Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events - Manisa Akhisar drag yarışları ve sonuçları - 22.05.2011
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
ademsezer
13-05-2011, 08:03
biz bi araba için geliyoz erol:D
onu bunu bilmem ama bu organızasyon çok başka olacak , gecen senekı gibi falan olmayacak herkes araclarını cok ıyı hazırladı , kan gövdeyi götürecek pistte :D
wayy oda iyi :)
evet bu yarış çok farklı olacak bencede çok çok güçlü araçlar var
bir ihtimal RCturbo geliyor
Valla ben bütün gün video çekicem pil bitecek şarj edecem yine çekime devam Erol bana orda bi priz ayarlarsın artık.
butona bastım mustafa..:)
priz var tayfun pc kullanıyoruz yaa pistde ;)
Mustafa Birsesli
13-05-2011, 08:53
mangal var jummm korkma :D
jumboya ayrı mangal yakmazsanız madur olursunuz :) adam hacimli
bir ihtimal RCturbo geliyor
Alacağın kupa doğum günü hediyen olur:D
jumboya ayrı mangal yakmazsanız madur olursunuz :) adam hacimlimerak edıyorum acaba bızım jumbo bır oturuşta en fazla kaç hamburger yer, alsancakta bı kere silip süpürmüştü ne varsa gözümün önunde :D
Beyler O gün EKERAY'ın doğum günü artık orda ne yapmak lazım bilmiyorum..
jumboya ayrı mangal yakmazsanız madur olursunuz :) adam hacimli
büyük baş kesicem ona orda zaten:) doymaz yoksa
sizide beklliyoruz hem geceye hem yarışa
Mustafa Birsesli
13-05-2011, 08:57
merak edıyorum acaba bızım jumbo bır oturuşta en fazla kaç hamburger yer, alsancakta bı kere silip süpürmüştü ne varsa gözümün önunde :D
valla adamla bütün gün aynı dükkanın içindeyiz hiçbir fırsatı kaçırmıyor desem yeterlimi :) ama yesin tosunum biz onu öle kabullendik
d.günü olanlara mangal yakıyoruz.. rakı var:D
EKErayla aynı gün doğmuşuz ha:)
Beyler Konya tarafından falan gidecek olanlar icin söylüyorum bu gol Marmara yoluna sakın girmeyin :) karşıdan arac gelince durmanız gereken ve basik araçların bir kac parçalarını orda bırakacağı bir yol orası :) manisayi dolanın o yol guzel ;)
Bu arada mangalın yanına salgam seven var mı ? :)
Bu arada mangalın yanına salgam seven var mı ? :)
olmazmı :D
rakının yanına daha iyi gider :) şalgam
bı buzdolabı getirmek şart oldu sıcak rakı içilmez içine buzda koyulmaz :D
Erol panpa sabah sabah rakı mangal mahfolmus durumdayım aksam zor olucak sayende :D
rakı benden dolap senden o zaman :) priz var..:)
kelim sen halaa gelmemekde direniyormusun...:D
ayıp ettin ben tam tehcizat geliyorum zaten 3 kişilik portatif çadır + şişme yatak + portatif buzdolabı :D
kelim sen halaa gelmemekde direniyormusun...:D
muştuyu alıp gelicem kanka :D
hadi sen tamamda kanka O muştuu nahh gelir gibi :D
kanka gelmezse püsketivle kandırıcam :hehe:
Beyler Konya tarafından falan gidecek olanlar icin söylüyorum bu gol Marmara yoluna sakın girmeyin :) karşıdan arac gelince durmanız gereken ve basik araçların bir kac parçalarını orda bırakacağı bir yol orası :) manisayi dolanın o yol guzel ;)
Öyle yapıcaz insallah direk manisa:)
ayıp ettin ben tam tehcizat geliyorum zaten 3 kişilik portatif çadır + şişme yatak + portatif buzdolabı :D
işte aynı ben :D:D gerçi gecen sene yanlış bi strateji sonucu nalları dikiyoduk havaya :p şişme yatagı arabanın egzozundan doldurunca gece yatak bi hava kaçır :hahaha: ben o alkolün etkisiyle halisülasyon a bağlamıştım :D :hahaha:
çadır için rezervasyon başlamıştır, jumbo hariç :D
işte aynı ben :D:D gerçi gecen sene yanlış bi strateji sonucu nalları dikiyoduk havaya :p şişme yatagı arabanın egzozundan doldurunca gece yatak bi hava kaçır :hahaha: ben o alkolün etkisiyle halisülasyon a bağlamıştım :D :hahaha:
çadır için rezervasyon başlamıştır, jumbo hariç :D
haa lazım olursa benı bul çakmaktan elektrık alan pompa da var unutmuşum yazmayı, camping spec :D
Konaklama
RPM Race Events Drag Race etkinliğine yarışçı yada izleyici olarak katılmak isteyen arkadaşlar için Manisa/Akhisar'da bulunan iki otelin fiyatları;
Palm City Otel (Dört Yıldız) (0.236 4121220)
Tek kişilik oda + açık büfe kahvaltı : 90 TL.-
Çift kişilik oda + açık büfe kahvaltı : 120 TL.-
Tütün Otel (3 Yıldız) (0.236 4121220)
Tek kişilik oda + kahvaltı : 65 TL.-
İki kişilik oda + kahvaltı : 95 TL.-
Üç kişilik oda + kahvaltı : 120t.
bunlar geçen senenin fiyatları
otelde kalmak isteyenler için ama gece yarısı saat 03-04:00 den sonra kimse otele gitmiyor araçlarda sızma boy gösteriyor :D
JumboAli
13-05-2011, 13:53
büyük baş kesicem ona orda zaten:) doymaz yoksa
sizide beklliyoruz hem geceye hem yarışa
jumboylan brbr gelırız zaten :)
mustafa
Tr nin en güçlü b serisi turbo eg coupe
tr nin en güçlü k serisi Mr Hulk
Tr nin en güçlü süpersonic clio rsi
Tr nin en iddalı impreza ve evosu
Atmosferik laci vtec
2 tane 997 turbo 2side 11 sn nin altını zorlıyacak
Porsche gt3 yada ferrari f430
3 tane s2000
ve bi dünya 106 gti ve saxo
+atmosferik 3 kadett gsi (cuma netlescek 1 araç)
+atmosferik astra gsi
+kadett gsi turbo
+atmosferik honda vtec (cuma günü netlescek)
+bursalı cem in turbo şahin
+ 1 tane turbo vti
+ 1 tane turbo si
+ 1 tane 1.4 civic
+kadir abinin WHİTE RS'
+ pejo sport 106 GTİ
Tek bir yerde toplayayım dedim baya fazla oluyor bide bilmediklerimiz var, deniz en fazla kaç katılımcı alabiliyoruz
Tahmini Güncel liste
Sıkıntım var çözülürse eger iddam olmamasına rağmen bende girecem.. İbiza 1.9 tdi ekleyebiliriz listeye inşallah
TAM35GNY
13-05-2011, 19:17
Gazihan'in araci ne durumdaymis dizellerde bilgi var mi??
DaRkNeSs-
13-05-2011, 19:24
bu yarışa gelmezsem aklım kalacak.. arabada yok hadi bakalım hayırlı işler :D
akhisara otobüs fiyatlarını bilen varmı bilet alalım bari :D
TAM35GNY
13-05-2011, 19:26
Can dalga mi geciyorsun Izmirden o kadar adam var hepsini de taniyorsun oraya otobusle gidilir mi ?
DaRkNeSs-
13-05-2011, 19:56
benim durum biraz değişik günay :)
tatil yapma durumum var da ondan,izmire gelene kadar ben millet akhisara varır :)
can gider:) adam kalktı tek başına izmite hondam day'e geldi takdir ettim:D
Arkadaşlar Google Maps üzerinden yol haritası bunlar.
antalya
kalkış: Antalya, Türkiye varış: Akhisar Drag Pisti - Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=antalya&daddr=Akhisar+Drag+Pisti+%4038.910237,27.809529&hl=tr&geocode=FazOMgId3ofUASnBra3drprDFDEzLuP5c5_GlQ%3BF R25UQId-VaoAQ&mra=ls&sll=38.91194,27.810259&sspn=0.034729,0.077162&ie=UTF8&z=8)
konya
kalkış: Konya, Türkiye varış: Akhisar Drag Pisti - Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Konya,+T%C3%BCrkiye&daddr=Akhisar+Drag+Pisti+%4038.910237,27.809529&hl=tr&geocode=FVb3QQId6qHvASlF9xXWaIXQFDFnCQYI_NANJA%3BF R25UQId-VaoAQ&mra=ls&sll=37.900915,29.262515&sspn=2.253892,4.938354&ie=UTF8&ll=38.397644,30.168457&spn=2.238597,4.938354&z=8)
bursa
kalkış: Bursa, Türkiye varış: Akhisar Drag Pisti - Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bursa,+T%C3%BCrkiye&daddr=Akhisar+Drag+Pisti+%4038.910237,27.809529&hl=tr&geocode=FSojZQIddoa7ASmVVtTYghXKFDGSM5f8VQWgYQ%3BF R25UQId-VaoAQ&mra=ls&sll=38.397644,30.168457&sspn=2.238597,4.938354&ie=UTF8&ll=39.571822,28.443604&spn=2.201781,4.938354&z=8)
Antalya tarafından gidicek arkadaşlar / abiler, Buldan civarında yol kötü sayılır Gölmarmara yolu gibi diyebiliriz, ona göre temkinli gidin , arabalardan parça bırakmayın yollarda :)
DaRkNeSs-
14-05-2011, 02:48
can gider:) adam kalktı tek başına izmite hondam day'e geldi takdir ettim:D
bilen biliyo :D
gecenin 3buçuğunda yola çıkmıştım deli gibi :D
fatihyılmaz
14-05-2011, 08:54
Antalya tarafından gidicek arkadaşlar / abiler, Buldan civarında yol kötü sayılır Gölmarmara yolu gibi diyebiliriz, ona göre temkinli gidin , arabalardan parça bırakmayın yollarda :)
kardeşim gölmarmaranın yanında buldan yolu otoban gibi kalır o güzergahtan gidecek arkadaşların tek terddütü gölmarmara yolu olsun onun haricinde sıkıntı yok 3 gün önce arkadaşlar geldi o yoldan ordan biliyorum yani ben sakin sakin gidicem için gölmarmaradan geçicem pazar sabah denizliden 8 gibi çıkarım 5327301729 numaram yolda 353 plakalı gri bi doğan görürseniz bilin ki benimdir düt deyin arkalı önlü gideriz
kardeşim gölmarmaranın yanında buldan yolu otoban gibi kalır o güzergahtan gidecek arkadaşların tek terddütü gölmarmara yolu olsun onun haricinde sıkıntı yok 3 gün önce arkadaşlar geldi o yoldan ordan biliyorum yani ben sakin sakin gidicem için gölmarmaradan geçicem pazar sabah denizliden 8 gibi çıkarım 5327301729 numaram yolda 353 plakalı gri bi doğan görürseniz bilin ki benimdir düt deyin arkalı önlü gideriz
abi bizde geçenlerde salihlideydik ordada yol çalışması var hatta yol tarla olmuş orlarda dikkat etmek lazım gölmarmara yolu zaten baya kötü ama geçen babam ist dan gelirken gölmarmara yolundan gelmiş bişey yok yolda düzgün diyor valla bende bilmiyorum napsak bi kumar oynasak mı:D:D
Arkadaşlar bu sene herheangi bir yarışda yarışmış ve lisansı olan arkadaşlar harici...
bu sene zaafında ilk defa yarışacak arkadaşlar herhangi bir saglık kuruluşundan yarış lisansı için saglık raporu alması gerekiyor.
saglık raporu+nüfus cüzdan fotokopisi ile beraber kayıt formundaki Faks: 232.462 02 89'nosuna yarış ücretleri ile beraber yatırılmalıdır.
bu raporla lisansları çıkarılacaktır.
Jön Türk
14-05-2011, 10:36
Pazar sabah ezanıyla çıkarız bizde :) Kumar oynayabiliriz :D
kalabalık bir grup gelecez bizde izlemeye ama cumartesi gecesinede yetişmeye çalışacaz bakalım :D
hacı yetişmeye çalışmayın yetişin..:D
VoodooRush
14-05-2011, 11:20
hacı yetişmeye çalışmayın yetişin..:D
Ne var ki cumartesi?
Bizler tam takım cumartesi gününden ordayız hem antremanlara katılmak isteyen,gecesinde kalıp mangal keyfine gelmek isteyen herkeze kapımız açıktır.
konaklamayı isteyen otellerde isteyen araçlarında yapıyor.(biz araçdayız)
..........................
fatihyılmaz
14-05-2011, 11:31
abi bizde geçenlerde salihlideydik ordada yol çalışması var hatta yol tarla olmuş orlarda dikkat etmek lazım gölmarmara yolu zaten baya kötü ama geçen babam ist dan gelirken gölmarmara yolundan gelmiş bişey yok yolda düzgün diyor valla bende bilmiyorum napsak bi kumar oynasak mı:D:D
ilhan siz hangi arabayla gideceksiniz
@jöntürk kumarı beraber oynayalım :D
VoodooRush
14-05-2011, 11:50
Görmemişim o mesajı sağol alıntı için.
nakayama
14-05-2011, 11:52
Duruma göre bizde ordayız inş. bir aksilik çıkmazsa :)
chiefkadir
14-05-2011, 11:52
Arkadaşlar bu sene herheangi bir yarışda yarışmış ve lisansı olan arkadaşlar harici...
bu sene zaafında ilk defa yarışacak arkadaşlar herhangi bir saglık kuruluşundan yarış lisansı için saglık raporu alması gerekiyor
bu raporla lisansları çıkarılacaktır.Dinç kardeşimde yazmış,bağlı bulunduğunuz Aile hekiminizden 5dk da alınabiliyo ben aldım:)
salihli çıkısı ile gormaranın ıcı ve cıkısı bıraz engebelidir, onun dısında cok sorun olmaz.
ilhan siz hangi arabayla gideceksiniz
@jöntürk kumarı beraber oynayalım :D
valla nissan ı getirmicem ben bakalım bikaç araba gelebiliriz integrayla veya roverla geliriz gürbüz arabayla giderim diyodu ama tam kesin bişey yok:D:D:D
custom garage ekibi olarak komple bizde ordayız cumartesi gecesine yetişsek ii olurdu .
custom garage ekibi olarak komple bizde ordayız cumartesi gecesine yetişsek ii olurdu .
Güzel haber bekliyoruz ;)
kara_baskan
14-05-2011, 14:38
http://www.rpmraceevents.com/images/stories/anasayfa/rpmraceeventslive.jpg
Detaylar:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/83988-rpm-race-eventstan-bir-ilk-daha-canli-yayin.html
süpriz buydu arkadaşlar,canlı yayın çalışmları yaptık dün pistte,1-2 ölçüm vs hayırlısıysa tam olarak hazırız :icon_tup:
süper olmuş gerçekten emek veriyosunuz abı, ama ben yınede calı olarak ızleyecegım :D
ambıyans meselesı ayrıca böyle organızasyonlar olunca forumdakı ınsanlarla reel hayatta görüşme ımkanın ancak bulabılıyoruz, gelemeyen arkadaşlar açısından cok ıyı düşünmüşsünüz tebrikler
hsyn_çvk
14-05-2011, 14:46
çok özür dileyerek siz bu yarışı organize edenlere "OHAA" demek istiyorum :icon_tup::icon_tup:
kara_baskan
14-05-2011, 14:55
Türkiye'de ilk defa RPM Race Events tarafından Tamindir ve Radyo Pause katkılarıyla Drag yarışları Canlı Yayınla izlenebilecek.
İlki 22 Mayıs'ta yapılacak Drag yarışımızı İnternet üzerinden aşağıda belirtilen siteler üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz. 640*480 boyutunda yapılıcak olan yarış yayını Sabah 09:00 da başlayacak ve Kupa töreninin ardından sona erecek.
Yayınımızı Akhisar Belediyesi ile Pazartesi yapacağımız Teknik görüşmelerden sonra Yayını Mobil Aygıtlardanda izleyebileceksiniz.
Yarışları izleyebileceğiniz web siteleri:
http://www.rpmraceevents.com (http://www.rpmraceevents.com)
http://www.radyopause.com (http://www.radyopause.com)
Bu sitelerde yapılıcak olan yayınlarda anlık izlenme sayıları farklılık göstermektedir. Bir sitede bağlanamazsanız diğer siteye geçerek bağlantı kurabilirsiniz. İki sitede aynı anda en fazla 1.200 kişi izleyebilir. Eğer iki sitedende bağlantı kuramazsanız bilinki o anda 1200 kişi Drag yarışını canlı olarak izliyordur. Gün içindeki toplam izlenme maksimum sayısı 1.000.000 kişidir.
hsyn_çvk
14-05-2011, 14:58
vay vay vay,peki zeki mürende bizi görecekmi :D:D
şaka bir yanada 10 olmuş gerçekten :icon_tup:
araçımızı yetıştirmeye çalışıyoruz ama heralde olmayacak gibi ama izlemey muhakkak ordayız.
bu haber güzel işte inşallah o 1200 kişi arasına girebiliriz :)
Hayırlı olsun, 2000-2004 yıllarında TV'de Drag yarışı canlı yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu şekilde draglara ilgi gösterilmesi sevindirici.
kara_baskan
14-05-2011, 15:04
Hayırlı olsun, 2000-2004 yıllarında TV'de Drag yarışı canlı yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu şekilde draglara ilgi gösterilmesi sevindirici.
evet TV den canlı olarak verilmişti drag yarışları. Maalesef artık izleyemiyoruz. Bizde imkanlarımız dahilinde böyle birşey yapmaya karar verdik.
Cok ıyı olmus emegı gecen herkesın elıne saglık
Onurkk06
14-05-2011, 15:08
trtdeydi galiba bi ara ankara dragları fln canlı vermişlerdi ama bu olay daha güzel olacak akhisara gidemeyenler için
alın size bomba..
yanlız konuyu yöneticelerden ricam motorsporlarına taşınırsa daha iyi olur burda kaybolup gitmesin gerçi güncellenir ama sanki motorsporlarında daha iyi gibi..
Detaylar:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/83988-rpm-race-eventstan-bir-ilk-daha-canli-yayin.html
işte buna ben cumartesi gecesi çok içerim :D:D:D
tebrikler. helal olsun :)
kara baskan buyuksun eline saglık cok ii olcak cok :).nerde ilkler orda sen zaten ;) :icon_rule
İşte bu çok güzel bir haber gidemeyenler için!
Teşekkürler.
Cok güzel bi org. olucak inşallah, ekipte çalısanlar bir cok şeyin öncüsü bile olabilir. İnşallah beklediginizden cok daha güzel gecer. Bundan daha kaliteli ve büyük org. yaparsınız bu işler böyle büyüycek gibi gözüküyo İzmir bu işi eline aldı götürüyo maşallah. :)
evet TV den canlı olarak verilmişti drag yarışları. Maalesef artık izleyemiyoruz. Bizde imkanlarımız dahilinde böyle birşey yapmaya karar verdik.
Kısmet olursa yenilikleri diğer pistlerde takip eder, ilgi artar.
Adamlar neredeyse 1900'lerin başında bu işe başladı biz halen 80'lerin drag arabalarının zamanlarına yakın gidemiyoruz.
cok guzel gercekten sızlerı tebrık edıyorum :)
onursumer
14-05-2011, 16:01
çok iyi gerçekten gidemeyenler için ;)
Hakkatten yüzüm güldü...
Hem bu spor adında kitlelere ulaşması açısından
Hem de gidemediğim yarışı izleyebileceğim için çok güzel bir gelişme.. :)
Maasallah, isi hakkinla yapip birde yenilik getirdiginiz icin.
tebrikler çok güzel bi organizasyon olucak
Mehmet Alacicek
14-05-2011, 18:07
rpmden yarış severlere bir ilk daha
bizde ilkler bitmez gibi :)
başkan eline sağlıkkk
Valla ben bütün gün video çekicem pil bitecek şarj edecem yine çekime devam Erol bana orda bi priz ayarlarsın artık.
tayfun abi sende geliyomusun..orda görüşelim bi yüzyüze tanışalım abi
gokhan035
14-05-2011, 18:26
Budur işte tebrikler karabaşkan ım tebrikler rpm.
Zaten o gün TR de tüm bu işi hakkıyla yapanlar orada olacak bu yüzden süperde bi yarış olucak inşallah...
Bluttbeton
14-05-2011, 18:40
çok güzel bi olay
Çok güzel bir etkinlik çok iyi düşünülmüş..
kara_baskan
14-05-2011, 18:57
RPM Ekibi olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Hepinize ayrı ayrı güzel yorumlarınız için teşekkürler.
senin emeğin büyük bitanesin başkan,ellerine sağlık cnm bnm :)
ardacngns
14-05-2011, 19:09
ınternetten canlı ızlenıcek dımı tv den yayın yok anladıgım kadarıyla
cok cok guzel olmus emegı gecen herkese tesekkurler
canlı yayın cok guzel bır organızasyon gerceten emegı gecen herkese teskkurler
evımde oturup ızlemesınıde bılırım ama orda olup o atmosferı yasamak en guzel olucak
işte buraya thanks butonu konması lazım ya. şimdiden hepinizin eline sağlık, bütün ekibe ayrı ayrı teşekkürler. helal olsun. inşallah izleyenlerin arasına girebiliriz.
ınternetten canlı ızlenıcek dımı tv den yayın yok anladıgım kadarıyla
ayne öyle tv den değil internetten yayın olacak...afişin altında verilen linklerden canlı olarak takip edilebilecek :)
yorumlarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar...
TAM35GNY
14-05-2011, 19:45
Madem TR nin rekoru kirilacak neden gelemeyenler buna evlerinden sahit olmasin ki :)
Tr nin yeni rekoru sadece bir tik kadar uzak ahaaha :)
TAM35GNY
14-05-2011, 19:48
Barisin emegi buyuk aklina koydu mu yapiyor burdan da cok soalasin kardesim..
@Erol iyisin hadi bahane cikti yine icmeye ;) Draga girenlere alkol muayenesi yaptirmak lazim :)
Çok başarılı bir organizasyon olacağına eminiz. Katılımın da fazlasıyla iyi olacağını düşünüyorum. Güzel bir hava ile birleşince tadından yenmez bir haftasonu geçirtecek bizlere. GTI'mla ilk kez draga girecektim ama nasip değilmiş aracımı isteyen oldu sattım. Artık izleyici olarak bulunacağım...
TAM35GNY
14-05-2011, 21:01
Bu arada grup birincilerine verilecek ufak hediyeden bahsetmemissin Baris yaw :D
chiefkadir
14-05-2011, 22:14
Rpm ekibine helal valla...
Gerçekten çok güzel bir düşünce ,tebrikler
dur olm bide hediye çıkarma başımıza battık zaten...:) eg parası gitti :D acınısı senden cıkarcam:D
şaka maka bir yana başkan hlll sana ye mq yiyebildigin kadar bendensin..
bu arada rpm team olarak herkeze teşekkürler team diyorum 3-5 kişi deiliz inanmassınız 50-60 kişi..
M_PROJECT
14-05-2011, 22:56
canli yayin olayi cok iyi dusunulmus , ellerinize saglik , boyle guzel organizasyonlar devam ederse illaki guzel sponsorluklar da baglanip yakin bir zamanda tvlerden bile canli izlenir hala gelebilir diye dusunuyorum , her zamanki gibi "izmir farki " olmus !
dayıı seni ve içmeyi özledim..
TAM35GNY
14-05-2011, 23:32
Gel bir de bana sor sabir sabir...
TAM35GNY
14-05-2011, 23:34
Benden daha guzel sponsor mu var len :D
M_PROJECT
14-05-2011, 23:36
Benden daha guzel sponsor mu var len :D
buyuk dusun olm :D ha ama harbi sponsorum diosan jdm spec c motora hayir demem :D
Vts_Power
14-05-2011, 23:39
10 numaraa helal olsun beyler inşallah hepimizin istediği gibi bir gün olacak.sako çok sabırsızz :)) güzel sürprizleri olacak
erhanarici18
14-05-2011, 23:47
siz orda yarışın bizde burda yarışalım o 1200 kişinin arasına girebilmek için
TAM35GNY
14-05-2011, 23:47
Ahaaha yok kanka cok haklisin walla..
Ayip edion ciddi yarisa giriceksen konusalim kardesim;)
TAM35GNY
14-05-2011, 23:53
dur olm bide hediye çıkarma başımıza battık zaten...:) eg parası gitti :D acınısı senden cıkarcam:D
şaka maka bir yana başkan hlll sana ye mq yiyebildigin kadar bendensin..
Yaw sadece grup birincilerine ufak nacizane RPM RACE EVENTS hediyesi bu gunun hatirina.. ;) Ayrica diger yarismacilar da ucreti karsiliginda faydalanabilecekler sanirim neyse Baris gerekli aciklamayi yapar ben yine tutamiyorum cenemi :) :beuj::D
Kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz... Barış emeğine saygımız sonsuz... Eline sağlık teknik desteklerin için ;)
10 numaraa helal olsun beyler inşallah hepimizin istediği gibi bir gün olacak.sako çok sabırsızz :)) güzel sürprizleri olacak
heyecanla bekliyoruz ;)
Arkadaşlar yarışa gireceğim deyip kaydını yaptırmayanlar lütfen yaptırsın son dakikada sıkışmayalım...
MaNiSaLı
15-05-2011, 00:35
helal olsun .
:D:D
tugay denemesini yaptık pistden şuan için kamera kapalı oldugundan çalışmıyor:)
linklerde şu an sadece rpmraceevents sayfası görülür,canlı yayın yarış günü saat 09.00 da başlayıp,kupa töreni ile sona erecek :)
:D:D
tugay denemesini yaptık pistden şuan için kamera kapalı oldugundan çalışmıyor:)
acıklama için teşekkürler abi,n zaman acılcak kameralar?
herkese bol şans
canlı yayın yarış günü saat 09.00 da başlayıp,kupa töreni ile sona erecek inşallah..
hondafit
15-05-2011, 13:44
süper olmuş
helal olsun ulkemızde bir ilk daha :)
herşey muştu için:D askerden bizi rahat izlesin diye:heyoo: :D
büyük haber. emeği geçenlere teşekkürler.
herşey muştu için:D askerden bizi rahat izlesin diye:heyoo: :D
kamera konduğuna göre bizim gelmemize gerek yok mu şimdi :D
yok kanka:D
şanslı binikiyüzkişi arasına girmen yeterli:)
HaLuK-35
16-05-2011, 09:06
Her zaman ki gibi guzel bi organizasyon olcak insallah,bekliyoruz :)
HaLuK-35
16-05-2011, 09:07
Emegi gecen herkese tebrikler,gercekten herseyiyle adından söz ettirecek bi organizasyon,bekliyoruz :)
Son haftaya girdik... Kayıtlar iyi gidiyor... 50 kişinin arasında olmak için lütfen kaydınızı yaptırın... ;)
Sportivo
16-05-2011, 09:50
komiserlere ctesi akşamı eğlencesi serbest mi :)
By_HaNNibaLL
16-05-2011, 09:54
Gercekten büyük bi adim oldu diye düşünüyorum peki pazar günleri genelde spor ve araçlarla ilgili programlar oluyor onlarla iletişime gecilse ve canli yayin sağlama olayi olmaz mi yaptiklari dandirik arac tanidimlarindan cok izleneceğine eminim :D
yok kanka:D
şanslı binikiyüzkişi arasına girmen yeterli:)
vay arkadaş yok gelme diyosun yani :D peki öle olsun :p
komiserlere ctesi akşamı eğlencesi serbest mi :)
O ne demek yaw tabiki de bütün ekip ordayız ;)
cuma gecesi izmire gelicek varsa yada cumartesi herhangi bir durumda bana ulaşabilirsiniz..
pm::)
tel:0532 3944773
Gercekten büyük bi adim oldu diye düşünüyorum peki pazar günleri genelde spor ve araçlarla ilgili programlar oluyor onlarla iletişime gecilse ve canli yayin sağlama olayi olmaz mi yaptiklari dandirik arac tanidimlarindan cok izleneceğine eminim :D
bu yaptıgımız merdivenin ilk basamagı inş. ilerde oda olur..
vay arkadaş yok gelme diyosun yani :D peki öle olsun :p
:D:D seni sevmeyen ölsün kanka :)
VoodooRush
16-05-2011, 11:11
Çok hazırcıyım ama piste nereden giricez? Yol kenarında falan mı?
akhisara girmeden 400-500m. geride tabelasını görürsün+ kalabalıgıda görürsün..
oznclskn
16-05-2011, 11:37
Maşallah herşey 10 numara gidiyo. Barış abi sen dediğim gibi kamerayı bana ver bak gör organizasyonu, çekimleri :D
chiefkadir
16-05-2011, 11:50
Son haftaya girdik... Kayıtlar iyi gidiyor... 50 kişinin arasında olmak için lütfen kaydınızı yaptırın... ;)Bugün eft yi geçiyoruz,kayıt formu+s.raporunu yarın yollarım:icon_tup:
Sportivo
16-05-2011, 12:04
O ne demek yaw tabiki de bütün ekip ordayız ;)
konuşalım ayrıntıları ;)
bizde geliyoruz izleyici olarak katılıcak arkadaslara şimdidien başarılar..
bu sene zaafında ilk defa yarışacak arkadaşlar herhangi bir saglık kuruluşundan yarış lisansı için saglık raporu alması gerekiyor.
saglık raporu+nüfus cüzdan fotokopisi ile beraber kayıt formundaki Faks: 232.462 02 89'nosuna yarış ücretleri ile beraber lisans ücretleride yatırılmalıdır.
abi harikasınız yaa tebrik ediyorum sizleri... biz o atmosferi canlı yaşayacağız allah kısmet ederse...
Son haftaya girdik... Kayıtlar iyi gidiyor... 50 kişinin arasında olmak için lütfen kaydınızı yaptırın... ;)
bunuda belirtelim sonradan yarış günü kayıt yapamıyacagımızdan yada 50 sınırlı araç alımı doldugundan kırılmaca,darılmaca olmasın..
bizde carsamba günü ödemeleri yapıyoruz.
ChtArdARSL
16-05-2011, 15:32
Yarısı 3 arkadas ızleyıcı olarak gelıcez,daha once gıdenler var ıse totalde kac km?
birde istanbuldan karadan ne kdr suruyor?
JumboAli
16-05-2011, 16:10
100le gelsenız max 5.5 saat falan surer.
VoodooRush
16-05-2011, 16:24
Yarısı 3 arkadas ızleyıcı olarak gelıcez,daha once gıdenler var ıse totalde kac km?
birde istanbuldan karadan ne kdr suruyor?
Feribot düşünüyorsanız Pendik -> Yalova'yı kullanın. Topçular olanla fiyatı yakın ama daha karlı (zaman ve km olarak). Topçuları kullanmak yerine direk İzmit üzerinden geçin aynı sürede geçiyorsunuz aşağı yukarı.
DaRkNeSs-
16-05-2011, 17:46
100le gelsenız max 5.5 saat falan surer.
jum 100 sabit 45 dakka ulusoy susurlukta mola vererek izmir den 5.5 saat sürüyor yalova feribotu.
istanbuldan avrupa yakası için yenikapı yalova anadolu yakası için pendik yalova feribotunu kullanmak çok mantıklı
o şekilde gelirseniz 100 sabitle ve 30 dakka mola vererek 4 saat civarı akhisara gelebilirsiniz.
hsyn_çvk
17-05-2011, 13:48
evet geri sayım başladı,pazar günü akhisarda hava nasıl diye merak edenlere iyi haber "30 DERECE VE BOL GÜNEŞLİ" :icon_tup::icon_tup:
Akhisar, Türkiye Hava : Weather Underground (http://turkish.wunderground.com/global/stations/17184.html)
biraları arabaya stoklayayımda ordakı karaborsacılar gagalamasın yine :D
kanka gece 11 ordayım mangal sönmesin bitanede milır sölersin artık
Poseidon System (http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr)
tıklayın
site açıkdıkdan sonra haritasın üst sol tarafında Select Parameter yazan yeri tıklayarak rainfaal' a getiriyoruz. hemen sag tarafında bulunan yerden Select Date de gün saat olarak görebilirsiniz.
aksihar 21-22 mayıs günlük güneşliktir.
Hatırlatmadır.
saglık raporu+nüfus cüzdan fotokopisi ile beraber kayıt formundaki Faks: 232.462 02 89'nosuna yarış ücretleri ile beraber lisans ücretleride yatırılmalıdır.
Görkem.Y
19-05-2011, 12:18
pazar günü ordayım ksımetse
Tüm hazırlıklar tmm dır arkadaşlar,hava güzel,pist iyi durumda,ctesi gecesi hazırlıkları tmm daha ne olsun :) hayırlısıyla güzel bir yarış bizleri bekliyor :icon_tup:
Özellikle belirtmek istiyorum,
padok alanına ;sponsorlar ve davetiye gönderilen firmalar harici,
yarış alanına ;görevliler harici kimse alınmayacak.
Bu konuda lütfen ısrarcı olamayalım,güvenlik ve yarışın selahiyeti konusunda bu uygulamaya göstereceğiniz anlayışla bizlere yardımcı olabilirsiniz,tşk ederiz...
dragon07
20-05-2011, 10:09
biz konyaya gidicektik yakın oldugu için... ama akhisar çok atarlı oldugu için akhisarı seçtik inş pişman olmadan sag salim gider geliriz...cumartesi geceden cıkarız :)
nakayama
20-05-2011, 10:15
biz konyaya gidicektik yakın oldugu için... ama akhisar çok atarlı oldugu için akhisarı seçtik inş pişman olmadan sag salim gider geliriz...cumartesi geceden cıkarız :)
+++5500 :heyoo:
Basın kartı için başvurmadım. Zaten telefondan bağlanıyorum dosya açma doldurma falan eziyet olur. Ama kısmetse ordayım foto çekimi için bende.kart olmaması falan sıkıntı yaratmaz umarım ve kartım yok diye sap gibi türübünden foto çekmek zorunda kalmayayım sonra :D
onurla bize basin karti oolursa seviniriz erol abi foto cekicez:D kanka borekleri unutma kola cips
karabaşkanla konuşun kartları gökan kartları o düzenleyip bastırıyor ama acele edin..
Tüm hazırlıklar tmm dır arkadaşlar,hava güzel,pist iyi durumda,ctesi gecesi hazırlıkları tmm daha ne olsun :) hayırlısıyla güzel bir yarış bizleri bekliyor :icon_tup:
Özellikle belirtmek istiyorum,
padok alanına ;sponsorlar ve davetiye gönderilen firmalar harici,
yarış alanına ;görevliler harici kimse alınmayacak.
Bu konuda lütfen ısrarcı olamayalım,güvenlik ve yarışın selahiyeti konusunda bu uygulamaya göstereceğiniz anlayışla bizlere yardımcı olabilirsiniz,tşk ederiz...
Bu kurala kesin uyun abi kanka modunda o kadar çok insan giriyorki yarış alanına ben dahil kaç kere yaptık bunu, Kesin dikkat edilmeli önemli bir konu.
tüm kartlar basıldı erol,basın kartı için başvurular sonrası yeterli kayıt oldu ztn,onur senin durumundan önceden haberim olduğundan yarış günü kartını benden alabilirsin :icon_tup:
biz hazır gibiyiz ben gelemiyorum ama Utku kardeşim getiriyor RCturboyu
inşallah çok güzel bir yarış olacak
o zaman kart için geçti bolunun pazarı..:)
biz hazır gibiyiz ben gelemiyorum ama Utku kardeşim getiriyor RCturboyu
inşallah çok güzel bir yarış olacak
hadi hayırlısı sevindim mustafa
c.tesi den mi geliyor RC yoksa pazar günümü gelicek avatarı ayı olan arkadaşla:D
yetişirse bu gece yola çıkcak büyük ihtimal
ademsezer
20-05-2011, 10:49
erol cesetler hazır cts i akşam geliyoruz:D
çok iyi arasın beni..:)
senden gelseydin sana pastayı keserdik burda :)
erol cesetler hazır cts i akşam geliyoruz:D
ahauehauheuaheue:D:D
kanka siz alemsiniz yaaw:D tabutlarda burda:)
kazasız belasız gelin
ademsezer
20-05-2011, 10:54
ahauehauheuaheue:D:D
kanka siz alemsiniz yaaw:D tabutlarda burda:)
kazasız belasız gelin
erol mangal sağlammı yoksa tedarikli gelelimmi?:D
şöle tahmini bir listeyi hatırlayalım eksik varsa tamamlayınız.
çok az daha kayıtlık yer kaldı..
tr nin en güçlü k serisi Mr Hulk
Tr nin en güçlü süpersonic clio rsi
Tr nin en iddalı impreza ve evosu
Atmosferik laci vtec
Porsche gt3 yada ferrari f430
3 tane s2000
+atmosferik astra gsi
+kadett gsi turbo
bursa pislik eg:)
+ 1 tane turbo vti
+ 1 tane turbo si
+ 1 tane 1.4 civic
+kadir abinin WHİTE RS'
+ pejo sport 106 GTİ
erol mangal sağlammı yoksa tedarikli gelelimmi?:D
adem varili mangal yaptık:) dışardan gelen arkadaşlar içinde mangallık bişeyler aldık..inş. yeter sen gel ben seni saç bırakmam kanka rahat ol..:)
ademsezer
20-05-2011, 11:00
adem varili mangal yaptık:) dışardan gelen arkadaşlar içinde mangallık bişeyler aldık..inş. yeter sen gel ben seni saç bırakmam kanka rahat ol..:)
duat dietdeyim:)
yaaw diyetde olmasan ne yicen kanka benimi :)
Denizli den geçip buldan gölmarmara salihli yolunu izlicek arkadaslar, bi müşterim geldi bi kaç saat önce o yoldan toplamda 20 25 km lik yolun biraz bozuk oldugunu söyledi. bu arada Denizli den cıkıcak arkadaslar varsa sabah 7 gibi çıkmayı planlıyoruz,hep birlikte gidilebilir..
arkadaşlar ben UT CORSA GSİ ile ordayım kayıt yaptırdım lisans ücreti yatırdım ama ilk yarışım nasıl oluyor hiç bilmiyorum yanımızda ne getiricegiz saglık raporu falan yazmış bi yerde biz sürekli çalışıyoruz anca hafta sonu boşum oralarda rezil olmayalım biri bana yardımcı olsun
ıstanbuldan gıdenler bugun mu cıkıyo yola ızmır vs yapılcak mı yarın mı cıkılıyo ? ona gore yatıyım uyuım bıraz daha.bırlıkte gıdelım eglenelım gulelım vsv.sv.s. :)
Low-Rider
20-05-2011, 11:57
bir aksilik olmazsa ctesi akşam çıkıcaz bizde yola , bu akşam kesinleşicek
hacı abiler pazar günü bizde mevlid okunacağından ben gelemiyorum :(
arkadaşlar ben UT CORSA GSİ ile ordayım kayıt yaptırdım lisans ücreti yatırdım ama ilk yarışım nasıl oluyor hiç bilmiyorum yanımızda ne getiricegiz saglık raporu falan yazmış bi yerde biz sürekli çalışıyoruz anca hafta sonu boşum oralarda rezil olmayalım biri bana yardımcı olsun
kardeş en yakın saglık kuruluşundan saglık raporu almak 5 dk. birde nüfüs cüzdan fotokopin oldumu tmmdır.
kardeş en yakın saglık kuruluşundan saglık raporu almak 5 dk. Birde nüfüs cüzdan fotokopin oldumu tmmdır.
tarih önemli iş yerinde 7 ay önce aldıgım var olmazmı:d ugraşmayım valla nüfüs cüzdanı kolay
bir aksilik olmazsa ctesi akşam çıkıcaz bizde yola , bu akşam kesinleşicek
mangala gıdıcek mısınız ?gms?
tarih önemli iş yerinde 7 ay önce aldıgım var olmazmı:d ugraşmayım valla nüfüs cüzdanı kolay
federasyon bilgilerini deniz iyi biliyor bu konuyu onunla bir görüş..
Deniz GÜMÜŞ (Dino®)
532 578 6888
Low-Rider
20-05-2011, 12:13
mangala gıdıcek mısınız ?gms?
kanka mangal kaçta bilmiyorum ki
benim ctesi saat 4-5gibi sınavım var o yüzden gelemicektim
ahmet biz 6da falan çıkıcaz diyince gelme ihtimalim doğdu.
bir araba işi var onların,onun kesinleşmesini bekliyoruz
mangal c.tesi akşamı 21:00 ile 02:00 -03:00 arası sürer tabi yiyecek bişey kalmaz :) yanınızda alın getirin yetişirseniz..
kanka mangal kaçta bilmiyorum ki
benim ctesi saat 4-5gibi sınavım var o yüzden gelemicektim
ahmet biz 6da falan çıkıcaz diyince gelme ihtimalim doğdu.
bir araba işi var onların,onun kesinleşmesini bekliyoruz
mangal kactası abı ıste gece orda olcakmıs ya herkes onudıyorum zaten eger aksam 6gıbı falan cıkılcaksa manısa 4saat falan zaten gıdılır tıstıs.. :) bız gıdıyomuyuz benım arabaylamı gıdılıyo noluyo n bıtıyo en ufak fıkrım yok :D
Low-Rider
20-05-2011, 12:24
konuşalım kanka sizde gidicekseniz bizimki de kesinleşirse beraber çıkalım
siz cumadan falan çıkarsınız diye bişi demedim hiç size
konuşalım kanka sizde gidicekseniz bizimki de kesinleşirse beraber çıkalım
siz cumadan falan çıkarsınız diye bişi demedim hiç size
valla plan oyleydı bılıyosun konusmustuk ta bugun cıkılcagını pek sanmıyorum,gıderız moruk dont sıkıntı ;)
by_hayali
20-05-2011, 12:35
valla plan oyleydı bılıyosun konusmustuk ta bugun cıkılcagını pek sanmıyorum,gıderız moruk dont sıkıntı ;)
yer varmı yer :D
yer varmı yer :D
kankacım bugun bı herkesle konusıyım kım gelıyo kım gıdıyo,pm atarım .Bısey demıyım sımdı var derım bırısı gelıyodur benım haberım yoktur :D
by_hayali
20-05-2011, 12:48
kankacım bugun bı herkesle konusıyım kım gelıyo kım gıdıyo,pm atarım .Bısey demıyım sımdı var derım bırısı gelıyodur benım haberım yoktur :D
tamam yavrum haberleşiriz bizimkiler yan yattı çamura battı, yer varsa sizinle geleyim yoksa fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlayacağız burda :)
Low-Rider
20-05-2011, 12:51
tamam yavrum haberleşiriz bizimkiler yan yattı çamura battı, yer varsa sizinle geleyim yoksa fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlayacağız burda :)
noldu la yalanmı oldu gms garage:D
by_hayali
20-05-2011, 13:03
noldu la yalanmı oldu gms garage:D
bizim Arif'ler yalan oldu :D
gms gidiyo ama yer varmı onlada sormadım beraber gitmeyecekmisiniz banada bagajda yer ayırın işte :p
Low-Rider
20-05-2011, 13:08
bizim Arif'ler yalan oldu :D
gms gidiyo ama yer varmı onlada sormadım beraber gitmeyecekmisiniz banada bagajda yer ayırın işte :p
kanka fiorionayla gidilcek galiba,bugün kesinleşicek dedi ahmet
ahmetin port bagajı takalım onda gel:D
by_hayali
20-05-2011, 13:11
kanka fiorionayla gidilcek galiba,bugün kesinleşicek dedi ahmet
ahmetin port bagajı takalım onda gel:D
olmadı öyle yapacaz :D
bende de bi dizel mevzusu var çözmeye çalışıyorum olursa onuda ekleriz kervana hep beraber gideriz yarın kesinleşecek oda .
yarın akşam selman,erman ve ben yola çıkacaz.sabaha karşı ordayız inş.
kocaeli tarafından kimler var gidecek ?
evet şu an itibari ile son hazırlıklarımı tamamladım bagajımı doldurdum
bagajdakıler :D
3 kişilik otomatık çadır
3 kişilik şişme yatak ve pompa
elektrıklı buzdolabı
buzdolabı için 0.5lt lik şişelere su koyup buz halıne getırdım
ben tamamım yarın saat 15:00 itibari ile yola cıkıyorum :D :D
KingoAtmo
20-05-2011, 15:39
Beyler herkes yakasına nickini yazsın :)
kocaeli tarafından kimler var gidecek ?
ben geçiyorum kardeşim gebzeden
aahaha bu iyiydi:D
çok iyi fikir aslında...bir çok kişi malesef birbiriyle tanışamadan gün geçip gidiyor....
evet şu an itibari ile son hazırlıklarımı tamamladım bagajımı doldurdum
bagajdakıler :D
3 kişilik otomatık çadır
3 kişilik şişme yatak ve pompa
elektrıklı buzdolabı
buzdolabı için 0.5lt lik şişelere su koyup buz halıne getırdım
ben tamamım yarın saat 15:00 itibari ile yola cıkıyorum :D :D
Olum herşeyi anladıkta 3 kişilik nedir ya :D
2 kişilik fiyatına 3 kişilik faaaantazziiiii yatağı çadırımı sattılarda aldın :D
Birde ben yola çıkıyorum demişsin, tek başınasın ama umudum büyük diosun yani :D
Olum herşeyi anladıkta 3 kişilik nedir ya :D
2 kişilik fiyatına 3 kişilik faaaantazziiiii yatağı çadırımı sattılarda aldın :D
Birde ben yola çıkıyorum demişsin, tek başınasın ama umudum büyük diosun yani :Dsenınle yatarık kanka ahsuah :D
yok laaa kanka benım arabada 5 kişiyiz 3 kişilik çadırda 5 kişi fantazi deryasına dalacaz ahahah :D
ben geçiyorum kardeşim gebzeden
Ne zaman cikacaksiniz peki olmadi arkali onlu gidelim..
yarın akşam selman,erman ve ben yola çıkacaz.sabaha karşı ordayız inş.
erman daha izin alacak işyerinden:D
nakayama
20-05-2011, 16:12
+1 çok iyi olur aslında :)
arabalar aynı çekicide olacak sanırım da ben orda olamıyacağım, gıyabında tanışalım şimdiden:)
fatihyılmaz
20-05-2011, 16:13
çok iyi fikir aslında...bir çok kişi malesef birbiriyle tanışamadan gün geçip gidiyor....
bence de iyi fikir ya da herkes tlf numarasını yazsın tanışmak isteyenler bu arkadaş da burda olacaktı der arar tanışılmış olur
KingoAtmo
20-05-2011, 16:50
arabalar aynı çekicide olacak sanırım da ben orda olamıyacağım, gıyabında tanışalım şimdiden:)
Bizim ufaklık abisine emanet o zaman :heyoo:
bizde kısmetse 5 araba cumartesi akşamı 8-9 gibi yola çıkacağız bursadan.
buz iyi olur..:)
tanışma işide geceden gelenler bu konuda sanşlı..gündüz çok kalabalık oldugundan biraz zor..anca yarış öncesi bir anons yapıp herkezi bir araya toplayıp formdan olanları tanışılabilinir.
pazar günü nasipse herkesle görüşmek üzere inş :)
sabah 8 gıbı cıkıyorum yola
yolda bol bol ararım ankara ve ızmır ekıbını :D
DaRkNeSs-
20-05-2011, 22:13
Hepinize iyi eglenceler arkadaslar.isallah sorunsuz sikintisiz bi yaris olur herkes icin. Sehirdisindan gelecekler dikkatli gelin :)
Ben bu yaris gelemiycem tatil firsati agir basti :D
Birdahaki yarista isallah katilimci olarak gorusmek uzere :)
Low-Rider
20-05-2011, 22:25
geliyok:D
yarın akşam 6da çıkacaz inşallah
Genelde cumadan cıkar, izmir cesme sonrası akhisar yapardık ama bu sefer yalan olduk.
Sıkıntı var biraz halledebilirsem gelicem onurk ile. Hos gece akhisara varıp arabada sabahlamak falan pek cazip gelmiyor yaslandım galiba :D
Allah kısmet ederse
Yrn 11 - 12 gibi white RS ve Bizim ZuBuK 1.6 ies le yola cıkıyoruz
Akhisarda benı japon guneşi şapkamdan tanıyabılırsınız hehehe :D
Allah kısmet ederse
Akhisarda benı japon guneşi şapkamdan tanıyabılırsınız hehehe :Dbenımde yakamda kırmızı karanfil olcak mertcan ahsuahsuh :D
keyifli bir cumartesi aksamı bizi beklio :) :) ve pazar gunude yarıs oh oh mis :)
benımde yakamda kırmızı karanfil olcak mertcan ahsuahsuh :D
tamam seni öyle tanırım kanka :D
chiefkadir
20-05-2011, 22:48
Allah kısmet ederse
Akhisarda benı japon guneşi şapkamdan tanıyabılırsınız hehehe :DYazılım için hala uğraşıyoruz :) Yarın inşallah dediğin saatlerde çıkmış oluruz :icon_tup:
fatihyılmaz
20-05-2011, 23:04
buz iyi olur..:)
tanışma işide geceden gelenler bu konuda sanşlı..gündüz çok kalabalık oldugundan biraz zor..anca yarış öncesi bir anons yapıp herkezi bir araya toplayıp formdan olanları tanışılabilinir.
bu biraz daha mantıklı
fatihyılmaz
20-05-2011, 23:06
Allah kısmet ederse
benim seni bulmam lasım zaten civic hakkında konuşcaz seninle
DaRkNeSs-
20-05-2011, 23:37
Allah kısmet ederse
Mertcan ya o sapkadan bende istiyom nasil temin edebiliriz :D
Honda gununde korfezde gunes gibi parliyodu vallah :)
Ankaradan iki cekici 6 araba yola cikiyor simdi
sabaha ordalar insallah
Ankaradan iki cekici 6 araba yola cikiyor simdi
sabaha ordalar insallah
Araçlarınız yüklenirken başındaydık, sağlam birşekilde bindirildi çekiciye şimdiden başarılar. HDI diye araç başında toplanan arkadaşlar dumur oldu Utku sayesinde çok güldük.. :D
Genelde cumadan cıkar, izmir cesme sonrası akhisar yapardık ama bu sefer yalan olduk.
Sıkıntı var biraz halledebilirsem gelicem onurk ile. Hos gece akhisara varıp arabada sabahlamak falan pek cazip gelmiyor yaslandım galiba :D
Kanka araba var, alalımmı seni Ekeray ben sen
Yavrum sagolasın, sıkıntıyı cözersem araba ile gelirim zaten araba dert degil de evle biraz papaz durumlar, halledebilirsem gelicem.
Vts_Power
21-05-2011, 00:42
arabalarımız yolda 4 gibi bizde çıkıyoruz öğlene ordayız inşallah.çekicide ancak ulaşır sanırm
biz toptan papaz olduğumuz cengizi takarız 100 km ile 5 6 saate ineriz izmir tayfasınıda bunalım yaparız.
arabalarımız yolda 4 gibi bizde çıkıyoruz öğlene ordayız inşallah.çekicide ancak ulaşır sanırm
Hardcore bekliyoruz abi :D
Cekiciyi biraz geciktirdik biraderim kusura bakmayin tekrar nos selonoidinin azizligi allahtan basimiza buyuk bir is acmadi, ayi utku az da olsa tribe girdi ama sag salim yukledik sonunda :) katilan yarisan herkeze basarilar dilerim, ben heralde gelemiycem oglanin rahatsizligi hala devam ediyor icime sinmiyor gelmek.
Hadi bakalim yrn sabah Rpm Race Weekend basliyor !..
Oglen pistte gorusmek uzere, simdiden heycan basladi... :)
KSK-VTEC
21-05-2011, 04:11
Eeee hani nerdesiniz. Gelduk bekliyoruz. :)))))
Vts_Power
21-05-2011, 08:16
Cekiciyi biraz geciktirdik biraderim kusura bakmayin tekrar nos selonoidinin azizligi allahtan basimiza buyuk bir is acmadi, ayi utku az da olsa tribe girdi ama sag salim yukledik sonunda :) katilan yarisan herkeze basarilar dilerim, ben heralde gelemiycem oglanin rahatsizligi hala devam ediyor icime sinmiyor gelmek.
Olurmu dostum ne kusuru.kafamiz rahat arabalarimiz hazir.guzel bi gun olacak ins.
Yegenimize gecmis olsun tekrar kardesim.
Afyondayiz su anda, cekici 13-13.30 gibi gelecekmis
kisa kollu giymeyin o amele yanigini 3 ay gecrtemezsiniz:)
Low-Rider
21-05-2011, 08:55
kisa kollu giymeyin o amele yanigini 3 ay gecrtemezsiniz:)
Kanka bana uzun kollu ince birsey getirsene:D
ve büyük gün gelir çatar :)
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,kazasız belasız antreman ve yarış nasip etsin :icon_tup:
Bizlere destek veren,Maddi manevi emeği geçen herkeze,Sponsorlarımız
Ubeyt YALÇIN , Boost Project , hm garage , anadolu yem , mgk guvenlık , Tunıng Turkıye ve Radyo Pause ' a yardım ve katkılarından dolayı tekrardan sonsuz tsk ler...
yarış kaçta başlıcak
yarış günü proğramı ;
09:30: Brifing
10:00: Seeding Başlangıcı
13:00: Start
17:00: Kupa Töreni şeklinde olacak :icon_tup:
fatihyılmaz
21-05-2011, 09:21
biz de nasip olursa yarın sabah 8:00 gibi vurcaz kendimizi yola kesici sesleriyle kulaklarımızın pasını sildirmek balata ve lastik kokularıyla da ciğerlerimize bayram ettirmek için :D
utkuselamoglu
21-05-2011, 09:46
varıyoruz..
Basın kayıt formu için geç kaldım sanırım :)
varıyoruz..
ooo erkenden ordasın bolca antrenman yap bakalım:D
varıyoruz..
bizimkilerde birazdan orada utku :)
ilkerrrrr
21-05-2011, 10:02
Herkese başarılar.
Ahmet abi ve utku size daha fazla başarılar :)
Vebasdayiz 1saate akhisardayiz.
mtm crazy
21-05-2011, 10:08
şöle tahmini bir listeyi hatırlayalım eksik varsa tamamlayınız.
çok az daha kayıtlık yer kaldı..
tr nin en güçlü k serisi mr hulk
tr nin en güçlü süpersonic clio rsi
tr nin en iddalı impreza ve evosu
atmosferik laci vtec
porsche gt3 yada ferrari f430
3 tane s2000
+atmosferik astra gsi
+kadett gsi turbo
bursa pislik eg:)
+ 1 tane turbo vti
+ 1 tane turbo si
+ 1 tane 1.4 civic
+kadir abinin white rs'
+ pejo sport 106 gti
h22 eg mtmgarage bursa