Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Yola Çıkmak | Istanbul - Antalya
ClioSport
31-03-2011, 13:34
Selamlar.
İlk kez uzun yola çıkacağım. Istanbul'dan Antalya ya gideceğim inşallah. Sabah 06:00 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Gündüz yolculuğunun daha güvenli olacağı kanısındayım. İlk kez yola çıkacağımdan dolayı birazcık heyecanlıyım çünkü ***** şehir içinde araba kullanmaya benzemiyordur :) Gideceğim güzargah D650 yolu üzerinden 700km (+ -) kadar ortalama 9':30'' sürerken Anadolu otobanından 950km(+ -) 12 saat civarında. D650 karayolu çift yolmu yoksa tek gidiş tek gelişmi?
Eğer Anadolu otobanını tercih edersem Afyonkarahisar'dan D650 ye bağlanıyor tekrar.
Deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Birçok yeri duble yola döndü, bende uzun zamandır karayoluyla gitmedim ordan ancak iyidir , rahat gidersiniz yani :) Bilecik tarafları biraz yoğun olur , Bursa ayrımında yol yapımı vardı en son geçtiğimde (kurban bayramı dönüşü) , onun haricinde sıkıntı çekmezsiniz, uzun yolda araç kullanmak daha kolaydır ayrıca :) Adapazarı-Bilecik arası biraz viraj vardı, Bilecik sonrası düz yol sayılır zaten, Burdur civarında tatlı virajlar var yine duble yol olarak. iyi yolculuklar diyelim şimdiden :)
uykusuz sürücüleri unutmayın..08:00 de yola çıkarsanız daha güzel olur diye düşünüyorum..biz gelirken d650 üzerinden geldik gayet iyiydi..arkadaşlarımız da yorum yaparlar zaten..birde navigasyon cihazı alın iyi oluyor..örnek cihaz vermek gerekirse de teknosalar da piranha 140 tl :)
Valla sana fotoğraf eklicektim ama bu siteye eklemeyi hiç başaramadım. Sen bana onu anlat ben sana antalya yolunu anlatiyim. :)
ClioSport
31-03-2011, 13:52
Teşekkür ederim google earthdan baktığımda tek gidiş geliş gibi görünüyordu bunu öğrenmem çok iyi oldu. Navigasyon cihazı aldım bakalım artık ona güvenicem yollarda ama çokta güvenmek istemiyorum geçen gün Umraniye ikeanın orda ciddi anlamda sapıttı ama uzun yolda sıkıntı çıkartmaz herhalde :)
Aracınızda gündüz farı yoksa kısaları mutlaka yakın
ClioSport
31-03-2011, 13:55
Valla sana fotoğraf eklicektim ama bu siteye eklemeyi hiç başaramadım. Sen bana onu anlat ben sana antalya yolunu anlatiyim. :)
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting (http://www.hizliresim.com/) > Dosya Seç > Aç > Yükle > Resim Adresini kopyala > Forumdan Insert Image düğmesine bas > yapıştır > Tamam :)
ClioSport
31-03-2011, 13:56
Aracınızda gündüz farı yoksa kısaları mutlaka yakın
7/24 Farlarım açık :)
overblack
31-03-2011, 13:56
nerden gidersen git yavaş git ;)
Teşekkür ederim google earthdan baktığımda tek gidiş geliş gibi görünüyordu bunu öğrenmem çok iyi oldu. Navigasyon cihazı aldım bakalım artık ona güvenicem yollarda ama çokta güvenmek istemiyorum geçen gün Umraniye ikeanın orda ciddi anlamda sapıttı ama uzun yolda sıkıntı çıkartmaz herhalde :)
Sapanca'dan Bilecik Antalya tabelasından giriyosun bitti iş zaten :D
Yol çok keyifli 2007'de Vtec'le gitmiştim ozaman yollar yapılmamıştı şuanda bütün yollar adam edilmiş. Bilecik virajları insanı fazla havaya sokuyo dikkat et :D
ClioSport
31-03-2011, 13:57
bu benzin fiyatlarıyla en fazla 100kmh ortalama 90kmh :) istesemde basamam 1.5 depoyla gitmem gerek
Kütahya çıkışında sağda outletler var mutlaka orada yemek yemelisin antepli seyfide :)
ClioSport
31-03-2011, 13:59
Sapanca'dan Bilecik Antalya tabelasından giriyosun bitti iş zaten :D
Yol çok keyifli 2007'de Vtec'le gitmiştim ozaman yollar yapılmamıştı şuanda bütün yollar adam edilmiş. Bilecik virajları insanı fazla havaya sokuyo dikkat et :D
yanımda anneannem olucak ona virajlara girmenin verdiği zevki 68 yaşında tattırcam :D :p
duble yollarda hız sınırımız 110 km oldu, bilginiz vardır gerçi . artık yolların hemen tamamı bölünmüş yol olduğu için sürekli sollama ile uğraşmıyorsunuz. rahat gidersiniz. şehir içinde araba kullanmaktan daha kolaydır.
ClioSport
31-03-2011, 14:00
Kütahya çıkışında sağda outletler var mutlaka orada yemek yemelisin antepli seyfide :)
işte beklediğim cevap buydu :icon_tup:
bu benzin fiyatlarıyla en fazla 100kmh ortalama 90kmh :) istesemde basamam 1.5 depoyla gitmem gerek
Biz 700km yapmıştık 3 kişi full bagaj 100-120 civarı gittik sürekli çok sakin tempoda kullandık yerleşim yerlerinde 50-60 civarı
Walla ben öyle düşünmüyorum gece eğer uyku problemin olmayacağı konusunda kendine güweniyosan gece çık yola çünkü geceleri hem çok daha az araç oluyo hemde gece olduğu için insanlar birazdaha fazla dikkatli oluyolar we yollar genelde bomboş oluyo heleki bu aralar gitcekszen hiç araba olmaz
Ben geçen yaz gittim geldi yolla tek kelimeyle muhteşem
kadir jdm civic
31-03-2011, 14:05
kardeşim ben antalyada unıversite ögrencisiydım işte yenı mezun olduk 2 sene boyunca istanbul antalya kendı arabamla gidip geldim ben pendikten 000km çıktıgımda akdenız üniversitesinde 720 km de oluyor idi. güzergahım ise.
pendik- bözüyük( bilecek in ilçesi) 275 km civarı idi
bözüyük - kütahya 70 km
kütahya - afyonkarahisar 95 km
afyonkarahisar - antalya 275 km
sabit 90 hızla ve 2 mola ile 10 saatte varıyordum. yollar hep acıktır hiç trafık yok hele kütahyaan sonra cift şerit yol ztn hiç zorluk çekmezsın.
dikkat etmen gereken seyse uyuklaman çünkü afyondan sonra hep düz ovadasın hersey aynı ip gibi yol çok az araba oluyor o yuzden gözün hep alıştıgından uyuyabiliyorsun allah sükür 2 sefer gündüz uyudum allah yazmamış hep kılpayı uyandım kaza yapmadım. gece uyuyabilirsınde gündüz uyunurmu dersende çok guzel uyunuyor bilgine sunarım tek başına gidiceksen sayet dikkat etmenı tavsiye ederım
SOMEONESPECIAL
31-03-2011, 14:07
Gözün yola dalmasın.... 2 saatte bir mola ver, in arabadan gerin, su iç vs vs vs...
Sigara içiyosan bol bol iç yolda çok keyifli üstelik uyumazsın :)
daha cok etrafindakilere dikkat et cok dikkatsiz adamlar cikabilir, cok fazla da yorma kendini, bi tane de cd yap soyle 50-60 sarkı olan keyifli bi yolculuk olur senin icin ^^ yolda cok iyi yemekler de var kacırma az az hepsini dene derim :D
edit: hayırlı yolculuklar ^^
Deniyorum öyleyse varım... Neden bukadar zahmetli bu iş bunun tuşu muşu yokmu ya..
[img src=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/31/5784.jpg]
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/31/5850.jpg
timucintt
31-03-2011, 14:44
Gözün yola dalmasın.... 2 saatte bir mola ver, in arabadan gerin, su iç vs vs vs...
ben gece yolculuğu yaptım efi aldığımda sisli yağmurlu manyaktı yolculuh ha... 10 metre önüm görünmüyordu... -5 derece bide :D 1050 km 11 saatde bitirdim öyle 450 kmsi sisti... :D :D molamı ? oda ne ancak benzin almaya indim :D 2 kere kaza yapıyodum ama... birinde bir anda sise daldım... 4lüleri yakan bir öküz sollama yaparken üstüne çıkıyordu... ikincisindede tilki fırladı yola o yolun kaşısına koşarken ben sağa kaçtım ama deli yolun ortasında geri kaçtı sola kaçtım bu sefer... herhalde 10 cm ile ıskaladım tilkiyi yoksa ölürdük ikimizde :D
kendine güveniyorsan gece yolculuğu yap derim ben... çok daha zevkli ve güvenli bence... ortalıkta gereksiz araba kamyon olmuyor... ama far ayarın iyi olsun...
Hayırlı yolcular..... Bir sürü uzun yol şarkım vardı paylaşmak isterdim =) yol tarifi yapmak için biraz geç kaldım arkadaşlarında tarif ettği yollardan gidebilirsiniz... Uzatmak isterseniz..
direk ankara'ya gelin Oradan Konya konyadan Antalya :P
Bileciktteki yolu cook güzel yapmışlar.. gerçekten oralar cook keyifli sıcak asfalt araba akıyor... resmen
Heee oldu galiba..
Antalya yolu çok zevklidir. 730 km civarı ama ortalama hızı yüksek bi yoldur 30 dk 2 mola versen bile en fazla en fazla 8 saatlik yol.
Eskiden tek gidiş tek gelişti artık bayaa iyileştirdiler.
Bileciğin arkasından geçen yebi yol var otoban tipi bir yol ben en son 2009 yazın gitmiştim daha yeni yapılmıştı yol.
Bazen radar ve çevirme olabiliyor dikkat et.
Benimde tavsiyem şehirlerarası yola gece saat 12-1 arası çıkmaktır. Serin, sakin, boş ve karşıdan gelen aracı çok daha rahat anlarsın dar virajlarda farlardan dolayı.
Rota budur daha uzatmaya gerek yok yolu. Eğer gece çıkarsan sabaha karşı yada sabah afyonda olursun. Kahvaltının adresi ***** . Ama yazın bile olsa dondurucu soğuk olur sabah dikkatli ol.
Kaputun boyası cizilmesin dersen kamyon ve otobüsleri yakın takip etme sollamaya erken çıkmayı kolla.
Sollama mesafesi çabuk kapanır uzun yolda eğer karşıdaki aracın mesafe ve hızından emin değilsen sollama . Sollamaya çıkarken gazlamaktan çekinme, ekonomik araç sollanmaz herzaman. Depo olarak zaten çok kasmasanda 1 depo + çeyreğe gidilir antalyaya.
İyi yolculuklar.
Burdur'a yaklaşırken düzlükte radar olur bu arada öğleden sonra genelde, sabah çıkıcaksanız dikkat derim o düzlük yanıltabiliyor gaza basıyorsunuz ister istemez:)
1 kere molayla 6.5 saatte kemerdeydik :) Tabi araba dizel benzinliye benzin dayanmaz 2 kere durmak zorunda kalırsın :P Bu arada gece yollar bomboş oluyor dönüşte gündüz döndüm baya doluydu artı radar vesaire vardı..
en son 4-5 yıl önce gitmiştim yollar yapılmış düzeltilmiş olabilir;
bilecik-kütahya-afyon yolunun yorucu olduğunu söyleyebilirim, ben 8 saat araba kullanmanız yerine uçağı tavsiye ediyorum, şartlarınız uyuyorsa tabi,
afyon-antalya arası yolu biraz daha keyiflidir, burdur-antalya arası ise çok keyiflidir, uyuklama imkanı vermez ...
bence gündüz git gece heryer karanlık zevkli olmayabilir :D afyon civarındaki soguk hasta eder sabahları :D
burdur civarındaki radar bordo renault 19 ve megan 2 di en son dikakat edin :D
Burdur'a yaklaşırken düzlükte radar olur bu arada öğleden sonra genelde, sabah çıkıcaksanız dikkat derim o düzlük yanıltabiliyor gaza basıyorsunuz ister istemez:)
o yol üzerinde bi tane maket toros vardı, hala duruyor mu acaba, adamlar baya uğramış polis memurunu bile çizmişlerdi ...
KA®ANLIK
31-03-2011, 15:22
gündüz felaket radar oluyor dikkat et... yeni yapılan bileciğin etrafından dönen otobanda oluyor mutlaka 110 u geçme
S.Özeren
31-03-2011, 15:28
uzun yolun en kötü şeyi uykun olmasada uyuman :D
her sene uzun yola gidiyorum öncelikle radara dikkat edersin ben çok mola vermeyi sevmiyorum geçtigim arabalar beni geçiyo uyuz oluyorum
yagmura karşı hazırlıklı ol :) yazın ne zaman çanakkaleden geçsem yagmur yagıyo :)
işim gereği çok uzun yola gittiö geldim benim önerim yolda şeritlere fazla dalma yanında mutlaka yiyecek içecek bulunsun havalar iyi arada camı aralayıp havalandır.istanbul antalya arası kaç saat bilmiyorum ama ben izmirden giderken 2 kere mola veriyordum oda tuvalet ihtiyacı için radarlara dikkat et gerçi güzergahını bilmiyorum bilsem yerleri hakkındada fikir veririm..kazasız belasız yolculuk
uzun yolun en kötü şeyi uykun olmasada uyuman :D
oo çok kötü karadenize giderken Ankara yolu bilirsiniz havaalanı gibi hafifde güneş var düz yolda bi uyumuşum nasıl kalktığımı hatırlamıyorum :D:D ama kalktığımda araba hala düz gidiyordu seviyorum o yüzden Ankarayı :D
ocean0636
31-03-2011, 15:43
o yol üzerinde bi tane maket toros vardı, hala duruyor mu acaba, adamlar baya uğramış polis memurunu bile çizmişlerdi ...
Durmazmi hic her defasinda unutuyorum gercek saniyorum :).
Antalyaya gidesim geldi :D
ocean0636
31-03-2011, 15:55
Bekleriz abi, o kadar cagiriyoruz gelmiyosunuz :D
Güzel CD ler yapın
2 saatte bir araba mola verin
Atıştırmalık birşeyler yanınızda bulunsun:D
Arabanın yğına suyuna, lastiğine, sileceklerine, farlarına stobuna baktır, dikkatli ve yavaş git. Uzun yol keyiflidir. Bu arada çok uzun süre araba kullanma, 2-3 kez min konaklama yaparak git. Uzun yolda yorgunluk arttıkça dikkat dağılır.
Hayırlı yolculuklar.
Ozan Özer
31-03-2011, 16:04
Uzun yol yapasım geldi.:)
Lastik havasını yüküne göre ayarla;Silecek suyunu doldur;Farları kontrol ettir.Yanındakilerle konuşma imkanın varsa sürekli muhabbette ol,gözünü dakikalarca tek bir noktaya odaklama.
ykavcioglu
31-03-2011, 16:36
bilecik otobanında keyif başlıyor:)
yollar genelde duble sıkıntı yok:)
tek gitcekseniz hareketli müzikler dinleyip şarkılara eşlik edin dicektim ki ananeyle gidiyomuşsunuz, o uyarır aman oğlum yavaş aman evladım dikkat şeklinde zaten :)
bu arada o maket polis otosu hala duruyor :D ben severim uzun yol yapmayı bir de benle aynı tempoda giden 2-3 araçla denk gelince daha eğlenceli oluyor, uyutmuyor insanı :)
BthnKrkt
31-03-2011, 17:42
benim gece yolculuğu hoşuma gidiyor, bide yanlız olcaksın hareketli müziklerle yolun ne zaman bittiğini anlamıyosun:) Benim istanbuldan samsuna 4 dönüşümdede sadece yakıt almaya durdum:) 4-5 saatte samsunda oluyordum:)
Güzel müzik cd si,bakımlı bir araba ve sakin bir kullanım tercih et.Ayrıca mola yerlerinde cok fazla yeme yolda uyku bastırır.Özellikle gece yola cıkmayı tercih ederim bende.Bir elin sellektörde olur uyarman daha kolay olur gündüze göre.Az önce sapancadan geldim 200le giderken önüne fırlıyor mıllet sellektör fayda etmiyor kornayıda zaten uzaktan duymuyorlar.Ve en önemlisi lastik havalarını 1-2 bar fazla bas hem az yaktırır hemde lastiğini korumuş olursun.Tabi cokda şişirme bu seferde yol tutuş frenaj çöp olur.Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
ben de silecek suyunu kontrol et diye eklim bari :)
S.Özeren
31-03-2011, 17:53
oo çok kötü karadenize giderken Ankara yolu bilirsiniz havaalanı gibi hafifde güneş var düz yolda bi uyumuşum nasıl kalktığımı hatırlamıyorum :D:D ama kalktığımda araba hala düz gidiyordu seviyorum o yüzden Ankarayı :D
evet gerçekten benimde başıma geldi gözümü açtığımda sapak önündeydim kaçırdım :D 20 30 km fazladan dolaşmıştım
Aksam serınlıgınde gece yarısından sonra yola cıkarsan,hem trafık,hem polıs derdın olmaz.Araba da fazla ısınmaz,ne klıma,ne kalorıfer calıstırman gerekır..Guzel guzel tıs tıs gıdersın.Vırajlarda ısıkları cok daha ıyı secersın.
Ilk kez uzun yola cıkıyosun dıye gunduz cıkıpta,yolculugunu sakın zehır etme derım.Yola cıkmadan once farayarını,aracın yukune gore lastık basıncını,calısmayan dıs aydınlatma grubun var mı,varsa onları kontrol et.Bırde yanında bagajında,motor yagı,hıdrolık yagı,fren yagı,yedek cam suyu.Bu tarz seyler bulundur,aracın genel bakımını takıp et yagın suyun vs eksık olmasın.Gece yolculugu cok zevklıdır acarsın camını ohh pufurpufur hava gelır.:) + anneyle gıdıyomussun bırak yanında uyusun(egerkı rahat edebılyosa ve sende rahat edebılıyosan)..
Dıkkatlı olman gereken bıkac husus;
dıkkatın dgılmaya basladıgında farkedıcek durumda olcaksın zaten,farkettıgın anda mola ver(hatta daha once ver cok daha saglıklı olur)
molalarda yemek yersen guzel corba ıc,hafıf seyler ye,tuvalet ıhtıyacını gıder
lastık basınclarını tekrar kontrol et,eksılme yada orantısız fazlalasma/dusus gozlemlersenn esıtle
gozlerın gece yolculugunda muhtemelen yorulabılır,ama guneslı bır gunduz yolculugundan cok daha az yorulucagı garantıdır.:) (araba az,hava karnlık..yolda yansıma yok..
dag,bayır,ıssız yerlerden gecerken cevreye cok dıkkat et (hayvanlara)
Herhalde bu kadar,hayırlı yolculuklar. :)
Eklme;
Muzık konusunda,hangı tarz dınlıyosan,o tarzdan sasma.Sadece bı sarkıya cok fazla sarma,hem basını agrıtır.Hemde bıkkınlık verır.Bıkactane uygun tarzda kulagına muzıkler dolu cd yaprsan rahat edersın,hatta dınlemedıgın tarzda da bıtane cd yap,uzun yolda ıhtıyac duyup,aa guzelmıs vs dıyıpte o sarkı senın bu sarkı benım,,hoop bı bakmıssın varmıssın :).
2-3 satte bir mola verin.
dışarı atın kendinizi serinleyin.
arada bir ankaralı namık dinleyin.
iyi yolculuklar. :)
m-power07
31-03-2011, 19:48
uykusuz sürücüleri unutmayın..08:00 de yola çıkarsanız daha güzel olur diye düşünüyorum..biz gelirken d650 üzerinden geldik gayet iyiydi..arkadaşlarımız da yorum yaparlar zaten..birde navigasyon cihazı alın iyi oluyor..örnek cihaz vermek gerekirse de teknosalar da piranha 140 tl :)
Bi reklam yapma bacanam ya adamı hemen 140 lira zarara soktun :D bilmeyende teknosa ortağı sanacak :D
Walla ben öyle düşünmüyorum gece eğer uyku problemin olmayacağı konusunda kendine güweniyosan gece çık yola çünkü geceleri hem çok daha az araç oluyo hemde gece olduğu için insanlar birazdaha fazla dikkatli oluyolar we yollar genelde bomboş oluyo heleki bu aralar gitcekszen hiç araba olmaz
Ben geçen yaz gittim geldi yolla tek kelimeyle muhteşem
bencede bugüne kadar uzun yollara hep gece çıkmışımdır....
virajlarda olsun karşı yönden gelen aracı takip daha kolay bana göre :D
Güzel müzik cd si,bakımlı bir araba ve sakin bir kullanım tercih et.Ayrıca mola yerlerinde cok fazla yeme yolda uyku bastırır.Özellikle gece yola cıkmayı tercih ederim bende.Bir elin sellektörde olur uyarman daha kolay olur gündüze göre.Az önce sapancadan geldim 200le giderken önüne fırlıyor mıllet sellektör fayda etmiyor kornayıda zaten uzaktan duymuyorlar.Ve en önemlisi lastik havalarını 1-2 bar fazla bas hem az yaktırır hemde lastiğini korumuş olursun.Tabi cokda şişirme bu seferde yol tutuş frenaj çöp olur.Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
1-2 bar biraz fazla degil mi? bir kac psi anlarim da. hava sicakligi nasil su anda bilmiyorum ama eger sicak gibiyse zaten lastikler uzun yolda isinip basinci artacaktir. 4-5 psi dan fazlaya gerek olmmasi lazim.
Yola gece çıkmanı tavsiye ederim. Hem pek araç olmaz hem farların sadece yolu aydınlattığı için cevredeki cisimler dikkatını cekmez. Dikkatin hep yolda olur, Lakin gündüz iyice dinlenip uykunu alman şartıyla. Şehir içinde araç kullanmaktan çok daha kolay ve eğlencelidir. Ben ehliyetimi aldığım ilk gece istanbul-çanakkale yapmıştım telaşa gerek yok çok kolay oluyor :D
Hayırlı yolculuklar dilerim...
bu kadar bilgiyle antalyadanda rizeye falan geçersiniz heralde...
gel hacım gel bekliyorum. Aracını cıkaralım televizyona :D
gokhandonmez
31-03-2011, 20:58
bazı anadolu insanları istanbul plaka görünce sıkıştırıyorlar !allah korusun tabi de oldu ya çok sıkıştın karsıdan gelene vurma aynı istikamette gittiğine yatır arabayı.
tam hatırlamıyorum ama Bozüyük-Bilecik arası hele gece çok kötü,fosforlar bile çalışmıyodu (2008 de) traktörlere de dikkat et
Hocam yazmayı unutmuşum eğer yolda bir sıkıntı olursa bir ihtiyaç olursa çekinmeden arayabilirsin. Kütahya tam orta yerde kalıyor en azından bir yardımımız dokunsun.
0554 921 22 88 ibrahim
crazydog
31-03-2011, 21:09
inanc pamukovadan sonra radar cok oluyo haberin olsun son gidisimde 2 ay once bayagi radar vardi
duble yollarda hız sınırı 110 oldu mu? olduysa güzel :)
duble yollarda hız sınırı 110 oldu mu? olduysa güzel :)
temmuz yada ağustostu sanırım resmileşti :)
o zaman yapıştır antalyaya 120 ile mis gibi, daha güzel bir yolculuk olamaz :)
ahahahahahah durmazmı hala duruyo , en büyük yol uyarısı burda :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v323/142/3/539224776/n539224776_693107_694.jpg
ClioSport
31-03-2011, 22:44
levent Alpe® bmwlove aqustic overblack XoR FaBeRgE barisy Asimos kadir jdm civic SOMEONESPECIAL can2k timucintt dirk YEY® schkurpat Frid KA®ANLIK Livestrong SaBRi buraek4 ocean0636 DRaGGeR diyadin TEQUILA Ozan Özer ykavcioglu BaTu-Rc Baran^ JANJ@N 10ur_K raikko m-power07 Yigit-Y EvO 86 SPEEDY Tugral gokhandonmez crazydog TheAce _sinan_
herkese tek tek teşekkür ederim. verdiğiniz bilgiler gerçekten çok yararlı.
Allah razı olsun.
Antalyaya varınca yazarım burdan :D
antalyaya varmış dedeman tarafındada görülmüştür bilgilerinize :)
Murat Özcan
01-04-2011, 23:12
kesinlikle navigasyon cihazı alın derim uzun yolda çok işinize yarıyacaktır ben kullandım çok memnun kaldım
ClioSport
01-04-2011, 23:22
antalyaya varmış dedeman tarafındada görülmüştür bilgilerinize :)
vay :D camı açıp sorucaktım sana en yakın yıkamacı nerde var diyede bırak konuşmayı validenin evini bulcak halim yoktu. eğer müsait olursan tanışmak isterim gün içinde.
sağ salim ulaştım bu arada :) 42Lt, 1 + çeyrek depo, 700km. uzun yolda cliom 550km yapıyormuş :D
ClioSport
01-04-2011, 23:52
hadi hayırlı olsun :)
teşekkürler :)
vay :D camı açıp sorucaktım sana en yakın yıkamacı nerde var diyede bırak konuşmayı validenin evini bulcak halim yoktu. eğer müsait olursan tanışmak isterim gün içinde.
sağ salim ulaştım bu arada :) 42Lt, 1 + çeyrek depo, 700km. uzun yolda cliom 550km yapıyormuş :D
Hadi geçmiş olsun :) Senin clioda baya yakıyormuş bu arada ;)
ClioSport
02-04-2011, 01:17
Hadi geçmiş olsun :) Senin clioda baya yakıyormuş bu arada ;)
hesapladım 24kr. sanırım yanlışmı hesapladım acaba yardımcı olabilirmisin.
42Lt. benzin 173TL yapıyor. Bp 95 ultimate kullandım (97 oktan) 700km yol geldim buna göre ne kadar yakmış oluyor?:beuj::icon_wack
42Lt. benzin 173TL yapıyor. Bp 95 ultimate kullandım (97 oktan) 700km yol geldim buna göre ne kadar yakmış oluyor?:beuj::icon_wack
247 kurus dogrudur.
Geçmiş olsun nasıldı yolculuk :D
ne yaparsan yap.radarlara dıkkat et o yolda 3-4 tane radar var.
"42Lt, 1 + çeyrek depo, 700km. uzun yolda cliom 550km yapıyormuş"
demişsin yukarıda o yüzden yakıyormuş dedim,yani o cümleden benim anladığım 1 depoya (42litre) 550 km..Uzun yolda 1.6 miniyle 50 litre 700 km çok rahat yapıyorum :)
ClioSport
02-04-2011, 14:08
Geçmiş olsun nasıldı yolculuk :D
şükür bi sıkıntı olmadı 10km kadar çok bozuk bi yolda ilerledim ama geri kalanı rahat ve güzeldi.
ne yaparsan yap.radarlara dıkkat et o yolda 3-4 tane radar var.
hiç radara yakalanmadımda yolda polis çevirdi aracın rengini ruhsata işletmediğimi söyledim tamam ozaman sorgulamaya gerek yok devam et dedi :D
"42Lt, 1 + çeyrek depo, 700km. uzun yolda cliom 550km yapıyormuş"
demişsin yukarıda o yüzden yakıyormuş dedim,yani o cümleden benim anladığım 1 depoya (42litre) 550 km..Uzun yolda 1.6 miniyle 50 litre 700 km çok rahat yapıyorum :)
gerçekten çok iyiymiş mininin değerleri.
bu arada nereye gidilir antalyada en iyi nargileci nerdedir? :)
çok oluyorum biliyorum ama öğrenmem gerekli :hahaha:
konyaaltı caddesinde atatürk parkı var.oraya gidersen yamaç cafeye uğra .
ClioSport
02-04-2011, 14:15
yahu dün gece konyaaltını aradım aradım bulamadım değişik değişik yerlere gittim. tam olarak adresi varmı GPS den yazayım o götürsün beni :)
antalya arkeoloji müzesi diye girdiğinde gps'e seni konyaaltı caddesine götürür.
ahmet3425
02-04-2011, 15:31
ne zaman gidiyorsun kardes bos yer varsa bende geleyim :p
edit adam varmıs konyaaltını arıyor bide :) neyse artık antalyaya sevgiler diyelim...
otuzdört
02-04-2011, 15:37
Cok doğru.. izninizle imza yapıyorum:)
ClioSport
02-04-2011, 20:24
yamaçtayım :) güzel bir yer
vallaha inan benimde işten güçten fırsatım yok:)
sende benim stoptan varmış:D çok nadirdir hatta 2. diyebilirim :)
Yeni konu açmayayım buradan devam edeyim dedim. Bende pazar gecesi yola çıkıyorum. Güzergahım bu şekilde. Yolda yemek yemek için durulacak güzel noktaları söyleyecek arkadaşlara minnettar olurum. Navigasyon üzerinden işaretleyip hem molalarımı ayarlayacağım. Tavsiye edeceğiniz atıştırma yerleri için şimdiden teşekkürler.
http://i.imgur.com/MkhCH.jpg
Susurluk üzerinden geçerseniz eger ayran icmenizi tavsiye ederim...bu arada izmit uzerinden golcuk,bilecik diye giderseniz daha yakin olur gibi.