Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 1,4is Hakkında tüm bilgiler
berkay_aydin
23-03-2011, 02:14
Arkadaşlar abilerim Allah kısmet ederse 1,4is almayı düşünüyoruz.. İlk aracım olacağı için biraz şüphelerim var, daha doğrusu karar veremiyorum :) ilk önce manuel mi otomatik mi onu kararlaştıramadım ben manuel istiyorum ama bulmak ve fiyat açısından daha maliyetli.. Yakıt konusunu çok merak ediyorum benzin ***** :(
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
*97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde
*99 makyajlı- tamamen stock vti jantları var 160binde 16binTL isteniyor
Araçların ikiside boyalı ama kazasız..
önerebileceğiniz 1,4is varsa bekliyorum veya önerebileceğiniz sorunsuz bir araç..Bütçemiz 13-14 en fazla..
Şimdiden Teşekkürler :)
Bütçeniz 13-14 arası ise temiz manuel bulabilirsiniz örnekleri çoktu sitemizde ancak satıldı galiba birkaçı hafif sade ayarında makyajıda vardı arabaların.Bence otomatik almayın bu sadece benim görüşüm.Ben de çok seviyorum 1.4 is'leri vti lere para yetmedigi için alınabilecek bir araba görüntü için ama 15'den fazlası çok para bence.
Umarım dilediginiz gibi bulursunuz
Özellikle benzin tüketimi ve sürüş keyfi açısından manuel almanızı tavsiye ederimi,
Yakıt olarak 42 lt benzin ile ortalama bir kullanımla ara ara gazlayarak 500-550 km yol yapabiliyorum. Ne kadar yaktığı konusu her gün artan benzin fiyatlarından dolayı samimiyetini kaybetti :) Ben Lpg li bir araç önermiyorum. Çevremde daha sıkıntısız lgp li araç kullann birine denk gelmedim. Bence civic için LPG durduk yere başa dert aramak demek. Tabiki bu bence.
Modifiye anlamında çok fazla seçeneği olan, sıfır parçanın muadili veya 2. elini rahat temin edilebildiğiniz en önemlisi sorunsuz bir araç. Orjinal parçası pahalıdır ama çok nadir sorun çıkartır. Orjinal parçalarında piyasada orjinale çok yakın yan sanyileri vardır.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Vars özellikle öğrenmek istediğiniz birşey yazın yardımcı olalım.
kadir jdm civic
23-03-2011, 09:24
11-13 arasında çok temız 1.4 is ler var stock makına o 15 16 isteyenlere bakma sen bir jantla bir yayla o fiyatlar etmez artık jantlarda çok pahalı degil jant lastik 400 500 bulabiliyorsun. bence modifiyeli almaya ugraşma stcok al ztn 1 bın tl aynısını yaparsın
kadir jdm civic
23-03-2011, 09:31
Honda Civic 1.4 iS 1996 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-almanyan-pisman-34378025/detay)
bende 1.4is kullanıcısıyım gayet memnunum benim aracımda lpg var bi çok dizel daha az yakıyorum otomatik düşünürsen çok güsel arabalar var iyi bi araştırma yaparsan güvenlik donanımlı hatta sun roof lu araçlar çok fazla otomatikde ama tabiki tercih meselesi
Honda Civic 1.4 iS 1996 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-almanyan-pisman-34378025/detay)
Bu ilanın sahibiyle ben görüşmüştüm 11350 civarında bırakıyo en son 7 senedir araç bunlardaymış öğretmenmiş emekli oglundan geçmiş hiç sorunu yok diyo boyası iyi mi dedim çok iyi dedi ben orda takıldım ona göre iyi olan boya bana göre iyi olmayabilir tanıdık varsa oralarda baktırın bence.
1.4 96-98 almak en ıyısı made ın japan
guvenlık paketlı olmassı da tercıh edebılırsın
stock yapabılırsınn tabıkı
jant yay far karlık spoyler trıger bakım 2000tutar
servısde trıger rulman kayıslar 450 faturacıkıyor.
düsünüosan 97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde bu aracı al derim sevdiğim kardesimin aracı.. memnun kalırsın.
Bende 97 model 1.4is güvenlik paketli var sadece 2 çamurlugu boyalı manuel vites
Forumdaki arkadasların yazdıgı kadarıyla otomatık vitesi sacma duzeylerde yakıyormus
Ben kesinlikle tavsiye ederim bakımları ucuz her yerde servisi parçası var
Benzini hesaplamadm hiç fakat şehiriçi 7-8 ltden fazla yaktıgını sanmıyorum.
Eğer düşünürsen benim aracımda satılık pmden gönderebilirm ilanını.
berkay_aydin
23-03-2011, 12:04
Bütçeniz 13-14 arası ise temiz manuel bulabilirsiniz örnekleri çoktu sitemizde ancak satıldı galiba birkaçı hafif sade ayarında makyajıda vardı arabaların.Bence otomatik almayın bu sadece benim görüşüm.Ben de çok seviyorum 1.4 is'leri vti lere para yetmedigi için alınabilecek bir araba görüntü için ama 15'den fazlası çok para bence.
Umarım dilediginiz gibi bulursunuz
Bilgiler için çok teşekkürler Tercihim Manuelden yana olucak tam kararlaştırdım
Özellikle benzin tüketimi ve sürüş keyfi açısından manuel almanızı tavsiye ederimi,
Yakıt olarak 42 lt benzin ile ortalama bir kullanımla ara ara gazlayarak 500-550 km yol yapabiliyorum. Ne kadar yaktığı konusu her gün artan benzin fiyatlarından dolayı samimiyetini kaybetti :) Ben Lpg li bir araç önermiyorum. Çevremde daha sıkıntısız lgp li araç kullann birine denk gelmedim. Bence civic için LPG durduk yere başa dert aramak demek. Tabiki bu bence.
Modifiye anlamında çok fazla seçeneği olan, sıfır parçanın muadili veya 2. elini rahat temin edilebildiğiniz en önemlisi sorunsuz bir araç. Orjinal parçası pahalıdır ama çok nadir sorun çıkartır. Orjinal parçalarında piyasada orjinale çok yakın yan sanyileri vardır.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Vars özellikle öğrenmek istediğiniz birşey yazın yardımcı olalım.
Lpg den uzak duruyoruz :D bilgiler için teşekkürler :)
11-13 arasında çok temız 1.4 is ler var stock makına o 15 16 isteyenlere bakma sen bir jantla bir yayla o fiyatlar etmez artık jantlarda çok pahalı degil jant lastik 400 500 bulabiliyorsun. bence modifiyeli almaya ugraşma stcok al ztn 1 bın tl aynısını yaparsın
şimdi makyajlı kasaya 15 itenince çok hoşuma gitti tertemiz birde o fiyat eder gibi geldi :confused:
Listeme ekledim teşekkürler
bende 1.4is kullanıcısıyım gayet memnunum benim aracımda lpg var bi çok dizel daha az yakıyorum otomatik düşünürsen çok güsel arabalar var iyi bi araştırma yaparsan güvenlik donanımlı hatta sun roof lu araçlar çok fazla otomatikde ama tabiki tercih meselesi
Şimdi ilk aracım olacağı için manuel olsun istiyorum ama manuel adam akıllı bulmak çok zor :( Hem manuel'i satması daha kolay
düsünüosan 97 makyajsız-spoon 5cm yay vs. vs. Otomatik 14000TL isteniyor 110binde bu aracı al derim sevdiğim kardesimin aracı.. memnun kalırsın.
Görüştüm kendisiyle haftaya kararımı verip iletişim kurarım
Bende 97 model 1.4is güvenlik paketli var sadece 2 çamurlugu boyalı manuel vites
Forumdaki arkadasların yazdıgı kadarıyla otomatık vitesi sacma duzeylerde yakıyormus
Ben kesinlikle tavsiye ederim bakımları ucuz her yerde servisi parçası var
Benzini hesaplamadm hiç fakat şehiriçi 7-8 ltden fazla yaktıgını sanmıyorum.
Eğer düşünürsen benim aracımda satılık pmden gönderebilirm ilanını.
Tabiki bekliyorum ilanı..
otomatıgın cok hantal oldugunu duymustum manual al bence tercıh senın
year_one
23-03-2011, 14:00
2000 model lpg li vardı bende lpg bi süre sonra aracı cıddı anlamda cekısten dusuruyor bazı yokuslarda 4 kişi 1. viteste bile zorlanıyor arac o yuzden bence lpg den uzak dur derim. şuan 98 guvenlik paketli japon 1.4 um var aracımı cok seviyorum gayet memnunum yakıt konusuna gelirse 2500 deviri geçmezsen şehir içi 50tl benzinle 125 -130 km yol gidebiliyor yani bence çok yakıyor 1.4 oluşu az yakması anlamına gelmiyor bence buna sakın aldanma ...
fiyat konusuna gelince bu sitede genel anlamda 1.4 lere karşı antipatik bi yaklaşım var.Herkezin arabasına isteyiceği fiyat değişir tabiki ama düzgün vteclere 25.000tl isteniyorsa 1.4 lerinde 15 16 larda gezmezi normal bence kimse kalkıp 11 12 ye [B]düzgün[B] 1.4 alırım demesin öle bi dünya yok canı cıkmış 96 model tabikide alırsın adam etmek için para harcarsın ama aracın metal yorgunlugundan ne kadar ugrasırsan ugras ok gibi durmaz . benim aracım 98 güvenlik paketli değişensiz jant yay sesi sistemi vs. extraları var 130.000kmde şuan satmayı düşünsem 15.000tl den bir kuruş aşağıya vermem.
son olarak kesinlikle manuel al derim 1.4 ün alıcısı modifiye ile içili dışlı olan birisi olcaktır ve modifiye ile içli dışlı olan birisi otomatik vites 1.4 motor arabayı tercih etmez ;) satamazsın otomatik 1.4 ü..
berkay_aydin
23-03-2011, 14:06
@modhib
Tercihim kararlaştı heralde bu gidişle manuel tercihim olacaktır..
@year_one
Bilgiler için teşekkürler çok km yapan birisi olmam heralde zaten herzaman sakin kullanmaktan yanayım yeri geldiğinde basmak dışında :D :D liste çıkarttım manuel makyajlı kasa var çok hoşuma gitti bütçeyi kararlaştırdıktan sonra gidip bakmak istiyorum..
evet bende bakıyorum ama öle düzgün bi araba yok 1.4 sedanda olabilir ***** onlar bizim arabalardan daha hafif :) sedan olarak temiz bişey bulabilirsin
berkay_aydin
23-03-2011, 14:13
ya sedan birazdaha ağır kalıyor yaşıma göre :D
year_one
23-03-2011, 14:13
@modhib
Tercihim kararlaştı heralde bu gidişle manuel tercihim olacaktır..
@year_one
Bilgiler için teşekkürler çok km yapan birisi olmam heralde zaten herzaman sakin kullanmaktan yanayım yeri geldiğinde basmak dışında :D :D liste çıkarttım manuel makyajlı kasa var çok hoşuma gitti bütçeyi kararlaştırdıktan sonra gidip bakmak istiyorum..
bu arabaların makyajlı kasası için 15.000ler normal dir o yüzden pahalı mı alıyorum diye düşünme ben 2000 modeli 15.200 e aldım tüplü vtec jantlı yaylı falan ulan patladı bu bizde yıllanır hayatta satamayız derken 1 ay sonra 16.000tl ye sattım ;)
berkay_aydin
23-03-2011, 14:17
bu arabaların makyajlı kasası için 15.000ler normal dir o yüzden pahalı mı alıyorum diye düşünme ben 2000 modeli 15.200 e aldım tüplü vtec jantlı yaylı falan ulan patladı bu bizde yıllanır hayatta satamayız derken 1 ay sonra 16.000tl ye sattım ;)
:) o zaman doğrudur vtec jantlı 3,5 yay var ses sistemi 16 istiyorlardı manuel çok hoşuma gitti pazarlık yapılır inşallah bütçe uyarda alırız :)
year_one
23-03-2011, 14:20
:) o zaman doğrudur vtec jantlı 3,5 yay var ses sistemi 16 istiyorlardı manuel çok hoşuma gitti pazarlık yapılır inşallah bütçe uyarda alırız :)
değişensiz,düşük km de ise kacırma biraz pazarlıkla kafasını kopar derim ;)
berkay_aydin
23-03-2011, 14:22
Bakalım Allah büyük :)
Vallahi 14-15 liralar yazık günah su arabalara.
11-12 tamam da 15 nedir.
600 liralık spoon jant takıp, 100 liralık ek koyup 15 lira yazanlara, üstüne gidip bu arabaları alanlara anlam veremiyorum ben.
Yakın arkadasım aldı, 14-15 yazan bi arabayı 11 küsür liraya. Ne yaptı jantlarını istemedi teybini tesisatını istemedi o kadar. Jantı 450ye aldık, teyp 100 liraya aldı is bitti.
Hem de degisen tek parca yok arabada, boya da ufak tefek var.
15-16 liraya benim kasa punto alırsın 2004-2006 hem de mis gibi dizel modelli araban olur.
berkay_aydin
23-03-2011, 14:41
Abi benim dediğim civic orj makyajlı hatchback.. Sahibindende sonradan çevirenler dışında 1-2 tane buldum :) 15 istiyor ses sistemini çıkart dedim yok dedi :(
berkay_aydin
23-03-2011, 14:43
Araç bu
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-soze-gerek-yokkkkkk-43243940/detay)
Buda var pazarlık yapılsa iyi fiyata alınır :) ama otomatik :( :(
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 14.350 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bakimli-honda-45327924/detay)
11-12 tamam da 15 nedir.
600 liralık spoon jant takıp, 100 liralık ek koyup 15 lira yazanlara, üstüne gidip bu arabaları alanlara anlam veremiyorum ben.
Yakın arkadasım aldı, 14-15 yazan bi arabayı 11 küsür liraya. Ne yaptı jantlarını istemedi teybini tesisatını istemedi o kadar. Jantı 450ye aldık, teyp 100 liraya aldı is bitti.
15-16 liraya benim kasa punto alırsın 2004-2006 hem de mis gibi dizel modelli araban olur.
abı oylede 11-12ye yok ıste malesef, sahbnden bıle 12-13 olanlar bıle km 200bın 96 model boya kendınden gecmıs vs vs..
bız ne kadar ınkar etsekte bu araclar 14-16 ya alınıp satılıyo.
vti icinde 22-23 cok ederı 17-18 denıyo ama lafta- 23e alınıp satılıyo hala.
arkdsn 11e aldıysa gercekten super fıyat degısensız ıcın.
suan bızde arıyoruz max 12bın tl. manuel ama yok işte :) varsa bıldıgın goruselım.
11-12 tamam da 15 nedir.
yavuz haklısın.. ama maalesef hem tr'de hem de y.dışında bu hondaların ikinci eli para ediyor..
Ferhat_V
23-03-2011, 15:03
geçen sene sedan gümüş renk otomatik 1.4 is 13 milyara alıp bi kaç ay sonra 12 milyara sattım..sadece bagaj kapağı boyalı ve 123,000 km de idi..hiçbir sorunuda yoktu..bu 15 milyar üstü araçlar sırf hava olsun diye verilen ilanlar parası olan versin alsın diye..o kadar etmezler bana göre..
otomatik vitesi şehir içi kullanmak için gayet iyidir öyle gazlamaya ara gaz vermeye filan gelmez o zaman manuel bakacaksın..gidişi güzel çok hantal değil ama içeri inanılmaz ses alıyor.
berkay_aydin
23-03-2011, 16:25
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-abs-li-klimali-hususi-corsa-1-7-dti-full-full-35940080/detay)
Böyle birşey almak daha mı mantıklıdır Kafam iyice karıştı ya :(
99 model 150k civarında japon üretim Sarı 1.4is Otm. sahibiydim, bundan yaklaşık 2-3 ay önce ve Civic 1.6 manuel Coupeyle takasladım ve hacim ile ağırlık konularını dikkate aldığımda (Coupenin şu anki motor ve bakım durumunuda göz önüne alırsak) Coupe 1.6 olmasına rağmen 10 yada 20 krş karışık kullanımda daha az yakmakta.. Birincisi tüm bakımlarım ve kontrollerim tam olmasına rağmen gereksiz yere çok fazla yakan bir araç.. Şanzuman yapısı ve aracın yükü ile motor haciminide mantıklıca düşünrseniz fazlasıyla hantal kalan bir araç..
Otomatiğini kesinlikle tavsiye etmiyorum.. En temizinin benim gözümde edeceği fiyat 14 bilemediniz 14.500 TL'dir..
Hiç düşünmeden manuellere (Ne kadar bütçenizi zorlasada) sabırla bakın araştırın derim.. LPG konusunda ise; bende kişisel görüşüm olarak LPG'ye çok soğuk bakan biriydim.. Ancak etrafımdna edindiğim tecrübeler (Ne kadar kendi aracımda kullanmasamda) arkadaşlarımın araçlarına çok yakınlarım vasıtasıyla uygulattırdığım (Yeni yada eski araçlar olsun) sıkıntısız kullanıyorlar.. Bunun içinde mantıklı kullanıcı olmak, kullanılan yada kullanılacak olan LPG kitinin marka yorumlarıyla birlikte yapısı ve özellikle servis ağı konusuna çok dikkat edilmeli.. Bunların hepsinin yanında montajı yapacak olan yerin gerçekten işinin ehli olması gerekli.. LPG konusunda montaj ve servis ağı tecrübelerim dahilinde en önemli unsurlar..
Manuel 1.4lerin birebir şahidi olduğum uzun yolda 16-17 krş şehir içi 22-23 krş civarı yakanlarınıda gördüm.. Benim kendi 1.4is otm. aracım 30-33 krş arası yakmaktaydı mesela.. Tabi hantallığınıda ekleyince bazı durumlarda ciddi sıkıntı yaratabiliyor.. Bunun akabininde vti kasalara görüntü olarak yakın olmasıda tabikide bir artı.. Coupe ise 30 krş civarı karışık kullanımda yakmakta..
Seçim sizin..
Low-Rider
25-03-2011, 16:38
yavuz haklısın.. ama maalesef hem tr'de hem de y.dışında bu hondaların ikinci eli para ediyor..
Y.dışında nerde para ediyor mesela,amerika?:)
Low-Rider
25-03-2011, 16:40
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-abs-li-klimali-hususi-corsa-1-7-dti-full-full-35940080/detay)
Böyle birşey almak daha mı mantıklıdır Kafam iyice karıştı ya :(
Tabi ki daha mantıklı.Daha modelli,daha az yakar daha çok kaçar
Y.dışında nerde para ediyor mesela,amerika?:)
israilde... ;)
valla bende 1,6 ies var guvenlık paketlı sedan var bı ara ustune ustelık 1.4 is Hb ve guvenlık paketlı almayı bıle dusundum bunu babama bırakacaktım ama olmadı nerdeyse yok denılecek kadar az sorun cıkartan bı arabadır ufak tefek yasına gore ıc tıkırtıları olur eger kafaya takmazsan ve guvenlık paketlısını alırsan yıllarca sorunsuz kullanırsın ;)
berkay_aydin
25-03-2011, 18:23
Tabi ki daha mantıklı.Daha modelli,daha az yakar daha çok kaçar
Kararımı verdim ya :) 1.7 comfort iyidir Zaten benzin fiyatları aldı başını gidiyor..
berkay_aydin
25-03-2011, 18:27
1.7 comfort'ta vergi sorunu var 566TL yıllık :) gülü seven dikenine katlanır artık :) Chip'le iyi rakamlarada ulaşılabilir :)
EfeTopcu
25-03-2011, 18:55
kardeşim bizde 99 (makyajlı kasa) 1.4hb manuel var şuan , BRC marka lpg var , yakıtı çok güzel , satmayı düşünüyoruz . eğer düşünürsen 16000 lira istiyoruz . resimleri atarım pm olarak istersen .
fasterhan
25-03-2011, 19:05
bizde bakıyoz 1,4is ama gercekten o denilen 11-12 binlere araba yok bakalım belki cok ince eleyip sık dokuyoz ama gercekten temiz is bulmak heralde zor gibi....bugün bu arabaya baktık resimlerden tamam aradıgımız bu 99 makyajlı sunrofflu manuel harika dedik gittik almaya yok resimle alakası yok direk kaportacı ustamız yolla dedi arabayı.....araba bu:
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mat-kirmizi-jdm-civic-45486239/detay)
bakalım istanbulda birtane varmış bbs rs jantlı siyah hatasız boyasız diyolar ona niyetlenecez heralde.... corsalara gelince 1,7 dizel almaya niyetlendik honda olmayınca onu götürdük birkaç ustaya beyin arızasından cok geliyo bu 1,7ler baş agrıtır dedi ondanda vazgectik bakalım bizde senle aynı kafadayız heralde ya corsa olacak yada 1,4 is :D :D az kalsın dün bu corsayı alıyoduk son anda vazgectik :D ama makine yakından cok canlı ;)
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 15.250 TL Sahibinden satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsalsiz-sadece-bak-45193312/pasif-ilan/#classifiedTitle)
berkay_aydin
25-03-2011, 19:10
kardeşim bizde 99 (makyajlı kasa) 1.4hb manuel var şuan , BRC marka lpg var , yakıtı çok güzel , satmayı düşünüyoruz . eğer düşünürsen 16000 lira istiyoruz . resimleri atarım pm olarak istersen .
Hem biraz soğudum hemde bütçe yetmiyor :(
berkay_aydin
25-03-2011, 19:16
bizde bakıyoz 1,4is ama gercekten o denilen 11-12 binlere araba yok bakalım belki cok ince eleyip sık dokuyoz ama gercekten temiz is bulmak heralde zor gibi....bugün bu arabaya baktık resimlerden tamam aradıgımız bu 99 makyajlı sunrofflu manuel harika dedik gittik almaya yok resimle alakası yok direk kaportacı ustamız yolla dedi arabayı.....araba bu:
Honda Civic 1.4 iS 1999 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mat-kirmizi-jdm-civic-45486239/detay)
bakalım istanbulda birtane varmış bbs rs jantlı siyah hatasız boyasız diyolar ona niyetlenecez heralde.... corsalara gelince 1,7 dizel almaya niyetlendik honda olmayınca onu götürdük birkaç ustaya beyin arızasından cok geliyo bu 1,7ler baş agrıtır dedi ondanda vazgectik bakalım bizde senle aynı kafadayız heralde ya corsa olacak yada 1,4 is :D :D az kalsın dün bu corsayı alıyoduk son anda vazgectik :D ama makine yakından cok canlı ;)
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 15.250 TL Sahibinden satılık sıfır (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsalsiz-sadece-bak-45193312/pasif-ilan/#classifiedTitle)
Birebir yaşadım corsa'daki beyin problemini tamir gördü halledildi direksiyon kutusu diyorlardı öyle bir sorun olmadı :) Sadece easytronic şanzuman vardı
(1.3cdti essantia) vites ile alakalı olan beyin hata verdi ondan sonra adam olmadı
manuelde böyle bir problem olacağını zannetmiyorum :)
Benimde ilk aracım olacağı için biraz endişeli bakıyorum 1.7 comfort hem ekonomik giden hemde tipini beğendiğim bir araç :) Bakalım bu gidişle 1.7 corsa olucak gibi hakkımızda hayırlısı ...