Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölü iphone'u diriltmE
Kiz arkadasimin iphone3gs'i 2. Kattan asansor bosluguna dustu yeni iphone aldik fakat eskisini tamir ettirebilecegimiz bir yer bilen varmi? Simdiden tesekkurleR
Kadikoyde power elektronik var ii tamircilerdir
İphone konusunda iyimidir? Birde iletisim bilgisi varsa burdan veya ozelden yollarmisin?
bende en son duvara vurmustum ikıye ayrıldı kartı aldım çöpe attım..:D
cok hassas cihazlar bosuna ugrasma derim
3310 un yerını kralı gelse tutmaz. teknolojı ılerledıkce hassaslıkta artıyor tabi.
M_PROJECT
01-05-2011, 17:13
3310 un yerını kralı gelse tutmaz. teknolojı ılerledıkce hassaslıkta artıyor tabi.
cokta hakkini yememek lazim aslinda , ben 1. nesil iphone almistim ilk ciktiginda , daha bir kac ay once 4 u begendigim icin gittim degistirdim . ilk nesil hala calisir vaziyette cekmecede duruyor , basina gelmeyen sey kalmadi , ezikler buzukler , ustune bagaj kapagi bile kapandi , sadece ekraninda pixel atladi okadar :D 3g ve 3gs modelleri en cabuk bozuluk kirilabilicek modeller . ilk versiyondaki saglamlik malesef hicbirinde yok :D
Bakirkoy civarinda forumdan birisi vardi tam hatirlamiyorum ismini ama soylerler birazdan :)
cokta hakkini yememek lazim aslinda , ben 1. nesil iphone almistim ilk ciktiginda , daha bir kac ay once 4 u begendigim icin gittim degistirdim . ilk nesil hala calisir vaziyette cekmecede duruyor , basina gelmeyen sey kalmadi , ezikler buzukler , ustune bagaj kapagi bile kapandi , sadece ekraninda pixel atladi okadar :D 3g ve 3gs modelleri en cabuk bozuluk kirilabilicek modeller . ilk versiyondaki saglamlik malesef hicbirinde yok :D
ılk 3310 mu havuza dusurdum 1 kerede ustunden araba geçtıydı :D tuş takımı kırıldı sadece :hahaha: ben onun ustune tanımam şimdi HTC var masanın usutne az hızlı koyunca bozuldumu dıye korkuyorum :D
o kadar parçalanmadıysa yapılabilir bence. benimde arkadaşım tuvalete düşürmüştü iyi bir tamirci yaptı ve şu an bir sorun olmadan kullanıyor..
İphone konusunda iyimidir? Birde iletisim bilgisi varsa burdan veya ozelden yollarmisin?
Apple konusunda cok iyiler yan 53 koksal var arkadas ona solemistimde bende kayitli degil adresinide tam koksal biliyor solerim ona yazar
alperkmen
01-05-2011, 18:33
Bakirkoy civarinda forumdan birisi vardi tam hatirlamiyorum ismini ama soylerler birazdan :)
Forumumuzdan cumhur isimli üyemiz detay teknik servis iphone konusunda cok iidir.kesinlikle yapacaktır.
Çok sagolun bilgiler icin evet formda bu isle ilgilenen varsa tanidik isi daha iyi oluR
alperkmen
01-05-2011, 20:19
Çok sagolun bilgiler icin evet formda bu isle ilgilenen varsa tanidik isi daha iyi oluR
kendısıne ulasırsan kesinlikle yardımcı olacaktır;) ismi cumhur
DoguErdogan
01-05-2011, 21:02
Kiz arkadasimin iphone3gs'i 2. Kattan asansor bosluguna dustu yeni iphone aldik fakat eskisini tamir ettirebilecegimiz bir yer bilen varmi? Simdiden tesekkurleR
Bende yardımcı olabilirim üsküdarda yerim birde sen bizim burakların kadıköy final dergisi dershanesinden sınıf arkadasısın sanırım isim yapabancı gelmedi lacivert vtec vardı sanırım sende
Bende yardımcı olabilirim üsküdarda yerim birde sen bizim burakların kadıköy final dergisi dershanesinden sınıf arkadasısın sanırım isim yapabancı gelmedi lacivert vtec vardı sanırım sende
Aynen dogrudur o alphan benim:) özelden dükkanin yerini yollarsan bi ugrarim haftaici
hmmm... Tam Cumhur abi lik iş
Hiç sevmez:D
Detay Elektronik 0212 572 02 90
DoguErdogan
02-05-2011, 17:07
Aynen dogrudur o alphan benim:) özelden dükkanin yerini yollarsan bi ugrarim haftaici
üsküdarda kanaat lokantasının karsısırasında şeyh cami nin karsı sokagı birdak elektronik 0532 695 90 85 dogukan bende görünce hatırlarsın büyük ihtimal ben yoksamda bırakırsın ben okuldan dönünce hallederim