Orijinalini görmek için tıklayınız : Dr Ecu - Chiptuning Ecu Mapping
Alakasiz olcak ama bosa konu açmıyım gören olursa cevaplasın lütfen;
Dyno ölçümü yapılırken, araç 3. mü yoksa 4. mü viteste denenir? Atmosfer basincı ortam sıcaklığı ve ön tarafdaki pervanenin nekadar hizla dönmesi gerekir?
vitesten ziyade 1e1 oranı sağlayabildiğin vites uygun olur eğer fazla patinaj vs varsa bir büyük viteste de deneme yapabilirsin, atmosfer basıncı haliyle dinamometrenin olduğu bölgenin basıncı olacak pervane hızıda motorun büyüklüğüne göre değişebilir
Allah kısmet ederse perşembe oradayım czt de sorun cıkmazsa update işlemi için :)
EcuFast team teşekkürler. İlgisinden dolayı Göki enes yekta okan alptuğ kanlarıma teşekkürler. Özgün abi kırmayıp bizi akşam trafiğinde 2 saat yol gidip dongle i alıp gece ayarımızı yapıp gönderdiği için ayrı teşekkürler hepiniz adamsınız helal olsun :) Şuan 1.3 peak 1.1 1.2 cont yürüyoruz :D teşekkürler tekrar herkeze. Telefonla devamlı arayan özgür abim ve ahmet kankamada teşekkürler :)
nan erkan gece geldim ben ecı faste göremedim seni
DERAN_TUYNER
30-12-2011, 16:15
Hayırlı olsun kardeşim
Chevrolet Cruze (124luk olandan) için yaptırmayı dusunuyorum takribi ne sonuc alır ne kadar ödeme yaparız :)
nan erkan gece geldim ben ecı faste göremedim seni
Abi fak yu diyorum sana tüm içtenliğimle :)
Abi fak yu diyorum sana tüm içtenliğimle :)
olum dün fena işlerim vardı akü :D akşam geldim ecu ya mustafalar falan ordaydı hatta millet toplanıyordu karşıya geçmek için hep birlikte çıktık ordan ben karşıya geçemedim gene işlerden dolayı sen nerdeydin akü :D ne arabası aldınız
hayırlısı allah daha cok versin
85 hp lik kangoomu 120 hp yapan alpere çoook teşekkür ederim. seviyorum seni alperrrrrrrrrrr
özgünün göbeğede hastayımmmmm.
he bu arada bnm 2500cc lik canavarıda getircem yakında
Merhaba,
Yeni Jetta 1,2 TSI 105 hp 175NM tork..
Ne gibi bir değere gelir ve fiyat pm'lermisiniz ? :)
Şimdiden teşekkürler.
ers10weys91
11-01-2012, 12:18
saxo vts için ne kadar verim sağlıyor?
fiyat pm alabilirmiyim
cengaver06
12-01-2012, 15:03
hayırlı işler bol kazançlar.peugeot yazılım atıyomusunuz
cabrioleter
13-01-2012, 02:39
2008 cooper s çipten sonra kaç bg görür acaba?
Arkadaşlar chip ile ilgili sorlarınızı ya p.m olarak gönderin yada sponsorlarda ecu fast başlığı altında chip tuning konusuna yazabilirsiniz
Yakın bi zamanda bende uğramayı düşünüyorum
Araç VW Jetta 2.0 TDİ 2006 model DSG
Fiyat ve performans değerleri için bende bi pm alabilirmiyim acaba?
alicancalis
08-02-2012, 09:54
..............
Arkadaşlar chip ile ilgili sorlarınızı ya p.m olarak gönderin yada sponsorlarda ecu fast başlığı altında chip tuning konusuna yazabilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/ecufast-chip-tuning/75846-chip-tuning.html
bosphorus34
08-02-2012, 19:50
abi hayırlı olsun.ama sitede ürünlerimiz bölümüne ayrıntı lütfen..:icon_tup:
abi hayırlı olsun.ama sitede ürünlerimiz bölümüne ayrıntı lütfen..:icon_tup:
Kapsamlı olarak uğraşıcaz az kaldı
naciersin
16-02-2012, 02:55
2001 subaru impreza wrx 225 hp chip ile kaç beygire çıkarabiliriz
Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin...
CorsaMer
29-02-2012, 10:34
hayırlı olsun :)
orhan_guney
29-02-2012, 10:40
Öncelikle sizin bu kadar Başarılı olacağınızı tahmin edememiştim ama son yıllarda bakıyorum gerçekten Başarılı buluyorum Allah utandırmasın.Hayırlı uğurlu olsun.
m_technic
29-02-2012, 12:31
hayırlı olsun
iveco daily ve mastera yapti Alper sagolsun daily 4 ton cekiyor 1 vites yuksek gidiypr tuketim dustu masterda oyle tesekkurler ecufast:)
Harun S.
13-04-2012, 13:02
Hayırlı uğurlu olsun. Bol kazaçlar inşallah
Hayırlı olsun bol kazançlar :)
nemonomani
14-05-2012, 11:08
dr ecu her muhabbettimizde varda bi anışmak nasibim olmadı
allah utandırmasın hayırlı kazanclar versın.....
Abi ben beylikdüzünde ikamet ediyorum , namınız taa buralara kadar geldi :D Allah hayırlı kazançlar versin :))
Serkan__R
28-06-2012, 21:25
Allah hayırlı isler bol kazançlar wersin arkadaslar !
DukeNukem
25-07-2012, 10:21
Hayırlı uğurlu olsun.
bende maslak 2.kısımdayım Rentaşta.Araç tamirden çıkınca ne yapılabilir diye bende gelmeyi düşünüyorum.
Hayırlı işler
hayırlı olsunda hiç dönüş yapmadınız bana.
Serdardulger
16-08-2012, 16:38
Hayırlı olsun :)
Web Sitesinin İndex'i Flash Olmasa bence "google" Açısından daha iyi olur :)
hayırlı olsun allah utandırmasınnn
brs_odbs
24-08-2012, 14:47
hayırlı olsun ..
Hayırlı olsun 206 rc için pm alabilirmiyim
gurkanberk
09-09-2012, 12:20
hayırlı olsun allah hayırlı kazançlar hayırlı müşteriler nasip etsin
Şu açılış partisini yapsak artık patron :D sittilegal çiğköfte yoğursa falan :D
junior07
01-12-2012, 15:55
hepımıze hayırlı ugurlu olsun :)
Berkant_R32
03-01-2013, 00:05
hayırlı uğurlu olsun :)
gurhankutlu
23-01-2013, 21:42
307 1.4Hdi için bende bir PM istiyorum,yakın bir zamanda yaptırmayı planlıyorum.
Hayırlı olsun allah utandırmasın. corsa b gsi için pm alabilirmiyim mantzell mevcut.
hayırlı olsun bol kazançlar..
timurmelek
04-03-2013, 22:16
hayırlı olsun
oguzhanikiz32
14-03-2013, 09:48
Bana Gore Türkiyenin En İyi Yazilim Merkezi Bol Kazançlar Türk Modifiye Piyasasinin Sizin gibi Çalişan Arkadaslara İhtiyaci Var
kemal_koker
29-03-2013, 19:15
polo 1,6 tdi dsg stock halde soft bi şekilde dpf söküp takmadan kaç hp alabiliriz ?
antep'e en yakın ecufast nerede :)
emirreis
25-04-2013, 12:21
hayırlısı olsun
hayırlı olsun.. ben 207 1.4hdi için bir pm alabilirmiyim
Silence45
01-06-2013, 22:26
vw cc 1.4tsi dsg için pm alabilir miyim acaba? İzmir istanbul farkeder mi birde ben izmire gelebilirimde.
Onur Fatih
08-08-2013, 21:03
1.9 tdi 110 saglikli olmasi kaydiyla kac hp alinir max pm alabilir miyim
=) doktor vipec te vipec :D
Hayirli olsun allah bol ve hayirli kazanclar versin
Mertfirat88
08-02-2014, 20:11
uzun süredir kullanıyorum cok memnunum tekrardan herkese tesekkurlerimi sunarım
golf 3 gti abf 16v için ne yapabilirsiniz.işlemden sonra max ne olur mevcut üzerinden
Ecunu öğrenmem mümkünmü ?
GokhanK.
22-04-2014, 10:57
ozgun selam öm yazdım ama bir cvp dönmedin? burdan mı yazayım tekrar :D
aligoldenstone
06-06-2014, 23:10
Mrb kia ceed 2 Dizel otomatik aracım var yazılım yaptırmak istiyorum.. Limitör iptali yapılıyormu ayrıca 0-100 hızlanması ne ölçüde değişir. Saygılar
tahirunal
20-06-2014, 18:09
2012 model volvo c30 dizel , custom garage Gökhan abi aracılığı ile beyni getirmiştik yazılım yapılmıştı maslakta.
Şuan araç Antalya'da yazılım çok kısık geldiği için tekrar bi güncellensin istiyorum bunun için Antalya'da kime uğramam lazım yardımcı olabilirmisiniz?
selimvarli
24-08-2014, 18:19
C2 hdi ım var intercooler taktık. Egr hatası beyinde görünüyor arıza ışığı falan yanmıyor fakat sürüşte bir sıkıntı yok. Turboda hafif ıslık var fakat milde boşluk falan yok emme pallerinde eğiklik vs yok. tahminimce egzoz pallerinde sıkıntı var ama problem yaşamadım. Araçda yağ falan eksiltme yok. çok zorlamadan yazılımlı kaç hp alırız ? Birde egr iptali dahil ve harici fiyat bekliyorum.
Sevgili Arkadaşlarım , Dostlarım ve "TECHTURKEY" Ailesi
Bildiğiniz üzere 2001 den bu yana bir çok standalone Ecu’ya programlamaktayım ve bir çok arabada hala hazırda programlarım kullanılmakta.
Son bir senedir ise dizel araçlar ve orijinal beyinlerine remapping işlemlerine başlamış bulunmaktayız.Artık güvenle ve ihtiyaçlarınıza göre günlük bindiğiniz araçlara da remapping yapmak için 2011 yılbaşında Dr. Ecu markası ile bir şirket kurduk ve hizmete başladık.
Örnek olarak artık dizel araçlarınızda kendi kullanım tarzı ve önceliklerinize göre ; ekstra yakıt ekonomisi veya extra güç artışı gibi seçenekler sizin insiyatifinizde.
Bunun yanı sıra aftermarket parça satışımız oem parça satışımızda bulunmakta.
Elimizden geldiğince güzel bişiler yapmak istedik ortağım Erdem ile beraber bu işe girdik.
Ayrıca "TECHTURKEY" üyelerine özel fiyatımızla yaza daha hızlı ve daha ekonomik girmeniz dileği ile hepinizi işyerimize bekliyoruz.
Dr.ECu Ecu Tuning Service (http://www.drecu.com)
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.sokak No:645 Maslak – İSTANBUL
0212 328 00 42
0532 276 59 10 Özgün
0536 981 89 29 Erdem