PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KGS ile ilgili yardımm

kaan megi
24-04-2011, 20:05
arkadaşlar slm bu otobanlardaki kgs kartlarının fiyatları ne kadar birde kentkart gibimi dolduruluyor yani nekadar istersek okadarmı yükleniyor dün denizliye gelirken kart olmadığı için direk geçtim ceza yemişmiyimdir çoğu arkadaşım bu şekilde geçiyo ceza gelmiyo dediler varmı öle bişey şimdiden teşekkürler

GokhanRS
24-04-2011, 20:09
her şehirde aynımı bilmiyorumda shell istasyonlarında kgs var 2 tl kart istediğin kadar yükletiyorsun.

ilk sefer 10lira verirsin 8 lira yüklü alırsın ondan sonra o karta sürekli 10 20 30 40 50 yüklersin istediğin gibi shell istasyonlarında.

ben 20nin altında hiç doldurmuyorum artık. 10lirayı indimide tekrar dolduruyorumki unutup cezaya girmeyelim :)

Emre.E
24-04-2011, 20:09
arkadaşlar slm bu otobanlardaki kgs kartlarının fiyatları ne kadar birde kentkart gibimi dolduruluyor yani nekadar istersek okadarmı yükleniyor dün denizliye gelirken kart olmadığı için direk geçtim ceza yemişmiyimdir çoğu arkadaşım bu şekilde geçiyo ceza gelmiyo dediler varmı öle bişey şimdiden teşekkürler

Kart fiyatları hakkında bilgim yok ama kgs ye istediğiniz kadar yükletiyosunuz yani diyelimki ziraat bankasından aldınız gidiyosunuz 100 lira 90 lira falan diyosunuz yüklüyolar.Ceza konusundada ceza plakaya geliyo satarken çıkıyo o genelde bende adrese geldiğini pek görmedim.
edit : burdan sorgulanıyordu yanılmıyorsam http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx

kaan megi
24-04-2011, 20:13
Kart fiyatları hakkında bilgim yok ama kgs ye istediğiniz kadar yükletiyosunuz yani diyelimki ziraat bankasından aldınız gidiyosunuz 100 lira 90 lira falan diyosunuz yüklüyolar.Ceza konusundada ceza plakaya geliyo satarken çıkıyo o genelde bende adrese geldiğini pek görmedim.
edit : burdan sorgulanıyordu yanılmıyorsam KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx)

arkadaşımla hiç geçmediysek direk olarak 50 defa geçtik ceza gelmedi arabayıda sattı gitti bu kgs yi benzin istasyonları falan satılıyomu illa otoban üzerindeki benzinliklermi olması lazım shell falan dolum yapabiliyormu

Emre.E
24-04-2011, 20:17
arkadaşımla hiç geçmediysek direk olarak 50 defa geçtik ceza gelmedi arabayıda sattı gitti bu kgs yi benzin istasyonları falan satılıyomu illa otoban üzerindeki benzinliklermi olması lazım shell falan dolum yapabiliyormu

Ben ataşehirde oturuyorum burdaki shell'e gidip sorduğumda satıyoruz ama elimizde yok demişti sonra maltepede herhangi bir istasyona girdik orda satılıyormuş arkadaş almıştı iki dakikada her istasyondada dolum yapılıyor demişlerdi ama dolum yapmak nasip olmadı ogs aldık :)

onursumer
24-04-2011, 20:34
ogs de ceza kesinlikle çıkıyor bugun çıkmasa 2 sene sonra çıkar bence ihmal etmeyin :)

kaan megi
24-04-2011, 22:24
ceza affı yokmu zaten 120 tl ye kadar şuan oda bi afla silinir gider ama kartım tam fiyatını bilen yokmu

mrtngn
24-04-2011, 22:30
Bizim ogs idi yanlıs hatırlamıyorsam 2006 senesinden 60 küsür lira vardı suan sorgulattıgımda cıkmıyor.Sanıyorum silindi

EM-RE
24-04-2011, 22:37
Sacma sapan bi sistem ya kgs yi bmwde unuttuk arabada ogs de war bnm gectigim saatlerde ogs cok kalabalik oluyor dumiye oraya daldik,madem sistemi kurdun kacak gecioruz bu adamin ogsi war de ordan dusur zaten kgs ye bole bi sistem koysan ogs si olanda ordan gecebilse trafik sismicek en azindan 5 te degil 6 da sisicek,hersey bir kenara her tarafi yamali yola her gun neredeyse bir sigara parasi vermek zoruma gidiyor.konu alakasiz oldu ama dolmusum harbiden su kgs ogs isine...

kaan megi
24-04-2011, 22:37
çoğu gelmiyo zaten cezanın