PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bıktım Artık !

HaKo
31-05-2011, 19:14
Az önce işden eve gelirken başıma gelen hadiseyi anlatıcam, büyük bişey değil ama sürekli karşılaştığım için bıktım artık :mad:

beykent ışıkları bilen bilir oradan sağa çekmeceye dönücem ışık yandı önümdeki araç 10 -15 km süratle gidiyor önü bomboş, bende sellektör yaptım yavaş gidiyor diye yol vermeyincede yol boşalınca sağından geçtim ve dönmeye başladım tam dönerken soluma bir baktımki acı bir fren bide çığlık sesi, herif gelip önüme doğru bastı son gaz sıkışıp kaldı orda frene asıldı, camlarıda açıktı yanındaki kızda korkup çığlık attı.. haliyle bende frene bastım ve durdum son saniyede göz ucuyla görüp. benimde yanımda küçük kardeşim vardı, çocuk korktu sesi kesildi.. Ben tabi o sinirle camda açıktı napıyosun ne ayaksın tarzı konuştum çocukta tutuldu bişey demedi dua et yanımda kardeşim var dedim bastım gittim. Eve geldim 15 dakika elim ayağım titriyo tansiyonum düştü yeni kendime geldim. Bide insanlık bende ya üzüldüm şimdide kız arkadaşımıydı neydi adama gider yaptık yanındayken diye, üzüliym mi kızıym mı kafayı yedim. :mad:

Ufak bişey belki ama bu sürekli başıma geliyor artık usandım. Birini sollasam yanından geçsem kıçıma yapışır önüme kırar ! Nedir bu milletin hazımsızlığı tamam ben aceleciyim belki bendede suç var ama önüme kırmak ne demek ? geçmek için kendini aracını riske atmak ne demek ? Nolucak başın göğe mi ericek ? Ya da ben seni geçtim diye nispet mi yapmış oldum ? Nedir bu insanların derdi anlamıyorum artık trafiğe çıkmaktan nefret ediyorum istanbulda. Her gün yaşıyorum nerdeyse bunu. Sinir hastası oldum vallahi !:mad:

cem
31-05-2011, 19:16
kızın yanında tribe girmis eleman, bosver sıkma canını dostum ..

arfy
31-05-2011, 19:17
trafikte birbirine yol vermeyince , önüne geçince yüzlerinde mutluluk ifadesini görüyorum artık insanların.. genelde ( çok sinirli değilsem) inatlaşmayıp ne kendimi ne arabamı riske atmayıp yol veririm sonra da camı açar al geçtin en büyük şoför sensin derim daha da muhattap olmam giderim ben..

Eyüp
31-05-2011, 19:27
Geçmek geçilmek trafikte sorun değil..Zaten yarış yok :)

Ama biri önüme kırarsa daha sert bir şekilde önüne kırmassam uyku uyuyamam..:Deli:

Yanında bayan varken şekil yapanıda umursamam , gaza gelmiştir diye..

doush
31-05-2011, 19:28
Bir de şey var sen sağdan yavaş yavaş giderken arkana takılır, sol biraz doludur geçemez sabredemez yanından geçerken de tip tip bakar.. Arkasından sıkıp önünde frene basasım geliyor öylelerininin önünde..

Boost Up
geçen gün sahilyolunda gidiyodum sol şeritte. yanımdaki adam sola doğru kayarak geliyor bilerel veya bilmeyerek emin değilim. selektör çeksem görmez, aynaya baksada görmez kör noktadaydım büyük ihtimal. korna çaldım uzaklaşsın diye. camdan gelen ses aynen şu:

ne var birader ne ypatıkta korna calıon sorunlu musun vsvs 2 kısılerdı, yemedi bende pardon abi diyip gittim. alttan almak en iyisi:)

S.Saka
İnsanlar neyi kanıtlama peşinde anlaşılmıyor artık bırakın onlar hep dünyanın en iyi şöferleri olsun biz iyi insanları olalım sıkmayın tatli canınızı :)

HaKo
31-05-2011, 19:30
hayır neyi kanıtlamaya çalışıyosun ? spor araca biniyorum diye illa piçlik peşindemi olmam gerek ? sellektör yapıp geçtim diye gururun mu incindi nedir yani. sakin olamıyorum artık ya biri beni öldürücek ya ben birini öldürücem yakında

olcay_bora
31-05-2011, 19:30
yanında kız varsa o da ona göre davranacak akıllı olsun

krm
31-05-2011, 19:36
oncelıkle gecmıs olsun arkadasım bılıyorum dedıgın ışıkları bende mımarobada oturuyorum.tehlıkelı genelde ordakı donemecler ve boyle ınsanlara denk gelınce daha da kotu oluyor.bende sattıgım aracımla normal e5 te ılerlerken sol serıde gecmek ıcın sınyal verdıgımde soldan gelen araba bariz derecede yol vermemek ıcın gaza basıyordu bu onlarca kez başıma geldı.aracı sattım ustumden yuk kalktı.butun gun trafıkte öfke ile yol alıyosun bu Istanbul trafıgınde.Allah yardımcın olsun valla.tekrar gecmıs olsun.

dragon07
31-05-2011, 19:36
geçen gün sola dönücem solumdaki araba sola dönmiyormuş banada izin vermedi dönmeme bi baktım elinde telefon :) gözüm döndü hemen çektim indim; ne lan elindeki telefon diye bagırdım özür diledi adam bende bindim gittim ilerden dönüverdim...dönerkende kornalaştık slm babında :)

insanlık hali bi anlık sinirle herşey olabiliyor ama biraz daha sinirlerimize hakim olmalıyız ilerde pişman olmamak için .....

aybarsdnr
31-05-2011, 19:37
abi canını sıktığına değmez boşver..olmadık adamda cahil cesareti olur Allah korusun çıkartır sıkar birşey yapar.En iyisi hiç duymamazlıktan gelmek

rodya
31-05-2011, 19:37
Bi tek ben böyle değilmişim.sevindim :)
yanında bayan olan birisi %100 haksız olsa bile,gider yapsa bile alttan almak lazım.
Bu arada ben de başımdan geçen bi hadiseyi anlatayım.
gece kız arkadaşımı avcılara bırakıcam. ara sokaklardan birine girdimyolun tam ortasındayken karşıdan bi araba geldi.selektör yapmama ragmen kaldık karşı karşıyaya.neyse ben iyice yanaşıp kaldırıma kadar çıktım.bu ortalı şekilde yanımdan geçerken camı açtı.içinde bi kız çocugu.
Anam kız agzını bi açar etmedik laf bırakmadı.E biz de kız arkadaşın yanında zaten fazlasıyla kibarız.Agzımı açamadım..Ben açamadıkca kız coştu..coştu..
Sonra bi baktım benim naif,sesi çıkmayan ufak tefek kız arkadaım arabanın kapısını bi açtı,dogruca kızın üstüne,kızı yolmaya..
Ben de kadınlar gibi şok olmuş bi halde yapmayın etmeyin boşverin falan diyordum :D

gökberk
31-05-2011, 19:38
yanında kız varsa o da ona göre davranacak akıllı olsun

Aynen öyle.. :icon_tup:

__FrK__
31-05-2011, 19:40
ohoo ben altımda resmi araçla giderken önü ve diğer şeritleri boş olmasına rağmen vatandaştan yol isteyınce bile bi sürü tribe girenler el kol hareketi yapanlar mı aklına ne geliyorsa işte takma yoksa katil olur insan trafikte

Chatin
31-05-2011, 19:44
trafikte başımıza gelenlere takılsak hepimizin bakırköy'de koğuş arkadaşı olması lazımdı. gerekeni yap rahvan gitsin. araban hızlı ise bas kurtul yavaş ise yine bas kurtul. tabi frene :)

Kadyr
31-05-2011, 19:47
Bizim millet kiz yanindaysa ayri bi dava oluyor

cem
31-05-2011, 19:49
ohoo ben altımda resmi araçla giderken önü ve diğer şeritleri boş olmasına rağmen vatandaştan yol isteyınce bile bi sürü tribe girenler el kol hareketi yapanlar mı aklına ne geliyorsa işte takma yoksa katil olur insan trafikte

eheh valla onlardan biri sana carpsaydi neler oluyodu bak o el kol yapanlari gorurdum :) ben bi resmi araca patlamistim arkadan sonra baya bi ugrasmistim :)

emp:)
31-05-2011, 19:51
Yanında sevgilisi, elinde cep telefonu olan tipleri bir gün durdurup ciddi ciddi darp edicem aynaya bakın be aynaya yada yol isteyene yol verin soldan 50 ile ben seni takip etmek zorundamıyım, sen piyasa yapıyor olabilirsin benim acelem var belki:mad:

TayfunS
31-05-2011, 19:51
Altına arabayı alan görmemişler dinini kitabını unutuyo bazen buna şaşmamak lazım.

Ufuk
31-05-2011, 19:52
Geçmiş olsun.

oğuz
31-05-2011, 19:53
2 + olan herkesin biyeri kalkıyor trafikte. bi havalar bi üstünlük kurmalar, koltuk altı sopa,levye şart

berkayGLRN
31-05-2011, 19:56
geçmiş olsun ..boş ver kardesim sıkma canını yahu böle boş seyler için

DetailEF
31-05-2011, 19:56
Köyde eşşeğe binen, şehirde arabaya binerse olacağı bu :)

__FrK__
31-05-2011, 19:58
eheh valla onlardan biri sana carpsaydi neler oluyodu bak o el kol yapanlari gorurdum :) ben bi resmi araca patlamistim arkadan sonra baya bi ugrasmistim :)

abi ne yapıcan çok daraltana yazıyoruz artık yoksa vatandaş da ona sorsan kendince haklı işte trafik moda sokuyor :D:D

HaKo
31-05-2011, 20:05
haklısınız beyler bende şimdi kendime diyorum ne gerek var diyede o an insanın gözü dönüyor :( Yanımda bide küçük kardeşim vardı ondan sinirim tepeme çıktı. Çocukta 22-23 yaşlarında gençti öyle köylü falanda değildi yani. Dediğiniz gibi yanında kız olunca celalendi heralde birden. Aynı mahallede oturuyoruz sonuçta illaki yine denk gelicez. Nefret ederim böyle şeylerden ama mevzu çıkabilir hırslandıysa.. benim aracı bulmak zor olmaz heralde b.çekemcede

kurtbil
31-05-2011, 20:08
gecmıs olsun hako ne yazıkkı lanet ıstanbul trafıgınde her turlu sey yasanıyor ya alısıp ya sabır dıcez ya da basımıza bsy gelmesın dıye arabaya bınmekten vazgecıcez

HaKo
31-05-2011, 20:09
gecmıs olsun hako ne yazıkkı lanet ıstanbul trafıgınde her turlu sey yasanıyor ya alısıp ya sabır dıcez ya da basımıza bsy gelmesın dıye arabaya bınmekten vazgecıcez

saol can'ım , yok sakin olup umursamak lazımda. bende onu başaramıyorum bi türlü. ota boka sinirleniyoruz artık sıkıntıdan stresten.

SekoLive
31-05-2011, 20:15
geçmiş olsun bunları buraya yazabiliyor olmanızda güzel bide kötüsünü düşünün içinde bi denyo olsa silahlı onunda nevri dönüp ateş etse beleşden yere canın iyice yanıcak... çok canını sıkma bu yollara çıkıyorsak böyle adamlar çok sakin olmaya çalış sinirlerini yıpratma

bende bu durmlarda yanında annesi babası yada kız arkadası gibi birisi varsa çok ses etmemeye çalısıyorm ve plakasını aklıma not ediyorum birdahaki belki denk geliriz diye :D

emir91
31-05-2011, 20:25
bende bu durmlarda yanında annesi babası yada kız arkadası gibi birisi varsa çok ses etmemeye çalısıyorm ve plakasını aklıma not ediyorum birdahaki belki denk geliriz diye :D

Haha bunu yapan tek ben değilmişim demekki sorun bendemi acaba diyodum :p

iLkay
31-05-2011, 20:33
Ben geçen gün nevzat demir tesislerinin ordan çekmeköy'e doğru gidiyorum akşam vakitleri..Bilen bilir o yolu gep geniş 4 şerit çevreyolu.. Yemin ederim en sağ şeritten gidiyorum 70 ile falan ( Emniyet şeridi falan değil ama ) Maksat o gün sakin gidicem kafam dalgın trafiği aksatmıyım yanımda 3 şerit boş aksın trafik.. Passat'ın biri geldi arkama selektör yapıyo :D En sağ şeritteyim adam benden yol istiyo :D O kadar ısrarcı olduki artık kendimi sola attım.. Yanıma gelince bende yüklendim gaza.. Camı açtım zaten oda anladı bir şey diyecem açtı camı 30'lu yaşlarda bir abi.. Abi senin psikolojik sorunların var bi doktora görünmen lazım dedim :D Bastım gittim..

fastchild
31-05-2011, 20:35
bizimkindede şöle bi durum var trafikte yanından silme hızlı geçen veya arabaya çamur sıçratan olursa deliriyo illa acısını çıkaracak çıkaramazsa bile plakasını not alıyo

hasan çağri
31-05-2011, 20:35
Bunlarin yaninda bide su tipler var:
Biz insan gibi isikta, kavsakta, sokak cikisinda falan beklerken ters yone girip, en disardan gelip diger seridi falanda kapatma pahasina araya girip one gecmeye calisanlar...

Elimden geldigince yol vermiyorum hakkimi yedirtmiyorum, cunku ben ne kadarda acelem olsa o sirayi bekliyorum kurallara uyuyorum. Hele o bostancidan munubus yoluna cikan, iett'nin yanindaki, isiklarda katil olmamamak elde degil sahil yolu tek seride iniyo resmen gecicem gecemiyorumda :(((

Anıl_Kuru
31-05-2011, 20:41
babadan arabayı çalan gazlıyor..bevlerden beylikdüzüne gelene kadar herkez önüme kırıor çözemedimki...yani bişi istiosan gel yanıma deneyelim de bişi de yani önüme neden kırarsın yada mal mal hareetler neden yaparsn anlamıorm.:S:S

Kadyr
31-05-2011, 20:44
Ben geçen gün nevzat demir tesislerinin ordan çekmeköy'e doğru gidiyorum akşam vakitleri..Bilen bilir o yolu gep geniş 4 şerit çevreyolu.. Yemin ederim en sağ şeritten gidiyorum 70 ile falan ( Emniyet şeridi falan değil ama ) Maksat o gün sakin gidicem kafam dalgın trafiği aksatmıyım yanımda 3 şerit boş aksın trafik.. Passat'ın biri geldi arkama selektör yapıyo :D En sağ şeritteyim adam benden yol istiyo :D O kadar ısrarcı olduki artık kendimi sola attım.. Yanıma gelince bende yüklendim gaza.. Camı açtım zaten oda anladı bir şey diyecem açtı camı 30'lu yaşlarda bir abi.. Abi senin psikolojik sorunların var bi doktora görünmen lazım dedim :D Bastım gittim..

yuh ya o yolda en sağ serit demek yolun dısındaymıssın gibi demek ordadamı arkana giriyor yuh ya

HaKo
31-05-2011, 20:44
babadan arabayı çalan gazlıyor..bevlerden beylikdüzüne gelene kadar herkez önüme kırıor çözemedimki...yani bişi istiosan gel yanıma deneyelim de bişi de yani önüme neden kırarsın yada mal mal hareetler neden yaparsn anlamıorm.:S:S

kardeş bende mercedes vardı efendi efendi giderdim kimse salça olmazdı. Şu an audi tt kullanıyorum arabadan nefret ettirdiler ticarisi yapışır jipi yapışır spor aracı yapışır resmen tahrik ediyolar hiç abartmıyorum adam gibi gidemiyosun yavaş gitsen kıçına yapışıyolar tamponumda gidiyolar hızlı gitsem peşime takılıyolar.:mad:

Anıl_Kuru
31-05-2011, 20:47
kardeş bende mercedes vardı efendi efendi giderdim kimse salça olmazdı. Şu an audi tt kullanıyorum arabadan nefret ettirdiler ticarisi yapışır jipi yapışır spor aracı yapışır resmen tahrik ediyolar hiç abartmıyorum adam gibi gidemiyosun yavaş gitsen kıçına yapışıyolar tamponumda gidiyolar hızlı gitsem peşime takılıyolar.:mad:

aynen haklısın...ama bişi diyemiosnki biri bitse diğeri başlar adam şahinle subaruya tampon yapıor bilio ne olcağını ama yapmış oluo işte maksat muhabbet ben artk e 5 te sağdan ufak ufak gidiorm hiç işim olşmaz=)

oğuz
31-05-2011, 20:53
aynen haklısın...ama bişi diyemiosnki biri bitse diğeri başlar adam şahinle subaruya tampon yapıor bilio ne olcağını ama yapmış oluo işte maksat muhabbet ben artk e 5 te sağdan ufak ufak gidiorm hiç işim olşmaz=)

ya geçem bi sobooro nun arkasına geldim sellektör sellektör bi geçtim fln fılan.

sırf o arkadaşlar bu muhabbeti iştahlı iştahlı yandaş apaçilere anlatmak için yapıyor :)

zıpzıp
31-05-2011, 20:54
artık buralar hepten çekilmez bir yer oldu

AhmetYılmaz
31-05-2011, 21:14
Bu sebeplerden dolayı boku çıkmış egsoz sistemlerini çok seviyorum. Ve ön cam dahil filmli arabaları. Millet tırsıyo. :) Aman bulaşmiyim hesabı.

S.Özeren
31-05-2011, 21:19
valla beykent'in oraya girerken yolu hafif bi kazık bırakmışlar çapraz geçtim mecbur herkes korna b*kmu var bu kornada bende bunu anlamıyorum ,sabahta bitane kadın aynı şekilde açtım kapıyı söve söve bi hal oldum

Derman
31-05-2011, 21:50
bu istanbul trafiğinde kimseyle didişmeye gerek yok bence..kimin ne oldugu ne yapacagı belli olmaz...ben cekiyorum sağa "git Allahından bul"diyorum....trafikte 2 ayaklı hayvan cok...

Owner89
01-06-2011, 00:07
geçen günde bana oldu solda birinden yol istedim vermedi kızdım bende işim aceleydi yapştırdm sağlı sollu ilerde arkamdan biri sellektor atıyo çektm sağa tornavidamı aldım elime:) bi baktım kadın isyan ediyo nası araba kullanıosun die dedim sizde yapışmayın zamk gibi sola falan yakarım seni falan dedi bide :D yanında kızı vardı bide oda bakp bakıp gülüodu :D baktım çirkef bişe tmm abla kusura bakma dedim önüme bi aldm kadını polis şapkasını atmş arabann arkasına :) bazen böleleride çıkıyo dikkat etmek lazım

doush
01-06-2011, 00:24
Bazen sakin sakin giderken arabam turbo olsa 500 hp civarı diyorum.. Böyle sağda giderken arkadan selektör atanlar oluyor ya, önüne geçirteceksin.. Egzozum ve wastegate im kaputta olacak.. Arkasından bi sıkacaksın çatara patara korkudan sıçacak önünde napacağını şaşıracak :D

oytun200sx
01-06-2011, 01:15
haklısınız beyler bende şimdi kendime diyorum ne gerek var diyede o an insanın gözü dönüyor :( Yanımda bide küçük kardeşim vardı ondan sinirim tepeme çıktı. Çocukta 22-23 yaşlarında gençti öyle köylü falanda değildi yani. Dediğiniz gibi yanında kız olunca celalendi heralde birden. Aynı mahallede oturuyoruz sonuçta illaki yine denk gelicez. Nefret ederim böyle şeylerden ama mevzu çıkabilir hırslandıysa.. benim aracı bulmak zor olmaz heralde b.çekemcede

beykentte beyaz bi tt geçio sürekli.sizsiniz sanırım.en son gördüğümde beykent göbekte sizi kırmızı taksi kovalıyodu. :)

Eray Yümsel
01-06-2011, 01:19
beykentte beyaz bi tt geçio sürekli.sizsiniz sanırım.en son gördüğümde beykent göbekte sizi kırmızı taksi kovalıyodu. :)

kovalıyodu derken :hehe:

oytun200sx
01-06-2011, 01:22
kovalıyodu derken :hehe:

bir albea nın son çırpınışları ... :D

emr_
01-06-2011, 01:25
O kızın yanında dallamalıgı düşünmüyosa senmı düşüncen abi salla.

OnurÖzden
01-06-2011, 01:32
Geçmiş olsun abi , aynı şeyler benim de başıma geliyor.Birde genç görüyolar direksiyonda iyice arsızlaşıyor insanlar. :) Soldan 60 km ile gidiyo adam doğal olarak selektör atıyorum.Yol vermiyor , dörtlü yakıyo aynadan el kol hareketleri felan sonra sağ şeride geçiyor.Sonra gelip arkana yapışıp selektör felan atıyo adam.Ben hep aynı şeyi düşünerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Bu adam 5 dk sonra aklıma bile gelmiyecek kendimi üzmemin , sinirlenmenin manası yok diyip alttan alıyorum.

mrtngn
01-06-2011, 02:30
Ortalık cahil insan kaynıyo yaa..Hangi biriyle ugrascan ki.İnip laf anlatsan bi dert agzına burnuna dalıp dövsen yada dayak yesen ayrı bi dert..

Bende hergün yasıyorum bu tarz seyler..En yakını gecen hafta:D Önümde era gidiyo tın tın sağ bomboş selektör attım geçmedi bekledim biraz,bidaha attım yine geçmedi sonra sagından gidip önüne geçtim ama asla sıkıstırmadım zor durumda bırakmadım..Öküz baska yere bakıyodu sanırım o an..önünde beni bir gördü bi panik bi telaş basladı kornaya selektöre girdi dibime..Dibime girildiği an cıldırırım bende..hafif frene dokundum aptal oldu sonra geldi yanıma el kol hareketleri falan.Yanımda kız arkadsım var onunda yanında bayan var.hal böyle olunca sustum kafamı cevirdim gülüyom.ona uysam gözüm döndü zaten sokucam bariyerlere arbayı falan düşünmüyom:) Sonra geçti önüme frene basmalar yavaslamalar saga geciom önüme kırıyo falan fişman..kız arkadasım korkttu baya sesimi cıkarmadım...Ama böyle adamları karısının anasının cocugunun yanında dövüceksin ki biraz ders alsın.

typeRace
01-06-2011, 04:04
Valla hergün ayrı bir hikaye.manyak,cahil insan dolu istanbul.. anlatmaya başlasam hangi birini anlatıcam o kadar çok ki.. daha bugün eski model dizel bir mercedes i geçtim diye adam kendini öldürüyordu üstelik eşşek kadar herif 40 yaşlarında..:) eskiden bende bağırıp çağırırdım,inip kavga bile ettim ama bitmiyor kimsede bitirimez .. artık umrumda değil açıyorum son ses müzik egzoz vs de var zaten aynayıda yukarı kaldırıyorum öyle devam.. baktım yapıştı sülüğün biri ne hızımı azaltıyorum ne arttırıyorum kendi kendilerine cebelleşip duruyorlar arkada..:D tepki filan vermeyince adam yerine koyulmadıklarını anlıyorlar sanırım daha da bi deliriyorlar :)

CasabLanca
01-06-2011, 04:44
memleketin her köşesinde trafikte salça çok :D

geçen hafta konya yolunda gidiyoruz cgty ile akşam trafiği tam sabancı kız yurdunun hizasındayız 3 şeritli yol, bir abla accent era crdi ile tın tın gidiyor orta şeritte bende arkasındayım ablam sol şeride doğru yanaştı bende ortadan akayım gideyim dedim gaza hafif dokundum yanından geçerken camı açıkmış ablam surge sesinden korktu heralde :hehe: :hehe: arkamdan kornaya selektöre asılarak gelmeye başladı yavaşladım yanıma geldi camdan saydırmaya başladı napıyor bu liseli gibi baktım kaale almadım :D ablam salça olmaya devam etti taa kepekli rampasına kadar arkamdan kornaya basarak geldi :hehe:

ocean0636
01-06-2011, 07:00
Benzer bir olay benimde basima geldi.
Annemin arabasiylaydim yanimda nakayama(turgay) var, gece 4 gibi sol seritten clionun birisi 40-50 gidiyor ben adamin 2 serit sagindan 140'la falan gectim. Biraz ilerledim arkadan birisi geliyor sellektor korna vs yavasladim yanima geldi bi baktim 3tane ayi gibi adam ellerinde kelebek sallama sopa camlardan sarkiyorlar seni dogricaz gibi hareketler vs. Suren adam ustume kirdi o anda frene bastim kaldirima cikiyodu ama zor kurtardi. Neyse kacmaya basladik yapcak bisey yok; cevre yolundaki 3-4 tane buyuk kavsakta kirmizida gectim pesimden oda gecti hepsinde, ilerde buyuk bi kavsak daha vardi onda gecmem imkansiz trafik akiyor, bende saga dondum 100m. gittim saga yanasip durdum bu sirada herifler tam istedigim gibi gelip onume kirdilar ve ellerinde kelebek sallama levye sopalar vs ne ararsaniz savasa gider gibi geliyolar. Ben o sirada vsa kapali geri viteste bekliyodum, adamlar arabaya yaklasir yaklasmaz dip gaz geri geri kavsaga kadar gittim el frenini cekip tam donucem arabanin ustune 2 tane demir sopa attilar, sopalardan kacmak icin ters yone dondum sonra yola tam cikacakken itlerden birisi arabanin onune atladi ustune surdum yanindan gecerken OÇ. Maganda ayagindaki kundura ile arka sag kapiya bir tekme atti kapi baya bir iceri goctu boyasi kalkti.
Sonra tapagaz eve gittik.

Orda inseydik muhtemelen turgayida benide oldururlerdi.
Hayir anlamadigim olay adamlar savasa gider gibi hazirlikliydi. Surekli boyle dolu gezen magandalar oldugu surece isimiz cok zor

DOHC
01-06-2011, 07:33
Böyle olayları herkes, çok kere, sık sık yaşıyordur. Ama unutulmaması gereken husus İstanbul'da kim ayı, kim dayı belli değil. Bunun için biraz sakin olmak faydalı.

h.savas
01-06-2011, 07:36
bence en güzeli bulaşmamak ne halt ediyorsa etsinler;)

Low-Rider
01-06-2011, 07:37
valla bende hep haliç köprüye inerken bana salça olan dallamalardan bıktım:d

arkadan koltukları gören çıldırıyor:D

KA®ANLIK
01-06-2011, 08:15
Şu İstanbul trafiğinde 3 şeyden nefret ediyorum

1. Şerit değiştirirken sinyal verdiğimde, sinyali görünce gaza basıp şeride geçmemin engellenmeye çalışılmasından

2. Gündüz, gece hele bir de yağmurda o ARKA SİSLERİNİ yakıp, arkadaki sürücünün gözünün feriştahına kadar alan "dangalaklardan"

3. yanında hatun alıp, trafikte maganda modunda gezenlerden...

neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ama,

ARKA SİS yakanlara hele ki yağmurda, bir de Sinyal verince yolu kapatanlara özel olarak gıcık kapıyorum.

Asimos
01-06-2011, 08:24
sis farı olayına bende çok uyuz oluyorum.Adam gecenin zifirisi parkları yakmış altındada sisler yanıyo dangalak kısa farlarını hiç çalıştırmıyo bile.Yawww arkadaş sis farı adı üstünde sisli hawada yakılır görüş mesafesinin 1-2m. olduğu zaman yakılırki gelen giden etraftaki araçların farketmesi için ama sen ayılık yapıp tertemiz hawada gece sis yakarsan adamın gözünü aldığın için ana awrat küfür yersin.
Geçenlerde kawşaktayım bana sağa dönüş için yeşil yandı fakat benle beraber karşımdan bana doğru karşıya geçecek olan yaya yada yeşil yanıyo we EŞŞEK kadar yazıyo sağa dönüşte yaya ya yol wer diye.Yol weriyosun arkadaki mandaoğlumanda korna yapıyo yürüseneeeeeee diye
İnecen aşaaa werecen sümsüğü wercen sümsüğü ama olmuyo işte
Eğitim şart...

burakN
01-06-2011, 08:45
Şu İstanbul trafiğinde 3 şeyden nefret ediyorum

1. Şerit değiştirirken sinyal verdiğimde, sinyali görünce gaza basıp şeride geçmemin engellenmeye çalışılmasından

2. Gündüz, gece hele bir de yağmurda o ARKA SİSLERİNİ yakıp, arkadaki sürücünün gözünün feriştahına kadar alan "dangalaklardan"

3. yanında hatun alıp, trafikte maganda modunda gezenlerden...

neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ama,

ARKA SİS yakanlara hele ki yağmurda, bir de Sinyal verince yolu kapatanlara özel olarak gıcık kapıyorum.

1. sine kesinlikle katılıyorum hergün kesinlikle 3 4 kez karşılaşıyorum ankarada farklı değil ki istanbuldan daha beter diye düşünüyorum. Ankarada yol veren nerdeyse 1 Allahın kulu yok orta şeritten sakince gidiyorum adam sol şeritte yavaş yavaş ilerliyor 70 mobesesi var önümüzde hızlar 50 - 60 arası sola sinyal verdim 70 e kadar çıkıp gidecektim 50 le giden adam öyle bir gazladıki vurmasına nerdeyse bir parmak kadar boşluk kaldı selektör atmaktan kolu kıracak korna zaten basılı bırakmıyor bende radarı geçince orta şeride tekrar yanaştım adam geldi indirdim camı baktım yaşlı bir amca dedim amca ne olduda ben sola sinyal verince gaza bastın die sordum önüme kırıyosun dedi küfür etti bende söyledim direk yaşına göre hızlı gidiyosun dikkat et trafikte pert olma yaşına verip susuyorum yolun açık olsun dedim kapattım konusunu.

2. side düz yolda giderken önü boşken bir anda frene basanlar
24/05/2011 tarihinde işe giderken tahli yoldan dönüş yaptım ana yola çıkarken öndeki brodwayci düzgünce ilerliyordu yol falanda boş sola baktım araç geliomu diye tabi bu arada ince ince gidiyorum 10km - 15km hız falan max. kafamı çevirdiğimle vurmam bir oldu adama stop falan kırıldı plakalığın altı çöktü bende birşey yok indim aşağıya gene bir amca bakınıyor arabasına afyonum patladı tabi bağırmaya başladım dedim düz yolda araba bile yokken piyasada niye ilerlemiyorsun fren yapıyorsun sizi bana sayıylamı veriyorlar gel dedim ankara üniversitesinde çalışıyorum orda tutanak tutalım tabi o arada amca korktu neyse geçtik yazdım tutanağı verdim eline dedim ne istiyorsan yaz ben arkadan çarptığımı hatalı oldugumu belirttim gerisi sana kalmış dedim gönderdim :(((

destan yazdım biliyorum ama bende çok doldum artık ... trafikte bunlardan hat safada var Allah herkese bol sabır versin :)

Dongul
01-06-2011, 09:02
bence en güzeli bulaşmamak ne halt ediyorsa etsinler;)

bencede en temizi bu

Onurkk06
01-06-2011, 09:15
Annemin arabasiylaydim yanimda nakayama(turgay) var, gece 4 gibi sol seritten clionun birisi 40-50 gidiyor ben adamin 2 serit sagindan 140'la falan gectim. Biraz ilerledim arkadan birisi geliyor sellektor korna vs yavasladim yanima geldi bi baktim 3tane ayi gibi adam ellerinde kelebek sallama sopa camlardan sarkiyorlar seni dogricaz gibi hareketler vs. Suren adam ustume kirdi o anda frene bastim kaldirima cikiyodu ama zor kurtardi. Neyse kacmaya basladik yapcak bisey yok; cevre yolundaki 3-4 tane buyuk kavsakta kirmizida gectim pesimden oda gecti hepsinde, ilerde buyuk bi kavsak daha vardi onda gecmem imkansiz trafik akiyor, bende saga dondum 100m. gittim saga yanasip durdum bu sirada herifler tam istedigim gibi gelip onume kirdilar ve ellerinde kelebek sallama levye sopalar vs ne ararsaniz savasa gider gibi geliyolar. Ben o sirada vsa kapali geri viteste bekliyodum, adamlar arabaya yaklasir yaklasmaz dip gaz geri geri kavsaga kadar gittim el frenini cekip tam donucem arabanin ustune 2 tane demir sopa attilar, sopalardan kacmak icin ters yone dondum sonra yola tam cikacakken itlerden birisi arabanin onune atladi ustune surdum yanindan gecerken OÇ. Maganda ayagindaki kundura ile arka sag kapiya bir tekme atti kapi baya bir iceri goctu boyasi kalkti.

Hayir anlamadigim olay adamlar savasa gider gibi hazirlikliydi. Surekli boyle dolu gezen magandalar oldugu surece isimiz cok zor

keşke plakasını alsaymışsınız diyecemde olay anında insanın aklına gelmiyor

Orhan
01-06-2011, 09:27
bu ara benimde başıma benzer olaylar geliyor herkeste bi sıkıntı var sanırım

HaKo
01-06-2011, 09:52

aynen benimdir büyük ihtimalle. sabah akşam geçiyorum o güzergahtan çünkü :) Kovalıyodur doğrudur diyorum ya bıktım artık her gün tahrik edilmekten :)

aslan
01-06-2011, 09:58
benim özel şoförlerim var bir akbil karşılığı istediğim yere stressiz götürüyorlar

geçmiş olsun bu arada istanbulda trafik başa bela

HaKo
01-06-2011, 09:58

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Bu tarz bir olay benimde başıma gelmişti 2008 senesiydi sanırm senin yaşlardaydım bende.

Caddebostanda eski kasa bi accordu sollamıştım yine aynı muhabbet soldan kapatmış 50 ile gidiyo yol vermiyo sellektörden sonra sağından geçmiştim. Adamlar peşime takılmış farkında değilim, suadiyede dar bi sokak vardır caddeye çıkan, oraya girdim ışıklarda durdum. bunlar peşimden gelmiş dikizden baktım arabadan 2 tane eleman indi. ondan sonra 2 de arka kapıdan indi. bende tek başımayım arabada. elemanların 3üde baya iri yarıydı benden irilerdi ki ben 1.85 85 kilo bi insanım artık düşünün :) Ama kesin ya alkollüydüler ya haplıydılar kapılara saldırdılar allahtan kitliydi yumrukluylar vuruyolar küfür ederek önümdeki araç gördü kırımızıda geçti kaçıym diye. Bende arkasından basıp gittim.

Zaten bunlar adam olsa erkek olsa kalkıp 1 adama 3-4 kişi saldırmazlar kardeşim. sayı 3-4 oldumu bunlar bitane adam ediyolar. Köpek gibi saldırıyolar. Tek başına olsalar süt kuzusu kesilirler abi bile çekerler emin ol. O yüzden erkeklik gururu yapıp bu köpeklerle uğraşmaya deymez. Çok büyük bir şehirde yaşıyoruz her çeşit insan var. dikkat etmek lazım herzaman.

HkN
01-06-2011, 10:16
Askeri Ambulans'a bile yol vermeyip bu tarz olayları yapanlar varki deli oluyordum amublansı kullanırken. Arkada acil hasta ne kadar ışık varsa hepsi yanıyor (araç land amblulans zaten uzay aracı gibi :) )ama halen öküzler yol vermeyipte üstüne kırıyorlardı :D Yer Afyon :D

Mesela burada ışıklar kırmızıdan sarıya döndüğünde arkadan datt datt kornalar hemen basılır. Yolda hızlı giderken genelde solda giden hemen sağa çekilip yol verir o konuda iyiler :) ama trafikte öküz,maganda çok :D Helede dolmuş falan saymıyorum bile :D

Anıl_Kuru
01-06-2011, 12:17
Usta bizim bu beykentin taksicileri bile gazci...eralar megane ler park sis yapip geceleri kovaliolar yaa fenalardaa:))))

mrtngn
01-06-2011, 12:21
En güzeli ve temizi biber gazı bu durumda..Arabadan indiklerinde asılcan suratlarına spreyi..Sonra kıvranırken dalcan hepsine:D

emir91
01-06-2011, 13:22
En iyisi geçtiğin arabanın yakalayamaycağı kadar hızlı devam etmek arkada tırmalasın dursun :D:D

Trance-R
01-06-2011, 13:31
ben trafikteki insanların hal ve hareketlerine bakmıyorum artık ... geç kardeşim diyip yol veriyorum ... inatlaşmak , yarışmak gereksiz.keyfimdeyim hiç sinir stres yapmıyorum mesela ... olay aslında kafada bitiyor...saygılar ve sevgiler...

kry0738
01-06-2011, 13:42
valla kardeşim hemen hemen araç kullanan herkez'in başına geliyodur bu mevzu bi anlık sinirle yanındakilere dikkat edemiyosun haliyle direk şöföre odaklandığğın için ama bazılarıda trafikte bildiğin kanı abicim tıkıyo yolu gelde sağlama ve ya tampon takip yapma ama can sıkıcak bi mesele yok sonuçta bayanı fark etmiş ve yol almışın ..

Göki,ZD
01-06-2011, 13:44
En güzeli ve temizi biber gazı bu durumda..Arabadan indiklerinde asılcan suratlarına spreyi..Sonra kıvranırken dalcan hepsine:D

bu biber gazı çok işe yarıyormu harbiden :D nerde satılıyor ? yekta nın üzerinde bi test edeyim :hehe: işe yarıyorsa bulundurayım en zararsızı ve hızlı çözüm bu gözüküyor :D

JayVTEC!
01-06-2011, 13:46
Yanında zaten kız arkadaşın sevgilin eşin dostun varsa oda sakat bi duruma giriyor.. göz ile taciz ve ne oldugu belirsiz lavuklar canını cok sıkıyorlar benimde başımdan geçen bi olay ; anadolu yakasında sakin sakin gidiyorum orta şeritte bi anda arkama bi arac yaklaştı sellektör yapıyor solum sagım boş neyse yol verdim geçti geçerkende el kol yaptı yanımda kız arkadasım oldugu icin sesimi cıkarmadım tabi sonraki ısıklarda yanımda idi sonra tekrardan arkama geçti yine sellektör yaptı indirdim camı geldı '' neyin kafasını yaşıyorsun '' dedim orta yaşlardada bi adam dönüp dedigi lafta yanında '' kız arkadasın var dua et'' diyince gözüm döndü birden.. ceksene sen bi saga die bagırdım basıp gitti..

gercekten bi anlam veremıyorum bu insanlara bi garipler :)

schizophrenic
01-06-2011, 14:10
Bu hareketler ne kadar yanlış olsada cidden insanın sabrını bazen gerçekten zorluyolar , özellikle yanımda ailem kız kardeşim veya kız arkadaşım varken arabayla gezmek bana ölüm gibi geliyo , jayvtec ' in dediği gibi siz orta şeritinizden sakin sakin giderken , yanınıza gelip
göz göze geldiğiniz zaman , hele arabasında 1 - 2 tanede çakal arkadaşıda varsa sağınızdan girip solunuzdan çıkmalar gereksiz makas atma çabaları yanınıza gelip aragazı fln vermeler , arabanın içinde şekilden şekilde girmeler , değişik değişik tripler fln yani saymakla bitmez

Böyle olaylardan sonra , bu katil olanlara hapse düşenlere hak vermiyo değilim çünkü adamı çığrından çıkartacak hareketler yapıyolar , benim yaşım 21 bu saydıklarımı yapmadım değil ehliyetimin olmadığı yeni araba sürmeye başladığım dönemlerde bende yaptım ama kimsenin karısı kızı yanında iken yapmadım ve hatamın çok erken farkına varıp büyük pişmanlık duydum !

bu dediklerimi yapan kişilerin % 80 ' i de ego tatmini problemi olan , bişeyleri kanıtlama çabasında olan kişiliği bozuk genç tipler !!!

Trafikde seyir halindeyken , bu anlatmaya çalıştığım tiplere elimden geldiği kadar uymamaya çalışarak devam ediyorum ;)

@HaKO , arabanın arka camına '' Dalaşma Baba Yorgun '' yazdırmanın zamanı gelmiş senin :D :D

mrtngn
01-06-2011, 14:38
bu biber gazı çok işe yarıyormu harbiden :D nerde satılıyor ? yekta nın üzerinde bi test edeyim :hehe: işe yarıyorsa bulundurayım en zararsızı ve hızlı çözüm bu gözüküyor :D

Valla abi kimsede deneme sansım olmadı kız arkadasımda var bitane cok merak ediyodum ama denemek için biraz yemedi :D:D:D Bigün gözümün önünde polis adama sıktı,adam yanık yanık kaldırımdan kaldırıma kosuyodu:D:D:D

Av malzemesi saten yerlerde falan bulunabiliyor..Kız arkadasımdaki resimdekinin aynısı..Babasının bi polis arkadası vermiş :):)

http://i52.tinypic.com/2e1u9zc.jpg

nakayama
01-06-2011, 14:55

çok fena işe yarıyor adamı fena mikiyor :D sağolsun ocean0636 sıktı suratıma 1 saat kendime gelemedim elim gözüm yandı :D ayranla yıkayınca geçiyo ama tam tersine su ile yıkarsan acısı 2 kat artıyor :D

mrtngn
01-06-2011, 15:06
Yani adamın elinde tas sopa bıcak olsada hertürlü etkisiz hale getiriyor diyosun öylemi :):)

HkN
01-06-2011, 16:11
Bu hareketler ne kadar yanlış olsada cidden insanın sabrını bazen gerçekten zorluyolar , özellikle yanımda ailem kız kardeşim veya kız arkadaşım varken arabayla gezmek bana ölüm gibi geliyo , jayvtec ' in dediği gibi siz orta şeritinizden sakin sakin giderken , yanınıza gelip
göz göze geldiğiniz zaman , hele arabasında 1 - 2 tanede çakal arkadaşıda varsa sağınızdan girip solunuzdan çıkmalar gereksiz makas atma çabaları yanınıza gelip aragazı fln vermeler , arabanın içinde şekilden şekilde girmeler , değişik değişik tripler fln yani saymakla bitmez

Böyle olaylardan sonra , bu katil olanlara hapse düşenlere hak vermiyo değilim çünkü adamı çığrından çıkartacak hareketler yapıyolar , benim yaşım 21 bu saydıklarımı yapmadım değil ehliyetimin olmadığı yeni araba sürmeye başladığım dönemlerde bende yaptım ama kimsenin karısı kızı yanında iken yapmadım ve hatamın çok erken farkına varıp büyük pişmanlık duydum !

bu dediklerimi yapan kişilerin % 80 ' i de ego tatmini problemi olan , bişeyleri kanıtlama çabasında olan kişiliği bozuk genç tipler !!!

Trafikde seyir halindeyken , bu anlatmaya çalıştığım tiplere elimden geldiği kadar uymamaya çalışarak devam ediyorum ;)

@HaKO , arabanın arka camına '' Dalaşma Baba Yorgun '' yazdırmanın zamanı gelmiş senin :D :D

Geçen sene İstanbula gittiğim zamanlardan birisinde (sanırım Hazirandı :) )

2 erkek kardeşim vede büyük kardeşimin kız arkadaşı ile (onu evine bırakacağız Sarıyer Bahçeköyden Beykoza) yola çıktık. Araba ise avatardaki kardeşimin Dışında fazla oynamaları olan Palio :) Maslaktan yakıt aldık Opetten. KApılarda LSD. Sonra yola çıktım direksiyonda ben varım. ORta şeritten ( harp akademileri ve 3. kolordu önünden TEM in üzerine köprüye çıkarken) gidiyorum ama yolda tek araç yok geç saatlerdi. Arkadan bir accentti galibabir araç geldi ve koca yolda tam arkama gelerek sellektör vede sisleri yakıyor. Dedim ne oluyor. Kardeşim diyor hiç bulaşma :D Ben dedim dur. Hafif kenara çekildim geçdi arkasına yapıştım vede sisleri yaktım (sislerde 8 bin k lik xenon ve Toros farı var :D Birde yukarı doğru bakıyor) birden sapıttı gözlerini aldı farlar. kaçtı Önümde. Sonra ben köprü yoluna saptım arkamdan geliyor.Uzattım yetişemedi. Köprü çıkışına kadar hafif oynadım. Sonra ani hareketle kavacık çıkışına girdim ve gelemedi öküzler. İçindede tamda böyle 4-5 kişi insan kılığına girmiş mahlukat vardı.

Göki,ZD
01-06-2011, 16:30
Valla abi kimsede deneme sansım olmadı kız arkadasımda var bitane cok merak ediyodum ama denemek için biraz yemedi :D:D:D Bigün gözümün önünde polis adama sıktı,adam yanık yanık kaldırımdan kaldırıma kosuyodu:D:D:D

Av malzemesi saten yerlerde falan bulunabiliyor..Kız arkadasımdaki resimdekinin aynısı..Babasının bi polis arkadası vermiş :):)

http://i52.tinypic.com/2e1u9zc.jpg
tamam av malzemesi satan yerlere sorayım, satışı olan bişeymi yoksa avcılık belgesi bi evrek gerekiyormu ?

çok fena işe yarıyor adamı fena mikiyor :D sağolsun ocean0636 sıktı suratıma 1 saat kendime gelemedim elim gözüm yandı :D ayranla yıkayınca geçiyo ama tam tersine su ile yıkarsan acısı 2 kat artıyor :D

yekta üzerinde denedikden sonra gelişmeleri yazarım :D:D:D

HkN
01-06-2011, 16:31
tamam av malzemesi satan yerlere sorayım, satışı olan bişeymi yoksa avcılık belgesi bi evrek gerekiyormu ?

Biber gazı kullanımı yasal değil diye hatırlıyorum ama :(

nakayama
01-06-2011, 16:31

bekliyorum gelişmeleri :D

AşkınS.
01-06-2011, 16:35
Biber gazı acayip etkili bi yöntem tavsiye ediyorum şiddetle :D
Araçlarınızda bulunsun mutlaka :D
geçen gün benimde başıma geldi abimle birlikte gidiyoruz abim kullanıyor aracı.önde bi audi a3 var zonguldak çarşı içini bilen bilir 2 şerittir.soldan gidiyor yavaş yavaş önüde dolu bizde sağa geçtik sağ boş oldugu için,ileride araçlar park etmiş mecburen sola geçmek zorunda kaldık audici arkadaş yediremedi sanırım durdu durdu az ilerde geldi tampona değdirdi.Geldi ondan sonra sağa kusura bakma yaa falan dedi ben indim baktım tampona bişey yoktu adam büyük ihtimal hap almıştı.
Heryerde var bu sorun malesef.
1 kezde toyota corolla gene 2 şeritli yol ama trafik acayip.onun yolu sıkışıyor aile var aracında adam camı açtı bağırmaya başladı bizim önümüze kırıp
bende baktım ama hiçbişey demedim.gene sağdan sağdan geliyor önümüze geçmeye çalışıyor ki trafik acayip araçların arasında 15 cm ara bile yok oraya girmeye çalışıyor girer girmesinede ya bize değdirir yada herhangi bi aksilik olur.adamın aracında bayanlar bebek bide adam var ama ağza alınmıcak küfürler ediyo,camdan çıktım bende ne diyosun lan sen falan dedim plakasıda 11 di herhalde.
Camdan çıktım bağırdım bu sesini kesti tekrar öne kırmaya başladı arabadan inip dövmek vardı ama...
heryerde denk geliyo böyleleri yapacak bişey yok.

AşkınS.
01-06-2011, 16:36
hiçbişey gerekmiyor tanıdık av malzemesi satan yer yok mu ?
hiç bir sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum

gökberk
01-06-2011, 16:38
Ben bu konuda tam donanımlı olduğumu düşünüyorum :D Allah kullanırmak durumunda bıraktırmasında...

Balığa filan gittiğim için ( Bu bahane son 1 senedir gitmedim ) Her zaman komando bıçağı gibi bir bıçağım var... Biber gazıda var...
Ki arkadaşımda bende denedim çok işe yarıyor :) E bi de haliyle haydar'ımız var :D

Ha trafikte inatlaşmak yerine Karşımdakine Kralsın diyenlerdenim... Hiç uğruna adam öldürüp hayatımı mahvedemem...

Ufuk
01-06-2011, 16:46
Yahu diyorsunuz adamda sopa vardı o vardı bu vardı siz niye boş çıkıyorsunuz?
Delikanlılık yapıp elinde işe yarayacak birşeyler olmadan kavgaya gircem diye canınnızdan olmayın.
Şahsen benim karşıma (daha doğrsusu babamın) karşısına çıkarlarsa doluyum/doluyuz.
He istermiyim kullanmayı tabiki istemem.
Zor durumda kalırsanız bagajdaki kriko iş görüyor.
bu arada bu mesajıma bir sürü sosyal mesaj gelecektir.Ama ben hayatta boş çıkmam.Yahu geçen avm'ye girişte herifin teki güvenlik makinesinde ötüyor.(ki gayet şık giyimli eli yüzü düzgün adam) üstünü bir aradılar 2 tane bıçak çıktı.Yani artık herkes dolu.Önemli olan artık yanında taşımak değil kullanmayı bilmek.

HaKo
01-06-2011, 17:07
Yahu diyorsunuz adamda sopa vardı o vardı bu vardı siz niye boş çıkıyorsunuz?
Delikanlılık yapıp elinde işe yarayacak birşeyler olmadan kavgaya gircem diye canınnızdan olmayın.
Şahsen benim karşıma (daha doğrsusu babamın) karşısına çıkarlarsa doluyum/doluyuz.
He istermiyim kullanmayı tabiki istemem.
Zor durumda kalırsanız bagajdaki kriko iş görüyor.
bu arada bu mesajıma bir sürü sosyal mesaj gelecektir.Ama ben hayatta boş çıkmam.Yahu geçen avm'ye girişte herifin teki güvenlik makinesinde ötüyor.(ki gayet şık giyimli eli yüzü düzgün adam) üstünü bir aradılar 2 tane bıçak çıktı.Yani artık herkes dolu.Önemli olan artık yanında taşımak değil kullanmayı bilmek.

Genç kardeşim malesef dediğin gibi olmuyor o işler. Silahla korunanın sonu yine silahla ölümdür. Çözüm o olsa silah bizde de çok var zaten sürmeneliyiz köyde ne kadar hasım hısım varsa hep eski silah kaçakcısı :)

Bu arada biber gazının herşeyde olduğu gibi satışı Tr de serbest fakat arabada bulundurmak veya yanında taşımak yasak arkadaşlar. Polis arabada görünce alıyor bilginize. İyi biyere soteleyin.

BurakCengizhanoğlu
01-06-2011, 17:21
en güzeli açıcaksın slow müziğini en sağdan bakıcaksın keyfine.Tampona mı yanaştı geç emiyete geçsin gitsin :)

BurakCengizhanoğlu
01-06-2011, 17:30
Bunu yazdıktan sonra 2 sene öncesi geldi aklıma :) Maltepe içindeyiz 3 araba geziyoruz en sağdan.En arkadaki arkadaş sellektör yaptı.Baktım aynaya elemanlar çocukları sıkıştırıyor.Accenti eski kasa.öndeki 2 araçla yolu kapatınca afalladı elemanlar özür dileyip devam ettiler.Ama şöyle bi durumda var.Hap atmış olsa çıkartıp vursa hepimizi *** yoluna gidicez.Dediğim gibi bu devirde kimseye bakmıycaksın bile.

mrtngn
01-06-2011, 17:31
Biber gazının yasak oldugunu sanmıyorum..Arabadaki sopa neyse biber gazıda odur bence.Şöyle birsey buldum.

Ayrıca bu zamana kadar arabada bulunan bıcaktan kac kişi sorun yaşadıda bundan yaşasın.

Biber gazı adıyla bilinen ve bulunduğumuz ortamlarda kolaylıkla satın alabileceğimiz bu kimyasal maddeler 'Öldürücü olmayan kimyasal silahlar' sınıfına girer. Kullanımı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulamasına İlişkin Yönetmelikte, yasal olarak kabul edilmektedir. Ayrıca 2559 sayılı vazife ve selahiyet kanunu madde 16 ya göre 'Polis, görevini yaparken direnişle karşılaşması halinde, bu direnişi kırmak amacıyla ve kıracak ölçüde zor kullanmaya yetkilidir. Polisin direnen kişilere karşı veya eşya üzerinde bedenî kuvvetin dışında kullandığı kelepçe, cop, basınçlı su, göz yaşartıcı gazlar veya tozlar, fizikî engeller, polis köpekleri ve atları ile sair hizmet araçlarını kullanabilir. (md.16/b)' Bu bilgilerin yanı sıra 5188 sayılı ateşli silahlar başlığını taşıyan kanunun 24. maddesinde orantılılık ilkesi üzerinde durulmuştur. Maddeye göre 'Komisyon, orantılılık ilkesine uygun olarak canlılar üzerinde kalıcı etkisi olmayan kimyasalların kullanılmasına izin verebilir' denilmektedir.

Sivil vatandaşlarımız için kanunda bu konuda açıkça bir hüküm yer almamaktadır. Fakat 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun ve Yönetmeliğe dayanarak, bu Malzemelerin taşınması yasaktır fakat tek başına suç değildir. Gereksiz yere kullanımı ve insana zarar vermesi suçtur. Kullanmak durumun meşru müdafaa olup olmadığına göre değişir. Meşru müdafaa durumunda sadece 6136 sayılı yasa yani Ateşli Silahlar ve Bıçaklar savunma gerecinizin haklılığına değil (diğer bazı koşullar ile birlikte) saldırı ile orantılılığına bakılır

Göki,ZD
01-06-2011, 17:34
Ben yarın bi Kadıköy deki av malzeme satanları bi dolaşayım, yekta kolla kendini :D

GKS
01-06-2011, 17:38
özellikle gündüz trafiğinde yol vermeyip park edemeyen ve arkasına birsürü araç takıp bekleten kadınlara birde her sonradan görmenin kullandığı range roverla bebek gezdiren kadınlara ayar oluyorum sanki o ufacık bebeği sığdramıyolar normal bi insan arabasına

krm
01-06-2011, 17:42
Toptan Biber gazı işine girelim :D california scent bubble gum ile bırlıkte satılır :D

Ayrıca site olarak öfke kontrol kursu fln varsa ona gıdelım.mazeretimiz çok asabiyiz.biz :D

Mutu
01-06-2011, 17:49
Biber gazı yasal değil dediğiniz gibi polis yakalarsa yaptığı el koymak. Eğer güvenliğim için vs. derseniz o zaman da dokunmuyor :)

schizophrenic
01-06-2011, 18:16
Biber gazı çok güzel bi yöntem , bi ara sırf şakalaşmak için birbirimize sıkıyoduk :D
İlk 1. dakikasında yakın mesafeden sıkıldığı zaman karşınızdaki kişi gözlerini açamaz , etkisi sıkılma mesafesi ve sıkılan kişiye göre 5 - 10 dk arasında değişir .
Olaki biber gazı sıkıldığı zaman kesinlikle ve kesinlikle ellerinizi yüzünüze götürmeyin , suyla yıkamayın kendinizi rahat bırakın mümkünse karşınızdaki kişi suratınıza üflesin , elinizle temas veya suyla yıkama durumunda her ne kadar rahatlatır zannetsenizde etkisi dahada uzun sürecektir :D

Alerjisi olan için sıkıntı yaratabilir , bi arkadaşımızı acil ' e götürmek zorunda kalmıştık , gözlerinin altı kıpkırmızı oldu ve şişti sürekli yaş geliyodu gözünden doktor noldu buna diye sorduğunda , maskesiz kaynak yaptı demiştik esprisine :hahaha::hahaha:

Kullanırken rüzgarı arkanıza almayı unutmayın , temin edebileceğiniz yerlerde ankarada iseniz maltepe pazarı , bazı tekel büfeleri , av malzemeleri satan yerlerde bolca bulabilirsiniz 5 - 10 tl arası bi fiyatı vardı ;)

HaKo
01-06-2011, 19:07
biber gazı isteyenler tahtakalede av malzemesi satan dükkanların hepsinde var :)

Mivec_4G63
01-06-2011, 19:46
sırf bu magandalara uymamak için trafikte ilahi dinliyorum.

bykral
01-06-2011, 19:58
O tipler banada çok denk geliyor alıyorlar yanlarına kızı sol şeritte 20 30 devam ediyolar

Yigit-Y
01-06-2011, 20:03
banada geçen kadının biri sol şeritteyim buda yanımdaki orta şeritte güneşlikteki aynadan dudaklarına filan bakıyordu baktım arac bana doğru kayıyor kornaya bastım ne var dedi ne kornaya basıyorsun dedim birşey yok çalışıyormu diye kontrol ettim sadece kadın güldü ama çarpsaydı o zaman daha çok gülecekti haberi yok manyağın...

deli çok tek kanun yol verilmez yol alınır istanbulda aynen kural bu alana saygı gösterilmeli :D

DOHC
01-06-2011, 21:28
Biber gazı nette satılıyor. Temini çok kolay. Ama sıkmadan önce rüzgar varsa arkanıza almaya çalışın :). Arabamda elbette mevcut, yatak odam başucumda da var, hanımın çantasında da var.
Birde elektrik şoku veren teaser cihazı var. Belki bundan da alırım. 9V pil ile çalışıyor galiba, karşı tarafa dokundurdun mu herif şoka girip, yere düşüyor.

http://www.guvenlik112.com/?gclid=CMjP_te4lakCFYUXzQodKn_tcQ

kickboxer
01-06-2011, 21:34
millet manyak takma kafana kardesım ben trafıkte 1 gun gecırıyım sınırsel yaralar cıkıyo

Ufuk
01-06-2011, 21:35
Bende nato var.3yıldır duruyor ama sizce bozulmuşmudur?

kickboxer
01-06-2011, 21:47
benım arabamda ne bıcak bıber gazı hıc bırsey yok trafıkte cok kavga ettım o dedıklerınız sadece sıze guven verır normal adamla karsılasırsanız:) ben cok biber gazını elınde tutan levyesı elınde olan adama dünyasnı kararttım bunların yerıne spor yapmaya yonelelim hem daha sabırlı oluyorsunuz:)

Göki,ZD
01-06-2011, 21:50
benım arabamda ne bıcak bıber gazı hıc bırsey yok trafıkte cok kavga ettım o dedıklerınız sadece sıze guven verır normal adamla karsılasırsanız:) ben cok biber gazını elınde tutan levyesı elınde olan adama dünyasnı kararttım bunların yerıne spor yapmaya yonelelim hem daha sabırlı oluyorsunuz:)

bide olsaydı yok artık :D

mrtngn
01-06-2011, 22:04
Ahahahah aslında güzel bir öneri:):) İlkokulda tekvando kursuna gidiyodum,gece yatakta kalkıp oraya buraya tekme sallıyomuşum haaayyyy huuuyyy diye bagrıyomusum etkisinde kalıp.. hiç unutmam bunu:D:D:D:D

Alper_
01-06-2011, 22:06
Biber gazı nette satılıyor. Temini çok kolay. Ama sıkmadan önce rüzgar varsa arkanıza almaya çalışın :). Arabamda elbette mevcut, yatak odam başucumda da var, hanımın çantasında da var.
Birde elektrik şoku veren teaser cihazı var. Belki bundan da alırım. 9V pil ile çalışıyor galiba, karşı tarafa dokundurdun mu herif şoka girip, yere düşüyor.

Güvenlik 112 (http://www.guvenlik112.com/?gclid=CMjP_te4lakCFYUXzQodKn_tcQ)

biber gazı yine iyi ama şok cihazı sadece görüntü abicim işe yaramaz :D bizzat üzerimde denedim sanki iğne batıyormuş gibi oluyor:D ağrıyan yerlerinize uygulayınca ağrıyı geçiriyor bacaklara falan iyi geliyor.

mikahakinen
01-06-2011, 22:18
10 km lik ev - iş yolculuğunda hiç olmadığı gün en az 2-3 kere karşılaşıyorum böyle aptalca olaylarla :S

Jackie
01-06-2011, 22:20
İstanbul'da sürekli oluyo böyle sıkıntılar. Herkes gergin, herkes heycanlı malesef..

Geçen hafta yanında kız arkadaşı olan "beyaz makyajlı cupra" önümüze kırdı saçma sapan hareketler vs. ... Selektör korna falan derken başladı kaçmaya. Öyle böyle derken yanına geldiğimizde sinirden öldürücektik ama kızın yüzündeki korkuyu görünce ben arkadaşımı sakinleştirdim , yine yanındakine dua etsin. Kızın yanında bozmak istemedik ama yiyemeyeceğin şeyin altına girme diye bi söz vardır.. Kardeşim madem " abi ben bişey yapmadım valla yolumda gidiyorum" falan diyeceksin , ne diye yanindakilere artislik yapıyosun önümüze falan kırıyosun..

Turquake
02-06-2011, 00:01
Ben bu sıkıştırmaya çalışmalar, akraksiyon yapmalar,madem arabana bu kadar özenmişsin bak şimdi seni ne hallere sokucam düşünceleri ile yolda aracıma yapılan garip hal ve hareketler..Ben bu yüzden arabayı satılığa çıkardım düşünün artık.Çünkü kaskom yok,çünkü arabamı koyduğum yerde aynı şekilde bulamamaktan korkuyorum..Sizi çok iyi anlıyorum emin olun..

Yigit-Y
02-06-2011, 00:04

arkadaş zamanında ayaklı yumruklu bir spor dalında faaliyet gösterdin diye havamı atıyon :D:D

By_Carizma
02-06-2011, 00:46
bir seferde benim başıma farklı bir olay gelmişti. ışıklarda Mercedes'li bi eleman benim tamponuma kadar yapışmış sellektör yapmalar kornaya basmalar felan ben otobana çıkınca baya takip etti tamponumda yaklaşık 5-10 km kadar sonra ben sıkıldım başladım makas atmaya oda baya makas attı ondan sonra ben en sola geçip bi anda sağa atlayıp yan yola girdim oda mecburen dümdüz gitmek zorunda kaldı..
neyin kafasını yaşıyorlar öğrenirseniz bizede söyleyin bizde bilelim :D

crxvtec
02-06-2011, 00:46
ortalıkda anlaşılmış bı yarış yoksa ondekı arabayı dur geçeyım dur ezeyım mantığını anlamış değilim ne geçiyorkı ınsanın elıne ??

DOHC
02-06-2011, 06:52

Bozulmuş olabilir, kutunun altında son kullanma tarihi yazar. Hatırladığım 2 veya 3 yıl idi.....

B.Battal
02-06-2011, 08:00
Geçmiş olsun. Cahil adam çok trafikte her biriyle uğraşmaya kalksak ömürmüz yetmez.
Dün bende şerit değiştirmek için sinyal verdim azıcık kafa çıkarınca arkamdan koca transporter
verdi gazı sokmadı şeride beni birde kesintisiz 4-5 saniye korna çalarak geldi tam yanımda kaldı
camı da açık baktım içeri bana bakıyor ama adamdan önce yanında iki tan bayan var yanyana oturmuş
ne diyeceksin bu durumda mal mal yüzüme bakıyor. "Ne oldu?" dedim, "başın göğe mi erdi?" döt gibi kaldı öyle

m. ali öz
04-09-2011, 02:09

3 yıllık nato'yu deodorant gibi sıkabilirsin bişecik olmaz :)

Ufuk
04-09-2011, 02:19
3 yıllık nato'yu deodorant gibi sıkabilirsin bişecik olmaz :)

Teşekkür ederim sanırım 2 ay önce çöpe attım..
Hort olmuş konu azıcık:)

tolgakaynak
04-09-2011, 02:32
bende jetkentin biraz aşşağısında oturuyorum. Gecenlerde büyük cekmeceye iniyorum yan yoldan birisi girdi yola belliki sıkışıcam sol şeride kayamya başaldım arkamdan gelen okul otobüsüde gaza bastı ben arada kaldım 5ten 4 e cektim yemedi 3 yaptım anca sıyrıldım... Hadi yan yoldan gelen salak üstüme kırıyor minibüs şöförü arkamdan görüyor bide gaza basıyor zaten virajlı yoll :S

ÜSTÜNERC
04-09-2011, 10:33
bende jetkentin biraz aşşağısında oturuyorum. Gecenlerde büyük cekmeceye iniyorum yan yoldan birisi girdi yola belliki sıkışıcam sol şeride kayamya başaldım arkamdan gelen okul otobüsüde gaza bastı ben arada kaldım 5ten 4 e cektim yemedi 3 yaptım anca sıyrıldım... Hadi yan yoldan gelen salak üstüme kırıyor minibüs şöförü arkamdan görüyor bide gaza basıyor zaten virajlı yoll :S

onların arabası büyük kalıyor olan sana olacak adam niye gaz kessin hızlanmıs o kadar :D ya saka bıyana gercekten trafikte hem kendını hemde baskasını kollucan ya gecen adam makas atıyor gırdı en sağ şeride onunde araba duruyor bende yanındayım frene bastımda oyle gectı hemen sola dogru kımısı frene basmıyor yazık gunah bırbırımızı kollamayı ogrenemedı bazı soforler hala heleki büyüksehirlerde allah sabır versın istanbul ankara izmir vb cok zor yani sureklı karsılasılan durum

Onurkk06
04-09-2011, 11:01
ankaradaki dolmuşcuların hepsi kasap adam köprü altgeçite giriyor köprünün dışındaki yolcu el salladı diye durup tek şeritli yolda yolcuyu bekliyor şerefsiz itler ulaşımı rahatlatmak bi yana ankara trafiğinin içine sıçıyolar resmen

lethaldoze
04-09-2011, 11:29
Şu yolda gitmeyenlere elimden geldiğince kaza yaptırmak istiyorum ancak işte kendimi niye riske atim. Hoş ya telefonlakonuşuyorlar yada o an hayatla bağlantıları yok o esnada. Sellektörü zaten gören yok kim aynasına bakıyorki. Millet kormaya bile aldırış etmiyor. Yahu bu telefonla konuşurken nıye ınsan hayattan kopar ki. Ben telefonla konuşurken gerekirse son sürat yanlış olsa da makasa bile girerim, gözümde hem yolda hem aynalarımda olur. Neyse deli çıkıcam bir gün zaten bu sol şerit sevdası ve yol vermemezlıkten.

ÜSTÜNERC
04-09-2011, 11:47
Şu yolda gitmeyenlere elimden geldiğince kaza yaptırmak istiyorum ancak işte kendimi niye riske atim. Hoş ya telefonlakonuşuyorlar yada o an hayatla bağlantıları yok o esnada. Sellektörü zaten gören yok kim aynasına bakıyorki. Millet kormaya bile aldırış etmiyor. Yahu bu telefonla konuşurken nıye ınsan hayattan kopar ki. Ben telefonla konuşurken gerekirse son sürat yanlış olsa da makasa bile girerim, gözümde hem yolda hem aynalarımda olur. Neyse deli çıkıcam bir gün zaten bu sol şerit sevdası ve yol vermemezlıkten.

kardesım yazmıssın orayakı elınde telefonla konusuyor sellektoru gormuyor ben olsam elımde telefon varken bile makas atarım peki makas atmak dogru bırseymı:):) makas atanlara ana avrad düz gıdıyo soforler ıllaki hepimiz küfür yıyoruz :)

_Burak_
04-09-2011, 12:13
nörüyonuz topraaam :icon_wack:hahaha:
konu iyi kımıldamış :D

StyleALP
04-09-2011, 12:21
Herkese geçmiş olsun, ALLAH birdaha yaşatmasın ki bu tür magandalarla karşılaşmak kaçınılmaz gibi.

Biber gazı korunmak için gerçekten iyi. Adamı servis dışı yapmasının yanı sıra saldırıya geçmeniz için iyi zaman sağlıyor :) Fiyatıda oldukça uygun yani.

Kadıköy ptt nin arkasındaki pasajda var. Pasajın içinde 1 kat alt sağda bir av doga malzeme dükkanı var. Ya da,

Biber Gaz Sprey | Biber Gazi Fiyatlar (http://www.bibergazisprey.com/biber-gazi-fiyatlari.html)

yucelebeci
04-09-2011, 12:43
Hakotech hakonun bu konuda detaylı bir video çalışması var belgesel kıvamında imkanı olanların izlemesi gerek, gerçekten ibretlik :D

ÜSTÜNERC
04-09-2011, 13:39
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
hakotech hakonun bu konuda detaylı bir video çalışması var belgesel kıvamında imkanı olanların izlemesi gerek, gerçekten ibretlik :d

AEAlmas
04-09-2011, 13:44
Gecen gün ankara plakalı bi amcam tabakhaneye bişey yetiştirior kesin ara sokaktan fırladı ana caddeye zart diye önüme korna bastım ne varlan diyor ana... ...mı var dedim bastim gittim yanındaki kız ın yanında g.t oldugunla kaldı