Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onemli : 26 Haziran AKHISAR YARISI IPTAL !!!

Sayfa : 1 2 [3]

efe-E
26-06-2011, 19:17
güzel insanlar toplanmışlar,bir ekip kurmuşlar,gece gündüz demeden spor için uğraşıyorlar.
RPM Race Events'in yılmayıp, bu darbeden daha da güçlü bir şekilde kurtulması gerek bence

samuuu
26-06-2011, 22:54
Apo yla Cesmedeyim gunesleniyorum

Gece drag yapicaz havuzlu villada .....

süpersin valla :)

fatihyılmaz
26-06-2011, 22:59
güzel insanlar toplanmışlar,bir ekip kurmuşlar,gece gündüz demeden spor için uğraşıyorlar.
RPM Race Events'in yılmayıp, bu darbeden daha da güçlü bir şekilde kurtulması gerek bence

tabi ya 24 temmuz için hanımdan izin bile almıştım yaw ctesiden gelmek için :D

ozgur_6260
26-06-2011, 23:02
rpm e gerçekten verdikleri emek için gece gündüz demeden spor ve yarışabilmemiz dostlukları pekiştrebilmek için yaptıklarına kendi adıma teşekkür ederim. burda bi emek hırsızlığı var yılmayın küsmeyin bence sizin yaptığınız org.lar en kaliteli olan org.dı . rpm i kapatmayın bence.

serdar_07
26-06-2011, 23:08
taaa kemer'den kalkıp geldim hayatımda ilk defa bir drag organizasyonuna katılıcam..moraller tavan çıktık sabah 5 de yola 11 de vardık akhisara herşey çok güzel...ama sonrası gerçekten yıkıcı idi herşeyden geçtim o kadar emeğe yazık gerçekten....orda bizi ağırlayan herkeze teşekkür ediyorum erol abi'ye soner'e özdin abi'ye ismini bilmediğim herkeze teşekkürler...böyle olmamalıydı ama vardır bundada bir hayır...saygılar...

EDİT; en azından sesini duyamasakda HULK'U canlı görmüş oldum :)

dragon07
26-06-2011, 23:12
taaa kemer'den kalkıp geldim hayatımda ilk defa bir drag organizasyonuna katılıcam..moraller tavan çıktık sabah 5 de yola 11 de vardık akhisara herşey çok güzel...ama sonrası gerçekten yıkıcı idi herşeyden geçtim o kadar emeğe yazık gerçekten....orda bizi ağırlayan herkeze teşekkür ediyorum erol abi'ye soner'e özdin abi'ye ismini bilmediğim herkeze teşekkürler...böyle olmamalıydı ama vardır bundada bir hayır...saygılar...

ulen serdar yarısa gidicegini biliodum. ilk yarısn olcaktı bide ,o kadar kişi içinde bi sana üzüldüm kanka yemin ederim :) erkenden gitmişsin bize haberi geldi kısmet degilmiş ama küsme sende yine gidelim kenks..

bidahaki sefere hepberaber cıkarız yola :icon_tup:

soneR
26-06-2011, 23:34
Serdarim bi kac antrenman yapabilmisde olsan, ilk denemelerinde olsa o kadar guzel yurutuyordunki kam vtec i helal olsun dedim kardesim wala masallah yillardir bu sporda kosuyormus gibiydin bence :) pilotajini tebrik ederim hatamiz olduysa affet ama sizi tanidigimiza cok memnun olduk, her zaman basimizin ustunde yeriniz var, insallah nasip kismetse tekrar gorusuruz ;) emeklerinize saglik...

KSE71
27-06-2011, 00:19
eee, bu kadar talepden sonra RPM in kapanması konusu biraz daha sakin kafayla düşünüp tartışılır diye umuyorum.

aTaBeY
27-06-2011, 00:47
Akhisar yarışları için emek harcayann arkadaşlarada gerçmiş olsun. Yarışın son anda iptal olması sanırım haddinden fazla sinir bozucu. Ama bende diğer arkadaşlar gibi RPM'nin vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Allah kısmet ederse yaptığınız diğer organizasyonlardan en az birine gelmeyi düşünüyorum.. Herkese tekrar tekrar geçmiş olsun.

Eray Yümsel
27-06-2011, 01:24
Siz bu işi prof yapan insanlarsınız. Ufacık bir prüzden soğuyup ben oynamıyorum demek size yakışmaz ki ben böle bişey beklemiyorum ztn. En kısa sürede yeni org. Bekliyoruz kısmetse bende katılıcam. Arkanızdayız rpmtürk

KoNCa
27-06-2011, 02:15
Ne güzel mangalda kokoreç keyfi yapçaktık yine cumartesi gecesi...

utkuselamoglu
27-06-2011, 08:00
neden iptal olmuş?

yaşar
27-06-2011, 08:11
Ankaradaki draglardada bir yıgın olay çıkmış,saglık raporu istemişler lisans istemişler yarışcı elbisesi,kask vs vs vs vs ,katılım için paralar alınmış ama son gün ne hikmetse bu sebeplerden dolayı bir çok arkadaş yarışa girememiş ,her iki olayada çok üzüldüm şimdi şurda ne güzel video izlemek vardı çektigimiz çileye bak,gerçi yarışlara giden arkadaşlar kadar çile çekmedik şükür olsun :( gidipde yarışamayan tüm arkladaşlara abilerimize kardeşlerimize geçmiş olsun,kim çomak soktuysa bu işe o çomak dötüne girsin . . .

KA®ANLIK
27-06-2011, 09:24
Herkese Geçmiş olsun.

Birçok insan zaman, emek ve para harcadı. RPMTURK ekibinin yapmış olduğu önceki organizasyon yapacakları organizasyonların teminatıdır.

Bu forumdaki hiçbir üyenin RPMTURK'ün kötü organizasyon yapacağını düşüneceğini, organizasyondan önce "ACABA ? diyeceğini sanmıyorum.

RPMTURK ekibinin olayın sıcaklığı ile ve bir sinir harbi ile "yanlış" kararlar almaya yönelik söylemleri olmuş olabilir, ama bunca insanın desteği, bu işe bu kadar gönül vermiş insanların güveni ve hoşgörüsü ile emin olun bir sonraki yapacağınız organizasyon "nisbeten" daha kolay ve daha eğlenceli ve tatminkar olacaktır. siz boşvermediğiniz sürece.

Çevre illerden antrenman yapmak için gelen insanlara göstermiş olduğunuz misafirperverlik, destek ve ilgi hakikaten takdire şayanmış.

Vazgeçmeyin, bu camiadaki bu işe gönül verenlerin desteği ile bu olay bir dönüm noktası olur inşallah.

emeklerinize, yüreklerinize sağlık...

Erol
27-06-2011, 09:29
arkadaşlar org. yapması kolay bizim insanımız deniz suyu içmiş:) taşkınlık fln yapmazlar allaha şükürde..

org. yeniden baltalanırsa ne olur ben onu düşünemiyorum..

KA®ANLIK
27-06-2011, 09:34
arkadaşlar org. yapması kolay bizim insanımız deniz suyu içmiş:) taşkınlık fln yapmazlar allaha şükürde..

bu bir dönüm noktasıdır bence,

bu saatten sonra izni de netleştirdikten sonra kimse kimseye karışmaz.
kendi içimizden bahsediyorsan baltalamak konusunda, ben öyle bir şeye ihtimal vermek istemiyorum.

Eğer ki bu spora gönül verilmişse, artık bunun geri dönüşü olmaz. zaten öyle bir şeyi yapanı da (ki ben kesinlikle böyle bir ihtimal vermiyorum, bu iş gönül işidir... ) bu camia sonsuza dek dışlayacaktır.

önümüzdeki maçlara bakalım, ne demiş bir reklam yazarı :D
"hep birlikte, daha iyiye..." :D

bugra_0101
27-06-2011, 09:39

yaa tosfed benim evime yakın gerekirse gider elden takip ederim yaa pes etmek yok yola devam

shumi
27-06-2011, 09:42
hafta içi yapacağımız bir toplantıda sonuç net olarak çıkar ortaya şimdi olumlu yada olumsuz birşey yazmak doğru olmaz arkadaşlar...inş herşey yoluna girer :icon_tup:

Erol
27-06-2011, 09:45
inş. diyelim tekrar bir yarış için tüm ekip bir çalışma-görüşme yapıcaz ama olumlu ama olumsuz.gerekli açıklamada yapılır o zaman ama şhaşen bu kadar istegi geri çevirmek beni üzer..

bugra_0101
27-06-2011, 09:49
inş. diyelim tekrar bir yarış için tüm ekip bir çalışma-görüşme yapıcaz ama olumlu ama olumsuz.gerekli açıklamada yapılır o zaman ama şhaşen bu kadar istegi geri çevirmek beni üzer..

hatta iptal olan bu yarış için 10 temmuz da bir org. yapılsın derim :)

tegci_09
27-06-2011, 09:55
dün sabah çıktık yola vardık piste bi baktık kimse yok resmen çöktük bi cafe bulup nete girdimki iptal olmuş 500km yol deptik hadi biz seyirciydik diyelim katılımcı arkadaşların emeklerine yazık olmuş herkes çok üzüldü ama yapcek bişi yok hayır ve şer Allahtan..

serdar_07
27-06-2011, 10:46
Serdarim bi kac antrenman yapabilmisde olsan, ilk denemelerinde olsa o kadar guzel yurutuyordunki kam vtec i helal olsun dedim kardesim wala masallah yillardir bu sporda kosuyormus gibiydin bence :) pilotajini tebrik ederim hatamiz olduysa affet ama sizi tanidigimiza cok memnun olduk, her zaman basimizin ustunde yeriniz var, insallah nasip kismetse tekrar gorusuruz ;) emeklerinize saglik...

kardeşim ne kusuru estağfurullah...sizlerle vakit geçirmek güzeldi :) kemer taraflarına gelirseniz kesinlkle haberim olsun...sizleri seviyoruz...vazgeçmeyin her zaman arkanızdayız :)

Fır@t
27-06-2011, 14:04
Kostum...geldim...Tam Hil-mee'nin aklını alacaktım 600 cc makinayla... Kısmet olmadı... :) Baska bi organizasyonda görüşmek dileğiyle... :)

SekoLive
27-06-2011, 14:25
vallahi çok kötü olmus haftasonu nete giremedm yeni görüyorum... bizlerde yazın yarış izlemeye gelmek istiyorduk akhisara ama artık gelmemiz istekden ziyade şart oldu sizlere yarışcı olarak destek veremesekde seyirci sayısı olarak destek olmak için....

bu kadar insanın emeğini boşa salanlar kul hakkını yiyenleride rabbime havale ediyorum.

imhotep
27-06-2011, 14:44

kankacım her işte sıkıntı sorun engel tatsızlık oluyor. siz moralinizi bozmayın ilk org. superdi lutfen devam edin.:icon_tup:

douu
27-06-2011, 14:53
24 temmuzdaki organizasyon için bence şimdiden çalışmalara başlayın.. bence ankara için koşturan arkadaşlar da sizlere destek olacaktır.. gönül veren araç hazırlayan herkes katılırda 60 civarı katılım sayısı yakalanırsa olacak organizasyon mutlaka ses getirecektir bir yerlerde..

Erol
27-06-2011, 15:11
24 temmuz ankara ile aynı tarihe çakışıyor :D:D

kim iptal edicek :D:D:D

G_TT_I
27-06-2011, 15:58
istanbuldan yola çıkıp 400km sonra ankaraya döndük, net bir şekilde benim adıma sayfa kapanmıştır, her seferinde belirsizliğe doğru yola çıkılmaz...

douu
27-06-2011, 16:39
24 temmuz ankara ile aynı tarihe çakışıyor :D:D

kim iptal edicek :D:D:D

valla gönüllerden iptal oldu sanırım ankara :D fiororionolar gelip saçmalamadıkları takdirde akhisarı iptal edemezler bi daha sanırım :D

DENON
27-06-2011, 16:44
allah korudu da sabahtan düşmedik akhisar yollarına, ne küfür ederdim varya oraya gidip geri dönsem :D

ozgurefe09
28-06-2011, 11:42
biz gidip döndük 500 km yolun her metresin de ayrı ayrı toplu halde küfürlerimizi ettik bir daha akhisar falan yok...

soneR
28-06-2011, 12:43
bir daha akhisar falan yok...

neden bir daha akhisar yok kardeşm onu anlayamadım ?

Dino®
28-06-2011, 13:24

ben gelmeyeceğim anlamında söylemiş sanırım ;)

shumi
28-06-2011, 13:48
konuyu okuduysanız bu akhisar ın değil kendini bilmezlerin ayıbı arkadaşım tabi gelip gelmemek sizin elinizde ;)

hsyn_çvk
28-06-2011, 14:14

belki bu herkesin anlamasına neden olur :icon_tup:

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/88146-03072011-izmir-ulku-yaris-pisti-mahalli-drag-yarisina-katilmayi-dusunenler.html

DENON
28-06-2011, 14:21
belki bu herkesin anlamasına neden olur :icon_tup:

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/88146-03072011-izmir-ulku-yaris-pisti-mahalli-drag-yarisina-katilmayi-dusunenler.html
ülkü pistindeki drag düzlüğü düz değil onun için katılmam :D en güzeli akhisar ne zman yapılırsa katılmasam bıle gece mangal için giderim ;) ordakı ortam arkadaşlık gerçekten farklı , bu drag denen olayı menfaat gözetmeden canla başla güneşin anlında 30-40 derece sıcakta bır saga bır sola hara beygırı gibi dönen adamları (rpmtürk ekibini) ayakta alkışlarım ben , bırakın boş muhabbetlerı düzenleyenlerın yüzündenden iptal olmadıgını bır ıkı kendını bılmez yüzünden iptal oldugunu herkes biliyor, kımsenın kımseyı suclamaya hakkı yok :icon_wack

hsyn_çvk
28-06-2011, 14:30
bu arada ben rpm üyesiyim son yarışında spikeriydim hatta :D yani bende seninle fikirlere sahip bi adamım :icon_tup:

DENON
28-06-2011, 14:31
bu arada ben rpm üyesiyim son yarışında spikeriydim hatta :D yani bende seninle fikirlere sahip bi adamım :icon_tup:o zaman dahada garip :soru: :D

despe
28-06-2011, 14:42
kesin ben düğün sebebyle gelemediğim için iptal oldu :D

DENON
28-06-2011, 14:43
kesin ben düğün sebebyle gelemediğim için iptal oldu :Dbence sebep düğün değildi gelememendeki :D :D

hsyn_çvk
28-06-2011, 14:44
o zaman dahada garip :soru: :D

ne garip anlayamadımda?

despe
28-06-2011, 14:46
rekora koşçam bırçet bu haftada gidersem eğer 3 hafta ard arda düğün :D

DENON
28-06-2011, 14:48
rekora koşçam bırçet bu haftada gidersem eğer 3 hafta ard arda düğün :D
rekor bende 4 hafta boyunca çift çeyrek altın birçet :D

DENON
28-06-2011, 14:49
ne garip anlayamadımda?en başta alıntıyı yanlış yerden yaptım sorry :D

Erol
28-06-2011, 16:37
heleki ülküden mustafalarda elini ayagını çektiler sanırsam eger öyle ise vay haline..

ozgur_6260
28-06-2011, 17:13
abi biz nerde yarışıcazzz :D bu işi ya rpm yapar yada rpm :D

feRRo
28-06-2011, 17:30
23 gecesı mangala rakıya gelıp 24 temmuzda pıstteyız erol abi ona göre :)

07LB726
28-06-2011, 18:10
Sırf millete inat araba kırık bile olsa destek amaçlı ordayız:) birde akşam karnınızı tam doyurmeyın mangala sucuk var :)

Selman
28-06-2011, 18:15
İnşallah bizde geliriz gene:D

Erol
28-06-2011, 18:32
inş. birdaha yarış olur..

hee olmasa bile isterseniz 23 akşamı mangal yapalım pistin yanında :D bakar bakar içeriz:)

Mehmet Alacicek
28-06-2011, 18:44

hee olmasa bile isterseniz 23 akşamı mangal yapalım pistin yanında :D bakar bakar içeriz:)

eroll bizde ne mangal yakıomuşuz beeee
meşhur oldu senin mangalda haaa :):)

DENON
28-06-2011, 18:46
eroll bizde ne mangal yakıomuşuz beeee
meşhur oldu senin mangalda haaa :):)ipimde kuşağım mangalda toshağım erol :D

mmustu
28-06-2011, 18:47
ipimde kuşağım mangalda toshağım erol :D

:hehe: senin belanı ahahhahahaha

DENON
28-06-2011, 18:49
:hehe: senin belanı ahahhahahahaküfür etme len ahahaha mubarek kandil akşamı :D

DaRkNeSs-
28-06-2011, 19:21
heleki ülküden mustafalarda elini ayagını çektiler sanırsam eger öyle ise vay haline..
aynen öyle yıl başından beri mustafa abi izmir yarış pistinin aktivitelerinde bulunmadı hiç organizasyon kısmında... bu durumda adam gibi yarış yapmak için izmirde sizden başka ekip yok şuan :)

yılmak yok öyle bu kadar destek aldıktan sonra :) bi dahaki draglara bende katılcam işallah. akşamına mangallı falan :D

ipimde kuşağım mangalda toshağım erol :D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha:

Kadett_gsi
28-06-2011, 19:49
RPM ekibi bu işin peşini kesinlikle bırakmamalı , yani orgaizasyonlara full gaz devam etmeli.

c.tesi sabah daha kimseler gelmeden EMG ile pistte idik. Akhisar'lılar çok şanslı :)

yarışın iptal olduğuna tabi ki üzüldük , o veya bu sebepten, ama gittiğimize bi saniye bile pişman olmadık. yanlış anlaşılmasın RPM ekibi tüm masrafımızı karşıladı , deniz diretmemem rağmen yine de kabul etmedi masraflarımızı ödedi. pişman olmamamızın sebebi bu değil.masraflarımız karşılanmasa bile pişman olmazdık. RPM ekibinin dosthane yaklaşımı , muhabbeti , mangalı için bile akhisar'a gidilir yarış olsa da olmasada . hoş mangalın büyük kısmı bana kaldı ama :) diyin ki yarış olur yada olmaz , muhabbet edecez mangal yakacaz yine ilk gelen ben olurum.

bu tip organizasyonları yapmak organizatörüm diyen adamlar için bile çok zor iken , RPM amatör ruh ile en profesyonel organizasyonu yaptı ve yine yapacak buna eminim.

bu kadar destekten sonra geri çekilmek size yakışmaz.

bir önceki yarışta kalkışları net'ten izlerken ki duygularımızı enteresandı , bu ülkede bunu şimdiye kadar kim yaptı ?

tüm RPM ekibine selamlar , lütfen yapacağınız toplantıda olumsuz düşünmeyin , sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var . sizler olmasanız çekelim bu makinaları garajlara diesellerle yol yapalım.

son olarak en çok içerlediğim nokta şu dur ki ; araba kullanacaz diye Erol ile Rakı içemedik ama bi dahaki ne affetmem , buzlar senden :D

fatihyılmaz
28-06-2011, 21:07
biz gidip döndük 500 km yolun her metresin de ayrı ayrı toplu halde küfürlerimizi ettik bir daha akhisar falan yok...

sen akhisarda kaç kere yarış izledin ya ben temmuzdaki yarışa ctesiden gitmek için şimdiden sabırsızlanıyorum izmire gidecekler diye konu açmısın bi de 3 nisanda pınarbaşına gittim ama gitmez olaydım 2 saat bile sürmedi yarış ilk defa bi yarışa gidip gelirken ettiğim masrafa acıdım hiç bi zevk alamadım çünkü arkadaş grubuma da dedim burda da diyorum akhisarda yarış olduktan sonra pınarbaşına adım atmam bundan sonra

Erol
28-06-2011, 21:57
RPM ekibi bu işin peşini kesinlikle bırakmamalı , yani orgaizasyonlara full gaz devam etmeli.

c.tesi sabah daha kimseler gelmeden EMG ile pistte idik. Akhisar'lılar çok şanslı :)

yarışın iptal olduğuna tabi ki üzüldük , o veya bu sebepten, ama gittiğimize bi saniye bile pişman olmadık. yanlış anlaşılmasın RPM ekibi tüm masrafımızı karşıladı , deniz diretmemem rağmen yine de kabul etmedi masraflarımızı ödedi. pişman olmamamızın sebebi bu değil.masraflarımız karşılanmasa bile pişman olmazdık. RPM ekibinin dosthane yaklaşımı , muhabbeti , mangalı için bile akhisar'a gidilir yarış olsa da olmasada . hoş mangalın büyük kısmı bana kaldı ama :) diyin ki yarış olur yada olmaz , muhabbet edecez mangal yakacaz yine ilk gelen ben olurum.

bu tip organizasyonları yapmak organizatörüm diyen adamlar için bile çok zor iken , RPM amatör ruh ile en profesyonel organizasyonu yaptı ve yine yapacak buna eminim.

bu kadar destekten sonra geri çekilmek size yakışmaz.

bir önceki yarışta kalkışları net'ten izlerken ki duygularımızı enteresandı , bu ülkede bunu şimdiye kadar kim yaptı ?

tüm RPM ekibine selamlar , lütfen yapacağınız toplantıda olumsuz düşünmeyin , sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var . sizler olmasanız çekelim bu makinaları garajlara diesellerle yol yapalım.

son olarak en çok içerlediğim nokta şu dur ki ; araba kullanacaz diye Erol ile Rakı içemedik ama bi dahaki ne affetmem , buzlar senden :D

her zaman hocam her zaman başımızın üstünüzde yeriniz var..

rakı için se.. sana söz..:)

fatihyılmaz
28-06-2011, 22:11
o değilde şimdi farkettim temmuzdaki yarış demişim ALLAH söyletti galiba :D

overblack
28-06-2011, 23:46
vay arkadaş ya kokoreç keyfide yapamadık :D :D neyse 23 temmuz akşamı şansımızı deneriz ;)

hak_on
29-06-2011, 01:43
Abi hakkaten eline koluna saglik tavuklarda 10 numara olmustu bi dahakine mangalin bsina otturmam seni ama onuda soleyim :)

shumi
05-07-2011, 12:39
gecen hafta yaptıgımız toplantı sonucu BMSport lisansı ve rpm race events baslıgı altında yapılan yarıslara devam kararı alınmıs olup,24 temmuz 2011 tarihli yarıs ıcın tosfed,akhısar kaymakamlıgı ve emnıyetten gereklı tum ızın belgelerı alınmıstır... eksık bır durum kalmamıs olup yarıs ıle ılgılı baslık en kısa surede acılacaktır,destek veren herkese tesekkur ederız...

soneR
05-07-2011, 12:45
suprayzz :)) , 1 günde izin geldiyide unutmamak lazım ;)

miniks
05-07-2011, 12:47
Tabi arkadaşlar olması gereken budur öle pes etmek olurmu hiç

İnşallah çok güzel b yarış haftası bizi bekliyor olucak

Erol
05-07-2011, 12:47
hadi bakalım hayırlısı diyelim tekrardan bu sefer izin ile ilgili oluşan sıkıntıda yok. 1 günde izin geldi..:soru:

23-24 temmuzu bekleyenler hadi bakalım. :)

shumi
05-07-2011, 12:49
aynen gereklı ızınler 1 gunde geldı :)

Erol
05-07-2011, 12:51
hilmi sanada çok teşekkür izmirde kalıp bize verdigin destek moral ve yeniden yapmamızı saglayan sözlerin için.:)

hsyn_çvk
05-07-2011, 13:03
evet arkadaşlar bu sporun ayakta kalması,hazırlanan araçların üstündeki emeklerin boşa gitmemesi ve en önemlisi "TECHTURKEY" ailesinden gelen yoğun baskı ve istek üstüne yaptığımız toplantılar sonucu "RPMTÜRK" ekibi olarak "24 temmuz 2011" tarihindeki yarışımızı düzenliyceğimizi burdan sizlere bildirmenin verdiği gururla şunu sölüyorum

"Atmosferik olsun turbo olsun,2500 cc olsun 1400 cc olsun farketmez,bu spora destek vericek herkesi 24 TEMMUZDA AKHİSARA bekliyoruz" :icon_tup::heyoo:

hsyn_çvk
05-07-2011, 13:10
akşama gerekli başlık açılacaktır diye düşünüyorum ama en azından moderatör arkadaşlar başlığı "akhisar yarışı iptal" başlığınıda "akhisar yarışı 24 temmuzda devam" yapabilirlermi acaba? bende at eşek deilim yarışın spikeri olarak canlı yayında bi selam sölerim artık ;) bilalll duy sesimi :D

bugra_0101
05-07-2011, 13:11
Rpm ' e destek veren herkese sonsuz teşekkürler , 20 gün sonra Akhisardayız :)

Dino®
05-07-2011, 13:17
Bize destek olan herkese teşekkürler, sizlere layık bir organizasyon için çalışmaya devam ediyoruz... :) 24 Temmuz 2011 de görüşmek dileğiyle...

Orhan
05-07-2011, 13:19
çok şanslıyım 23.07 kuş adası otel çıkışım var
ailecek izlemeye geleceğiz inşallah

taytay
05-07-2011, 13:35
24 temmuz ordayız valla güzel oldu bu haber . :)

tyMu
05-07-2011, 13:37
güzel haber takipdeyiz :)

fatihyılmaz
05-07-2011, 13:42
10 numara bi karar olmuş o zaman ben de şimdiden hanıma baskı kurmaya başlıyayım izin için :D meşhur ctesi gecesini kaçırmamk lazım hele ki bu mangal daha başka olacakmış gibi geliyor bana

miniks
05-07-2011, 13:43
23 ünde dügündeyim istanbulda Antremana gelemicem maalesef ama pazar sabahına ordayım Allah nasib ederse

Denizcim artık yine sabah bir antreman yapmama izin verirsin dimi :)

Jön Türk
05-07-2011, 13:49
En güzel haber.
Allah nasip kısmet ederse ordayız.

DENON
05-07-2011, 14:02
allah kısmet ederse kokoreçimiz ve biz ordayız

trgy
05-07-2011, 14:29
Yarislarin kaldigi yerden devam etmesine cok sevindim.rpm ekibine sonsuz tesekkurler.

Alper_
05-07-2011, 14:38
güzel haber..size yakışanı yaptınız teşekkürler :icon_tup:

Mehmet Alacicek
05-07-2011, 14:46
beklenen izin geldiiiii arkaadaşlarrrr , bize destek olan herkese tşk.lerrr
biz herzamanki gibi cumartesinden orda olucaz mangalımızı yakacaz ve dostlarımızı bekliyeceğiz:icon_tup:
akhisarda görüşmek üzere........... :):)

chiefkadir
05-07-2011, 15:42
Akhisar için izinlerin alınması iyi olmuş allah kısmet ederse White RS ile yine geliyorum:icon_tup:

Erol
05-07-2011, 15:48
kadir abi nevaleyi hazırda tutayımmı? :D

chiefkadir
05-07-2011, 15:50
kadir abi nevaleyi hazırda tutayımmı? :D:hahaha: Tabi tabi toşhaklarda hazır olsun yine bigün önceden damlarız allahın izniyle:hahaha:

FaBeRgE
05-07-2011, 15:53
süper :)

23'ünde düğün var sabah çıkar geliriz işallah :)

serdar_07
05-07-2011, 15:56
umarım işlerim yolunda giderde gelebilirim yarışa..İÇİMDE PATLADI RESMEN GEÇEN YARIŞ :D :D

levent
05-07-2011, 15:56
süper haber, Allah sorunsuz sıkıntısız yarış nasip etsin tüm katılımcılara :)

Kadett_gsi
05-07-2011, 16:52
Super haber , ordayiz ;)

EMG
05-07-2011, 18:07
23'ünden geliriz görüşmek üzere :)

shumi
05-07-2011, 18:08
yeni konuya bu linkten devam arkadaşlar...

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/88791-rpm-race-events-drag-race-championship-11-24-temmuz-canli-yayin.html

DaRkNeSs-
05-07-2011, 18:18
süper :)
mangala yetişirim işalah

Erol
05-07-2011, 18:23
yeni konuya bu linkten devam arkadaşlar...

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/88791-rpm-race-events-drag-race-championship-11-24-temmuz-canli-yayin.html

can yukarıdaki post'u kesss..:)

DaRkNeSs-
05-07-2011, 20:59
başkan postu kestim zaten, destek her 2 konuda da mevcut burası boş kalmasın diye kısa kestim burda :D