Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 jap 10 roll bursa..m3--b18--ep3
dün akşam debriyajı değiştik tolga-R ın tüm rodaj yapmadan roll yapma telkinlerine rağmen dayanamadık 30 km lik :) bi rodajdan sonra roll e çıktık araçtan çıkan debriyaj aracın ilk debriyajı idi.aldıım agsantrikleri falan takmadan yapıxaım 3 deneme daha var.kazasız belasız herkese.
specler----
16 JAP 10
hıdır egsoz kpro rbc 70 lik kelebek short ram filtre şöför 108 kg
şuanda 8400 8500 arası dönüor araç afr ise 13.9 (cai de yken 13.2 ayarlamıştı tolga kardeşim biz short ram e dönünce afr bu hali aldı)
E36 M3 manuel vites egsoz filtre
B18 VTEC İNTEGRA beyin headers filtre egsoz piston komple sökük
JET TYPER headers filtre egsoz hiç bişeyi sökük değil stepne falan bagajda
YouTube - teg vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=plq4w09ry9Y)
(teg vs JAP 10 )
YouTube - teg vs jet vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=LTRoOEOE1Iw)
(ep3 vs teg vs JAP 10)
YouTube - m3 vs teg vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=RP2nusVDO7M)
(m3 vs JAP10)
m3 ile 4 kere denedik 2 si yokuş yukarı 1 tanesi yokuş aşağı 1 taneside tamamen düzlükte
yokuş yukarı ve yokuş aşağı denemelerimizde hep 4 boy kadar oluordu
düz yol denememizde ise 8-9 boy net oluyor
o videolrıda alıcam arkadaştan.
diğer m3 ile yaptıı denemelerde kondisyonunu kanıtlamış bir m3 dür.
jet typerı zaten herkes bilior tr de speclerinde en hızlılardandır.
b18 teg ise bursada meşhur taylan egsozun sahibi onur kardeşimdir aslında çok daha iyi gidiyordu ama o gece arabası adet görüyordu muhtemelen kendisi gibi yürümedi integramız aslında çok giderli bi araç hıdır cai egsozlu typerlarla çok rahat yürüyor
videoyu çeken araba turbo typer TENEK20 video çeken ise BAZUK20 adem.
gelen herkese teşekkürler hepsi kardeşlerimiz dostlarımız
nasipse yarın yine bolca deneme olucak hava yağmazsa ...
maşallah saglam yurumus jap10 :) kazasız belasız inş
eyv herkese kazasız belasız inş.
Maşallah bütün araçlara.
İlker yine kamyonculuğunu konuşturmuş, bi ara gaz sesi duydum JET'in :D
ilker aragazların adamı :D clc vtecten sonra jet typerıda çok iddialı helal olsun kardeşime.
maşallah bütün denemeler güzel olmuş .. diğer jap10-m3 denemelerini de bekliyorum..
Jap iyi yürümüş maşallah ...
maşallah güzel yürümüş jap .. bi iki şey daha var yapılacak :)
deeperblack
04-04-2011, 04:34
maşallah güzel yürümüş jap .. bi iki şey daha var yapılacak :)
Üstad sen uyumuyomusun ya :)
ocean0636
04-04-2011, 06:29
MaşAllah Jap guzel gidiyor, Tolga abi yine yapmis yapacagini :)
jap çok güzel gidiyor buna + jet te bayağı başarılı,sesler çok iyi...tüm araçlara maşallah :)
baya kalabalık olması lazımdı babali millet havadan çekindi heralde :) bukadar araçla mı deneme oldu ?
araçların hepsi güzel maşallah. b18 in biraz daha gideri var :D
Maşallah bütün araçlara.
İlker yine kamyonculuğunu konuşturmuş, bi ara gaz sesi duydum JET'in :D
ilkerin terk edemediği bi alışkanlığı o, e nede olsa adam ısuzu servisi :D
maşallah typerlara...
keşke bende ist.da deneyecek bir m3 bulabilsem..
cembozbey
04-04-2011, 08:45
m3 bvb plaka olanmı
VİDEOLAR ÇOK İYİ CAM CAR IN TENEKE OLMASI COK DOGRU BI SEÇİM OLMUŞ JAPON NİRVANA YÜRÜYO ABİ GENE MAŞALLAH :D jet typerın yüyürünü bende biliyorum speclerıne gore cok bnaşarılı gidiyor yeşil teg in zaten şekli yeter tüm araçlara maşallah
maşallahı var tüm bursa arabalarının ,kazsız belasız sürüşler hepimize
babali hazır ol benim tayyar yavrusuylada sıkıcaz :D
Onur typer
04-04-2011, 08:59
jap 10a masallah super gıtmıs sesde harıka
maşallah serkan maşallah koşuyor mübarek
HLLVTECII
04-04-2011, 09:19
masallah araclara jap 10 olayı bıtırmıs zaten önce plakasını durup bı dusunmek gerek :)
Tekrar tekrar maaşallah TYPE-R a.
Ancak şunuda ekliyeyim. Düzde bu specte 8-9 boy atıyorsanız M3 e, o m3 kendini kanıtlamış bir m3 olamaz.
cembozbey
04-04-2011, 10:00
Tekrar tekrar maaşallah TYPE-R a.
Ancak şunuda ekliyeyim. Düzde bu specte 8-9 boy atıyorsanız M3 e, o m3 kendini kanıtlamış bir m3 olamaz.
araclara benden de maşallah..
şimdi fantizme girmesinde zannediyorum videoki arac bvb plaka eger oysa muzmin satılık 20li fiyatlara
BMW M Serisi M3 1994 Model 26.250 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-standart-e36-m3-45758299/detay)
abi adamlar ne yapsın yaa cidden üzülüyorum m3 lerin durumuna
10 tayyarın 9u hakkıyla yürüyosa 10 m3ün 2 si anca hakkıyla yürüyo şimdi m3le deneyen tayyarcının günahı ne :D
Hayır zaten beter olsun bmw kullanıcısı. Çünkü m3 sahiplerinin %90 ı m3 aldım demek için alan adam. M3 kullanabilecek, bakımını bilebilecek adam değil. O yüzden aynı bmw ler 1 yıl içide 4 sahip değiştirio.
Ben şuan zevk için m3 alasım var e36 inan içime sinen bulamıyorum.
cembozbey
04-04-2011, 10:12
abi adamlar ne yapsın yaa cidden üzülüyorum m3 lerin durumuna
10 tayyarın 9u hakkıyla yürüyosa 10 m3ün 2 si anca hakkıyla yürüyo şimdi m3le deneyen tayyarcının günahı ne :D
günah meselesi deil abi sonucta adamlar denemiş kimse kimseyi zorla denetmiyo burdada gözuktugu uzere typar gecmiş hatta tegde yakın gitmiş tebrik ederim ben kendi adıma ama dedigim gibi o rakamların m3ü nün gideride okadar olur fazlada bişe beklememek lazım :)
günah meselesi deil abi sonucta adamlar denemiş kimse kimseyi zorla denetmiyo burdada gözuktugu uzere typar gecmiş hatta tegde yakın gitmiş tebrik ederim ben kendi adıma ama dedigim gibi o rakamların m3ü nün gideride okadar olur fazlada bişe beklememek lazım :)
yok yok bro ben sana demedim direk genel bi olay bu M3 arabasının cidden adı çok ağır yani milletin geçince dötünün tavana vurduğu bi araba :D ama bilinçsiz sadece adı için alan artiz vatandaşlar yüzünden maalesef makina yerlerde geziyo :(
cembozbey
04-04-2011, 10:17
yok yok bro ben sana demedim direk genel bi olay bu M3 arabasının cidden adı çok ağır yani milletin geçince dötünün tavana vurduğu bi araba :D ama bilinçsiz sadece adı için alan artiz vatandaşlar yüzünden maalesef makina yerlerde geziyo :(
abi m3 alıp yurutemeyen beter olsun bosver :D
deneyenlerin ellerine saglık maşallah...
ben 1 ara si yle M3 koşturuyodum :D
driftboy
04-04-2011, 10:55
ben 1 ara si yle M3 koşturuyodum :D
ah o si ah.. :D :D
MaşaLLah abim. JAP çok fena.. ALLah kaza beLa vermesin.. Bizde geLicektik o gece kaLabaLık oLur sorun oLur diye vazgeçtik.. VideoLarın devamını bekLiyoruz =)
saolun arkadaşlar.
m3 konusuna hiç bir yorum yapmam.araba benim değil.marka fanatiğide değilim arabamı seviyorım en hızlı m3 kimdeyse onlada denerim.
gider olarak kimse algılamasın efendi efendi konuşuyoruz hepimiz burada.
en hızlı m3 le denerim biri çıkarda benim derse ben ayarımı filtremi bızıklar denerim bursadan kudüse kadar sıkarım.
JAP10'a maşallah harika gidiyor
285 m3 kutayda jantları değiştirse daha iyi olabilirmi diye düşünüyorum onada maşallah speclerinde oda çok çok iyi
bende geç kaldım biraz otobanın ortalarında yakaladım kafileyi iyi hoş eğlenceli bi gece oldu
En hızlı diye birşey yok. M3 tayfası malesef, tayyarcılar gibi birbirinden haberdar değil. Ancak örnek vermek gerekirse Cemin araba stok olmasına rağmen oldukça iyi yürüryor. Bence onunla denenebilir.
ben şimdi m3 csl ile denicem az sabredin.
ss komple egsoz lu chip li csl ile.
geçicem ümidim yok ama den,cez.
o denemeleri bekleyin.
mashar ile denicez 3200 gt manuel.911 carera s le sıkıcaz 2007
onlarada denicekmi 911 var 911 var diye:)
bakın bu m3 321 lk m3 le deniordu 5 sonuna kadar kafa burun gidiordu
yani gitmesi gereken bi m3 aşağı yukaru
dynodada 305 hp verdi diordu sahibi artık bmw kompetanları daha iyi bilirler diyip mütevaziliğe çekiliym ben.
onursoytam
04-04-2011, 11:39
maşallah araçlara
otoban keyfine varamadık antalya da :)
Şimdi imalı yazıyorsun ama, tekrar ediyorum "maaşallah aracın güzel yürüyor" ama birde biz bu filmleri çok izledik diyorum. Araban için yorum yap, yürüdüğün araç için yorum yapma çünkü bilemessin. İzmirde Orçunun arabaya direnebilen (direnebilen diorum geçen demiorum) m3 de var. İstanbulda senin sepcleri sahip arabaları geçende. Bu nedenle senin specine 9 boy geçilen araba benim gözümde ii değildir.
Yine tekrar ediyorum, senin arabanda diğer tayyarlardan ii olabilir, fark genede 9 boy asla olmaz.
niye olamaz.istanbulde 2 sene öncesine kadar m3 leri 10 boy geçiodu siyah bi typer
yanyana yürüdüğü m3 ler 398 hp ondan geçemedik diyiliordu.
o araba geçince can oldu biz geçince patlıcan.
önemli değil ya.tartışmadan kavga etmeden kalp kırmadan devam edelim.
deneye deneye görücez elbet herşey tecrübedir.
Ben gayet relaxım. :D 398 hp m3 nerde yaaaa, ne yapmışta almış bu gücü?? Türkiyede malesef eksoz + filtre vede yazılım dışında modlayan yok, ötesine geçenlerde arabayı malesef çöpe çevirdi dağıtı gitti. Bu modlarda bu arabaya verdiği vereceği 321 lik oldunu varsaysak 350hp ;)
286 lıklar için durum daha vahim.
PPR engineering
04-04-2011, 11:55
masALLAH araclara.jap on cidden cok basarili masALLAH i var.
398 hp imiş :D
neyse ya neyin ne olduunu biliriz biz.
:) zaten 286 lık egsozlu filtreli m3 benim typer gibi typerlara zaten direnip direniceği okadardır.
daha iyisi ile deneyene kadar daha iyisi ile yürüyene kadar benim denediğim en hızlı m3 o dur.
olayı allah aşkına sadece m3 typer olayına çevirmeyin.çevirecek kişiler mümkünse m3 sahipleri olsun da bişeye yarasın.
m3 almadan gelme diosun yani :D
gc8 var uyarsa deneyelim, m3 den yavaşım ama :D
masALLAH araclara.jap on cidden cok basarili masALLAH i var.
eyvallah kanka.
gelmeni bekliyorum. ;) egsantrik ten ne bekliorsam senden aynısını bekliorum yapıcaın iş okadar önemli.güvnimde sonsuz sana.1-2 kapak daha yollicam sana görüştüm bikaç kişiyle.
m3 almadan gelme diosun yani :d
gc8 var uyarsa deneyelim, m3 den yavaşım ama :d
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d ;)
siz yazın yazıştırın takın takıştırın çıkıorum girince okurum . ama fevriyete bağlamayın ben ferviryet sevmim.hepinize selam ederim.
serkan sen bir an evvel skn gibi bir arşiv oluştur. hatta bu arabanın arşivi skn den daha fazla olsun. Tago yu hiç tanımam etmem ama yazdıkları tarzı çok iyi niyetli çok efendi bir insan. skn ye de jet e de diğerlerine de maşallah diyelim. Allah kaza bela vermesin kimsenin arabasına
TEG'de kısa ve egzantrik yok mu??
eğer yok ise acilen alınıp uygulanmalı malzemeler.
bütün araçlara maşallah.
by serçe
04-04-2011, 12:09
maşallah..................
TEG'de kısa ve egzantrik yok mu??
eğer yok ise acilen alınıp uygulanmalı malzemeler.
bütün araçlara maşallah.
kısada yok egzantrikte yok ama olacak :D
kısada yok egzantrikte yok ama olacak :D
çok büyük eksiklik.
bunlara rağmen bence gayette iyi yürümüş teg.
bu arada parçaların detayı nedir?
hedırs kaç '' ne marka filtre cai mi short ram mi egzoz sol tarafta mı lastik ebatları nedir fazla sordum ama kusura bakmayın:D
bu setupta hytech 2.5'',63mm egzos hafif potsuz sağ tarafa gelicek şekilde ilaç yani:icon_tup:
lastikleride şahsen 195-45-14 kullanırdım saçlarla veya saç janttan daha hafif bi jantla. filtre sisteminide farı söküp yalıtım odalı+boru yalıtımlı short ram ucunda hks mantar kullanırdım. xenonlarda sönmeli :D :icon_tup:
Cihan Çizmeci
04-04-2011, 12:23
Maşallah maşallah Jap kondisyonunda :)
çok büyük eksiklik.
hedırs kaç '' ne marka filtre cai mi short ram mi egzoz sol tarafta mı lastik ebatları nedir fazla sordum ama kusura bakmayın:D
bu setupta hytech 2.5'',63mm egzos hafif potsuz sağ tarafa gelicek şekilde ilaç yani:icon_tup:
lastikleride şahsen 195-45-14 kullanırdım saçlarla veya saç janttan daha hafif bi jantla. filtre sisteminide farı söküp yalıtım odalı+boru yalıtımlı short ram ucunda hks mantar kullanırdım. xenonlarda sönmeli :D :icon_tup:
tam net hatırlamamakla birlikte,
headers dc var üstünde kaç '' bilmiyorum.
11,5 yada 11,7 cr olması gerek. sahibi arkadaşım öyle demişti.
egzoz şimdilik arka kapının altında çıkıyor :D ama yapılacak zaten kendisi egzozcu.
filtre el yapımı aem v2 var, aşırı ağır sök at dedim bunu, akü bagajda filtre far arkasında kalıyor etrafıda kapalı.
rollingte 14 takıyor zaten ama arkalarda 17 spoom var.
şu an bile hiçbirşey eklemeden bikaç dokunuşla daha gideri var.
çok büyük eksiklik.
jant 17 spoon var eşşek ölüsü gibi geçen akşam bizim sokaktan geçti maşallahı var aracın despe kaç kg di olm bu spoonlar
bi kere egzantrik ve kısa şu anda bu aracı net 4-5 boy ileri atar.
emme manifoldu ve gaz kelebeği uygulaması falan fıstık yani bu teg'in baya baya bi gideri var :)
kazasız belasız
su duzlukte m3 ıle denemelerın vıdeosunu alıym ben bu aksam.b18 teg dahada ıyı gıdıor amma o gece kendısı gıbı gıtmedı sımdı kısa ve egsantrıkte takılıcak
typer m3 denemesi var dediler geldik :D
jant 17 spoon var eşşek ölüsü gibi geçen akşam bizim sokaktan geçti maşallahı var aracın despe kaç kg di olm bu spoonlar
valla aga hatırlamıyorumda baya ağır. 17+ kg olması gerek.
bi kere egzantrik ve kısa şu anda bu aracı net 4-5 boy ileri atar.
emme manifoldu ve gaz kelebeği uygulaması falan fıstık yani bu teg'in baya baya bi gideri var :)
kazasız belasız
zamanla onlarda olur inşallah :) bana göre şu an bile filtreyi değiştirse egzoz sistemini yapsa biraz daha hızlanır.
Abi ben senden önce saf tuttum geç kaldın :D
life is life
04-04-2011, 13:09
bütün araçlara maşallah... jap a ayrıca maşallah...
Jap a kocaman bir maşallah ve diğer araçlarada tabi :)
maşallah güzel videolar elınıze sağlık
cembozbey
04-04-2011, 14:10
:) zaten 286 lık egsozlu filtreli m3 benim typer gibi typerlara zaten direnip direniceği okadardır.
daha iyisi ile deneyene kadar daha iyisi ile yürüyene kadar benim denediğim en hızlı m3 o dur.
olayı allah aşkına sadece m3 typer olayına çevirmeyin.çevirecek kişiler mümkünse m3 sahipleri olsun da bişeye yarasın.
valla helal olsun ne guzel acıklamar da getirmişsin kardeş sanmıyorum seni geçicek m3 olsun tebrikler:icon_tup:
yazdıklarımı kımse ters anlamasın.benım demek ıstedıgım ben 1 tane m3 ıle denedım onuun ıcın benım ıcın suanda denedıım en hızlı m3 bu.anlatabılmısımdır umarım.daha hızlı m3 lerı deneye deneye anlıcaz.onun ıcın hersey tecrube dedım.nasıp artık her arabanın daha hızlısı muhakkak vardır.kımseyı kırma amacında degılım hele tahrık etme amacında hıc degılım.vesselam.
babali akşama var mı ekşın ,bende şu tayyar yavrusunu dehliyim :D
seko bursada yesilmisi sarı bir cupra olacak ankaradan gelen arkadas ile temasa gec aracını bir onla dene durumu gayet iyi gorursun ekzantrikten sonra bir daha dener farkı gorursun ..
masallah tum araclara.
maximize
04-04-2011, 15:47
cuprayla denemek lazım bencede
tanıyan varmı cupranın sahibini ?
tanıyan varmı cupranın sahibini ?
mugen typer ın da sahibi gecen teneka ile deneyen cupra dan bahsediyorum adam turbo type r ile denedigine gore na ile de kırmaz dener diye dusunuyorum :)
erbay olması lazım arkadasın nicki ..
seko bursada yesilmisi sarı bir cupra olacak ankaradan gelen arkadas ile temasa gec aracını bir onla dene durumu gayet iyi gorursun ekzantrikten sonra bir daha dener farkı gorursun ..
masallah tum araclara.
bahsettğin cuprayla jap10'un denemesi biraz garip olur bence
PPR engineering
04-04-2011, 15:55
eyvallah kanka.
gelmeni bekliyorum. ;) egsantrik ten ne bekliorsam senden aynısını bekliorum yapıcaın iş okadar önemli.güvnimde sonsuz sana.1-2 kapak daha yollicam sana görüştüm bikaç kişiyle.
kanka yarin istanbulda olucam ariycam seni..tamafir kanka sen merak etme..islemlerden sonra bir daha denersin :D
m3 e 10 boy cupra ile denk olur maksat muhabbet diyorum yanlıs anlasılmasın ..
espiriyi kaçırmışın ilker :D
espiriyi kaçırmışın ilker :D
yok ben kaçırmadım bişe :D
emresener
04-04-2011, 17:40
sakıncası yoksa m3ün plakasını PM alabilirmiyim ?
325hp veren 3.2 m3 un çok ciddi gideri var gpste 293 yapan 7 dk boyunca sıkan youtubtaki erıkın aracı,
07 carera ste 355hpdır cıddı cıddı gıderı vardır m3u fılan rahat harcar ıyı durumdaysa..
denemeler keyıflı olmus ama masallah.
beyler bakın biraz evvel m3 ün sahibi aradı olaydan muzdarip.
burada yürümüyor falan diye yorumlar yapılmasından hoşnut değil.
o araba tekrar tekrar söylüyorum çok çok iyi bi m3 adamın arabasını bilmeden etmeden yürümüyo demeyin.
varsa daha iyi m3 ünüz getirin o m3 le deneyin herşey netleşsin.
yeter da artık şu video olaylarında tatsızlık çıkmasın.
M///maniac
04-04-2011, 20:32
integranın net olarak specler neler acaba
325hp veren 3.2 m3 un çok ciddi gideri var gpste 293 yapan 7 dk boyunca sıkan youtubtaki erıkın aracı,
07 carera ste 355hpdır cıddı cıddı gıderı vardır m3u fılan rahat harcar ıyı durumdaysa..
denemeler keyıflı olmus ama masallah.
Carrera S 355 hp
HULK un NA 256 hp sinden çok fark yiyodu yanlız
Yürüyen arabalar yürür neden ihtimal verilemiyor ?
Carrera S 355 hp
varsa deneyebilirim bu arada istanbulda :)
carrera s cayman s ciddi yuruyen bi arac degil egzantrik piston kprolu typer cok rahat gecer...
Carrera S 355 hp
varsa deneyebilirim bu arada istanbulda :)
oglum sende kaldırdın duydugunu istiyon :D
Bütün araçlara maşallah kazasız belasız sürüşler, JAP güzel yürmüş :)
M///maniac
04-04-2011, 22:05
integranın net olarak specler neler acaba
:soru::soru::soru::soru::soru::soru::soru:
Selcuk_RoL
04-04-2011, 22:23
maşşallah araçlara özellikle jap10 a şaşırtıcı gitmiş bence?? kazasız belasız bu arada araçta sökme fln yok dimi??
:soru::soru::soru::soru::soru::soru::soru:
vtec kapak b 18 c pıston hondata beyın eksoz filtre baska bısey yok yaı sıtandart bı araba
dün akşam debriyajı değiştik tolga-R ın tüm rodaj yapmadan roll yapma telkinlerine rağmen dayanamadık 30 km lik :) bi rodajdan sonra roll e çıktık araçtan çıkan debriyaj aracın ilk debriyajı idi.aldıım agsantrikleri falan takmadan yapıxaım 3 deneme daha var.kazasız belasız herkese.
specler----
16 JAP 10
hıdır egsoz kpro rbc 70 lik kelebek short ram filtre şöför 108 kg
şuanda 8400 8500 arası dönüor araç afr ise 13.9 (cai de yken 13.2 ayarlamıştı tolga kardeşim biz short ram e dönünce afr bu hali aldı)
E36 M3 manuel vites egsoz filtre
B18 VTEC İNTEGRA beyin headers filtre egsoz piston komple sökük
JET TYPER headers filtre egsoz hiç bişeyi sökük değil stepne falan bagajda
YouTube - teg vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=plq4w09ry9Y)
(teg vs JAP 10 )
YouTube - teg vs jet vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=LTRoOEOE1Iw)
(ep3 vs teg vs JAP 10)
YouTube - m3 vs teg vs jap 10 (http://www.youtube.com/watch?v=RP2nusVDO7M)
(m3 vs JAP10)
m3 ile 4 kere denedik 2 si yokuş yukarı 1 tanesi yokuş aşağı 1 taneside tamamen düzlükte
yokuş yukarı ve yokuş aşağı denemelerimizde hep 4 boy kadar oluordu
düz yol denememizde ise 8-9 boy net oluyor
o videolrıda alıcam arkadaştan.
diğer m3 ile yaptıı denemelerde kondisyonunu kanıtlamış bir m3 dür.
jet typerı zaten herkes bilior tr de speclerinde en hızlılardandır.
b18 teg ise bursada meşhur taylan egsozun sahibi onur kardeşimdir aslında çok daha iyi gidiyordu ama o gece arabası adet görüyordu muhtemelen kendisi gibi yürümedi integramız aslında çok giderli bi araç hıdır cai egsozlu typerlarla çok rahat yürüyor
videoyu çeken araba turbo typer TENEK20 video çeken ise BAZUK20 adem.
gelen herkese teşekkürler hepsi kardeşlerimiz dostlarımız
nasipse yarın yine bolca deneme olucak hava yağmazsa ...
abı benım bıldıgım rol 2. vıtes baslar 200 de bıter benım kadranım 200 oldugunda aramızdakı fark 4 boyu gecmıyo 200 den sonra ara acılıyo ona sozum yok 4 le 235 de lımıtor e gıren arac bukadarı bıle coookk ıyı benım arbamda 45 ı borudan eksoz var dı ıdareten taktık arkada 17 spoon lar bıcımsız bı fıltre haırlıksız yakalandk ama ılerıdekı denemelrımız de olcak ıns hayırlısıyla arabam yapım asamasında 15 20 gun ıcınde yenı vıdeoları koyucaz
senın ıntegra aslında cok daha ıyı gıdıyo onurum.o gece bokluk vardı ıntegrada yoksa herkes bılıor senın aracın gıderını.sen uzun sanzumanınla okadar yurudun kısan olsa bela olursun herkese moruuk.yap su arabanı tam takır ızaman sen cok araba uzaersın
senın ıntegra aslında cok daha ıyı gıdıyo onurum.o gece bokluk vardı ıntegrada yoksa herkes bılıor senın aracın gıderını.sen uzun sanzumanınla okadar yurudun kısan olsa bela olursun herkese moruuk.yap su arabanı tam takır ızaman sen cok araba uzaersın
egzantrıkler yay sapka ayarlı kasnak yolda abı b 18 c emme manıfoltuda aldım kometık 0.4 mm contada geldı 15 en fazla 20 gunum var sonra sorcam be o tayyarlara senle ı ıddıam yok ama tayyar avcısı olucam:):):)
Maşallah Guzl video
Kazasız belasız Serkan
güzel denemeler olmus..Maşallah araçlara :D
Eray Yümsel
04-04-2011, 23:26
b18 de m3 ü geçseymiş gece daha güzel olurmus :) herkeze maşallah
cembozbey
04-04-2011, 23:29
beyler bakın biraz evvel m3 ün sahibi aradı olaydan muzdarip.
burada yürümüyor falan diye yorumlar yapılmasından hoşnut değil.
o araba tekrar tekrar söylüyorum çok çok iyi bi m3 adamın arabasını bilmeden etmeden yürümüyo demeyin.
varsa daha iyi m3 ünüz getirin o m3 le deneyin herşey netleşsin.
yeter da artık şu video olaylarında tatsızlık çıkmasın.
kardes bizde biraz anlarız m3den arkadasın kusura bakmasın m3 gibi m3 deil maalesef.
suanda sahibinden de satılık en ucuz m3 aylardırda satılık Allah çarşısına pazar versin
ama bu paraya bu kadar m3
Eray Yümsel
04-04-2011, 23:30
cem ocağın altını açıyon ufaktan ufaktan m3lerin piyasasını arttırmaya calısma olm :D :hehe:
cembozbey
04-04-2011, 23:32
cem ocağın altını açıyon ufaktan ufaktan m3lerin piyasasını arttırmaya calısma olm :D :hehe:
bu m3 benimki kadar gidiyorsa demekki bu typar selcugun arabaya 10 boy..
e ozaman typar var typar varmı dicez :)
açık konusayım job bu typarı gecer kimse darılmasın gucenmesin mukayese yabıyoruzz
emresener
04-04-2011, 23:32
evet abi m3lerin ucuzlaması lazım artık :D yukseltmeyin daha da
PPR engineering
04-04-2011, 23:34
cem adam demiş hızlı yavaş ben anlamam demiş daha hızlısı varsa denerim demiş neden gidip denemiyosun kanıtlamıyosun bu m3 ün yavaş olduğunu...job typer ı gecer gecemez konu o değil geciceğini job un nerden anladın kardeşim..hiç bir sey denemeden yan yana gelmeden anlaşılmaz tamam..
saol mertcan teşekkür ederim.
la onur sen zaten typer avcısısın :)
bursada kimin typerı nasıldır nekadar gider nedir en iyi sen bilirsin hepsi senin ve taylan babamın elinden geçior ;) bizim araçlarda en önemli olaylardan biri egsoz sistemleri hepsi sizin eseriniz babali.nasıl egsoz işi yaptığınızı herkes biliyor. soğuk içecek te coca cola markası neyse egsoz işlerinde de taylan egsoz odur.sana dilimde tüy bitti koçum egsantrik al diye taylan babama kısa al diye.
alın yapın sonra başlasın sünnet şöleni.arabanımarabanıda satmıosun dövdürtme kendini bana :) egsoz yine koptu flanştan :D gelemde yap yarın.
Eray Yümsel
04-04-2011, 23:35
ppr motorsports haklı beyler
cembozbey
04-04-2011, 23:36
cem adam demiş hızlı yavaş ben anlamam demiş daha hızlısı varsa denerim demiş neden gidip denemiyosun kanıtlamıyosun bu m3 ün yavaş olduğunu...
oldu ya turneye cıkim nekadar m3 arsa deneyim sizde evden seyredin cekirdek eşliginde
adam yazmıs m3 gayet guzel gidio die ona istinaden bende gitmiyor diyorum bunu ispatlamak için bursayamı gitcem onlar gelsin ben 20 atne m3 le denedim videolar face sayfamda hepsi 321lik izle
Carrera S 355 hp
HULK un NA 256 hp sinden çok fark yiyodu yanlız
Yürüyen arabalar yürür neden ihtimal verilemiyor ?
carrera s cayman s ciddi yuruyen bi arac degil egzantrik piston kprolu typer cok rahat gecer...
z4m carera s
YouTube - 1080p: Porsche 911 Carrera S (997) vs BMW Z4 M (http://www.youtube.com/watch?v=ON4DdQTzEdM&feature=relmfu)
attıgı fark ortada, kı z4m nasıl gıder belli
buda v8 m3le carerada m3te cabrıo
YouTube - Porsche 911 Carrera S (997) '07 vs BMW M3 V8 DKG | DCT Convertible '08 x4: m3e90board.com (http://www.youtube.com/watch?v=lTRAOjA22WM)
typer yanında bıle duramaz bana göre:cool:
ya bak kardeşim.
şimdide job jap kavgası çıkarma.
herkes kendi arabasıyla ilgili konuşsun bence job bu typerı geçer bence kom bu m3 ü geçer bunlar gereksiz laflar.
kim benle denemek isterse denerim.
jap jop pop farketmez.biz denemek için aldık garajda yatırmak için değil.
düzeyli yorum yapalım sonra millet birbirine bilenmesin.
PPR engineering
04-04-2011, 23:40
oldu ya turneye cıkim nekadar m3 arsa deneyim sizde evden seyredin cekirdek eşliginde
adam yazmıs m3 gayet guzel gidio die ona istinaden bende gitmiyor diyorum bunu ispatlamak için bursayamı gitcem onlar gelsin ben 20 atne m3 le denedim videolar face sayfamda hepsi 321lik izle
yahu cemcim adam yazılarında yazmış..senin araban iyi ve bakımlı hepimiz hem fikiriz..bende zamanında cok deneme yaptım insanlar izledi cekirdekle bende izlemek istiyorum..ama yan yana gelmeden benim görüşüm kıstas olmaz.ama senin araban benim görüşüme göre videodakinden hızlı..
cembozbey
04-04-2011, 23:41
ya bak kardeşim.
şimdide job jap kavgası çıkarma.
herkes kendi arabasıyla ilgili konuşsun bence job bu typerı geçer bence kom bu m3 ü geçer bunlar gereksiz laflar.
kim benle denemek isterse denerim.
jap jop pop farketmez.biz denemek için aldık garajda yatırmak için değil.
düzeyli yorum yapalım sonra millet birbirine bilenmesin.
duzeyli yabtım zaten specleriniz yakın benm denedigim typarlar içindeki en hızlısı jop diyorumki denense gecer kötu bişe demedimki.
bi duzeyli yorum daha yapim arkadasınınn m3unde ciddi sorun var aynı speclerle biz burda deniyoruz 10 boy gibi bi rakam yok
senin aracında hafifletme sc tc veya nos yok ise
ula millet it gibi yurutuo 911leri m3leri avrupada, buraya gelio arabalar hayata küsüyo;:;:D:D:)
job un sahibi videoya yorum yapıor sen gelip diosunki job bu typerı geçer.
:) neyin peşindesin .
ben benim speclerimde her typerla denerim speclerim belli rbc hıdır kpro kelebek..
kapak mapak açmamış işlemsiz motorum var.ha bu demek değilki egsantrikli typerla denemem onlada denerim ama bi iddiam olmaz.
allah aşına bi videodada videodaki arabalar dışına çıkılmasın.yarın başka m3 ile denicez nasipse 321 lik geçsemde geçilsemde videoları izliceksiniz.ben herkesle denerim lafını herkesi geçerim baabında söylemiyorum ok.
cembozbey
04-04-2011, 23:43
yahu cemcim adam yazılarında yazmış..senin araban iyi ve bakımlı hepimiz hem fikiriz..bende zamanında cok deneme yaptım insanlar izledi cekirdekle bende izlemek istiyorum..ama yan yana gelmeden benim görüşüm kıstas olmaz.ama senin araban benim görüşüme göre videodakinden hızlı..
yanyana gelmeden kıstas olmaz diosun senin ki ondan hızlı diosun :D
kaancım specler yakın extsra bişe olsa ben de derim olabilir die
amacım tartsma felan deil yani kimse yanlıs anlamasın konsuyoruz tecrubelerle
benim o gece arka koltuklarım söküktü takriben 20 kg vardır .kendim ise 108 kg yim
sence çok bişemi yapmışım hocam. nos mos yok arabamda ne nos u :D ben hayatımda nos görmedim bırak almayı sahhsahsa
cembozbey
04-04-2011, 23:46
job un sahibi videoya yorum yapıor sen gelip diosunki job bu typerı geçer.
:) neyin peşindesin .
ben benim speclerimde her typerla denerim speclerim belli rbc hıdır kpro kelebek..
kapak mapak açmamış işlemsiz motorum var.ha bu demek değilki egsantrikli typerla denemem onlada denerim ama bi iddiam olmaz.
allah aşına bi videodada videodaki arabalar dışına çıkılmasın.yarın başka m3 ile denicez nasipse 321 lik geçsemde geçilsemde videoları izliceksiniz.ben herkesle denerim lafını herkesi geçerim baabında söylemiyorum ok.
videodaki arbaalr dısına cıklmasında ozaman objektif olmaz denedigimiz arabalrla kalırız sadece ama tabiki konu senin denemeler senin rahatsız olduysan sorun yok mukayaese etmem yorum yazmam
ha bu arada ;
aracımın short ram ve 8400 8500 civarı redline olduunu afr min kendi hıyarlığımız sonucu 13.9 larda olduunu gözardı etmeyelim.mümkündür belkide job benden hızlıdır olabilir ne yapiym yani oturup ağlıyalımmı :) burda hepimiz bu işleri seven insanlarız biri beni geçiorsa bana sadece önce tebrik etmek sonra yaptıklarını taklit etmek düşer.bende onun durumuna gelince eğer hala geçiliorsam onun aracı benden daha kondisyonludur sonucu çıkar.
neyse konu jop jap olayı değil.artık bu kardeşimizin m3 nede kötü demeyin.belkide kendisi yürütemedi yada ne biliym bi aksilik oldu.
Eray Yümsel
04-04-2011, 23:50
sonuc olarak videoda izlediğimiz m3 ün biraz bakıma ihtiyacı var benım tahminim vanos problemli baska türlü böle gitmez arkaşına söle fırsat bulup istanbul a gelire yürütmek için elimizde ngeleni yaparız sölediklerimizle senın araban yürümüyo yada m3 yürümüyoyu mukayese etme olabilir fark etmemiştir diğer denediği m3 te arızalıdır olabiliyo ben bile arızalı m3 le kpro typer denemesı yaptım yapmadım değil :) büyütülcek bişey yok olasılabileybılşeylerbunlar
cembozbey
04-04-2011, 23:52
ha bu arada ;
aracımın short ram ve 8400 8500 civarı redline olduunu afr min kendi hıyarlığımız sonucu 13.9 larda olduunu gözardı etmeyelim.mümkündür belkide job benden hızlıdır olabilir ne yapiym yani oturup ağlıyalımmı :) burda hepimiz bu işleri seven insanlarız biri beni geçiorsa bana sadece önce tebrik etmek sonra yaptıklarını taklit etmek düşer.bende onun durumuna gelince eğer hala geçiliorsam onun aracı benden daha kondisyonludur sonucu çıkar.
neyse konu jop jap olayı değil.artık bu kardeşimizin m3 nede kötü demeyin.belkide kendisi yürütemedi yada ne biliym bi aksilik oldu.
evet kardes olmustur bi sorun tekrardan maşallah hiçbişeklde tartısma amaclı yazmadım mukayeselerimi öle bile algılandıysa ksuura bakma umarım daha hızlanır araban bigun iskenderini yeriz...
Selcuk_RoL
04-04-2011, 23:53
valla ben tartışma olmasın diye konuşmak istemiyorum konu uzayıp gidiyor çünkü, sonuçta adamlar çıkıp gaz basmış maşşallah hepsine tekrardan ama gerçekten bana tuhaf gelen bşy var sakın jap10 un sahibi beni yanlış anlamasın ama hmn hmn specler aynı ise bizm araba ile nasıl oluyorda bu derece uçurum fark oluyor aramızda şaşırdım ben vallahi :) tartışmasına söylemiyorum öle çok anlamam ayar işlerinden fln ama yani specler nerdeyse aynıyken iki ep3 arasında bu kadar fark olması normalmi ??baktığın zaman cem in araba harbi yürüyo ben öle basıp açıp gidemiyorum bu videoda olduğu gibi biz yanyana kafa burun cem önde ben bi vites önde cart curt yani kopma gitme yok aramızda!! bu durumda ya o m3 ciddi sıkıntılı yada harbi jap10 mermi tekrar söylüyorum polimik ve tartışma için konuşmuyorum sonuçta bu bi forum ve videoya yorum yapılsın diye konuldu buraya diymi?
herşey mümkündür eray olabilir.çocuğuna rabasında bi ayarsızlık vardır ufak bişe onun için kimsenin o arabaya kötü demesini istemiyorum çünkü sahibi sevdiğimiz bi insan efendi bir kardeşimiz.
maşşallah tüm araçlara canlı canlı izledik hepsini Jap ve teneka gecenin şovmenleriydi :icon_tup:
ha bu arada ;
araba bu ya metal parçası çok takmamak lazım :)
tebrikler
valla ben tartışma olmasın diye konuşmak istemiyorum konu uzayıp gidiyor çünkü, sonuçta adamlar çıkıp gaz basmış maşşallah hepsine tekrardan ama gerçekten bana tuhaf gelen bşy var sakın jap10 un sahibi beni yanlış anlamasın ama hmn hmn specler aynı ise bizm araba ile nasıl oluyorda bu derece uçurum fark oluyor aramızda şaşırdım ben vallahi :) tartışmasına söylemiyorum öle çok anlamam ayar işlerinden fln ama yani specler nerdeyse aynıyken iki ep3 arasında bu kadar fark olması normalmi ??baktığın zaman cem in araba harbi yürüyo ben öle basıp açıp gidemiyorum bu videoda olduğu gibi biz yanana kafa burun cem önde ben bi vites önde cart curt yani kopma gitme yok aramızda!! bu durumda ya o m3 ciddi sıkıntılı yada harbi jap10 mermi tekrar söylüyorum polimik ve tartışma için konuşmuyorum sonuçta bu bi forum ve videoya yorum yapılsın diye konuldu buraya diymi?
inşallah deneyebiliriz bi ara babali oldukça keyifli olur.
ya zaten bak sana daha evvelde söylemiştim öyle ciğerli typer bilmem dualı typer muhabetleri eskidendi hepsi aynı tek fark bakımları kondisyonları hangi motorda işler yolunda gitmişse o hızlı oluyor.metal parçası bunlar ya bizim için varlar biniyoruz üstlerine alıyoruz canlarını deiğim gibi onlar bizim için var biz onlar için değiliz.onun için herzaman dostluk baki kalsın ve öyle kalırsa arabalar çok daha hızlanır...job a maşallah.
Selcuk_RoL
05-04-2011, 00:01
inşallah deneyebiliriz bi ara babali oldukça keyifli olur.
ya zaten bak sana daha evvelde söylemiştim öyle ciğerli typer bilmem dualı typer muhabetleri eskidendi hepsi aynı tek fark bakımları kondisyonları hangi motorda işler yolunda gitmişse o hızlı oluyor.metal parçası bunlar ya bizim için varlar biniyoruz üstlerine alıyoruz canlarını deiğim gibi onlar bizim için var biz onlar için değiliz.onun için herzaman dostluk baki kalsın ve öyle kalırsa arabalar çok daha hızlanır...job a maşallah.
eyv inş.. deneriz ben yazları o yakınlarda oluyorum ama sen daha önce buralarda olursan yolun düşerse her zaman bekleriz bu şekilde dostahane konuşmadan sonra her şartta denenir:icon_tup:
dragon07
05-04-2011, 00:03
jet vs jap videolarını izledim :)
jap olması gerektigi gibi gidiyor... ama m3 ile olan videoları izledigim zaman JET typer m3 ü geçer gibi geldi :)
m3 ün motoru iyi olduguna göre sürücüsü iyi süremiyor galiba :)
ula millet it gibi yurutuo 911leri m3leri avrupada, buraya gelio arabalar hayata küsüyo;:;:D:D:)
çupralarla yuruyen carera cayman m3le hayli hayli yurur:)
işte böyle ya ...
nedir ula bi arabanın belasına düşmüş herkes
ben bu jap 10 u aldım dayınn birindne geldim bursaya bizim raif var draglara katılan 131 ile kendiside iyi bi ustadır oda 2005 wrx aldı 50 binde stock çıktık denedik 250 ile gidioruz ayna aynaya
sonra dedim seni geçicem gittim hıdır cai egsoz yaptım buluştk denedik 2 boy geçildim 2 ye 2 denemiştik sonra dedimbekle ulan :D beyin emme flan dedim gel ulan rafi yıpratıcam seni :D çıktık denedim ana 5 boy sahsha yine geçildim abi bu ne sonra öğrendik olayın aslını :D :D
ama birbirimize hiç bişe demedik kızmadık darılmadık hep makarasındaydık hatta öğrendiğimde en çok ben gülmüştüm :D ya bu işler böyle beyler makara tukara ya ama bişe söliym ben bir gün eğer bursa ve çevresinde sabah saat 7-8 gibi görülürsem bilinki evvelki gece otobanda yıprratmışlardır beni :D yatamam alimallah o gece sabaha kadar sahsha ama bunlar tatlı olaylar keşke hep böyle olsa ve böyle kalsa
tuner faruk
05-04-2011, 00:19
JAP a Maşallah Allah nazarlardan saklasın :)
İntegranında dolu halini bekliyoruz :)
m power_35
05-04-2011, 01:17
kardeşim kazasız belasız.ben izmirde oturuyorum 286lık bir m3 üm var aramızda baya bir km var eğer yarıda buluşalım deneme yapalım dersen istediğin zaman gelmeye hazırım tşkler
Germanian
05-04-2011, 01:17
kardeşim kazasız belasız.ben izmirde oturuyorum 286lık bir m3 üm var aramızda baya bir km var eğer yarıda buluşalım deneme yapalım dersen istediğin zaman gelmeye hazırım tşkler
sadık abi yarışçı ruhunu seviyorum yaa :D
m power_35
05-04-2011, 01:27
sadık abi yarışçı ruhunu seviyorum yaa :D
kardeşim yarışmak yaşam tarzımız oldu artık.typer güzel yürüyo ona lafım yok emeğine sağlık.sadece benim hoşnut olmadığım şey 25 ,30 binlira veripte sadece lafta m3 sahipleri
bursa ya yaz erken geldi ısınmaya başladı ortalık....chip yapıp hepinizi geçecem...:D:D en az yakmada:D
elbette denerim
ama hocam öyle ortada buluşmak sıkıntı iş ***** aracın ayarını yapmışız bursaya göre.sıkıntılı olur.
ama aklımızda var bişiler bakalım artık.tüm eksiklerimizi giderelim yapıcaz bişiler bursa-istanbul şeklinde buyurun sizde gelin
hele ben bugün akşam bi deniym 321 lik manuel m3 ile.ozaman zaten herşey şekillenir.o m3 ün sahibide yakın arkadaşımın yakın bi arkadaşıymış dosthane biçimde olucak herşey
atmosferık typer da su ayar muhabbetını bırakın. yok 20 derece avans verdım 30 a alsam ucarım 13.9 afr yı 12.5 yapsam havalardayız... bunlar hepsı yalan . aracın farkedecegı ya 1 boy ya yarım boy. bunuda anlayamazsınız bıle. her kullanısınız bır oncekı kullanısınız gıbı olmayabılır. ogunku ruh halınız aracı kullanmanızı bıle etkıler.
kpro arabayı ucurmuyor. kpro lu ıle kprosuz un aynı gıttıgını de gorduk.
denemeler guzel sesler guzel adamlar cımıs gaz basmıs. gaz basmayanlar utansın. arabasını yıkayıp cıla atıp garajında yatıranlar utansın. daha ne dıyım. hergun sıkan adama da helal olsun. gecmek gecılmek mevzu degıl onemlı olan paslanmamak. her araba kendını gelsıtırır. bu ıs maddıyatla ve manevıyatla.
mevlam hırs kin ve hasedi bizlerden uzak eylesin. amin.
M///maniac
05-04-2011, 09:15
atmosferık typer da su ayar muhabbetını bırakın. yok 20 derece avans verdım 30 a alsam ucarım 13.9 afr yı 12.5 yapsam havalardayız... bunlar hepsı yalan . aracın farkedecegı ya 1 boy ya yarım boy. bunuda anlayamazsınız bıle. her kullanısınız bır oncekı kullanısınız gıbı olmayabılır. ogunku ruh halınız aracı kullanmanızı bıle etkıler.
denemeler guzel sesler guzel adamlar cımıs gaz basmıs. gaz basmayanlar utansın. arabasını yıkayıp cıla atıp garajında yatıranlar utansın. daha ne dıyım. hergun sıkan adama da helal olsun. gecmek gecılmek mevzu degıl onemlı olan paslanmamak. her araba kendını gelsıtırır. bu ıs maddıyatla ve manevıyatla.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
kardeşim yarışmak yaşam tarzımız oldu artık.typer güzel yürüyo ona lafım yok emeğine sağlık.sadece benim hoşnut olmadığım şey 25 ,30 binlira veripte sadece lafta m3 sahipleri
Ben gelirdim ama ben ayarımı İstanbul Kadıköye'e göre yaptırdım kadıköye gelirsen gazlarım :)
Hangi gezegende?
Hangi gezegende?
plütonda...
Pluton artık gezegen olarak kabul edilmiyor.
Neyse sonuçta iddianızı doğrulayacak kanıt olmadığına göre daha fazla mesaj yazmaya gerek yok.
videoda typer yok ama bi zahmet kıyaslarsın gidisine gore
YouTube - ccs mini cooper s vs Subaru sti prodrive vs cayman s (http://www.youtube.com/watch?v=885FvrXeSOc)
Neyin cabasının verildigini annamadım hala.
adamlar video paylaşmış konu sapmış sapmış nereye saplanmış...
BMK TypeR
05-04-2011, 11:00
Maşallah bütün araçlara, serkan güzel yürümüş araban, stg1 olunca dahada keyiflı olcak:)
Ben gelirdim ama ben ayarımı İstanbul Kadıköye'e göre yaptırdım kadıköye gelirsen gazlarım :)
bana göndermemi yapıosun kafana göre :D
yahut dşşk kebabımı yapıosun zihnince :)
fazla ileri gidilmesin sesimiz çıkar bizimde sadece sukünet için sus modundayız fazla cila çekmeyin ;)
Kadıköy geyiğine falan hiç gerek yok.
Deniz seviyesinde ayar yapıp 500-1000 rakımda hiç sıkan varsa tecrübesini paylaşsın.
Arada dağlar var...
videoda typer yok ama bi zahmet kıyaslarsın gidisine gore
YouTube - ccs mini cooper s vs Subaru sti prodrive vs cayman s (http://www.youtube.com/watch?v=885FvrXeSOc)
ccs mınının kac hp oldugu bellımı?yada burdaki caymanın durumu
YouTube - BMW 335Ci manual vs Porsche Cayman S (http://www.youtube.com/watch?v=_4qjjxz3kr8&feature=fvwrel)
gercek sonuç boyle olmalı bana gore..
onursoytam
05-04-2011, 11:31
helal olsun bu konu ile ilgili başka söze gerek yok, bizim burdakiler afr si milim kaçarsa çıkmıyorlar typer ı bırak vtec leri bi görseniz :)
ccs mınının kac hp oldugu bellımı?yada burdaki caymanın durumu
YouTube - BMW 335Ci manual vs Porsche Cayman S (http://www.youtube.com/watch?v=_4qjjxz3kr8&feature=fvwrel)
gercek sonuç boyle olmalı bana gore..
sana gore bana goresi yok adamlar denemis atmıs videoyu. yigitynin aracı denerse gormus oluruzu aradaki farkı. hatta gecenlerde videodaki gibi yazılımlı subiyle denemisti ciddi fark vardı. neyse konu saptı iyice baska konudan devam ederiz olmassa :)
kutaybursa
05-04-2011, 13:16
mrb ben jap 10 un 9 boy deil 3 boy geçtiği m3 ün sahibiyim.aracımda yazılan gibi filtre ve egsoz da yoktur.Yaptığınız yorumlar hiç hoş deil gerçek videoları da 1-2 gün içinde herkes görecektir.
Sıkıntının neyde olduğu gerçek anlamda anlaşılacaktır.
ARAÇ:STANDART E36 M3 286 LIK 18 10.5 OFSET JANTLARLA ARAÇTAN BİRŞEY SÖKMEDEN..
BURSADAKİ TYPER SAHİPLERİ ARKADAŞLARDA AZ ÇOK ARACIMIN NASIL GİTTİĞİNİ İYİ BİLİRLER..
Bülent76
05-04-2011, 13:25
mrb ben jap 10 un 9 boy deil 3 boy geçtiği m3 ün sahibiyim.aracımda yazılan gibi filtre ve egsoz da yoktur.Yaptığınız yorumlar hiç hoş deil gerçek videoları da 1-2 gün içinde herkes görecektir.
Sıkıntının neyde olduğu gerçek anlamda anlaşılacaktır.
ARAÇ:STANDART E36 M3 286 LIK 18 10.5 OFSET JANTLARLA ARAÇTAN BİRŞEY SÖKMEDEN..
BURSADAKİ TYPER SAHİPLERİ ARKADAŞLARDA AZ ÇOK ARACIMIN NASIL GİTTİĞİNİ İYİ BİLİRLER..
Yanlış anlamayın ama zaten yapılan yorumlar da M3'te sıkıntı olduğu yönünde genel olarak, kimsenin şahsına kötü bir yorum yapılmamış.
Zaten siz de "Sıkıntının neyde olduğu gerçek anlamda anlaşılacaktır." cümlesiyle aracınızda sıkıntı olduğunu belirtmişsiniz.
babali senin gittiğin yarışlara lazerle mesafe ölçüm cihazı getircem :D
kutaybursa
05-04-2011, 15:29
aracım her daim hazır varsa gerçek bi m3 ü olan arkadaş her zaman denemeye hazırım.
Lütfen boş yorumlara hiç gerek yok..
M3 e M3
Hodri meydan diyor arkadaş
M3 cüleri görelim
gsgokhan
05-04-2011, 15:42
vudududududududuu :) sese bak sese maşallah :D
akşama otobanda şenlik varrrr şenlik :D
abi helal olsun gerçekten yorumun ağababasını yapmışsın :icon_tup: amin.
serkan abi maaşşllh aracına konuştuğumuz gibi var mış. gercekten beğendim. jop typerın gidişinide canlı gördüm;) tolga-R eli değmiş belli belli ( verr gazı yasinnnnn der şimdi tolga_r bey) ehueheu
Selcuk_RoL
05-04-2011, 21:31
serkan abi maaşşllh aracına konuştuğumuz gibi var mış. gercekten beğendim. jop typerın gidişinide canlı gördüm;) tolga-R eli değmiş belli belli ( verr gazı yasinnnnn der şimdi tolga_r bey) ehueheu
job gidişini gördüm derken yasin??
41,5 kere maaşşallahhhhhhhh ;)
sayfanada yazdım zaten
job un gidişinin aleyhinde kim olumsuz bir yorum yaparsa art niyet ararım zaten.
vtc kprolu iken bende hemen hemen öyle gidiyordum evo 10 da iki kişi ben çamlıca gişelere kadar 2 boy öndeydim kıstası ordan aldım.
Selcuk_RoL
05-04-2011, 21:41
41,5 kere maaşşallahhhhhhhh ;)
sayfanada yazdım zaten
eyv.. sağolasın
denemeler gayet güzel olmuş, maşallahı var tüm araçların. . birkaç defa seyir halinde denk geldin ama fırsat olmuyor yakalayıp bi slmlaşmak.
bi ara buluşur laflarız inşallah hocam ;)