User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
86 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Uzun Yola Çıkmak | Istanbul - Antalya

ClioSport
    Misafir

Question Uzun Yola Çıkmak | Istanbul - Antalya

Selamlar.
    İlk kez uzun yola çıkacağım. Istanbul'dan Antalya ya gideceğim inşallah. Sabah 06:00 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Gündüz yolculuğunun daha güvenli olacağı kanısındayım. İlk kez yola çıkacağımdan dolayı birazcık heyecanlıyım çünkü ***** şehir içinde araba kullanmaya benzemiyordur Gideceğim güzargah D650 yolu üzerinden 700km (+ -) kadar ortalama 9':30'' sürerken Anadolu otobanından 950km(+ -) 12 saat civarında. D650 karayolu çift yolmu yoksa tek gidiş tek gelişmi?

Eğer Anadolu otobanını tercih edersem Afyonkarahisar'dan D650 ye bağlanıyor tekrar.

Deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Birçok yeri duble yola döndü, bende uzun zamandır karayoluyla gitmedim ordan ancak iyidir , rahat gidersiniz yani Bilecik tarafları biraz yoğun olur , Bursa ayrımında yol yapımı vardı en son geçtiğimde (kurban bayramı dönüşü) , onun haricinde sıkıntı çekmezsiniz, uzun yolda araç kullanmak daha kolaydır ayrıca Adapazarı-Bilecik arası biraz viraj vardı, Bilecik sonrası düz yol sayılır zaten, Burdur civarında tatlı virajlar var yine duble yol olarak. iyi yolculuklar diyelim şimdiden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uykusuz sürücüleri unutmayın..08:00 de yola çıkarsanız daha güzel olur diye düşünüyorum..biz gelirken d650 üzerinden geldik gayet iyiydi..arkadaşlarımız da yorum yaparlar zaten..birde navigasyon cihazı alın iyi oluyor..örnek cihaz vermek gerekirse de teknosalar da piranha 140 tl

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sana fotoğraf eklicektim ama bu siteye eklemeyi hiç başaramadım. Sen bana onu anlat ben sana antalya yolunu anlatiyim.
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

ClioSport
    Misafir
    Teşekkür ederim google earthdan baktığımda tek gidiş geliş gibi görünüyordu bunu öğrenmem çok iyi oldu. Navigasyon cihazı aldım bakalım artık ona güvenicem yollarda ama çokta güvenmek istemiyorum geçen gün Umraniye ikeanın orda ciddi anlamda sapıttı ama uzun yolda sıkıntı çıkartmaz herhalde

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınızda gündüz farı yoksa kısaları mutlaka yakın

ClioSport
    Misafir
    Alıntı bmwlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sana fotoğraf eklicektim ama bu siteye eklemeyi hiç başaramadım. Sen bana onu anlat ben sana antalya yolunu anlatiyim.
    Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting > Dosya Seç > Aç > Yükle > Resim Adresini kopyala > Forumdan Insert Image düğmesine bas > yapıştır > Tamam

ClioSport
    Misafir
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınızda gündüz farı yoksa kısaları mutlaka yakın
    7/24 Farlarım açık

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerden gidersen git yavaş git
    komançero garage

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ClioSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim google earthdan baktığımda tek gidiş geliş gibi görünüyordu bunu öğrenmem çok iyi oldu. Navigasyon cihazı aldım bakalım artık ona güvenicem yollarda ama çokta güvenmek istemiyorum geçen gün Umraniye ikeanın orda ciddi anlamda sapıttı ama uzun yolda sıkıntı çıkartmaz herhalde
    Sapanca'dan Bilecik Antalya tabelasından giriyosun bitti iş zaten

Yol çok keyifli 2007'de Vtec'le gitmiştim ozaman yollar yapılmamıştı şuanda bütün yollar adam edilmiş. Bilecik virajları insanı fazla havaya sokuyo dikkat et

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ClioSport
    Misafir
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden gidersen git yavaş git
    bu benzin fiyatlarıyla en fazla 100kmh ortalama 90kmh istesemde basamam 1.5 depoyla gitmem gerek

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kütahya çıkışında sağda outletler var mutlaka orada yemek yemelisin antepli seyfide

ClioSport
    Misafir
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sapanca'dan Bilecik Antalya tabelasından giriyosun bitti iş zaten

Yol çok keyifli 2007'de Vtec'le gitmiştim ozaman yollar yapılmamıştı şuanda bütün yollar adam edilmiş. Bilecik virajları insanı fazla havaya sokuyo dikkat et
    yanımda anneannem olucak ona virajlara girmenin verdiği zevki 68 yaşında tattırcam

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duble yollarda hız sınırımız 110 km oldu, bilginiz vardır gerçi . artık yolların hemen tamamı bölünmüş yol olduğu için sürekli sollama ile uğraşmıyorsunuz. rahat gidersiniz. şehir içinde araba kullanmaktan daha kolaydır.

ClioSport
    Misafir
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kütahya çıkışında sağda outletler var mutlaka orada yemek yemelisin antepli seyfide
    işte beklediğim cevap buydu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ClioSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu benzin fiyatlarıyla en fazla 100kmh ortalama 90kmh istesemde basamam 1.5 depoyla gitmem gerek
    Biz 700km yapmıştık 3 kişi full bagaj 100-120 civarı gittik sürekli çok sakin tempoda kullandık yerleşim yerlerinde 50-60 civarı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla ben öyle düşünmüyorum gece eğer uyku problemin olmayacağı konusunda kendine güweniyosan gece çık yola çünkü geceleri hem çok daha az araç oluyo hemde gece olduğu için insanlar birazdaha fazla dikkatli oluyolar we yollar genelde bomboş oluyo heleki bu aralar gitcekszen hiç araba olmaz

Ben geçen yaz gittim geldi yolla tek kelimeyle muhteşem

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben antalyada unıversite ögrencisiydım işte yenı mezun olduk 2 sene boyunca istanbul antalya kendı arabamla gidip geldim ben pendikten 000km çıktıgımda akdenız üniversitesinde 720 km de oluyor idi. güzergahım ise.

pendik- bözüyük( bilecek in ilçesi) 275 km civarı idi

bözüyük - kütahya 70 km

kütahya - afyonkarahisar 95 km

afyonkarahisar - antalya 275 km

sabit 90 hızla ve 2 mola ile 10 saatte varıyordum. yollar hep acıktır hiç trafık yok hele kütahyaan sonra cift şerit yol ztn hiç zorluk çekmezsın.

dikkat etmen gereken seyse uyuklaman çünkü afyondan sonra hep düz ovadasın hersey aynı ip gibi yol çok az araba oluyor o yuzden gözün hep alıştıgından uyuyabiliyorsun allah sükür 2 sefer gündüz uyudum allah yazmamış hep kılpayı uyandım kaza yapmadım. gece uyuyabilirsınde gündüz uyunurmu dersende çok guzel uyunuyor bilgine sunarım tek başına gidiceksen sayet dikkat etmenı tavsiye ederım
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözün yola dalmasın.... 2 saatte bir mola ver, in arabadan gerin, su iç vs vs vs...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)