PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dubai'de ne yapılır?

gurcell
22-05-2011, 16:11
Bugün geldim, dragonmart'a gittim, araba için dvd falan aldım. Cuma'ya kadar burdayım, neler yapayım nereleri gezeyim?

mmustu
22-05-2011, 16:12
ya fotoları gördüm face te de :D hemen atla denize hacı :D

gurcell
22-05-2011, 16:15
Deniz 30 derece Muştucum. Musluktan akan suda 30 derece. Havuz 32 derece.

Hava 38 derece.

Ne önerirsin? :D

mmustu
22-05-2011, 16:16
hacı abi su sabun devam o zaman :p

şaka bi yanada manzara harbiden yıkım en iyisi palmiye adalarına çık sen :D

Shadow_Dancer
22-05-2011, 16:17
gurcell hocam atlantise mutlaka git. gerek akvaryum gerekse aqua park açısından çok güzel. jumeirah beach'i tavsiye ederim. halka açık bir plaj ama oldukça düzenli ve temiz. deniz ise kadife gibidir. eger imkanın var ise burj khalifa'nın en üst katına çıkmanı tavsiye ederim. restorandaki manzara inanılmaz. fiyatlar biraz pahalı yalnız. eger zamanın kalır ise mutlaka jeep safarıye çık.. gece sahra çölünde eglenceyede katılıyorsun. çölde land cruiser ile yanlamak çok keyifli.. sen sürmüyorsun ama kullananlar inan hakkını veriyor. herhangi bir otelden kayıt yaptırabilirsin yaklaşık 40 dolar gibi bir fiyatı var.

üstü açık otobüslerle city tur tavsiye ederim. detaylı olarak herşey anlatılıyor. tarih vs. ilgini çekerse jumeirah bölgesinde şehir müzesi var.

eger elektronik ihtiyacın var ise naif street'ten al.. dogubank gibidir sıkı pazarlık etmeyi ihmal etme.

gece hayatı çok renkli tarzın nedir bilmiyorum ama her çeşit eglence mümkün. neden hoşlandıgını yazarsan ona göre bir klüp tavsiye edebilirim.

araç sıkıntın yok ise dubai palm'i mutlaka gör.. emirates mall'u es geçme.. canın sıkılırsa kayak yaparsın...

İyi eglenceler. :)

gurcell
22-05-2011, 16:22
Şu anda jumeirah beach'de kalıyorum zaten. Amwaj rotana'dayım. Jeep safariyi söylediler katılacam. Elektronikleri de dragonmall dan al dediler, gittim aldım herşeyi bitirdim.

Naif street'e ise gideyim bir bakayım.

Emirates mall'u gördüm, tren ile gidiliyormuş, otele tren istasyonu 10 dakika yürüme mesafesinde, sıcaktan cesaret bulursam gideceğim.

Shadow_Dancer
22-05-2011, 16:24
Şu anda jumeirah beach'de kalıyorum zaten. Amwaj rotana'dayım. Jeep safariyi söylediler katılacam. Elektronikleri de dragonmall dan al dediler, gittim aldım herşeyi bitirdim.

Naif street'e ise gideyim bir bakayım.

Emirates mall'u gördüm, tren ile gidiliyormuş, otele tren istasyonu 10 dakika yürüme mesafesinde, sıcaktan cesaret bulursam gideceğim.

38 derece demişsin daha dur çok serin :) 55lerden gerisi yalan dubai için :)

oxygen
22-05-2011, 16:51
Hiç gitmedim ama bi hocamdan rica etmiştim Ferrari'nin parkının detaylı fotolarını çekmişti,gerçekten inanılmaz güzel bi yer olmuş.orayı görmek şahane olur bence dubai de :)

edit:abu dabi deydi ferrarinin parkı :)
bi daha edit:araları 120 km imiş

onursumer
22-05-2011, 16:52
ferrari world gibi birşey vardı sanırım dubaidemiydi o :D gidilebilir ;)

aviator35
22-05-2011, 17:31
ben de balayı için gitmeyi düşünüyorum. önerir misiniz?

iLkay
22-05-2011, 17:37
Burda oturup Finallere çalışmaya çalışırken böyle konular çok sıkıntılı oluyor :)

berkayGLRN
22-05-2011, 18:20
Burda oturup Finallere çalışmaya çalışırken böyle konular çok sıkıntılı oluyor :)

aynen böle konuları gördükçe sıkıntı oluyo :D
her neyse benım sana tavsiyem git güzel bi 4x4 Dubai Desert Safari yap:D

messi
22-05-2011, 18:27
ben de balayı için gitmeyi düşünüyorum. önerir misiniz?
eşinizle rahat hareket edebileceğiniz bir yer değil bildiğim kadarıyla dubai. :)
hani bi paris madrid venedik falan beklemeyin...

iLkay
22-05-2011, 18:40
eşinizle rahat hareket edebileceğiniz bir yer değil bildiğim kadarıyla dubai. :)

Dubai'de öyle mi ya :beuj:

bahadırtelli
22-05-2011, 18:55
jumeirah ta isen yakında marina var orası fena değil gece hayatı güzel ve fiyatlar uygun Buddha bar var gidillmesi gereken yerlerden.Palmiye adaları gezilebilir.
Çöl safari yapılabilir. Emirates Mall ve birkaçtane daha çok devasa mall var oralara gidilebilir.Jumeriah Hiltonun oradaki plaja yakınsanız orası güzel oluyor. helikopter turu yapıyorlar. Birde sırf çıkmış olmak için burj halifeye cıkılabilir. İyi eğlenceler

bilalMW
22-05-2011, 18:57
Ferrari parka gidilebilinir abi. :)

derece43
22-05-2011, 19:09
Tamamen duygusal, varsa o mekanda Herşey yapılır:D

messi
22-05-2011, 21:42
Dubai'de öyle mi ya :beuj:
evet. :)
+aşırı sıcaklarda var.
ben antepe bile yazları tahammül edemiyorum kaldıki dubai...

EM-RE
22-05-2011, 21:49
Unutumadgm jeep safari...

cabrioleter
22-05-2011, 21:51
gazetelerde dergilerde falan zenginlikten dolayı canı sıkılanların anahtarı üstünde bırakıp gittiği araçları duymuştum kullan bence :D

aviator35
22-05-2011, 22:22

iyi oldu bunu duymak, ben de o tip bir doğu seyehati planlıyorum aslında balayı için, yani batı istemiyorum. başka alternatiflere bakarız artık.

GökhanO
22-05-2011, 22:25
gürsel hocam su otoparklarda terk edilmis süper spor arabalardan far stop ızgara falan sök getir hatıra olsun :D

GökhanO
22-05-2011, 22:25
evet. :)
+aşırı sıcaklarda var.
ben antepe bile yazları tahammül edemiyorum kaldıki dubai...

antepde nem yok dubai sahilde kıyas götürmez :D

gurcell
23-05-2011, 12:05
Valla burada sokakta çarşaflısı da geziyor, bikinilisi de, kimse kimseye karışmıyor.

Sadece sokakta alkollü gezmeyin yeter. Otellerde her türlü içki mevcut. Otelde ve evinizde ne yaparsanız yapın , dışarı alkollü çıkmayın diyorlar.

lucky Jackal
20-10-2012, 13:31
yeni konu açmak istemedim,kayınpederler gidiyor önümüzdeki ay,sony notebook,ipad ve iphone 5 aldırcam,nereye gidicekler neresinde fiyatlar uygun,ürünlerde dikkat edilecek hususlar var mı?

onursumer
20-10-2012, 20:16
iphone5 usa ve avrupa ya gore pahalıydı ama stok bulma şansın en yüksek yer

en son italyada apple store aralık sonuna falan anca diyordu isim alıyorlardı sadece :)

kaan_cupra
20-10-2012, 20:25
edit : alakasız olmuş yazdığım :D

PiscocuK
20-10-2012, 20:46
ferrari world gibi birşey vardı sanırım dubaidemiydi o :D gidilebilir ;)

abu dhabi de..ayrıca dünyanın en büyük camilerinden biriside orada mutlaka görmenizi öneririm.tabi değişilmez safari turu ;)

ÖmerF.Bayar
20-10-2012, 20:51
Ya bayramda ya da sonrasinda bende gidicem Dubai ye, dondugunuzde eylenceli gelen yerleri ve gorulmesi gereken yerleri yazarsaniz sevinirim, havalar 11. aydan sonra disarda dolasmaya daha musait oluyormus o yuzden ertelemistim biraz :)

imprezaWRC
20-10-2012, 20:53
Bugün geldim, dragonmart'a gittim, araba için dvd falan aldım. Cuma'ya kadar burdayım, neler yapayım nereleri gezeyim?

Gopro Hero 3 al :D
Canon Sx50HS al

Gezi rehberi
..:: Maximiles ::.. (http://www.maximiles.com.tr/Maximiles/seyahat_rehberi/sehir_rehberi/dubai/nereler_gezilir.aspx)

HaKo
20-10-2012, 20:59
2 hafta önce ordaydım. pek gezemesemde tavsiyelerim ;

burj kalifa nın tepesine çıkın yaklaşık 150 dirhem , manzara şahane , teleskoplarda eski dubai nin görüntüsü var nereye baksan eskisini gösteriyor ilginçti :)

Dubai mall ın içinde aquarium var görülesi güzellikte. Dubai Mall da çok güzel.

Mısırlıların yaptırdığı piramit şeklinde alışveriş merkezine gidilebilir adını hatırlayamadım.

Gargash a ( Naif bölgesinde) elektronik ilgin varsa mutlaka git doğubank tarzı bir yer fiyatlar fena değil.

Çöl turu mutlaka yapılmalı ki ben yapamadım :)

Dragon mart çinlilerin marketi olan yerdi sanırım orayada gittim ama orada hep adi çin malları vardı. Gargashta kaliteli kaçak elektronik var.

Xor koray görürse yazar o dubai yi baya yalayıp yutmuş.

otellerde bütün sosyal aktivitelerin bulunduğu bir stand var, oradaki buroşürleri incelersen restorandan eğlenceye her türlü bilgi var.

HaKo
20-10-2012, 21:02
yukarıda bir arkadaş balayı için dubai düşünüyorum demiş, bence balayı için güze bir şehir değil. 3. günden sonra sıkar , çok gereksiz sıcak , ruhsuz ve yapay bir şehir. Bence daha exotic bir ülke bakın balayı için.

XoR
20-10-2012, 21:03
0533 669 55 44 ararsan anlatırım detayları

efe_
20-10-2012, 21:06
Dubai'de yaşanırmı diye soru sorayım ? :) iyi bir işe sahipseniz ?

blumenberg
20-10-2012, 23:50
bu sene ingiltere'deki tanıştıgım emirates'li arkadaş paraşütle atlamayı önermişti, gel mutlaka yanıma yapalım dedi. bence gitmişken deneyin. sanırım 200 dolar herşey içinde.. video fotolarınıza kadar çekiyorlar :)

riddick
20-10-2012, 23:56
git depoyu fullet 3 kuruşa derim valla türkiyede hayal oldu az da olsa mutlu olursun aga :D:D:D:D:D:D

İbrahim Erdem
20-10-2012, 23:57
mümkünse ülkemizde binmesi el yakan bir araç kiralayın benzin yakmanın keyfini çıkarın :)

SertacTDemir
21-10-2012, 00:19
Deniz sıcaktır ama yapay reefler yapmış adamlar(herşeyleri yapay ama :D) scuba yapabilirsin.

gurcell
26-12-2012, 20:17
Gene dubai'deyim, hava fıstık gibi 25 derece gündüzleri. Dragonmart'da eskisi gibi ilginç şeyler yok, Dubai Mall'da yeni açılan bir elektronik hiperstore'u var , yarın oraya gideceğim bakalım.