Orijinalini görmek için tıklayınız : old cars and new car, Peugeot Sport 207 ''34 GF 7264''
araçlarımın doğru düzgün tanıtımını yapamadığımı düşünüp böyle bir konuya ihtiyaç duydum :)
hayatımızın büyük parçası olan araba sevdasına babamında arabalara ilgisi olduğundan dolayı başladım beni bu tarz aşka sürüklediği için minnettar mı olmalıyım tabi orası düşünceli :D babamın araçlarını gizli gizli gece alıp kaçmak ne hevesti ilk zamanlarda :D:D
ilk şahsi aracım olarak narçiçeği şahinle başladım :D
sonra 2006da sıfır aldığım c2dizel az yakmasıyla gönlümü fethetti tek kapı olduğu için çok düşündürmüştü ama sonra iyikide almışım dediğim araçlardan birisi :)
o zamanlar meşhur olan angel far&stop takımımızı aldık ,namda 6 cm kestirip sertleştirdik ve no name hks tipi bir egsozumuz vardı :)
http://i53.tinypic.com/vmsj1z.jpg
daha sonra german style furyasına girmek istedim :D jantlarla başlamıştık ama talihsiz bi kaza ile aracı pert etme seviyesine kadar getirdim :( sonra tekrar yaptırdım, araçtan soğuduğum için aracı sattım
http://i55.tinypic.com/esj4lu.jpg
aradan 2 ay zaman geçtikten sonra amcamın yeni araç almasıyla boşa çıkan 1.8t a4 ü ben aldım, gayet zevkli bir araç herkesin bir 1.8t duygusunu tatması gerektiğini düşünüyorum :D
araç orjinaldi ilk etapta namda coilover yaptırdım sonra far karartma xenon film vs.
http://i52.tinypic.com/16glqtg.jpg
http://i53.tinypic.com/6sz6kp.jpg
a4 varken eskiden beri babamında bnmde binmek istediğimiz eg civic kasa alma kararı aldık 2.5 ay beyaz, sunrooflu, manuel 1.5 ex aradım ve buldum.
aracı yakın arkadaşımdayken aldım çoğu parçasını ebayden sipariş etmişti ben biraz binip keyfini çıkarıp birazda makyajladım cila vs..
http://i55.tinypic.com/2mzh27b.jpg
http://i55.tinypic.com/25p22bn.jpg
sonra iki aracı satıp iş yerime mesafe olduğundan üst model az yakan bir araca geçme kararı aldım ve huzurlarınızda 207 sport
ilk etapta izmitte önlere coiloverlarımızı yaptırdık arkalara başka yay uydurup preslettik, sonra gt farları ve içi gun metal boyandı, oz racing superturısmo jantlarımızı taktık ve bir kaç sticker :)
http://i53.tinypic.com/2nvt0s9.jpg
http://i52.tinypic.com/29wpzlh.jpg
http://i53.tinypic.com/282dwr8.jpg
http://i53.tinypic.com/2vwv6s0.jpg
http://i53.tinypic.com/1z1cj2s.jpg
http://i55.tinypic.com/10pc9wh.jpg
kafaları şişirmemişimdir inşallah :D yorumları eksik etmeyin :)
Saygılarımla.
bu araba niye basık değil :D :D
kanka maşallah ama ben jant konusunda 206rc jantından yanaydım biliyosun.. ilerde bunları çıkarmanı bekliyorum yani :D
yada wrc style yap şunu TR'de ilkimiz olsun bu jantlar kalsın o zaman:D
SekoLive
29-04-2011, 10:07
maşallah :) çok güzel 207
Kanka hepsi 10 numaraydı ;) Eg bi başkaydı ama yaw :( mahş hepsine...
_driver_
29-04-2011, 10:16
masallah tum araclara
bu araba niye basık değil :D :D
kanka maşallah ama ben jant konusunda 206rc jantından yanaydım biliyosun.. ilerde bunları çıkarmanı bekliyorum yani :D
yada wrc style yap şunu TR'de ilkimiz olsun bu jantlar kalsın o zaman:D
basacam merak etme kankacım :D kanka bakalım zaman ne gösterecek bende rc jantı olmasını çok istedim ama biliyosun bulmak ayrı bir dert bulunca da fiyatta anlaşmak ayrı bi dert :) wrc tarzı bana biraz uzak ama o havayı katmışım istemeden :D
maşallah :) çok güzel 207
saol serkan seni 1.6 ies le görmek istiyoruz :)
Kanka hepsi 10 numaraydı ;) Eg bi başkaydı ama yaw :( mahş hepsine...
saol kanka bende çok seviyordum biliyosun ama yapıcak bişi yok önümüzdeki maçlara bakıcaz :D:D
masallah tum araclara
teskederim :)
SekoLive
29-04-2011, 10:32
ümit inşalalh görüceksnizde ben şunuıda merak ettim şahinin sucu ne onu neden paylasmadın yaw :D
ümit inşalalh görüceksnizde ben şunuıda merak ettim şahinin sucu ne onu neden paylasmadın yaw :D
onun fotolarını pc formatladığımda kaybettim :o yoksa onu da ekleyecektim oda kraldı bnm için, ozamanlar cd asardık öncama ixir cd si :D:D:D
B.Battal
29-04-2011, 10:42
Maşallah photoday'de görmüştüm güzel görünüyor alçaklığı da kıvamında
Maşallah herbiri çok güzeldi. Kazasız belasız :)
berkayGLRN
29-04-2011, 11:19
massalah 207 cok hosuma gittı janltar cok yakısmıs kazasız belasız
nitrO_Oxide
29-04-2011, 11:24
Masallah kardesim :)
oguzhan999
29-04-2011, 11:35
knka ellerine sağlık maşallahh :) hepsi abartısız birbirinden güzel duruyor :)
207 nin jantları nokta atışı oldu kazasız belasız inş :)
Maşallah 207 ye 5 kollu bi jant daha iyi gider aslında...
Maşallah photoday'de görmüştüm güzel görünüyor alçaklığı da kıvamında
teşekkürederim :) senin araç plakası neydi acaba :icon_wack
Maşallah herbiri çok güzeldi. Kazasız belasız :)
teşekkürederim sinanım :)
massalah 207 cok hosuma gttı janlar cok yakısmıs kazasız belasız
teşekkürler :)
Masallah kardesim :)
eyv. ardacım :)
knka ellerine sağlık maşallahh :) hepsi abartısız birbirinden güzel duruyor :)
207 nin jantları nokta atışı oldu kazasız belasız inş :)
teşekkürederim kanka bi sürprizim olabilir ama kesin değil bu hafta sonu belli olacak :D:D
Maşallah 207 ye 5 kollu bi jant daha iyi gider aslında...
teşekkürler :) beş kolluda çok baktım ama kafası karışıyor insanın fazla araştırmaya girince, aslında oz ultraleggera olmasını isterdim 2.el aradığımdan sıkıntı oldu sıkılıncaya kadar şimdilik bunlarla devam edicem :)
Yavrum Kocaman Masallah 207 Mıs Cok Daha Guzel Olucak Dımı :D
tolgakaynak
29-04-2011, 12:01
yaww neden imzasız fotoalrımı koyuyorsun :D:D..
207 bi başkaa:D
Yavrum Kocaman Masallah 207 Mıs Cok Daha Guzel Olucak Dımı :D
saol kankacım. daha mı güzel olucak bilemiyorum :D:D:D
yaww neden imzasız fotoalrımı koyuyorsun :D:D..
207 bi başkaa:D
ellerine sağlıkta fotoyu atan sensin ben mi koyayım imzanı :D ben en iyisi kendime bi imza yapayım :D:D:D
halilkarakas
29-04-2011, 12:14
allah kaza bela vermesin...207 güzel oldu ....
bende serçe varken sende c2 vardı avcılar sahile geliyodun ama tanışmamıştık o zamanlar ben içiyodum hep :D
çoğu kişinin aksine 207 nin jantlarını beğenmedim ben, nedense çok kollu çubuk çubuk jantı çk yakıştırmıyorum bu arabaya. he illa öyle olcaksada beyaz olabilirdi belki.
hatta orjinal seçimimde de, siparişte 5kollu jantını seçmiştim ben. ölçü büyütmek için değiştim ama hala daha severim o jantları.
bide o sticker eziyetini bu araçtada gördümya içim acıdı =)
yinede en güzeli o, allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
allah kaza bela vermesin...207 güzel oldu ....
bende serçe varken sende c2 vardı avcılar sahile geliyodun ama tanışmamıştık o zamanlar ben içiyodum hep :D
saol kanka, şimdi hatırladım yaa sedat abilerle takılıyoduk 2 duble atak öle gidek hesabı :D:D:D
çoğu kişinin aksine 207 nin jantlarını beğenmedim ben, nedense çok kollu çubuk çubuk jantı çk yakıştırmıyorum bu arabaya. he illa öyle olcaksada beyaz olabilirdi belki.
hatta orjinal seçimimde de, siparişte 5kollu jantını seçmiştim ben. ölçü büyütmek için değiştim ama hala daha severim o jantları.
4-5 sene öncesine kadar banada çok kötü geliyordu bu modeller ama kalitesini ve duruşundaki farklılığı başka bir gözle görmeye başladım sanırım, bunu şuna benzetiyorum eskiden ıspanak yemeğini hayatta yemezdim :) şimdi hiç birini ayırt etmiyorum zamanla insanların zevkide değişebiliyor, ağız tadı da.Sticker da hem fikirim yaptığım ilk gün hoşuma gitmişti ama şu sıralar gerçekten beğenmediğimi anladım.Allah Cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Teşekkürederim :)
maşallah kardesim. daha fazla ugrasma yenısı ile ugrasırız ;)
Murat Özcan
29-04-2011, 12:42
masallah kazasız belasız
maşallah kardesim. daha fazla ugrasma yenısı ile ugrasırız ;)
kısmet kanka :) olursa da ona bişey yapmayı düşünmüyorum :)
masallah kazasız belasız
teşekkürederim :)
tolgakaynak
29-04-2011, 12:48
bayanların tercihleri bambaşka oluyor... daha sade güzellikleri tercih ediyorlar.
merve hiç jantta pembe düşündün mü?. 207 jantlarda pembe oldukca şirin görünüm sergiliyor:icon_tup:
Shadow_Dancer
29-04-2011, 13:00
Hepsine maşallah, ben en çok audiyi begendim :)
207'nin jantlarda çok yakışmış.
Hepsine maşallah, ben en çok audiyi begendim :)
207'nin jantlarda çok yakışmış.
Kardesim masallah 207ye:)
Merakla bekliyordum cekmissin sonunda.
Stickerlar bazilarina abarti gelsede bana cok sade ve guzel geldi:)
Allah kaza bela ve nazarlardan korusun..
devil_berk22
30-04-2011, 13:45
Maşallah Allah kaza bela vermesin bütün araçlar güzelmiş a4 bi ayrı geldi gözüme :)
c2 nin ilanı varken internette baya niyetlenmiştim arabana sanırım telefondada konuşmuştuk :)
başka bi c2 nasip oldu sonrasında.
207de maşallah.
masallah 207 mukemmel olmus
ersin_srndg
30-04-2011, 15:09
maşallah kardeşim.
Mehmet Ç.
30-04-2011, 15:45
Hepsi birbirinden güzelmiş. Kazasız belasız sürüşler
güzel araçlarmış. yenisine kazasız belasız bin :)
emrah turan
30-04-2011, 21:05
maşallah guzel araclar =) 207 de hoş olmuş ama su stikerlar bence goruntuyu bozmus =(
Maşallah..a4 basıklığıyla çok hoşuma gidiyordu.
207 için bu jantlar bence gayet güzel..
Kardesim masallah 207ye:)
Merakla bekliyordum cekmissin sonunda.
Stickerlar bazilarina abarti gelsede bana cok sade ve guzel geldi:)
Allah kaza bela ve nazarlardan korusun..
teşekkürederim zeki cümlemize kazasız belasız :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin bütün araçlar güzelmiş a4 bi ayrı geldi gözüme :)
c2 nin ilanı varken internette baya niyetlenmiştim arabana sanırım telefondada konuşmuştuk :)
başka bi c2 nasip oldu sonrasında.
207de maşallah.
teşekkürler kısmet işi her şey :) çok uyguna verdim :)
masallah 207 mukemmel olmus
maşallah kardeşim.
eyw.kardeşim çok teşekkürler.
Hepsi birbirinden güzelmiş. Kazasız belasız sürüşler
güzel araçlarmış. yenisine kazasız belasız bin :)
saolun çok teşekkürederim :)
maşallah guzel araclar =) 207 de hoş olmuş ama su stikerlar bence goruntuyu bozmus =(
teşekkürederim.sticker biraz kalsın sökücem zaten çok polis çekiyor :D
Maşallah..a4 basıklığıyla çok hoşuma gidiyordu.
207 için bu jantlar bence gayet güzel..
teşekkürederim kardeşim :)
maşallah 207 çok güzel olmuş
Ümitim maşallah kardeşim çok çok güzel oldu yalnız basalım şunu bayağı bi pay vardı :D
bayanların tercihleri bambaşka oluyor... daha sade güzellikleri tercih ediyorlar.
merve hiç jantta pembe düşündün mü?. 207 jantlarda pembe oldukca şirin görünüm sergiliyor:icon_tup:
bu şaka dimi :D 4yıl önce yaptım :D hala daha öyledir. o tarz bişey gördüysen tamamen taklittir :D
tolgakaynak
02-05-2011, 00:34
bu şaka dimi :D 4yıl önce yaptım :D hala daha öyledir. o tarz bişey gördüysen tamamen taklittir :D
daha önce beyaz 207'de görmüştüm. bide c2 te gördüm pembe işlemeler vardı:D senin aracını bilmiyorum açıkcası :D
Araçların hepsi birbirinden güzel
207'ye Sticker çok yakışmış bnde yaptırdım aynı yere aynaya yaptırıcam yarın sninkinede yakışır diye düşünüyorum kazasız belasız cezasız sürüşlerr :icon_tup:
Maşallah.Jantlar en sevdiğim tipten.:)
Kazasız belasız..
çağlarcoskun
02-05-2011, 09:34
maşallah yavrummm 10 duruyo Allah kaza bela vermesin
maşallah 207 çok güzel olmuş
Ümitim maşallah kardeşim çok çok güzel oldu yalnız basalım şunu bayağı bi pay vardı :D
saol kanka basıklıktan memnunum biraz daha seri kullanmak istiyorum şimdilik böyle kalsın :) ama basmıyacağımız anlamına gelmez :D
Araçların hepsi birbirinden güzel
207'ye Sticker çok yakışmış bnde yaptırdım aynı yere aynaya yaptırıcam yarın sninkinede yakışır diye düşünüyorum kazasız belasız cezasız sürüşlerr :icon_tup:
ben aynalar içinde aldım ama yapmadım biraz malı fazla bulduk her yere yapalım gibi geliyo bana :D:D sadece iç aynada bide çamurlukta var çamurluğu da çok sürmez sökerim yakında :)
Maşallah.Jantlar en sevdiğim tipten.:)
Kazasız belasız..
maşallah yavrummm 10 duruyo Allah kaza bela vermesin
saol kankacım :)
daha önce beyaz 207'de görmüştüm. bide c2 te gördüm pembe işlemeler vardı:D senin aracını bilmiyorum açıkcası :D
ben hiçbir zaman bi forumda konusunu açmadım ama, aracımı yapalı 4yıldan fazla oluyor. hatta 3 yıl öncede dergiye çıkmıştı. aslında imzamda fotoğrafı vardır ama görünmüyor nedense. neyse arkadaşın konusunu bozmayalım :)
araçların sahibi arkadaşa tekrar kazasız belasız sürüşler diliyorum. bu alakasız diyalog içinde özür diliyorum :)
ocean0636
09-05-2011, 22:45
Maşallah hepside cok guzel olmus :)
abı nerelerde duruyor arac? ısyerın b.duzunde degıl sanırım gorunmuyor pek yollarda o yuzden.profılınden gırıpte gördum :) masallah kazasız belasız.
saol mertim :)
Maşallah hepside cok guzel olmus :)
çiçek gıbı masallah kazasız belaszı hawaı stıcer cok tatlı olmus
otuzdört
26-05-2011, 18:12
masallah 207 yakından cok cok daha tatlıı allah kaza bela göstermesin ümit abi
güzel araçlarmş kazasız belasız
c2 yi maslakda görüyorum sürekli ışık okullarında okuyor sanrm yeni sahibi:)
emrekaya01
26-05-2011, 18:24
maşallah 207 çok güzel sanki 2 3 gün önce saat 12 gibi şirinevlerde görmüştüm jantlar 10 :)
Ümit yazmayı unutmuş sanırım, araç satıldı arkadaşlar
aracı bahçelievlerde bi arkadaşa sattım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürederim kısmet olursa artık yeni aracımı tanıtırım :)
kazım2002
26-05-2011, 19:36
kazasız belasız çok güzel olmuş ..
34 gf 7264 artık ankarada aracı yeni satın aldım.bana yapılacak bişey kalmamış uerbas eline sağlık
by serçe
06-06-2011, 16:47
maşallah kazasız belasız ...
multispace
07-06-2011, 18:16
207 cok güzel olmuş ama o çamurluktaki şeyler acilen sökülmelli :) kazasız belasiz