Orijinalini görmek için tıklayınız : O. Çocuğu Dolmuş Memleket
Onur typer
27-04-2011, 14:45
şerefsızler!!!!!!!! gecmıs olsun kardesım yaa
Cimmeria
27-04-2011, 15:53
sağolun arkadaşlar, araba şu anda boyada, haftaya bitmiş olur hayırlısıyla işimiz...
yapacak bir şey yoki cana geleceğine mala gelsin. Bu tip işler kısmet işi
Akın Sarıkaya
27-04-2011, 18:42
beterin beteri var, geçmiş olsun..
Cimmeria
27-04-2011, 20:25
type r stickerı bulun bana ya :)
En sıkıntılı konulardan biri marşpiyerdeki type-r stickerı 180 tl olması lazım çifti :)
Ya malii askerde ama kaliplari sekolive da olmasi lazim ona sorun bence onda vardir...Ben bi ara ankarada vardi ya birisi ondan almistim stikrci ama sonra ona sinirlenip ben yirtmistim onlari sonrada malii yapmisti galiba bana valla net hatirlamiyirum..
Cimmeria
27-04-2011, 21:38
serviste 96 tele :) deeprblack ile konuştuk o hazırlayacak sanırım bana. çıksında araba olmazsa sport yazarız bir tane :)
Emre Akçay
27-04-2011, 21:58
Geçmiş olsun valahi kendi arabam gibi üzüldüm.
Çok geçmiş olsun. En kötü fikirde şimdi tertemiz boyanmış olduktan sonra tekrar olmamasını beklemek. İnsanın başına bir kere gelicek birşey olsa bu kadar üzünülmez belki ama insan daha tedirgin oluyor sonra.
mstpower
28-04-2011, 00:56
annesini cok sewior bunu yapan ...
çok geçmiş olsun.
25 gün kadar önceydi dükanın önünde oturuyordum arkadaşlarla.
25-26 yaşlarında 2 kişi sallana sallana typerınyanına geldi.lan dedim içim bi tuhaf oldu hissettim sanki o.ç tekmeyi koydu sol arka çamurluğa göçtü içeri çamurluk.
tam tekerin üstü.şok oldum.buz kestim.ama işin güzel tarafı gözümün önünde olmasıydı.kapıyada tekme atmaya çalıştı diğeri koymadı vursun.tam üstlerine gidiyorum arkadaş seslendi arkamdan serkan sakın sakın diye.durdum.lan dedim belki özürlü flandır geri döndüm.
arkadaşa dedim noldu olm neden sakın dedin dediki onlar hapçı mapçı sokağın serserileri.
yeminle adamı 2-3 km takip ettim sote biyerde yakaladım.anasını avradını sülalesini tatmin ettim.dayak müptelası yaptım ikisinide.öldü diye bıraktım itleri.olan bana oldu hooooop polis amcalar beni paket etti.ama olsun kuş gibi hafifledim.
olan çamurlua oldu göçmüş içerde duruyor.
abi millet eğlencesine zarar veriyor.allah herkesi arabasını korusun.