Orijinalini görmek için tıklayınız : farenın gırmedıgı bı araba eksıktı onada gırmiş
ademsezer
25-03-2011, 12:17
gunluk işte kullandıgımız kamyonun tavan dosemesinde fare seslerı geliyo:D kendisi yetmiyo sankı bıde yavrulamış.servise yolladım dosemeyı sokmemişler korkudan şu an biz sokmeye basladık:) dosemeyı bıtırmeden cıkarıcaz insallah
alperkmen
25-03-2011, 12:27
oda iimiş inşallah çok zarar vermemiştir
gelişmeleri dakika dakika bildirmeni bekliyoruz
S.Özeren
25-03-2011, 12:29
valla bende olsam bende sökmezdim :D
resim video caps ne varsa alalım dk dk :D
adamım o dukkanda fare cıkması normaldır :D senın bazuka ya kacmasın dıkkat et adamım :D
Ahmet Saraçoğlu
25-03-2011, 12:32
Bizim mercedes in konsolunu sökerken elektrikçinin elini içeride biyere sokmasıyla çıkarması bir oldu.Adama ''Nooldu lan çarpıldınmı'' şeklinde bi bakış atmamızla adamın tekrardan pensenin ucundaki minnacık fare kurusunu gösterdi:D , Belkide benim yaşımda fare , kaç sene önce girmiş ölmüş bilinmez.Ama sizinki daha bi ilginçmiş çekirdek aile falan:D:D , gelişmeleri bekliyoduz.
KA®ANLIK
25-03-2011, 12:33
.
Allah sizi şu pozisyona düşürmesin:
http://1.bp.blogspot.com/_pHN4uTgTd94/STxMvlB44CI/AAAAAAAAN-I/AXzcWf5E56M/s320/fare.jpg
bu arada bende gelişmeleri an be an takip ediyorum.
video çekerseniz burda yayınlarsanız çok sevindirirsiniz bizi
ecthelion
25-03-2011, 12:39
gelişme var mı? yardıma gelelim mi?
http://www.iyiresimler.net/image/Nmp0RkdJZzY3SlhLak06
böle bir hamster çıkma olasığı yüzde kaç?
böyle bir hamster çıksa arabanın maskotu olur o. Kuyruğundan anahtarlığa takarım :)
ademsezer
25-03-2011, 12:51
tawanı soktuk aranan faturalar yuva yapımında kullanılmış:D
koltukları sokuyoruz su an
ademsezer
25-03-2011, 12:52
adamım o dukkanda fare cıkması normaldır :D senın bazuka ya kacmasın dıkkat et adamım :D
kanka gozum korktu bazukayı hayatta getırmem:)
ii de kardeşim bundan bize ne :D
hahahaha :D allah kolaylık versın.
kac kişiler acaba :D
ecthelion
25-03-2011, 12:55
dikkat edin ısırmasın sonra geberip gitmeyin
o kediyi öldürmeyin demiştim ama ...
sizin fareler akıllıymış. bize denk gelen komple mamalaktı. triger kayışında can verdi :D
SULTANOGLU
25-03-2011, 13:09
splinter usta olmasın ?? ninja kaplumbağalar sizin minibüsü gece kaçırıyor olmasınlar :D
Bizim genel müdürün passatın torpido gözünde ölüsünü bulmuştuk giremeyeceği yer yok
ademsezer
25-03-2011, 13:11
splinter usta olmasın ?? ninja kaplumbağalar sizin minibüsü gece kaçırıyor olmasınlar :D
kaçırsalarda kurtulsak:)
Dün decibel Meter ile ölçüm yaptık iPhone'da abim 87db osurdu buda bir anektod olsun.
Day Walker
25-03-2011, 13:15
Dün decibel Meter ile ölçüm yaptık iPhone'da abim 87db osurdu buda bir anektod olsun.
ahahahah bodoz yaparrr :D
gelsin bide arabanın içinde osursun belki döşemeleri sökmeye gerek kalmaz :cool:
ademsezer
25-03-2011, 13:16
Bizim genel müdürün passatın torpido gözünde ölüsünü bulmuştuk giremeyeceği yer yok
gelincik dıye bı hayvan var fare dusmanı bızım depoya gırdı fare barınamıyo dısarda arabalara takılıyo fareler heralde artık:D
ademsezer
25-03-2011, 13:17
gelsin bide arabanın içinde osursun belki döşemeleri sökmeye gerek kalmaz :cool:
yako şukruye guluyoduk basımıza geldı:)
konu komşunun evine ilaçlamaya gidiyo zaten çoğunlukla :icon_tup:
darbeli matkap hediye ediyolarmıs radyoda lazım olan varsa katılıcam
konu komşunun evine ilaçlamaya gidiyo zaten çoğunlukla :icon_tup:
ahahaha süper hep kıskanmışımdır zaten şu ateş çıkartıolar ya dübürden mükemmel bişey yaw :D 1 1.5 metre çıkartan var :D
ahahaha süper hep kıskanmışımdır zaten şu ateş çıkartıolar ya dübürden mükemmel bişey yaw :D 1 1.5 metre çıkartan var :D
Abimin çırağı Yeğenim Berk :D
Google Search : berk flame thrower
http://www.youtube.com/watch?v=iUlGwraf2
iUlGwraf
uluckaban
25-03-2011, 13:24
varmı bir gelişme :D bu arada konu patlama yapaiblir tüm site burada :D
ademsezer
25-03-2011, 13:27
varmı bir gelişme :D bu arada konu patlama yapaiblir tüm site burada :D
yok abı 2 metrelik kabınde bulamıyoz ladin i:D dosemeyı sokmeden tawanda dolasıyodu serefsız:)
SULTANOGLU
25-03-2011, 13:30
kaçırsalarda kurtulsak:)
bir gece çok eğlenip bari april i içerde unutsalar :D
bundan sonra biliyorsun dimi senin iphone unun değeri baya bir düştü :D
Ahahah lan iyi güldüm ya :D:D:D
Farelerin bedeninde toplamda 4 ayağı vardır ve ayaklarının ucunda parmakları vardır ve her parmağının uç kısmında tırnakları bulunur bu sayede çok yüksek yerlere tırmanırlar ve çok hızlı koşarlar. Bazı fare türlerinde ön ayaklar kısa halde arka ayaklar ise çok uzun olmaktadır. Tıpkı kanguru faresinde olduğu gibi ön ayaklar çok kısa arka ayaklar ise çok uzundur.
Kısa Şase olan Farelerde varmış :D
erayakar
25-03-2011, 13:31
arabanın içine kapan kurun..güzel yağlı ezine peyniri bir tekte rakı koyun ..fare istediğin kıvamda yakalarsın..kolay gelsin.
mku da bişi var mı abi :D
ademsezer
25-03-2011, 13:32
mku da bişi var mı abi :D
mku burda dııl rahat ol:)
arabanın içine kapan kurun..güzel yağlı ezine peyniri bir tekte rakı koyun ..fare istediğin kıvamda yakalarsın..kolay gelsin.
Tabi ya oturup bi duble'de konu sahibi içer dertleşirler falan :D
uluckaban
25-03-2011, 13:33
yok abı 2 metrelik kabınde bulamıyoz ladin i:D dosemeyı sokmeden tawanda dolasıyodu serefsız:)
puhaha işiniz zor vallaha alın ilaç filan basın içeriye kapatın kapıyı bacayı ölsünler :D daha sonra arayın canlıyken zor olabilir
ademsezer
25-03-2011, 13:33
Farelerin bedeninde toplamda 4 ayağı vardır ve ayaklarının ucunda parmakları vardır ve her parmağının uç kısmında tırnakları bulunur bu sayede çok yüksek yerlere tırmanırlar ve çok hızlı koşarlar. Bazı fare türlerinde ön ayaklar kısa halde arka ayaklar ise çok uzun olmaktadır. Tıpkı kanguru faresinde olduğu gibi ön ayaklar çok kısa arka ayaklar ise çok uzundur.
Kısa Şase olan Farelerde varmış :D
bu teknık verı işimize yarıyacak :D
ademsezer
25-03-2011, 13:34
puhaha işiniz zor vallaha alın ilaç filan basın içeriye kapatın kapıyı bacayı ölsünler :D daha sonra arayın canlıyken zor olabilir
biber gazı sıkıcam bulamazsam:D
SULTANOGLU
25-03-2011, 13:34
ahahhhahaa :D:D farenin 0-100 veriside varmı
Day Walker
25-03-2011, 13:35
Dbn si bile varmış :D
Şaka, makara bir yana arayın bi ilaçlama şirketini gelip ilaçlasınlar çıkmaz onlar girdiği yerden şimdi :)
Uzunda yakalayabılırısn sanırım drag spec sızın fareler onler basık arka yuksek :D:D:D:D
ademsezer
25-03-2011, 13:37
sokuyoz ama bız bu arabayı toplayamıcaz hralde:)
SULTANOGLU
25-03-2011, 13:38
Şaka, makara bir yana arayın bi ilaçlama şirketini gelip ilaçlasınlar çıkmaz onlar girdiği yerden şimdi :)
ya sonra o ilaç nasıl çıkıcak abi olurmu öle şey :D benim arabadada bazen örümcek görüyorum hiç ellemiyorm gezsin dolaşsın ağını kursun mis :D
Uzunda yakalayabılırısn sanırım drag spec sızın fareler onler basık arka yuksek :D:D:D:D
4 çeker olduklarından dolayı avantajı büyük Dragda :D
ya sonra o ilaç nasıl çıkıcak abi olurmu öle şey :D benim arabadada bazen örümcek görüyorum hiç ellemiyorm gezsin dolaşsın ağını kursun mis :D
Avalandırırsın çıkar be ya :)
son gelişmeleri alalım:)
Fare by çekmiş yarı finalde rakibini bekliyor :D
ahmetuygur
25-03-2011, 13:52
http://www.incicaps.com/r/inci-259.jpg/
ademsezer
25-03-2011, 13:55
son gelişmeleri alalım:)
torpıdo kaldı sadece orayıda sokemıyoruz :) izlere ulastık yuvalar ımha edıldı ladın ve ekıbı hala yok:D
farenin specler nelerdir ona göre girelim :D:D
crazydog
25-03-2011, 13:57
saati 100 dolardan kedimi yollayabilirim :D
fare giderlenmiş :D:D en temizi sizin icin fare yakalamak icin yapıskan bir sıvı var paspasın üstüne bırakırsınız onu yapısıp kalır ben 3 tane yakalamıstım tek seferde işyerinde :D
Gokalp-M
25-03-2011, 13:59
yokmu gelişme drag spec fareden :D
Bazı fare türlerinde ön ayaklar kısa halde arka ayaklar ise çok uzun olmaktadır.
http://img577.imageshack.us/img577/723/fare876ce780876ce781by.jpg (http://img577.imageshack.us/i/fare876ce780876ce781by.jpg/)
dağılın beyler :D:D arkadaş bu ne biçim bi swaptır ya :D
http://img577.imageshack.us/img577/723/fare876ce780876ce781by.jpg (http://img577.imageshack.us/i/fare876ce780876ce781by.jpg/)
dağılın beyler :D:D arkadaş bu ne biçim bi swaptır ya :D
bu nasıl bişi yaaaaaaaaaaa 0-400m 3.2 sn :D:D:D
araca girmeden önce antreman yapmış fare bildigin pentatlon'dan geçmiş :D :D :D
adam harbi iyi eğitmiş fareyi bravo
SekoLive
25-03-2011, 14:38
konuda hangi postu seçeceğimi bilemedim hepsi birbirinden değerli olms arkadaşlar tebrik ediyorm sizi :D :D
faremiz çok hızlı olacak.
ademsezer
25-03-2011, 14:41
dirisi bulunamadı koydugum ilaclarla ölüsünü bulucaz insallah:D
faremiz çok hızlı olacak.
tüm parçalar amerikadan ithal :icon_tup:
teşekkür butonu kullanın konuyu kirletmeyin :d
Koltuk döşemeleri ne renk ?
Girdigi yer bellimi ? koku çok agır değilse gitmiş olabilir ;) koku nasıl ?
ademsezer
25-03-2011, 15:00
olaya baya profca yaklasıyosunuz:D
Murat Özcan
25-03-2011, 15:02
arkadaşların dediği gibi fotolar olsa hiç fena olmaz
aynı olay şükrü abinin arabada da oldu.senin yine ii adamın kablolarını yemiş :D
adam tecrübeli bi danış derim :)
ademsezer
25-03-2011, 15:04
arkadaşların dediği gibi fotolar olsa hiç fena olmaz
fotoları pc ye aktaramıyorum
ademsezer
25-03-2011, 15:05
aynı olay şükrü abinin arabada da oldu.senin yine ii adamın kablolarını yemiş :D
adam tecrübeli bi danış derim :)
sukruye danısamam cok makara yapmıstık semı:)
olaya baya profca yaklasıyosunuz:D
yok canım o kadarda değil fotolar nerde kaldı ?
Video çeksen daha iyi olur .:icon_tup:
cCc splinter reyizzz cCc bırakın üresin hayvan yaaa:D
otoban faresi dedikleri böle bişemi yoksa ? :D :D
CasabLanca
25-03-2011, 15:12
zamanında pimp my ride bi hatunun pembe arabasını sökerken göğüsten 2 tane çıkmıştı :hehe: o geldi aklıma :D
sen bence avatardaki şeklini al
elinede senin Bazooka yı :D :p gir içeri :D
ahaha,
bi gün bende sabah arabayı aldım arkadaşın evinin oraya gittim, arabaya bşeyler yapıcaz yine. kaputu bi açtım emmenin üstünde tüylü bişey var, ilk dedim sincap, sonra dedim sincap burda ne arar :D, sonra kedi yavrusu diye geçti aklımdan tam yakınlaştım bi baktım laam faresi :D bulmuş sıcak emmeyi üstüne yatmış :D
Mitsubishi servislerde ekspertiz raporundan para alınmıyormuş bilginiz olsun :D
Alperen-B
25-03-2011, 15:38
Hâlâ kokuyor, fazla uzaklaşmış olamaz :D
cabriolet
25-03-2011, 15:40
benimde buji kablolarımı fare yemişti bobinide azcık kemirmişti arada kopardığı bikaç kabloda vardı ne zevk alıyo anlamadım ki kablodan falan :D
benimde buji kablolarımı fare yemişti bobinide azcık kemirmişti arada kopardığı bikaç kabloda vardı ne zevk alıyo anlamadım ki kablodan falan :D
cooper s bujı kabloları kan yapıyo diye duymustum ondan olabilir :D
splinter usta geri döndü beyler bilginize:icon_tup:
:D:D
kamyonun kasasında basılan farelerden medyaya sok açıklama.
f:''sadece arkadasız.''
ferdi_S2000
25-03-2011, 16:51
Benım 4 yıl oncekı 11 ay yatan s2k nın elektrık tesısatlarıyla haşır neşir olmuşlardı :D
amcamın anadoluna girmişti zamanında :D
mert_leon
25-03-2011, 23:49
benim aracın motorun üstündeki kapakta yatmış, sıçmış işemiş takılmış fare kardeş :D nasıl bir idrarı varsa plastiğin rengini değiştirmiş ne yaptıysam orda leke kaldı :(
Benim bahçede bilimum kedi ordusu var 3 hafta önce rot kovaladılar :D
Fareyi ne yaparlar kim bilir içim rahat :D foto isterük..
cidden bu kadar uğraşıcağınıza içeriye kedi koyun belki anlar o
benim aracın motorun üstündeki kapakta yatmış, sıçmış işemiş takılmış fare kardeş :D nasıl bir idrarı varsa plastiğin rengini değiştirmiş ne yaptıysam orda leke kaldı :(
bi fare bul komple kapaga işesin rengi tutturursun hiç deilse. :icon_tup:
:D Ahuaha...
Her bi yorum bomba olmuş... Çok sesli güldüm...
Ee fareden haber var mı ?
otoban faresi dedikleri böle bişemi yoksa ? :D :D
:D:D:D:D...... cok guldum ya
txq_BogA1NM
nasıl bir eğitim almış bu fare ya
çok guzeldı ya :D siplinter ustaa....
Hayvanı rahat bırakın ya.. Ya uzaylılar da bizi dünyada öyle görüyorsa ? Bize ilaç sıkarlarsa yazık değil mi bize.. Ya fok balıkları ? Hem yalnızlar hem ölecekler :o Ben acılaarr çocuuuğuuuyuuumm :(
COOLFEAR
11-04-2011, 10:50
Lakin başınız çok büyük belada size turbo fare bulaşmış kolay gelsin
jtvLtkGHTjI
Ahahahaa :D Dyno'da ne çıktı bu..?
SULTANOGLU
11-04-2011, 13:30
çok guzeldı ya :D siplinter ustaa....
Sinirli fare videosunu izle - Hayvanlar - Mynet - Video (http://video.mynet.com/teknisyenarif/sinirli-fare/1150486/)
işte splinter usta ninja turtles popülerliğini kaybettikten sonra düşütüğü halleri :D sanıırm birde kamyondan dışarı atıldıysa bu onun siniri olabilir
///KDrÖZER
11-04-2011, 13:44
fare sıkıntı yaaa kuşların kümesinde var sezon açılsa boşaltacağım komple geçen bi tuzak kurdum yeni kunlamış tam 18 tane mınnak mınnak yakalamıştım:) allah yardımcınız olsun :D
dragstar
11-04-2011, 14:28
tecrübeli geldi :D
her sene çiftlikte duran amerikanın değişik yerlerinden fare çıkartıyorum:D
sol ön kapı döşemesi içi, torpido, bagaj, arka koltuk altı, fan motoru içi, kaputun sacı ile profil i arasındaki yer, hava filtresi kutusu, ön sol paspas
genelde küçükken giriyorlar ya açlıktan ölüyorlar yada büyüdükten sonra çıkamıyorlar
Hayvan hakları savunucu panter emel vardı sanırım bu konuyu ona mail olarak atıcam yandınız siz :) :) :)
ne oldu adem abi splinter usta ve çetesinden ses seda yok mu :D
ademsezer
09-05-2011, 11:17
yok araba leş gıbı kokuyo olduler hralde:)
///KDrÖZER
09-05-2011, 11:19
yapılan baskın sonuçu 8 kişilik ekip göz altına alındı
savcılığa elleri kelepçeli şekilde sevk edilen splinter reis amacımız bazoka24 un
garaja girmesini bekleyip üzerinde çılgın fantazilerimizi uygulamaktı diye açıklama
yaptı:D
yok araba leş gıbı kokuyo olduler hralde:)
abi el ayak girmeyen yerlere yüksek basınçlı bi hava komp. ile hava tutun bence çıkartabilirsiniz öldüyse gerçi ölmediyse de kaçıcaktır hemen :D biz dükkanda bi 0302 den çıkartmıştık bu yolla tecrübeyle sabit :cool:
yapılan baskın sonuçu 8 kişilik ekip göz altına alındı
savcılığa elleri kelepçeli şekilde sevk edilen splinter reis amacımız bazoka24 un
garaja girmesini bekleyip üzerinde çılgın fantazilerimizi uygulamaktı diye açıklama
yaptı:D
gazetelerin 3. sayfalarını takip edemediğimden kaçırmışım ya :( :D
Evet beyler farenin capsleri geldi.
Resimler;
http://www.darrenstraight.com/blog/images/2007/06/ratatouille_remy_01_small.jpg
Şok Şok Şok!
Bir otomobil tutkununun aracına girmekle suçlanan fare M.T, hiçbirşey olmamış giib olay yerinden uzaklaşmaya çalıştır. Zorla otomobile girmek, çeşitli ziynet eşyalarını gasp etmek, otomobil kaçırmak ve yasadışı yarışlar düzenlemekten suçlanan fare Mitat'ın pişkin tavırları kameralardan kaçmadı. Yaptığı konuşmada, "kafamız dumanlıydı, burayada nasıl geldik bilmiyorum, kim itti lan beni bu dereye, kurbağ vrak dedi, çoluğumuz var çocuğumuz var" dedi. Araç sahibinin mağduriyetini gideremeyecek olduunu belirten M.T, "ya biz günde 3 arabaya girmişiz, 5 arabadan çıkmışız çok mu? bırakın bizimde özel bi hayatımız olsun. Gün boyu tekirden kaç, yumaktan saklan, peynir kovala yorulduk. Özel hayata saygı istiyoruz" dedi. Kameramanların yoğun ilgisinden rahatsızlık duyan fare Mitat, giderken "sizi bulacaaam oluuuum, sizi bulaaacaaaam. torpidolarınızdan çıkacaaam" dedi ve kameralara şöyle yaptı;
ProdriveSTI
09-05-2011, 13:31
Lakin başınız çok büyük belada size turbo fare bulaşmış kolay gelsin
jtvLtkGHTjI
hahaa :D cuk diye oturmuş ses :D
by serçe
09-05-2011, 13:40
geçmiş olsun allah kolaylık versin zor iş :D