Orijinalini görmek için tıklayınız : JOB34 Roll Night
Selcuk_RoL
27-04-2011, 12:48
Denemeler arkadaşlar arasında olmuştur yorumları yaparken dikkat edelim.
2'ye 2 iken yan yana gittiğmizde oldu ancak videoları yok çeken arkadaş başka araca geçti.
Q63LNku3RFQ
YouTube - 34 JOB 34 ve Tünelli roll (http://www.youtube.com/watch?v=Q63LNku3RFQ)
Juf2mddr1Eo
YouTube - 34job34 urfa s2000 (http://www.youtube.com/watch?v=Juf2mddr1Eo)
BMK TypeR
27-04-2011, 13:02
Bütün araçlara maşallah, selçuk ne oluyo urfayla net 5 sonu fark, urfada sadece egsoz fılıtremı var, urfa sahalara dönmüş yine:)
zevklıydı beah maşşalah ıkınızede :)
ocean0636
27-04-2011, 13:05
MaşAllah :)
Job un specleri nedir acaba ?
Reşit sordugun soruya bak Urfa geçmiştir :D
Selcuk_RoL
27-04-2011, 13:08
Reşit sordugun soruya bak Urfa geçmiştir :D
Sen bu isi biliyosun be abi harbiden:icon_tup:
selcuk kardeşim tebrikler... diğer araclara da maşşallah...
maşallah..denemeler sıklaştı bizlerde keyifle izliyoruz teşekkürler :)
cembozbey
27-04-2011, 13:13
selcuk gazlamayaa devam kardes masallah =)
Selcuk_RoL
27-04-2011, 13:26
Denemeler de oncelikle ben sari bi s2000le bastim s2000 2 kisi ben tek 3 4 boy gibi bir fark oldu o denemede urfa s2000 tunelden gelip basti fakat gene one cikamadi ardindan bende oyle olmaz gel yanyana basalim dedim ve ben sol seritte nerdeyse urfa s2000de sol seritte:) akitarak:) 85 gibi fln bastik ve yan yana gittik sonrasinda durudugumuzda bu is boyle olmaz hem tunel yapiyorsun hem akitarak basiyorsun abi dedigimde kizip bagarip cagarmalar bozulmalar oldu bende mami abiye sen gec kullan abi ben bas edemiycem dedim:) onlarda teke tek bastilar gene 2side sol seritte bir:) ve gene 80 ustu ama urfa abi 80 ustu degil 77 fln gibi hiz dedi bende onun yanina bindim job a yaklasik 90 kg ustu bi arkadas bindi ve tunelsiz 75 gibi bastik s2000in kadrani 247 lerdeiken JOB 1 boy arkada kaldi ee normaldir urfa abi ep3 un cigerini biliyor o kiloda 2 kisi dez avantajli oldugundan emin rahat:) neyse ben bu arabayi garajda tutmak icin degil gazlamak icin aldim ne s2000 parcasi takicakmis bilmem gecerim diye bir iddam yok ama arabasi bitsin teke tek aramizda bir serit birakarak herzaman denerim benim onca denedigim adam oldu M3 olsun type r olsun kimse tunel yaptin veya akitarak erken bastin dememistir benim icin kupasina mac havasinda gecmiyo bu isler benim arabam bu adaletli bir sekilde herzaman herkezle denerim kolay gelsin
Maşallah selçuk
Durmak yok devam :)
hadi selçuk deneyekmi kanka bekliyorum gişelerde :)
KA®ANLIK
27-04-2011, 13:34
akitarak :D
Maşallah araçlara, şenlik varmış hakikaten :)
by_hayali
27-04-2011, 13:36
sen hala gitmedinmi arkadaş :D gitte millet biraz dinlensin :hehe:
bu arada JOB'umuza maşallah çok daha güzel olacak :)
sen hala gitmedinmi arkadaş :D gitte millet biraz dinlensin :hehe:
şimdi hazırlanıyorum cıkıcam 10 gun ıcınde herkes eksıgını bıtırsın ahaha :D
maşallah araclara güzel denemeler olmus
ardacngns
27-04-2011, 13:43
su denemelerde hep bole seler oluyor tunel yapmak akıtarak basmak yanına kılolu adam vermek ne gerek var bole selere sımdı yıne typer s2000 ı gecemez muhabbetıne donucek bu konu kesın
su denemelerde hep bole seler oluyor tunel yapmak akıtarak basmak yanına kılolu adam vermek ne gerek var bole selere sımdı yıne typer s2000 ı gecemez muhabbetıne donucek bu konu kesın
typer s2000 gecemezmı akşam o kadar yol gıttım kanka kımseyle deneyemedım kımse yanasmadı yanıma yav kesın gecer oyle muhabbet dediğin gıbı ama bu sene typer lar hızlı ruyadan uyanmak gerek değilmi kankiiii ;)
Ne zaman oldu bu deneme selçuk ?
Maşallah araçlara job hakkıyla gidiyor..
ardacngns
27-04-2011, 13:48
typer s2000 gecemezmı akşam o kadar yol gıttım kanka kımseyle deneyemedım kımse yanasmadı yanıma yav kesın gecer oyle muhabbet dediğin gıbı ama bu sene typer lar hızlı ruyadan uyanmak gerek değilmi kankiiii ;)
ben taraf tutmuyorum kankı selcukta arkadasım urfa da ole neden teke tek denemıolar adam bındırıolar veya aralarına brz bosluk vermıolar bole tartısmalar cıkmazdı hem
Selcuk_RoL
27-04-2011, 13:48
Ne zaman oldu bu deneme selçuk ?
Maşallah araçlara job hakkıyla gidiyor..
dün oldu kanka sağolasın eyv..
BMW vs Honda da bir yere kadar anlarım da bari Honda vs Honda da olmasın bu tür tatsızlıklar :)
Maşallah tüm araçlara.
ben taraf tutmuyorum kankı selcukta arkadasım urfa da ole neden teke tek denemıolar adam bındırıolar veya aralarına brz bosluk vermıolar bole tartısmalar cıkmazdı hem
kanka yok ben sen taraf tutuyorsun dıye demedım ** abu sene typerlar fazla hızlı ben onu dedım sadece...
Selcuk_RoL
27-04-2011, 13:49
aa mahf olduk :D kanka bi gitte evdekilerin yüzünü göriyim ya:D:D
60 da basilsin selcuğun arabasi job typer en az 3 boy acar s2000 lere....
BMW vs Honda da bir yere kadar anlarım da bari Honda vs Honda da olmasın bu tür tatsızlıklar :)
Maşallah tüm araçlara.
eee hakettiniz hep bmw leri sataşmak olmuo birazda kendi aranizda:)....
Selcuk_RoL
27-04-2011, 13:50
60 da basilsin selcuğun arabasi job typer en az 3 boy acar s2000 lere....
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Yaw ben anlamam etmem. Beni katma o işlere :) Ama yine de lüzumsuz. Ben hep diyorum Kprolu sağlıklı yürüyen bir tayyarın 80 de basılsa bile 2 boy arkasından gideyim bana yeter. Bu mantalite ile rolle gidersen ne tatsızlık olur ne de huzursuzluk.
kaancım hiçbir s2000 ci kolay kolay 60 basmaz s2000 devri 80dir.
Yaw ben anlamam etmem. Beni katma o işlere :) Ama yine de lüzumsuz. Ben hep diyorum Kprolu sağlıklı yürüyen bir tayyarın 80 de basılsa bile 2 boy arkasından gideyim bana yeter. Bu mantalite ile rolle gidersen ne tatsızlık olur ne de huzursuzluk.
hayatimda en keyif aldiğim adam selcukdur denemede (job typer) 60 da bastikk 70 de bastik araya şerit actik tünel ypioruz yani arbaalarimiza bakioruz gebzeye nasi geldimizi anlamadim önemli olan arkadaşlik geçmek gecilmek önmli değil...
maşallah araçlara.ulan urfa o naıl bir tuneldir. uhauhauhaauhauha :D
ardacngns
27-04-2011, 13:58
kanka yok ben sen taraf tutuyorsun dıye demedım ** abu sene typerlar fazla hızlı ben onu dedım sadece...
aynen knka SUS tum :)
....önemli olan arkadaşlik geçmek gecilmek önmli değil...
Kesinlikle katılıyorum. Neyse şu bakımlarım işlerim bitsin kısmet olursa ben de bir iki deneme yaparım dengim olan araçlarla. Sonra zaten yaz geliyor güneş açıyor s2000 nin mevsimi başlıyor :)
kaancım hiçbir s2000 ci kolay kolay 60 basmaz s2000 devri 80dir.
kardeşim ozaman m3 ün de gittiği en güzel yer 170, 170 den sonra mi basalim biz herkesle zevk almayiz:)..roll 60 240 değilmidir herkes öle dener benim bildiğim yani en azından ben öle denedim herkesle...
araclara maşallah tekrardan....
kardeşim ozaman m3 ün de gittiği en güzel yer 170, 170 den sonra mi basalim biz herkesle zevk almayiz:)..roll 60 240 değilmidir herkes öle dener benim bildiğim yani en azından ben öle denedim herkesle...
araclara maşallah tekrardan....
burda taraf tutuyorum felan sanama sakın sadece s2000 devri 80 typerın en iyi devri 60dır 2 devirdede basılır o ayrı sonuçda zevk işi.
burda taraf tutuyorum felan sanama sakın sadece s2000 devri 80 typerın en iyi devri 60dır 2 devirdede basılır o ayrı sonuçda zevk işi.
bende taraf tutmuorum iki taraf da arkadaşimiz tartişma olmasin yeter önemli olan burda eğlenmek zevk almak
Sen bu isi biliyosun be abi harbiden:icon_tup:
Kardeşim dinsizin hakkından imasız gelir al sana örneği :D:D:D
Urfa S2K vs KOR 07 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/urfa-s2k-vs-kor-07_195174.htm)
Selcuk_RoL
27-04-2011, 14:07
hayatimda en keyif aldiğim adam selcukdur denemede (job typer) 60 da bastikk 70 de bastik araya şerit actik tünel ypioruz yani arbaalarimiza bakioruz gebzeye nasi geldimizi anlamadim önemli olan arkadaşlik geçmek gecilmek önmli değil...
Abi herkez senin gibi olsa sabaha kadar bassak:D
bende taraf tutmuorum iki taraf da arkadaşimiz tartişma olmasin yeter önemli olan burda eğlenmek zevk almak
senin devrin 170 se o devirdede basmak lagzım tabikide her aracın güç aldıgı devirler farklı yok canım neden tartışma ıksın :)
Kardeşim dinsizin hakkından imasız gelir al sana örneği :D:D:D
Urfa S2K vs KOR 07 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/urfa-s2k-vs-kor-07_195174.htm)
burda bizim araba sökük ama...
senin devrin 170 se o devirdede basmak lagzım tabikide her aracın güç aldıgı devirler farklı yok canım neden tartışma ıksın :)
60 da giderken 4000 devir gibi kaliorum ben 80 de basarsak benim için daha iyi tabi
Denemeler de oncelikle ben sari bi s2000le bastim s2000 2 kisi ben tek 3 4 boy gibi bir fark oldu o denemede urfa s2000 tunelden gelip basti fakat gene one cikamadi ardindan bende oyle olmaz gel yanyana basalim dedim ve ben sol seritte nerdeyse urfa s2000de sol seritte:) akitarak:) 85 gibi fln bastik ve yan yana gittik sonrasinda durudugumuzda bu is boyle olmaz hem tunel yapiyorsun hem akitarak basiyorsun abi dedigimde kizip bagarip cagarmalar bozulmalar oldu bende mami abiye sen gec kullan abi ben bas edemiycem dedim:) onlarda teke tek bastilar gene 2side sol seritte bir:) ve gene 80 ustu ama urfa abi 80 ustu degil 77 fln gibi hiz dedi bende onun yanina bindim job a yaklasik 90 kg ustu bi arkadas bindi ve tunelsiz 75 gibi bastik s2000in kadrani 247 lerdeiken JOB 1 boy arkada kaldi ee normaldir urfa abi ep3 un cigerini biliyor o kiloda 2 kisi dez avantajli oldugundan emin rahat:) neyse ben bu arabayi garajda tutmak icin degil gazlamak icin aldim ne s2000 parcasi takicakmis bilmem gecerim diye bir iddam yok ama arabasi bitsin teke tek aramizda bir serit birakarak herzaman denerim benim onca denedigim adam oldu M3 olsun type r olsun kimse tunel yaptin veya akitarak erken bastin dememistir benim icin kupasina mac havasinda gecmiyo bu isler benim arabam bu adaletli bir sekilde herzaman herkezle denerim kolay gelsin
kanka nedir bu akıtma olayları biraz daha açarmısın konuyu :hahaha::hahaha::hahaha:
mami reis kullandıysa artık job'u kimse geçemez :D
60 da giderken 4000 devir gibi kaliorum ben 80 de basarsak benim için daha iyi tabi
s2000 ler tam senlik desene o zaman ;)
s2000 ler tam senlik desene o zaman ;)
bu videoyu daha önce paylaşmamiştik s2000 in devrinde denediğimiz zaman banada uyduğu için:)
YouTube - IMG_0788.MOV (http://www.youtube.com/watch?v=xDQ7i9RuMDU)
Ahmet_28
27-04-2011, 14:24
maşallah araçlara
job'umuz daha iyi olacak inşallah :D
maşallah s2kyada ctryede, uzunda bu aracların denemesı cok zevklı oluyor..
Walla masaallah bendede bikac vidyo var bende yuklerim tunel Dediginde war selcuk arkadan cektim enson sen urfanin yanina bindin ben maminin yanina bindim hataa mami ben urfayi 2 boy gecerim dedi denedik ben senin arabandaydim 77 de bastik 5. Viteste urfa 1 boy ondeydi 6 da yarim boy daha gecti sonra mami urfayi tebrik etti ozgunde vardi tunel dedigin vdyo bnde war wahtsapptan atiyim istersen birinize yukleyin arkadasiz surda neden butarz muhabbetler oluyo ben anlamiyorum kaldiki urfanin arabada headrs bile yok egzost filitre sende biliyosun gerek yok uzatmaya bence vidyoyuda selcuk sana atiyorum
kanka nedir bu akıtma olayları biraz daha açarmısın konuyu :hahaha::hahaha::hahaha:
mami reis kullandıysa artık job'u kimse geçemez :D
yok be kanka oyle boyle degıl az kaldı sol barıyerlere cıkacaktım tunel yapmasın dıye:D:D ben mami
Selcuk_RoL
27-04-2011, 14:56
Walla masaallah bendede bikac vidyo var bende yuklerim tunel Dediginde war selcuk arkadan cektim enson sen urfanin yanina bindin ben maminin yanina bindim hataa mami ben urfayi 2 boy gecerim dedi denedik ben senin arabandaydim 77 de bastik 5. Viteste urfa 1 boy ondeydi 6 da yarim boy daha bkm mugens2k da seni sonrada urfayi gecti sonra mami urfayi tebrik etti ozgunde vardi tunel dedigin vdyo bnde war wahtsapptan atiyim istersen birinize yukleyin arkadasiz surda neden butarz muhabbetler oluyo ben anlamiyorum kaldiki urfanin arabada headrs bile yok egzost filitre sende biliyosun gerek yok uzatmaya bence vidyoyuda selcuk sana atiyorum
Aren ben olani biteni bastan sona yazdim oku istersen ne anlatiyosun daha bos yere kardesim dediklerimin yazdiklarimin disinda baska bsy mi oldu ? Ben bi ton araba ile denedim kimse bana demmistir soyle boyle yaptin diye ama bak diger kisi icin yorumlar ortada bosver sen gokhan abi senden daha yakindir bana arada kalma sen biz onla cozeriz senlik bsy yok
Aren ben olani biteni bastan sona yazdim oku istersen ne anlatiyosun daha bos yere kardesim dediklerimin yazdiklarimin disinda baska bsy mi oldu ? Ben bi ton araba ile denedim kimse bana demmistir soyle boyle yaptin diye ama bak diger kisi icin yorumlar ortada bosver sen gokhan abi senden daha yakindir bana arada kalma sen biz onla cozeriz senlik bsy yok
Selcuk knka ben arkadasim urfa diye veya onla samimiyim diye bise demiyorum Ben gordugumu dedim sana vdyoda attim ben polemik olsun dye yazmadim urfa gecilse cm cm solerdim py den cektgm vdyoyu attim mami job u kullandgnda yaninda otruyodum gordugumu yazdim herneyse tum araclara msallah allah tekerinize tas degdirmesin :D
Alicanrs
27-04-2011, 15:21
Maşallah selçuk job 10 numara olmş Allah kaza bela vermesin
Walla masaallah bendede bikac vidyo var bende yuklerim tunel Dediginde war selcuk arkadan cektim enson sen urfanin yanina bindin ben maminin yanina bindim hataa mami ben urfayi 2 boy gecerim dedi denedik ben senin arabandaydim 77 de bastik 5. Viteste urfa 1 boy ondeydi 6 da yarim boy daha gecti sonra mami urfayi tebrik etti ozgunde vardi tunel dedigin vdyo bnde war wahtsapptan atiyim istersen birinize yukleyin arkadasiz surda neden butarz muhabbetler oluyo ben anlamiyorum kaldiki urfanin arabada headrs bile yok egzost filitre sende biliyosun gerek yok uzatmaya bence vidyoyuda selcuk sana atiyorum
Arkadaş burda gayet net açıklamış.
İki aracada maşallah.
maşallah JOB'a tayyarlar fena hızlı bu sene.. allah nazarlardan korusun.. böyle videoları seyretmeyeli uzuzn zaman oldu.. :)
Güzel güzel otobanlar ısınıyor :) Maşallah iki aracada..
Şimdi urfayı geçen bir s2000 var mı ?
yok be kanka oyle boyle degıl az kaldı sol barıyerlere cıkacaktım tunel yapmasın dıye:D:D ben mami
:D aga sana tsunami yapsa deler geçersin ben inanıyorum... :D
Güzel güzel otobanlar ısınıyor :) Maşallah iki aracada..
Şimdi urfayı geçen bir s2000 var mı ?
Urfa sadece filitre egsozlu :)
Job'u geçen başka bolton Typer varmı?
cayennes
27-04-2011, 17:02
job süper gitmiş selçukada ayrı maşaallah.
tüm araçlara maşallah,güzel denemeler :)
_muhaRRem
27-04-2011, 17:07
boraRS ile konuşurmusun.. bu gece hava kuruysa bi denesinler JOB la ? istersen sen sür ?
mami_makinen
27-04-2011, 17:08
job u gecen bolton typer yok ama ıstersen s2000 gecen 106 ve seat ıbıza dızel var ...
job u gecen varmı bılmıyorum ama orjınal headerla alınanların diğerleri s2k da cok fazla etkısı yok.yeterkı kat ıptalı olsun
_muhaRRem
27-04-2011, 17:12
sanki bu s2000 den bende şu an yok.. en dolusunu sanki kullanmadım.. sanki ep3 typeR bolt on kullanmadık. biz bişe bilmiyoruz yaaaa hiçbişeee..
bana yine gelmeye başladılar hee.. :)
job u gecen bolton typer yok ama ıstersen s2000 gecen 106 ve seat ıbıza dızel var ...
yinemi duman yinemi duman :D
mami_makinen
27-04-2011, 17:14
yinemi duman yinemi duman :D
kanka bu sefer duman daha fena otobana ek serıt cızıyorum :D:D
kanka bu sefer duman daha fena otobana ek serıt cızıyorum :D:D
ahahahaahha .tmm tayyıp amcama soylımde yenı bı seıt açsın sana :D.2.çılgın proje olsun
mami_makinen
27-04-2011, 17:16
ahahahaahha .tmm tayyıp amcama soylımde yenı bı seıt açsın sana :D.2.çılgın proje olsun
maslak sanayıyı komple serıtledım :D:D
sanki bu s2000 den bende şu an yok.. en dolusunu sanki kullanmadım.. sanki ep3 typeR bolt on kullanmadık. biz bişe bilmiyoruz yaaaa hiçbişeee..
Hadi Amerikayı bi daha keşfedelim keyif alalım :)
mami_makinen
27-04-2011, 17:17
ya senın ne bılgın olacakkı sankı typer yaptında yuruttunde vıdeoların var sankı;);)
_muhaRRem
27-04-2011, 17:18
ya senın ne bılgın olacakkı sankı typer yaptında yuruttunde vıdeoların var sankı;);)
şşşş en iyisinden çırçırlııı ;) ;)
mami_makinen
27-04-2011, 17:19
şşşş en iyisinden çırçırlııı ;) ;)
kanka sende s2000 de var typer da var bu konu hakkında nasıl karar vercen anlamadım:D:D
boraRS ile konuşurmusun.. bu gece hava kuruysa bi denesinler JOB la ? istersen sen sür ?
Bora siteye üye görür yazar denerler bizde görürüz.
_muhaRRem
27-04-2011, 17:21
kanka sende s2000 de var typer da var bu konu hakkında nasıl karar vercen anlamadım:D:D
ben ezelden beri typeR cıyım :D
LUTFU CNGNS
27-04-2011, 17:22
maşallah jop formunda
mami_makinen
27-04-2011, 17:22
ben ezelden beri typeR cıyım :D
yakısır kardesıme :icon_tup::icon_tup:en guzelı yakısır
Peki bu denemede Urfanın 5 sonu 1 boy önde oluşuna bir açıklık getirirmisin
Nasıl oluyor bu?
_muhaRRem
27-04-2011, 17:27
Nasıl oluyor bu?
ben urfa ve arabası hakkında forum ortamında yorum yapmam , ararım diceğim bişe varsa ona söylerim..
senin araban kondisyonu yerinde bi s2000 dimi ? JOB da kondisyonlu 2 ye 2 denerler baştan sona hatta BA typeR da gelir. bende merak ediyorum sonuca bakarız.
BMK TypeR
27-04-2011, 17:28
Nasıl oluyor bu?
engın eskıden 100oktan vardı rbclı typer 2boy gecıyodu muherrem olsun ugur typer olsun, ama suan typerlarda daha ıyı heders oldugu halde yakıt kotu avansı acamıyolar:) halıyle s2000zaten hep 95 97alıyodu s2000lerde degısıklık yok ama typerda degısıyo tabı cakma 97ler 94oktan cıkıyo ne yapsınlar,
_muhaRRem
27-04-2011, 17:28
engın eskıden 100oktan vardı rbclı typer 2boy gecıyodu muherrem olsun ugur typer olsun, ama suan typerlarda daha ıyı heders oldugu halde yakıt kotu avansı acamıyolar:) halıyle s2000zaten hep 95 97alıyodu s2000lerde degısıklık yok ama typerda degısıyo tabı cakma 97ler 94oktan cıkıyo,
abi bi yalnışın var ben kpro 100 oktanla hiç gazlıyamadım. beyin taktım 100 oktan kalktı :D
BMK TypeR
27-04-2011, 17:30
abi bi yalnışın var ben kpro 100 oktanla hiç gazlıyamadım. beyin taktım 100 oktan kalktı :D
yetışmıssındır:) sonlarda. mantıgını soyledım zaten eskı 100oktan ayarlar 40avansın ustundeydı suan 37 38acınca lambalar goz kırpıyo:)
_muhaRRem
27-04-2011, 17:32
yetışmıssındır:) sonlarda
ya abi sende hee yalanmı sölicem.. ben ssr ları taktım gece 100 oktana ayarlıydı arabam hatırlarsan 95 koyduk çıktık çatur çutur avans vurduk.. ben dc headers la gazlıodum 100 oktanla .. oda 1-2 hafta sürdü en fazla.
s2000 ciler typer cilara karşi :) iç savaş....
_muhaRRem
27-04-2011, 17:39
gaz verme :D
jobu geçen s2000 demek kor u geçen s2000 demek o kadar rahat olma hacı :D
Selcuk_RoL
27-04-2011, 17:43
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: aynen kanka fark etmez
jobu geçen s2000 demek kor u geçen s2000 demek o kadar rahat olma hacı :D
s2000 ciler typercilara karşi ///M3 LER yok bizi kariştirmayin kardeşim:)
sarı s2k da yan tarafta oturan bendim .. en son denemede sarı s2k tek başınaydı ve nası yürüdüğünü de orda olan herkes gördü :) herkesin aracına maşallah
Selcuk_RoL
27-04-2011, 17:47
sarı s2k da yan tarafta oturan bendim .. en son denemede sarı s2k tek başınaydı ve nası yürüdüğünü de orda olan herkes gördü :) herkesin aracına maşallah
benim sarı ya lafım yok çünkü onunla teke tek yanyana gelemedik öle arkadan yandan önden basmayla belli olmaz ..
Juggernaut
27-04-2011, 17:49
Maşallah araçlara.
S2000 de safc ayarı falanda yoksa speclerine göre iyi gitmiş anlaşılan.
Bütün araçlara maşallah..
JOB 34 bugün bizdeydi. Filitresi baya bi kirliydi. Filitresine bakım yaparken aracın tam gaz yapmadığını fark ettik. Bence tam gaz yapamamasına rağmen gayet güzel yürümüş. Tüm araçlara maaşallah.
Kenan Özdemir
27-04-2011, 18:15
İste s2k =) Dolu Typer filtre egsozlu s2k ile bu kadar gidiyo
İste s2k =) Dolu Typer filtre egsozlu s2k ile bu kadar gidiyo
dolu derken?? benim şuanki hp olarak 230 ölçümü var! bu arada dolusu SUStururdu zaten:icon_tup:
SELÇUK
Hopsss beyler keske dun aksamda yorumlariniz boyle olsaydi simdi s2000 kavgasina donmesin olay bakin m3 culer hazirda bekliyor :)
Valla yanima 2 tane s2000 yanasti sadece 2 nci ve 3 vitesi gorme sansim oldu abartisiz belki 3 boya yakindi :) sonra direk biraktiniz keske aksam onuda gorseydikte ona gore konussaydik simdi sari s2000 li arkadasin arabasi en iyi giden dediniz adama ne kadr acik sozle abi SUS ok gibi gidiyor hic gerek yok dendi simdide burda Kenan atesleme fitili :)
He bu arada benkm JOB tan okuz gibi artim yok sadece egzantrik ve 11.5 cr piston ince contam bile yok ;)
Neyse basarilar ben birsey yazmiyim cunku dunden beri URFA bana kusumus sarkisini dinliyorum cok kizmis Urfa bana konustuk ordada opuyorum meslekdasimi :)
Arabam şu anda serviste bakımları yapılıyor. Çıksın sağ salim, kapağı açılmamış her tayyarla denerim sıkıntı yok.
Ben yine de söylüyorum. RS te çok atar gider yaptım zamanında. Geçtim de geçildim de. Bu işler tatlı rekabetle güzel oluyor keyifli oluyor. Ama mütevazilik çok önemli. Benim hedefim, sağlıklı yürüyen bolt-on yüklü yani egzantriği, pistonu olmayan ve sökük olmayan typeR ların en azından 2 boy arkasından gelebilmek. Bunu yapabiliyorsam benim için benim arabam bana göre hızlıdır. Gerisi çok da önemli değil.
Ama 2 de 80 den aşağı basmam. Biraz da kıllık yapayım :hehe:
Ba typer enes benle denermisin ?
Kilolarımızda eşit zaten teke tek deneriz :)
percussionali
27-04-2011, 19:23
maşallah araçlara keyifli denemeler 106 ile R1 denemesine dönmez inşallh konu:D
Selçuk maşallah job formunda :)
Dürüstlüğün ve gizli kapaklı iş yapmıyor oluşun da cabası :icon_tup:
Arabam şu anda serviste bakımları yapılıyor. Çıksın sağ salim, kapağı açılmamış her tayyarla denerim sıkıntı yok.
Ben yine de söylüyorum. RS te çok atar gider yaptım zamanında. Geçtim de geçildim de. Bu işler tatlı rekabetle güzel oluyor keyifli oluyor. Ama mütevazilik çok önemli. Benim hedefim, sağlıklı yürüyen bolt-on yüklü yani egzantriği, pistonu olmayan ve sökük olmayan typeR ların en azından 2 boy arkasından gelebilmek. Bunu yapabiliyorsam benim için benim arabam bana göre hızlıdır. Gerisi çok da önemli değil.
2 de 60.. uygun mudur? :)
Ba typer enes benle denermisin ?
Kilolarımızda eşit zaten teke tek deneriz :)
Denerim ama şartlarım var yağmurda basıcaz 3 er kişi olcaz :cool:
En kısa zamanda deneyelim typer'cı kardeşim..
suleyboy
27-04-2011, 19:30
arkadaşlar hepimiz ordaydık kimin ne konuştugu kimin kimi 2 boy geçecegi kimin geride kaldıgını herkes gördü boşuna laf kalabalığı yapılıpta birbirimizin kalbini kırmayalım
arkadaşlar hepimiz ordaydık kimin ne konuştugu kimin kimi 2 boy geçecegi kimin geride kaldıgını herkes gördü boşuna laf kalabalığı yapılıpta birbirimizin kalbini kırmayalım
Aynen oyle bencede yoksa bazi seyler burada uzerine 10 koyulup yaziliyor...
Olm seninle 60 ta denenir mi :D Arabamı daha yeni aldım yani bu kadar çabuk mu soğuyayım arabamdan :D
Maşallah Utkucum yani 1.8T değil sanki 2.8T :)
serkan ünlüü
27-04-2011, 20:00
JOB kocaman MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız .( bu alemde TEK sın ) kardeşim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Cimmeria
27-04-2011, 20:01
bana sözün var deniycez ben anlamam 80 falan :)
bana sözün var deniycez ben anlamam 80 falan :)
Egzantrikleri sök yoksa 2 de 99km de basarım :D
Tolgacım deneriz. Hele bir çıksın yavru.
BMK TypeR
27-04-2011, 20:05
urfada sadece egsoz flıtre var unutmamak lazım urfa kardeşimede maşallah,
Aynen katılıyorum. Sadece egzoz ve cai ile bolt on da sağlıklı ve hızlı bir typeR ile yürümek her babayiğidin harcı değildir.
Maşallah Urfa hemşehrime :)
bugun bi urfacı gördüm seni reşom :D. hahhahahahaha.
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:15
± 10 :icon_tup:
ben o gece mını cooper lar var dedıler bızde gezıyorduk etılerde geldık arkadaslarımız vardı geldık denedık bıttı su var mıs bu varmı deneme gerek yok selcuk akıttıyor dıyorsun ben ole seyler yapmam ben yapmadım ole sey yok tunnel mesalesı gelınce vıdeoda gecmek yada arkadan gecmek ıcın ole basmadım art nıyetlı dusunme forum da 1 boy gerıde kaldı demeyede gerek yok onu gectım demeyede gerek yok hepberaberiz
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:19
Aynen katılıyorum. Sadece egzoz ve cai ile bolt on da en hızlı typeR ile yürümek her babayiğidin harcı değildir.
Maşallah Urfa hemşehrime :)
Kimse en hizli demedi yanlis olmasin?? Zaten n/a specler ayni olunca type r lar hmn hmn yanyana gidiyor ya kimse kimseye bence iki aracta saglikli ise ole 3 4 boy acamaz
Olm seninle 60 ta denenir mi :D Arabamı daha yeni aldım yani bu kadar çabuk mu soğuyayım arabamdan :D
Maşallah Utkucum yani 1.8T değil sanki 2.8T :)
Yok abi ne yaptın :) Estafrullah :)
S2000 deler beni her şekilde. Eğlencelik bizimkisi :)
Kameraya ceken araba nedir?
tum araclara masallah ..
Kimse en hizli demedi yanlis olmasin?? Zaten n/a specler ayni olunca type r lar hmn hmn yanyana gidiyor ya kimse kimseye bence iki aracta saglikli ise ole 3 4 boy acamaz
Ben yanlış yazdım düzeltiyorum hemen haklısın :)
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:25
ben o gece mını cooper lar var dedıler bızde gezıyorduk etılerde geldık arkadaslarımız vardı geldık denedık bıttı su var mıs bu varmı deneme gerek yok selcuk akıttıyor dıyorsun ben ole seyler yapmam ben yapmadım ole sey yok tunnel mesalesı gelınce vıdeoda gecmek yada arkadan gecmek ıcın ole basmadım art nıyetlı dusunme forum da 1 boy gerıde kaldı demeyede gerek yok onu gectım demeyede gerek yok hepberaberiz
Beraberlikte sikinti yok tabiyki herzaman beraberiz... Ama ben olani soyledim olmayan biseyi uydurmadim sende benim icimi biliyosun bi videoda onde olmak icin biseylerin pesine dusmem abi galerici degilim arabamin piyasasinida yukseltme cabam yok allah sattirmasin gazlamak iicin aldim yeterincede gazliyorum ole bakimsiz bozuk arabalarlada deneyip kendimi avutmuyorum denedigim arabalar kendi sinifinda hep hatri sayilir araclar seninki gibi ama job onde:D
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:27
Selçuk maşallah job formunda :)
Dürüstlüğün ve gizli kapaklı iş yapmıyor oluşun da cabası :icon_tup:
Eyv kanka sagolasin...
gonullelerde öndesın kardesım:)
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:29
JOB kocaman MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız .( bu alemde TEK sın ) kardeşim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Eyv abicim sagolasin ticarilerde olmasa bi TEK plaka yakisirdi bize dimi:)
Yok abi ne yaptın :) Estafrullah :)
S2000 deler beni her şekilde. Eğlencelik bizimkisi :)
O yüzden mi diğer 2009 model s2000 e zulüm ettin o gece denediğimizde :D
Maşallah kardeşim.
Beraberlikte sikinti yok tabiyki herzaman beraberiz... Ama ben olani soyledim olmayan biseyi uydurmadim sende benim icimi biliyosun bi videoda onde olmak icin biseylerin pesine dusmem abi galerici degilim arabamin piyasasinida yukseltme cabam yok allah sattirmasin gazlamak iicin aldim yeterincede gazliyorum ole bakimsiz bozuk arabalarlada deneyip kendimi avutmuyorum denedigim arabalar kendi sinifinda hep hatri sayilir araclar seninki gibi ama job onde:D
gercekten gerıden gelıp gerılıp sıkmadım ve sıkmamda ole sey olmaz kapatım konuyu gel dukkana sen selcuk uyku ılaclı cay verecem sana:)
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:32
gonullelerde öndesın kardesım:)
Dostluk tunelsiz 3 boy onde :)
gercekten gerıden gelıp gerılıp sıkmadım ve sıkmamda ole sey olmaz yuzyuze gelecez yarın öbür gün sohpet ederken konusuruz
Adamsinn be Baskannnn :)
senle konusacaz mehzet bey :)
_muhaRRem
27-04-2011, 20:36
bizim s2000 replicamı neden çağırmıyorsunuz urfa bey :D
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:36
gercekten gerıden gelıp gerılıp sıkmadım ve sıkmamda ole sey olmaz kapatım konuyu gel dukkana sen selcuk uyku ılaclı cay verecem sana:)
Sen sinirleniyosun ben gelmem:):) sonra bak sinirden ne yaptiginida bilmiyosun :)
valla ben tırsıyom hacı abi urfa kelimesini kullanmaktan :) kızınca çok gaddar oluyo :)
Abi beni discoya goturcekmisin :)
hadi leynn ben yapmam dıyosam yapmamısımdır bu konuyu kapatın
Selcuk_RoL
27-04-2011, 20:54
hadi leynn ben yapmam dıyosam yapmamısımdır bu konuyu kapatın
Bak gene kizdi:) gercekler acidir... Yapicak bsy yok:D
Bak gene kizdi:) gercekler acidir... Yapicak bsy yok:D
diyorumya kanka kızınca fena oluyo :D
Bak gene kizdi:) gercekler acidir... Yapicak bsy yok:Dgercek mercek deıl acı olan bısey yok yapmadım dedıysem yapmam bu konuyu kapatın
Urfa I love youuuuu
Yagmurlar bir dinsin pastaneden profitrölleri hazırla çayıda demle Gangaaa
çocuklara zulm etme :)
ne güzel hondacilar arasinda iç savaş vardi....
bence typer s2000 i don lastiği yapar...
s2000 de typer i yayla corbasi yapar...
mami_makinen
27-04-2011, 22:59
ne güzel hondacilar arasinda iç savaş vardi....
bence typer s2000 i don lastiği yapar...
s2000 de typer i yayla corbasi yapar...
ben alayını kara lahana corbası yaparım:D:D
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:00
Kanka ben mercimekten başkasını tanımam :D:D
mami_makinen
27-04-2011, 23:01
Kanka ben mercimekten başkasını tanımam :D:D
sana canım feda sana ozel corba var kanka :D:D
Ahmet_28
27-04-2011, 23:01
kara lahananın dumanı tüteni lezzetli olur reis :D dumansız olmaz
mamı adaletını yap kardesım
maşallah araclara
olm insan kardeşine ikikere maşşallah der....
mami_makinen
27-04-2011, 23:04
mamı adaletını yap kardesım
kanka yapıcam benım dızelle s2000 lere cok guzel bı adalet yapcam hafıf dumanlı olacak ama :D:D headerslı fılıtrelı beyınlı beyınsız s2000 lerı beklıyorum :icon_tup::icon_tup:
bizimkinin de rengi mor patlican musakka olur ozmn....:)
gitmeyin urfanın üzerine :) adam sahaya indi uzun zaman sonunda kızdırırsanız bidaha göremeyiz onu seviyom seni urfa aramıza hoş geldin :)
mami_makinen
27-04-2011, 23:05
:icon_tup:
bizimkinin de rengi mor patlican musakka olur ozmn....:)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:05
sana canım feda sana ozel corba var kanka :D:D
Kanka şöyle ortaya karışık bişeyler yapta ağız tadıyla takılırız :D:D
mami_makinen
27-04-2011, 23:07
Kanka şöyle ortaya karışık bişeyler yapta ağız tadıyla takılırız :D:D
sende varya az degılsın buldun keklıklerı nasıl yesem dıye dusunuyon ızgaramı yoksa haslamamı yapsam hesabı yapıyosun
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:07
kanka yapıcam benım dızelle s2000 lere cok guzel bı adalet yapcam hafıf dumanlı olacak ama :D:D headerslı fılıtrelı beyınlı beyınsız s2000 lerı beklıyorum :icon_tup::icon_tup:
S2k var dediler geldim kanka :hahaha:
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:09
sende varya az degılsın buldun keklıklerı nasıl yesem dıye dusunuyon ızgaramı yoksa haslamamı yapsam hesabı yapıyosun
Kolestrolsüz hayat çekilmez o yüzden ızgara olsun muhauauhauh
gitmeyin urfanın üzerine :) adam sahaya indi uzun zaman sonunda kızdırırsanız bidaha göremeyiz onu seviyom seni urfa aramıza hoş geldin :)
saolasın kardesım :)
mami_makinen
27-04-2011, 23:10
S2k var dediler geldim kanka :hahaha:
evet ıtına ıle s2000 ıle denenır
seat ıbıza dızell yada AC 106 secım sızın
AC ıle 2 de 60 3 de 95 her turlu denenır
seat ıcın farketmez her yol ANKARA .....
DENEMEK ISTEYENLER BEKLENIYOR...
ZATEN MAZOTADA ZAM GELDI MORELIM BOZUK :D:D
bana kım yemek ısmarlıycak kankalar
olm insan kardeşine ikikere maşşallah der....
ıkısıde kardesım hangısıne dıyım
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:14
evet ıtına ıle s2000 ıle denenır
seat ıbıza dızell yada AC 106 secım sızın
AC ıle 2 de 60 3 de 95 her turlu denenır
seat ıcın farketmez her yol ANKARA .....
DENEMEK ISTEYENLER BEKLENIYOR...
ZATEN MAZOTADA ZAM GELDI MORELIM BOZUK :D:D
Kanka AC 106 ve Mami Makinen Seat İbiza Cupra TDİ Duman Spec Roll hattı açıyorum :icon_tup:
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:15
bana kım yemek ısmarlıycak kankalar
Bacanak yarın geleneksel perşembe günü öğle yemeğine beklerim :D
mami_makinen
27-04-2011, 23:15
Kanka AC 106 ve Mami Makinen Seat İbiza Cupra TDİ Duman Spec Roll hattı açıyorum :icon_tup:
kanka hıc dusunmeden ac faturayıda bana gonder :D:D bendensın :D:D
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:16
kanka hıc dusunmeden ac faturayıda bana gonder :D:D bendensın :D:D
Peki kanka dükkan telefon faturasınıda sana yazdım muhauahuahua
herkese kazasız belasız sürüsler kalbimize gore versın
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:27
Mini makinene selamlar panpa :)
mami_makinen
27-04-2011, 23:30
Mini makinene selamlar panpa :)
mısıl mısıl uyuyo kanka hatta bıraz horluyo ..horlarken bıle sankı ara gazı verırmıs gıbı ses cıkarıyo :D:D
-HAKTAN-
27-04-2011, 23:34
mısıl mısıl uyuyo kanka hatta bıraz horluyo ..horlarken bıle sankı ara gazı verırmıs gıbı ses cıkarıyo :D:D
Yok kanka o brake boost yapiodur hahauauaa
mami_makinen
27-04-2011, 23:36
::hahaha:
Yok kanka o brake boost yapiodur hahauauaa
:hahaha::hahaha::hahaha:
Selcuk_RoL
27-04-2011, 23:59
Vayy abilerim benim allah muhabbetinizi arttirsin :) ben yatar size iyi geceler
serkan ünlüü
28-04-2011, 08:38
Eyv abicim sagolasin ticarilerde olmasa bi TEK plaka yakisirdi bize dimi:)
AYNEN kardeşim.Başarılarının devamını diliyorum allah kaza bela vermesin :icon_tup: :icon_tup:
sayın mami makinen,
ben sizi yakından takip eden bir hayranınızım.
2 bar basmalarınız olsun gider yapmalarınız olsun yürümeyen job tayyarı bile yürütmeniz beni çok etkiledi.
mümkünse beni evlatlık almanız rica eder saygılarımı sunarım :D EGVTEC
HONDAN mı vaR polimiğinmi var:)
Peki kanka dükkan telefon faturasınıda sana yazdım muhauahuahua
mami makineni egvtec'e ortak yapıcam ondan sonra ilk içinden geçiceğim araba o lanet olası ac 106'dır...ATIN İNTİKAMI çok yakında sinemalarda :D
-HAKTAN-
28-04-2011, 09:39
mami makineni egvtec'e ortak yapıcam ondan sonra ilk içinden geçiceğim araba o lanet olası ac 106'dır...ATIN İNTİKAMI çok yakında sinemalarda :D
Kanka gece senin döt açıkta kalmış belli muhahahuah
Kanka gece senin döt açıkta kalmış belli muhahahuah
olum beni dellendiricen günlük kullandığım arabaya vtec killer taktırıcan bak :D
zaten rahat ol motoru satıyorum ufak bi K20 giricek içine kısmetse sonra bende ac'ye giricem :D
-HAKTAN-
28-04-2011, 09:56
olum beni dellendiricen günlük kullandığım arabaya vtec killer taktırıcan bak :D
zaten rahat ol motoru satıyorum ufak bi K20 giricek içine kısmetse sonra bende ac'ye giricem :D
Kanka ayıp ediyosun ama şimdi K20 falan :eek:
Varya bu antep otabani efsane haftaya burdayiz ayarlayin kendinizi:)
cok kopek cıkıyor dikkat et asırı hız yapma ..
-HAKTAN-
28-04-2011, 10:02
8'li çekici ayarlıyım arabaları yormadan gidelim kullanarak gidersek g.antepe girdiğimizde deniycek arabamız kalmayabilir kol,bacak,yatak,yorgan v.s :D:D
Kanka ayıp ediyosun ama şimdi K20 falan :eek:
:D sana atmosferik saplıcam sonra turbo yapıp mami makinene gider diye konu açıcam izle ve gör :D
aliasfur
28-04-2011, 13:43
TEBRİKLER URFA filtre ve eksozla cihazın bu derece iyi gitmesi bence cok iyi kanka..
bütün araclara Masallah.. Türkiyede bildigim en hızlı atmo s2K urfa ve bkm
Selcuk_RoL
28-04-2011, 13:52
:D sana atmosferik saplıcam sonra turbo yapıp mami makinene gider diye konu açıcam izle ve gör :D
Umut ve hayal dunyasi kanka umutsuz olmaz inanmak basarmanin yarisidir:D:D
sayın mami makinen,
ben sizi yakından takip eden bir hayranınızım.
2 bar basmalarınız olsun gider yapmalarınız olsun yürümeyen job tayyarı bile yürütmeniz beni çok etkiledi.
mümkünse beni evlatlık almanız rica eder saygılarımı sunarım :D EGVTEC
estafurullah sen benım kardesımsın zaten aynı kütükten hesabı:Dben mami
Umut ve hayal dunyasi kanka umutsuz olmaz inanmak basarmanin yarisidir:D:D
şu yazıdan sonra sanada bilendim kanka.ne çabuk unuttun beni geçmek için arabayı öyle bi zorlamıştınki şanzuman tapası fırlamıştı :hahaha::hahaha::hahaha:
estafurullah sen benım kardesımsın zaten aynı kütükten hesabı:Dben mami
eyvallah abi :D maşallah ne hesap varmış sende ya bigün berkan oluyosun bigün erdem çakma mami doldu etraf :D
Selcuk_RoL
28-04-2011, 23:26
şu yazıdan sonra sanada bilendim kanka.ne çabuk unuttun beni geçmek için arabayı öyle bi zorlamıştınki şanzuman tapası fırlamıştı :hahaha::hahaha::hahaha:
eyvallah abi :D maşallah ne hesap varmış sende ya bigün berkan oluyosun bigün erdem çakma mami doldu etraf :D
Geri vites yapiyorum kanka:):)
araçlar güzel yürümüşler gerçekten ama 2. videoda araçların birbirine yaklaşmasını göremedim?? Ve eğer Job öndeyse videoyu çeken arkadaş 4.vitesin sonunda 5te diye tahmin ediyorum neden Oha hala önde lan die bir ibare kullanmış(özgün çekmiş heralde)? Kprolu TypeR favoriydi sonuçta değilmi? =S Amaç polemik değil sadece soru sordum bilgilerinize...
Geri vites yapiyorum kanka:):)
adamsın :D
araçlar güzel yürümüşler gerçekten ama 2. videoda araçların birbirine yaklaşmasını göremedim?? Ve eğer Job öndeyse videoyu çeken arkadaş 4.vitesin sonunda 5te diye tahmin ediyorum neden Oha hala önde lan die bir ibare kullanmış(özgün çekmiş heralde)? Kprolu TypeR favoriydi sonuçta değilmi? =S Amaç polemik değil sadece soru sordum bilgilerinize...
geçsede geçilsede JOB herzaman favoridir :icon_tup:
Müsayit bi zaman arabamı görmek adına bende denemek isterim job ile..