Orijinalini görmek için tıklayınız : Rot- Balanscı tavsiye
Arkadaşlar aracımın toe,camber,caster ayarlarını hassas bir sekilde ayarlayabilecek ,aynı zamanda gerekirse coilover ayarlarını yapabilecek isinin ehli sabırlı bir usta arıyorum. Bildiğiniz bir dukkan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kartal Sanayide İmaj Otomotiv (Lassa-Bridgestone bayii) var. Geçen arkadaşın aracını yaptırdık çok memnun kaldık. Tüm sistemleri bilgisayar kontrollu... Tavsiye ederim.
Fatih Kavak
04-05-2011, 16:00
Kartal sanayi Kardeşler Rot Balans D1 Blok'ta işinin ehlidir coilden vs. anlar saat fark etmeksizin işi yapar.
Bende haftaya falan Bostancı Sanayi gidicem..
Kuzey Rot Balans diye bir yer önerdiler.. Dediğiniz gibi full bilgisayarlı bir sistem falanmış.. Adamlarla telefonlada konustum bayada ilgililer..
hasan çağri
04-05-2011, 16:36
Benimde ihtiyacım var arkadaşlar gidip de memnuniyetinizi yada eksik gördüklerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Shadow_Dancer
04-05-2011, 16:42
Maslak sanayide hunter iyidir bu konuda.
Kuzey rot balans bostancı sanayi
Çok başarılı buldum
eğer gidebilirsen gaziosmanpaşa sanko sanayide murat ralli var çok prof. çalışıyorlar
Kuzey rot balans bostancı sanayi
Çok başarılı buldum
+ olarak
15gün önce yaptirdm bende yeni cihaz fln almişlar.gyt ilgili düzgün esnaflar.
maslak hunter, tuncay ve mahmut abi... daha ötesi yok uzun soluklu düzgün ayar için sakin bir zaman gitmeni tavsiye ederim inanılmaz stabil ve hassas çalışırlar vakit alır uğraşları... her türlü ayarıda yapabilirler çok profesyoneldirler, gerçek esnaftırlar bnm gözümde... her türlü alt takım custom parçama rağmen herbiriyle tek tek düzgün ayarlı bir şekilde uğraşırlar. senelerdirde başka bir yere gitmem. ne kadar fantezik ayar varsa her birini yapmışlardır şu ana kadar.
maslak hunter, tuncay ve mahmut abi... daha ötesi yok uzun soluklu düzgün ayar için sakin bir zaman gitmeni tavsiye ederim inanılmaz stabil ve hassas çalışırlar vakit alır uğraşları... her türlü ayarıda yapabilirler çok profesyoneldirler...
+1 baska yer arama
direksiyonumda titreme vardı vatan caddesi goodyearda 3 kez balans yaptılar devam etti.Topkapı sanayide levent rotbalansa gittim direk çözdüler olayı gayette ilgili ve bilgililer tavsiye ederim.
Bostancı sanayı Kuzey rot balans..
Tevsiyeleriniz için çok tesekkürler ..benimde önlerin ayarları uzerinde yapılıyor fakat arkalar için lastiğin birkaç kez sokulmesi gerekebilir , biraz fantazik işte ..bu hafta sonu bi huter'a ugriyim bakım, fiyatlar ne mertebede su ara ?
hunter iyidir :)
40-50 lira gibi birşey alıyorlardı sanırım..
maslak hunter, tuncay ve mahmut abi... daha ötesi yok uzun soluklu düzgün ayar için sakin bir zaman gitmeni tavsiye ederim inanılmaz stabil ve hassas çalışırlar vakit alır uğraşları... her türlü ayarıda yapabilirler çok profesyoneldirler, gerçek esnaftırlar bnm gözümde... her türlü alt takım custom parçama rağmen herbiriyle tek tek düzgün ayarlı bir şekilde uğraşırlar. senelerdirde başka bir yere gitmem. ne kadar fantezik ayar varsa her birini yapmışlardır şu ana kadar.
Hunter , tek geçerim :icon_tup:
Hunter iyidir. Bu arada hazır konu varken bende sorayım. Jant göbeklerim çıkmayan tipten. Yer balansından hiçbir zaman memnun kalmıyorum. Jantların bijonlarından montajlanan rot balans makinası olan yerler var. Bildiğiniz bir yerde varmı sırf balans için gidicem.
okanturan
04-05-2011, 23:35
topkapı levent oto veya maslak hunter paşaoğlunun altında çok iyiler
maslak hunter ı tek geçerim bende..bakırköyden üşenmeden giderim rot balans için onlara
Esasında Ataturk Sanyide Ralli Rot-balansta yaptırmıştım baya memnun kalmıştım , Gaizosman paşadaki ile aynı kişilermi bilmiyorum. Bostancı tarafındaki nerdeyse bütün rot-balanscıları gezdim pek mumnum degilim. Anlaşıldı, Hunterdayız hafta sonu :)