Orijinalini görmek için tıklayınız : ızmır halı saha macı
Beyler halı saha macı yapalım dıyoruz tam sıcaklar baslamadan aksam saatlerınde yada gece kımler gelır ızmırden bı grup yapalım orta mesafede bulusup herkese yakın bıyerde oynarız fuar olur hılton olur bornova olur varmı katılmak ısteyen gırgır samata ısı deılde soyle kıran kırana olsun ...
Yer ve zaman katılıma gore belırlencek
gökh@n_gr
25-05-2011, 21:51
yaz beni kanka:) saat 10 dan sonra olsun ama
alpergti
25-05-2011, 22:00
benide yaz ilk 10 dk iyi oynarım:D
Bende varım. 100kg olmuşum :)
kaan megi
26-05-2011, 11:10
benide yaz zaman saat tarih farketmez
beyler yerı ve tarıhı onurla ayarlayıp haber verıcez
likedead
26-05-2011, 14:27
bende gelirim hatta saat 11 yada 12 gibi olursa tadından yenmez serin serin:)
uluckaban
26-05-2011, 14:44
Benim ayak pert olsada orda oluruz en azından fotoğraf çekeriz :D
isimleri yaziyorum beyler iyi veya kotu oynadiginizida belirtin ona gore takimlari saglam yapalim guclu gucsuz olmasin orta olsun
Bornova Anadolu lisesini geçince Boyacı meslek okulunun bahçesinde Langırt spor tesisleri var. Soyunma odası, Otopark, çay servisi, skorboard falan gayet güzel bir saha. yer olarak iyi derseniz arayabiliriz. Akşamaları güzel esiyor serin oluyor falan iyi yani.
Langırt spor tesisleri (http://www.langirt.com.tr/)
Başka önerisi olan varsa da değerlendirelim illa orası olması şart değil ;)
kaan megi
27-05-2011, 11:56
gece otobanda yarışcaz desek izmir yığılır buraya yokmu hadi bakalım ha gayret kadroyu tamamlayalım
Hadi millet yok mu maç yapmak isteyen. Makarasınada olsa oynayalım harbi artık göbekten ayaklarımı göremiyorum :D
Oben AKMAZ
29-05-2011, 15:51
Bende katılırım.
arkadaşlar bende gelmek ıstıyorum ama suan ıskenderundayım :( 2. haftaya ordayım ama...okul bıtti forza izmir :)
duzenlı halı sahaya gelırım. bundan sonra duzenlı yapılcaksa techturkey olarak herhafta olmasada 2 hafta da 1 yapılabılır.katılım yapalım kaynaşalım ne diyosunuz :)
beyler yokmu mac yapcak topcu arkdslari bekliruz
gokhan ben gelırım ama seyırcı olarak dızım agrıyoo...:(
eğer finallerimle çakışma olmazsa bende gelirim ;)
ofansif orta saha yazın :D:D
gökh@n_gr
29-05-2011, 18:48
12 kişi toplayamadık ya:) bora falan oynar huju görmemiştir belki
Benim ayak pert olsada orda oluruz en azından fotoğraf çekeriz :D
dimi ya :D Orda olurum ben de, yer ve zmanı bekliyrm
gokhan ben gelırım ama seyırcı olarak dızım agrıyoo...:(
taam kanka ayıpsın gel tabı
kaan megi
29-05-2011, 22:03
kaç kişi olduk şimdi bu arada narlıderede güzel halı saha var bilgileiize otobanda yakın ordan =)
likedead
31-05-2011, 08:21
daha 6 kişimiyiz ..olmadı dışardan 1-2 takviye getirelim yanımızda böyle zor toparlancaz:)
aphelion
31-05-2011, 09:21
Valla 3 4 senedir oynamadım ama yazın sahilde iyiyim hala yaz gitsin :)
balkan88
31-05-2011, 10:25
yer varsa bende katılabilirim. kondisyonum iyi sigara içmiyorum spor yapıyorum...
oznclskn
31-05-2011, 10:45
Gokan yaz beni ve 1 arkadasım geliriz.
Ozan Ve Gokhan ;)
aphelion
31-05-2011, 11:06
yer varsa bende katılabilirim. kondisyonum iyi sigara içmiyorum spor yapıyorum...
Günde kaç saat spor yapıyorsun ? :D
balkan88
31-05-2011, 12:20
Günde kaç saat spor yapıyorsun ? :D
kondisyonlarınızı nasıl oynadıgınızı belirtin dedi,bende belirttim :D
aphelion
31-05-2011, 13:25
kondisyonlarınızı nasıl oynadıgınızı belirtin dedi,bende belirttim :D
Maçta görücez burda söylemeyle olmaz :)
balkan yazıyorum senıde:)
balkan88
31-05-2011, 21:09
yaz yaz----
kaan megi
01-06-2011, 21:23
hadi güncel beyler dışardan tamamlarız fakat sadece techturkey daha iyi olur son 3kişi
yokmu nerde ızmırleıler drag olsa kosa kosa gıdersınız:)
aphelion
01-06-2011, 22:26
Hadi yenen takım baklava ile odullendirilicekmiş diye duydum :)
Guncel haydı beyler futbol oynayan yokmu hıc aramızda nerde bu ızmırlıler
kaan megi
03-06-2011, 19:49
anlaşılan dışardan destek gerekcek
gokhan yaz benıde ıgneyle oynarım ben:D
yer zaman verirsen ona göre herkes net bişey söyler, şimdi muallakta kimse bişey yazamıyor
yer bornova langırt spor tesisleri ilk sayfada link verdim. Zaman olarakta ya cuma ya perşembe. Saat ise 22:00-23:00 yada bir saat öncesi ;)
perşembe mi istiyorsunuz cuma mı?
Bence cuma akşamı mesela ikeada buluşuruz muhabbet falan, ordanda sahaya geçeriz.
yer zaman verirsen ona göre herkes net bişey söyler, şimdi muallakta kimse bişey yazamıyor
muallaklık bişi yok bız takım cıkartalım yer ve saatı soylerım ısı varsa gelmez ,adam bulmadan yer ayarlamak ıstemıyruz
yer bornova langırt spor tesisleri ilk sayfada link verdim. Zaman olarakta ya cuma ya perşembe. Saat ise 22:00-23:00 yada bir saat öncesi ;)
perşembe mi istiyorsunuz cuma mı?
Bence cuma akşamı mesela ikeada buluşuruz muhabbet falan, ordanda sahaya geçeriz.
kanka cumayı ayarlıyım ozman ben:) langırtta:)
Aykut - Kötü :D
oynıcakmısın aykut ona göre yazıcam
Abi buraya yazdığıma göre oynayacağım tabi.
tamam yazdım 2kişi kaldı onlarda olunca maçı ayarlicaz:)
Arkdslar bugun mac ayarladım ama ıstek yok dıye sıldım cıddı cıddı oynamak ısteyen varsa yazsın takımı kuralım serın havada guzel bıgun ayarlıyalım takım olusmadan yer zaman belırleyemıyrum cunku kapora verılıyor gelmıcekse adam bızı zor duruma dusuruyor halısaha ekıbıyle
aphelion
09-06-2011, 14:48
Valla kardeşim durdun durdun oyle bir gün buldunki dogum gunu bugun akşam aile bırakmaz yoksa cok istedim sahalara donmek :)