Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SUS'R ve DBS son denemeler round 2...

Sayfa : 1 2 [3]

BoraRS
17-05-2011, 16:16
zor sakinleştirildi bu ortam bozulmasın yine =)

Alican bozmasana olm ortamı :D

JDMmaster
17-05-2011, 16:44
bence SUS TypeR

eleanor
17-05-2011, 17:06
yeri gelincede sus mak lazım

mehzent
17-05-2011, 17:32
Alican o gun sende diyordun 3 boyluk video var diye ben unutmadim he halen daha video bekliyorum 1 hafta olcak nerdeyse...

O gece ilk acilan konuda hatirlayanlar vardir net 3 boyluk video var diyorlardi ?

_SeLim_07_
17-05-2011, 17:35
Ne arabaymış arkadaş yav 27 sayfa çevir çevir oku..

devil_berk22
17-05-2011, 17:45
2 aracada maşallah

ahmet3425
17-05-2011, 17:54
Ne arabaymış arkadaş yav 27 sayfa çevir çevir oku..

ahuhauhau :D:D valal bomba yorumlamıssın cok guldurdun beni allah razı olsun.

Alicanrs
17-05-2011, 18:26
Alican o gun sende diyordun 3 boyluk video var diye ben unutmadim he halen daha video bekliyorum 1 hafta olcak nerdeyse...

O gece ilk acilan konuda hatirlayanlar vardir net 3 boyluk video var diyorlardi ?

ben 3 boyluk videomu var dedim ? şaşırmışsın mehmet sen ilk denemeniz 1 1.5 boy dbs geçti dedim oda video çekemedi kimse yiğte videosunu söktürende sensin soldan denemicem diip şimdi yine tartışma çıkarmayalm istersen ;) istediğin gibi oldu herşey inandı millet tebrikler kapansın konu.. sen sanıosun ki sana karşıyım yiğiti savunuorm koruorm ben gördüklerimi sölüorum tarafsızca dbs yi bu güne kdr hangi konuda savundum hiç bi zmn yiğitlede kavga ettik knştk barıştk vs ama o gün gördüklerim üzerine knştm söledim 3 boy vs die de ben demedim ondan üstüme atma o lafı sakın .. dien demiş banane

mert_leon
17-05-2011, 18:28
havalar ısındı kurtlar kaynıo :D

otuzdört
17-05-2011, 18:32
Dileyene gidio:D
Truck VTAK! overtaking - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/truck-vtak-overtaking_2041195.htm)

mert_leon
17-05-2011, 18:35
Dileyene gidio:D
Truck VTAK! overtaking - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/truck-vtak-overtaking_2041195.htm)

hahahahha çok iyi be :D

otuzdört
17-05-2011, 18:39
hahahahha çok iyi be :D

Affetmez aga bu haha

JDMazda_GTR
17-05-2011, 19:28
bu typer yuzunden hondadan nefret edecem yakında arkadas:ofk:

_SeLim_07_
17-05-2011, 19:48
bu typer yuzunden hondadan nefret edecem yakında arkadas:ofk:

Ben ettim bile.. :) Type R; Dünyanın En İyi Arabası :) Diğer Arabalar B.k Yemiş..

JDMazda_GTR
17-05-2011, 22:16
Ben ettim bile.. :) Type R; Dünyanın En İyi Arabası :) Diğer Arabalar B.k Yemiş..

harbiden ya dunyada daha ıyı bır araba yok kesın:ofk: gecen gun ıs yerınde arkadasa sıteyı soledım cok sey ogrenırsın uye ol vs dıe cocuk ne dedı bılıyomusun yalan soyluyosam serefsızım bılıyom ben o sıteyı uyelık tarıhıme bak dedı typercı dolu ıslerı guclerı typer bıktım gırmıorum artık dedı.harbıden yeter.bmw dıyınce mıdem bulanıodu su an typer dıyınce daha cok mıdem bulanıo:confused:

mehzent
17-05-2011, 22:39
Ya komik komik yaziyosunuz typer en iyi araba diyen varmi bu konuda konu ne siz ne yaziyorsunuz ama ne olur nefret etmeyin typerdan sonra biz satamayiz typer lari

PPR engineering
17-05-2011, 22:58
harbiden ya dunyada daha ıyı bır araba yok kesın:ofk: gecen gun ıs yerınde arkadasa sıteyı soledım cok sey ogrenırsın uye ol vs dıe cocuk ne dedı bılıyomusun yalan soyluyosam serefsızım bılıyom ben o sıteyı uyelık tarıhıme bak dedı typercı dolu ıslerı guclerı typer bıktım gırmıorum artık dedı.harbıden yeter.bmw dıyınce mıdem bulanıodu su an typer dıyınce daha cok mıdem bulanıo:confused:

valla typer en iyi araba diye bir şey gecmedi konuda en iyi araba honda nsx typer dır :D kendi kendinize midenizi bulandırmayın:)

ocean0636
17-05-2011, 23:03
Konunun typerla ne alakası var yapmayın ya sanki 106 saxo vtec vs konularında hıc kavga cıkmıyor..

Aynı model bir kaç araba deneyınce aradada iddia soylenmıs sozler vs oldugu taktırde şahıslar arasında her zaman oluyor bu tartışmalar.. ;)

Bkz: Antalya saxo/vtec konuları kaç yıldır hep yılan hikayesi gibi devam eder :)

Mehmet haklısın valla desene bir ömür elimizde kaldı bizim arabalar eyvah eyvah :(

Dou
17-05-2011, 23:04
bence arabadan çok kavgalar can sıkıyor

daha ben geçilipte geçeni tebrik eden type-r cı görmedim

araba işte ya geçsende geçilsende arabadır pert olur gider

işte o yüzden type-r dan değil type-r cıdan korkacan (üç dört spesifik kişiden bahsediyorum genelleme yapmıyorum tabi) :) arabanın kusuru ne :D

mehzent
17-05-2011, 23:14

işte o yüzden type-r dan değil type-r cıdan korkacan (üç dört spesifik kişiden bahsediyorum genelleme yapmıyorum tabi) :) arabanın kusuru ne :D

Vallahi Yilmaz kardesim yazmisti zamninda bizden once deiki masallah mehmetin arabasi malzeme eksigine ragmen beni 2-3 boy gecti tebrik ederim demisti ne oldu yilmaz bisrymi kaybetti yooo :) vede cok eglenmistik :)

ef186
17-05-2011, 23:17
ya uzatmayın beyler SUS şu anda bende denemek isteyen gelsin ücretini verene geçilirim :D

muştu

ama yiğit gelsin bariyerlere sokmayanı s....

ef186

_SeLim_07_
18-05-2011, 10:04

Hah..! Ne Güzel Söylemişsin ;) The Incredible Type-R :D

Yigit-Y
18-05-2011, 18:29
ya uzatmayın beyler SUS şu anda bende denemek isteyen gelsin ücretini verene geçilirim :D

muştu

ama yiğit gelsin bariyerlere sokmayanı s....

ef186

bariyere sokmak :hahaha:

Alicanrs
18-05-2011, 18:30
bariyere sokmak :hahaha:

ahahaahah :D şrfsz:D

powerfuL
18-05-2011, 19:55
ahahaahah :D şrfsz:D

suanda rulman moda ama barıyerde tabı olabılır

JDMazda_GTR
18-05-2011, 23:31
dou:bence arabadan çok kavgalar can sıkıyor

işte o yüzden type-r dan değil type-r cıdan korkacan (üç dört spesifik kişiden bahsediyorum genelleme yapmıyorum tabi) arabanın kusuru ne:D

Hah..! Ne Güzel Söylemişsin ;) The Incredible Type-R :D

dogru dınleyıp anlama bu oluo ıste agzınıza saglık gerek kalmamıs bırsey demeye:icon_tup:
The Incredible Type-R :hahaha: