Orijinalini görmek için tıklayınız : Chip tuning yapanlar peygambermidir?
Yazilimin malesef ulkemizde suyu cikti...
Her yer kopya yazilim doldu.eline makine alan yazilim yapiyor!heryer isportaci gibi "cipci" doldu...
Bu isin hakkini veren insanlarinda emegi caliniyor...
Dunyada kabul gormus yazilimdan ve Global TUV sertifikasi olmayan yazilimlardan uzak durun hatta arkaniza bakmadan uzaklasin...
m-power07
20-03-2011, 11:09
ya dangalagin biri cikmis daha neyi nasil ifade edecegini bilmeden yazmis yazik valla bu sektorde ugrasan didinen adamlar bu ve bunun gibi tiplerle muhattap oluyorlar bazen ...
allah akil fikir ve mumkunse atli vasita tipleri versin bubitki turevine; bizim sektorden uzak gecirsin yasamini ....
Ağır olmamışmı biraz :beuj:
GokhanRS
20-03-2011, 11:15
şu olay doğru kess v2 slave alıp 70 sterlinden dosyaları alıp önüne gelene satan ama desteğe gelince yada bi sorun cıkınca arabadandır diyip başka hiç bir fikir üretemeyen cok var. ama chip tuning yapanlar şöylemi böylemi diye genellemek baya bi yanlış. ülkemizde bi çok ülkedeki adamlardan daha profesyonel insanlarda var.
Yazilim yuzunden sanziman mekatronigini bozan yazilimci arkadas,sen yaptir yazilim bedava diyecek kadar yuzsuzse ve bu taninmis bir marka ise,tuketicinin daha dikkatli olmasi gerek...
Ağır olmamışmı biraz :beuj:
Aksine cok hafif omus ...
Tam bir liseli konusu adam ortada yok :D
m-power07
20-03-2011, 12:36
Haklı olduğu taraf mutlaka vardırki bu kadar kızmış beni bu kadar kızdırsalardı hiç çekinmeden isim vererek konu açardım genelleme yaparak konuşmasıda yanlış olmuş tabi olan olmuş artık.
berkay_aydin
20-03-2011, 12:50
Gerçekten adam isim versede ya karşı taraf gelse söylese yada birdaha o kişi tercih edilmese :(
bu DSG şanzımanlar chip tuning oluyormuş onun olayı ne ?
Daha hizli atiyor,duzgun bir sanziman yazilimi ile 400 mt de 0.5 sec hizlaniyor...
Ayrica cok fazla yuklenmus dsg lerde ise,artan torku sanzimana uyumunu yapmak ve vites degisimlerinde sanzimani korumak icin yapiliyor...
Yani 2 neden icin...
Yahu adam tetris gibi aleti alıyo eline giriyo motora dayıyo boost yani basıncı 2ye 2.5 yapıyo araba çıkıyo 2 gün sonra motor kendini korumaya alıyo 100ü geçmeden 2bin devirde gidiyo.
Anlamıyorum ki bu kadar kasabı nerden buluyo millet...
Daha hizli atiyor,duzgun bir sanziman yazilimi ile 400 mt de 0.5 sec hizlaniyor...
Ayrica cok fazla yuklenmus dsg lerde ise,artan torku sanzimana uyumunu yapmak ve vites degisimlerinde sanzimani korumak icin yapiliyor...
Yani 2 neden icin...
Tork limitlerini arttırıyorlar yani?
Yok yok.sanzimanin dayanabilecegi max tork ne ise orada tork sinirlanip,vites degisimlerinde enjector elektrigi kesilerek,sanzimanin zarar gormesi engelleniyor.artan torku,sanziman yazilimu ile bagdastirmaz iseniz,belli devirlerde titreme,kesiklik daha ilerisi arizalara yol aciyor...
İsin ehli yapmali Mutlaka!!
Nerde kalmıştık ??? Haa bi mapper gördüm tek yazılım araba 5000 beygir...
ProTuner
22-03-2011, 12:40
Chip yaptırmak caizmidir ?
berkay_aydin
22-03-2011, 12:46
%100 Helal Beygir
Tork limitlerini arttırıyorlar yani?
Sadece tiptornic olan Passat'lara bile şanzıman yazılımı atıyor amerikanyalılar. DSG'de olsun, normaldir.
Ludacris
22-03-2011, 14:36
Sevilen hersey kalkar mesela "Şey" gibi
bunda abes bi durum yokki
benzetme icin sana sovuyorum en icten :nokta:
Peygamber benzetmesi yetmediği gibi namaz oruç zekat gibi ibadetleride alay konusu yaptınız.
Acaba hangi yüzle zorda kaldığınızda Allah'ım bana yardım et diyeceksiniz? Yada neden güzel birşey gördüğünüzde Maşallah diyeceksiniz?
Bir anlık sırıtmak için böyle değerli yüce konuları kullanmaya değermi?
Allah hepinize akıl fikir versin.
diyadin kardeşım sana katılıyourm
bu arkadaş kıme kızmıs hala acıklanmadımı ?
Peygamber benzetmesi yetmediği gibi namaz oruç zekat gibi ibadetleride alay konusu yaptınız.
Acaba hangi yüzle zorda kaldığınızda Allah'ım bana yardım et diyeceksiniz? Yada neden güzel birşey gördüğünüzde Maşallah diyeceksiniz?
:icon_tup::icon_tup:
kadir jdm civic
22-03-2011, 15:20
normalde başka bir konu sataşma kavga olsa hemen silinirdi. bizler müslüman ınsanlarız bizim için bukadar degerli olan kelimeleri neden böyle dalga konusu yapıp hala yorum yazmaktasınız karşı çıkacagınız yerde hala yorum yorum .....
bu konuyu acan arkadaş söyluyorum bizde chipten agzı yananlardanız 200 tl lık astra gsı chipne 500 tl verdık kalkıpta kımse konu açmadık. bir işte ticaret mantıgı varsa ince elenıp sık dokunulması gerekmektedir. bu işleri cok yapan kişiler bir olmazsa digeri olur illa yapıcak biri bulamazsan yaptırmazsın olur biter
Yazilimin malesef ulkemizde suyu cikti...
Her yer kopya yazilim doldu.eline makine alan yazilim yapiyor!heryer isportaci gibi "cipci" doldu...
Bu isin hakkini veren insanlarinda emegi caliniyor...
Dunyada kabul gormus yazilimdan ve Global TUV sertifikasi olmayan yazilimlardan uzak durun hatta arkaniza bakmadan uzaklasin...
benim Tüv üm yok bendendemi kaçıcakl aR?
kelimenin yanlış kullanıldığı zaten belirtildi. Sen de tekrar belirtmişsin, herşey iyi güzel ama sonra dediklerin Allah ile kul arasına girmek olmuyor mu? İnsanların iç dünyalarını neyi nasıl yaptıklarını ibadetlerini nereden bilebiliriz? Hadi bildik diyelim kimsenin Müslümanlığını yargılamak bize düşmez.
Konuya dönersek, geçen PUMA 500 serisine yazılım attım, beni de kapsıyor mu bu şimdi :D :D
Yani 2 neden icin...
Peki sadece şanzıman yazılımı yapılabiliyor mu?
GokhanRS
24-03-2011, 02:08
senden kaçmak yerine peşinden koşuyorlardı ulaşamıyorlardı (örnek ben ahahaha)
fransıza gıcık olan mapper :D
seni bulabilene tüv ü vermek lazım esas :D
senden kaçmak yerine peşinden koşuyorlardı ulaşamıyorlardı (örnek ben ahahaha)
fransıza gıcık olan mapper :D
yok lan değilim:) geldedik olm turbonu takıon işte:)
seni bulabilene tüv ü vermek lazım esas :D
hauhauhahu gel la gel arabanı hızlandırım yavas megane seni :) ne zaman soru sordunda cvp vermedim :D
program yapıp kendini kral zanneden çok salak var:D
sağlam şekilde pure C bilen varsa bana lazım onlardan bi tane.. :)
yasinipek79
24-03-2011, 09:28
Aynen katılıyorum..nedense bu konu kapanmadı..:icon_tup::icon_tup:İnsanlar rahatsız olduklarını söylediler ama birde fırça yediler..
Seni tanımıyorum .. Belki sende beni tanımıyorsun. Din ile alakalı nekadar bilgin var bilmiyorum ama seni ilgilendirmeyen kısımlarına bayaa bi yorum yapıp hakimmişsin gibi bi yaklaşımın var.
Sen kendini bu din işlerinin neresinde görmektesin?
Herkes kendi iradesiyle fikrinden sorumludur. Bu başlıkta daha öncede tartışıldığı gibi din ile dalga geçilmemektedir. Alakası yoktur hatta.
Biz konuyu açan adamı ortaya çıkmamasıyla alakalı bi dünya yorum makara yaptık.
Bu durumlarda Niyet önemlidir.
Yazdığım postlar silinmiş ama içlerinde dinime en ufak bi hakaret içeren harf dahi yoktu.
Sen bi lafı kendi fesat kavramınla anladın diye ben ve benim gibi insanlar başkaları tarafından kötü ve dinsiz yada din düşmanı gibi algılandı..
Ne hakkın var senin bunu düşündürmeye ?? Benim hakkımda gıybet yapmaya ??
Bizim dinimiz en mükemmel dindir şüphesiz. Sen yada herhangi biri ben kötülesem bile bu şekilde davranamaz davranmamalı.
Bizim görevimiz bunu yapana örnek olmak, iyi hal'e getirmektir. Kafana esti sildir. Kızdın sildir. Beğenmedin sildir. Nerde kaldı senin adaletin ??
Vee tekrar alakası olmayan bi konuyu geldin çektin buralara getirdin.
Belki senden çok daha fazla ibadetinde, namazında, orucunda, duasında adam var tanıdığım burda, onlardan en ufak bi tepki yok sen kalkmış kafana göre ahkam kesip sorguluyosun beni ..
Neyi ispatlamanın peşindesin? Hangimiz daha müslüman hangimiz daha ...:icon_wack
Neyse sende gün gelir anlarsın gün gelir yaşarsın aynı durumu .
hauhauhahu gel la gel arabanı hızlandırım yavas megane seni ne zaman soru sordunda cvp vermedim
Allah var o konuda hakkını yiyemem :)
Espri yapıyorum yaaaa hemen alınıyon
Ama meganima laf soyletmem kendinden ciğerlidir hemen gonder bi megane paketleyip geri gondereyim sana ahahahahahaa :hehe:
DoDo_hamann
24-03-2011, 13:16
Yazmayım yazmayım dedimde bari şu konunun başlığını değiştirin bu ne saygısızlıktır.
taktınız siz de konu başlığına yahu chip tuning yapanlar peygamberdir dememiş ki adam peygamber midir demiş, sanki peygambere şirk koştu adam.. ne gerek var bu kadar tantanaya..
Day Walker
24-03-2011, 14:12
Konuyu açan arkadaş hala kimden bahsettiğini yazmadı galiba yada yazdıda ben okumadım
taktınız siz de konu başlığına yahu chip tuning yapanlar peygamberdir dememiş ki adam peygamber midir demiş, sanki peygambere şirk koştu adam.. ne gerek var bu kadar tantanaya..
Hah işte bu Teşekkür.
Konuyu açan arkadaş hala kimden bahsettiğini yazmadı galiba yada yazdıda ben okumadım
Olan biten geyik de bunun için zaten.
Hem iddialı bi topic hemde adam emo anasını satiim. Tribe girdi.
Day Walker
24-03-2011, 14:21
Olan biten geyik de bunun için zaten.
Hem iddialı bi topic hemde adam emo anasını satiim. Tribe girdi.
Bi deli kuyuya taş atmış 40 tane akıllı çıkaramamış misali oldu zaten konu
Valla öyle oldu.. Bide biz suçlu oluyoruz
Bi deli kuyuya taş atmış 40 tane akıllı çıkaramamış misali oldu zaten konu
kanka bende gormedım duymadım konu ıcınde kımden bahsedıldıgı :D
Konunun kiminle alakası oldugunu bilmiyorum lakin burda öyle
Kendini bir ... sanan arkadaş var evet dogru zannettigin gibi ...sun.
İsmini verme geregi bile duymuyorum yandaş medya konuyu kilitler ve benide banlar onun için gerek yok .
İsmini verme geregi bile duymuyorum yandaş medya konuyu kilitler ve benide banlar onun için gerek yok .
kime dedin bunu?
Çok enteresan ya..
Şundan eminim ki burda kimse sorsan delikanlıyım der. Kimse aksini iddia etmez..
Biri ortaya taş atar kime attığını söylemeye yüreği yemez, diğeri sansürlü söver kime sövdüğünü söylemez..
Yahu ya söylemeyin ya isim belirtin.
kime dedin bunu?
Boş ver başkan gerek yok ben ve bir kaç arkadaşımız biliyor o yeter,burda birileri ile laf cambazlıgına girmeye hiç gerek yok ,yazdıklarım rahatsız ederse silebilirsinin.
Day Walker
24-03-2011, 15:36
Konuyu açan arkadaşta aynı senin gibi yaptı.
Ya adam gibi şu bana böyle yaptı diye yazın hiç yazmayın arkadaş.Böyle daha çok tepki çekeceksin.
Çok enteresan ya..
Şundan eminim ki burda kimse sorsan delikanlıyım der. Kimse aksini iddia etmez..
Biri ortaya taş atar kime attığını söylemeye yüreği yemez, diğeri sansürlü söver kime sövdüğünü söylemez..
Yahu ya söylemeyin ya isim belirtin.
Evren üstünemi alındın hayırdır ?
ya eğer lafınız varsa direk söyleyin niye dallandırıp budaklandırıyorsunuzki
şimdi bu lafı ben üstüme alınıyorum yada başkası alınıyor ?
yandaş medya konuyu kilitler diyorsun moderatör biziz her türlü laf bize geliyor?
Konuyu açan arkadaşta aynı senin gibi yaptı.
Ya adam gibi şu bana böyle yaptı diye yazın hiç yazmayın arkadaş.Böyle daha çok tepki çekeceksin.
Yazdıklarımdan birşey anlamadınız herhalde,ismini verdiğim zaman aksini idda edecekler her zaman oldugu gibi bir mazeret bulacaklar daha sonradakonu kitlenir ve olay bir başka değişle ihale bize kalır .
Ayrıca yüregimizdeki delikanlılıgı burdan yazdıgımız yazı ile anlayacaksanız yada burdan birilerine küfür ederek delikanlı biri oldugumu yada olmadıgımı anlayacaksanız ben buraya isimde yazarım küfürde ama gerek yok mesajı alması gereken almıştır ortamı germenize gerek yok .
Day Walker
24-03-2011, 15:43
Yazdıklarımdan birşey anlamadınız herhalde,ismini verdiğim zaman aksini idda edecekler her zaman oldugu gibi bir mazeret bulacaklar daha sonradakonu kitlenir ve olay bir başka değişle ihale bize kalır .
Ayrıca yüregimizdeki delikanlılıgı burdan yazdıgımız yazı ile anlayacaksanız yada burdan birilerine küfür ederek delikanlı biri oldugumu yada olmadıgımı anlayacaksanız ben buraya isimde yazarım küfürde ama gerek yok mesajı alması gereken almıştır ortamı germenize gerek yok .
Şimdi burda amaç bağcıyı dövmek değil tabiki de.
Genel bir forum olduğu için ve daha öncede böyle konuların örnekleri olduğu için o şekilde yazdım.
Kim olduğu şunun için önemli kalkıpta forumdan birileri ayar yaptırmak isterse 2 kere düşünür.
Şimdi burda amaç bağcıyı dövmek değil tabiki de.
Genel bir forum olduğu için ve daha öncede böyle konuların örnekleri olduğu için o şekilde yazdım.
Kim olduğu şunun için önemli kalkıpta forumdan birileri ayar yaptırmak isterse 2 kere düşünür.
Yok biz düşünmeden yaptırmıştık gidende düşünmeden gider benim burda isim vermem onu ne etkiler nede bana bir şey kazandırır,ben içimi döktüm.
Saygılar.
Bişeyi farkettiniz mi? Konuyu açan zat-ı muhterem konuda yok ,ortada hiç yok , siz kendi aranızda tartışıyorsunuz...
yaşını başını almış adamsın önce adam gibi benzetme yap ondan sonra derdini anlat..
sıkıntın varsa saçma benzetmeler yaparak işini çözemezsin
Evren üstünemi alındın hayırdır ?
Yok ben üstüme alınmadım, alınacak bir durumum yok. Böyle bir problem yaşamadık :) Ama şık değil yani isimsiz böyle şeyler
Yok biz düşünmeden yaptırmıştık gidende düşünmeden gider benim burda isim vermem onu ne etkiler nede bana bir şey kazandırır,ben içimi döktüm.
Saygılar.
Firma mi sahis mi ?
yandas medya banlar dedigine gore ozgune diyorsun sanirim..
Yok ben üstüme alınmadım, alınacak bir durumum yok. Böyle bir problem yaşamadık :) Ama şık değil yani isimsiz böyle şeyler
;) ;) :icon_tup:
yaşını başını almış adamsın önce adam gibi benzetme yap ondan sonra derdini anlat..
sıkıntın varsa saçma benzetmeler yaparak işini çözemezsin
Genç söndür ateşini .
http://img806.imageshack.us/img806/5661/181191large.jpg (http://img806.imageshack.us/i/181191large.jpg/)
İÇ .
Firma mi sahis mi ?
Cem mesajı alması gereken almıştır konuyu okudu sonuçda ;)
Ben mesajı alamadım ama cunku bizede laf geldi ?
Ozgune dedin sandim ama ozgun nette degil, ee biz kimi savuncaz ki merak ettim yandas medya olarak kime calisiyoruz ?
Ben mesajı alamadım ama cunku bizede laf geldi ?
Ozgune dedin sandim ama ozgun nette degil, ee biz kimi savuncaz ki merak ettim yandas medya olarak kime calisiyoruz ?
Cem seninle bir münasabetimiz oldumu ? Neden birilerini savunman gerekti onu anlamadım .
Rahatsız oluyorsanız silin sıkıntı olacaksa silin .
Birilerini savunmak zorunda değilsin cem sen kendi işini yap gerisini boş ver .
Senlik bir durum yok.
Ve tanrı chipper'ı yarattı...
Genç söndür ateşini .
http://img806.imageshack.us/img806/5661/181191large.jpg (http://img806.imageshack.us/i/181191large.jpg/)
İÇ .
sen neden üstüne alındın yaşlı? ben konuyu açana yazdım başlıkta peygamber benzetmesi yaptığı için...
sen neden üstüne alındın yaşlı? ben konuyu açana yazdım başlıkta peygamber benzetmesi yaptığı için...
Kusura bakma kardeşim ÖZÜR dilerim . :icon_tup:
Kusura bakma kardeşim ÖZÜR dilerim . :icon_tup:
önemli değil abi :D
berkay_aydin
24-03-2011, 17:52
Bulmaca açık chip+admin=Özgün abi
ahmet3425
24-03-2011, 18:05
eleman konuyu acmış sonrada içinden demiski; hadi bakalım yiyin birbirinizi :)
devam edin beyler aynen boyle keyifle okuyoruz :)
berkay_aydin
24-03-2011, 18:27
eleman konuyu acmış sonrada içinden demiski; hadi bakalım yiyin birbirinizi :)
devam edin beyler aynen boyle keyifle okuyoruz :)
Bencede.. Devam etmenin bir anlamı yok
VoodooRush
24-03-2011, 23:17
Sonuç nedir şimdi ben onu anlamadım? GSRrider Chip Tuning mi kurulacaktı da vazgeçildi?
By_HaNNibaLL
25-03-2011, 00:22
Bu konu neden bu kadar uzadi hala kim oldugunu neden aciklamiyor ki amaci neymiş Diziye döndü haftalik mi cevap yazacak ?
banamı lafın? anlamıorumki :D :D
GokhanRS
25-03-2011, 01:23
kanka çok istiyordum senin yazılımınla megane rs nasıl olur görmeyi ama nişan düğün olayına aracı satıyorum. inşallah bi arkadaşımızın megane rs i yanına getiriyoruz.
Onurkk06
25-03-2011, 01:23
ya arkadaşlar benim anlamadığım çocuk mudur nedir kimdir bi laf atıyor ortaya ne adı belli ne kim olduğu ne kime ne dediği belli millet burda birbirini yiyor.Adam bidaha konuya yazmıyo aynı apaçi olayında olduğu gibi biri forumdakilere apaçi diyo millet gene burda birbirini yiyor sonuç.kocaman bir 0 hiç gerek yok böyle şeylere konu başlığı evet şık değil gerçekten de
berkay_aydin
25-03-2011, 01:37
Yakında gelir mahkemeye veriyorum der :D zuhahaha
Cem seninle bir münasabetimiz oldumu ? Neden birilerini savunman gerekti onu anlamadım .
Rahatsız oluyorsanız silin sıkıntı olacaksa silin .
Birilerini savunmak zorunda değilsin cem sen kendi işini yap gerisini boş ver .
Senlik bir durum yok.
birine söylersen arkasında durucaksın durmuyorsan mıymıymıy layıp kapıcaksın ceneni dimi :)
bişey demiyim dedim hatta merak ediyorum diye işsmini söylersiniz diye bırakrım ama safi boş konuşuyorsunuz ha ! bana dediysen bana söylediğini söle ki ben kimie çip yapmıışm mutsuzolmuş biri söelsin okey dicem kimin arabasını yapmışım arkasındadurmamışım aradığında yaptığım halde yapmam demişim gerlmişye sölemişmi aa aolmadı diğe
Eğeri banaysa bu laflar
Ararlar açmam evet çünkü illaki bişi yapıyorumdur illaki anlamazlar gibi 100 kere daha arar insanlar anlamazlar düşünmezler ölüyormu hastamı kaldımı kimsenin umrunda olmaz köle sanarlar bazen beni :) sonra aradık açmadı derler komik insan çok sonra tanışınca konuşunca aaaa biz seni yanlış tanımışız yokyaaa ben elimden geldiğince herkese yardım ederim neysem bana değildir oda banaysa söleyinde cvp ını verim
konuimamayım diorum ama 5-6 denede benim yaptğımı 1 senede lütfen yap iq nu göreyim senin
2002 de ben burda filitreye 20 beygir aldığını zanneden subaru gc8 lere evc takıp aaaa teyp sesimi açılıyor bununla derken lan sabah nasıl çalıştırırım acaba die düşünüyordum sinir krizi geçirip ağlama sınırına bile geliyordum çaresizlikten ama hepsini atlatıp yapıcam dedim yaptım OLDU!! ozaman kitap yoktu klimse yardım etmezdi kimse hiçbişiy bilmezdi kendi kenime kendim parçalayara yaptım bunları ben eeeeeee insanlar yanlış empoze ediyo yaa NEDEN soruyorsun derler adama SOrmadan yap çok erkrksin ya yap allah için kendin yap sona hks motec haltec hepsine gittim sertifiakalarımı aldım sende varmı ? çip tuning nedir? söleyeyimmi sana ne olduğnu STANDART arbaların Ecularından çekip + - degerler verip bazı süper zekalılara göre bu Ems yazmaktan çok daha zor Neden ? dimi nedenini sölim adam herseyi yapmış saten üstündeki değerleri değiştirince herkes yuner oluyor :)
dizelin mazotunu açıp torkunu açıp Hoppppa hadi git demek yurt dışıdnan map alip ona buna çakmakla işmi olur ya ya bırakın bu işleri ilk adam olun sonra gelip konuşun biri derki öle biri derki böle
Hadi hodri meydan buyrun bekliyoruz cvplarınızı bana söylemediysen o msgları hemen editleyeceğim ve özür dileyeceğim senden ama banaysa daha yazacak çok şeyim var
al buyur iç hazmetmeye ii gelir
http://www.nasilyapilir1.com/resimli/soda-nasil-yapilir.jpg
neden chip tuning yapanlar bunu bir meslek olarak kabul etmezler de
peygambelik olarak kabul ederler?
kimsenin bilmeyeceği, aklının akmayacağı,
doğru olarak bildiklerinizi size yalnış olaral empoze etmeye çalışırlar.
cok matah ve IQ gerektiren bişrşeymidir?
Niye oyle zannederler? kendi kapasitelerinden dolayımıdır?
bu işin ilmini gorenleri bile aşağılamayı bir erdem zannederler?
bşraz kafa patlatan kafası çalışan biri biraz tecrube ile kolaylıkla kendilerinin
5-6 senede katetttiği yolu 1 senede katetmesiden mi korkarlar?
kendini peygamber sanalardan biri de adı sanı gecen biridir....
kiminle ne diye takışmışsın bilmiyorum ama.peygamberlik le böyle bir işi karşılaştıracak ne bir beyinin nede ölçülücek bir IQ'un var belli.Böylesine alakasız iki şeyi bir biri le bağdartıran gördüğüm tek insansın.e tabi böyle oluncada daha çok sorun yaşarsın sen.Bence sen güzel bir chip tunning çi bul bu boş kafana .söz sana takılan beynin yada atılan programın parasını ben vericem.
berkay_aydin
25-03-2011, 02:22
Aman sonradan gelip mahkeme diyorlar :D
birine söylersen arkasında durucaksın durmuyorsan mıymıymıy layıp kapıcaksın ceneni dimi :)
bişey demiyim dedim hatta merak ediyorum diye işsmini söylersiniz diye bırakrım ama safi boş konuşuyorsunuz ha ! bana dediysen bana söylediğini söle ki ben kimie çip yapmıışm mutsuzolmuş biri söelsin okey dicem kimin arabasını yapmışım arkasındadurmamışım aradığında yaptığım halde yapmam demişim gerlmişye sölemişmi aa aolmadı diğe
Eğeri banaysa bu laflar
Ararlar açmam evet çünkü illaki bişi yapıyorumdur illaki anlamazlar gibi 100 kere daha arar insanlar anlamazlar düşünmezler ölüyormu hastamı kaldımı kimsenin umrunda olmaz köle sanarlar bazen beni :) sonra aradık açmadı derler komik insan çok sonra tanışınca konuşunca aaaa biz seni yanlış tanımışız yokyaaa ben elimden geldiğince herkese yardım ederim neysem bana değildir oda banaysa söleyinde cvp ını verim
konuimamayım diorum ama 5-6 denede benim yaptğımı 1 senede lütfen yap iq nu göreyim senin
2002 de ben burda filitreye 20 beygir aldığını zanneden subaru gc8 lere evc takıp aaaa teyp sesimi açılıyor bununla derken lan sabah nasıl çalıştırırım acaba die düşünüyordum sinir krizi geçirip ağlama sınırına bile geliyordum çaresizlikten ama hepsini atlatıp yapıcam dedim yaptım OLDU!! ozaman kitap yoktu klimse yardım etmezdi kimse hiçbişiy bilmezdi kendi kenime kendim parçalayara yaptım bunları ben eeeeeee insanlar yanlış empoze ediyo yaa NEDEN soruyorsun derler adama SOrmadan yap çok erkrksin ya yap allah için kendin yap sona hks motec haltec hepsine gittim sertifiakalarımı aldım sende varmı ? çip tuning nedir? söleyeyimmi sana ne olduğnu STANDART arbaların Ecularından çekip + - degerler verip bazı süper zekalılara göre bu Ems yazmaktan çok daha zor Neden ? dimi nedenini sölim adam herseyi yapmış saten üstündeki değerleri değiştirince herkes yuner oluyor :)
dizelin mazotunu açıp torkunu açıp Hoppppa hadi git demek yurt dışıdnan map alip ona buna çakmakla işmi olur ya ya bırakın bu işleri ilk adam olun sonra gelip konuşun biri derki öle biri derki böle
Hadi hodri meydan buyrun bekliyoruz cvplarınızı bana söylemediysen o msgları hemen editleyeceğim ve özür dileyeceğim senden ama banaysa daha yazacak çok şeyim var
Yazacagım merak etme özgün az kaldı çok az :icon_tup:sendedemi bir yara var bu kadar üstüne alındın.
Yazacagımız yazıya göre delikanlılıgımız belli oluyor vay anasını sayın seyirciler bir yaşıma daha girdim .
Bizim ne kadar adam olup olamadıgımızı alpere sor, iskender ustaya sor, suat ustaya sor, özgün :)
Onlar ne söylerse razıyım .
Meraklı arkadaşlar bekleyin pazartesi açıklarım :icon_tup:
Yazdıklarımdan dolayı birilerini kırdıysam sinirime bagışlayın ÖZÜR dilerim
Hayırlı cumalar saygılar sevgiler.
zuıhauahauhauha diyorumki benlemi alakalı benle alakalı ise yaz diyorum pzt dio :D
.....
Arkadaşım idrak edilmeyecek bişey varmı? Ben değer verdiğim benim için kıymetli olan konularla dalga geçildiği için tepkimi gösterdim. Sende espri konusu yaptın. Kimseye müslümanlık taslamıyorum öyle bir iddamda yok. Sadece senin gibi bende kendi fikirlerimi söylüyorum. Ben senin gibi aynı durumu yaşamam çünkü kutsal şeyleri günlük hayatın içine sokmam üzerinde espri yapmam.
İspatlamaya çalıştığım birşey yok buraya daha fazla yazmak istemiyorum ama telefonumu PM atıyorum.
Kusura bakmayın araya girdiğim için. Cumanız mübarek olsun.
Büyük yazı dizisi P.tesi başlıyor :D
Yaşar abi neyse yaz gitsin burada birbirimizi gırtlaklıyacak halimiz yok :)
Neyse dertler paylaşılır çözüm aranır.
özgün yaşar abi bişiler yazacaksa farklı bi konuda yazsın bro yaa şu konuyu silin gitsin yalandan yere millet günaha giriyor :)
kanka Ahmet Şık gibi yaşar abininde kitap basılmadan kopyaları toplatalım :hehe:
Ahmet_28
25-03-2011, 08:36
ya arkadaş adam benzini dökmüş gitmiş sizde elinizde çakmak dolaşıyosunuz boş koyun ya
Yaazamıyorum başkanım inan yazamıyorum yazdıgımda anlarsın neden yazmaadıgımı istersen pm atayım ?
özgün yaşar abi bişiler yazacaksa farklı bi konuda yazsın bro yaa şu konuyu silin gitsin yalandan yere millet günaha giriyor :)
Katılıyorum mustafa ;) Gerçi nerde günaha girdim onu anlamadım ama ben girmedim herhalde ?
kanka Ahmet Şık gibi yaşar abininde kitap basılmadan kopyaları toplatalım :hehe:
E-mail yoluyla gönderin ben birazdan fabrikaya gidecem öğlen baskısına yetişir :D
Yaazamıyorum başkanım inan yazamıyorum yazdıgımda anlarsın neden yazmaadıgımı istersen pm atayım ?
Katılıyorum mustafa ;) Gerçi nerde günaha girdim onu anlamadım ama ben girmedim herhalde ?
abi günah konusu sana değil bu benzetme ile ilgili yorumlar yapıp günaha giriyoruz ;)
kim darladı seni yaşar ağa yaw atsana bi pm :D
Valla başkan ne yazacagımı ölürüm mölürüm diye yazdım, pc de kopyaladım onuda harici diske attım haricide bilinmeyen bir yerde:p imkanı yok onu yazacam bu saatden sonra engellenemez :)
E-mail yoluyla gönderin ben birazdan fabrikaya gidecem öğlen baskısına yetişir :D
Öglen baskısına yetişir dedin ya gerek kalmadı pazartesi ben yazarım :)
abi günah konusu sana değil bu benzetme ile ilgili yorumlar yapıp günaha giriyoruz ;)
kim darladı seni yaşar ağa yaw atsana bi pm :D
Göndermeden önce 19856327412 defa düşünmem lazım başıma ne gelir diye :D
Teşekkür ederim abi ama şimdi buraya yazılacak birşeyi benim herkesden önce bilmem garip olur.
Özgünde arkadaşım senide tanıyorum böyle bir pm ile arada kalmak istemem sen yazınca herkesle aynı anda öğrenmiş olurum.
ya yaşar abi sen halısahada düştün fenalaştın ya ondan sonra sana bişiler oldu :D :D
Teşekkür ederim abi ama şimdi buraya yazılacak birşeyi benim herkesden önce bilmem garip olur.
Özgünde arkadaşım senide tanıyorum böyle bir pm ile arada kalmak istemem sen yazınca herkesle aynı anda öğrenmiş olurum.
Yok ben adminlik yaptıgımda özel mesaj ların okundugunu söylemişti bir arkadaşım onun için yazmam merak etme :)
ya yaşar abi sen halısahada düştün fenalaştın ya ondan sonra sana bişiler oldu :D :D
LAAA o gün sen ordaydın dimi ? Ben nasıl düşerim başka türlü :D :D msn gel muştu .
mehmetRS
25-03-2011, 08:45
gerçek anlamda konulara bahis kimseyi tanımıyorum, aranızda da oldukca yeniyim fakat hepinizden cok merak ediyorum şu an, yazılacak olan şeyi:)
Ahmet_28
25-03-2011, 08:51
yinede o golü attı helal olsun :D
maçtan sonra diyorki dümen yapıyordum hadi len ne dümeni gözleri bembeyazdı kayboldu :D
Ne kadar çok takılıyorsunuz yahu. Kimin kimle ne derdi varsa kendi çözsün. Neye benzetirsede benzetsin. Bu kadar önemlimiki bu konu?
Özgün Kırıcı oluyosun
Biz adam değilmiyiz olm Gerçi sen bizi kastetmiyosun ama kimi kastediyorsan açık açık yaz
Bende Yurt dışından alıyorum gerçi dışarıya iş yapmıyorum ben sadece servislere yapıyorum
Ama sen burda genel yazıyosun olmuyor kim ne yazıyosa adam gibi delikanlıca isim vererek yazsın kardeşim
Böle üstü kapalı ona buna giydirirek nereye varmaya çalışıyorsunuz ?
Herkes kazandığını yer
ister kendin yap ister yurt dışından al kim daha iyi pazarlarsa o daha çok kazanır
Birde eş dost arkadaşlar bibirini savunurlar ama bu konuda bence gerek yok Herkes özgünü tanır onun reklama ihtiyacı yok
Mennuniyetlik konusu var dizel bölümünde yapılan işi tanıtırsınız kimin yaptıgını da yazarsınız en güzel reklam olur
Arkadaşım idrak edilmeyecek bişey varmı? Ben değer verdiğim benim için kıymetli olan konularla dalga geçildiği için tepkimi gösterdim. Sende espri konusu yaptın. Kimseye müslümanlık taslamıyorum öyle bir iddamda yok. Sadece senin gibi bende kendi fikirlerimi söylüyorum. Ben senin gibi aynı durumu yaşamam çünkü kutsal şeyleri günlük hayatın içine sokmam üzerinde espri yapmam.
İspatlamaya çalıştığım birşey yok buraya daha fazla yazmak istemiyorum ama telefonumu PM atıyorum.
Kusura bakmayın araya girdiğim için. Cumanız mübarek olsun.
Boşver diyorum .. Takılma böyle şeylere... Ben dedim, sen yaptın, o etti diye bizim dinimize bişey olmaz. Eğer bi hakaret varsa eyvallah ama ortada bi hakaret yok !! Sen buna takıldın, herzaman derim yazı, ima yaratmaz herkes algıladığı gibi anlar...
Eminimki hayatında bukadar sıkı yaşamıyorsundur. Keşke silinmeseydi yazdıklarım ve ben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmasaydım.
Adam açtığı başlığa göre eleştiriliyor.... bizde burdan yola çıkarak sarıyoruz adama. Sen öyle bi yorum yapıosunki Ne bana ne ona ??? Yani gerek yok bunu savunmana. Ortada savunulcak bişey yok . Konu genel akışına devam eder. Ben'de sana numaramı gönderirim gerekirse sende ararsın.
Özgün Kırıcı oluyosun
Biz adam değilmiyiz olm Gerçi sen bizi kastetmiyosun ama kimi kastediyorsan açık açık yaz
Bende Yurt dışından alıyorum gerçi dışarıya iş yapmıyorum ben sadece servislere yapıyorum
Ama sen burda genel yazıyosun olmuyor kim ne yazıyosa adam gibi delikanlıca isim vererek yazsın kardeşim
Böle üstü kapalı ona buna giydirirek nereye varmaya çalışıyorsunuz ?
Herkes kazandığını yer
ister kendin yap ister yurt dışından al kim daha iyi pazarlarsa o daha çok kazanır
Birde eş dost arkadaşlar bibirini savunurlar ama bu konuda bence gerek yok Herkes özgünü tanır onun reklama ihtiyacı yok
Mennuniyetlik konusu var dizel bölümünde yapılan işi tanıtırsınız kimin yaptıgını da yazarsınız en güzel reklam olur
Ahmetim yada hilmicim sen ben fdünyayı yarattım havasındamı geziyorsun ? ? varmı öle bi derdin tanıdığım en cana yakın 10 insanın içindesin benim lafım dışardan alıp yada hazır alıp dünyayı ben yarattım diyenlere :)
Ahmetim yada hilmicim sen ben fdünyayı yarattım havasındamı geziyorsun ? ? varmı öle bi derdin tanıdığım en cana yakın 10 insanın içindesin benim lafım dışardan alıp yada hazır alıp dünyayı ben yarattım diyenlere :)
bugünde gelmediniz hainler:D
evetttttt hadiii 10 senelik seyleri 1 senede yapabilen insanlar hadiiiiiiiiiiiii :D
iq su çoklar hadi ismi söleyin özgün deyin nedenini söleyin
söyleyin hadi bekliyorum :D deinki sunu yaptın bunu yapmadın söleyin hadi
haksız isem yemin ederim özür dileyeceğim herkesin önünde
bu gün gelcem diye söz verdin gelmedin totoş :)
2008 sti in A......
KA®ANLIK
25-03-2011, 19:47
uğh bugün mü :D:D:D