arada tarkan amcaya adını söylememişmiydin? :D
hepinizin eline sağlık en büyük sevap bu bence.sürekli hale getırmek lazım aslında
Arkadaslar mustafa oguz zaten bu ciftin haberini ilk yapan muhabirdi. Ben kendisine ulasip ciftin iletisim bilgisini aldim. Neyse bir elin verdigini digeri gormemeli, boylesi iyi olmus. Rabbim biliyor ya, o bize yeter.
Bu konuyu iyi ki buraya acmisim, iyi ki varsiniz arkadaslar.
Gurcell olmasa hiçbirimiz böyle bir hayrın altına imzamızı dahi atamazdık. Rodya olmasa, yemin ediyorum heralde insanlığımızı hatırlayamazdık. Sizler hepiniz olmasanız, buranın bir numara olduğunu hatırlayamazdım. Hepinizden allah razı olsun.
Allah gani gani razı olsun hepinizden de;yaptığınız yardımları kabul eyler inşallah.Amin.
Bu arada sirf benim tanidigim (hele biri bu dha muhabirini bulmamizi saglayan kisi) 2 gazeteci arkadasim bu siteyi okur. İkisinin de araba meraki var
orhansah
14-03-2011, 23:24
:bravo::bravo::bravo:
kanka bence bu haberin şerefine ezek onları :hehe:
ya muştu süpersin :D
güzel fikir Tarkan :icon_tup:
Arkadaslar mustafq oguz zqten bu ciftin haberini ilk yapan muhabirdi. Ben kendisine ulasip ciftin iletisim bilgisini aldim. Neysr bir elin verdigini digeri gormemeli, boylesi iyi olmus. Rabbim biliyor ya, o bize yeter.
Bu konuyu iyi ki buraya acmisim, iyi ki varsiniz arkadaslar.
valla Gürsel tekrar teşekkürler.
Vay be inanılmaz duygulandım. :o
Ne mutlu sizler gibi mükemmel insanlarla aynı ortamdayım. ;)
uluckaban
14-03-2011, 23:37
Helal olsun.
Helal olsun lan bize ismimizde gecmemis ne guzel,insanligin ölmedigini reklamsizda karsilik beklemeden bisiler verelebiliceginin en guzel ornegini verdik.bitirmeyelim baskalarininda yuzu gulsun cok kalabaligiz herkes 100 lira wericek diye bisi yok 2 pkt sigara parasi kimseyi sarsmas daha cok muhtac insani mutlu edelim.
herkezden allah ragzı olsun arkadaşlar ..
Emeği geçen herkezden Allah Razı olsun
Katkısı olan herkesten Allah razı olsun... Helal olsun TT
aLperTunga
15-03-2011, 09:32
tüylerim diken diken oldu..allah razı olsun..
bu forum hakkında o kadar garip gurup konuşan var etrafta, bu başlık onlarada cevap gibi aslında, gerçek TT bu başlık altında, Allah yardımcı olan herkesden razı olsun, amcanın teyzenin yüzlerinde belli bazı şeyler...
SOMEONESPECIAL
15-03-2011, 09:43
Y o r u m s u z !
Kızdınmı abi hayırdır. Yorumsuz derken?
SOMEONESPECIAL
15-03-2011, 09:50
Kızdınmı abi hayırdır. Yorumsuz derken?
Kızmak mı ? Ya ben öyle öküz birimiyim kızayım. O kadar duygulandım ki
yorum yapamadım ne diyeceğimi bilemedim. Böyle bir olaya kim nasıl neden
kızsın ki ? Aşkolsun Tarkan :(
Ellerine ayaklarına sağlık, emeği hakkı geçen herkesten Allah razı olsun,
Allah ne muratları varsa versin, Allah tuttuklarını altın etsin...
by_hayali
15-03-2011, 09:52
Allah hepinizden razı olsun :)
SOMEONESPECIAL
15-03-2011, 09:53
yok yok duygulandı oo :D
Bak Muştu'da yanımda. Gözyaşlarımı siliyor :)
Estagfurullah abi. Öyle birşey diyemem sana. Sadece şaşırdım o yazdığını görünce. :D
Valla bugüne mutlu başladım. Hayır yapacak hala çok büyük bir gücümüz var. Allahın izniyle daha çok duygulanırız.
SOMEONESPECIAL
15-03-2011, 09:55
Estagfurullah abi. Öyle birşey diyemem sana. Sadece şaşırdım o yazdığını görünce. :D
Valla bugüne mutlu başladım. Hayır yapacak hala çok büyük bir gücümüz var. Allahın izniyle daha çok duygulanırız.
ama şu bir gerçek ki hayrın böylesi makbül. çok iyi yapmışsın isim
söylemekle reklam yapmamakla...
nitrO_Oxide
15-03-2011, 10:02
Harika.. kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır bence..
Hepinizden Allah razı olsun..
yardımın haber olması konusunda bizimde hiçbir bilgimiz yok bu arada onuda belirtelim
bu çiftle ilgili ilk haberi yapan muhabir sanırım tekrar gittiğinde sandalyeyi falan görünce yeni durumunda haberini yapmış
bizim tarafımızdan gidin bakın haber yapın vs tarzı bir istek falan olmadı :)
payı olan herkesi tebrik ederim.
mikahakinen
15-03-2011, 12:32
Allah yardım yapan yapmak isteyipde yapamayan herkesin birini bin etsin :) Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Allah hepinizden razı olsun. :)
Sizin gibilerle aynı ortamda olmaktan çok mutluyum
Helal olsun Allah yardımlarınızı kabul ve makbul eylesin inşallah
Dün haberlerde bir başka hayır severin haberi vardı fakat adamın kendisi yoktu haberde gercek hayır bu şekilde yapılır
Adam sakat ve cocukları var hakkaride ama köylerinde okul yok
Evinin bir odasına 2 sıra bir tahta koymuş birde soba
sonra Mili egitime hoca göndermesi için başvurmuş başvurusu kabul edilmiş
şimdi orda sadece kendi cocukları degil koyün cocukları da okuyor
ögretmenede bir oda tahsis etmiş
Haberde bu adam hiç görünmedi öle böbürlene böbürlene yoktu ben yaptırdım diye konuşmadı onada helal olsun
İnsanlık ölmemiş,bunu gösterdik herkese en azından.
Mükemmelsiniz,Allah hepinizden razı olsun.