Orijinalini görmek için tıklayınız : arac sorgu
hb bı arac buldum van kasadan cevrılmıs koltuklu camlı ruhsatta hususı otombıl dıye gecıyrmus allınırmı acaba ruhsata ıslıymıs koltuk ve cam ???
Abi arabayı yazsaydın, modelinin yazsaydın kmsini yazsaydın :)
Bir sürü güzel modifiye edilmiş van otomobil var. Yakıt konusunda gayet ekonomik dizelleri. Bkz. dti 1.7, 1.4 tdci fiesta.
hakotech
14-06-2011, 01:04
Gökhan resimdeki vucut sana ait ise duzgün yazacam,he yok senın degılse bunasıl sorgu manyakmısın dıyecem? kutumda ne var dostum? :D :D
S.Özeren
14-06-2011, 01:05
sanırım 2008 de geldi işlenme yasağı , daha eski modelse işlidir büyük ihtimalle :)
ahahahaah yav arabanın ılanı bulamıyrm 2004 yada 2005 1.4 dızel bı fıesta mozıllada sorun var suan benım kasıyor sahıbındenı ya sadece arac otombıl dıye gecıyor vandan cevrılmıs
hakotech
14-06-2011, 01:10
vucut gokhana aıt degılmıs saldırın beyler :D :D
vucut gokhana aıt degılmıs saldırın beyler :D :D
bızkım vucut kım:icon_rule:icon_rule van kasadan hususıye cevrılmıs sıkıntı dogarmı beyler:D
Hersene vize var yavru muck :) hususisine denkgelmedim hiç fiestanın. Nerde araba hemen gidip bakalım(Muş'ta falan demede :D ) izmirdeyse hele röntgenini bile çekrim :)