PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalovalı Arkadaslardan yardım

Sercan AKCAN
29-03-2011, 01:49
Arkadaslar pazar günü bir kız arkadasımın yanına gidicem kısmetse.orada polisler ne durumda araba ofsayt.en önde gelen 2 şey ön cam dahil film ve tavan siyah folyo kaplama.polisler cok sıkıntı yaratırmı?bide gidilebilecek gezilebilecek güzel yerler varmı.arkadasım yeni üniversiteye basladı orda.Merkezde yalova üniversitesinde.Yalovada yaşayanlardan yardım bekliyorum :)

Wind of VW
29-03-2011, 02:12
Ananemler yalovada yaşıyor yazları falan 1-2 hafta gidiyorum ama orda fazla arkadaşım olmadığından fazla biryer gezmişliğim yok.

Merkezden sahile çıkabilirsiniz. ido değilde diğer istikamete doğru uppp-uzuun bir sahil şeridi var trafiğe kapalı. 2 sineması var benim bildiğim biri merkezde sayılır colins falan mağazalar var o yol üzerinde. diğeride Kipa'da ama terste kalıyor. Merkezde bir kaç tanede güzel kafe var zaten hemen fark e dersiniz. genelde sahile doğru giderken oluyorlar.

Sercan AKCAN
29-03-2011, 02:17
Ananemler yalovada yaşıyor yazları falan 1-2 hafta gidiyorum ama orda fazla arkadaşım olmadığından fazla biryer gezmişliğim yok.

Merkezden sahile çıkabilirsiniz. ido değilde diğer istikamete doğru uppp-uzuun bir sahil şeridi var trafiğe kapalı. 2 sineması var benim bildiğim biri merkezde sayılır colins falan mağazalar var o yol üzerinde. diğeride Kipa'da ama terste kalıyor. Merkezde bir kaç tanede güzel kafe var zaten hemen fark e dersiniz. genelde sahile doğru giderken oluyorlar.

teşekkürler Wind of VW.peki araçla gitsem sıkıntı olurmu?dediğim gibi en bariz sıkıntılarımız ön cam dahil film ve tavan folyo kaplama.Yani polis durumu çevirme durumu nedir.Gidipte Aracı baglatmayalım orda : )))

Emir_b16a
29-03-2011, 02:38
teşekkürler Wind of VW.peki araçla gitsem sıkıntı olurmu?dediğim gibi en bariz sıkıntılarımız ön cam dahil film ve tavan folyo kaplama.Yani polis durumu çevirme durumu nedir.Gidipte Aracı baglatmayalım orda : )))

yalovanın sağı solu belli olmaz :) eyer şüpheliysen hiç götürme arabanı ztn ufacıcık yer çınarcığa falan geçmicekseniz hiç gerek yok gidiceğiniz yer ztn sahil olur başkada gidilicek bi yer yok merkezde :)

boşa gitme arabayla bnce

Sercan AKCAN
29-03-2011, 03:03
arabayla gezmek değil zaten amacım sadece gidişde ve dönüşte daha rahat olur düşüncesindeyim.polisler sıkıntılıysa gitmicem zaten.yok öyle cok bi cevirme yok derseniz gidicem.sabah erkenden giderim herhalde cevirme olmaz o saatte dönüş işte belli olmaz :)

Emir_b16a
29-03-2011, 10:45
arabayla gezmek değil zaten amacım sadece gidişde ve dönüşte daha rahat olur düşüncesindeyim.polisler sıkıntılıysa gitmicem zaten.yok öyle cok bi cevirme yok derseniz gidicem.sabah erkenden giderim herhalde cevirme olmaz o saatte dönüş işte belli olmaz :)

yahu atla idoya git hem daha ucuza gelir hemde daha kısa sürer yol

Sercan AKCAN
29-03-2011, 11:38
tamamdır o zaman :) daha baska yardımcı olabilecek arkadas varsa bekliyorum yardımlarınızı sagolun arkadaslar szde :)

boosted_pug
29-03-2011, 17:22
izmit üzerinden gidersen karamürsel girişinde bazen çevirme olur ido ile karşıya geçersen uygun olur onun haricinde arabalı vapurla (hala varmı bilmiyorum) taş köprüdende geçebilirsin ordada çevirme olmaz

eski Atatürk heykelinin olduğu yerde sürekli ekip bekler gazlamazsan çok bi sıkıntı çıkartmıyolar aynı şekilde devlet hastahanesinin orda emniyet müdürlüğü ve valilik war oradan geçerkende gazlamazsan uygun olur sonra peşine takılıyolar arabayı istediğin bi sokağa park et herhangi bişi olmaz istediğin gibi gez

sahilde 3 5 kafe war ama öle istanbuldaki gibi yerler bulamazsın sahile girdiğinde solda bi oyak bank war onu biraz geçince teras cafe war orası güzel biyer bide çiftlik köye doğru giderken solda özdilek mağazası war oranın sineması cafe si felan mevcut

samet_61
29-03-2011, 17:25
marmara depremıne kadar yalovada yasadım yaklasık 3-4 sene ehlıyetsız arac kullandım :) hıc bır sıkıntı yasamamıstım yasımda kucuktu

Melih-Ö
29-03-2011, 17:32
Arkadaslar pazar günü bir kız arkadasımın yanına gidicem kısmetse.orada polisler ne durumda araba ofsayt.en önde gelen 2 şey ön cam dahil film ve tavan siyah folyo kaplama.polisler cok sıkıntı yaratırmı?bide gidilebilecek gezilebilecek güzel yerler varmı.arkadasım yeni üniversiteye basladı orda.Merkezde yalova üniversitesinde.Yalovada yaşayanlardan yardım bekliyorum :)

Modlu araban var neyin sorgusunu yapıyosun olum:D ya gidiceksin eğleneceksin yada gideceksin üzeleceksin şans bu :) Öne tak planaı git polis görünce indir camlarını. Ben jazzla kırklareli izmit falan gittim ön cam ddahil film seninkinden koyuydu :D tavan folyoda vardı sıkıntı olmamıştı :)

Sercan AKCAN
30-03-2011, 01:08
arkadaşlar teşekkürler ilk gidişimde bi idoyla gidiyim ortalıgı bi kolaçan ediyim sonrada arabayla gider gelirim.ilgiliniz için çol teşekkür ederim.konu silinebilir.

zekky
30-03-2011, 02:28
Bence ilk gidişinde birşey görmesen 2.cide kendinden emin gitsen bile süprizle karşılaşabilirsin..
Ben geçen yaz fiestamla mersin-antalya-ankara-istanbul-mersin gezdim.
Önde plaka yoktu+öncam dahil film+tavan folyo.
Şansıma ne 1 kere durduruldum ne birşey..
Önceki sene babamın hilux uyla yaylaya çıktım. Film yok birşey yok. Çift çıkışlı egzos var diye beni Allahın dağında esir ettiler ve ceza yazıp gönderdiler..
Bi bakıma kumar gibi birşey:)

Wind of VW
30-03-2011, 05:41
arkadaşlar teşekkürler ilk gidişimde bi idoyla gidiyim ortalıgı bi kolaçan ediyim sonrada arabayla gider gelirim.ilgiliniz için çol teşekkür ederim.konu silinebilir.
heh şöyle ya hem bak ido 1 saat 15 dakika sürüyor Yenikapı Yalova arası. otur rahat rahat gazete oku kitap dergi oku. 3G den nete gir forumu takip et :D

HEm konu silinmesin belki başka gidecek olanlar olur yalovaya bilgi alırlar buradam :icon_tup:

Sercan AKCAN
30-03-2011, 10:32
tamam o zaman konu silinmesin.teşekkür ediyorum herkese :)

aynen kumar gibi bişey işte arabayı bağlma olmaz ama yani arkadasımın yanında biton sıkıntı biton agız kokusu cekmekte istemem.ugrasmak istemem acıkcası.bakalım bu pazar yolculuk var :)

Wind of VW
30-03-2011, 15:04
sen sen ol ido ya vaktinden yarım saat önce git. bide bileti internetten falan alda yer sıkıntısı olmasın neme lazım bazen birtmiş oluyor son bir s aate kadar
:D

crazydog
30-03-2011, 17:54
20 seneye yakındır yazları çınarcıktayım bugune kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım aracımla ilgili 1 kere plakasız geziyorum diye ceza kesmeye kalktılar ondada zaten tanıyoruz ediyoruz diye sıkıntı olmadı.