Orijinalini görmek için tıklayınız : Driver Yardımı
Radeon 9200 driver'ı lazım win7 32 için ,dün geceden beri bir sonuç alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Vista denedin mi vistada sıkıntısız calısabiliyor ??
Edit: Vista driver'ı yani.yanlıs anlasılmasın :D
Maxiboost
31-05-2011, 22:09
buna baktın mı bro
Solved Help..ATI Radeon 9200 driver for win7 - Windows 7 Forums (http://www.sevenforums.com/graphic-cards/10822-help-ati-radeon-9200-driver-win7.html)
Vista denedin mi vistada sıkıntısız calısabiliyor ??
Edit: Vista driver'ı yani.yanlıs anlasılmasın :D
vistasınıda bulamadım ki :D bertan direk versene ne okuycak göz kaldı,nede arıcak dermanım suan sadece 2click yapasım var next next Finish :D
Olmazsa bunu dene bakalım
Video Drivers - Free software downloads and software reviews - CNET Downloads (http://download.cnet.com/windows/video-drivers/?&filter=os=134|&filterName=os=Windows%207%2032-bit|&tag=ltcol;narrow)
Olmazsa bunu dene bakalım
Video Drivers - Free software downloads and software reviews - CNET Downloads (http://download.cnet.com/windows/video-drivers/?&filter=os=134|&filterName=os=Windows%207%2032-bit|&tag=ltcol;narrow)
bunu bugn denedım dıye hatırlıyorum ama bıdaha denıyım belkı bu farklıdır,suan arıyo(tarıyo..)
ProdriveSTI
31-05-2011, 22:24
Driver Genius Professional Edition programını kullan ama full sürümü olmalı,ordan tarattığın zaman pc'deki tüm driverları bulup indiriyor kendisi,çok işe yarıyor.
onursumer
31-05-2011, 22:25
la hala bulamadınmı :D
vista olanın setup değil dosyası olan varmı elinde ? çozumo elle zorla yüklerizde hepsi exe geliyor işi bozan o :D
Ati'nin sitesinde vistayıda desteklemiyor ekran kartı...Kendin dosya içindekini yol göstererek tanıtmayı denedin mi?
la hala bulamadınmı :D
vista olanın setup değil dosyası olan varmı elinde ? çozumo elle zorla yüklerizde hepsi exe geliyor işi bozan o :D
ya sen gelsene bana ,hadi beklyorum :D kafayı yıcem olum olmuyo:@
Driver Genius Professional Edition programını kullan ama full sürümü olmalı,ordan tarattığın zaman pc'deki tüm driverları bulup indiriyor kendisi,çok işe yarıyor.
var ztn pc'de ama bulmadı ekran kartını(full sürüm)
Ati'nin sitesinde vistayıda desteklemiyor ekran kartı...Kendin dosya içindekini yol göstererek tanıtmayı denedin mi?
bılmıyorum oyle yapmayı(onur gelde hallet sunu be:D)
ProdriveSTI
31-05-2011, 22:34
ben win7 yada vista yüklediğimde hiç driver yüklemiyorum,aygıt yöneticisinden baktığım zaman herşey düzgün çalışıyor,sende neden istedi driver anlamadım.
Herzaman yüklemez yani hepsini yüklücek diye birsey yoktur..Bendede herseyi yükler sadece ekran kartı kalır onuda kendim yüklerim..Yaa şu pc driver işini bende hiç uzaktan anlatamıyorum yapamıyorum..Elimin altında olcak vıkır vıkır kurcalıcam anca öyle :D:D:D
onursumer
31-05-2011, 22:37
şunun dosyasını bulda hallederim ben uzak masaustuyle :D şimdi pijamalarımı giydim yatıcam yarın iş var :D
şunun dosyasını bulda hallederim ben uzak masaustuyle :D şimdi pijamalarımı giydim yatıcam yarın iş var :D
olum pijamalarla gel noolcak :D
onursumer
31-05-2011, 23:10
pijama sıktıntı diil de yatıyorm la :D bakarım ben bi ara ona sen takıl olmadı xp kurarım sıkıntı yok :D
63owen63
31-05-2011, 23:30
aygıt yöneticisinden update etmeyi denediniz mi, kendi kuruyor normalde arayıp buluyor
driver pack programlarıyla rahatlıkla sorununu çözebilirsin. .ihtiyacın olursa pm at, msn vb bir şekilde ihtiyacın olan tüm programların full olarak gönderebilirim.
Arkadaslar yeni konu acip kirlilik yaratmak istemedim,bu baslik altinda sorumu soruyorum.
Pc yi baslatiyorum oncesinde ekrana goruntu gelmiyordu,simdi goruntu geliyor bu seferde pc kendi kendine reset atiyor.yardimci olursaniz sevinirim.win 7 kullaniyorum.
Akın Sarıkaya
08-06-2011, 17:16
bilgisayarınız aşırı ısınıyor olmasın?
bilgisayarınız aşırı ısınıyor olmasın?
Hayir,pc yi yeni baslattim bu hatayla karsilastim.
Simdide sistemi onar diyorum mavi ekran cikiyor.