PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chip tuning yapanlar peygambermidir?

Sayfa : [1] 2

GSRrider
17-03-2011, 22:55
neden chip tuning yapanlar bunu bir meslek olarak kabul etmezler de
peygambelik olarak kabul ederler?
kimsenin bilmeyeceği, aklının akmayacağı,
doğru olarak bildiklerinizi size yalnış olaral empoze etmeye çalışırlar.
cok matah ve IQ gerektiren bişrşeymidir?
Niye oyle zannederler? kendi kapasitelerinden dolayımıdır?
bu işin ilmini gorenleri bile aşağılamayı bir erdem zannederler?
bşraz kafa patlatan kafası çalışan biri biraz tecrube ile kolaylıkla kendilerinin
5-6 senede katetttiği yolu 1 senede katetmesiden mi korkarlar?
kendini peygamber sanalardan biri de adı sanı gecen biridir....

EMG
17-03-2011, 22:58
Çok yaran varsa çalış öğren kendi işini kendin yap? Kimse kimseye zorla chip yapmıyor

yavuz364
17-03-2011, 22:59
Sanırım bir olay olmuş ve arkadaşta sitem yapmış...
Chip tuning olayı çok zor olmayan ama püf noktaları olan bir olay, butür püf noktaları olan bütün işler böyledir... Herkes öğrenirse kimse bu işten para kazanamaz... Herkes kendi işini yapsın :)
İstiyorsanız siz de uğraşın ve kendi chip tuninginici yapın :)

GSRrider
17-03-2011, 23:01
soru gayet net?
kafası biraz çalışıp ancak mesleği bu olmayanları bile
yaptıkları işin olağan ustu bir iş olduğuna inandırmaya çalışırlar?

ReFiK
arkadaş bu işe girdi sanırım diğer bu işi yapanlarda onu aşağıladı heralde, çok yönlü bi satır herşey çıkarılabilir :D

tool
bşraz kafa patlatan kafası çalışan biri biraz tecrube ile kolaylıkla kendilerinin

işin ilmi nerede veriliyor ve kiminle sorun yasadiniz?

ibooo
17-03-2011, 23:04
işin ilmi nerede veriliyor ve kiminle sorun yasadiniz?

kısacası kimde yaranız var:beuj:

By_HaNNibaLL
Sırtını elleyin gül tomurcuğu gibi bişey elinize gelirse o peygamberdir.

Hacı anlinca bi parlak bişey olmuyormuydu peygamberlerde :soru:

CaNeR44
töbe töbe ne alaka ya benzetmeye bak

tool
17-03-2011, 23:05
kısacası kimde yaranız var:beuj:

yaraniz var yazarsam olmuyor, uyelerle dalga geciyormusuz kendimizi ustun goruyormusuz falan

SONE-R
17-03-2011, 23:06
yaw bu hit konular neden hep 00:00 dan sonra açılır? :) tam uyumaya hazırlanmışken olmadı ama

Diyadin
Zorun nedir bilmiyorum ama mübarek gece başka bir benzetme düşünemedin mi ??

tuner faruk
Böyle bir konuyu bırak çıkıyorum yaa off off efkarlıyım :D

tool
http://www.hafif.org/imaj/uykusuz%20kutup%20ayisi/hasan-mezarci.jpg

Mapped by Mesih Hasan Mezarcı

kedi canını senin

ibooo
17-03-2011, 23:07
yaraniz var yazarsam olmuyor, uyelerle dalga geciyormusuz kendimizi ustun goruyormusuz falan

ozaman hafta 1 gün mavi deil siyah olun yardırın o gün :eek:

GSRrider
Çok yaran varsa çalış öğren kendi işini kendin yap? Kimse kimseye zorla chip yapmıyor

yaptığın işi bi cok IQ gerektiren bir iş mi sanıyorsun,
biraz altyapı , tecrube ve araştırma ile birki avrupa seyahati ile senin yaptığın işi
beceremeyeceğimi mi sanıyorsun?

not: burada eksik olan tecrubedir

M///maniac
ya arkadas neyin kafasındaasın sen yaptgn benzetmenin ne oldugunu biliomsn yada peygamber makamının nasıl bi makam oldugunu ne kadar yuce bi makam oldugunu biliomusnki buraya saçma sapan yazılar yazabiliosn biriyle bi sıkıntın varsa böle saçma seylerle imalarda bulnma

-ER-
Yazılım işinde belki kitap yazmadılar ama isim yaptılar.
Belli bir kaç isimde bu işin Peygamgeri olabilir.
ilk başta kimse inanmaz sonra inanmaya başlarsınız.

SONE-R
17-03-2011, 23:08
biraz altyapı , tecrube ve araştırma ile birki avrupa seyahati ile senin yaptığın işi

karanlıktan şikayet edeceğine bir mum da sen yak ;) :p
sen de gir chip tuning işine, seni bu işten alıkoyan mı var?

S.Özeren
17-03-2011, 23:09
sen bu benzetmeyi yapıcak kadar düşüncesizsen kimde yaran varsa o yarayı veren haklıdır!!

tool
17-03-2011, 23:09
konuyu acan uyenin astrasi olduguna gore phase1-2-3 chiplerden denediler herhalde

tolgakaynak
17-03-2011, 23:10
adam ksıa yoldan prim yapmaya çalıştı :D

EMG

şaşırdın sanırım sen

fazla aykü cilt bozar sen bi seyahate falan çık en iyisi

By_HaNNibaLL
Chipten kasit hazir dosyayi beyne yüklemekten habsediyorsunuz galiba ? amac ne olay ne sorun ne

GSRrider
17-03-2011, 23:11
sen bu benzetmeyi yapıcak kadar düşüncesizsen kimde yaran varsa o yarayı veren haklıdır!!

evet o arkadaş kendine bir rakip daha cıkacağından korktuğundan olmasın sakın?

M///maniac
17-03-2011, 23:11
ya ALLAH rızası için kilitleyin utanmadan bide 33 yasında adam olucak beyinsiz

tool
17-03-2011, 23:13

ya siz isim verecekmisiniz yoksa kuyuya tas atmaya devam mi?

ibooo
17-03-2011, 23:13

vay be yeni bi özgünmü doğuyor?ama sanmıyorum şükündeki kıl olamassnz

bugra_0101
17-03-2011, 23:14

adam ne zamandır yapıyomuş bu işi ???

EMG bak sana çok kırgınım şuan neden benden sakladın çhip yaptığını

bence ne derdin varsa onu yaz boşuna ortamı germe kimle derdin varsa onu yaz direk sana ulaşır ;)
madem o kadar çok istiyosun kafa patlat kendin yap chipinide ;)

GSRrider
17-03-2011, 23:23
ya siz isim verecekmisiniz yoksa kuyuya tas atmaya devam mi?

ustat kabul edilenlerden biri,
o kendini bilir,

tavsiye edeceğime kendim uzerine dussm ondan cok para kazanırım
ama qualification um farklı....

SekoLive
17-03-2011, 23:24
bu chiple alakalı değilki... sokakda mısır satan kardeşimizde eğer olayı abartmıssa oda kendini öyle ilan ediyo abi şu mısırdan alcam diyosn seçme yok kardeş işine geliyosa diyebiliyor...

bence her meslekde var böyle insanlar

ama sizin amacınız açık birisine laf gömmeye konu açmssnz olanı söleyin bizde bileilm

dragstar
17-03-2011, 23:28
burda chip tuning yapanları ikiye ayırmak lazım dosya okuyup yazanlar ve remapping yapanlar diye :D

GSRrider
17-03-2011, 23:38
doğru beyler
aman ha ukela tuner ları el ustunde tutalım,
onlar olmassa halimiz harap ,
turkiyedeki otomobiller gitmez,
onlarsız bir hayat dusunulemez

mechanıcer
17-03-2011, 23:40
doğru beyler

ya aga kım bu ıste bı ısım ver ya nasa sırrımı ya alalalalla tamam anladık sevmıosun da kım kardesım !

tool
doğru beyler

siir yaziyorsunuz ama isim veremiyorsunuz hala

bugra_0101
doğru beyler

o zaman sende halkın tunerı ol senide el üstünde tutalım

GSRrider
17-03-2011, 23:42
hatta 5 dolarlık ama 300eu ya satılan powerboxları tanımlayan
içeriğini acıklayan bir tuner oldumu forumda şimdiye kadar?
işsiz kalırlar diye korktular değil mi?

cem
17-03-2011, 23:44
hatta 5 dolarlık ama 300eu ya satılan powerboxları tanımlayan
içeriğini acıklayan bir tuner oldumu forumda şimdiye kadar?
işsiz kalırlar diye korktular değil mi?

cruze a remap istiyodun hallettirebildin mi ?

GSRrider
17-03-2011, 23:44
300eu ya satılan 5 dolarlık chipboxların
içeriğini acıklayan tuner oldumu hic simdiye kadar forumda,
işlerinden olurlar diye korktular değilmi?

mechanıcer
17-03-2011, 23:46
Hayır benim :) hepınızı yıllarca dolandırdım beyler... mapıng bızım ısımız :D gelın bakın tek seferde kaparsınız..

not: motor sesısınden kac derece avans gerektıgını anlama dersı verılır ekistiradır :D

maping bızım ısımız.. deneyımlı uzman kadro hızmette 40 yılı askın tecrube :D

GSRrider
17-03-2011, 23:49
Sonunu düşünen kahraman olamaz.

:icon_tup:

Naman
17-03-2011, 23:50
Her sektörde olur böyle 1-2 şeyi başarıp kendini üstat/ilah ilan eden.. Takılmamak lazım.
Sonuçta kendini ilah ilan eden adamın gelişimi tamamlanmış demektir, hayır gelmez.

Powerbox'ların pahalı olanları da var ucuzları da.. İçindeki bileşenler 3 kuruşluk olabilir aynı bir çok araç amfisinde olduğu gibi ama başka sebeplerden ötürü de pahalıya satılabilirler.. Hele patentli bir ürünse bu çok normaldir.

tool
17-03-2011, 23:51
araba falan diyorsunuzda belkide motosiklete power comander falan takilmistir
karisik isler

cem
18-03-2011, 00:06

GSRrider , bu cumleyi kim icin yazdigini soylersen sevinirim , yoksa konuyu kaldırıyorum.

Bir kisi icin soyledigin o cumleleri , senin isim vermemenden dolayı bi cok kisiyi zan altinda birakmana bu platformda izin vermiyorum.

cem
18-03-2011, 00:29
GSRrider GSRrider is online now

Son Aktivitesi: Bugün 01:29
Şuanki Aktivitesi: Konu Okuyor Chip tuning yapanlar peygambermidir?

aciklama yapcakmisin ?

cem
18-03-2011, 00:38
Bu isler reklamla degil tavsoye ile oluyor........

anlat rahat rahatta dinleyelim , kimin ekmegine bulasmak istedin ? ...

-ER-
18-03-2011, 00:39
Tavsoye ne ola ki pikaçu? La yoksa özgünün fake account falan mısın sen:) Türkçe kayması aynı gibi:P

Aynısı aklıma geldi özgün yazarken tutturamaması gibi harf sapları var ona benzettim bende ama msn de bile değil olmama ihtimali var :)

cem
18-03-2011, 00:40
Aynısı aklıma geldi özgün yazarken tutturamaması gibi harf sapları var ona benzettim bende ama msn de bile değil olmama ihtimali var :)

bu arkadas fake degil baska forumda fotografi var.

ibooo
sesli gülen varmı la :D kimse yazmıyo okadar espri yaptık

çok ragbet gören espirilerde dikkate alınıyo ceza puanı düşülüyo ayık ol

Caesar
Beyler @cem psikiyatrist ve dedektif moduna girdi yine olayı aydınlatmaya calışıyo bence dağılalım hepimiz zarar görebiliriz. lol

Caesar

özgün angarada birine yaptırıyordur belki bi bakayım ipsine.

Caesar
18-03-2011, 00:41
Adam istanbullu çıktı özgünle alakası yok:) özgünün şu an plannnnlrrı vraaaa knaka

cem
18-03-2011, 00:44
Beyler @cem psikiyatrist ve dedektif moduna girdi yine olayı aydınlatmaya calışıyo bence dağılalım hepimiz zarar görebiliriz. lol

ben zaten bu isten ekmegimi kazaniyorum , bu laf banada gelmis oluyor dogal olarak cozmek istiyorum,

benim yaptigim ecu lar ortada ;

odamdan ecu resimleri tinypic.com (http://thegreatgeekmanual.com/images/humor/motivational/april/motivational-poster-game-obsession.jpg)

ReFiK
18-03-2011, 00:46
ya az çok bu arkadaşın kendisiyle alıp veremediğini bilen, chiple uğraşan biride mi yok...
ben chip işiyle uğraşsam, alakam olmasa bile üstüme alınırdım büyük bi çekememezlik var birisi işini iyi yapıyor ve kıskanılınıyor :D

cem
18-03-2011, 00:52
GSRrider GSRrider is online now

Son Aktivitesi: Bugün 01:50
Şuanki Aktivitesi: Forumları Arıyor Üye : cem

aga bırak beni konuyu anlat hele..

cem
18-03-2011, 00:56
ürkütmeyelim arkadaşı :D:D:D

simdi ben sana bu ameliyatları nasi yapiyosunuz bende yapiyim desem , sen de soylemesen , ben de sana peygambermisin lan!! akıllı olun !! desem :D ne garip olur ya hahahaha :D

rcx
18-03-2011, 00:56
artık dr ecu yerine arefe baş vurcaz setup konusunda :D

s2k
18-03-2011, 01:01
simdi ben sana bu ameliyatları nasi yapiyosunuz bende yapiyim desem , sen de soylemesen , ben de sana peygambermisin lan!! akıllı olun !! desem :D ne garip olur ya hahahaha :D

Biraz çalışsan bir kaç avrupa turu birazda deneyim işte sünnet münnet tamam işte sende yaparsın :D:D:D

GSRrider
18-03-2011, 01:03
Cem o kisi sen degilsin sanirim endiselenme,
Forumlarda tavsiye etmem dedim,
Baska salak uzerinden para kazansin,
Mehmet e de lafim yok....

Tavsiye, o degil, i ile o nun , klavyede yanyana oldugunu anlayamayacak kadar salaksaniz ben ne yapayim.

cem
18-03-2011, 01:07
Cem o kisi sen degilsin sanirim endiselenme,

Sanirim derken ? Suphelendigin kisinin adi benimkine benziyor heralde ?

mrtngn
18-03-2011, 01:10
Yahu konu acılmıs,bir sitem var sikayet var,tavsiye etmiyorum deniyor ama ilgili sahsın kim oldugunu senden baskası bilmiyor...Eee madem sölemicektin ne diye actın konuyu.Bizene senin chipinden mapinden.

Anlasılan yaa cok para istedi senin işine gelmedi yada cok soru sordun sittiri cekti:D:D Daha aklıma bisey gelmiyor yani.Neyin karın agrısı bu

gurcell
18-03-2011, 02:13
Hay flexible kablo ile omercipler run etsin arkandan..

Arkadasla ayni dilde yazmak istedim, olmus mu?

St. Patricks day'de kufelik olana kadar ictim bugun, kafm bu arkadas kadar guzel olmadi be...

boosted_pug
18-03-2011, 02:24
Bir an kendımden süphe ettim acaba chıp i ben yapmış olabılırmıyım dıe ama sonra anladım ortalıkda dolandırma yok

Ben olsaydım hem paramı alamaz hemde dolandırıcı olurdum. :D

Dostum bıtırdın bizi işine gelirse yaptırırsın gelmezse cokda fıfı madem bukadar dertlendın yazda bılelım kımmıs artı kimse oğretmen degil sana bisi ogretmeye ya da powerboxın iç yapısını açıklaması gerekli degil

berkay_aydin
18-03-2011, 02:24
Gayet ciddiyim bazı kişiler hakikatten chip yaptığını zannediyor ama malesef yüzüne gözüne bulaştırıyor :( Bizde chip yaptırdığımızda beyin'in geçirmediği işlem kalmadı bozula bozula bir hal aldı.. turbo hortumları pes etti artık :(

mechanıcer
18-03-2011, 07:00
La ise geldim hala devam ya :) ya bu adam ne iciosa banada verin okadar iciom bu kafaya ulasamiyorum :)

palamut
18-03-2011, 07:04
Chip Touring temalı eğitimli alman sanayisi gezdirmeli avrupa seyahatlerine önkayıtlarımız başlamıştır artık üzülmeyin sizde chipçi olup piyasayı ele geçirip bu işi yapan herkesi genelleyip sövebileceksiniz...

srdralc
18-03-2011, 07:06
Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı. benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan' mış.

Pascal Numan kimmiş bugün anladım :S

miniks
18-03-2011, 07:09
Sen

Semerci Çırağımısın ?

merak edenler için

Eskilerde bir aile yaşarmış vilayetin birinde baba işinde güçünde kendi halinde anne evin işinde gücünde derdinde

oğul yalçın oyun ve okul derdindeymiş baba niyazi birgün hastalanmış işine gücüne gidemez olmuş

ev ekmek bekler aş bekler ne yapsın hasta adam fena doktorlar hekimler gelicek para yok garibimde birkaç

koca karı ilacı fayda etmemiş niyaziye

ruhunu teslim etmiş azrağile tüşmüş kara toprağa ölmüş gitmiş

anada oğulda kalmışlar tek başlarına caresiz aç oğul yalçın okula gitmemiş birkaç gün okul neyine okul yerine ekmek aramaya iş aramaya gitmiş ne care dolaşmış iş yok

ertesi gün yine okula gitmemiş çarşı pazar dolaşırken camın birinde bir yazı görmüş çırak aranıyor

hemen dalmış içeriye içeride babası yaşında önlüklü elinde iple iğne olan bir adam selam melam derken anlatmış derdini ustaya

usta semer işiyle uğraşırmış

kendini bildi bileli demiş oğul yalçına bu işi yapabilirmisin elbette demiş yalçın yaparım öğrenirim ustaya
usta hüseyin ozaman demiş yarın gel başla

oğul yalcın sevinçle eve gitmiş anacına müjdeli haberi vermiş anacığı sevinememiş yalçına okumak varken mecburda olsa çalışmak zoruna gitmiş evladının isdemesede olur vermiş yalçının çalışmasına

ertesi gün sabah namazınla beraber semerciye gitmiş yalçın iş başı yapmış
yalçın ustasına kamış vermiş çul vermiş

iğnesine iplik takarmış bir taraftanda öğrenmeye çalışırmış mesleği
1,,2,, gün böyle devam etmiş oğul yalçın daha hafta sonu gelmeden işe gelmemiş yalçın ustası meraklanmış nerde kaldı bu yalçın

hastane karakol çarşı pazar aramış adamcağız enson çare evine gitmeye kalkmış adamcağız sora sora bağdat bulunur misali bulmuş yalçının evini çalmış kapıyı çıkan yok

birdaha çalmış küm küm küm

anacığı seslenmiş içerden kimdir o usta cevap vermiş yalçının ustası ana kapıyı açmış hayrola demiş usta hayırdır

sabah yalçın işe gelmedi meraktan öldüm bacım , demişki anacığı yalçını gelmesine artık gerek yok artık

yalçını ustası hayırdır demiş evdemi

evet demiş yalçın evde eee demiş usta hüseyin niye gelmediki işe hastamı yok demiş anacığı yalçın işi öğrendi

ALLAH ALLAH DEMİŞ USTA

ne çabuk dün bir buğün iki demiş adamcağız anası cevap vermiş ustaya

iğneyi ipliğe geçiriyosun eeeee demiş usta ipliklerle kamışları birbirine bağlıyorsun eeeee demiş usta

semer ağıcınada ilmik ile kayışlıyorsun oluyo sana semer DEYİNCE USTA DEMİŞKİ 2 günde kendi öğrendiği yetmemiş anasına bile öğretmiş der ve evden uzaklaşır bizim usta

Oz`
18-03-2011, 08:08
anlat bakalım derdini Hele Nedir derdin söle baqm kimden yana sıkıntın derdin nedir Ne olduda böyle diyorsun :D

Asimos
18-03-2011, 08:21
Bence arkadaşa bukadar yüklenmeyin warki bi problemi yazmış bukadar.Ama isim wermeden o kendini biliyorla olmaz bu iş , wer ismi herkes bilsin bütün meraklar giderilsin sonra tartışma daha güzel bi hal alır.

DENON
18-03-2011, 08:24
reklam kokan hareketler bunlar mayyyk , yapılamaz dıye bişey yok ta tecrübe denen şey hayatta yenmiş kazıkların toplamına denir, ve bir işi teoride öğrenmekten ziyade pratikte uygulamak gerekir , kagıt üstünde iş öğrenıldıgını sanamyın beyler , o şekilde iş öğrenıldıgını sananlar hiçbir şekilde iş yapamaz

Oz`
18-03-2011, 08:29
çoğu insan Gsi ridermiydı onun dediğği gibi ama :D yanlış bişey söylemiyorki adam
nesi yanlışki ??

baymustang
18-03-2011, 08:32
yönetim az önce bir yazı yazdım ve yazdığımda ise itham ile ilgiliydi fakat yazım silinmiş.
konuyu takip ediyorum ama peygamberlik mevzusu haşa öyle yazılmamalıydı diye düşünüyorum.

arz ederim...

8.000rpm
18-03-2011, 08:35
benim de bir map işim olacak , kime gitçez bu durumda? :D

baymustang
18-03-2011, 08:37
geçen chip olayında olduğu gibi herkes birşeyleri aydınlatmak maksadıyla sözüm ola tabii ortalık kan gövdeyi götürüyor sonra şikayetçi olan kişi chip yapıyor hemde kendi getirtiyor. yani böyle başlayan konularda hep bi reklam var. ya birinin adı veriliyor çok güzel yazıyor diye yada kendisi yapıyor.

bende isim vermiyorum bundan 3-4 ay önce çok olaylı olan chip mevzusunda geçmişti ve şimdi şikayet adam şahıs ortalıklarda yok çamurlu kaldı yıkanmadı ortam

Murat
18-03-2011, 09:02
Bence de arkadaş haklı olabilir ama üstü kapalı şeyler söylersen böyle dalgaya alınırsın :)

eğer işinden fln memnun olmadığın biri varsa söle ki herkes bilsin.

DENON
18-03-2011, 09:12
çoğu insan Gsi ridermiydı onun dediğği gibi ama :D yanlış bişey söylemiyorki adam
nesi yanlışki ??yaa özgün herşey tamam bütün aracların ecu larının çiğerini çözdünde bu türkçe bu kadarmı zor be kardeşim , ne yazdıgını anlamak için kullanma kılavuzu mu lazım :D

Evrenoz
18-03-2011, 09:12
Bilmek, bilmemek, bilerek ya da bilmeden kendini karşındankinden üstün görüp karşındakini aşağılamak başka şey, peygamberlik başka şey..

Nasıl bu 2 sini birleştirdin hayret ettim..

Şeklinde birine yazmışsın. E yap o zaman, kendi yağınla kavrul. Elaleme muhtaç olma madem çok matah birşey olmadığını düşünüyorsun..

C!N
18-03-2011, 09:50

Arkadaşım bir sıkıntı yaşamışsın bu bariz belli, bu sıkıntının etkisiyle bir tepki vermişsin buna söylenecek bir söz olamaz ama sen burada sıkıntını açık açık yazmazsan, lafı geveleyip durursan buradaki insanların zamanlarını çalmaktan başka bir şey yapmamış olursun, bu ne kadar doğru olur bunu da düşünmekte fayda var.

Ayrıca zaman zaman hakaret içeren tabirler kullanıyorsun, bunların yeri burası değil, olmamalı. İnsanlar talepler doğrultusunda bir takım işlere yöneliyorlar, yaşadıkları tecrübelerle kendilerini geliştiriyorlar, iyi yapanlar var, kötü yapanlar var orası başka; madem kendine bu kadar güveniyorsun kendini geliştirir kendi işini kendin görürsün, olumsuz bir şey yaşamış olman kimseye hakaret etme hakkını sana vermez. Bu konunun bu kadar uzaması da buradaki insanların sana yardım için ellerinden gelen birşey varsa yapacaklarını gösterir ama herşey sende bitiyor kimsenin zamanını çalmaya hakkın yok...

PPR engineering
18-03-2011, 10:15
GSRrider:Bakın bazı işler vardır zaman tecrübe bilgi araştırma sonunda gelen beceri ve bu mesleğin verdiği zaman zaman acı tecrübelerle kat edilmiş bir yoldan geçmiştir bu isim yapmış tuner lar onlar yıllardır bu işin içinde ve cidden gönül vermiş isimler tabiki biraz farklı konumda olmalılar hatta ukalalık bile yapsalar haklarıdır bu kadar emeğe sen bu işi bilmeden neyin ne olduğunu konu açıyorsun adam senle paylaşmak zorunda değil mesleğinin püf noktasını işini yapar parasını alır eğerki beğenmessen ücretini iade eder.emeğe saygı diye bir laf vardır ne yazıkki konu başlığında ki peygamber benzetmenden nasıl bir kişilik olduğun meydana cıkmış.eğer sende bu işe gönül verdiysen araştırırsın kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışırsın yaptığın arabalar yürür saygı duyarlar insanlar.bu şekilde yakışıksız konu açmakla 1 cm bir yere varamazsın.

Burak K.
18-03-2011, 10:24
siir yaziyorsunuz ama isim veremiyorsunuz hala

Şiirin baş harflerine baktımda bir şey çıkaramadım.. :D

Evrenoz
18-03-2011, 10:28
Ben chipci bir özgünü tanıyorum, peygamber olmasada kıçı kocaman :D

KingoAtmo
18-03-2011, 10:32
her insanın karakteri farklı , herkesden alcak gönüllü olmasını bekleyemezsiniz

Oz`
18-03-2011, 10:42
eee hadii söleyin görek yahu :) dinlemedeyiz

bu işin birseyi yok herkes yapabilir yapamaz diye birsey yok yapan insanların da diyerlerinden farkı yok buyur yaz kim olduğunu bizde bilelim:D

mehzent
18-03-2011, 10:43
eee hadii söleyin görek yahu :) dinlemedeyiz

bu işin birseyi yok herkes yapabilir yapamaz diye birsey yok yapan insanların da diyerlerinden farkı yok buyur yaz kim olduğunu bizde bilelim:D

Sen simdi bunu ustune alinmadinmi patron ahahaha :D

Oz`
18-03-2011, 10:44
Sen simdi bunu ustune alinmadinmi patron ahahaha :D

ne alıncam olm :) 4 sendir yapmıomki ben:) merak ettttim kim die bensemde sölesin neden benim :)

barisy
18-03-2011, 10:54
konu başlığı dikkatimi çekti girip okudum biraz ama maalesef. Hani vardır ya fragman 10 numaradır filme gidersin bir heves sonra hayal kırıklığı . öyle bişe işte.

Schumi
18-03-2011, 10:56
Arkadaş sen yap avrupa seyahatini ilmini oku üstünede IQ'nu ekle ilk chipi ben yaptırcam sana. Ama makinayı kırarsan külahları değişiriz.

baymustang
18-03-2011, 11:13
yönetim 3 defa oldu yazıcam açılan şu konunun başlığı düzeltin allah aşkına

Oz`
18-03-2011, 11:15
yaaa ne istiyon bay mustang değiştirimiyorum kime emir verion senya !?

baymustang
18-03-2011, 11:20
yaaa ne istiyon bay mustang değiştirimiyorum kime emir verion senya !?

ne emiri kardeşim ricada bulunduk 3 defa yazdım rica ettim 1 tanesi bile silindi sence uygun mu olmuş konu başlığı?

burda bir kaç kişinin daha dikkatini çekmiş ve arz edilmiş ne demek yani chip yapanlar peygamber mi diye lütfen...

ben bizzat böyle bir mesleği yapıpta böylr bir yorum duyduğum an şaşkına dönerim.

iltifat olacak ise ustad, usta, doktor, gibi şeyler ile gururlanırım.

Oz`
18-03-2011, 11:26
bak şimdi onu değiştirmeyeceğim nedenini söledim o arkadai neyi kast etmiş öğrenelim saten bırakıcam huzur vericem konuyu ucurucam saten

Bak bunu kendini çok erkek sanan insanlar var ondan dolayı bıraktım program yapıp kendini kral zanneden çok salak var:D

baymustang
18-03-2011, 11:28
bak şimdi onu değiştirmeyeceğim nedenini söledim o arkadai neyi kast etmiş öğrenelim saten bırakıcam huzur vericem konuyu ucurucamsaten

bildiğin ve bi amacın var ise saygım sonsuz sadece tepkisiz kalınca şaşırdım...

BARR
18-03-2011, 11:29
TechTurkey deki meraklı bekleyiş sürüyor.

senna
18-03-2011, 11:29
bildiğin ve bi amacın var ise saygım sonsuz sadece tepkisiz kalınca şaşırdım...

ya şimdi birşey dicem tartışma için değilde sadece sen müslümansın zaten değil mi?

bak özgün burada başka modlar burada birşey varki bekliyor bu şekilde sadece o başlığı gören sen değilsin

!KO
18-03-2011, 11:34
ben tahmin edebiliyorum kim oldugunu :)

ENGean
18-03-2011, 11:42
ben tahmin edebiliyorum kim oldugunu :)

sen soyle baride millet rahatlasın :D

!KO
18-03-2011, 11:43
beyler tamam açıklıyorum !

ayar yapmak sadece şu olay programı var açıp kısıyoz budur screenshot koyıyım bitane :)

http://i56.tinypic.com/9k1nqw.jpg

Chatin
18-03-2011, 11:43
opel+istanbul+bu kadar tilt oluş= 2 isim.. bakalım hangisi ?

aracın motor hacmini yazarsa oradan yine bulunur .. çekirdeğimizi aldık bekliyoruz :)

ef186
18-03-2011, 11:48
sen soyle baride millet rahatlasın :D

Acikliyorum hatta resminide ekliyorum buyrunuz ahada o mapper is basinda ...

Mapperi bulduk beyler (http://forwardsepeti.ceplog.com/files/2008/10/ajdar.jpg)

ENGean
18-03-2011, 11:57
Acikliyorum hatta resminide ekliyorum buyrunuz ahada o mapper is basinda ...

Mapperi bulduk beyler (http://forwardsepeti.ceplog.com/files/2008/10/ajdar.jpg)

:D beyler yapmayın boyle seyler iş yerınden gırıyoruz nete, kendı kendımıze kopunca mıllet delı sanıyo :D :D

ygtkrmdnz
18-03-2011, 12:06
peygamber örneğini vermeseydiniz keşke.

DENON
18-03-2011, 12:12
Chip tuning yapanlar peygambermidir?
soru cümlesi dir değilmi
buna bozulan arkadaşlarda hayır peygamber değildir desinde bu iş çözülsün
adam konu acarken bu işi yapanların insanüstü güçleri mi var manasında sormak amaçlı kullanmış ama kendini herkesten daha fazla müslüman görenler buna tepki vermiş, ne kadar takılıosunuz böyle şeylere , önemli olan içerik neden o konu hakkında yorumlar az da bu peygamber mevzusu hedef oluyor anlayamadım, yoksa benım inancım mı zayıf

Diyadin
18-03-2011, 12:18
soru cümlesi dir değilmi
adam konu acarken bu işi yapanların insanüstü güçleri mi var manasında sormak amaçlı kullanmış ama kendini herkesten daha fazla müslüman görenler buna tepki vermiş, ne kadar takılıosunuz böyle şeylere , önemli olan içerik neden o konu hakkında yorumlar az da bu peygamber mevzusu hedef oluyor anlayamadım, yoksa benım inancım mı zayıf

Bana göre her cümlede her örnekte kullanılacak bir benzetme değildir.

Peygamber Allah'ın elçisidir.

Böyle bir benzetmede bu yüce kelimenin geçmesine soru haline getirilmesine bile tahammülüm yok.

Oz`
18-03-2011, 12:20
ASLINDA cahillik nedeni ise peygamberimiz kesinikle havalı biri değildir benim okuduklarım dahlinde konuşuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın

By_HaNNibaLL
18-03-2011, 12:20
Yaşi 33 gösteriyor ama actiği ve devam ettirdiği yorumlara bakinda kafam karişti bu nasil iştir

ibooo
18-03-2011, 12:22
Özgün bizi umreye götür

DENON
18-03-2011, 12:24
ASLINDA cahillik nedeni ise peygamberimiz kesinikle havalı biri değildir benim okuduklarım dahlinde konuşuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasınözgün sende değiştiriver konu başlıgını üstad ,mesela şey yazılabılır

Chip tuning yapanlar DAVID COPERFIELD mıdır ? :D

SekoLive
18-03-2011, 12:25
coperfield out AREF in beyleeer

Low-Rider
18-03-2011, 12:33
son 3 yorum bomba :D:D

sakhee
18-03-2011, 12:34
ajdarmıymış sabrimi anlamadım ben şimdi ya

mrtngn
18-03-2011, 12:35
Adam konuyu actı ortalığı karıstırdı gitti:D:D

Ama şuda bir gercek ki iki tane eğri okuyan,arabayla bilgisayar arasında bi kablo baglayabilen chipci,mapci oluyor kendini öyle zannediyor:) yanlışmıyım?

Low-Rider
18-03-2011, 12:36
Adam konuyu actı ortalığı karıstırdı gitti:D:D

Ama şuda bir gercek ki iki tane eğri okuyan,arabayla bilgisayar arasında bi kablo baglayabilen chipci,mapci oluyor kendini öyle zannediyor:) yanlışmıyım?

Bu senelerdir böyle:)

Eskiden bilgisayara mix programı indiren dj oluyordu , şimdi ya çipçi oluyor ya fotoğrafçı:D

mmustu
18-03-2011, 12:37
yaa Eray bile ayar yapmayı öğrenip ben mapperım dedi :D 2012 :D

DENON
18-03-2011, 12:38
bende mapper ım arkadaş safc ayarlayabılıom :D

mmustu
18-03-2011, 12:39
adam Eskişehirde olsa kesin bulmuştukk mapperi :D :D

sakhee
18-03-2011, 12:40

gel kolunu çekim lan afferim sana ne akıllı çocuksun sen öle :D:D:D:D:D

bu iş arkadaşın dediği kadar kolaysa Oz başkan şurda bi topicle bize de anlatmazmı bu işi yaw :p:p

map e giriş
map felsefesi
map ..... dersleri diye dersler almak isteriz :heyoo::heyoo::heyoo:

Alican

:D
Benim kıçı kırığa yardım edersin ozaman :D afc neo var bendede şuan sadece devir saati modunda :D:D

!KO

unite 2 piggyback ayarlama abi :D
konu 1 - aem fic
-başlıkları-
bağlama
ayarlama
konu 2 - e manage

cem
18-03-2011, 12:42
arkamdan bi kaç laf geliyo şimdi şöyle birşey var her CEM 'i birbirine karistirmayin , 5-6 senedir ayarda yapmiyorum bilip bilmeden laf atmayin sagda solda.Ben izmirde yasiyorum suandada eskisehirdeyim.

GSRrider "o cem degilsin sanirim" diyerek beni zan altinda biraktin adam gibi acikla kimi kast ediyosan..

ef186
18-03-2011, 12:43
Bende Mapperim bazen ozgun kiliginda yazilim yaptigim oluyor sakallari kesip :D

ef186
18-03-2011, 12:44
arkamdan bi kaç laf geliyo şimdi şöyle birşey var her CEM 'i birbirine karistirmayin , 5-6 senedir ayarda yapmiyorum bilip bilmeden laf atmayin.Ben izmirde yasiyorum suandada eskisehirdeyim.

GSRrider "o cem degilsin sanirim" diyerek beni zan altinda biraktin adam gibi acikla kimi kast ediyosan..

Sensin o biliyorum cikar lan kaskini cikaaarr:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Eray Yümsel
18-03-2011, 12:44
arkamdan bi kaç laf geliyo şimdi şöyle birşey var her CEM 'i birbirine karistirmayin , 5-6 senedir ayarda yapmiyorum bilip bilmeden laf atmayin sagda solda.Ben izmirde yasiyorum suandada eskisehirdeyim.

zarfı kes :hehe:

mmustu
18-03-2011, 12:45

nan olum ben senin nickini konuyu okuyanlarda görünce takılayım diye yazdım ne bu celal :D

cembozbey
18-03-2011, 12:45
zarfı kes :hehe:

o cem bende deilim ama erayın ben mapperim diyip milleten 300 dolar aldıgını bizzat gördum

ama haşa peygamberim felan demedi Allahı var okadarda deil

DENON
18-03-2011, 12:46
bana bır şema verın dunyayı baglayayım (isec newton) :D
yaa vaktı zamanında afc denen şeyı aldık 6 ay arabanın konsolunda süs çiçeği vazıfesı yaptı, saga sola sorduk kım ayar yapar lan buna dedıler kı özgün denen bi vatandaş var sizin derdınızın dermanı odur , yalvar yakar özgun bursaya gel özgun allah aşkına falan tık yok, neyse demekkı dedım italya istanbula bursadan yakın adam ıtalyaya gıdıyo ama bursaya gelemıo, sonra ne kadar gevur sıtesı varsa araştır et gogıl transleyt sayesınde kurcalaya kurcalaya mantıgını çözdük olayın , isteyınce yapılıo haaşa peygamber falan da değilim aciz bır kulum :D

cem
18-03-2011, 12:46
nan olum ben senin nickini konuyu okuyanlarda görünce takılayım diye yazdım ne bu celal :D

yok bro ben senin yazdigini yemin ederim simdi gordum , eray kimi zarflicam ya ? facebookta gereksizin biri bana yazmis gozukuyo zaten..

Eray Yümsel
18-03-2011, 12:48
yaa Eray bile ayar yapmayı öğrenip ben mapperım dedi :D 2012 :D
ayık ol :D

o cem bende deilim ama erayın ben mapperim diyip milleten 300 dolar aldıgını bizzat gördum

ama haşa peygamberim felan demedi Allahı var okadarda deil

kral olduğum hep sölüyorum da üstü bizi aşar aga allah var krallığımız baki fazlasını istemeyiz

yok bro ben senin yazdigini yemin ederim simdi gordum , eray kimi zarflicam ya ? facebookta gereksizin biri bana yazmis gozukuyo zaten..

raad ol kenkkk

mrtngn
18-03-2011, 12:48
Bu senelerdir böyle:)

Eskiden bilgisayara mix programı indiren dj oluyordu , şimdi ya çipçi oluyor ya fotoğrafçı:D

Aynen aynen cok dogru söledin.

Photographer yada mapped'ci :D:D:D

cem
18-03-2011, 12:49
raad ol kenkkk

rahatım bro karı gibi orda dedikodu yapanlar buraya yazsın madem benim sıkıntım yok.. ataşehire gelecem daha..

Diyadin
18-03-2011, 12:49

Hangi cem ? :D

cgn1Qwh1ngU

by_hayali
18-03-2011, 12:50
özellikler dizellere çip yapıyomuş :D

Eray Yümsel
18-03-2011, 12:50
ataşehir bizm kardeşim ne zaman istersen ;)

by_hayali
18-03-2011, 12:51
ataşehir bizm kardeşim ne zaman istersen ;)

eray bey 82 model torosumuz var acaba çip yapsak kaç eşşek alırız :soru:

mstyuksel
18-03-2011, 12:52
adama ctı konuyu gitti... oku oku oku :)
karar verdim bugun calisiyorum yarında ben de baslıyorum bu işe...
o kadar kolay olsaydı herkes yapardı...

Herkes her işi yapamaz. işi ustasına vereceksin hakkını da vereceksin.
Usta ne kadar var o tartısılır şu iyi su kotu diye

bilalMW
18-03-2011, 12:57
kursu mursu olasada gitsek cip tunig in sadece kendim pişir ye yapmak için valla :D

ef186
18-03-2011, 12:58
kursu mursu olasada gitsek cip tunig in sadece kendim pişir ye yapmak için valla :D

Var 15 bin dolar civarinda ve yurtdisinda ....

!KO
18-03-2011, 12:58

varki :D ama ne sen sor ben söyliyim duyunca çüşşşş diyebilirsin :D:D

yurt içindede var buğra abi o fiyatlarda gene :D

said_
18-03-2011, 12:59
Bu konu hala burdami ya

Evrenoz
18-03-2011, 13:00
Buğra Yıldırım topmudur? :(

cem
18-03-2011, 13:01
Bu konu hala burdami ya

hemen siliyoruz abi

Eray Yümsel
18-03-2011, 13:01
eray bey 82 model torosumuz var acaba çip yapsak kaç eşşek alırız :soru:

kanki toros ların beyini biraz sıkıntılı 196bacak eprom var karışık olduğu için fiyat biraz kaparık 10$ ek ücret talep ederim bunun karşılığındada sana verebilceğim puan dohuz ganqa

ef186
18-03-2011, 13:03
Buğra Yıldırım topmudur? :(

evren oz un kocasi dir :(

Evrenoz
18-03-2011, 13:04

Senin varyaaa :)))

Low-Rider
18-03-2011, 13:04
kanki toros ların beyini biraz sıkıntılı 196bacak eprom var karışık olduğu için fiyat biraz kaparık 10$ ek ücret talep ederim bunun karşılığındada sana verebilceğim puan dohuz ganqa

amigalara kafa ayarı yapıyor msunuz?

ef186
18-03-2011, 13:05
Senin varyaaa :)))

top nedemek aku :D kasinma sende :D ahhahahahahahha :D

baymustang
soru cümlesi dir değilmi

peygamberlik: insanüstü bir güç anlamına gelen kelime veya mantıksal açıklamasımı var?

kendini fazla müslüman görmek nedemek?: herkesin dini, yaşayışı, fikri, zihniyeti, tarzı ve kendi kendinden sorumludur. herkese saygım sonsuz amma konu din olunca orada yanlış bişey var ise tepki verilir ve sadece açan adam ile ilgili bir tepki oluyor.

konu açıldığından beri başlık için tepkiler verilmiş ve gene veriliyor. konunun bu vakte açık kalmasının sebebinide bildikten sonra daha bi gerekçe yok. tabii ne kadar gerekçesi olsa dahil sadece yazının zihinden okunması dahil şirke götürür...

by_hayali

panpaaa sen doğuştan mı mapperdin yoksa sonradanmı oldun :D:D

bilalMW
18-03-2011, 13:06
Var 15 bin dolar civarinda ve yurtdisinda ....

baba ne ettin ya? sanki programlama dili öğreniyoruz hoş onlar daha ucuz sanırsam :)

!KO
18-03-2011, 13:07
baba ne ettin ya? sanki programlama dili öğreniyoruz hoş onlar daha ucuz sanırsam :)

süresini sor bide :D kurs ne kadar sürüyomus :D

Low-Rider
18-03-2011, 13:07

dil dile değmeden öğrenilmiyor

Eray Yümsel
18-03-2011, 13:08
amigalara kafa ayarı yapıyor msunuz?

amigalar nintendo lar veee

segamega lar alayına kafa göz ayar gireriz

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/16/Mega_Drive_ja.jpg/300px-Mega_Drive_ja.jpg

imhotep

aile iç işlerinizi buraya yansıtmayın lutfen :D

!KO
eray abi imzaya eklesene ne kadar duman okadar randuman diye

Eray Yümsel
panpaaa sen doğuştan mı mapperdin yoksa sonradanmı oldun :D:D

mapper olunmaz doğulur gardaş

Evrenoz
18-03-2011, 13:10
top nedemek aku :D kasinma sende :D ahhahahahahahha :D

Böleee inme gibin huşt gibin bişi.. Meselaa bizim özgün tam toptur :D

bilalMW
18-03-2011, 13:10
süresini sor bide :D kurs ne kadar sürüyomus :D

sordum başkan? :D

!KO
18-03-2011, 13:11
sordum başkan? :D

pm attım bak şok gecirmesinler burdakiler :D

edit : kalp krizi gecirdi ahahaha :D:D

KingoAtmo
peygamberlik: insanüstü bir güç anlamına gelen kelime veya mantıksal açıklamasımı var?

kendini fazla müslüman görmek nedemek?: herkesin dini, yaşayışı, fikri, zihniyeti, tarzı ve kendi kendinden sorumludur. herkese saygım sonsuz amma konu din olunca orada yanlış bişey var ise tepki verilir ve sadece açan adam ile ilgili bir tepki oluyor.

konu açıldığından beri başlık için tepkiler verilmiş ve gene veriliyor. konunun bu vakte açık kalmasının sebebinide bildikten sonra daha bi gerekçe yok. tabii ne kadar gerekçesi olsa dahil sadece yazının zihinden okunması dahil şirke götürür...

mustang bey kardeşim; beni ilgilendirmez tabide, konuyu çarpıtma bence.

DENON
ilaaa din diyanet dersi verdirceenız heee

ef186
18-03-2011, 13:13
dil dile değmeden öğrenilmiyor

dil degsin yer farketmez ogreticidir .

Low-Rider
18-03-2011, 13:14
dil degsin yer farketmez ogreticidir .

dilin kemiği olmaz.

Mehmet Gazihan
Çırak Aranıyor..

Eray Yümsel
bir bilmecem var çocuklar !!!

adamın biri hamama gitmiş ama TERLEMEMİŞ neden sizce

google a soranın içine yılan kaçsın

DENON
18-03-2011, 13:15

konu açıldığından beri başlık için tepkiler verilmiş ve gene veriliyor. konunun bu vakte açık kalmasının sebebinide bildikten sonra daha bi gerekçe yok. tabii ne kadar gerekçesi olsa dahil sadece yazının zihinden okunması dahil şirke götürür...demişsin yaa şirke götürür diye, eğer şirke götürürse onu götürür sana ne oluyo kı, ıkıncı olarak ta adam ılla musluman hrıstıyan musevı olmak zorundamı dinsiz olamazmı bu forum sitesine kayıt olurken dininiz ne dıye soruluptamı üye kabul edılıyor, size ne adam ıster peygamber yazar ister tanrı yazar ne ısterse yazar yönetim uygun görmediğini zaten siler

B.Aktepe
18-03-2011, 13:17
bir bilmecem var çocuklar !!!

adamın biri hamama gitmiş ama TERLEMEMİŞ neden sizce

google a soranın içine yılan kaçsın

adam no-TER miş :) valla biliyordum :D

OnurÖzden
18-03-2011, 13:18
çip var sigara var

!KO

terlik giymemişşş de olabilir aslında cevap

kendimden iğrendimmmm avans haritam kaydııı ayarımmm yok artık :(

Eray Yümsel

bunuda bil daha bu konuya yazan top olsun :D

can bedenden çıkmayınca nolur ?

doush
18-03-2011, 13:19
http://www.ressim.net/61/upload/bb0315ee.jpg

OnurÖzden
18-03-2011, 13:20
hahahaaha bu iyiydi :D

B.Aktepe
müzik dersine giremez :)

Low-Rider

:hehe::hehe:

daha bilal aktepeyi tanımamışsın top eray:D

Eray Yümsel
18-03-2011, 13:21

zınkkk bilemedin can bedenden cıkmayınca yaşamına devam eder :hehe:

B.Aktepe
:hehe::hehe:

daha bilal aktepeyi tanımamışsın top eray:D

kamer genç se gülben ergen dir :)

Low-Rider
kamer genç se gülben ergen dir :)

bu esprileri okulda yapmıyoruz ama orda çok akademik bireyleriz :D:D

bilalMW
pm attım bak şok gecirmesinler burdakiler :D

edit : kalp krizi gecirdi ahahaha :D:D

geçirmedim ama geçirmek için güzel bir neden onu diyim :D

B.Aktepe
18-03-2011, 13:22
bu esprileri okulda yapmıyoruz ama orda çok akademik bireyleriz :D:D

tabikide lisan üstü yani insan üstü eğitim ftw! :D

Eray Yümsel
18-03-2011, 13:22
seviyemiz düştü beyler !!! :hehe: daha yazmıyom aq bilmediği şey yok adamın :D

Low-Rider
18-03-2011, 13:23
seviyemiz düştü beyler !!! :hehe: daha yazmıyom aq bilmediği şey yok adamın :D

adam yüksek lisans öğrencisi olm senin gibi ortaokul terk değil ayık ol

sen esnaflar enstitüsü mezunusun

B.Aktepe
18-03-2011, 13:24
adam yüksek lisans öğrencisi olm senin gibi ortaokul terk değil ayık ol

sen esnaflar enstitüsü mezunusun

ahaha diyene bak sen benden üst sınıftasın :D

Low-Rider
18-03-2011, 13:25
ahaha diyene bak sen benden üst sınıftasın :D

devrecilik yaptırma bana:D

cem
http://www.ressim.net/61/upload/bb0315ee.jpg

kardesim bende ses yok su isaretledigim saniyde gecen konusmayi buraya kopyalayabilir misin ?

YouTube - Dolap Beygiri Part 7/9 İlyas Salman Şener Şen (1982) (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6wPx2WY0i90#t=466s)

Günkut
gnkt, !KO, 325İX, Ahmetfikri, B.Aktepe, baymustang, Bülent76, by_hayali, cem, cgr328, DENON, DR059, dragstar, ecthelion, ef186, EKEray, Evrenoz, Garaj38_EMRE, Harunde, HLLVTECII, K.O., Kingpin, M U R A T, mcitir, Mehmet Gazihan, mertacar, Mutlu KOÇER, nazmitocak, onurrolla, OnurÖzden, Owner89, palamut, sSPAM, UnnAmeD, || CaNeR ||

yürüdü masallah :D

!KO
18-03-2011, 13:27
kardesim bende ses yok su isaretledigim saniyde gecen konusmayi buraya kopyalayabilir misin ?

YouTube - Dolap Beygiri Part 7/9 İlyas Salman Şener Şen (1982) (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6wPx2WY0i90#t=466s)

onu nerden buldun şimdi yaa:D

doush
18-03-2011, 13:38

hahahahaha :D adam hala söylemedi ya.. acaba bizi de mi kutsal varlık olarak gördüğünden herşeyi bildiğimizi düşünüyor ? her laf soktuğu adamı biliyoruz ama sırf geyik yapmak için söylemiyoruz evet hmmm :heyoo: :D

Emre İlbi
18-03-2011, 13:41
üşenmeden baştan sona her şeyi okudum:D
bu abimizle igili yorum yapmak istemiyorum,gerekli yorumu abim yapmış,bence nokta:)

reklam kokan hareketler bunlar mayyyk , yapılamaz dıye bişey yok ta tecrübe denen şey hayatta yenmiş kazıkların toplamına denir, ve bir işi teoride öğrenmekten ziyade pratikte uygulamak gerekir , kagıt üstünde iş öğrenıldıgını sanamyın beyler , o şekilde iş öğrenıldıgını sananlar hiçbir şekilde iş yapamaz

Çırak Aranıyor..

abi ben bilgisayar mühendisliği 1. sınıfım beni alırmısın yanına? :D

bmwlove
18-03-2011, 14:17
Peygamber (Farsça: پیامبر),Tanrı tarafından bir dini yaymakla özel olarak görevlendirildiğine inanılan kişi. Herhangi bir dine inanan insanlar, peygamberlerin yaratıcıdan bir mesajla, haberle geldiğine inanırlar. Peygamberlerin büyük bir kısmına vahiy geldiğine inanılır.

Bu durumda evet peygamberdir diyebiliriz, sıfatlara takılırsanız özden uzaklaşırsınız. Bi zibidi ben peygamberim dedi diye ''efendimiz S.A.V'in kıymetine şerefine eriştiği anlamına gelmez. Zaten bu emo onuda demek istememiş ama kapasite Aynştayn gibi olduğu için herkesin anlamasını beklemiş.

Ben eskiden mapper'dım artık kasıp uğraşmıyorum böyle basit işlerle.... Gittim madagaskarda bu işin ilmini irfanını suyunu tozunu tabletini aldım. Artık araba, kamyon, vs gibi taşıtlara telkin yoluyla inandırarak özgün gelişim aşılıyorum. Tamam uzun bi süre alabilir ama araç kendi kendini şöförle birlikte geliştirdiği için çok verimli oluo. Mesela benim Uno vardı 70sx. Bi dönem 95 - 100 hp oldu. Sonra 320 vardı şimdi 328le kafa kafaya. Sırf bu ilme inat öğrendim..

Tamam ozaman son olarak galiba ben çiplerin efendisiyim . Siz isterseniz peygamber de diyebilirsiniz...

'' Siz yokken biz vardık, siz yokken biz vardık, dedemin şirketi burası, Kağnılarla tırnaklarıylaaa kazıyaaa kazıyaaaaaaaaa kurdu bu şirketi''

DENON
18-03-2011, 14:20
:soru: :soru:
:rolleyes:
:beuj:
:o

bmwlove
18-03-2011, 14:20
Bu arada Buğra Allah cezanı versin koptum amk.

SONE-R
18-03-2011, 14:22
konuyu GSRider'dan çekip peygamber konusuna getirdiniz.. burası Laik bir forum.. dinle forum işlerini birbirine karıştırmayalım lütfen :)

HLLVTECII
18-03-2011, 14:40

Valla hocam basına ne gedı bılmıyorum ama yazdıklarında soyle bı genelleme yaparsak bırı senın canını yakmıs veya aşşalamış ve sen bunu peygamberlıkle adlandırmıssın.. yasın 33 ama peygamberlıgın ne demek oldugunu ogrenememıssın... peygamberlık senın yazdıklarının aksıne alcak gonullu olup kendısı gıbı kulların ıyılıgı ıcın allaha yalvarıp af dıleyen bır ulu muessesedır..

sen bu kısıyı peygamberlıkle adlandırıyorsan demekkı cok ıyı bı adam.. sana ters tepkı yapmıs ama haydı rast gele

ef186
18-03-2011, 14:44
Bu arada Buğra Allah cezanı versin koptum amk.

hangisine la :D

R-13239
18-03-2011, 14:52
Konu sahibi sanirsam psikopat ..

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50255_41706750897_76_n.jpg

KingoAtmo
18-03-2011, 15:11
konuyu GSRider'dan çekip peygamber konusuna getirdiniz.. burası Laik bir forum.. dinle forum işlerini birbirine karıştırmayalım lütfen :)

30 puan yetmedi sanırım :hahaha:

SONE-R
18-03-2011, 15:19
30 puan yetmedi sanırım :hahaha:

30 puanı ordan almadım ki nazmi gardaşım.. :) objektif olmayan arkadaşlar sağolsun bana ceza yazmayı seviyorlar.. ;)

8.000rpm
18-03-2011, 15:19
şöyle mapper'lar ve bu şekil bir atmosfer olsa hiç böyle sorunlar olmaz...
:D:D:D:D

http://timrayburn.net/content/binary/WindowsLiveWriter/ProjectFjordBizTalkMappertorequireSurfac_9C5C/Microsoft%20Surface%20BizTalk%20Mapper_3.png

ruudvan
18-03-2011, 15:44
mod arkadaslardan bırı baslıgı degıstırebılırmı arkadasa kotu konusucam cunku.

baymustang
18-03-2011, 15:48
mod arkadaslardan bırı baslıgı degıstırebılırmı arkadasa kotu konusucam cunku.

mod arkadaşlar mecburi değiştirmiyorlar ustad. bilerek yapılan bişey yok. bazi arkadaşlar ise siyaset yapıyorlar madem konunun bi amacı varmış ozaman sadece o amaç olsunda nasıl olsa modlar işlerini bitirdikten sonra işi hallederler

sakhee
18-03-2011, 15:50
yalnız sabahtan beri arkadaş ortalarda yok
millet burada yazıp duruyor

DENON
18-03-2011, 15:50
arkadaş mixer miş mapper değil ahushauhs :D :D

bmwlove
18-03-2011, 16:13
hangisine la :D

Ajdar fotosu hhahahah

bmwlove
18-03-2011, 16:14
Her kullanıcıya bir mapper.

bmwlove
18-03-2011, 16:15
Hürriyetten dev kampanya: 59 kupon biriktirene ücretsiz map öğrenim klavuzu. Hem resimli hem videolu anlatııım. Deneme testleri yanında hediye.

Asimos
18-03-2011, 16:18
Lord of the chips http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sick006.gif

ahk
18-03-2011, 16:30
adama bu kadar yükleniyor ama bu işi doğru dürüst yapamadığı veya 2-3 araba yapıp bu işte iyiymiş gibi geçinenler ya da netten bikaç harita yükleyip sonrada ahhh kırıldı ya ya da allah allah bu sorun nası çıktı diye sanki senin arabanda sorun varmış gibi konuşanlar vs.vs.
benim başım remap işinde çok ağrımıştı özgün hatırlar sanırım, sırf o yüzden arabadan soğudum.

ef186
18-03-2011, 16:30
Ajdar fotosu hhahahah

mapper ajdo :D
Ajdo chipping :D
Cikita Chip :D

SULTANOGLU
18-03-2011, 16:31
arabama map yapmaya çalıştım ama karbüratörlü nasıl yapıcam :(:(:(:( kabloyu akü kaoblolarından birine bağlasam olurmu :(

Tunç
18-03-2011, 16:33
arabama map yapmaya çalıştım ama karbüratörlü nasıl yapıcam :(:(:(:( kabloyu akü kaoblolarından birine bağlasam olurmu :(

bendede mazotlu araba var lpg takıp gaz ayarı yaptrmak ıstıyorum

ef186
18-03-2011, 16:38

bence sen bitane Turkiye haritasi al tavana yapistir farki goruceksin :icon_tup:

imhotep
18-03-2011, 16:47

liselimisin :beuj:

bmwlove
18-03-2011, 16:56
mapper ajdo :D
Ajdo chipping :D
Cikita Chip :D

Cikita chip en uygunu bence akılda kalıcı olur.

ef186
18-03-2011, 17:01
liselimisin :beuj:

ortadan terk disardan girmis bu :D

bmwlove
18-03-2011, 17:01
adama bu kadar yükleniyor ama bu işi doğru dürüst yapamadığı veya 2-3 araba yapıp bu işte iyiymiş gibi geçinenler ya da netten bikaç harita yükleyip sonrada ahhh kırıldı ya ya da allah allah bu sorun nası çıktı diye sanki senin arabanda sorun varmış gibi konuşanlar vs.vs.
benim başım remap işinde çok ağrımıştı özgün hatırlar sanırım, sırf o yüzden arabadan soğudum.

Olabilir tabii Özgün'de onu anlatmaya çalıştı zaten ama konunu açılma sebebi ve ilerleyişi bu şekilde değil herkes görebiliyor.

Şahsen ben, misal verelim Beytullah diye bi çipciye yazdırdım arabayı, 5 - 10 tanede adam yönlendirdim. Başarısız oldu herkes sorun yaşadı yada bize ukalalık yaptı vs. vs. bu konuyu bu şekilde açmam. Açtım diyelim devlet sırrı gibi de saklamam amk. Kimse kim söle ki geyik sarmayalım. Yemediyse ozaman obey your master ak.

imhotep
18-03-2011, 17:04
ortadan terk disardan girmis bu :D

hareketlerinden konusmalarından belli zaten var bi emoluk :D:D

ya baskan bir mangal night yapak ya özledim valla :D

ef186
18-03-2011, 17:08
Cikita chip en uygunu bence akılda kalıcı olur.

olabilir bencede uygun :D

http://img.donanimhaber.com/upfiles/113149/1462E6778F01478DAEA401649A8AE0C8.jpg

ef186
18-03-2011, 17:09
hareketlerinden konusmalarından belli zaten var bi emoluk :D:D

ya baskan bir mangal night yapak ya özledim valla :D

isten gucten bi firsat kalmiyoki bu ara ayak parmagimi gezmeye cikartamiyorum ki :D

Ama yapalim musait zamanda verelim odunu yaw :D

ice
18-03-2011, 17:19
Bugün ozgunle ankaradan geldik beraber hicte peygambere benzemiyordu hatta üstümüze kıran kamyona camdan hareket yaparken gozlerinden civilcim saçan şeytana benziyordu :)

imhotep
18-03-2011, 17:25
isten gucten bi firsat kalmiyoki bu ara ayak parmagimi gezmeye cikartamiyorum ki :D

Ama yapalim musait zamanda verelim odunu yaw :D

ateş bizi çağırıyor panpa :D

MeRtCaN
18-03-2011, 17:27

map e gerek yok bı tane wide band bagla
sonra
yola cık ama yolda giderken kaputun ıcıne bırını koy
gaz verdıkce karburatorden benzın ayarını yaprın
afr 13.5 olsun :)

dogan
18-03-2011, 23:35
map e gerek yok bı tane wide band bagla
sonra
yola cık ama yolda giderken kaputun ıcıne bırını koy
gaz verdıkce karburatorden benzın ayarını yaprın
afr 13.5 olsun :)

hee doğru, aramızda "beyine ne gerek var la" deyip regülatör ile ayar yapanlar var :D

onursumer
18-03-2011, 23:52
ateş bizi çağırıyor panpa :D

havalarda düzelmeye başladı :p

bilalMW
18-03-2011, 23:54
mapperlar havada duruyormuş aslı varmı? :D :D

onursumer
19-03-2011, 00:06
hepimiz çiptuningçiyz

Oz`
19-03-2011, 00:11
sonuc sadece geyik dimi beyler SAOLASINIZ HEPİNİZ

Burak SARIKAYA
19-03-2011, 01:18
acikliyorum hatta resminide ekliyorum buyrunuz ahada o mapper is basinda ...

mapperi bulduk beyler (http://forwardsepeti.ceplog.com/files/2008/10/ajdar.jpg)

Hiç güleceğim yoktu :D :D :D

Tugral
19-03-2011, 11:13
Geçenlerde yeni bir araç aldık. Nissan Altima. Karbüratörlü. Aracın tüp ayarı bozukmuş. İstanbuldan bir arkadas geldi. G.t cebinden gizlice fotoğrafını cektiğim aem beyinlere ve hondatalara ayar yapmasını sağlayan ebayda araştırmama rağmen bulamadığım bu cihazla avans kulaklığını karbüratöre tutup ayar yaptı. Aracım duman atıyor ama az yakıyor artık.
http://img690.imageshack.us/img690/2595/aemtornavida.jpg

palamut
19-03-2011, 12:01
karbüratör ayarı için silecek motoru tornavida combosu yaptık içerden karbüratör ayarını zorlanmadan yapıcaksınız. ürün ismi olarak da AYEM trucarb2 düşünüyoruz avrupadaki tuning seyehatim sırasında bu fikir geldi patentini aldık

cembozbey
19-03-2011, 12:03
Geçenlerde yeni bir araç aldık. Nissan Altima. Karbüratörlü. Aracın tüp ayarı bozukmuş. İstanbuldan bir arkadas geldi. G.t cebinden gizlice fotoğrafını cektiğim aem beyinlere ve hondatalara ayar yapmasını sağlayan ebayda araştırmama rağmen bulamadığım bu cihazla avans kulaklığını karbüratöre tutup ayar yaptı. Aracım duman atıyor ama az yakıyor artık.

oha tornavidya benziyo :eek:

HondatugraL
19-03-2011, 12:10

:hahaha::hahaha:

Tugral
19-03-2011, 12:23

ucuna dikkat ettinmi mıknatıslı :cool:

Eray Yümsel
19-03-2011, 12:25
abartmayın arkadaşlar bu bildiğimiz tornavide potoşop yapmışlar

elpadre
19-03-2011, 12:26
eeee daha acıklanmadımı kıme kızdıgı ?

cembozbey
19-03-2011, 12:27
ucuna dikkat ettinmi mıknatıslı :cool:

abi imkan yokki trde böle malzemeler olsa kimbilir bizde neler yaparız

bu arada suanda aemin sitesinden baktım sping dahil 889 dolar oda mıknatızsız

Tugral
19-03-2011, 12:31
Türkiyede bu işi en iyi yapan "tornavida yaşar" mış arkadaşlar google da buldum birçok yaptığı motorun fotoları var. Googleda araştırın

Tugral
19-03-2011, 12:44
buda arabistanda yakalanan aemli aksakallı dede
http://img204.imageshack.us/img204/4397/aksakallaem.jpg

doush
19-03-2011, 12:48
abartmayın arkadaşlar bu bildiğimiz tornavide potoşop yapmışlar

yok abi bu totoşop yanlış olmasın ;)

elpadre
19-03-2011, 12:50
buda arabistanda yakalanan aemli aksakallı dede

çok tehlikelı bırıne benzıyor :D

kadirsa
19-03-2011, 12:51

Hacı bunun dijitalleri çıkmış üsütünde ekranı var AFR falan okuyosun :D

Not: Arabama *** atma duman yok duman yok, varsa da mapper'ın sucu ilahi rütbesi düşüktü galiba :D

Swift
19-03-2011, 12:58
Türkiyede bu işi en iyi yapan "tornavida yaşar" mış arkadaşlar google da buldum birçok yaptığı motorun fotoları var. Googleda araştırın

yazmayın beyler dedeler :D

HondatugraL
19-03-2011, 13:21
karnım ağırdı :hahaha::hahaha::hahaha:

ProTuner
19-03-2011, 13:30
Neler kaçırmışım yine ya :D:D

SONE-R
19-03-2011, 16:27

rahmetli amcama ne kadar da benziyo bu adam... :confused:

Kakus
19-03-2011, 16:34
Nefesi kuvvetli, yüreği mukavemetli mepır arıyorum.

arfy
19-03-2011, 16:51
şimdi oturup bi düşünücem acaba kime sitem etti diye .. merak etmeyin aref yoksa arif var :D

mert_leon
19-03-2011, 17:43
çamur at izi kalsın dicem ama kime attığıda belli değil

ef186
19-03-2011, 18:06
ya dangalagin biri cikmis daha neyi nasil ifade edecegini bilmeden yazmis yazik valla bu sektorde ugrasan didinen adamlar bu ve bunun gibi tiplerle muhattap oluyorlar bazen ...

allah akil fikir ve mumkunse atli vasita tipleri versin bubitki turevine; bizim sektorden uzak gecirsin yasamini ....

Oz`
20-03-2011, 00:53
kimse uğraşmıyor HERKEZ hazırcı olmuş olm HAHAHAHAA anlayan anladı sanırsam

Kadyr
20-03-2011, 01:14
konu ne olmuş boyle ya

onur_S
20-03-2011, 08:43
Gayet ciddiyim bazı kişiler hakikatten chip yaptığını zannediyor ama malesef yüzüne gözüne bulaştırıyor :( Bizde chip yaptırdığımızda beyin'in geçirmediği işlem kalmadı bozula bozula bir hal aldı.. turbo hortumları pes etti artık :(

konuyu açan arkadasta haklı bi yerde.adamlar cok anladığını sanıyorlar.herşeyini bildiğini sanıyorlar.sonra hiçbişeye acıklama gelmiyor.adam bi tane araç yapmıs benim aracımdan,kaç bar pik görüyo araç diyorum 1.5 bar filan diyo.benim aracımda daha yüksek basınc var benim araç 1 barda yürüyor yanlısımmı var?1930 mbar 1 bara tekabül etmiyormu?yani daha bunu bilmeyen adamlar remap yapıyor.birde hazır yüklemeciler var