araçlarımın doğru düzgün tanıtımını yapamadığımı düşünüp böyle bir konuya ihtiyaç duydum
hayatımızın büyük parçası olan araba sevdasına babamında arabalara ilgisi olduğundan dolayı başladım beni bu tarz aşka sürüklediği için minnettar mı olmalıyım tabi orası düşüncelibabamın araçlarını gizli gizli gece alıp kaçmak ne hevesti ilk zamanlarda
ilk şahsi aracım olarak narçiçeği şahinle başladım
sonra 2006da sıfır aldığım c2dizel az yakmasıyla gönlümü fethetti tek kapı olduğu için çok düşündürmüştü ama sonra iyikide almışım dediğim araçlardan birisi
o zamanlar meşhur olan angel far&stop takımımızı aldık ,namda 6 cm kestirip sertleştirdik ve no name hks tipi bir egsozumuz vardı![]()
daha sonra german style furyasına girmek istedimjantlarla başlamıştık ama talihsiz bi kaza ile aracı pert etme seviyesine kadar getirdim
sonra tekrar yaptırdım, araçtan soğuduğum için aracı sattım
aradan 2 ay zaman geçtikten sonra amcamın yeni araç almasıyla boşa çıkan 1.8t a4 ü ben aldım, gayet zevkli bir araç herkesin bir 1.8t duygusunu tatması gerektiğini düşünüyorum
araç orjinaldi ilk etapta namda coilover yaptırdım sonra far karartma xenon film vs.
a4 varken eskiden beri babamında bnmde binmek istediğimiz eg civic kasa alma kararı aldık 2.5 ay beyaz, sunrooflu, manuel 1.5 ex aradım ve buldum.
aracı yakın arkadaşımdayken aldım çoğu parçasını ebayden sipariş etmişti ben biraz binip keyfini çıkarıp birazda makyajladım cila vs..
![]()
sonra iki aracı satıp iş yerime mesafe olduğundan üst model az yakan bir araca geçme kararı aldım ve huzurlarınızda 207 sport
ilk etapta izmitte önlere coiloverlarımızı yaptırdık arkalara başka yay uydurup preslettik, sonra gt farları ve içi gun metal boyandı, oz racing superturısmo jantlarımızı taktık ve bir kaç sticker
![]()
kafaları şişirmemişimdir inşallahyorumları eksik etmeyin
Saygılarımla.