Orijinalini görmek için tıklayınız : smart hk bilgi
arkadaşlar smart fortwo modelini çevresinde kullanan varmıdır? kronik sorunları veya alınırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?biraz bilgiye ihtiyacım var kısacası smartlar kapalı kutu benim için
derece43
26-05-2011, 09:24
Valla bi abimiz kullanıyordu bende niyetlenmiştim rahatlık ve donanım olarak iyi gerçekten ancak elektronik bir kaç arıza yaşamış ve bakımlarında çok para bayıldığını söylemişti..
Sen almayacaksan sorun yok :D Yoksa içinde düşünemiyorum seni :D
Sen almayacaksan sorun yok :D Yoksa içinde düşünemiyorum seni :D
sığdım ve hatta binebildim :D şaka bi yana gereksiz fantezi mercedes bayileri ayıkmıyorlarmış smartlardan ve parça sıkıntısı çok çok büyükmüş
Parca sikintisi oldugunu kim soyledi bilmiyorum da, tente mekanizmasini degistirdim en uyuz parca olmasina ragmen 10 gunde geldi, Mercedes parcasi nasilsa o da oyle, sikinti falan yok yani... Roadster var bende Siyah... Satiyorum hatta su an, denizciyim gemiye gidicem diye, yatmasin diye...
Elektronik ariza derken de fazla sorun olmuyor, bende direksiyon aci sensoru arizasi mevcut su an araba elektronikcileri 300 e falan yapiyor ama vaktim yok malesef...
Bunun disinda 100,000 km de motor istiyorlar, haberiniz olsun...
Onun disinda fazlasi ile zevkli, ekonomik bir arac...