Orijinalini görmek için tıklayınız : +1 Saat Duzeltmesi Bilgilendirme Mesajidir !
Dijital cihazlar (pc,tel vs ) otomatik saati 1 saat ileriye aldı
Saatler pazar gunun pazartesıye baglayan gece ileri alınacak
yani telefon pc deki saatleriniz 1 saat ileri şuan saat 4.51 konuyu actıgımda pcde aslında 3.51 :D
Turkiyenin sinavlar vb olaylarin tarihini degistirmektense uluslar arasi saat dilimine mudahale seklidir ucakla seyahat edenler herhalde aptal olmustur su siralar :D
sınava erken gidenleri gör birde :D
Valla ben ellemedim saçma sapan millet yatmadan ayarlıcakdı efeler gibi gideceklerdi daha öncede denk geldi diye hatırlıyorum 1 gün ara ile ama enteresan yani insanlar bunun bilincinde olurdu. Sıkıntı yok ben sizden ilerdeyim ahahah :D
Mafettilerrrr beni yaaa mafettiler :):)
Bıdıklamadıkları bi bu kalmıstı onuda hallettiler.Suan 1 saat erken kalktım telefonlar otomatik yaptıgı için ve aptal oldum diyebilirim.
nakayama
27-03-2011, 07:04
şuan saat kaç :D
Az önce kalktım.Telefonumun saatine baktım 8:50 salona geldim 7:50.İleri alınacağını da unuttum dedim iyi saatte olsunlar.Kısa bir dejavudan sonra anca toparladım :)
şuan saat kaç :D
Suan 8:12 :D
nakayama
27-03-2011, 07:14
Suan 8:12 :D
kafa karıştırdılar iyice pc 9.11 gösterşyor normal saat 8.11 telefon 9.11 sınavı kaçırmayalımda :D
Ulan tel ileri almis otomatik baktim 9.15 gec kaldik diye bagirdim baktim saat 8 imis:D
Saat 8,40 izmire gidiyorum aptal oldum resmen saat 6 da uyandım :)
Turkiyenin sinavlar vb olaylarin tarihini degistirmektense uluslar arasi saat dilimine mudahale seklidir ucakla seyahat edenler herhalde aptal olmustur su siralar :D
O sınav tarihini ayarlayan sevgili çokbilmiş arkadaşlar tarihi ayarladıkları gün saat değişimi olacağını düşünmediğinden kaynaklanan problemler..
Yok mudur bunların bir takvimi ne zaman ne var..
Salla pati iş işte..
gereksiz hareketler ülkesi türkiye :D
bu mallar birde ülke yönetiyor:ofk:
forumun saati dogru arkadaslar
ulasoztas1
27-03-2011, 09:50
bende diyorum ne çabuk öğlen olmuş :D
fastchild
27-03-2011, 11:37
haha babam evin saatinden 12:30 olarak görüyo ben diyorum 13:30 babam diyo nerede yaşıyosun olum sen :D
şu lanet olay ne zaman bitecek yaa :mad:
şuan pc'de görünen saatim 13.44 ama aslında 12.44 mü?
ileri alma olayı yarın gece olucak ve yarın pc'de ki saat doğru olacak dimi?
:D
sabah 8'e kurdum sınava gidcem die bi kalktım benim cep 8diğer saatler 7hala uyku sersemi diyom bu ne ayak böle:D:Dkafam allak bullak oldu..
kafam karıstı saat kac yaaww :D
Allahtan hafta sonu bide iş gunu olsa görün curcunayı :D
Yarin zorlanicaz:) smdi dahami cok uyumus olcaz yav
Hiçbiseye dokunmasalardı herkes saatini geceden ileri alıp pcler,telefonlar otomatik olarak ileri alcagı için bugünkü durumdan daha az sorun olcagı kesindi..Yaptıkları gerizekalı işler daha cok sorun oldu insanlara.Yada sınavı bir hafta önce yada sonra yapın ne var yani
Hiçbiseye dokunmasalardı herkes saatini geceden ileri alıp pcler,telefonlar otomatik olarak ileri alcagı için bugünkü durumdan daha az sorun olcagı kesindi..Yaptıkları gerizekalı işler daha cok sorun oldu insanlara.Yada sınavı bir hafta önce yada sonra yapın ne var yani
Saatleri ellemeselerdi sınava girecekler 1 saat az uyuyacaktı.
Sınavı 1 hafta önce veya sonra yapmayı sene başından belirlemeleri lazımdı ama o kadar salla pati iş yapan bir sistemimiz var ki sınav gününün saatlerin ileri alındığı güne denk geldiğinden tamamen bihaber...
Wind of VW
27-03-2011, 12:18
ya arkadaşlar harbi garip oluyomuş. uyandığımda saat 13:10 yazıyordu bilgisayarda . gece elektrikler gittiği için masa üstü bilgisayarımında saati sıfırlanmış. (bios pili sağolsun) şimdi bu sayfayı görünce telefona baktım saat hala 13:10
Ahmet_28
27-03-2011, 12:24
telefonla uyanıyorum sabah.amele gibi 1 saat erkenden kalkacaktım :D hatırlatma için teşekkürler
Saatleri ellemeselerdi sınava girecekler 1 saat az uyuyacaktı.
Sınavı 1 hafta önce veya sonra yapmayı sene başından belirlemeleri lazımdı ama o kadar salla pati iş yapan bir sistemimiz var ki sınav gününün saatlerin ileri alındığı güne denk geldiğinden tamamen bihaber...
Abi öyle ama misal ben ve benim gibi bicok kişi böylede 1 saat az uyumuş oldu.Aksamdan telefonun ileri alcagını unuttuğumdan saat 8 yerine 7'de kalkmış oldum yine bisey değişmedi yani:):)
mgnPower
27-03-2011, 20:48
biz balona binecez diye 6da kalkacaktik 5de kalkip yola dustuk 1 saat oyle bekledik ustune birde japon kafile vardi 1.5 saatte oyle beklettiler iiice mala bagladik sabah erkenden binecez diye tam techizat giyindik kislik takimlari oglene dogru binince birde iyice pisik olduk neredeyse...