Orijinalini görmek için tıklayınız : --carub egsoz--
arkdslar konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum ama bişey sormak ıstıyorum.
carub egsozlar nasıldır,ses olarak tok sesımı mevcut yoksa ust devırlere dogru ince bi cızırtı sesi alabılırmıyız?
(düzboru+ bu egsoz ıle nası bı ses alınır kısaca? )
BlackEmperor
13-04-2011, 23:21
hemen yazayım 1.4 polo cat back yaptık son susturucu carub ses gayet cıtırtılı ;)
Ben kullanıyorum ufak orta susturucu ile gayet güzel çızırtıda var tok seste hatta biraz avans açtım arabada güzelte patırdatıyor, Kalitesi çok iyi,.
DetailEF
14-04-2011, 09:11
Ben kullanıyorum ufak orta susturucu ile gayet güzel çızırtıda var tok seste hatta biraz avans açtım arabada güzelte patırdatıyor, Kalitesi çok iyi,.
Egsoz fetişi konuştu :D
yorumlar ıcın tşkler arkdslar, varmı baska konusmak ısteyen :D
Bende kullanıyorum sesi tok, silencer güzel susturup sesi kesiyor. tipi fena değil. memnunum
maskaran
14-04-2011, 18:00
fiyatına göre çok güzel bence
2Fast4Me
14-04-2011, 18:06
hemen yazayım 1.4 polo cat back yaptık son susturucu carub ses gayet cıtırtılı ;)
sinan ın dediği gibi aynen, polonun kendi sesi biraz toktur, 51mm cat back ile üstlere doğru ince bi ses aldık
Murat Özcan
14-04-2011, 18:25
benımde arkadasım kullanıyor gayet memnun cızırtlı bır sesı var
alfonso4474
14-04-2011, 19:41
fiyat olarak hem uygun hem goruntusu guzel ve cızıltı var daha once sesını dınledım vıdeoda
2Fast4Me arkadaşımızın polosunda var. sadece egzost kullanımında pek tatmin edici bir ses olmasa da cat back ile gayet güzel ses elde ediliyor. aynı zamanda ekonomik .tavsiye edilebilinir.
60 tl ye aldım sıfır daha ne olsun :) bende şimdiye kadar kullandığım en güzel egsozlardan biri.
Carubla ben dızelden ses aldım :) sonra hgtye taktım booom :Donnumara
beklenenin çok üstünde bir egzoz bana kalırsa görüntü ses başarılı.. ;)
Low-Rider
14-04-2011, 21:13
yorumlar güzel , alıcam sanırım:D
aynen bnde degısırcem galıba :% 99 :D
aslında bn suan kullandgm egsozdan memnunum ama gecen hafta bı yerde gordum görsel olarak hosuma gıttı,sımdı arkdslarda tavsıye edınce, düsünüyorumm
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/Aga81#!/video/video.php?v=141576872563386)
Bu dzieldekı sesı :)
leader_T
14-04-2011, 21:47
arkadaşlar bende çift çıkış olanlarına bakıyorum ancak giriş ölçüsü ve nereden alacağım konusunda bir bilgiye ulaşamadım Atatürk sanayida alabilieceğim bir yer var mı acaba??
modacar direk satıcısı kargo ile gönderiyorlar.
Ben çift çıkış jsv kullanmıştım oda guzel ses konusunda vs.
arkadaşlar bende çift çıkış olanlarına bakıyorum ancak giriş ölçüsü ve nereden alacağım konusunda bir bilgiye ulaşamadım Atatürk sanayida alabilieceğim bir yer var mı acaba??
aksaray da mevcuttu,internette de baya war satan yer.
JDMmaster
15-04-2011, 13:43
bendemi alsam ney yapsam :)
yarın zamanım olursa degıstırmeyı dusunuyorum bakalım.
carubu dizelde kullandım sadece son olduğu için pek ses yoktu ama benzinlide nasıldır bilmiyorum, my racing te hemen hemen aynı fiyatlarda ben olsam my racing i tercih ederdim :)
BİLDİĞİM KADARIYLA KÖŞEM OTOMOTİV CARUB FİRMASININ TÜRKİYE GENELİ ANA BAYİSİ. EĞER LAZIM OLURSA PM ATIN YARDIMCI OLABİLİRİM.
Köşem Otomotiv - egzos komple (http://kosemotomotiv.com/Fotograflar.php?view=thumbnailList&category=14)