Orijinalini görmek için tıklayınız : tokico hakkında
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ; arkalara 1 çift amortisör takmak istiyorum
tokico kısa stroklu amortisör önerdiler sizce nasıldır kullanan varmı +/- neler ?
birde nerden ve nasıl bulabilrim ?
teşekkürler
güncel yok mu arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak arkadaş ? :confused::soru::beuj:
utkuselamoglu
03-05-2011, 10:26
hep almak istemişimdir. çok başarılı bir firma ve çok eski den beri bu işi yapıyorlar. ben al derim.
eywallah ,birebir kullanan arkadaş yok mu acaba ?
Ben 91crx ime ıkı on tokıco aldım o bahsettıklerınden,çok sağlam ama gercekten cok sağlam amortısorler,kısa helezonlarla kullanıyorum.Yaklaşık 2-3kere uctum arabyla ama patlama catlama yamulma olmadı.Yanlız sana tevsıyem sert guclu bır helezon takımıyla kullanman.Bekledıgın kadar sert bı amortısor olmıycak buyuk ıhtımalle.Kolay gelsın.
DaRkNeSs-
11-05-2011, 00:58
tokico zaten orjinal ekipman diye biliyorum ben
memnun kalırsın abi sağlam malzemedir. ama fiyatları ne durumda bilmiyorum o da sağlamdır yüksek ihtimal :D
çınar kendini tanıt sende bu arada :)
eywallah arkadaşlar sanırım rota belli oldu tokico ,şimdi sıra canlıyı ayarlamaya kaldı :D
Gürsel abi geçen sana telefonda bahsettiğim fcs dış ticaret tokico'nun da distribütörü, onlardan bulabilirsin dediğim şartlarda ;)
tuner faruk
29-07-2011, 18:24
Peki Corolla içinde bulabilirmiyiz?
Gürsel abi geçen sana telefonda bahsettiğim fcs dış ticaret tokico'nun da distribütörü, onlardan bulabilirsin dediğim şartlarda ;)
sende bi karar ver laa ,telefonda sgs dedin şimdi fcs diyon hangisi :D
ben bursada da buldum toxico ama arkalar için yoktu gettireyim dediler araba sökük oldugu için bekleyemedim o anda ellerinde olan orijinal japon KYB aldık taktık onnumara çok memnunum :icon_tup:
Peki Corolla içinde bulabilirmiyiz?
benim aldıgım kyb ler corollanın orijinaliymiş ,tavsiye ederim altak toxico dan 1 gömlek üstünmüş ;)
driftboy
30-07-2011, 12:39
bence sen konusurken redbull'u fazla kaçırmışsın anlamamışsn :D
ben bursada da buldum toxico ama arkalar için yoktu gettireyim dediler araba sökük oldugu için bekleyemedim o anda ellerinde olan orijinal japon KYB aldık taktık onnumara çok memnunum :icon_tup:
Abi ne sgs'si, "f"eribotun F'si, "C"eyhan'ın c'si ..... diye kodlamadım mı? 2 gün önce konuşmasak tamam diyecem de. Neyse aldıysan artık hayırlısı olsun.
DaRkNeSs-
31-07-2011, 22:14
Kyb lerde fena degildir. Kaca aldin abi?
Abi ne sgs'si, "f"eribotun F'si, "C"eyhan'ın c'si ..... diye kodlamadım mı? 2 gün önce konuşmasak tamam diyecem de. Neyse aldıysan artık hayırlısı olsun.
laa olum yaşlılık işte alttan al :D
Kyb lerde fena degildir. Kaca aldin abi?
orijinal japon kırmızılardan 120 tanesi ;)
tuner faruk
01-08-2011, 10:23
orijinal japon kırmızılardan 120 tanesi ;)
Fiyatı iyiymiş ya sanırım Bursadan aldın abi İstanbulda nerden temin ederim?
Fiyatı iyiymiş ya sanırım Bursadan aldın abi İstanbulda nerden temin ederim?
aynen kardeşim bursadan aldım ,burda zibil gibi :D