Orijinalini görmek için tıklayınız : android youtube + face video için hangi flash player ?
exper easy pad konumdada wardı sorum ama belşki sonlara kmse bakmamıştır diye yeni konu açıyorum
android li cihazlarınızda hangi flash player yuklu nerden yuklediniz yada
nasıl video izlicez acaba :S
androidli cihazınn kendi internet explorer'ınden flas ızlenıyor..
kendi explorerı derken ?
anlıyamadım :(
sole solım ben samsung galaxy s kullanıom ınternetı tıklıom ıstedıgım sıteyı acıp ıstedıgımı ızleyebılıyorum face vıdeoları felan fılan
extra bırsey yuklemedım yanı...androıd samsung galaxy s
ozman samsung bir iyileştirme yapmış olabilir ben exper easypad kullanıyorum ve izleyemiyorum android için flash indir dediindirdim ne yapılıosa yaptım değişmedi :S
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 00:47
ben donanımhaberde bi kullanıcının tavsiyesi üzerinde kendi program arşivinden bi program indirmiştim şimdi link atıyorum.
ozman samsung bir iyileştirme yapmış olabilir ben exper easypad kullanıyorum ve izleyemiyorum android için flash indir dediindirdim ne yapılıosa yaptım değişmedi :S
valla bılemıcem ama soyle bırsey solım benm bıldıgım yanlısta bılıyor olabılırım androıdlerın hepsı flas oynatıyordu..
valla bılemıcem ama soyle bırsey solım benm bıldıgım yanlısta bılıyor olabılırım androıdlerın hepsı flas oynatıyordu..
walla easy pad kendi programlar çok kotuydu oynatıomu bakmadım bile rom guncellemesi yaptık yine tık yok :S
yukledm yine değişmedi A2.2 yuklu
ben donanımhaberde bi kullanıcının tavsiyesi üzerinde kendi program arşivinden bi program indirmiştim şimdi link atıyorum.
ok bekliorum deneyebildinmi işe yarıomu ?
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 00:50
https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc#rest:3
bu linki tabletten açıp flash ı indirip kurduktan sonra halloldu benim sıkıntım , direk lin atmadım , diğer programlardan işinize yarayan olursa 9 sayfayada bakabilirsiniz.
yanlış bilmiyorsam 2.1 yani eclair de olmayabilir ancak 2.2 froyo da kendi browser inde geliyor full flash desteği ..
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 00:56
2.2 de malesef açamadım ilk etapta , hatta flash reklamları da uzun uzun harf kodları olarak gösteriyodu.Bu linkteki flash ı indirip öyle çözdüm sıkıntıyı.
dostum yukledikten sonra bi muameleye gerek yok sanırım
yukledim tekrar açtım we flash 10 yukle diyo e ok upgrade diorum seçeneklerde android yok macos falan war :S
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 01:07
dostum yukledikten sonra bi muameleye gerek yok sanırım
yukledim tekrar açtım we flash 10 yukle diyo e ok upgrade diorum seçeneklerde android yok macos falan war :S
allah allah , ben FlashPlayer Lite 2.1.0.apk yazan dosyayı yüklediğimde hallolmuştu , gerçi ikinci kez yüklediğimde oldu ama tekrar indirip çalıştırmayı bi deneyin , bende başka bi link daha ariym.Flash ın sitesinden indirmediğime (indiremediğime) eminim ama.
yok abisi olmuyor çok canım sıkıldı buduruma
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 01:21
ben birazdaha bakındım donanıma ama başka bi link bulamadım , yeni romla alakası olabilirmi acaba?Hangi romdu yüklediğin?
depresif nickli arkadaşın bnm diğer konudaki tavsiyesi üzerine Exper_Eryigit_Costum_ROM
yukledim ama romla alakası yoktur heralde olsa yuklemez kmse en ççok kullanılan şey çunku netten video
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 01:31
ben hiç anlamıyorum bu işlerden , romun nasıl yüklendiğini , romun ne olduğunu dahi tam bilmiyorum , haftaya kafam boşalınca kafa yorucam ,,,ama bildiğim şu ki biçok rom var ve bazısının çok kral avantajları varkan bazılarının çok ilginç dezavantajları var , misal ismini hatırlamadığım bi romun usb desteği yoktu , tabletin üzerinde gelen stock bi rom 3g modem desteği vermezken bi tane rom bu 3g desteğini sağlayabiliyodu vss vss vss , kullanışıp avantajı-dezavantajı bilinen stabil bi rom bulup kullanmak lazım.Sizdeki sıkıntı bununla ilgilimi değilmi bilemiyorum ama.
saol walla uraştırdım gece gece depresif e mesaj atıyorum bunu anca oa soyler kullanıyor çunku
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 01:35
siz biraz öğrenin haftaya yetişicem bende size inşallah , masaüstü bile orj. duvarkağıtları şuan:D Hiç bakamadım daha.Yabancı olduğum teknolojiden acayip tırsma gibi kötü bi huyum var.Nokia e72 ye bile boş boş bakmışlığım vardır ilk iki hafta.:D Öğrenince sorun olmuyo , elimden düşmüyo ama.
:) işte ben biraz çozeyim bu konulardan adım adım gidersn bende şu indirme bindirme işlerinden pek haz etmiyorum ama mecburen uraşıoruz yada çozum belli bi exper parası daha verip ipad :)
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 01:41
sorma , netteki ipad app larını izledikçe dibim düşüyor:D , ama android videolarıda fena değil , yani baya güzelleştrirlebiliyor.Oradaki isimleri kopyalayıp netten indirmek lazım
depresif
30-05-2011, 09:17
bendede sendeki rom yüklü ve izleyebiliyorum ancak bnde flash 10.03 yüklü şuan ve sorunsuz izlenebiliyor. bi bakayım linki buraya yazarım bide öyle denersin.
edit : http://www.mediafire.com/?gar7ov5ges76p0k link bu indirip kur bi dene olması lazım
bende galaxy mini kullanıyorum youtube videoları falan dırek ızlıyorum sıkıntı yok ama dizi tv diye bir uygulama var o çalışmıyor bende youtube player yukleyınız dıye bız yazı cıkıyor bende faydalanıyım konudan :)
bendede sendeki rom yüklü ve izleyebiliyorum ancak bnde flash 10.03 yüklü şuan ve sorunsuz izlenebiliyor. bi bakayım linki buraya yazarım bide öyle denersin.
edit : com.adobe.flashplayer.v0.3.185.22.apk (http://www.mediafire.com/?gar7ov5ges76p0k) link bu indirip kur bi dene olması lazım
aha oldu allah razı olsun
yine bir ezikliği war takılıyo goruntu gidiyo geliyor belki server la alakalıdır ama olsun açıyomu açıyo :)
I harfini hiç çıkrmayı denedinmi? bazı şifrelerim ı içeriyor benim
birde şu app. işini çozersem bitti bnm başka derdim kalmadı :)
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 10:26
yine bir ezikliği war takılıyo goruntu gidiyo geliyor belki server la alakalıdır ama olsun açıyomu açıyo :)
Sorunu çözmene sevindim , bende rom yüklediğimde aklımda bulunsun , benimki çalımazsa bu linki denerim...
takılma olayı arkada çalışan hizmetlerden dolayı olabiliyo ,, benim yeni açtığımda izlediklerimle bikaç saat sonra oyun programlar vss sonrası açtığım videolar arasında dağlar akdar hız farkı var.Yeniden açıp kapayın , uygulamalar dan açık ve gereksiz uygulamalar varsa durdurun.
depresif
30-05-2011, 10:34
ı harfi işini tam anlamadım yanlız türkçe klavye varmı? alta linki ekliyorum, onun haricinde takılma olayı bendede oluyor bazen uzun süre açık kaldığında şişiyor açıp kaparsan düzelir kanımca .
Klavye linkide burada
https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc/TR%20Soft%20Keyboard%20v0.10.apk
Ahmet Saraçoğlu
30-05-2011, 10:40
ben bu linkteki klavyeden memnundum ama harfler sıkık olunca hızlı yazamıyor insan , bi süre sonra kapayıp orjinal klavyye döndüm , orj. klavye dokunmatikte normal klavyeden daha hızlı yazabiliyorum kaptırınca...varsın olmasın ğ ü ö , uzun basınca çıkıyor zati..
Bu arada aç kapa yapmadan arkadaki gereksiz oyun - programları anında kapayıp ram temizleyen bi program varmı bildiğiniz?
depresif
30-05-2011, 11:00
task killer / task manager falan diye programlar var
ı harfi işini tam anlamadım yanlız türkçe klavye varmı? alta linki ekliyorum, onun haricinde takılma olayı bendede oluyor bazen uzun süre açık kaldığında şişiyor açıp kaparsan düzelir kanımca .
Klavye linkide burada
https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc/TR%20Soft%20Keyboard%20v0.10.apk
bu romun içinde bir klavye programı war ama birşey değişmedi bunu yukliyim bir bakim
yok ı yok ne hikmetse yok googledan bir ı bulup kopyala yapıştır yapmaya çalıştım onuda yapmıyor bikere şifreyi girsek kaydedip bırakabilirim
sanırım bu prog içindede yuklu romun neyse o ı işinin peşini bırakıyorum
romun içinde bi market yuklu android ama google dan girdiğimiz ile farklı
çok fena taktım şu angry birds yuklenmiyor bana
deneme fırsatın oldumu ?
en verimli market hangisidir acaba ?
arkadaşlar şu androin market olayına bi el koyalım bütün marketler birbirinden farklı gibi experin orj market olsun yuklediğimiz romdaki olsun google da girdiğimiz olsun ama sıkıntı hiçbirinde tum uygulamaları yukleyemiyo olmam hele hele angry birdse uyuz oldum :S yukjleyemiorum