Orijinalini görmek için tıklayınız : 458 italia ile maranello sokakları
merttepe
12-04-2011, 22:12
Beyendiğim sahnelerden kısa bir video hazırladım, pek bir attraksiyon yok gerçi. Umarım hoşunuza gider.
YouTube - Ferrari 458 italia sound (http://www.youtube.com/watch?v=f33gTlMYrNw)
Low-Rider
12-04-2011, 22:20
artık can sıkıcı bir hal aldı senin postlar:D
Valla güzel deneyim olmuş :) Bizi mahrum etme böyle güzelliklerden
Kullanan senmısın?
kıraladıgın arac mı muzenın orada?
merttepe
12-04-2011, 22:55
Kullanan senmısın?
kıraladıgın arac mı muzenın orada?
aynen abi, marco tanıdık gittiğimizde bize biraz kıyak yapıyor :)
Kiraları ne kadar bunların ayıptır sorması her giden alabiliyomu? Bu sene zorunlu İtalyada bulunucam 1 2 hafta böyle deneyimi yaşamak lazım hayatta 1 kezde olsa
Guzel,bende Fabrıkaya 458 sıparıs vermeye gıttıgımde,muzeden once Ferrarı shop'a ugramıstım,yagmur olmasına ragmen kıralama kuyrugu coktu,ben hemen Muzeye gırmıstım...
Ben 458'i fabrıkada,sonrada pıstte kullanmıstım Marenello da,muthıs bır makıne...
Hatta o gece Restorana gıdınce,hangı duvara bakıcagımı sasırmıstım!!!!Ozellıkle hala Schumi sevgısı muthıs...
biraz heyecanlı gibisiniz sanki :)
sağ baş parmagınızla 2kere direksiyon üzerinde bastıgınız düğme nedir ? :D
merttepe
12-04-2011, 23:14
Kiraları ne kadar bunların ayıptır sorması her giden alabiliyomu? Bu sene zorunlu İtalyada bulunucam 1 2 hafta böyle deneyimi yaşamak lazım hayatta 1 kezde olsa
diğer modeller (430, california...) 50 eurodan başlıyor, italia 90 euro 10dksı.
Gideceğiniz zaman haberleşirsek beraber gideriz, piste falan çıkarız belki.
merttepe
12-04-2011, 23:16
Guzel,bende Fabrıkaya 458 sıparıs vermeye gıttıgımde,muzeden once Ferrarı shop'a ugramıstım,yagmur olmasına ragmen kıralama kuyrugu coktu,ben hemen Muzeye gırmıstım...
Ben 458'i fabrıkada,sonrada pıstte kullanmıstım Marenello da,muthıs bır makıne...
Hatta o gece Restorana gıdınce,hangı duvara bakıcagımı sasırmıstım!!!!Ozellıkle hala Schumi sevgısı muthıs...
O fabrikaya birdaha sipariş vermek için giderim inşallah :D
Şansıma pistte o gün organizasyon vardı çıkamadım. Siparişinizi verdikten sonra ne kadar sürdü teslim?
merttepe
12-04-2011, 23:17
biraz heyecanlı gibisiniz sanki :)
sağ baş parmagınızla 2kere direksiyon üzerinde bastıgınız düğme nedir ? :D
heycanlı demek az kalır, kalbim devirle doğru orantılı atıyordu :D
ya o düğmeler sinyal, e tabi alışmadığım için panikle öyle basmışım heheh :D
heycanlı demek az kalır, kalbim devirle doğru orantılı atıyordu :D
ya o düğmeler sinyal, e tabi alışmadığım için panikle öyle basmışım heheh :D
teşekkürler :rolleyes: ferrari adına bişe daha ögrenmiş olduk :D
çok güzel bi deneyim adınıza sevindim tr de bu gibi aktivitede bulunmak ateş pahası :)
güzel video izlemesi bile zevkli :)
diğer modeller (430, california...) 50 eurodan başlıyor, italia 90 euro 10dksı.
Gideceğiniz zaman haberleşirsek beraber gideriz, piste falan çıkarız belki.
Temmuz ortası veya sonu gibi orda olucam inşallah min 1hafta gelmeden haber ederim :)
merttepe
12-04-2011, 23:55
Temmuz ortası veya sonu gibi orda olucam inşallah min 1hafta gelmeden haber ederim :)
hadi ya, bende ağustos başı askere gidicem. ocaktan sonra orda olursanız görüşürüz artık.
Kısmet başka zamana artık :) Öneri alırım gitmeden neler yapılması gerek hakkında :)
Teslim tarihi toplam 5 ay di...
İnanilmaz bir deneyimdi,fabrikada canli canli kombinasyonlari gormek,etrafinizda ucusan kiz gibi 599gto-458 ler,uretim bandinin heryerini kesfetmek,pisttedeki tarifsiz zevk,muthisti!!!
Aklimda kalan ruzgar tuneli oldu,almamislardi beni.kimseyide sokmuyorlar zaten...
Kasimda 458 yoktu kiralanan,gerci pistten sonra aklinizda kalmiyor...
Pilotlarin ve ferrari hastalarinin Restoranina gittinizmi??
vay arkadaş bizde bu gunleri görebilecez mi :D tipik bir türk kullanışı olmuş tebrik ederim :D orta trafik kuralları katı değil mi? şehir içi öle basmaya izin veriyorlar mı?
merttepe
14-04-2011, 11:28
Teslim tarihi toplam 5 ay di...
İnanilmaz bir deneyimdi,fabrikada canli canli kombinasyonlari gormek,etrafinizda ucusan kiz gibi 599gto-458 ler,uretim bandinin heryerini kesfetmek,pisttedeki tarifsiz zevk,muthisti!!!
Aklimda kalan ruzgar tuneli oldu,almamislardi beni.kimseyide sokmuyorlar zaten...
Kasimda 458 yoktu kiralanan,gerci pistten sonra aklinizda kalmiyor...
Pilotlarin ve ferrari hastalarinin Restoranina gittinizmi??
Baya sıra var galiba, 5 ay sürdüğüne göre.
GTO'yu ofise getirdiler orda inceleme şansım oldu, korkutucu bir araç.
http://img38.imageshack.us/img38/1162/img0286ki.jpg (http://img38.imageshack.us/i/img0286ki.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
İş için gittiğimden dolayı fazla gezmeye vakit ayıramadım, ama birdaha gidişimde daha çok vakit ayıracağım. Otomobiller kısmında 458 gözükmüyor, sattınız mı? Memnun kalmadınız mı merak ettim.
merttepe
14-04-2011, 11:30
;2208872']vay arkadaş bizde bu gunleri görebilecez mi :D tipik bir türk kullanışı olmuş tebrik ederim :D orta trafik kuralları katı değil mi? şehir içi öle basmaya izin veriyorlar mı?
Trafik kuralları katı, ancak oradakiler alışmış, biraz müsade ediyorlar. Gerçi ceza yemekte pek umurumda değildi hehehe :D . Ferrari hastası bir arkadaşımda kullandı, sollama yaparken zevkten kendi şeridine girmeyi unuttu, karşı şeritten gelenler sağa çekip yol verdiler hep :D :D
Kahraman castle
14-04-2011, 12:02
vites geçişlerindeki vücut hareketine dikkat.
vites geçişlerindeki vücut hareketine dikkat.
hahahahah :D beginner driver :D
ulu_cupra
14-04-2011, 12:21
Haziran'da İtalya'da kalıcam yaklaşık 1 hafta kesinlikle görüşmemiz gerektiğine inanıyorum :)
Arac kar modunda kullanıldı sanırım?
malesef basıma gelen dolandırıcılık olayında oturu alamadım,ısvıcreye sattım aracı Ferhatın aracılıgı ıle...
Gıdıcek arkadaslar mutlaka Restora gıtsınler Ferrarının...
merttepe
14-04-2011, 15:01
Haziran'da İtalya'da kalıcam yaklaşık 1 hafta kesinlikle görüşmemiz gerektiğine inanıyorum :)
memnuniyetle :icon_tup:
merttepe
14-04-2011, 15:03
Arac kar modunda kullanıldı sanırım?
malesef basıma gelen dolandırıcılık olayında oturu alamadım,ısvıcreye sattım aracı Ferhatın aracılıgı ıle...
Gıdıcek arkadaslar mutlaka Restora gıtsınler Ferrarının...
evet kar modunda :(
Geçmiş olsun, herşeyde bir hayır var lafına inanırım.
merttepe
14-04-2011, 15:05
hahahahah :D beginner driver :D
veteran cem :)
walla iyiymiş Mert sevindim adına :) canım çekmedi değil...
temmuzda insallah ordayım :)
Toplu gidiş olucak böyle giderse :)
Süremem laa ben bunu:D:D:D Heyecandan falan sollarken vites atmayı unuturum.İzlerken bile elim hep manuel vites gibi sag tarafa gitti:D:D ahuahauahu
Tarif edilemez müthiş bir deneyim olduğu belli:)
merttepe
14-04-2011, 17:26
http://img196.imageshack.us/img196/7779/tifosiferrari.jpg (http://img196.imageshack.us/i/tifosiferrari.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bence toplu gidelim :D
VTec_king
14-04-2011, 21:09
çok güzel bir deneyimmiş
bizede kısmet olur umarım kullanmak
ferrari var dediler geldiğede koptum
bizde böyle ucuz olsa bu resimdekinin 2 katı insan olur hahaha