Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events - Manisa Akhisar drag yarışları ve sonuçları - 22.05.2011

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

E.Güleç
23-05-2011, 09:42
kanka o kadar telefonlastık yarışın heyecanından bir türlü tanısma fırsatımız olmadı :D emeği gecen herkesin eline sağlık hersey cok güzeldi :) bütün kategoriler cok zevkliydi ayrıca bize nyce1 tadında yarış izlettikleri için hilmi ve tolga abiye tesekkürler :)

kanka fırsat olmadı bi türlü bi padoka bi pist kenarına bi içeri bi dışarı sürekli koşturdum kısmet artık bi dahaki org. inş. :D

Diyadin
23-05-2011, 09:48
Organizasyon için RPMTURK ekibini tebrik ederim.
Yorucu bir haftasonuydu fakat yüzyüze görüştüğüm arkadaşlar için değerdi.
Ferit ve arabasını izlerken çok heyecanlandık ve zevk aldık. Benim için günün birincisi oydu maşallah arabası ve kendisi iyi dayandı.Tebrik ederim gecelerin ve yolların hızlısını :)

shumi
23-05-2011, 09:58
Genel olarak okuduğum olumlu yorumlar kadarıyla yarışın beğenilmesine sevindik, bu süre ile düzenlenen ilk yarışımızdı yapılan yorum ve eleştirilerinizi diğer yarışlar için değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın...

kullandığımız sinyalizasyon sistemi ile ilgili bir sorunumuz yok sistem düzgün ve doğru olarak çalışıyor,yarışmacıların sisteme alışması antremanlarla başlıyor seedinglerle son buluyor,yarışcı ilk iki ışığı yaktıktan sonra launch kurabiliyor veya kalkış için uygun hale gelebiliyor ,yarış esnasında herhangi bir sorunu olan yarışmacı hatırlamıyorum,olanda varsa görevli arkadaş onu açıklamak için araç başında durup yarışmacıya bilgi veriyordur...

sponsorlarımız Ubeyt YALÇIN , Boost Project , hm garage , anadolu yem , mgk guvenlık , Tunıng Turkıye ve Radyo Pause ' a yardım ve katkılarından dolayı sonsuz tsk ler...

organizasyonun her aşamasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma,yarışcısıyla seyircisiyle gelen bizlerle olan herkeze tşk ler,dereceye giren arkadaşlara tebrikler,sorun yaşayan arkadaşlar için üzüldük tabi,ayaklarına sağlık sağolsunlar,sizlerin destek ve önerileriyle çok daha güzel yarışlar düzenleyeceğiz inşallah :icon_tup:

E0041
23-05-2011, 10:00
Düzenleyenlere yarışanlara destek olanlara herkeze teşekkürler güzel bir organizasyondu gerçekten diğer yarışlarında böyle olması dileğiyle.. + olarak birşey daha ekleyim pist görevlilerinin kalkış alanının arkasında insanların izleyeceği bölümde ayakta durup izleyicilerin önünü kapası hariç hiçbir eksik yoktu süper bir gündü

Sabahın 6 tısında " Haydarpaşa garında anası var yanında " diye müziği açan arkadaşlara selamlar..

http://i4.ytimg.com/vi/9J4CKFIz1ew/0.jpg

MiaMi
23-05-2011, 10:06
Genel olarak okuduğum olumlu yorumlar kadarıyla yarışın beğenilmesine sevindik, bu süre ile düzenlenen ilk yarışımızdı yapılan yorum ve eleştirilerinizi diğer yarışlar için değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın...

kullandığımız sinyalizasyon sistemi ile ilgili bir sorunumuz yok sistem düzgün ve doğru olarak çalışıyor,yarışmacıların sisteme alışması antremanlarla başlıyor seedinglerle son buluyor,yarışcı ilk iki ışığı yaktıktan sonra launch kurabiliyor veya kalkış için uygun hale gelebiliyor ,yarış esnasında herhangi bir sorunu olan yarışmacı hatırlamıyorum,olanda varsa görevli arkadaş onu açıklamak için araç başında durup yarışmacıya bilgi veriyordur...

öncelikle sponsorlarımız Ubeyt YALÇIN , Boost Project , hm garage , anadolu yem , mgk guvenlık , Tunıng Turkıye ve Radyo Pause ' a yardım ve katkılarından dolayı sonsuz tsk ler...

organizasyonun her aşamasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma,yarışcısıyla seyircisiyle gelen bizlerle olan herkeze tşk ler,dereceye giren arkadaşlara tebrikler,sorun yaşayan arkadaşlar için üzüldük tabi,ayaklarına sağlık sağolsunlar,sizlerin destek ve önerileriyle çok daha güzel yarışlar düzenleyeceğiz inşallah :icon_tup:

Abi tek isteğimiz sanırım pekçok kişide böyle düşünüyordur Seeding bölümünün daha hızlı olmasıdır, Orda biraz sabırsızlık giriyor işin içine canımız sıkıldı.

Ve yine Yarış alanı felç oldu elden ele yeşil bieklikler dolaşıyor bakıp bakıp güldüm insanlara bide sanki rüşvet veriyorlar kimse görmesin der gibi :)

Ben yarış esnasında hiç girmedim alana sadece gece vodka içmek için oralardaydım :)

Ellerinize sağlık.

DENON
23-05-2011, 10:11
Düzenleyenlere yarışanlara destek olanlara herkeze teşekkürler güzel bir organizasyondu gerçekten diğer yarışlarında böyle olması dileğiyle.. + olarak birşey daha ekleyim pist görevlilerinin kalkış alanının arkasında insanların izleyeceği bölümde ayakta durup izleyicilerin önünü kapası hariç hiçbir eksik yoktu süper bir gündü

Sabahın 6 tısında " Haydarpaşa garında anası var yanında " diye müziği açan arkadaşlara selamlar..

http://i4.ytimg.com/vi/9J4CKFIz1ew/0.jpgbenı uyandırsaydın o müziği acanlar hemen kapatırdı okanım hata etmişsin :D

dip not: yarışlar başladıktan 1 saat sonra yaanı seedıng lerden sonra özgün (dr. ecu) akhisarın içindekı total benzılıgın cafesınde kendınden geçmiş kızarmış tavuk mısalı görüldü ahahah :D

E0041
23-05-2011, 10:14
yusuf abi bizde bilirdik kapattırmayıda organizasyona sabahtan gölge düşsün istemedik :) Bursalılar kavga çıkarttı olmasın diye sabrettik nabalım :)

ayrıyetten seni kim susturcaktı hem horluosun hem osuruosun :D

DENON
23-05-2011, 10:18
yusuf abi bizde bilirdik kapattırmayıda organizasyona sabahtan gölge düşsün istemedik :) Bursalılar kavga çıkarttı olmasın diye sabrettik nabalım :)

kardeşlerim arkadaşlarım araba koltuklarında zıyan olmasın sıcak su içmesin diye butun kamp malzemelrımle sıze sınırsız hızmet verdım şişme yataklarda yatırdım gördüğüm muameleye bak ıkı osurugu yüzüme vuruyon :D

hsyn_çvk
23-05-2011, 10:20
öncelikle şunu belirteyim gelmeyenler çok şey kaçırdı ama sadece 1'ini kaçırdı ;) yani daha 3 yarış var önümüzde :icon_tup:

yarışın spikeri olarakda belirttiğim gibi eminimki hepimizin forumdan birbirimize bişey sormuşluğumuz,satmışlığımız yada selam vermişliğimiz vardır ama yüz yüze görüşme şansımızın olmadığı çoğu insanla tanışmamızada yardımcı oldu bu organizasyon,araçlar güzeldi,yarışmacılar güzeldi,seyirci güzeldi,hava güzeldi,pist güzeldi herşey olması gerektiği gibiydi bitmesini istemediğim birgün geçirdim kendi adıma :icon_tup:

bu organizasyonda şunu birkez daha gördüm bu sporda yada bu hobby'de herkesin emeği ve katkısı var,birileri yarışmak için ciddi paralar harcayarak araba hazırlar,birileri yarış düzenleyelim diye bu yola baş koyar,o baş koyanlar maddi olanak sağlamak için sponsor ararlar,sponsorlar bu motorsporu ile alakalı olsun yada olmasın destek vermek amacı ile üstlerine düşeni yaparlar,seyircide bu güzel arabaları birbiri ile tatlı rekabet içinde yarışırken izlemek için gelirler,yani ne yarışcısız,ne seyircisiz nede organizasyonsuz drag olmaz diip;

YARIŞANLARIN ARABASINA
MADDİ DESTEK OLANLARIN (SPONSORLARIMIZIN) PARASINA
ORGANİZASYONU YAPANLARIN (YANİ RPMTÜRK'ÜMÜZE ;) ) YÜREĞİNE EMEĞİNE
YAKIN UZAK DEMEDEN İZLEMEYE GELENLERİN AYAĞINA SAĞLIK

herhalde bu fotoğraf herşeyi çok net anlıtıyor diye düşünüyorum :icon_tup:

http://i51.tinypic.com/2j5xgyd.jpg

OmeR-FE
23-05-2011, 10:25
Videoları, kayıtları ve fırsat buldukça canlı yayını izlemeye çalıştım.
Çok güzel bir organizasyon ve çok güzel birgün.

Gelip, izmir'li arkadaşlarla ve birçok görmek istediğim insanla tanışıp, konuşup, makara muhabbet yapmak isterdim..
Çalıştığımdan dolayı gelemedim maalesef, inş. bidahaki organizasyona.

shumi
23-05-2011, 10:42
Abi tek isteğimiz sanırım pekçok kişide böyle düşünüyordur Seeding bölümünün daha hızlı olmasıdır, Orda biraz sabırsızlık giriyor işin içine canımız sıkıldı.

Ve yine Yarış alanı felç oldu elden ele yeşil bieklikler dolaşıyor bakıp bakıp güldüm insanlara bide sanki rüşvet veriyorlar kimse görmesin der gibi :)

Ben yarış esnasında hiç girmedim alana sadece gece vodka içmek için oralardaydım :)

Ellerinize sağlık.

seeding i 2 şer arabada yapabiliriz aslında fakat yarışcılar için rahat geçsin birbirlerinden etkilenmesinler diye 1 er araç olarak yaptık tayfun ama isteğe bağlı olarak 2 şer araç olarakta yapılabilir + içerisi hakkında diyecek bişeyim yok o kadar yazdık kimse alınmayacak vs gibi ama malesef yine tablo aynıydı...yarışı kazasız belasız bitirelim diye uğraşırken pist alanıyla çok ilgilenemedik,daha farklı uygulamalar yapmak lazım demekki :icon_tup:

dinçer akgün
23-05-2011, 10:46
Ferıtı tebrık edıyorum.lambaya ve araca alısıncaya kadar bırazcık arabanın sıvı ısıları yukseldıgı ıcın arabanın performansında dusme oldu.kımse ılk yarısı dıye yorum yapmasın ılk yarısında bukadar araba eleyen ustalar oldugunu zannetmıyorum.arabada fızıkı olarak emegı gecen team pasaoglu ve alper ve dıncer akgune tebrıkler.bekır osmanpasaogluda dızel kırılması zor bır zamana ımzasını attı.bır dahakı yarısta daha ıyı sureler beklıyoruz

SENİDE TEBRİK ETMEK İSTİYORUM CAĞLAR ARKADAŞIM.SENDEN BEKLEDİĞİM ZATEN BUYDU:icon_tup:.SİYAH SAXOYA ELİMİ SÜRDÜĞÜM İÇİN PİŞMANIM.

Alper_
23-05-2011, 11:49
antalya kemer den geldik izlemek için..yorucu bir gün oldu ama izlediğimiz en keyifli drag yarışıydı..ortam çok güzeldi taşkınlık yapan hiç yoktu..rpm türk ekibine ve yarışan tüm arkadaşlara teşekkürler kaliteli bir yarış izledik..haziran da tekrar görüşmek dileğiyle :icon_tup:

emreekin
23-05-2011, 11:58
herşey süperdi de, yarışı kazanan araç arka arkaya 10 kere arka arkaya kalkmasa çok daha iyi olur(örnek:siyah saxo) .yag,su herşey çok ısınıyor..buna lütfen bir sonraki yarış dikkat edelim....onun dışında çok güzel bi organizasyondu...

RCkid
23-05-2011, 12:03
Yag pompasinin bozulmasi sonucu bir kol yatagi sarmis, yeni krank ve yag pompaaiyla yola devam

Juggernaut
23-05-2011, 12:04
Organizasyonu hazırlayan ve katılanlara tebrikler eğlenceli bir gün geçirdik.

emreekin
23-05-2011, 12:11
heee bide söylemeden edemicem...o pistin içinde işi olmayan ve bilekliği olmayan çok insan vardı....yani güvenlik bana göre o konuda sıfırdı....

shumi
23-05-2011, 12:13
Yag pompasinin bozulmasi sonucu bir kol yatagi sarmis, yeni krank ve yag pompaaiyla yola devam

geçmiş olsun sizede,talihsizlik olmasaydı eminim utku iyi bir yarış çıkaracaktı :)

dün 4 yada 5 araç malesef arızaları sonucu yarışa katılamadı hepside güzel,kaliteli araçlardı üzüldük ama malesef elden birşey gelmedi inş diğerlerine :icon_tup:

fatihyılmaz
23-05-2011, 12:18

geçmiş olsun dün ben de gördüm utku arkadaşımız baya uğraştı araç için hatta utku selamoğlu olduğunu öğrendim tanışmak için yanına gittim ama baya hararetliydi takımları kaybolmuş ses çıkarmadım artık :D

speed
23-05-2011, 12:21
heee bide söylemeden edemicem...o pistin içinde işi olmayan ve bilekliği olmayan çok insan vardı....yani güvenlik bana göre o konuda sıfırdı....

yok yok tam olarak böyle değil....talimat verilseydi güvenlik o alanda kuş uçurtmazdı emin olun....bir iki kez yaptılarda....ama çok kırıcı olmamak adına yarış düzenini çok bozmadığı sürece müdahale etmediler kimseyi üzmediler...bence görevlerini çok iyi yaptılar....bir dahaki yarışa biraz daha iyi organize olup o alanı daha iyi düzenleriz mutlaka :icon_tup: :icon_tup:

DENON
23-05-2011, 12:22
selcuk abı bı dahakı draglar için bır talebım olacak kımse kımseyle tanışma fırsatı bulamadı , bır dahakı sefere seedıng lerden önce bır anons geçiver butun tecturkey camıası buraya dıye herkes tanışsın bence :D

speed
23-05-2011, 12:24
selcuk abı bı dahakı draglar için bır talebım olacak kımse kımseyle tanışma fırsatı bulamadı , bır dahakı sefere seedıng lerden önce bır anons geçiver butun tecturkey camıası buraya dıye herkes tanışsın bence :D

yarış günü hiç mümkün olamıyor bu...en güzeli cumartesiden toplaşmak....cumartesi vakit bol olduğu için gördüğünüz gibi ssohbet muhabbet ve tanışmak için çok uygun....bir dahaki organizasyona sizin yaptığınız gibi herkesi mangala bekliyoruz :icon_tup:

shumi
23-05-2011, 12:26
c.tesinden gelenlerle iyi kaynaştıkta pazara kalanlarda bu sorun oluştu,haklısın yusuf diğer yarışta hatırlatta bunada yer verelim :)

@ emreekin

yazmak istediklerimi tam olarak özdin yazmış,sonlara doğru bayağı sıkıntı oldu ama birdahaki yarışta çok daha dikkatli olunacak bu hususuta :icon_tup:

emreekin
23-05-2011, 12:31
evet abi özellikle sonlara dogru çok sıkıntı oldu...bi daha ki yarışa aracım biterse pistte görüşmek üzere :)

fatihyılmaz
23-05-2011, 12:33

araçların da girdiği kapıda güvenlik vardı zaten ama arka tarafta tel yoktu o yüzden ordan rahatça girebiliyodun padok alanına biz de ordan girdik şeritten yarım metre geriden baktık ama bazı molozlar vardı adamlara 50 kere de söylense anlamıyolar nitekim de şeriti koparana kadar daldılar pistin içine bu yüzden güvenliğe ve organizatörlere suç bulmamak lazım her seferinde uyardılar ama insanlar anlamıyolar yapacak bişey yok

bladerk
23-05-2011, 12:42

geçmiş olsun mustafa

omerfarukbey
23-05-2011, 12:46
sarı eg bursadan mtm garage ye aittir.siteye de üyedir...:heyoo:

DENON
23-05-2011, 12:46
c.tesinden gelenlerle iyi kaynaştıkta pazara kalanlarda bu sorun oluştu,haklısın yusuf diğer yarışta hatırlatta bunada yer verelim :)

@ emreekin

yazmak istediklerimi tam olarak özdin yazmış,sonlara doğru bayağı sıkıntı oldu ama birdahaki yarışta çok daha dikkatli olunacak bu hususuta :icon_tup:
abı yanlış anlama o curcunada zaten aklınıza gelmez cok cok normal bu laakin forumda bana kanka dıyen benım kanka dediğim adamla reelde de bir slmlaşmak ıkı geyık yapmak ısterım onun için yazdım bunu :icon_tup:

Dragger
23-05-2011, 12:54
Güzel bir organizasyondu, emegi gecenlerin ellerine saglık ;)

shumi
23-05-2011, 12:55
abı yanlış anlama o curcunada zaten aklınıza gelmez cok cok normal bu laakin forumda bana kanka dıyen benım kanka dediğim adamla reelde de bir slmlaşmak ıkı geyık yapmak ısterım onun için yazdım bunu :icon_tup:

yok cnm yanlış anlaşılacak bişey yok,doğruda söylüyorsun :)

yarıştan 1-2 gün önce hatırlatıver demiştim ben :) neyse aklımda benimde yinede,dediğim gibi diğer yarışta hallederiz inş :icon_tup:

ahk
23-05-2011, 13:05
herşey süperdi de, yarışı kazanan araç arka arkaya 10 kere arka arkaya kalkmasa çok daha iyi olur(örnek:siyah saxo) .yag,su herşey çok ısınıyor..buna lütfen bir sonraki yarış dikkat edelim....onun dışında çok güzel bi organizasyondu...

bi daha ki yarışda seeding zamanlarında iyi derece yaparak daha az kalkış yapabilir. Tüm yarışlar böyle değil mi formula'da sıralama turlarında kötü zaman yaparsan son sıraya bile düşebilirsin daha sonra birincilik için daha fazla efor harcarsın veya zorlarsın ;)

Dragger
23-05-2011, 13:09
Su pistten cıkıstaki düzlüge yarıs sonunda polis cagırılsa iyi olur diye düsünüyorum.

Forumdan bildigimiz tanıdıgımız adamların bile orda serseri gibi gazlaması hos birsey degil.

Tamam yarıs izlemissin mutlaka bir gaz var ama ana yola cık 100lerce km napıyorsan yap, orda saglı sollu arabalar duruyor, insanlar dısarlarda onların arasında gazlıyorlar.

Böyle devam ederse kötü seyler yasanır diye düsünüyorum.

Erol
23-05-2011, 13:10
evet diger yarışa tanışma fastı ve sıkı güvenlik yapalım.
sıkı güvenlik derken padok alanına sandalyeli bölüm yaptık,garajlara davetiye gönderdik onlar içindi digerkinde o alanın daha büyügünü kullanabilirsek şayet daha büyük olarak seyirci alaınabilinir bu sayede pist içinede giren olmaz..

allah göstermesin antalyadaki yarış aklıma geliyor orada birinin en ufak kılına zarar gelse kaç sene drag ertelendi-yasaklandı-olmadı iyi biliyoruz o duruma düşmemek için seyircinin de biraz elini taşın altına sokmalı diye düşünüyorum..

yarış içinse çok uzun zamandır yapmadıgımız bir sistemi dün ilk olarak yaptık süre ile gruplandırma, eminim hem herkezi çok bekletmemek ve yarışan arkadaşların araclara zarar gelmemesi için bu bölümü tekrardan bir gözden geçirecegiz..tosfed kuralları dahilinde.

hatamız olup kimseyi kırdıysak vs... affola...

chare
23-05-2011, 13:11
Gerçekten dört dörtlük bir organizasyondu. Bizi karşılayan misafir eden Erol abime, Selçuk Abime, Özdin abime sonsuz teşekkürler... isimlerini sayamadığım herkese çok teşekkürler.
TR de bir ilki gerçekleştirdiniz abi tebrikler.. Canlı yayını olsun herşeyi olsun. dostça bir yarış oldu...

o kadar yola ve yorulduğumuza kesinlikle değdi..

ARDA_E
23-05-2011, 13:12

Kardeşim geçmiş olsun daha iyi olur inşallah.

shumi
23-05-2011, 13:14
geçen yarışlarda poliste gelmişti...hatta konuşup o işi çözmüştüm o yolda kimse basamadı fakat dün manisada olan bi şenlik vs birşeyler varmış o yüzden bırak polisi köfte su ayran satan adamlar bile gelmedi :) ama normal şartlarda polis muhakkak oluyor :icon_tup:

Alper_
23-05-2011, 13:16

geçmiş olsun..maşallah aracınız çok iyi :) size pistin nerede olduğunu sormuştuk ( siyah passat )

__FrK__
23-05-2011, 13:26
genel olarak butun surelerın bulundugu bır yer var mı

krc_63
23-05-2011, 13:26
Cumartesiden yola çıktık geze eğlene akhisara geldik,
Geceden piste gittik bizi çok güzel karşıladı arkadaşlar.Mangalda sucuk,tavuk ve toşhak enfesdi :D

Yarış beklediğimden güzel ve eğlenceli geçti ,kalkışları dakikalarca beklemedik ,
Kankamın güçlü motor ile zamk gibi yapışan slick biraya gelince balata sukoyuverdi ve White Rs'imiz aksilik yaşadı ,keşke krc yi getirseymişim:hahaha:
Siyah saxo başarılıydı,hulk adaletini yaptı,Torkun gc8 e maşallah sürücüsü genç kardeşim çok iyiydi...

Erol
23-05-2011, 13:27
Rpm Race Events (http://www.rpmraceevents.com/)

süreleri burdan görebilirsiniz...

krc_63
23-05-2011, 13:28
....................

Erol
23-05-2011, 13:31
hee unutmadan taşşagı begendiyseniz ne mutlu :D
yemem yemem diyenden korkcan:D:D

omerfarukbey
23-05-2011, 13:34
Sarı eg baş::tan sona bursa mtm garage tasarlAnmıştır....:heyoo::heyoo:

KingoAtmo
23-05-2011, 13:38
Yiyecek, içecek sıkıntısı dışında bence çok başarılıydı, emeği geçenlere teşekkürler.
KAtılanlarıda tebrik ederim.
Akhisarda sapıtan Saxoyu 15 dakikalık ayarla yürüten Erkut'ada ayrıca teşekkürler..
White rs ile 206 turboyu ve özellikle sakoyu pistte izlemek isterdim...

opium_robust
23-05-2011, 13:43
Güzel bir organizasyondu, emegi gecenlerin ellerine saglık ;)

o kadar bakımdım görürüm belki diye bi türlü bulamadım abi seni :) yüz yüze bi tanışsaydık :D iyi olurdu

omerfarukbey
23-05-2011, 13:45
BURSADA YAPILAN ARAÇLAR ÇOK BAŞARILIYDI,,MTM GARAGEYE VE CEM ÜNALA BURSAYI TEMSİL ETTİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ..SARI EG VİTES KABLOSU ARIZASI OLUŞTUĞU HALDE ÇOK BAŞARILI SONUÇ ELDE ETTİ,ARACA ÇOK EMEK VERİLDİ İNANIYORUMKİ BİR DAHAKİ YARIŞTA ÇOK DAHA İYİ SONUÇLAR ELDE EDECEKTİR,, ARAÇ ÇOK CİDDİ YÜRÜYEN VE İNANIMAZ HIZLANAN BİR ARAÇ,, YARIŞTAN ÖNCE ARACI İZLEDİM,,, HER İKİSİNİNDE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM..SAYGILARIMLA...BU YARIŞLARI DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIMIZADA SAYGILAR SEVGİLER SUNUYORUM.....::heyoo::heyoo:

EMG
23-05-2011, 13:56
Emeği geçen herkese çok teşekkürler yorucu olsada güzel 2 gün geçirdik.

Tek sıkıntı bence tribündü, o da zamanla olur inşallah

başta ferro saxo olmak üzere araçlarda çok güzel hazırlanmış tebrik ederim

Bidahaki yarışa arabam standart bile olsa 1-2 eksiğini giderip katılmayı düşünüyorum inşallah:)

delSol_power
Cumartesiden yola çıktık geze eğlene akhisara geldik,
Geceden piste gittik bizi çok güzel karşıladı arkadaşlar.Mangalda sucuk,tavuk ve toşhak enfesdi :D

Yarış beklediğimden güzel ve eğlenceli geçti ,kalkışları dakikalarca beklemedik ,
Kankamın güçlü motor ile zamk gibi yapışan slick biraya gelince balata sukoyuverdi ve White Rs'imiz aksilik yaşadı ,keşke krc yi getirseymişim:hahaha:
Siyah saxo başarılıydı,hulk adaletini yaptı,Torkun gc8 e maşallah sürücüsü genç kardeşim çok iyiydi...

panpa, çalışacağına forumlarda mı geziyorsun bakiim :D:D:D

chiefkadir
hee unutmadan taşşagı begendiyseniz ne mutlu :D
yemem yemem diyenden korkcan:D:D:hahaha: taşşaak iyiydi elinize sağlık,ankaraya gelinde krc şereflerin köyünde uykuluk yiyelim:icon_tup:

Yiyecek, içecek sıkıntısı dışında bence çok başarılıydı, emeği geçenlere teşekkürler.
Akhisarda sapıtan Saxoyu 15 dakikalık ayarla yürüten Erkut'ada ayrıca teşekkürler..
White rs ile 206 turboyu ve özellikle sakoyu pistte izlemek isterdim...Seeding sonrası sana birinci olacan dediğimde tebessüm ettin hiç ümidin yok gibi baktın ama sen kupayı ben babayı aldım:hahaha:

Vts_Power
23-05-2011, 13:58
hala yarışdaki tshirt leyim, eve yeni adım attım fena yorulduk maalesef yarışamadık en can sıkıcısı o oldu.yine yanlış vites attm antrenman sırasında şanzumanı kıramıor ama volant civatalarını bükmüş.bütün gece şanzumanla uraştık komple şanzuman geldi ankaradan o kadar uğaştık ama olmadı.yürüyen aksam bitti ama acele ederken sanırım tesisata bi zarar verdk önce marş gitti sonra tesisat saçmaladı ateşleme kesti odüzeldi benzn pompası gitti en sonunda araba çalışmaz oldu pes ettik :(

KoNCa
23-05-2011, 14:02

Aynen okanım, Haydarpaşa Garında Anası Var Yanında'yı çalan arkadaş ondan sonra da Dokuma tezgahında vurdum mala...'yı son ses açınca arabanın içinde 2büklüm yatmış halde tellerim yandı. Sırf kavga çıkıp organizasyona gölge düşmesin diye ses çıkartmadım ben de. Yanlız bu terbiyesizliği yapan arkadaş muhtemelen burda bu yazanları görüyordur, Bizlerden ( o otoparkta uyumaya çalışan insanlardan) özür dilemelidir.

07LB726
Geçmiş olsun neyse vardır herşeyde bir hayır bu arada yarışa katılamadığımız için çok üzüldük ama bir dahakine kesin ordayız an ve an cankı olarak izleme fırsatı veren herkese çok teşekkurler bu organızasyon için herşey çok güzel olmuş.

RCkid
hala yarışdaki tshirt leyim, eve yeni adım attım fena yorulduk maalesef yarışamadık en can sıkıcısı o oldu.yine yanlış vites attm antrenman sırasında şanzumanı kıramıor ama volant civatalarını bükmüş.bütün gece şanzumanla uraştık komple şanzuman geldi ankaradan o kadar uğaştık ama olmadı.yürüyen aksam bitti ama acele ederken sanırım tesisata bi zarar verdk önce marş gitti sonra tesisat saçmaladı ateşleme kesti odüzeldi benzn pompası gitti en sonunda araba çalışmaz oldu pes ettik :(

geçmiş olsun abi
elinizden geleni yaptınız
sonraki yarışlara inşallah

KoNCa
23-05-2011, 14:04
yarış günü hiç mümkün olamıyor bu...en güzeli cumartesiden toplaşmak....cumartesi vakit bol olduğu için gördüğünüz gibi ssohbet muhabbet ve tanışmak için çok uygun....bir dahaki organizasyona sizin yaptığınız gibi herkesi mangala bekliyoruz :icon_tup:

Cumartesi gecesinden ordaydık ama herkes binmiş KF1500 le geziyordu :) Tanışma minimum düzeyde gerçekleşti yani :)

speed
23-05-2011, 14:10
Cumartesi gecesinden ordaydık ama herkes binmiş KF1500 le geziyordu :) Tanışma minimum düzeyde gerçekleşti yani :)

eheheheee doğru valla....tanışmak için çok geç saatlere kalmamak lazım demekki...***** alkhol şişede durduğu gibi durmuyor :beuj:....gerçi genelde ayıktık ama fotoğraf çekilirken felan geldiyseniz o ara uçmuştuk :)

speed
23-05-2011, 14:13

sorma yaaaa....o kadar emek o kadar uğraş en az sizin kadar bizde kahrolduk....en merak ettiğim arabalardan biriydi ama nasip değilmiş...her şeyde bir hayır vardır deyip bir dahaki yarışa inşallah......

Vts_Power
23-05-2011, 14:17
geçmiş olsun abi
elinizden geleni yaptınız
sonraki yarışlara inşallah

saol musticim sanada geçmiş olsun.ben çok umutluydum 206 dan o bari yarışıyor die sevinirken kaldık çok üzüldüm. hayırlısı diyelim tekrar.
Sakonun 1 hafta ellenmeme cezası var sonra bakacaz :)
bi dahaki yarışa görüşmek üzere.

chiefkadir
23-05-2011, 14:19

http://i4.ytimg.com/vi/9J4CKFIz1ew/0.jpgOkancım rica etseydiniz keşke "uyuyoruz mümkünse kısalım vs."
şarkıda dokumacı kızlar galiba,
dikkat küfür içerir,
Dokumac Kzlar Videosu - Grnts - Seyret - zle (http://www.seyret.gen.tr/komik/44503.html)

KingoAtmo
23-05-2011, 14:28
Seeding sonrası sana birinci olacan dediğimde tebessüm ettin hiç ümidin yok gibi baktın ama sen kupayı ben babayı aldım:hahaha:

Kadir'e de Sınıf-2 de yarışmak istediği için ayrıca teşekkür ederim :hahaha:

shumi
23-05-2011, 14:30

çok geçmiş olsun valla çok üzüldüm bu kadar şansızlığa pes doğrusu...ama vardır bir hayır diyeceğiz artık...
ayaklarınıza sağlık geldiniz,bizlerle oldunuz tanışmış olduk,diğer yarışlarda görüşmek dileğiyle :icon_tup:

chiefkadir
23-05-2011, 14:36
Kadir'e de Sınıf-2 de yarışmak istediği için ayrıca teşekkür ederim :hahaha::hahaha: Angara dayanışması:D

JapanVsGermany
23-05-2011, 14:39
White rs ile 206 turboyu ve özellikle sakoyu pistte izlemek isterdim...

nazmi tebrik ederim kardeşim seni ayrıca, izlerken tam destek werdim anGaradan, hissettin mi allaisen söyle :)

2Fast4Me
23-05-2011, 14:44
sonuçlar kaçıncı sayfada yazıyo ?

edit : burdan bakmak aklıma gelmedi

http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html

Erol
23-05-2011, 14:52
:hahaha: taşşaak iyiydi elinize sağlık,ankaraya gelinde krc şereflerin köyünde uykuluk yiyelim:icon_tup:

inş. abi anklaraya gelirken kesin yiyelim yemede ayırt yok bende:) et olsun yerim:) yanında rakı olmal ıtabiki :D

allahdan yanımda rpm t-shirt ü varmış.
vallahi sizin kadar belki biz daha çok üzüldük ahmet hocam satoyu taa yanılmıyorsam 2-3 sene önce yine bir akhisar yarışında izleme fırsatımız olmuştu. gecenin bir vakti o kadar ugraştınız ettiniz ama olmadı saglık olsun. keşke olsa bide güzel bir süre yapsaydınız ne yorgunlugunuz kalırdı nede can sıkıntısı..
güzel bir tarafı seninle gelen yengemle ve eşiyle tanıştık hgarika insanlar yengede saolsun bir tavuk yaptı bize offf miss di resmen selamlar sevgiler sizlere:heyoo:

dragon07
23-05-2011, 15:28
şu yaşıma kadar ne öyle toshak gördüm nede yedim 2kg vardı :D:D

gelmeyenler ve gelemeyenler yarıstan ziyade ortamı görmeliydiler.yarış bahane muhabbetler şahane ;)

Erol
23-05-2011, 15:31
haklısın efe taşak büyükdü gerçekden :D

yanlız dedigin gibi gece ortamı harikaydı bencede yanlız sucuk yiyemedim ona yanarım:) halbuki çok pis gözüme kestirmiştim :)

bide emin abi yaaw tam masanın adamı vallahi orhan gencebay bile dinletdi yaa tmm dır işte:)

DENON
23-05-2011, 15:38

yanlız dedigin gibi gece ortamı harikaydı bencede yanlız sucuk yiyemedim ona yanarım:) halbuki çok pis gözüme kestirmiştim :)

bide emin abi yaaw tam masanın adamı vallahi orhan gencebay bile dinletdi yaa tmm dır işte:)yan masadaki kokoreçten tatmadınmı bakem sen , yok tatmadım dersen bır dahakı yarışa kol gibi bi koko alıpta gelicem :D

Erol
23-05-2011, 15:41
aaa başkan kokoreçi unuttum vallahi:) saolsun kerem abi dedigi gibi susurlukdanmı oralardan bir yerden almışlar gayet başarılı idi ama ne yalan sölim izmirin koko sunu tutmaz:D
+
sizin yer harbi güzelmiş yaaw çimenlerin üstünde ohh miss gibiydiniz birdahakine ordayım bende :)

Göki,ZD
23-05-2011, 15:42
yan masadaki kokoreçten tatmadınmı bakem sen , yok tatmadım dersen bır dahakı yarışa kol gibi bi koko alıpta gelicem :D

o değilde adem sezer gece ordamı uyudu ? ben onun gibi horlayan görmedim hayata küstürmüştü beni izmir fuar da iken

DENON
23-05-2011, 15:43
yahuu 15 gün önceden bı sürü reklam yaptım çadırla yatakla dolapla mangalla gelcem diye :D

DENON
23-05-2011, 15:44
o değilde adem sezer gece ordamı uyudu ? ben onun gibi horlayan görmedim hayata küstürmüştü beni izmir fuar da ikenyok yav bız 3 kişi 2 kişilik çadırda hardcore vazıyette uyuduk , bizim çadırda despe, e0041, DENON vardı ahaha :D

Göki,ZD
23-05-2011, 15:45
yok yav bız 3 kişi 2 kişilik çadırda hardcore vazıyette uyuduk , bizim çadırda despe, e0041, DENON vardı ahaha :D

2 kişilik çadırda 3 kişi hımmmm anladım

ahuahuahahauhauhahua :D

DENON
23-05-2011, 15:48
2 kişilik çadırda 3 kişi hımmmm anladım

ahuahuahahauhauhahua :D
ne anladın banada anlat ben ortada yattım bişey anlamadım asuhas :D

By_HaNNibaLL
23-05-2011, 15:51
ne anladın banada anlat ben ortada yattım bişey anlamadım asuhas :D

Ahaha :D mangal hiç sonmedi heralde D:

dragon07
23-05-2011, 16:01

bide emin abi yaaw tam masanın adamı vallahi orhan gencebay bile dinletdi yaa tmm dır işte:)

emin abi sever öyle muhabettleri hep yenilsin hep içilsin :D

cemsultan
23-05-2011, 16:07
Ortam güzeldi hakkaten, yedik içtik eğlendik, emeği olan herkese teşekkürler, emeklerine sağlık.

Yalnız sabahın 6'sında dokumacı kızlar çalan arkadaşı hiç unutmayacağım, selamlar sunuyorum kendisine, aracı tespit ettik , bir daha yaparsa bu kadar sabırlı olamayız herhalde :D :D :D

GokHan35
23-05-2011, 16:11
Güzel bi organizasyon oldu,herkese tesekkürler.. Sarı renk ( rv ) saxoyu izlemeye gelmistik olmucak bi talihsizlik yasandı saglik olsun bi daha ki sefere insallah.. Diger sıkıntı yasayan arkadaslara da gecmis olsun..

utkuselamoglu
23-05-2011, 16:19
her kese çok geçmiş olsun:D

chiefkadir
23-05-2011, 16:27
Dün yayını canlı seyreden arkadaşlar "Alarmı açık kalan arabayaaa.." diye serzenişte bulunmuşlar galiba , o ses starttaki sensörden geliyor herhangi bir cisim araba vs.geçtiğinde uyarı amaçlı ötüyor :)

DENON
23-05-2011, 16:30
Dün yayını canlı seyreden arkadaşlar "Alarmı açık kalan arabayaaa.." diye serzenişte bulunmuşlar galiba , o ses starttaki sensörden geliyor herhangi bir cisim araba vs.geçtiğinde uyarı amaçlı ötüyor :)kadır abı o değilde dün bana garip gelen şey senın arac renault ama üstünde honda tech yazıyodu :)

chiefkadir
23-05-2011, 16:32
kadır abı o değilde dün bana garip gelen şey senın arac renault ama üstünde honda tech yazıyodu :)Ruhu Hondaydı o yüzden Honda Tech yazdık:hahaha:
HondaTech servisin sahübüsü Bozkurt ve Şeref kankam ziponsor oldu sağolsunlar ama yüzlerini güldüremedik:hahaha: Bidahakine Mertcan'ın vti geliyo onu hazırlıcaz ben tatile gidiyom,Temmuzda daha iddalı şekilde akhisardayım:)

delSol_power
23-05-2011, 16:40
Ruhu Hondaydı o yüzden Honda Tech yazdık:hahaha:
HondaTech servisin sahübüsü Bozkurt ve Şeref kankam ziponsor oldu sağolsunlar ama yüzlerini güldüremedik:hahaha: Bidahakine Mertcan'ın vti geliyo onu hazırlıcaz ben tatile gidiyom,Temmuzda daha iddalı şekilde akhisardayım:)

:hahaha: senin canın sağolsun kankam.
gerçi bir derece alsan iyiydi ama neyse artık, başka bahara

Sportivo
23-05-2011, 16:57
katılan herkese gösterdikleri cesaret için tebrikler, kupa sahiplerini ayrıca tebrik derim...
dostlığun ve rekabetin nasıl iç içe ve sportmence olacağını gösteren ferit ve alper kardeşimi çok çok tebrik ederim...
organizasyon a teşekkürler güzel bir iş çıkardılar ellerinden geleni yaptılar,
her yapılan organizasyon birer ders olarak geriye kalır ve diğer etaplarda bu eksiklikler giderilir rpm ekibininde bu mantık ile çok güzel organizasyonlar çıkaracağından eminim...

benim bu spora gönül vermiş herkes den bir isteğim var :
o 0-400 metreyi en önde geçmek için ciddi paralar harcanıyor, ciddi km ler yapılıyor en önemlisi emek harcanıyor.
o piste çıkmadan önce, pistteyken ve yarışırken herkesin sorumlulukları var özellikle yarışmacıların ;
bu sorumluluklar organizatörün işini kolaylaştırmak için iş yükünü azaltmak için,
yarış tarzını ve disiplinini anlamak için ( en iyi seeding olayındaki gibi mesela ),
en önemlisi de canımızı korumak için
yerine getirilmesi gerekenlerdir.
bu anlattıklarımın hepsi federasyonun sitesindeki talimatlar kısmında ve organizatör klübün yayınladı ek yönetmelikte mevcut.
en azından bir 15 dakikamızı ayırıp bunları okuduğumuzda işlerin daha kolay ve düzenli olacağı kanısındayım.
en azından aklınızdaki soru işaretleri piste gelmeden önce kalkmış olur ve o yarış anının kargaşasında aklınıza takılanları sormak için gerekli kişileri aramak zorunda kalmazsınız.
buralardan ya da yakınlarnızdakilere sorup ona göre önlemler, düzenlemeler, plan ve stratejiler yapıp o 0-400 metreyi bir salise de olsa önde bitirmenize katkıda bulunursunuz.
saygılar

Tezcan BAŞAR

Sh4rk
23-05-2011, 18:42
organızasyon on numaraydı ortam muhabbet hersey cok guzeldı cıkısım bıraz erken olsada HERKESE COK TESEKKUREDERIM :)

bırdahakı sefere ızlemek yok :)

overblack
23-05-2011, 18:59
susurluktan kokoreç alacaz derken lipi kırıp tamponu patlattık ama değdi valla :)bence yarışlar 2 güne çıkartılsın.c.tesi günü sosyal aktivite,pazar yarış.

shero
23-05-2011, 19:16
alp biladerime ve ferro dayıyı tebrik ediyorum helaliniz vardı ..

Fatih_
23-05-2011, 19:27
Güzel ve sıcak bir gündü :)
kesinlikle bir tribün lazım ayakta izlemekten inanılmaz yoruldum ve sıcaktan kollar yanmasın diye uzun kollu giydim ama enseyi kurtaramadık :)

sabah 8-9 gibi hulk ın sesiyle uyanmakta başka :)
ve ilerde otururken karaoğlanın sesiyle irkilip yarış alanına gitmek bile heycan vericiydi.

12 ye kadar çok güzeldi ama 3-4 saatlik uyku sebebi ve o sıcak yüzünden seedingler yapılırken arabayı gölgeye çekip biraz kestirdik arkadaşımla.

En son subaru ile hulk ın kalkmasını isterdik ama malesef hulk ın lastiği patlamış..

Geri dönüşte susurluktan sonraki o inanılmaz trafik dışında gayet güzel bir gündü , drag için uğraşan emek veren herkeze teşekkürler

speed
23-05-2011, 20:15
videoları yeni izleyebildim....değişik açılardan sonuçlar daha çarpıcı.....

mehmedin porsche sadece ilk kalktığında sorunsuzmuş zaten ondada günün en iyi derecesini çıkartmış 11.858 derecesiyle yarış günü rekoru yanılmıyorsam onda.... diğerlerinde kafasını dikememiş garibim....bir dahaki yarışta sorunları hallolmuş olur gerçek derecelerini görürüz inşallah.....

hilmi nefis pilotajıyla kesinlikle favorim....turbo honda nasıl kaldırılır ders niteliğindeydi.....

tolga karaoğlana biraz daha alışırsa durum ciddi farklı olacak belli.....kısrak güçlü olunca jokeyin alışması zaman alıcak belli :))))))).....

ferro süper ötesi bir yetenek bence.....alperin ve ferronun arabaları nefis hazırlanmış.........emeği geçen herkesi tebrik etmek isterim.....sıralama turlarında alperden daha iyi derece yapsaydı gölgede bekleyen o olacaktı.....ama önemli bir tecrübe oldu ona bu yarış....

b20 li eg müthişti...nasıl bir birinci vitestir o ...drag yarışı için uzun birin avantajlarını gördük resmen.....çok akıllıca yapılmış bir mod bence.....
131 turbo nefisti....kullanan arkadaşı tebrik ediyorum....müthiş kontrol etti arabayı.....

bekirin hazırladığı dizel seat beni çok şaşırttı....bir dizel motordan o gücün çıkması bence müthiş bir başarı....sınıfın en güçlüleriyle yarıştı duman haricinde nefisti.....ama hepimize beyaz tişört borçlu.....

gördüklerim haricinde yarışan tüm pilotları tebrik ediyorum....maşallah....

miniks
23-05-2011, 20:59
Abi b20 2. Vites kalkiodu :)

bladerk
23-05-2011, 21:25
yok yav bız 3 kişi 2 kişilik çadırda hardcore vazıyette uyuduk , bizim çadırda despe, e0041, DENON vardı ahaha :D

ben selam vermeye geldim uyuyodunuz

Sh4rk
23-05-2011, 21:25
ılk once 1.vıtes sandık sonra gercegı ogrendık o neydı bee :D

eminbtu
23-05-2011, 21:29
valla yorgunlugu yeni yeni atıyoruz ama halen istakoz gibiyim yanıyor heryerim.burdan ozellikle erol kardesime ve kadir abime cok cok tesekkurler.muhtesem bir gece oldu.mangallar rakılar sohbetler.erolum dedim ben sana sen yeterki iste yaparız evelallah:).bu arada arkadaslar yarıs esnasında seyrederken argoya kacıp uygun yazmamıslar bazı yorumlar uzucu ama oda yarıs heyecanına verelim derim.ben eglenmek icin geldim baktım bir anda adım yazılmıs bende heyecan katayım dedim nitekim olduda sanırım.

tespit ettigim eksikler nacizane yazıyorum.
1 benim her dragta en buyuk sıkıntım kalkıs esnasında gelip konusan akıl veren bir dunya adamın olması ve konsantrasyonu bozması.nitekim golf icin bu oldu ve bile bile kalktım o kaldı cunku takip edemedi lambaları.ama tekrar kalkma konusunda hay hay dedim sonucta bu kadar emek sarf edilmis.bu konuda pilotları mesgul etmek ulusal olsa 1-0 kaybetmisti.
2 kimse bu konuya deginmemis ama 402 yi gectikten sonra pilotlara soruyorum o kadar cam kırıklarını gormusturler mutlaka ve lastigi patlayan bir kac arac bile oldu.onların temızlenmesı gerekirdi.bişr dahaki yarısta buna mutlaka dikkat etmek gerekir.

Herkese adını hatırlayamadıgım guzel bir gece ve guzel bir yarıs icin cok tesekkur ederim.

Sh4rk
23-05-2011, 21:36
corvet bı ara sılıp supurduu :D

maşallah arka arkaya oyle performans bır cok arac ıcın yorucu olsada guzel sonuclar sergılendı bırde yanmasaydık daha bı ıyı olucaktı

donuste ızmır den gectım otobanda ogs den kactım :D coraplarımı bantladım plakayı kapattım :D

herseye degdıı :)

shumi
23-05-2011, 21:44
vallahı emın renk kattın hem aksama hem yarısa esas bız sana tsk ederız,muhabbette pılotajda gayet guzel kesınlıkle her yarısa beklıyoruz :)

yapılan her elestrıyı,uyarıyı degerlendırıyoruz bu konuda musterıh olun :icon_tup:

bu ara,bırdahakı yarısta kamerayı saga yada sola alalım ztn start cızgısıne semsıye kuramadık,dınoyla ben bıldıgın yandık ya yuzum kollarım ensem bıldıgın kırmızı renk arkadas :D:D

eminbtu
23-05-2011, 21:50
genc arkadaslar bazen heyecanla yazıyor olur boyle kasmamak lazım kotu niyet olmadıktan sonra.insallah yeni yarıslarda beraber oluruz hem tanıstık hem kaynastık superdi.degdi ta antalyadan geldigimize.hepinize cok tesekkurler

eminbtu
23-05-2011, 21:52
ayrıca evet Dino ile sen alkıslanacak bir sabırla ordan hic ayrılmadan aksama kadar yandınız mazot kokusu benzin kokusu ve dumanı dahil herseyi cektiniz valla muhtesemdiniz en buyuk alkıs bence size.superdiniz

chiefkadir
23-05-2011, 21:52
valla yorgunlugu yeni yeni atıyoruz ama halen istakoz gibiyim yanıyor heryerim.burdan ozellikle erol kardesime ve kadir abime cok cok tesekkurler.muhtesem bir gece oldu.mangallar rakılar sohbetler.erolum dedim ben sana sen yeterki iste yaparız evelallah:). .ama tekrar kalkma konusunda hay hay dedim sonucta bu kadar emek sarf edilmis. Biz teşekkür ederiz Emincim bilsek bir saat daha erken gelirdik:D

shumi
23-05-2011, 21:58
ayrıca evet Dino ile sen alkıslanacak bir sabırla ordan hic ayrılmadan aksama kadar yandınız mazot kokusu benzin kokusu ve dumanı dahil herseyi cektiniz valla muhtesemdiniz en buyuk alkıs bence size.superdiniz

yok cnm takım ruhu vardı hepimizde gecesıyle gunduzuyle,hepberaber yaptık ne olduysa yarıscısıyla seyırcısıyle gorevlısıyle...işe bu yonden bakınca herseye bedel :icon_tup: sonucta ortak hobımız bu,ıs gıbı oldu valla yapmazsan olmaz :D

Biz teşekkür ederiz Emincim bilsek bir saat daha erken gelirdik:D

dıger yarısa yazdım ısmınızı o vakıt :D en gec aksam 8 de pısttesınız :heyoo:

DCO Works
23-05-2011, 21:58
emin abi her yarışa gelsen çok keyifli olur :)
camdaki sticker yamuk oldu diye itiraz eden ilk kişi sensin bu arada :)

chiefkadir
23-05-2011, 22:02
yok cnm takım ruhu vardı hepimizde gecesıyle gunduzuyle,hepberaber yaptık ne olduysa yarıscısıyla seyırcısıyle gorevlısıyle...işe bu yonden bakınca herseye bedel :icon_tup: sonucta ortak hobomız bu,ıs gıbı oldu valla yapmazsan olmaz :D

dıger yarısa yazdım ısmınızı o vakıt :D en gec aksam 8 de pısttesınız :heyoo:26 haziranda Fethiyedeyim zaten Ankara Drag ile aynı güne denk gelmiş bir hafta erteleyin geliyim:hahaha:

hakan
23-05-2011, 22:02
çok güzel bi yarıştı.emeği geçen herkeze teşekkürler.bidahaki yarışı tekrar geliriz inş.ama bu sefer tedbirli gelmek lazım.biraz fazla yanmışım.:)

miniks
23-05-2011, 22:21
Emin abi karaoğlan kafana ateş etti videon var nasıl atıon kendişni kenara yaaa :)

İsmail abi de ordan bagırıyor sana mevzu tam makaralık :)

eminbtu
23-05-2011, 22:30
Emin abi karaoğlan kafana ateş etti videon var nasıl atıon kendişni kenara yaaa :)

İsmail abi de ordan bagırıyor sana mevzu tam makaralık :)

valla sorma Hilmicigim yırtıldı bir yerlerim zaten tam 30 santim onumde ve eksoz bana bakıyordu cok fenaydı cok:D:D

DENON
23-05-2011, 22:31
ben selam vermeye geldim uyuyodunuz erkutum gece yarısına kadar zıkkımlanınca bırde o kadar yol tepince uyanamamışım kusura bakma selam verdın saydım :D

Erol
23-05-2011, 22:35
Biz teşekkür ederiz Emincim bilsek bir saat daha erken gelirdik:D

1 ay sonra tekrarlıyoruz abi şöyle gecesi dahada güzel olan bir masa yapalım:) ben sevdim bu işi yarış bahane gece şahane:D ekürilerde çok saglam:icon_tup:

karaoglanın emin abiye ateşi harbiden kopardı iki kaşın ortasında diye ben buna derim..:D:D

Sh4rk
23-05-2011, 22:37
26 hazırana daha tecrubelı gelıcem

semsıye
cadır
daha buyuk mangal
2 tane termo canta buzlar erımesın rakılar ısınmasın :D:D

olmazsa olmazlarımız

zaten muhabbettımız herturlu gıder :)

chiefkadir
23-05-2011, 22:37

İsmail abi de ordan bagırıyor sana mevzu tam makaralık :)O bişey değil asıl Orhanın yüz şeklini görmen lazımdı biri çekmiştir illaki :D

1 ay sonra tekrarlıyoruz abi şöyle gecesi dahada güzel olan bir masa yapalım:) ben sevdim bu işi yarış bahane gece şahane:D ekürilerde çok saglam:icon_tup: Tarihlere baktım Erol inşallah enaz iki yarış daha orda olacaz bu sefer krc şerefte yediği toşşak ve yaşanan muhabbete bakarak araba hazırlıcak:D..Gerçekten ortam anlattığınız kadar güzelmiş kesinlikle geldiğimizde daha erken orda oluruz :)

Sh4rk
23-05-2011, 22:46
O bişey değil asıl Orhanın yüz şeklini görmen lazımdı biri çekmiştir illaki :D

Tarihlere baktım Erol inşallah enaz iki yarış daha orda olacaz bu sefer krc şerefte yediği toşşak ve yaşanan muhabbete bakarak araba hazırlıcak:D..Gerçekten ortam anlattığınız kadar güzelmiş kesinlikle geldiğimizde daha erken orda oluruz :)

o kadar bekledık bı toşşak yıyemedım vay arkadas

sabah pıste gelmeden otelde tv felan ızlemedınız degılmı abı :D

Erol
23-05-2011, 22:46
ahahahaha..:D
toşhak efsane oldu yaa:):) bir ara birisi istiyordu yaa ahaahah orda koptuk zaten:D

GokhanErol
23-05-2011, 22:50
Oncelikle emegi gecen herkese tesekkurler...
Yarisan tum araclara masAllah guzel zevkli cekismeli oldu...
white rs Kadir abi,sako Ahmet abi,206 rc utku ya gecmis olsun...
hulk, karaoglan,tork gc8 in sesleri harikaydi...

ha birde baya yandim izleyecem diye suratimda gozluk izi olmus hakiki hamele yanigi bu olsa gerek... :D

chiefkadir
23-05-2011, 22:55
o kadar bekledık bı toşşak yıyemedım vay arkadas

sabah pıste gelmeden otelde tv felan ızlemedınız degılmı abı :D:hahaha: Tütün otel rulesss dakka bir gol bir koparttı bizi anladın onu sen daha sorma başka bişey okumaması gereken biri var o okuyo:hahaha:

Oncelikle emegi gecen herkese tesekkurler...
Yarisan tum araclara masAllah guzel zevkli cekismeli oldu...
white rs Kadir abi,sako Ahmet abi,206 rc utku ya gecmis olsun...
hulk, karaoglan,tork gc8 in sesleri harikaydi...

ha birde baya yandim izleyecem diye suratimda gozluk izi olmus hakiki hamele yanigi bu olsa gerek... :DAbicim seninde emeğin geçti burdan bikez daha teşekkür edeyim , son 70km kala aramasaydın beni iyice uyumuştum ;)

Sh4rk
23-05-2011, 22:58
:D
hayırlısı olsun bır daha kı yarısa :D:D
bol guneslı

soneR
24-05-2011, 00:07
Anca bu gece tek tek yazılanları okuma fırsatı yakaladım ve insanları memlun edip böylesine seviyeli bi yarış çıkarttıgımıza o kadar çok mutluyum ki, Yarışan, İzleyen, Netten takip eden, Servis veren, Ayar yapan, Taktik veren, Mangal yakan, Rakı getiren, vs vs.., herkeze çook teşekkürler ! :)

Türkiyede bu spora hala emek veren ve gelişmesi amaçlı, standartları yükseltmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan insanlar var, bunu tekrar hatırlattık sanırım. Ve geriye dönüp okudugumda %90 güzel yorumlar görüyoruz hepiniz sağolun varolun, bizler koştukça sizler destek verdikçe bu işi dahada ileriye taşıcaz inşallah ;)

Yarışla ilgilı konuşcak o kadar şey varki hangi güzellikten bahsetsem onu düşünüyorum :D Ama tartışmasız HULK ve TURBO EG COUPE bütün özlem ve kulak pasımızı götürdü resmen, TR'de böyle değerli ve mantıkla hazırlanmış araçlarının olması ne kadar gurur verici..

Yetişemeyen / mekanik sorun yaşayan / yarışta varolan, maddi manevi emekler taşıyan araç ve sahiplerine (ekipleriyle birlikte) teşekkürlerimizi sunuyoruz, diğer yarışta bir üstünü daha yapmaya çalışıcaz, bu güzel karelerde katılamayan ve netten izleyen herkezi görmek isteriz :)

saygı ve sevgilerle.. :icon_tup:

soneR
24-05-2011, 00:09
valla sorma Hilmicigim yırtıldı bir yerlerim zaten tam 30 santim onumde ve eksoz bana bakıyordu cok fenaydı cok:D:D

Aklıma bu sahne geldi emin abi hala kulaklarım çınlıyo ve gülüyorum :p

YouTube - ‪2011.05.22 Karaoğlan Abiyi Çok Korkuttu :)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bbIpZo1qMns&feature=player_embedded)

eminbtu
24-05-2011, 00:51
Aklıma bu sahne geldi emin abi hala kulaklarım çınlıyo ve gülüyorum :p

YouTube - ‪2011.05.22 Karaoğlan Abiyi Çok Korkuttu :)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bbIpZo1qMns&feature=player_embedded)

deli ates ediyor adam dayadı alnıma veriyor coskuyu:)yattım direk arkaya ne olur ne olmaz seytan doldurur moldurur:hahaha:

Mr.K
24-05-2011, 01:00
genel olarak cok guzel bır organızasyondu(her ne kadar sabahın korunde beyaz kartaldan calan lanet olası muzıkle uyanmıs,ve sovmus olsamda.:@) gece geldık herkesler zom du:D sabahta(butungun yol yorgunlugu dıyelım,uyumadıgımız anlarda da arabada klıma acık oturduk cıddı sıcaktı) uyuduk acıkcası pek yarısı ızlemedım,ama farketmezz tanıdıgımız dostlarımızla gorusmek yettı bana sahsen.:) yarısta yıyecek ve ıcecek bırseyler satılmaması cok buyuk eksıklıktı,bı oncekı yarısta kı koftecı olsaydı en azından,bıraz semsıye altında oturup hem bırcok kısı soluklanırdı,hemde karnı doyardı.bırdahakıne bıkacgun onceden gelıp,hem en sevdıgımız aktıvıte olan ızmır cıkartması yapıp sonrasında pıste gelmeyı dusunuyoruz,hayırlısı.

Ellerınıze,emeklerınıze saglık,katılan-arıza cıkartan araclara hem masallah,hem gecmıs olsun.

Selamlar :)

soneR
24-05-2011, 01:29
deli ates ediyor adam dayadı alnıma veriyor coskuyu:)yattım direk arkaya ne olur ne olmaz seytan doldurur moldurur:hahaha:

Diger yaris btu ile sende ona ates et emin abi :hahaha: :p

Dino®
24-05-2011, 08:06

Organizasyonun güzel olması için elimizden geleni yaptık. Ben çok keyif aldım sizlerle hem C.tesi hem de Pazar gününde... Hep beraber nice yarışlara inşallah... ;)

GökhanAk
24-05-2011, 14:20
emeği geçen herkese teşekkürler 2 günde 1000+ km ye değdi :)

DaRkNeSs-
25-05-2011, 22:57
Gelecem dedim ama tatil planlari daha agir basti :D gocek ve oludenizi gorme firsatini kacirmak istemedim :)
Ama bu konuyu cepten surekli takip ettim canli yayini izlemeyi de defalarca denedim ama iphone acmadi nedense siteyi..
Cok guzel bir gun ve gece gecirmis herkes yorumlardan belli
Bir dahaki yarisa bende gelcem isallah geceden muhabbete
Bu arada aksilik yasayan arkadaslara ozellikle ankara tayfasina gecmis olsun diyorum ahmet abiye 206rc mustafaya ve kadir abiye.
Bir dahaki sefere isallah onlar ve diger aksilik yasayan arkadaslar sorunlari halledip gelecekler bizde zevkle izlicez :)
Diger yarista gorusmek uzere...

kara_baskan
25-05-2011, 23:14
İşten güçten anca fırsat bulabilipte yazıyorum.

Kilometrelerce yoldan gelip organizasyonumuza renk veren, emek harcadığı araçlarıyla organizasyonumuzu kalitelendiren herkese,

Canlı yayını 8 farklı ülkeden takip eden 14.000 kişiye,

Sponsorlarımıza,

Konuyu sabitleyip herkesin izleyebilmesi için çaba sarfeten Bilal'e,

Cumartesi gününden gelip ortamımızı neşelendiren toshack severlere :) ,

Basın ekibimize (Umut DCO, Hakan Onat, Serin Üçer, Özgür VAROL),

T E Ş E K K Ü R L E R

Not: Mobil telefonlardan izleyemeyenlere minik bir açıklama yapmak isterim. Böyle bir teknik alt yapımız var fakat, Akhisarda yayını 3G internet üzerinden yapıyoruz. Turkcell'den edindiğim bilgide her baz istasyonunda belli bir kapsitesi var. Bu kapasiteyi ne kadar çok kullanan olursa internet hızı o kadar yavaşlıyor. Ben bu kapasiteyi maksimum seviyede kullanabilmek için, Akhisarda yarış alanında mobail cihazlardan izleyenler olur düşüncesi ile mobil erişimi açmadım. Ama diğer yarışlarda Belediye ile anlaşarak oraya 8 veya 16 mbit bir TTNET hattı çektirebilirsek o zaman mobil olarakta izlyebileceksiniz.

shumi
25-05-2011, 23:25
bıtanesın baskan :)

Erol
25-05-2011, 23:26
başkan bilişimde üstüne tanımam büyüksün gerçekden ellerine saglık..

ahk
26-05-2011, 09:09
hll başkan f1 gibi yarış izlettin :)

gurcell
26-05-2011, 09:36
8 veya 16 mbit adsl hattının upstream kapasitesi 800Kbit i geçmiyor, 3g daha mantıklı, en azından simetrik çalışıyor.

hsyn_çvk
26-05-2011, 09:42
ben artık başkanın göbeğine laf sölemicem çünki bence başkanın göbeği ile beyninin teknoloji kısmı doğru orantılı olduğunu düşünmeye başladım :D,mesela geçen sene göbek daha küçüktü netten canlı yayıınla süreleri verdik bu sene göbek büyüdü ee tabi beynin teknoloji kısmıda büyüdü canlı yayınla yarışı verdik seneye daha büyürse olacakları düşünemiyorum :D:D

başkann yaptın gene yapıcağını valla,zamanında sana nasa'daki işinden sırf uzay mekiğinin yemek listesinde acılı lahmacun yok diye iş bırakılırmı lan diip kızmıştım ya sana haksızlık etmişim,iyiki işi bırakıp dünya'ya geri gelmişsin,iyiki bizimlesin,iyiki benimsin,seni seviyorum başkan diye bağlamak zorunda kaldım kimse yanlış anlamasın :hahaha::hahaha::hahaha:

shumi
26-05-2011, 09:50
ben artık başkanın göbeğine laf sölemicem çünki bence başkanın göbeği ile beyninin teknoloji kısmı doğru orantılı,geçen sene göbek daha küçüktü netten canlı yayıınla süreleri verdik bu sene göbek büyüdü ee tabi beynin teknoloji kısmıda büyüdü canlı yayınla yarışı verdik seneye daha büyürse olacakları düşünemiyorum :D:D

başkann yaptın gene yapıcağını valla,zamanında sana nasa'daki işinden sırf uzay mekiğinin yemek listesinde acılı lahmacun yok diye iş bırakılırmı lan diip kızmıştım ya ama sana haksızlık etmişim,iyiki işi bırakıp dünya'ya geri gelmişsin,iyiki bizimlesin,iyiki benimsin,seni seviyorum başkan diye bağlamak zorunda kaldım kimse yanlış anlamasın :hahaha::hahaha::hahaha:

ahahahhaha yazdın hüzo yazacağını yine :D:D:D

Mehmet Alacicek
26-05-2011, 10:12
başkan hll sana emeğin çok bu yarışda senin :)

Dino®
26-05-2011, 10:28
ben artık başkanın göbeğine laf sölemicem çünki bence başkanın göbeği ile beyninin teknoloji kısmı doğru orantılı olduğunu düşünmeye başladım :D,mesela geçen sene göbek daha küçüktü netten canlı yayıınla süreleri verdik bu sene göbek büyüdü ee tabi beynin teknoloji kısmıda büyüdü canlı yayınla yarışı verdik seneye daha büyürse olacakları düşünemiyorum :D:D

başkann yaptın gene yapıcağını valla,zamanında sana nasa'daki işinden sırf uzay mekiğinin yemek listesinde acılı lahmacun yok diye iş bırakılırmı lan diip kızmıştım ya sana haksızlık etmişim,iyiki işi bırakıp dünya'ya geri gelmişsin,iyiki bizimlesin,iyiki benimsin,seni seviyorum başkan diye bağlamak zorunda kaldım kimse yanlış anlamasın :hahaha::hahaha::hahaha:

Barış direk aşka gelmiş bu herif :p

Erol
26-05-2011, 10:49
allah kahretmesin seni hsyn_cvk

:D:D:D

hak_on
26-05-2011, 21:50
bi dahaki yarısta cumartesi aksamdan bol antilkot yedirelim baskana o zaman herkesi piste ışınlar :D

chiefkadir
26-05-2011, 22:01
bi dahaki yarısta cumartesi aksamdan bol antilkot yedirelim baskana o zaman herkesi piste ışınlar :DAntrikot kontrfile biftek derkeeeen gece gece ne gider o steak laaar :hahaha:
http://thumbs.ifood.tv/files/Grilled%20Pepper%20Steak.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Steak_03_bg_040306.jpg

Erol
26-05-2011, 22:03
yanına bide taşak abi irisinden :D:D off diyorum

tabi rakı şart:)

chiefkadir
26-05-2011, 22:06
yanına bide taşak abi irisinden :D:D off diyorum

tabi rakı şart:)Oy oy oy onu deme krc şero ile rüyalarımıza giriyo koca bir toşhak:hahaha: Milletin tadı damaanda kaldı özelliklemi az yaptınız:D

DCO Works
26-05-2011, 22:10
valla şu resmi paylaştınız ya öğrenci adamız şu anda anca rakı peynir bide zeytin yapabiliyoz :)
içim gitti :D :D : D yarış olsada mangal yapsak :) :)

Erol
26-05-2011, 22:12
Oy oy oy onu deme krc şero ile rüyalarımıza giriyo koca bir toşhak:hahaha: Milletin tadı damaanda kaldı özelliklemi az yaptınız:D

valalhi abi kasapda bütün olanı aldım anca o kadardı:)

alp1903
26-05-2011, 23:29
Siteden sonuçlara baktıgımda Subarunun 2 derecesi gözüküyo 3 kalkış yapan porschenin 3 derecesi var. Son derecesi nedir Subaru'nun?

KingoAtmo
31-05-2011, 10:29
Beyler başlıkta yarışın sonuçlarıda var demişsiniz ama ben bulamadım

shumi
31-05-2011, 10:33
Rpm Race Events (http://www.rpmraceevents.com/)

canlı sonuçlar seeding ve yarış olarak iki başlık altında bakabilirisiniz :)

KingoAtmo
31-05-2011, 10:51
Katagori 1 de birinci ben oldum sanıyordum, Özgür 1. gözüküyor ?

Dino®
31-05-2011, 11:11
Katagori 1 de birinci ben oldum sanıyordum, Özgür 1. gözüküyor ?

Kategori 1 de siz birincisiniz. Kesin sonuçlar sitemizde açıklanacak. Şu an gördüğünüz sonuçlar en iyi süreye göre sıralamadır. Yarış sonuçları farklı tabiki de ;)

Dino®
31-05-2011, 11:15
22 Mayıs 2011 Akhisar Otodrag

Kesin Neticeler:

Sınıf 1 15 sn üstü
1-Nazmi TOCAK
2-Özgür DÜZCAN
3-Orçun ÖZDİNÇER

Sınıf 2 14-15 sn
1-Alper AKGÜN
2-Ferit MAĞAN
3-Ali Alper ÖZÜÇER

Sınıf 3 13-14 sn
1-Adem Sezer
2-Raif ERDÖNMEZ
3-Fatih ŞAHBAZ

Sınıf 4 12-13 sn
1-Hilmi Aynacı
2-Bekir OSMANPAŞAOĞLU
3-Tolga DÜNDAR

Sınıf 5 11-12 sn
1-Orhan GÜL
2-Mehmet BAŞER

Sitemizde yayınlanacak ama hemen yayınlamak istedim. Diğer organizasyonlarda görüşmek üzere. ;)

Erol
31-05-2011, 16:13

hüseyin sende gerçekden harika idin spiker olarak geçen yarışda neredeysin dedirtden cinsden işden anlayan adamın araçlar hakkında bilgi vs.. vermesi çok iyi..

bir iki istek geldi tabelaların arka tarafında kalan seyirvciler araçların yaptıgı süreleri görmüyorlarmış. yarış bitiminde onlarında anons sunu birdahaki yarışda senden isteyecegim..:) konuşmaların falan harika idi arada bir iki video izledimde :)

Juggernaut
31-05-2011, 20:15
Pistte gece yarış yapma imkanı var mı acaba?Aydınlatma yeterlimi.

Erol
31-05-2011, 20:43
Suanda planımız yok ama belediyenin yardımı ile ilerde kesinlikle düşündügumuz bir olay..

Erol
01-06-2011, 12:16
aslında maddi imkanlarımız el verse yada ilk yarışdaki sponsorlarımızdan birisi bu olaya el atsa muhteşem bişey çıkar ortaya..:)

402 m. gece yarışı düşünemiyorum bile :)

miniks
01-06-2011, 12:42
Piste gerekli olan şeyler sıralamakla bitmez :)

ama ben kolay olan iki şey rica edicem

1 ncisi finişe de saniye tabelaları konması
2 ncisi geçenin belli olması için bir ışık

Erol
01-06-2011, 12:48
biz yinede eksik aklımıza gelenleri yazalım gün olur devran döner..:) belki zengin oluruz hepsini yaparıs :D

shero
07-11-2011, 20:08
sabırsızlıkla bekliyoruz ilk yarışta bende yerimi ayırt ettireyim artık:)

soneR
08-11-2011, 00:10
Sero yaris hangi tarih olursa olsun, senin kayitini simdiden yapiorum haberin olsun :D sen git lastik al :p

shero
08-11-2011, 06:55
Sero yaris hangi tarih olursa olsun, senin kayitini simdiden yapiorum haberin olsun :D sen git lastik al :p

:hahaha: hallderiz bro sikinti yok

Erol
08-11-2011, 12:19
dbs geldi galiba izmire..:)

hsyn_çvk
08-11-2011, 13:18
selçuğun k-pro emme ve gaz kelebeği alması için bir neden daha var artık :hahaha:

Erol
09-11-2011, 08:18
alınsa ne fayda ? :D

shumi
09-11-2011, 11:52
kumda oynayın ulen :D almıyorum arkadaş yok kpro ma pro :D shero hayırlı olsun kardeşim :icon_tup:

pist hazır olsunda bu sezon daha yenilikli daha kaliteli yarışlar düzenleyip izleyeceğiz inş :icon_tup:

shero
10-11-2011, 02:09
kumda oynayın ulen :D almıyorum arkadaş yok kpro ma pro :D shero hayırlı olsun kardeşim :icon_tup:

pist hazır olsunda bu sezon daha yenilikli daha kaliteli yarışlar düzenleyip izleyeceğiz inş :icon_tup:

sağol abi :icon_tup: abi dediğimiz adama kaldıracak kadar küçülmedik daha orjinalini bozma selcuk abi:icon_tup:

shero
10-11-2011, 02:10
dbs geldi galiba izmire..:)

sanırım galiba:D