Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic EK4 vti exhaust sound
Kamera testi gibi birşey oldu. Düşcek diye sert geçirmedim vitesleri :D Cızırtı sevenlere gelsin.
Oem son susturucu + ara borular, kat yok.
DC 2" , 4-1 headers.
7f6np_OpoUQ
maşallah sesi çok tatlı :)
hey Maşallah Arda.
Oem son'un içi boş mu acaba?
Çok keyifli olmuş sesi.
Ömerim zevkinizi anlamaya çalışıyorum bana çok itici geliyor bu ses mesela ama hep merak etmiştim nasıl ses çıkıyor diye teşekkürler video için.
Bende bu şekilde bir video çekeceğim yakında.
Teşekkürler arkadaşlar.
Ömer,içi boş değil ekzozun.
Miami, Güzel bir ses elde etmek için böyle bir şey tercih etmişliğim yok tabiki. Performans veya ses için özel bir setup değil zaten.
Ben seviyorum filtre ağırlıklı hafif cızırtı sesi dinliyorum içerden daha çok , aynı zamanda huzur tabiki bir senedir biniyorum önünden geçmediğim polis kalmadı :)
Sendende bekliyoruz bizim içinde fikir olur belki.
maşşallah çok ii.
yol da maşşallah pist gbi tek sekmedi kamera :D
Teşekkürler arkadaşlar.
Ömer,içi boş değil ekzozun.
Miami, Güzel bir ses elde etmek için böyle bir şey tercih etmişliğim yok tabiki. Performans veya ses için özel bir setup değil zaten.
Ben seviyorum filtre ağırlıklı hafif cızırtı sesi dinliyorum içerden daha çok , aynı zamanda huzur tabiki bir senedir biniyorum önünden geçmediğim polis kalmadı :)
Sendende bekliyoruz bizim içinde fikir olur belki.
Ben derimki İzmirden bi tane SS replika al kimyası değişiyor arabanın , ben tok ses sevdiğimden bi alışamadım bu sisteme 2 defa denedim zorladım ama o 3000 5500 arası çıkan ses varya alışamadım bi türlü. Pata küte daha güzel geliyor kulağıma, Şimdi arabada Carub var onun sesini çekeceğim.
maşallah arda.ben sevıom cızırtıyı :)
Maşallah Arda çok güzel olmuş ;) Cızırtı biraz fazla gibi geldi özellikle gazdan ayağını çekince.
Masallah Sesı Cok Guzel :)
Ben derimki İzmirden bi tane SS replika al kimyası değişiyor arabanın , ben tok ses sevdiğimden bi alışamadım bu sisteme 2 defa denedim zorladım ama o 3000 5500 arası çıkan ses varya alışamadım bi türlü. Pata küte daha güzel geliyor kulağıma, Şimdi arabada Carub var onun sesini çekeceğim.
Ara boru yaparsam son değiştircem zaten abi bizim arabaların karakteristiği biraz cızırtı seviyor..
maşşallah çok ii.
yol da maşşallah pist gbi tek sekmedi kamera :D
Teşekkürler.
maşallah arda.ben sevıom cızırtıyı :)
Teşekkürler Kamer.
Maşallah Arda çok güzel olmuş ;) Cızırtı biraz fazla gibi geldi özellikle gazdan ayağını çekince.
Teşekkürler. Kameranında biraz etkisi olabilir kardeşim direk yanında isyan etmiş olabilir biraz :D
Masallah Sesı Cok Guzel :)
Teşekkürler.
çok cızırtılı tabi siz bundan hoşlanıyorsunuzdur ayrı mesele ben sirokkoların son iptalınden çıkan sese aşık oldum başka bişey begenemiyorum :)
ahaha aynı benim arabadaki ses:D bendede komple düz boru+oem susturucu var polis sıkıntısı yok:)
Maşaallah Arda:)
ErmanArseven
06-04-2011, 19:22
heyy masallah cızırtıya gel :D ses cok güzel fazla bıktırmıyor insanı :) ama orta susturuculu ara boru ve sona hks yada skunk ile düşünemiyorum cızırtıyı
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=188240431220394&saved#!/video/video.php?v=188240431220394&comments)
Buda eski aracımın orj. son susturucu ile çazırtısı. :)
Headers yoktu. Headers'tan sonra çok daha fena olmuştu orjinal son ile.
Arda'nınki kadar olmasada idare eder :)
Ses cok guzl
yıllarca bu set upla kullanmıstım bendee
kamera go pro mu bu arada Arda ?
maşallah,tam tadında bir ses polis derdi yok bastınmı cızırtı ile gelen nefis bir ses,dah ne olsun :)
ahaha aynı benim arabadaki ses:D bendede komple düz boru+oem susturucu var polis sıkıntısı yok:)
Maşaallah Arda:)
Teşekkürler Selman.
heyy masallah cızırtıya gel :D ses cok güzel fazla bıktırmıyor insanı :) ama orta susturuculu ara boru ve sona hks yada skunk ile düşünemiyorum cızırtıyı
Teşekkürler.
Ses cok guzl
yıllarca bu set upla kullanmıstım bendee
kamera go pro mu bu arada Arda ?
Sağol mertcan kamera go pro değil daha doğrusu telefon kamerası. navigasyon ayağı ile bagaja sabit.
maşallah,tam tadında bir ses polis derdi yok bastınmı cızırtı ile gelen nefis bir ses,dah ne olsun :)
Teşekkürler , Evet polis derdi gerçekten yok. Polisin gözüne baka baka geçmek gibisi yok :) Ama insan kaşınıyor gene.
8.000rpm
07-04-2011, 13:41
maaşallah , performans isteğinin sınırı sonu yok , bence de headers ile birlikte filtre sesi çok keyiflidir
ama tayfun'un da dediği gibi SS replika almak lazım , ilaç gibi geleceğini düşünüyorum :)
maaşallah , performans isteğinin sınırı sonu yok , bence de headers ile birlikte filtre sesi çok keyiflidir
ama tayfun'un da dediği gibi SS replika almak lazım , ilaç gibi geleceğini düşünüyorum :)
Teşekkürler.Mutlaka öyle olucaktır.
tuner faruk
07-04-2011, 13:58
Maşallah çok güzel en sevdiğim kombinasyon :) Bende ortayı iptal ettim Corollanın egzoz sesiyle birleşince çok güzel oluyor cızır cızır gezmek bana gürül gürül egzoz sesinden daha zevkli geliyo kafamda 51 lik düz boru ve S2000 yada Type-R egzozu koymak var :)
hemen gidip çıkarttırdığım düz boruyu taktırıyorum oem susturucu ile.
by serçe
09-04-2011, 13:22
maşallah .......
Maşallah çok güzel en sevdiğim kombinasyon :) Bende ortayı iptal ettim Corollanın egzoz sesiyle birleşince çok güzel oluyor cızır cızır gezmek bana gürül gürül egzoz sesinden daha zevkli geliyo kafamda 51 lik düz boru ve S2000 yada Type-R egzozu koymak var :)
hemen gidip çıkarttırdığım düz boruyu taktırıyorum oem susturucu ile.
maşallah guzel ses.
maşallah .......
Teşekkürler arkadaşlar.
larrysafak
09-04-2011, 19:13
Kamera testi gibi birşey oldu. Düşcek diye sert geçirmedim vitesleri :D Cızırtı sevenlere gelsin.
Oem son susturucu + ara borular, kat yok.
DC 2" , 4-1 headers.
7f6np_OpoUQ
sadece ortayı soksek nasıl bi ses alırız buna yakın olurmu cızırtıya bayılıyorumda ondan sordum?
sadece ortayı soksek nasıl bi ses alırız buna yakın olurmu cızırtıya bayılıyorumda ondan sordum?
Kat var onu sök bir dene. Ortayıda deneyebilirsin.
larrysafak
09-04-2011, 21:13
ilk ortayı deniyim bi baklm nasıl olacak:D
seviyorum cızıltı yı :) ses guzel olmus